Tänkte bara

berätta något spännande jag precis läste. Forskarna på Miami University upptäckte en märklig bieffek vid en studie där syftet var att bota ögonsjukdomen glaukomt: ögonfransarna hos de behandlade patienterna växte märkbart och blev mörkare och tjockare på kuppen. Då kanske ett piller kan ersätta mascaran? Bolaget bakom medicinen har ansökt om att få använda samma behandling i kosmetiskt syfte eftersom resultatet var så uppenbart.

87års kalas :)

Idag har jag & älskling varit på födelsedagskalas hos Gun & Börje. Min sambos farmor & farfar. Det var den åttiosjunde födelsedagen som farfar-Börje firade. Det bjöds på kaffe, bullar, massa olika kakor & så tårta. En halloweentårta med orange marsipan. Den var ball. Älsklings ena kusin med barn var där. Vilka söta små jävlar :) Halvchilenska. Vilka ögon. & så hans helgalna farbror. Haha ^^ Jag var duktig & diskade efter alla gäster :) Det uppskattades. Det var så hemskt länge sedan jag var där senast, härligt att få se dem igen. Jag älskar verkligen Niklas farmor & farfar. Dom är så godhjärtade & välkomnande. Man får allltid en känsla av att vara hemma där. Om ni förstår vad jag menar? Det finns nog inget härligare gammalt par faktiskt. & det är lika kul att varenda gång lyssna på när Gun berättar om Niklas bravader när han var liten. Haha :)

Äckelmorgon.

& hur irriterande är det inte att vakna till ett förjävla oljud i form av borrande? Bah.

ÅH!



Christina: Play something for me Alicia...
I just got something on my mind

Alicia: Speak on it girl

It's impossible
It's impossible to love you
If you don't let me know what you're feeling
It's impossible for me to give you what you need
If you're always hidin' from me

I don't know what hurts you
I just, I wanna make it right
Cos boy I'm sick and tired of trying to read your mind

It's impossible (impossible)
Oh baby it's impossible for me to love you
This way
It's impossible (impossible)
Oh baby it's impossible
If you makin' it this way

Impossible to make it easy
If you always tryin' to make it so damn hard
How can I, how can I give you all my love, baby
If you're always, always puttin' up your guard

This is not a circus
So don't you play me for a clown
How long can emotions keep on goin' up and down

It's impossible (impossible)
Oh baby it's impossible for me to love you
This way
It's impossible (impossible)
Oh baby it's impossible
If you keep treating me this way
Over, over (over and over)

Impossible baby (impossible, impossible)
If you makin' it this way, this way
Oh baby, it's impossible
If you makin' it this way


Är den inte underbar? En av mina absoluta favoriter, någonsin. Christina på sång & Alicia på piano.

Ojrå.

Jag har syndat idag. Satt helt fast i VR & svullade chips. Det är den första synden. Dessutom rökte jag en cigg. Varför frågar jag mig själv, utan att få något vettigt svar. Men det händer ibland & just detdär ibland känns ändå helt okej. Ibland ställer jag mig den frågan innan & avstår ciggen. Det är jag stolt över. Men ibland får man lov att falla litegrann. Jag ska så förbannat stolt över mig själv. På många sätt & vis. Detta är det första året sedan jag gick åttan som jag inte haft en höstdepression. Hitills. Men jag brukar känna av det. Svårt att förklara, utan att låta för djup. & det är just det jag försöker undvika. Trots motgångar som varit, stora som små, tar jag dagen som den kommer. Jag tar inte ut någonting i förskott & jag ältar inte gammalt. Tiden hos Barbro fick mina sår att läka påriktigt. Det är bara ärr, som jag lärt mig att leva med. Jag är tacksam för det jag varit tvungen att gå igenom hitills i mitt liv, för det har format mig till den jag är idag. Det har gjort mig stark. & numera faller jag inte för varje motgång utan jag står upp som en man & slåss ;) Att jag är så lycklig & har funnit lugn & ro i mig själv äntligen(!) har mycket att göra med att jag är sambo. Min älskade sambo har lärt mig så mycket i livet. Det & mycket annat älskar jag honom för. & det  finns inget som slår sambolivet!


Skrattirriterande ^^

Jag undrar VARFÖR vissa människor måste apa efter andra jämt? Varför inte köra ditt eget race, fullt ut liksom? Egentligen bryr jag mig inte, saken är den att det är irriterande & skrattretande på samma gång. Är det inte mig du apar efter så är det någon annan. Så är det jämt. Varför? För fan, skärp till dig. & du försök inte vara någon annan än dig själv. Det gör dig bara till ständig förlorare. Jag är bäst på att vara jag. Du är bäst på att vara du. Inget annat.

Jag är kär.


Get up (before I self-destruct) - 50 cent. Jag älskar fifty alltså. Damn.

Tänker tillbaka på förra året, 6 december - då jag var sjukskriven i lunginflammation men ändå bara var tvungen att gå på konserten. Jag ångrar mig inte en sekund. Men jobbigt var det, både att stå & sitta upp. Fast kön var värst, blev knuffad & arg som fan. Den bästa låten med honom är ändå amusementpark, den versionen som går på eastfm.

Från aftonbladet.se



Haha. Läs artikeln här.

Sovdag :)

Nu ska jag minsann sova. Eller iallafall slappa i soffan :) Det är så äckligt väder idag. Iskallt. & nu regnar det. Bah. Skulle egentligen träffat Emelie en sväng idag, men så plötsligt fick jag främmande. & egentligen skulle jag väl träffat Jonna också har jag för mig? Vi får helt enkelt ta det en annan dag. Om det finns tid. Jag har faktiskt inget vettigt att skriva nu, så adjöken!

AHAHA

Afasi & Filthy har tillägnat en låt till mig & två av mina vänner, jag svär.

"Tåg, bil, båt, flyg till och med på eu-moppe
Tar oss genom landet och dom kallar oss för sverige-trotters"

Mmm orgasm


Vilket stort huvud jag har på bilden. HAHAHA. Men det bjuder jag på hörni.


Hundmamma

Åh, vet ni vad? Om typ 2 veckor ska jag vara hundmamma för en dag. Ska vara hundvakt åt Amanda då mamma är på kurs från 8-16.30. Det blir många timmar den lilla krabaten & katterna måste stå ut med varandra. Fast Bob är ju kär, så det borde vara lungt. Dom har accepterat henne, säkert för att hon bara är valp. Det var lite annorlunda när Kax kom & hälsade på. Då blev det mycket fräs & kurragömma. Är dock lite orolig för att han har värsta klorna som han kanske vill sätta i hennes ögon. Nej, det ska nog gå bra :) Ska bli spännande & mysigt. På tal om Kax. Jag fick träffa den jäkeln förut :) Robin, Fia, Kax & honhunden kom förbi. Robin ville ha en kram, han är så söt min bror. Jag fryser ihjäl! Men samtidigt är jag så himla varm. På tuttarna. Tackvare solandet. Hoppas jag inte börjar fjälla bara. Nu ska jag mysa i soffan & dricka te.

Jag tänkte be om hjälp.

Vet du möjligtvis någon sajt på nätet där man kan hitta människor man tappat bort?


Hur dum får man lov att vara?

Fråga från anonym tjej: Kan man bli gravid av att suga av någon?
Svar: Nej, det kan man inte. Man kan inte heller bli gravid av att svälja en killes sperma.


Blandat svammel

Vad kul det ska bli när pengarna rullar in som normalt igen, efter att jag betalat mina skulder såklart. Då finns det endel saker jag ska unna mig. Måste trots allt hålla i pengarna då jag bara kommer arbeta deltid & få lön därefter. Dock finns det stor chans till att få arbeta mera, vilket jag självklart kommer passa på att göra. Allt för pengarna liksom. Men iallafall; hårfärg, rött läppstift & tjocka strumpbyxor står högst upp på listan. Jag har börjat fundera lite smått på vad som händer på nyår, någon som har en idé? Det enda jag vet är hur jag ska se ut, men det känns ju lite som det kvittar om inte rätt tillfälle bjuds. Hoppas jag inte jobbar nyårsafton eller julafton, då dör jag. Lillen ringde mig precis, han ringer snart upp igen, då är han utanför & jag ska få hälsa på vovvarna :) Ciao

LÖDDEKÖPINGE

Jag hatar att det är ett e på slutet. & jag hatar att erkänna att jag hade fel när jag var säker på att det hette Löddeköping. Varför egentligen är det ett e där? Jag var så säker att jag tänkte gå till chefen på mitt förra jobb & skratta åt deras misstag. Vilken tur att jag inte gjorde det ^^

Ey

En liten hälsning till mina vänner; Jag kan inte att ringa, så vill ni något - ring.

Whattafakk

Jag undrar vem du är? Uppenbarligen från Stadiumlagret eftersom du nämner Teamsales & lastkajen? Jag kommer störa mig på att jag inte har en aning, så läser du min blogg igen - berätta vem du är :D


Redbull

Jag har redan hunnit med en promenad, inte en lång sådan utan bara till solarieöarna, disken är avklarad & just nu äter jag en äggmacka samtidigt som jag försöker blogga :) Jag är bitter för att jag missade redbull-bilen. Älskling var ute tidigt imorse & 2 brudar skrek "HALLÅ!" & stannade sedan bilen för att ge honom en redbull. Ofta det händer då. Hade det hänt mig hade det garanterat gjort min dag. Haha.


