Tisdag.



Dagen har varit ganska fullspäckad för min del, har jag inte varit upptagen med något att göra så har jag varit upptagen med tankar. Dagen började somsagt på ett möte. Därefter kom älskling hem & åt lunch med mig. Sedan mötte jag upp Jonna & tog henne hem hit så att hon fick se våran lägenhet. & så blev det kaffedrink (utan alkohol). Det blev mycket prat om livet i helhet, goda råd, stöttning - you name it. Men också många skratt & mycket trams :) & fotografering såklart. Sedan var det dags för en fika med Emelie, på fräcka såklart! Mycket allvar, utbyte av tankar & allt möjligt. Jag känner verkligen att jag behövde denna dag. Att få ge goda råd men också att få prata ut om precis allt. ALLT. & så fick jag en försenad fördelsedagspresent av Emelie. En Mirandanalle med texten "Special friend". & det kan man väl säga att jag är. Eller att vi är. Emelie är en av mina närmaste vänner & också någon som hängt med mig sedan barnsban. Det är fint. Vi har en lång historia med många galna Gallianominnen & annat smått & gott som jag gärna talar tyst om. HAHAHA. Tusen tack, kära Emelie för den supersöta nallen. Iloveit! & I LOVE YOU. & tack hönor, för en fin dag! :) Nu väntar jag på att DH ska börja, det ska jag & älskling kolla på. Som vi längtat. För vi är inte sådana som tjuvtittar. Tålamod.

Hörni, jag tycker att ni ska bli medlemmar här! Gratisbio är liksom ett roligt tidsfördriv som man tjänar på :)

Myspys


Aw! Myspys.

Jävla skit.


Grattis Emelie. Han är verkligen ett kap! ;)


Här är Jonna & jag när vi dejtar på tumanhand & dricker supergottkaffe. Vi pratade mycket hemlisar :) HAHAHA

Efter intervjun

Jag vet inte hur många sökande det var, men 145 kallades till intervju. Jag är kvar bland de 12 sista, men jag vet inte. . tror inte jag kommer längre än såhär. Det är en känsla bara, jag kan ha fel. Just nu känner jag bara för att göra precis vadsomhelst, något vettigt. .  hursomhelst. Men jag vet inte vad. Jag är 22 år, dags att ta tag i livet & försöka klura ut vad jag vill. Men det är svårt, som fan.

Knullat etthundratusen människor.


Igår såg jag på ett program om SEXMISSBRUKARE. Det var en kvinna som påstod sig ha legat med 100 000. Fatta ETTHUNDRATUSEN. Hur hann hon? Under många år var hon prostituerad & hann väl med en sisådär 10-15 personer om dagen. Jag förstår det inte. & jag ligger i lä. HAHAHA.

Haha

1. Värsta känslan?

Att göra en annan människa besviken.

2. Bästa känslan?

Att vara älskad.

3. Din första tanke när du vaknar?

Bara lite till.

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?

Klassiska "rrrrrrrring rrrrriiing".

5. Har du någonsin varit kär?

Ja.

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?

Tapeter.

7. Vad har du under sängen?

Sänglådor med underkläder.

8. Ser på?

Extra extra, Hål i väggen, Lilla landet lagom, DH & Gossip Girl :)

9. Lyssnar på?

Musik. Mycket blandat.

10. Skriv nått smart!

Om jag vore smart. .

11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?

Min mormor.

12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?

Oj! Det är privat.

13. Vad vill du bli när du blir stor?

Det har jag inte kommit på än.

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?

Sprallig, härlig & charmig.

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?

Åh, svårt. Det finns ett par.

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?

F1.

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?

Ingen, jag vill vara komplett.

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?

Ingen speciell. Men vill gärna rädda världen från ALLT ont.

19. Vad är du beroende av?

Nikotin & kärlek.

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?

Snus, choklad & Cocacola ;)


Känslomässig nostalgitripp?

