Varför jag älskar parlino?

Därför att jag ringer superbilligt! 0:- i minuten till Telia Mobil, Halebop, Tele2Comviq, Tango/Optimal Mobil och självklart inom Parlino. Jag betalar bara 99 öre i öppningsavgift per samtal och kan då prata med mina vänner precis hur länge jag vill - utan att få ångest över dyra räkningar eller att pengarna på kontantkortet tar slut halvvägs in i samtalet. Till det fasta nätet & övriga mobiler ringer jag för 99 öre i minuten. Förutom till min älskade mammas hemtelefon vars nummer jag valt till frinummer, vilket innebär att jag kan ringa helt gratis, utan ens uppkopplingsavgift 1500 minuter per månad. Det är väl typ 26 timmar kanske? Jag laddar på med 299:- i månaden & får då skicka 3000 gratis sms till vemsomhelst & hur mycket jag än trackasserar mina vänner har jag inte lyckats komma upp i det ännu. (Från 1 november-24 december har de en kampanj. Då behöver man bara ladda med 199:- för att  få dessa gratis sms.)

Jag är parlinopolare & gör ofta reklam för parlino utan att tjäna någonting på det själv. Lyckas jag värva någon får jag 100:- i ringpott precis som den jag värvar får. Alltså tjänar du lika mycket som jag på det. Anledningen till att jag pratar så mycket om parlino är att jag är så förbannat nöjd med dem & tycker att alla har rätt att ringa lika billigt som jag :)

Är du intresserad av att byta till parlino & alla dess fördelar kan du mejla mig ditt nummer ([email protected])  eller skriva det i kommentar (självklart godkänner jag inte den kommentaren så andra kan se numret) så får du kort därefter ett sms & så är det bara att följa instruktionerna! Har även startpaket hemma, om någon i min närhet skulle vara intresserad?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0