Vakna med the Voice :)

Vakna med The Voice är mer min stil är Rix MorronZoo. ^^ Allas vår BlondinBella gästade studion & hon är tillbaka efter sin 2-veckors bloggpaus. Det var på tiden. & hon blir stora tjejen, hela 18 år. Jag hatar reklam. Ni har väl inte missat hudvårdsserien - Proactiv, som visats på teve hur länge somhelst? Där en massa kändisar & övriga som haft problem med finnar fått underbar hud. Det låter för bra för att vara sant. Fungerar det verkligen så klockrent, har du testat?

Godmorgon

Frågan är. . vad gör jag vaken såhär tidigt? I brist på annat kollar jag Rix MorronZoo & fryser typ ihjäl. Vill sova lite till, tror jag bestämt :) Ha en fin dag! Jag återkommer.

I love cats!



Är hon inte underbar dendär Nora, så säg? Såg hela programmet på teve för ett tag sedan & blev riktigt faschinerad. Jag har alltid vetat att katter är väldigt smarta djur. Men det är lite utöver det vanliga när en katt spelar piano :) Fick reda på mycket intressant i programmet, som att katter älskar musik - för att det gör dem lyckliga. Det kanske förklarar varför Jeppe tittar på mig med kärlek i blicken när jag sjunger för henne? Hon är den enda som gör det. Haha ^^ Dessutom lärde jag mig att katter läker sig själva varje gång de spinner & att "kurrandet" inte bara kommer från stämbanden utan någonstans ifrån magen också. Det är ett vibrerande som läker dem & det är därför katter inte alltförofta får cancer förutom i svansen eller fötterna. De gjorde i programmet en "analys" & jämförde tonerna Nora spelade med hennes mattes röst. De är identiska med mattes vanliga röst. Katter föredrar alltså att man pratar i normal samtalston med dem, med sin normala röst. Man ska alltså inte göra sig till som om man vore i målbrottet. Ni vet? & Nora har dessutom gjort egen musik! De la till bakgrundsmusik till hennes pianospelande, som sedan spelades upp på en krog. Gästerna dansade som tusan. När de sedan fick reda på att det var en katt som var artisten såg de allesammans ut som stirrgubben på msn, denhär -> :| Om ni är intresserade kan ni HÄR   <-(klicka) se hela programmet om Nora.

Hot N Cold


Tisdag - godmorgon ;)

Idag har jag min tvättardag, klev upp precis vid tolv då tiden började. Jag blir tokig! Min katt Bob, som är en kastrerad hane har gått & blivit galen. Han har påbörjat en rutin, en förjävlig sådan. Varenda jävla natt springer han runt & bara ylar, skriker, klöser - överallt. Sedan hoppar han upp i sängen för att illglo på en eller slå till en, självklart utan klor. Men ändå. Jag funderar på om han är mörkrädd? Allt han gör är SÅ medvetet. Så att kalla en katt dum tycker jag är idiotiskt. Hursomhelst, jag scchhhhh;ar honom, kelar med honom, pratar tröstande MEN inget hjälper. Jag tycker han betér sig som en killkatt med bollar, som liksom vill ut & ha kul. Ser ingen vettig förklaring till detta. Gör ni? SAVE ME!

Bad hairday, everyday

Jag har tuggummihår. Det spelar ingen roll hur mycket jag packar in det. Så nu funderar jag på att raka av mig skiten & vara flint. Jag älskar verkligen att duscha & att tvätta håret, men numera är det inget annat än en börda, då håret bara är katastrof i blött tillstånd. Vad ska jag göra? Tips mottages tacksamt :)

Jag ska posta bajs på lådan.

Jag fick nyss två mycket märkliga telefonsamtal. Det ena var från en arbetsgivare som sa att han har större behov av mig än den andra arbetsgivaren, men jag tackade nej. Orkar inte pendla eller åka bil. Det kanske inte är för att jag tänker på miljön utan bara för att jag hatar att åka bil. Jag vet inte varför. Men jag går hellre en mil än tar bilen. Så enkelt är det. Det andra var från en man men jag varken vill eller känner behov av att prata med honom eller någon av hans medarbetare & det sa jag rakt ut. Damn. Som ni märker skriver jag inte ut mitt liv i detalj på bloggen. Jag pratar lite i gåtor gällande väldigt många saker. Vet ni varför? Mina vänner, de jag vill ska förstå - förstår. Ni andra förstår inte ett skit & det är liksom det som är meningen. Jag känner att jag inte vill att mina fiender eller alla främlingar ska veta allt i detalj. Vissa saker eller faktiskt väldigt många delar man bara med sig till de man tycker bör få veta det. Vännerna. De man på något vis kan få någon form av stöd, kloka råd ifrån eller bara för att ventilera lite. Jag ska snart ut på ett litet äventyr, för att köpa ett frimärke. Fan, vad det blir dyrt när man typ varenda jävla dag måste skicka brev till alfa för att komplettera alla jäkla uppgifter. Hm. Men jag ska också hämta ut ett paket & skicka ett paket som innehåller bajs. Det är sant. Detta skickar jag då inte för att jag tycker det är kul, inte heller för att jag har någon konstig böjelse & tänder på det. Det är snarare så äckligt det kan bli & känns lite kränkande eller nåt. Jag har gjort ett salmonellaprov som ni kanske förstår. Nu ska jag diska & plocka undan efter kattterna som är riktiga jävla grisdjur. Bah. Adjöken adjö

Haha





Nej hörni, nu ska jag ut på en promenad! Det är fint väder.

& ni borde bli medlemmar på gratisbio!

Åh.

Måndag idag. Åh, jag har fortfarande så jäkla ont i min kropp. Framförallt i min vänsterarm, förstår inte. Jag föredrar stillsamma hemmakvällar, verkligen. Då får man inte ont. Nu ska jag duscha iallafall :) So long

Alkohol suger balle.

Jag hatar bokstäver & siffror med. Siffror gör mig galen för att jag är ett räknefreak. Bokstäver för att när de skrivs kan bli så förbannat fel. Men mest av allt hatar jag alkohol. Jag är helt mörbultad. Det känns som jag har blåmärken inuti, blandat med både träningsvärk & växtvärk. Just nu vill jag nog bara dö. Ellernåt. Kill Point. Ciao

En helgalen kväll.






Jag hittar inte ett enda kort som jag ser normal ut på, grimarserar jag inte så gör jag något mer galet. Min älskade klänning gled upp lite för mycket hela tiden, vilket det finns bildbevis på. Rebecka lagade trerätters. Toast skagen, fläskfilé med potatisgratäng & kladdkaka till efterrätt. Den var det bara jag som svullade i mig, inte hela såklart. Charlotte kom förbi & gjorde oss sällskap. Sedan tog vi taxi hit för att knalla ner mot palace där vi skakade röv. Adjö

Jag är bakis som satan.


En påminnelse;


& så är det dags för vintertid igen. Natten till söndagen den 26/10 infaller detta. Så inatt är det alltså dags att ställa tillbaka klockan en timme (till exempel från kl 03.00 till 02.00)  - vilket ger alla krogbesökare en timme extra att vara ute och parta på.


Dagens;


Sådär ja :)



Eftersom jag inte kan somna trots att jag försökt i flera timmar nu, så har jag lite tid över för den dagliga uppdateringen. Jag är sjukt trött, så trött att jag mår illa. Somnade efter ett igår, sedan vaknade jag till & stördes grymt mycket av min sambos snarkande. Så vid tretiden tog jag täcke & kudde för lite sömn på soffan. Ställde klockan på sju, men vaknar tio över istället, inte av larmet - utan av en rolig jäkla dröm. ^^ Tur var väl det. Då var det bara att hoppa in i duschen & börja morgonen med stress. Dagen blir vad man gör den till & trots denna dåliga start bestämde jag mig för att det blir en bra dag. & det blev det. Hade introduktion idag, gick igenom säkerthetsgrejer & skrev på kontrakt. En lördag. Den 4/11 är mitt första pass :) & jag längtar, som fan! Ni som känner mig & som vet vart jag ska börja jobba förstår säkert inte när jag säger det. MEN efter att ha jobbat på ett skitlager & bli påtvingad mer ansvar & arbetsuppgifter än normalt till den lönen, där samarbete ordades så stort men ingen förstod innebörden av, där man inte fick ha kul på jobbet & vara social, inte ens prata med någon en ynka minut - så förstår ni kanske? Här är det teamwork, det är äkta laganda. Det är förbannat stressigt stundtals. Människorna ler. & hälsar vänligt. Sånt älskar jag.

Oj! Klockan är redan fyra. Det är snart dags att raka benen & hoppa i finkläderna. Jag & älskling ska somsagt på middag idag. Undrar vad det blir för gott? Dags att ta tag i disken & sedan sätta fart med annat! Ha en förbannat fin lördagkväll hörni, för det ska jag ha.

. . .

Jag är fullt upptagen, återkommer.

& lite ego, såklart.




Nu är jag sugen på lite bilder.


Amanda, den sötaste hundjäveln som finns. Bobs stora kärlek.


Bob myser i en påse.


Datanördar.



Dom tre jävlarna sov i smyg. Fast jag älskar dem ändå.

Varför?