Oj! Jag loggade in på sockerdricka för en stund sedan, där höll jag till förr. Läste igenom gammalt skit från 2003 & framåt. Damn! Det blev som en känslomässig nostalgitripp. & jag kände bara glädje, total lycka. Tills jag läste " . . . för ibland räcker kärleken inte till." Vad fel jag hade. Tänk om jag hade vetat det då. SUDDA SUDDA SUDDA!

Jag ska slänga mig i soffan & läsa Solo nu. Egentligen borde jag väl tänka på sömn, men jag pallar inte nu. Känner helt enkelt inte för det. Vill vara vaken. Fast jag gäspar. Så troligtvis somnar jag med teven på & tidingen över ansiktet. Godnatt!

. . .


En tröstande kram till en vän som fått ett svårt besked. Tänker på dig. 






Respekt



Vad härligt tyst det är. Överallt. Allt drama har lagt sig. Inga intriger. Vad jag älskar livet som det är nu. Kärlek, närhet & ömhet i mängder av huvudpersonerna i mitt liv. & inget onödigt drama alls från annat håll :) Det fanns dagar då telefonen gick varm (både av samtal & smsterror) & öronen gjorde ont efter allt skrik & hjärtat slog frivolter av ilskan. Vilket gjorde att jag inte klarade att stå emot röksuget. Slutade för ungefär ett år sedan. När jag är så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen, då ilskan blandas med gråt, hysteri & uppgivenhet - då är en cigg det enda. Det har hänt att jag rökt då & då med C, bara för att :) Ni som röker eller har rökt vet hur gott det kan vara ibland, typ morgonciggen? Sjukt egentligen. & de få gånger jag går ut är det nästan ett måste trots rökförbudet & att man måste stå ute & frysa arslet av sig. Jag är bara så glad att jag blivit lämnad ifred & hoppas på lugn & ro i fortsättningen med. Ett tips till vemsomhelst; ödsla ingen energi på någon du inte tycker om, spar på krafterna - överös dina nära & kära med kärlek. RESPEKT!

Lilla landet lagom

LILLA LANDET LAGOM - klicka & kom till kanal 5´s hemsida & webbteven :) Där kan du se avsnitten du missat. Klockrent progran, enligt min mening. Men jag älskar sådana program! Minns ni Fredag hela veckan? Aw aw aw. Josephine Bornebusch & Henrik Dorsin är två av de medverkande.

Missa inte: Lördag 21.00, kanal 5.




(Googlat fram bilderna.)

Räkmacka & kaffe med paps & co


Bild från i lördags.

Räkmacka & kaffe blev det minsann :) Pappa hade köpt med sig det. & så fick jag jätteballa blommor. Tacktacktack! En trevlig fikastund med många skratt & mycket prat, om allt & ingenting. Bob lärde sig att äta räkor dessutom.  Nu har jag precis kommit hem från en promenad. Kilade till Öb & köpte tvättmedel & sånt tråkigt. Bah. Det var verkligen skönt ute :) Har dessutom hunnit med att telefonera med Emelie, Jonna & mamma. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men tror det lutar åt alla slänga mig i soffan & läsa solo, tills det är dags att hämta upp tvätten. So long

Fortsättning :)








Väntar besök


Nu har jag stressdammsugit, diskat, vart nere med soporna, rensat kattlådan & sprungit till affären. Pappa ringde & sa att han var påväg hit. Vi ska dricka kaffe & äta chokladbollar :) Mums. Det blev ingen dejt med Jonna idag, för Engla har blivit sjuk. Aw :( Däremot ska jag tvätta. Bah. Jag har hur mycket tvätt somhelst. Det suger! ^^ Msnkonverserar med sjuklingEmelie just nu. Fan, alla är sjuka. Whattafakk! Nej, nu har jag annat att göra. So long

