Uppdatering.

Idag är det torsdag, min senaste uppdatering blev i tisdagsmorse innan jag begav mig till Skärblacka för att hjälpa mamma med flytten. Puh. Vi satt igång redan klockan tio i tisdagsmorse. Packade ner, bar, packade upp. Vi fick med oss det mesta från mammas fyra till en tvåa. Vad mycket skit vi samlat på oss under de 20 åren vi bott där. ^^ Det bästa med en flytt är att man inser det & kastar skiten! Att städa på vinden eller i skåp är ju inget man helst fördriver en vanlig dag med annars ;) På kvällskvisten kom Robban & hjälpte oss bära soffor, säng & allt tungt som två kvinnor inte orkar helt själva. Så vi var iallafalll tre med det otympliga & tyngsta. Det var en dag/kväll/natt full av skratt. Vi somnade väl runt fyra & klev upp vid nio igen för att fortsätta en stund innan jag skulle åka hemåt & börja jobba. Så på typ en dygn lyckades vi iallafall tömma, packa ner & packa upp nästan allt. Det är lite skit kvar som ska till returpunkten eftersom vi inte ville fylla upp grovsoprummet. Sedan är det bara att städa kvar. Men det ska vi ta i mellandagarna. Mamma var så tacksam för all hjälp, ensam hade hon ju såklart inte klarat allt. & jag tycker det är en självklarhet att ställa upp :) Jag tycker om att städa & sånt, faktiskt. Den nya lägenheten var mysig. Amanda verkar trivas, vi får se hur det går med katterna. Haha.

Tusse hade fångat en liten mus som han släppte in i lägenheten till Amanda. Fast vi hann kasta ut den :) & Amanda var full i bus & lekte följa John med Tusse som tillslut tröttnade & lorskade henne rakt på näsan. Det var så jävla kul. HAHAHA.

Efter att ha sovit max 8 timmar på två dygn kände jag mig som ett mongo. Men det var bara att kila & jobba i 8 timmar. Det gick bra, lungt & skönt. Det kom förbi två killar varav den ena trollade för mig. De var riktig härliga. & jag kan inte sluta tänka på hur fan han lyckades trolla för mig!

Nu ska jag springa på toa & sedan kolla posten. Uppdaterar kanske senare. Ska jobba en stund idag med. So long suckers

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0