Vad kallt det är, jag tror jag dör alltså. Jag längtar tillbaka till sängen & lite sömn, fast jag vet att jag inte behöver det. Varför är det så förbannat skönt att sova? Eller att bara ligga & gosa med täcket? Jag förstår inte. Kanske försöker jag sova mig vacker? ^^ AHAHA. Aw, solen tittar fram. Vet ni vad? Jag känner mig inte alls bloggsugen nu. Så adjö

Godmorgon

Jag är så himla trött & seg, förstår det inte. Sover på tok förlänge varenda dag. Det blir väl typ 10 timmars sömn. HAHA ^^ Vaknade för en stund sedan, det är ju fan fredag idag. Imorgon ska jag upp tidigt, buhu. & på kvällen ska jag & älskling på middag hos en vän. Ser fram emot det! Dock inte att kliva upp tidigt, bah. Nu ska jag pyssla lite här hemma. So long

En liten häst, Knullruss.


Fan vad jag saknar Sverige pussas & kramas.

Ledsen-smiley!


Jag älskar Lilla landet lagom. Jag älskar Fashionilla. Blink-smiley. LOL.

Jag älskar Magnus Betnér.


Kollektivtrafik.

Jag hatar kollektivtrafiken. Inte bara för att det alltid sätter sig antingen alkoholister eller svettiga fetton bredvid mig eller nästan i mitt knä. Nej, också för att de hela tiden höjer sina jävla priser samtidigt som de skriker ÅK KOLLEKTIVT! TÄNK PÅ MILJÖN! Jag tänker ganska mycket på miljön. Moder jord mår inte väl. Själv har jag gångavstånd till typ allt, så det är inte ofta jag varken behöver bil, buss eller spårvagn. Dock förstår jag de som sätter sig i bilen istället för att ta bussen. Jag förstår dem helt & hållet skulle jag vilja påstå. Varför? För att man slipper äcklena som alltid sätter sig bredvid, man slipper det jävla väntandet som speciellt under vinterhalvåret är pain in the ass. Det är så jävla mycket smidigare att ta bilen, det är liksom bara att tuta & köra. Det enda negativa med bil som är positivt när man åker buss är att man kan läsa tidningen. Annars finns det inget positivt med att åka kollektivt. & så jävla positivt är det ändå inte när någon jävel ska snegla & tjuvläsa över axeln, vilket jag hatar något förbannat. & alla gamla som ändå inte är tillräckligt gamla för att ha gått i pension som bara tar förgivet att man ska överlåta sin plats, bara sådär. NEJ, jag gör inte det. Jag satt mig ner först & jag har lika stor rätt som vilken jagharontibenetpålåtsas-gamling som helst att sitta. Speciellt då jag hade jobbat 8 timmar. De höjer 30-dagars korten med 70:- för ungdomar. Vilka tror ni att ni är? Vad tror ni att vi är - gjorda av pengar? Ska man behöva punga ut 110:- som ungdom för ett jävla dygnskort? Damn. Östgötatrafiken suger getballe. Punkt slut.

Angående provjobb som blev svartjobb?

Jag är så förbannat trött på alla fula fiskar i Restaurangbranchen. Man provjobbar utan vetskapen att arbetsgivarens avsikt är att man gör det gratis. För alla VET att man ska ha betalt för provjobb. Dock verkar det ungått många arbetsgivare. Sedan får man OM man har tur ett mejl med något i stil med "tjänsten har blivit tillsatt av annan sökande". Det är kanske bara en lögn, tjänsten kanske inte har blivit tillsatt, kanske får alla som provjobbat redan samma besked för att de ska ta in nya stackars provjobbare? Är det så de får sin verksamhet att gå runt? Ringa in någon för kvällen & inge hopp om jobb, för att sedan inte ens kunna göra rätt för sig dvs betala? Företaget lär ju gå med vinst som får gratis arbetskraft liksom.

Förut har jag gett upp, men denna gång stod jag på mig. Ifrågasatte betalningen & frågade om de ville ha mitt kontonummer. Men nej. "Vi betalar kontant". Hur seriöst känns det? SVARTJOBB!? Efter typ tusen samtal & mejl utan gensvar börjar jag känna mig förbannat jävla utnyttjad & irriterad. Till min förvåning dimper ett mejl ner, jag hade ett kuvert att hämta.

300:- för sju timmar & 30 minuters arbete. - SVART. Dvs inte ens 50:- i timman. Vad hjälper 300:- mig? Det var inte ens värt tjafset. Jag hade fått mer betalt om arbetsgivaren gjort rätt för sig & batalat ut lönen vitt.

Vad fan ska man göra? Jag har sån lust att förstöra deras ryckte genom en artikel i någon tidning alltså.

Kärlek gränsar till galenskap

Jag undrar över KÄRLEK. Varför blir man kär? Sökte på google & hittade en intressant artikel. Men fortfarande har jag inte fått svar på varför jag blir kär så ofta i precis vadsomhelst. Det kan vara en supersöt hund, speciellt franska bulldogar är jag svag för. En låt som spelas på radion, som jag sedan måste hitta & lyssna non-stop på. Det kan vara en snygging jag råkar gå förbi på gatan. Jag är till&med kär i en röst, Chris Browns. Vad har jag för störning? Jag vet att detta bara är ytligt, för det går över lika fort. Så fort jag ser en sötare hund, hör en bättre låt eller ser en snyggare snygging. & så håller det på. .

Det konstigaste i detta sammanhanget är väl ändå att jag har en karl, som jag haft de senaste 5 åren, som jag älskar mest av allt. ÄLSKAR. Verkligen älskar. Älskar älskar älskar. Vissa dagar, kanske när han har ruffsigt hår, ser på mig med något speciellt i blicken(?) - blir jag nykär. Kär. Förälskad. Jag får fjärilar i magen. Det är annorlunda. Då känner jag, återupplever, exakt alla känslor jag kände för många år sedan. Då blir jag lycklig. Sprallig. Tokig. Men denna kärlek går inte över, för jag är kär i honom varje dag, mer eller mindre. & det är djupare än så, det är äkta kärlek. Jag älskar honom av hela mitt hjärta. & detta går inte över trots att jag går & blir kär i en hund eller i en låt.

Egentligen har jag inte lätt för att bli kär, eller jo uppenbarligen har jag det. Men dedär djupa känslorna, att älska, att verkligen älska någon har jag bara upplevt en gång, med min blivande man. Jag känner att vi verkligen hör ihop. & honom glömmer jag inte som jag glömt dendär söta franska bulldogen jag blev kär i när jag rastade Amanda i parken förut idag.

"Andra tror att vi blir kära i vissa personer för att vi omedvetet minns saker från vår tidiga barndom. Det kan vara en doft eller en speciell min, eller små detaljer som en blick eller vinkeln i en ögonvrå. När vi känner igen det hos någon så väcks "kärleksminnet" till liv och vi blir attraherade eller förälskade."

Finns det någon som är lika sjuk som jag? HAHA


Chris, MY MAN!

 

Äntligen

Nu har jag städat klart! Vad härligt när det är klart liksom :) Golven är hur härliga somhelst att gå på & det doftar underbart, citron. & äntligen har jag fått ett mejl som jag väntat på så förbannat länge. Ikväll ska jag kila ner & hämta mitt kuvert med mina pengar. Skönt att de gjorde rätt för sig tillslut. Dock räcker inte den summan alls långt. Jobbigt att vara arbetslös & utan pengar. Men jag börjar somsagt jobba i November & får lön i December :) Känns som en evighet dit. Men det löser sig. Jag får helt enkelt leva på min karl ett tag & så ska jag få låna pengar av en kär vän. Jag hatar att behöva leva på någon annan, men jag får helt enkelt göra rätt för mig när min jag kommit på fötter med min ekonomi :) Ett stort tack till min underbara vän som vänligt lånar ut pengar! Nu ska jag rensa katthuset & sedan kolla posten. TÄNKER I DENNA STUND PÅ EMELIE SOM SKRIVER TENTA. JAG VET ATT DU KLARAR DET PULLAN! <3 Ciao

Fika med mammi :)

Jag har precis följt mamma & Amanda till bilen :) Vaknade av en pligande på dörren & trodde mest att jag drömde. Smög fram till dörren & såg älskade mamma utanför. Självklart fick hon komma in i svinstian. Haha. Jag har inte hunnit städa eller diska. Vi drack en kopp asvarmt kaffe, snackade massa skit & promenerade med en busig Amanda. Bob är kär. Han tror verkligen att han blivit hund efter besöken från Amanda. Nu ska jag fan ta tag i dethär med både dammsugning & diskning. Återkommer senare.

SCH!

Ska berätta en liten hemlighet för er, här & nu. Vissa vet det nog redan. Jag är kär i smyg, har en crusch på Chris Brown, haft det länge. Älskar hans röst något förbannat. Sjung mig en vaggvisa baby? :)

Always and forever.


Jag älskar allt med ´No One´. Varför? Känslor. Nostalgi. Gåshud. LOVE IT!

Jag vill ha glass jag vill ha glass JAG VILL HA GLASS!


Jag hatar Ika i rutan. Punkt slut. Vad tycker du?

PIP PIP

Jag verkligen hatar reklam. Dock finns det en jag är kär i. Det är om att man inte ska köra bil trött, tror jag. Pojken som somnar lite halvt med ena ögat öppet i början, för att sedan vakna med ett ryck. En sån ungjäkel ska jag ha :) Nu ska jag msnkonversera vidare med Kurrekuling för att sedan myspysa med min svinpälsa. Aw <3

MSN;

Jurre säger:

ja har roliga fåglar här hemma som ja brukar mata om dagarna, en äter ur min hand.