Hål i väggen



Godkväll kära vänner. Jag väntar på att HÅL I VÄGGEN ska börja :) Är helt slut idag, det beror antagligen på gårdagens dansande & galenskap. Smälllar man får ta. Jag hade en toppenkväll & hoppas på repris snart. Vi har varit en sväng i Navestad, meningen var att vi skulle hälsa på svärmor men hon var inte hemma & dök aldrig upp. Vi väntade i en hel jäkla timma. Fördrev tiden i rastgården med Navajjo, Bella, Kenny & Hanna. Vilket energiknippe Bella är, helt otroligt. Undrar om alla hundar av den rasen & liknande raser är likadana. Damp. För isåfall vill jag garanterat inte ha någon sådan ;) Nu tevetajm! Godnatt

Vilken kväll. Repris tack :)


Vi började kvällen på jakt efter en restaurang, hade tänkt oss Athena. Där var det fullbokat, som på typ alla andra ställen. & på gatorna kryllade det av folk. Kulturnatt kallas det? Vi begav oss ner mot stan & hamnade tillslut på Highlander där vi alla 3 åt Anträkåt. Entrecote. Förbannat gott, måste jag säga!



Niklas vägrade vara med på bild, så vi gav upp efter två försök. Mätta & belåtna begav vi oss till Kungsgatan igen för en drink på Athena. Niklas lämnade oss för CS, så vi kvinnor fortsatte själva.



Blandannat blev det en Whiskeydrink & det var gott, mycket gott :) Nu var det dags att gå hem en sväng & dricka lite vin innan utgången.













& där slutar min fotodokumentation för kvällen. Emelie däremot tog med sig kameran till Palace där vi knäppte endel kort. Det blev kramkalas tusen gånger om. Jonnajävel var såklart ute :) & vi satt ute & rökte en mentholcigg tillsammans. & så var Ricky där, han har stulit min födelsedag, fast jag skulle få ha den i fred i fortsättningen lovade han. Ballt! :) Kramkalas igen blev det när Fredrik dök upp som gubben i lådan. Det blev nostalgi. Aaaah. Emelie & jag dansade som fan. Sedan kom Jonna & slet upp mig på scenen, så där stod vi bra länge.Vad kul jag hade :) Slutligen kommer Karin fram & kramar mig, vi bestämde att vi skulle ta dendär fikan någon dag & hon förklarar att hon tycker om mig. Haha. En sväng till Kopkins för pizza att ta med hem. Sedan somnade jag.

Tack Emelie. Det blir en repris snart, va? :)



Sug min getballe nu!


Tjoho, nu har jag & Emelie druckit cider, whiskeydrink & apelsinjos med marijuanatequila & så avslutar vi, eller nej det gör vi inte alls. Vi dricker vin hos Niklas & mig nu innan vi ska ut på krogen & fortsätta några timmar. Yey yey eye. Vilken underbar kväll hitills & jag är lite på lyset typ. Så hejrååååååååååååå. Imorgon sover jag länge. Därefter följer en detaljerad beskrivning av vår kväll i helhet. So long sugkukar

Baggyjeans, hu!



Jag älskar mina baggyjeans!

. . .


Do I look like I sell drugs?




Jag ser fram emot kvällens utgång något förbannat. Klev upp skapligt, började morgonen med att telefonera med Emeliejävel innan jag fixade kaffe & leverpastejmacka. Därefter hoppade jag i kläderna & knallade ner till stan med solen i ögonen. Letade desperat efter något nytt att ha på mig ikväll. Jag verkligen finkammade varenda jävla butik utan att hitta något som föll mig i smaken. En sväng till bolaget blev det också, där jag träffade på SötKarin. Jag gav upp jakten på kläder & begav mig hemåt istället. På skvallertorget blev det kramkalas, för där sprang jag på Jonnajävel. Aw, hon ska med ut ikväll! :) Alla ska ut. Det lär bli najs. Ey! Nu ska jag sysselsätta mig på annnat håll. Ciao

Mina bäbisar :)















Aw. Mina små charmtroll :) Det finns inget jag älskar mer än att föreviga alla ögonblick med dem med kameran som redskap.