Jurre säger:

han o ja har ett jätte bra förhållande utan sex förresten.

HAHAHA.


Theo :)



Är han inte söt, så säg? Aw.

En fråga?

Hur viktigt är sex i ett förhållande?
- Avgörande, helt klart. Skulle kunna lämna en partner för dåligt eller icke fungerande sex.
- Sådär.
- Inte viktigt alls? Finns viktigare saker.

Svara vad du tycker i en kommentar, självklart är det okej om du är anonym.

Tralalala

Tralalala. Vilket härligt väder, solsken. Men jag tänker inte gå ut, jag vet att det är kallt. & jag trivs bäst här i värmen. Klockan är fan halv tre & jag har fortfarande inte ätit frukost. Funderar på lite rice-kriiiiispiiiisar :) Det är förbannat gott. Telefonerat i en evighet med mammajävel. Jag förstår inte, men vi kan prata hur länge somhelst jämt. Hon är härlig min mamma. Nu ska jag msnkonversera med ett mongo. Ciao

For what its worth


En gammal goding. Så härlig. & kaninen i videon, aw vilken sötnos!



If I were a boy


Jag lyssnar non-stop på denna underbara låt.

Aw, godmorgon


Jag gör en BBB****

Vad rolig min randiga body ser ut när jag förminskat bilden. Varför? Haha. Jag klev precis upp från sängen. Det finns nog ingen som älskar att sova lika mycket som jag. Bäst att passa på nu liksom. Inte lång tid kvar tills jag börjar mitt deltidsjobb :) Dagens projekt blir att dammsuga, det var ett tag sedan, vilket syns väldigt tydligt på våra golv. Dammråttor precis överallt. Bah. Nej hörni, jag återkommer.

IF I WERE A BOY

If I were a boy
Even just for a day
I´d roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I´d kick it with who I wanted
And I´d never get confronted for it.
Cause they´d stick up for me.

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I´d be a better man.
I´d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause hes taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I could turn off my phone
Tell everyone its broken
So they´d think that I was sleepin alone
I´d put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that shed be faithful
Waitin for me to come home (to come home)

It´s a little too late for you to come back
Say it´s just a mistake
Think I´d forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

But you´re just a boy
You don´t understand

Yeah you dont understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don´t listen to her
You don´t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you´ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you´re just a boy

LOVELOVELOVE. Är låten inte underbar, så säg? Texten, aaaaaaw.

Godkväll suckers :)

Godkväll kära vänner & ni andra :) Här sitter jag & gör mig lustig med en klisterlapp det står "ätmogen" på i pannan. Rebecka ringde mig förut & frågade vad jag gjorde, jag svarade "går i sömnen". Det var precis så det kändes. Somnade till & soffan & vaknar halv åtta, inser då att jag bara har 3 snus kvar, panikar & kilar iväg. Dagens "syssla" tog förbannat mycket på krafterna & då behövde jag ändå inte anstränga mig det minsta, förstår hur det känns för dem det berör. Jag tänker på er. Hela tiden. & jag hoppas att det verkligen löser sig, för er skull :) Har precis käkat papaya & mango, tvingade i min karljäkel lite med. Jeppe & Bob är helgalna, jag knäppte ett så klockrent kort nyss. Ska försöka få in det i datan inom snar framtid? ;) Det ser ut som att Jeppe står i luften med fötterna jämfota. Asballt! Btw: JAG KLARAT! & jag förstår inte hur, men glad är jag. Som fan. Lalala. Funderar på om jag ska bjuda in till möte @ msn, just like yesterday. Det var grymt kul, jag har endel konstigheter för mig, men de som känner mig vet hur jag är :) Sprallig, charmig & härlig. Vissa dagar bubblar det lycka inom mig & jag blir galen, på ett bra sätt. Då brukar jag styra upp lite sjuka, udda småprojekt, för att få skratta tillsammans med mina vänner. De förtjänar ett gott skratt, på min bekostnad :) HAHA. Har precis klickar mig runt på bloggar, den dagliga klickrundan. Blev varm inombords när jag läste en speciell sak, men tänker inte gå in på det här. (Det finns endel människor som läser min blogg för att snoka, enbart. Därför utelämnar jag mycket.) Den som skrev det vet vad det gäller. Tack. & självklart ställer jag upp. Alltid. BIG LOVE till Lillen, jag älskar dig nomatterwhat, always and forever. Lovelovelove

IIIIIIIIIIIIIH!

Nu kan jag vråla hur mycket jag vill, för nu har jag ringt detdär förbannade samtalet & tagit reda på fakta istället för att grubbla & analysera mig galen. Det var ett mycket glädjande besked. Yiiiiiiiiiiihaa :) Tummen upp för mig! Nu ska jag använda alla krafter till att hjälpa någon som behöver mitt helhjärtade stöd. & det klarar jag faktiskt nu, när jag inte har annat att tänka på. Ih!

Idioti.

Respekt. Det finns ingen människa på denna jord som har någon form av respekt för dig. Det enda människor känner inför dig är rädsla & förakt. Så kom inte & dra valser om respekt, när du inte ens vet ordets betydelse. Du kanske känner dig stor när människor är rädda för dig. Livrädda. När de går omvägar för att slippa stå öga mot öga med dig. De går omvägar av rädsla, de väljer att inte korsa din väg, av just rädsla - inte av respekt. & att tro att du vinner respekt genom att få människor livrädda för dig, hur sjukt är inte det? Det är fortfarande inte respekt de visar dig. Det kommer ingen någonsin att göra.

Jag kokar av ilska fortfarande, vid ett tillfälle kunde jag dock inte hålla mig för skratt, annars var jag allvarlig & lyssnade lyhört. Du talade emot dig själv gång på gång, du var inte det minsta trovärdig. Mina anhöriga däremot, de höll sig lugna & sakliga. De drog inga valser, de ljög inte utan höll sig till sanningen. Jag tror på dem & jag kommer alltid att göra det. Det var för deras skull jag var där, för att visa mitt stöd & ge dem kraft att orka möta dig igen. Det minsta jag kan göra är att ställa upp. Bara vara närvarande. & du, vi ses igen. Pga dina nya påhitt & lögner.

Slutligen; tack för att jag fick vara med på ett hörn.

Jag erkänner, jag är en apa :)

Emelie skrev en rolig sak i sin blogg, jag kan inte sluta skratta.

En apa i människordräkt.

"Visst att Halloween närmar sej, men den här människan går utklädd året runt. Jag vill varna er för denna varelse. Den rör sig ofta kring Kungsgatan med en lång svart jacka på sej. Den är ej aggressiv, men väldigt udda. Den får folk att skratta, men kan vara en riktig bitterfitta(?);) Den tror sej vara cool o säger EEYYY till alla den möter. En riktigt konstig typ med många underliga egenskaper. Den kan både säga och göra de mest flänga sakerna, samtidigt som den kan vara helt underbar. Första gången jag sprang på denna filur var ute i Blacka. Den lyssnar till namnet Ida o har blivit en riktigt fin vän - En vän som alltid finns där, även när livet är mörkt.
Vänskap.<3"

Vill ni hellre se det med egna ögon. Ja, för att på något vis få det bekräftat att jag faktiskt har ett liv, att jag har vänner som älskar mig - för den jag är. Då klickar ni HÄR. 

IF I WERE A BOY

Lyssna lyssna lyssna. Den är omtalad i bloggvärlden & den är värd att hyllas. Så förbannat jäkla underbar. Love it.

Kära vänner, jag sjunger en sång för er i denna stund.

När stormen river, när broarna brinner
När hopp och mening, bara försvinner
När du känner dig liten, och när ingen finns där
Då är du ändå aldrig ensam, så länge jag finns här


Jag kan gå hela natten, ta ett flyg eller tåg
Det spelar ingen roll var du är
Jag kommer dit ändå

Du är aldrig ensam, så länge jag andas
Så länge mitt hjärta kan slå
Du är aldrig ensam, glöm aldrig det
Jag gör vad som helst för dig, det hoppas jag du vet
Ja det hoppas jag du vet

Om dom du litar på sviker, om din dröm föll isär
Då kan jag påminna dig om, hur mycket du är värd

Den där rädslan du känner, ja den är inte du
Och hur skrämmande den än verkar, så ebbar den ut

Jag kan gå hela natten, ta ett flyg eller tåg
Det spelar ingen roll var du är
Jag kommer dit ändå

Du är aldrig ensam, så länge jag andas
Så länge mitt hjärta kan slå
Du är aldrig ensam, glöm aldrig det
Och jag gör vad som helst för dig, det hoppas jag du vet
Ja, det hoppas jag du vet

Så när du inte längre orkar, då orkar jag för två
När du inte ser nån utväg, då hittar jag en ändå

Du har givit mig så mycket genom åren som har gått
Är det största man kan få, det har jag fått

Du är aldrig ensam, så länge jag andas
Så länge mitt hjärta kan slå
Du är aldrig ensam, glöm aldrig det
Jag gör vad som helst för dig, det hoppas jag du vet
Ja, det hoppas jag du vet


Och det vet jag att du vet

ÅH SARA, KOM UT IKVÄLL.