Åh, love it!

Såg ni "I huvudet på Gynning" när det gick? Om inte, missade ni garanterat något. Det första avsnittet var klart bäst.

"Hade jag fått ett barn när jag var 21 år då hade det barnet dött, tror jag"

Gratisbiogratisbiogratisbio. Bli medlemmar där, jag lovar att ni inte blir besvikna!


Hej, jag är tråkig.

Okej, jag känner mig typ själsligt utmattad. Aningen uttråkad, rastlös. Men ändå vill jag inget annat än att gosa ner mig bland duntäcken & dunkuddar. Jag tror jag är i en svacka nu, det kanske bara är tillfälligt vilket jag såklart hoppas.Det är höst. Mörkt. Kallt. Det blir väl vad man gör det till, antar jag. Personligen trivs jag bäst i en varm dusch eller under duntäcket med levande ljus överallt, doftljus. & lite citronte. Aw. Det låter ju mysigt, men jag föredrar verkligen sommaren. Jonna ringde som räddaren i nöden då jag höll på att tänka mig för långt bort. Haha. Tack grynet! I love you. Det blir teve. Csi, Extra extra & Smalllville. Jag blir verkligen tokig. Nu är det jag som är kung. Hoppas jag.

INGEN REKLAM I MIN BLOGG, TACK PÅ FÖRHAND IDIOT!

Jag vill stå för den själv! Gratisbiogratisbiogratisbio. Jag älskar gratisbio.


Inga tårar på min kind


KÄNSLOR. Väldigt laddat. Jag älskar denna låt lika mycket idag, som för ett år sedan. Åh.

Jag blöder kärlek


Jag har speciellla känslor inför denna låt. Den förknippas med vissa saker. Så fin!
Jonna & jag lyssnade flitigt på den för ett år sedan. ETT ÅR! Jag älskar den fortfarande.

Vem vinner?

Var med & rösta fram årets blogg, här.

Neutrogena Visibly Clear






Jag har använt produkter från denna serie i mer än en månad nu. De första dagarna var huden perfekt. Sedan fick jag överdrivet mycket finnar & övervägde att sluta med dessa produkter, trots att jag hört mig för & det tar 3 månader innan man ser det slutgiltiga resultatet. Det kändes inget kul att få mer finnar än normalt, för att eventuellt efter 3 månader få sådär fin hy. Kikade runt på internet, i andras bloggar, överallt. & såg att jag inte var ensam om detta iallafall. Tillslut hamnade jag på en blogg där en kvinna skrev att hon tagit ansiktsvattnet till något labb & att det visade sig innehålla 30% alkohol, typ. Alkohol torkat ut huden & kanske blev min i obalans, tänkte jag & uteslöt ansiktsvattnet. Min hud blev betydligt bättre, utan ansiktsvattnet.

Vad har ni för erfarenhet av dessa produkter?







Tjuv


Bob är en tjuuuuuv. Han puttade ner godisburken på backen, öpppnade den & hade ätit upp typ hälften. Dum katt. Fast han är förlåten, för nu är han så söt & stör mig när jag skriver in saker i min kalender. Han är alltid så, att han ska ligga ivägen. När jag läser ska han ligga på tidningen. Ni hajjar? :) Hursomhelst, nu har jag varit nere & hämtat posten. Fick ett grattiskuvert från farmor & farfar. & så har jag ringt barnmorskan för en tid nästa vecka. Världens raraste kvinna fick jag prata med. Hon gjorde min dag. Det finns många telefonister på sjukvårdsrådgivning, vårdcentraler - you name it, som uppenbarligen bara är där för pengarna & inte trivs med sitt jobb, vilket går ut över den vårdsökande. Tummen ner för sånna grisar! Idag blir det eventuellt ett restaurangbesök med älskling, imorgon utgång & så måste jag tvätta i helgen också. På måndag kommer Jonna & Engla hit & hälsar på :) & på tisdag ska jag på intervju, igen! Riktigt höstväder idag, ingen sol alls. Det får mig att tro att mormor talade med vädergudarna eller gud själv(?) & beordrade solsken på min dag igår :) Adjöken