Jag är säkert sjuk, men det är något med den textbiten jag tycker om. Det är något kraftfullt bakom det. Längtan? Något förbannat härligt iallafall. Ja, jag sjunger i duschen. Det brukar bli typ såhär "Åh Sara, kom ut ikväll, jag väntar i hörnet vid seveneleven." HAHAHA! En av mina bästa vänner heter Sara, men det är inte därför jag känner något speciellt för denna låt, nej det är något annat. Fast jag känner för Sara med. Kärlek. Äkta jävla vänskapskärlek rakt igenom. Adjö!

Min egna agent har snokar reda på att. .

Emelie gjorde mig precis uppmärksam på att. . nej, jag förmår mig inte att skriva det. Det äcklar mig något fruktansvärt. Hur sjukt är det inte, egentligen? Äckligt äckligt äckligt. Men tack Emlie för att du tog reda på den ytterst intressanta informationen. Nu vet vi ju båda något förjävla äckligt. Fast nog har vi anat det hela tiden. För något var ju uppenbarligen fel. Eller ÄR fel. Vad är rätt när det gäller detta? Inget. AHAHA. Jag kan inte sluta skratta, det är ju hur patetiskt som helst. Bah. Ska vi spy ikapp & sedan skratta lite till, vavava?

Blablablablubb

Uäk! Jag känner mig aningen förvirrad. Det handlar såklart om breven jag fick på posten. Whattafakk! Orka gå & analysera allt då. Bla bla bla. Har precis ätit kvällsmat, baguette & ett stort jävla glas oboy :) Nu ska jag fan i mig gå & pissa. Eller nej, jag ska konversera med Kurrekuling. Det var inte igår. Ciao - Ni har väl inte missat gratisbio va?

Niklas.

Fast nu när jag bara hyllar mina vänner känns det nästan som jag dissat den jag älskar mest, mer än mig själv - min absolut bästa vän & sambo Niklas. & det var inte alls det som var meningen. Så bara därför får han ett eget inlägg. Niklas är allt. Inte bara mitt livs stora kärlek & min sambo utan min tvillingsjäl, min själsfrände, vapendragare & min absolut bästa vän. Han är den som får mitt hjärta att slå. Enligt min mening är han mitt hjärta, han är lika viktig för mig som hjärtat är för kroppen & alla dess funktioner. Utan honom hade mitt hjärta varit en sten. & jag hade för en evighet sedan varit död & begraven. Jag älskar dig, min hjälte, min alldeles egna livräddare. Du gör livet värt att leva.
 

Kom hit ska du få en puss?


Typ såhär glad är jag.

Jonna & Maria! Jag har försökt nå er för att låta er ta del av min lycka, dock vet jag att ni jobbar & inte kan svara. Jag försökte iallafall. Tragiskt nog. Haha. Så, ring mig, båda två. Jag vill dela detta ögonblick av lycka med er :) För att jag vill dela med mig av både med & motgångar, yey. Det är så VÄNNER gör. Förövrigt; Sarasköldpadda du är en apa som skakar babianass vid seveneleven alltförofta utan mig, Emelie du är en upptagen bögjävelbiatch med tentor & fullspäckat schema - men jag älskar er ändå. För ni är en del av mig, det liksom bara är så. Jonnisplugghästjävel, du kan likagärna flytta hem igen & dricka mina goda kaffedrinkar, vafan gör du i J-köping? Du kan fan plugga här! Jag saknar dig din pajjas. & Rebecka, jag är glad att du stannat vid min sida & att du tror på mig, trots att du är en kanin som inte äter ost? Kort sagt; jag älskar er. Ni har en varsin, oersättlig plats närmast mitt hjärta.

Fyfan vad jag är glad.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHH! Detdär är mitt vråskrik, höstskrik eller lyckoskrik? Kalla det vafan somhelst, jag är lycklig! För min egen skull. Nu håller jag tummarna & hoppas allt vad jag kan på att resten också löser sig på bästa möjliga vis. En liten sten har lättat från mitt hjärta nu, då känns de genast lättare att vara stark. Tack tack tack tack.

Lunchdejt på Kina

Jag har nu varit på lunchdejt med en galen Jonna. Kan ni gissa vart vi hamnade? Kina. Där hamnar vi ofta, tillsammans. Det är bra tycker jag, för jag har ingen annan som tycker om den maten. Tack för dejten räkan, det får vi snart göra om! :)Annars händer inte speciellt mycket för min del, hann med disken innan Jonna ringde & bokade upp mig, nu väntar jag mest på posten. Den är alltid sen & det suger ^^ Förövrigt slog det mig hur lyckan bara for genom kroppen efter dejten med Jonnajäkel. Hon är en av de få jag släppt inpå livet & en av de få som har en plats närmast hjärtat. & jag bara älskar henne. Det finns ingen som är roligare att smsa med när man har tråkigt, vi har så sjukt kul med vår sjuka humor :) Som senast "jag tänder bara på pullor". WHATTAFAKK?! Hit med penispumpen! Ciao

Närmast hjärtat

förvarar jag dessa puckon
föralltid.

Godmorgon :)

Jag är verkligen besatt av serien The kill point. Varje avsnitt är lika spännande & avslutas med en tjuvtitt på kommande avsnitt, som gör det omöjligt att missa. Det är verkligen en spännande, nagelbitar-serie :) Tummen upp! Så var det måndag igen & ingen sol i sikte. Bara massa fåglar & två katter som så gärna skulle vilja ut genom fönstret & leka lite. Åh, vad det är tråkigt när älskling är på jobbet! Jag är sugen på en stor kram & lite närhet. Det är så förbannat kallt här på taket att inget lockar mer än soffan & duntäcket :) Dock har jag endel att syssla med. Ett stort diskberg efter gårdagens bakande + en massa andra småprojekt. So long

Bah

Vilken härlig slappar söndag! Jag sov extra länge, låg kvar & drog i sängen i en evighet också. Det är extra skönt att ligga & mysa med täcket när man har mens :) När jag vaknat till liv gick jag & älskling till sibylla, gratismat blev det. Eftersom hon glömde att ta betalt. Promenad runt åbackarna blev det efter maten. Kallt som fan, men mysigt. Meningen med livet är att ha någon att dela det med. Att dela såväl skratt som gråt, motgångar & allt som hör livet till. Allt bli lättare när man har någon att dela allt med. Niklas är min tvillingsjäl. Det finns inget som slår att älska & att älskas. Nu bakar jag & kollar på Gossip girl. Har en maräng i ugnen som borde vara klar om en sisådär 45 minuter. Gör en Ricecrispies-tårta minsann. Jag hatar Georgia! %&/&//&#/&()=)=)(


Angående crimemedicine.com



Jag har undrat väldigt mycket över reklamen på teve om en hemsida där man kan beställa droger. Klickade mig in & kollade eftersom jag undrade vad fan det var frågan om. Det är en kampanj mot falsk & farlig medicin på nätet. "Vi har skapat www.crimemedicine.com för att  klä av fenomenet. Vi använder deras metoder, och gör reklam så som skurkarna själva skulle ha gjort om de hade gjort reklam i TV och  i tidningar."

Godkväll

Tycker det är lite kusligt att springa nere i källaren där tvättstugan befinner sig såhär dags faktiskt. Speciellt efter händelsen igår, då både Niklas & jag sprang ifrån bastun efter att ha upplevt något kusligt. Jag tror vi hade besök i form av ett spöke eller liknande. Vi båda är tvärsäkra på att det var något utöver det vanliga eftersom det var kolsvart för att sekunden senare tändas på en toalett. Jag vet dessutom att den dörren var stängd eftersom jag stod & betraktade den mögliga stolen precis bredvid. Jag bryr mig inte om vad ni tror eller tycker, men jag tror på sånt övernaturligt, har vid tidigare tillfällen varit med om märkliga saker. Men aldrig tidigare har jag varit rädd. Livrädd. Nu är det dags att kolla Lilla landet lagom, som förövrigt är ett toppenprogram. Men det kanske bara är jag som har den humorn? Jag verkligen älskar extra extra, parlamentet, snacka om nyheter, fredag hela veckan osv osv. Det gör liksom livet värt att leva :) Jeppe är sjuk,  tycker hemskt synd om henne. Hon bara spydde rakt ner från klätterställningen förut. Som tur var torkade jag snabbt bort det, så att det slapp bli fläckar på tapeterna. Uff. Det är något med burkmat alltså. Jag tänker aldrig mer köpa det. Mina katter förtjänar det bästa & att det blir dyrare kvittar sålänge de mår bra. Har jag sagt hur mycket jag älskar mina kattjäklar? Otaliga gånger. Men varför inte? De är en del av mitt liv såsom Niklas, min sambo är. Saker jag tycker om pratar jag om, det bara går inte sluta. Niklas & mina katter, självklart också mina vänner är mina ledstjärnor som lyser upp tillvaron när allt känns hopplöst. Därför avslutar jag med jag älskar er för att ni älskar mig för den jag är. Ciao

Tvättajm

Jag väntar på att vår tvättid ska börja snart, trevligt lördagsnöje förövrigt. Gårdagen var mysig, vi kom minsann iväg till bastun, jag drack en cider, det räckte för mig. Alkohol är bra onödigt, förstår inte somliga som lever för det. Krogen lockar inte längre. Det var för ett år sedan det var som roligast, då jag hängde med Jonna, Jonna & Rebecka. Det var tider det. Vi dansade på scenen & avslutade alltid kvällen/natten hemma hos mig med en varsin kebabtallrik. På ett sätt saknar jag den tiden, men på ett annat är jag glad att den tiden är förbi. Jag har kommit så långt. Har alltid varit den som föredrar mysiga, stillsamma hemmakvällar på tumanhand  - än att partaja. Dags att torka håret. So long

Fula fiskar

Jag har varit & provat kläder nu & fått i mig en matbit :) Ikväll ska jag & älskling eventuellt basta & dricka en öl, men vi får se hur det blir. Jag är trött & har mensvärk. Det suger! ^^ Höll på att somna till i soffan & precis då kliver älskling upp. Sömn känns väldigt lockande nu :) Åh. Förövrigt är jag lack på människor som inte kan göra rätt för sig. Det finns många fula fiskar i restaurangbranschen. Men jag ger mig inte förrän jag fått mina pengar, så det så. So long


Drömtolkning.