Kärlek



Vaknade halv nio idag, men ville verkligen inte vakna :) Kilade till soffan & skulle kolla teve. Det visas momento & ordjakten på typ alla kanaler, jämt. Dock hittade jag ett ganska intressant program om behåar, som jag somnade gott till. Men nu är jag uppe iallafall. Funderar på att ta en dusch härnäst. En sak som irriterar mig så förbannat är att vi får posten så sent. Iblan klockan två. Det suger! Återigen, tack till alla som uppvaktade mig i någon form på min födelsedag. Nu är jag tjugotvå år med andra ord. En ung kvinna! Adjö

Pics :)


Mamma myser med gosJeppe. En riktig kärlekskrank kattjäkel.


Jeppe tar plats i Juhas knä för lite mys.


Niklas & Juha lirar CS. Haha ^^


Min klänning jag fick när jag var typ 5 år, av mormors dåvarande man. Så söt!


BögBob med rosa snuttefilt :) Aw aw aw. KÄRLEK!


Avslutar med en bild på födelsedagsbarnet själv.

BTW. Tack allesammans för uppvaktningen på MIN dag.

Speciellt tack till BögJonna. HAHAHA!

Födelsedagsbarnet :)


SötBob





Grattis till mig liksom



TACK FÖR KAFFET



Timbuk & Dregen. Aaw. Ballt ^^

:)


Brother and sister together will make it through
Some day a spirit will take you and guide you there
I know you've been hurting but I´ve been waiting to be there for you
And I´ll be there just helping you out whenever I can


Dagen till ära

. . vandrade jag tidigt ner på stan för att handla mina baggyjeans :) De fanns kvar i min storlek. Aw. Det är dock alltid så att när man väl har pengar finns det inga snygga kläder. Det kryllade för en vecka sedan. Whattafakk! Så byxjävlarna 6 en tröja var allt som fick följa med mig hem. Köpte med mig en räkmacka & avnjöt den i soffan tillsammans med Jeppe, som förövrigt älskar räkor. Nu ska jag iväg på äventyr med älskling!


Tack hörni, för alla gratulationer hitills :)

(Jonna, idag ligger jag inte på golvet. Det är några dagar sedan. Jag & Bob myste i badrummet. Golvvärme. <3)


Det är ingen vanlig dag, för det är Idas födelsedag

Hurra hurra hurra! Grattis till mig :)





MSN

yra säger:

HAHAHA. Jag diggar också honom, för han är så störd!

yra säger:

Han lägger pizzakanter överallt.

Jurre säger:

 hehe va söta ni e

Jurre säger:

typ sån där gammalt kärlekspar


Tack för kaffet


Jag antar att jag borde sova. Men jag har så svårt för det, speciellt såhär när man väntar på något. . som jag gör precis nu :) Egentligen vet jag inte varför, det är inget speciellt med att bli 22 år. Jag har inte ens önskat mig något. Dock älskar jag uppvaktningen. All kärlek av mina nära. Älskling & katterna sover sött. Vi har myst & busat. Bob bet sönder älskling blomma, helt brutalt. Sedan kräktes han som ett as. Därför odlar jag kattgräs numera. Det ska hjälpa kattjävlarna med hårbollar. Kurrekuling skrev just "var online i 22 minuter till" på msn. Han hade tydligen något att säga mig, vad kan det vara? Jag har mina aningar. HAHA! Jag slökollar på Scrubs, är helt såld på den serien alltså. & så tänker jag, förbannat mycket. Gah. Slå mig. Hårt. Skjut mig! Det känns stundtals som att jag håller på att bli galen. Så nu stänger jag bara av, allt. ´Denhär gången är det jag som är kung´. Ellernåt. . Lalalalala. 17 minuter. Godnatt