- Dina vänner ska visa sig vara falska.
- Dina vänner kommer att vända sig emot dig.

Pippi, Maria & hemskheter



Gårdagen var lugn & skön. Bob & jag matade pippin, för att han älskar det & för att jag älskar honom. Katter är verkligen speciella, de har en personlighet som gör dem unika. Telefonerade med Märylou i 3 timmar tills klockan slog midnatt & jag blev livrädd av att helt plötsligt prata med någon från the grudge & inte henne. Telia ska ju ha förbannat bra täckning, vilken lögn. När hon besökte toaletten under vårt samtal, jag vill inte veta vad hon gjorde där - så lät hon bara som någon hämtad från en skräckfilm.

Det slog mig hur lycklig jag blev efter att ha pratat med henne, min själsfrände. Är hon ett lyckopiller med förklädnad? Vad vi pratade om tänker jag inte i detalj gå in på här, men jag fick kramp i magen av alla hysteriska skratt vi delade & jag blev påmind om hur lycklig jag ska vara som har henne i mitt liv. Det skulle inte vara detsamma om hon inte fanns där vid min sida & delade både skratt & gråt. Vår vänskap är oändlig, den bara finns där. Inte för att man ska ta någon eller något förgivet, men Maria är någon att verkligen räkna med. Ödet, eller något, jag vet inte vad - förde oss samman & sedan dess har vi varit oskiljaktiga. Om man bortser från några fnurror på tråden, som löst sig i slutändan ändå. För det är så sant som det är sagt att vi på något underligt men förbannat härligt vis hör ihop. Vi kompletterar varandra. <3 Vad jag älskar den kloka damjäveln. Villkorslöst. Det är så det ska vara. 

Vi pratade vi ett tillfälle om djurs betydelse & hur ont det gör när man tvingas avliva eller hittar sin bästa vän påkörd. Då berättade Maria om att det för en tid sedan inträffat något hemskt en bit härfrån. Någon eller några hade skadeskjutit en katt genom kinderna & skärt av tungan på katten, som tagit sig hem med de sista krafterna, för att lägga sig i sängen hos sin ägare, som självklart fick sitt hjärta krossat & blev ärrad för livet när denne vaknade med sängen nerblodad & sin bästa vän livlös. Hur har man hjärta att göra så, hur är man funtad - när man så brutalt plågar en katt till döds? Må du brinna i helvetet din sate! Det gör ont att förlora ett djur. Tänk er då hur det känns för personen vars katt blev så brutalt plågad men ändå tog sig hem för att dö? Jag mår illa, jag blir så äcklad. Det finns inte. Hur fan kan man?
Jag tror att jag är på bättringsvägen nu, men hostar fortfarande så jag blir galen. & drömmer mardrömmar, så hemska & på något vis så levande att det gör ont inuti. Vaknade helt kallsvettig inatt & bara var tvungen att besöka vardagsrummet för att kolla så att det verkligen bara var en dröm, en hemsk sådan. Vad vill mina drömmar säga mig? Måste nog försöka tyda dem. Är det någon som kan sånt, hojta till?



Nu är det dags för en efterlängtad dusch & kanske återigen den supersköna ansiktsmasken? So long!

Ey ey ey ey


Jag har fått ett jobb. Jo, det är sant. En deltidstjänst. Det drömde jag om när jag hade heltid på lagret, varför vet jag inte riktigt. Den troligaste orsaken är väl för att jag vantrivdes så jag nästan dog. Men också antagligen för att få mer tid över till annat jag anser viktigt. Som vänner, fikastunder, oändligt långa promenader, bus & lek med kattjäklarna & att vara hemmafru litegrann. Ja, på deltid iallafall. Nu har jag alltför länge gått & längtat efter att pengarna ska rulla in, så helst hade jag velat ha ett heltidsjobb. Inte för att jag är trött på att vara hemmafru, eller nu ljög jag. Det är jag. Men jag älskar att diska & pyssla i hemmet. Jag är glad över det lilla. Kunde inte vara gladare. Deltid duger gott & väl. & det finns chans till mer timmar. Tummen upp för mig! Fyfan vad jag är bra.

Blondinbella lurade unga företagare?

Unga företagarna Emma Johansson och Jennie Eneroth bad Isabella Löwengrip, Blondinbella, att vara rådgivare för deras nya smarta väska. Men Blondinbella hade inte tid. Veckan efter hittade de en likadan väska - och kände igen sin egen text på Blondinbellas sajt. Aftonbladet har vid flera tillfällen sökt Blondinbella för en kommentar.

Läs här om ni är intresserade?

Det låter ju lite sjukt.

Då & nu.


Domdär korten togs för nästan exakt ett år sedan. Då var jag blond & en stor idiot.

Ett år senare (nu) är jag ett litet redhead & numera är det jag som är KUNG.


Bitter?

Min vän ringde på kvällskvisten & grät. Hon hade då förlorat någon som stod henne mycket nära. Jag erbjöd min tröst. Vi promenerade i regnet, jag med mössa & halsduk eftersom jag är sjuk. Det blev en varm choklad med grädde på Fräcka & sedan en lång promenad & mycket djupa samtal. Det är svårt att hitta orden då man verkligen behöver dem, förbannat svårt. Men jag känner ändå att jag gjorde det jag kunde. Ställa upp & trösta, trots min feber. Det är så vänner gör.

Jag kunde inte sova längre än till halv nio idag, hostar sönder mig & det gör så fruktansvärt ont i bröstet. Zappade lite mellan Voice & Rix Morronzoo. Visst att dom är charmiga & har riktiga radioröster, Roger, Titti & Gert. & det är väl precis där dom platsar, i radion - så man slipper se hur fula de egentligen är. Oj! Vad jag är elak. Om vi ska fortsätta i den bittra stilen kan jag passa på att klaga på det äckliga regnvädret. Det är rått & kallt. Höst. & egentligen finns det väl inget positivt med hösten. Allt jag skrivit tidigare har bara varit lögner, eller så kanske jag råkade vakna på fel sida idag. Vad vet jag?

Nej hörni, för att få ut något vettigt av denna fruktansvärt värdelösa dag tänkte jag nu sätta fart med disken. Om jag orkar tänker jag satsa på en städning också. Ett måste är iallafall att söka jobb. Har du ett jobb åt mig? Hit med det då.

. . .


På tal om?

Något jag verkligen inte tycker  om - det är att vara sjuk, som jag råkar vara just nu. Har varit dålig sedan i fredags, det började med en simpel förkylning. Näsan liksom rann som en jävla kran. Sedan gick det bara utför. Jag är yr, hostar, har troligtvis feber, slem i halsen & riktigt tjockt äckligt aliensnor. Att jag dessutom har ett tryck över bröstet & är tungandad gör inte saken bättre. Det suger! Min röst som var försvunnen när jag vaknade (lät mest som en pipig mus) är tillbaka stundtals, det låter mest som jag är i målbrottet. Bah. Visst är det lite synd om mig, men nog med självömkan nu. Självklart finns det andra saker jag heller inte tycker om. Exempelvis att se nära & kära må dåligt. Vetskapen att det inte finns något jag kan göra i en sådan situation, förutom att finnas, får mig att känna mig äckligt otilräcklig. För visst är det väl så att man alltid försöker göra allt för sina nära & kära? Deras smärta är min smärta. Just i skrivandets stund fick jag ett sms från en kär vän som fått ett förjävligt besked & allt jag kan göra är att trösta, prata, bara finnas där. & självklart hoppas på det bästa. Dock önskar jag att jag kunde göra mer. Som att trolla bort alla hemskheter? Om jag ändå hade den förmågan. Jag har länge varit oense med gud, därför att jag tycker att han har jävligt sjuk humor alltför ofta. & med tanke på alla orättvisor bland oss känns det väldigt ofta som att gud inte är något annat än en bluff. För hade jag varit gud hade jag inte tillåtit lidandet & smärtan många människor dagligen lever med, av olika orsaker. Det finns dem som verkligen lever i misär. Varför? Jag är inte påläst vad gäller religion i någon form, jag känner att varför ska jag vara gud trogen när han gång på gång sviker människor jag älskar & många därtill? Är det någon form av bestraffning när en oskyldig människa tvingas stå öga mot öga med fler motgångar än en människa egentligen borde klara av? Jag beundrar er kämpar, som inte ger upp, (fast jag förstår ändå er som gör det.) Jag tror på er. & jag tror på kärleken. Den är mäktigare än något annat.

Fiskfest




Jag älskar de fula fiskarna på underlägget. Ballt va?

Delfinexpressen.

Visste ni att Kolmården satsar på en berg&dalbana? Aw, vad kul! Premiären är 1 maj, nästa år. Jag ska garanterat provåka :)

Vart är min röst?


Jag har tappat rösten, nu låter jag som en pipig liten mus bara. Vafan?!

Vi säger så.

Jag är så frustrerad att jag saknar ord, jag förstår bara inte. . Egentligen borde jag inte vara frustrerad, jag borde kanske bara rycka på axlarna & avsluta detta kapitel? Det är precis vad jag tänker också. Avluta detta kapitel. Jag förstår bara inte. VARFÖR? Förstår du inte hur många människor du sårar?

Hösten i bilder :)








Hundbajspåse. Det tycker jag är bra. TUMMEN UPP liksom. & min ROSA mössa :)

Promenadtajm

Jag ska ut på en promenad nu, runt åbackarna - bara för att solen skiner trots att jag är sjuk :) Aw. Ska möta upp R för en varmkorvboogie. Måste bara få säga hur blåst jag tycker att Jonna är. HAHAHA! Varför tänker jag inte dela med mig av om det finns fler som är lika blåsta som hon ;) Vad tänker du med egentligen? Ah, hursomhelst - jag älskar dig ändå bögröv! & jag hoppas att du snart får lite ledig tid över för att dricka kaffe & skvallra med mig. So long


. . .


Mardrömmar, kattjakt & en stulen niketröja?

Jag är sjuk & det suger helt klart. Varför? För det första; solen skiner men jag orkar verkligen inte gå ut, mardrömmarna gör mig sällskap om nätterna & skrämmer livet ur mig. & min hals gör ont, jag låter som en kraxande kråka, min näsa är helt fnasig av allt snytande. & vet ni hur mycket papper det går åt? Det är synd om mig. Igår hittade jag iallafall de spårlöst försvunna nycklarna. Klockan 4 inatt väcktes jag av en pratsjuk Bob, jagade honom med vattensprutan för att få tyst på honom, vilket inte gick så bra eftersom han tycker om vatten & tror att allt är lek. Jag somnade om, för att väckas av en grinig karljävel som anklagade mig för att ha stulit hans röda Niketröja. WHATTAFAKK! Vad i hela friden ska jag med den till när mina kläder är snyggare? HAHAHAHA. När något inte är på sin plats är det tydligen alltid mitt fel & jag ska alltid veta vart saken befinner sig. Det är något underligt med karljävlar alltså. . . Jag har bara en sak att säga er snoppdjur - håll reda på era saker själva fifan! Ännu mer synd är det om mig eftersom jag dessutom har förbannat ont i ryggen på vänster sida, jag haltar. . ehm? Nu ska jag diska, det gör mig glad.

Ey! Angående ballongvispen, så har jag uppdaterat i det inlägget, igen.

En fråga.


Hur lång är handläggningstiden hos alfakassan? Om jag anslöt mig idag, när kan jag räkna med att få min första utbetalning?

Tips! Gratisbio, bästa gratissajten, jag svär.

Söt?


MysBob på våra finfina sängkläder från Ikea, störtsköna! :)


AF & lunch

Hej kära vänner, idag har jag skrivit in mig på arbetsförmedlingen. För som ni säkert vet är jag arbetslös & det suger ju såklart!  Det har varit ganska skönt att gå hemma en tid, att vila upp sig & samla nya krafter. Men nu känner jag inte för något annat än att jobba & dra in cash :) Mannen på AF var mycket trevlig & vi hade ett väldigt långt samtal. Jag slipper att springa på möten & skit. Behöver bara höra av mig per mejl en gång i månaden för att redovisa de jobb jag sökt. Är jag fortfarande arbetslös i mars får jag med honom att göra igen, men det trodde han inte :) Härlig karljäkel. Sprang dessutom på papsen där, han sken upp som en sol när han såg mig & det blev kramkalas. Sedan tänkte jag passa på att gå ut med offentligt att jag & R träffas igen :) Vi lunchade på stan & pratade om allt & inget. Det var längesen sist. Jag antar att det dyker upp ett & annat frågetecken här & var, är det så - ifrågasätt gärna. Orka med massa spekulationer & skit, liksom. Pratade en sväng med Rikard också, han är trevlig den jäkeln :) Nu ska jag fortsätta min jakt efter min sambos hemnycklar som är spårlöst försvunna. Sedan ska jag mysa ner mig under täcket, för lite självömkan. Jag har feber & är genomförkyld. Buhu. Ciao

Angående ballongvispen

Marilyn undrade vart jag köpt "ballongvispen". Så jag tänkte vara vänlig att svara på det. Jag köpte den på en hälsokost-butik. & antar att du också borde hitta den där :)

Uppdatering; vilken somhelst, tror jag. Jag köpte min en trappa ner i dominohuset en bit från intersport.

Godnatt



Nu ska jag bege mig till soffan för kärlek & kanske lite massage i huvudet med ballongvispen? Love it!
Jag har feber, det suger ^^

Bubbelplast



Åh, vad jag älskar bubbelplast. Sjuk? Nej, that´s just me. Ni kanske inte förstår hur avslappnande det är att trycka hål på de små jävlarna? HAHAHA

Tack


 

Tack kära läsare för att ni så troget hängt kvar trots min svacka. Det glädjer mig verkligen. Jag känner mig lite mer på benen nu faktiskt. Jag klarar det här, vi klarar det här - det är klart vi gör! :) Det känns så underbart med allt stöd från alla håll & kanter. Speciellt från familjen, framförallt från mamma. Jag älskar henne så förbannat.

Kärlekkärlekkärlek

Myspysdag :)


Jag & älskling har spenderat hela dagen med mamma, Juha & Amanda. Käkade spicy hot & kaffe, bullar & kakor på det. Det finns inget sötare än Amanda, aaw :) Bob & Jeppe var väldigt intresserade av den lilla krabaten & gick nyfiket fram när hon sov under vårt vardagsrumsbord. Jag känner mig väldigt hängig, snorar som fan. Det blir soffmys. Gossip Girl idag :)

. . .


En sten lättade från mitt hjärta. Hoppas den candra också gör det. Jag ber till gud. Det är inte likt mig.


Tipsa? :)


Härmed efterlyser jag recept på mat. Dela med dig? :) Jag har sån dålig fantasi & vill inte leta upp något på nätet & hoppas det är gott, därför hoppas jag nu på er hjälp.

(Ser fram emot Jonnas recept på lax. GE HIT!)

Ännu en kanin har hoppat ur boet



Det förvånar mig inte att de en efter en lämnar Hugh Hefner. Seriöst, är pengar värt så mycket att man funderar på att spendera sitt liv med en gubbskrutt som ändå snart dör? Har följt serien i perioder, men det äcklar mig verkligen. Hur kan unga kvinnor kasta bort sitt liv på Playboy Mansion? Det kan inte vara något hälsosamt förhållande de haft. Att dela någon man älskar med 2 andra? Hell no. BIG NO. Jag tycker inte att någon av dessa bunnies är speciellt vackra, men något bättre än en gubbe kan de nog allt få. Kan lycka köpas för pengar? Hm.

Soffmysartider



Jag kan inte sluta äta satsumas. Det är hur gott somhelst & nyttigt? Det är höst & det känns. Dessutom ser det så förbannat tråkigt ut när man tittar genom fönstret. Bah. Det är soffmysartider nu med houngste & massvis kärlek. Det tycker jag om. Ciao

Badhus

Jag & älskling har varit på badhuset idag. Motionssimmat liitelite, mest lekt i rutchkanan & glidit med vattnet :) Härligt var det minsann. Jag klarade inte klätterväggen, fick mjölsyra i hela kroppen när jag försökte. Älskling däremot , han klarade det & hade en fanclub som hejade på honom. Nu; myspys.


?


Ibland är det bättre att använda en vit lögn en att såra med onödig jävla ärlighet. Bah.

HAHA

skrivihop.nu

blåbärs soppa
vete skorpor
vitlöks dressing
apelsin juice
bland saft

ETT STYCK MORD - vill ni beställa något mer?
MORGON ROCKAR - kväll suger?
RÖK FRITT - bolma på bara!


Förlåt mig, men jag hatar er som särskriver!


Min


Old stuff



Msn, du är min bästa vän

Emelie. säger:

Det är inte lätt när det är svårt!

yra säger:

När man är liten & kåt?

Emelie. säger:

JA!


Torsdag.


Jag har ont i halsen, trots att jag igår gick klädd i både "halsduk", mössa & vantar. Jag tyckte det var väldigt kalt ute när vi på kvällen gick en promenad & hamnade på Golden Bangkok för lite mat. Myspys att hamna på restaurang sådär mitt i veckan :) Min mössa är så förbannat söt. Rosa. Aw. Nej hörni, nu ska jag förbereda inför min tvättid.

Maria, Jonna & Emelie - tack för ert enorma stöd.

Öronljus



Har du testat öronljus? Hur fungerade det för dig isåfall?

. . .

Betalar du tevelicensen?

Time of your song

Den senaste tiden har jag fått mycket tid för tänkande, vilket på sätt & vis varit bra även om det har varit förbannat jobbigt stundtals. Ofta skjuter jag bort, ignorerar tankar & känslor, vilket alltid slår tillbaka vid ett senare tillfälle. & det blir extra tufft att klara av det när allt slår tillbaka på en gång. Nu har jag bestämt mig för att ta itu med precis allt, precis i stunden. Att aldrig någonsin samla allt på hög. Dessutom har jag lärt mig att uppskatta friheten & att ta vara på dem jag älskar högst av allt. Livet kan vara över på en sekund. Därför överöser jag mina älskade med massvis kärlek & ömhet, för jag skulle inte klara av känslan av allt jag inte sagt & gjort, när det är försent. Går man igenom en kris i livet kan det kännas som att livet slutar där & då. Som att en en bit dör, på något vis. Man analyserar, tänker OM. Det bästa av allt är när man lär sig en läxa. När man omvandlar motgången till en erfarenhet. Det som inte dödar, härdar.



Wethoz :)


Lillen



Du har funnits vid min sida när jag ville skada mig själv,
hjälpt mig genom tider när jag ber om hjälp.
Du är en ängel, genom livets gång.

High

 

When you're close to tears remember
Some day it'll all be over
One day we're gonna get so high
And though it's darker than December
What's ahead is a different colour
One day we're gonna get so high

And at
The end of the day
remember the days
When we were close to the edge
And we'll wonder how we made it through the night
The end of the day
remember the way
We stayed so close till the end
We'll remember it was me and you

'Cause we are gonna be forever you and me
You will always keep me flying high in the sky of love


Don't you think it's time you started
Doing what we always wanted
One day we're gonna get so high
'Cause even the impossible
is easy when we got each other

One day 'we're gonna get so high

And at
The end of the day
remember the days
when we were close to the edge
And we'll wonder how we made it through the night
The end of the day
remember the way
We stayed so close to till the end
We'll remember it was me and you.


'Cause we are gonna be forever you and me
You will always keep me flying high in the sky of love
'Cause we are gonna be forever you and me
You will always keep me flying high in the sky of love

High, high, high, high, high, high, high, high

And at
The end of the day
remember the days
when we were close to the edge
And we'll wonder how we made it through the night
The end of the day
remember the way
We stayed so close to till the end
We'll remember it was me and you.

'Cause we are gonna be forever you and me
You will always keep me flying high in the sky of love

. . .

KISS THE RAIN

Bara för att jag älskar den & för att jag älskar Niklas & för att vi älskar varandra, villkorslöst. Den låten får bli på vårt bröllop. Vår låt.

. . .

"Ey, jag tänker inte vända nu - jag kan se vad som finns bakom mörkrets ljus
Ey, jag tänker inte låta skiten va -  jag ska ta en dag i taget tills det dåliga blir nåt bra"

Just love it. Keep it up!


Den bästa låten någonsin. Jag kan inte sluta gråta.

Hello
Can you hear me
Am I getting through to you

Hello
Is it late there
Is there laughter on the line
Are you sure you're there alone
Cuz i'm
Trying to explain
Something's wrong
You just don't sound the same

Why don't you
Why don't you
Go outside
Go outside

Kiss the rain
Whenever you need me
Kiss the rain
Whenever I'm gone too long
If your lips feel lonely and thirsty
Kiss the rain
And wait for the dawn
Keep in mind
We're under the same sky
And the night's
As empty for me as for you
If you feel
You can't wait till morning
Kiss the rain
Kiss the rain
Kiss the rain

Hello
Do you miss me
I hear you say you do
But not the way I'm missing you


What's new
How's the weather
Is it stormy where you are
You sound so close but it feels like you're so far
Oh would it mean anything
If you knew
What I'm left imagining
In my mind
My mind
Would you go
Would you go

Kiss the rain

As you fall
Over me
Think of me
Think of me
Think of me
Only me
Kiss the rain
Whenever you need me

Kiss the rain
Whenever I'm gone too long
If your lips
Feel hungry and tempted
Kiss the rain
And wait for the dawn
Keep in mind
We're under the same sky
And the night's
As empty for me as for you
If you feel you can't wait till morning
Kiss the rain
Kiss the rain
Kiss the rain
Kiss the rain

(kiss the rain)
(kiss the rain)
(kiss the rain)

Hello
Can you hear me
Can you hear me
Can you hear me


HAHA


6 år sedan, jag minns det som igår.

Kärleken är evig.


Älskade mamma & hennes kärlek


Dagens gamla bild.



Vad smal jag var.

. . .

Tack Emelie för att du tvingar dig på mig :) Jag älskar dig.

. . .

Hörni, jag lever & jag mår under omständigheterna bra, eller så  bra jag kan må, så bra jag förtjänar att må efter detta elände. Tack för samtal & sms, tack för att ni bryr er & tack för att ni finns. Somsagt, en bit av mig dog. & jag har svårt att hålla mig ifrån bloggen eftersom jag bara vill skriva. Samtidigt orkar jag verkligen inte. Det är för mycket att tänka på. Det är för mycket kaos, för mycket frågetecken. Jag går på nålar & drunknar i ångest. När jag har rott i land lovar jag att vi tar igen det vi förlorat när jag stängt er ute & mig själv inne. Jag lovar. En storstädning & en promenad är dagens mål.


. . .


GRATISBIO! Bli medlem där & samla poäng till biobiljetter eller presentkort!

Åh.

"Det står skrivet i blod att rosor kommer vissna
Ser hur dom torkar när man tappat sin gnista
Livsglädjen dör snälla hjälp mig min vän
Att ta den rätta vägen för att hitta hem"


Okej.

Jag har så förbannat svårt att hålla mig ifrån bloggen, ärligt talat vet jag inte hur många gånger om dagen jag loggar in. Dock har jag bestämt mig för en paus. Så det blir inget skrivande. Jag klarar inte av det, så enkelt är det. Jag ber om ursäkt för min frånvaro på alla sätt & vis. Jag kommer tillbaka, när alla bitar är på plats. När jag hittat mig själv igen.

Memories






Oj!


Minnen







. . .




. . .














. . PAUS







Jag hänvisar till mitt senaste inlägg. Dock kan jag inte låta bli att le när jag tänker på Amanda. Världens goaste bäbis!

PAUS


Jag tar en paus
& jag vet inte när jag kommer tillbaka

Igår upplevde jag det värsta dygnet någonsin, jag har aldrig någonsin känt mig så liten. Så maktlös.
Jag trodde jag visste vad ångest var, först igår vet jag att jag upplevde det på riktigt. En bit av mig dog.


Tack för ert enorma stöd.


Bob


Bob påväg ner i toaletten.

Godmorgon :)

Det har inte gått något vidare med min insamling, inte en kotte har skänkt bidrag till bröstcancerfonden. Många har säkert redan gjort det genom någon annans sida, om inte. . Klicka på det rosa! Jag vaknade precis av att Jeppe kloade på sängen, vilket hon inte får. Fy. Men det var ändå dags att kliva upp liksom. & väl uppe ser jag att blommorna jag fick av pappa har slagit ut. Färger ser dock lite mesig ut på kort, mot väggen, på riktigt, ser de alldeles underbara ut. Tack paps!




Rosa månad.

Stöd min insamling på Rosa Bandet 

"Var nionde kvinna drabbas någon gång i livet av bröstcancer. Men även om antalet diagnoser ökar, är det fler kvinnor som överlever sin bröstcancer i dag bland annat tack vare framgångsrik forskning."

Jag har startat en egen kampanj för att hjälpa er att hjälpa. Klicka på bannern & skänk ditt bidrag.

Anledningen till att jag startat en egen insamling till Cancerfonden är för att många i min närhet drabbats av sjukdomen. Många av dem har gått bort i cancer av olika slag. Alla begravningar jag varit på har dödsorsaken varit cancer. Jag hatar cancer. Det är verkligen något som skrämmer mig. Jag brinner för att hjälpa andra människor. & jag beundrar de kvinnor jag läst om i tidningar som tvingats operera bort ett eller båda brösten, men besegrat cancern!


Jag är ingen storbloggare, har inte speciellt många läsare & når därför inte ut till så många jag önskat. Därför vore jag tacksam om du storbloggare eller inte, vill hjälpa mig marknadsföra denna insamling? Kanske rent av klistra in bannern på din blogg? Jag vore oändligt tacksam. Hör av dig om du känner för att ge en hjälpande hand.




Rädda barnen.

Jag har gjort något jag är stolt över. Blev stoppad av en mycket trevlig ung kvinna i Dominohuset, vanligtvis brukar jag låtsas att dom inte finns, absolut inte ge dem ögonkontakt & bara fortsätta. Totaltignorera helt enkelt. Men idag stannade jag, vilket jag såhär i efterhand är mycket stolt över. Dessutom blev jag givare. I fortsättningen kommer det dras månadspeng från mitt konto som går till Rädda barnen :) 100:- är inte alls mycket pengar. "Ingen kan göra allt, men alla kan göra något." Förra året kom det in 133 000 000:- till Rädda barnen via månadspeng. Dessa pengar kommer att förbättra livet för många barn, men för att fortsätta att ge fler barn bättre möjligheter i livet behövs det mer pengar.

& vad passar väl bättre att avsluta med om inte Kent - Nålens öga?


CHILDREN SEE - CHILDREN DO

Det är inte slagen som känns
(ljug igen)
Det går en osynlig gräns
(ljug för mig, ja ljug för mig)
genom ögat på nålen

Bögregn

Vilket tråkigt jävla väder. Det suger rent ut sagt. Bögregn. Kukhöst. Jag har ont i magen & ska slänga mig i soffan & inte röra mig en meter därifrån :) Idag känner jag mig bitter, förbannat bitter. Sånt är livet. Hoppas någon söt prick ringer & gör min dag snart. Det behöver jag för att sluta vara bitterfitta. Ciao

RSS 2.0