Blabla


Glömde att. . jag blev uppringd för några timmar sedan & kallad till en andra intervju på ett ställe, då är det med andra ord nästan säkert att jag kommer att få det. Vill inte avslöja något ännu :) Men hey, vad glad jag är! Mitt CV & brev är verkligen i världsklass. & jag charmar omkull alla jag kommer in närheten av. Pratade sönder Marias öron alldeles för länge förut. Undrar hur många skor Heidi hann äta upp under den tiden. Maria, du vet vart du ska skicka fakturan? :D Haha. Jonnajävel ringde dessutom, fan vad jag saknar den hönan! Aw. Nu ska jag läsa. Ta lite egentid i sovrummet. Älskling ska kolla på en film som jag vägrar se, jag är envis. Yey. Godnatt?

Ey

Vad stolt jag är över mig själv, jag gjorde något jag skjutit upp allltförlänge. Egentligen borde jag skämmas över mig själv, för hur ansträngande är ett samtal som dessutom gör personen i andra änden hur glad somhelst? Jag ska absolut bättre mig på den fronten. Hey, nu börjar det lika något här hemma. Dock blev vi väldigt trötta & sega efter maten. Så jag måste nog sparka min karl i röven, så att han inte slappar för länge i soffan. Vi har endel kvar att göra minsann :) Jag är lite putt idag. Älskling avslöjade att han inte tänker sjunga för mig. Whattafakk?! Det är väl något man bara gör! Nu ska jag duscha, lalalala. Adjöken

Önskelista



Ge mig denna underbara box som sammanfattar Kents karriär till 2008. Aw.

  • Tio cd-skivor, alla med nya omslag
  • 26 olika bonusspår
  • 15 tidigare outgivna spår
  • Totalt 133 spår
  • Live-version av "Håll ditt huvud högt" inspelad i Eskilstuna sommaren 2008
  • 96-sidig bok med intervju av Jan Gradvall
  • Privata bilder
  • Turnéhistorik
  • Låttexter
  • Innerpåsar tecknade av Joakim Berg

  • En hälsning från Kent:
    "Vi är väldigt stolta över att kunna presentera en halvtidssummering av vår så kallade historia i den här boxen. Vår traumatiska ungdom, tveksamma mognad och motvilliga medelålder. 133 låtar, bland dem en massa demos och saker som ingen av oss i bandet hört på många år, eller ens visste att de existerade. För oss är alla de här sångerna framför allt tidsdokument. Ofullständiga fragment av de lögner man en gång byggde ihop till sin självbild. Det finns så otroligt många minnen och historier, roliga, patetiska, bisarra och sorgliga, förknippade med tonerna. Tack till alla er som lyssnat, köpt skivorna och besökt konserterna"


    Trötthet, städning & galenskap

    Hur botar man trötthet? Hur mycket jag än sover har jag lika lätt för att somna på en sekund så fort jag lägger mig lite bekvämt i soffan. Varför? Jag sover minst 10 timmar varenda jävla natt. HAHA. Känner kroppen för sömn är det kanske vad jag borde ge den? Det är ju förbannat härligt att sova faktiskt. Men det känns som att all tid går åt till att sova. Hoppas detta bara är tillfälligt :) Har precis telefonerat med mamsegos i en timma. Tycker så synd om henne. Aw. Hon är en tapper medmänniska minsann. & lönespecen, aw! Jag fick mycket mer pengar än jag väntat mig. Åh åh åh! Jag blir galen snart. Håller på att städar & fixar inför morgondagen då jag får främmande. Jeppe stör mig hela tiden genom att springa framför mina fötter eller att sitta & jama helt hysteriskt. DU ÄR INNEKATT. Bara för att du fick vara ute & springa igår i koppel så innebär det fan inte att du ska göra det jämt. Punkt slut. Gah. Nehepp, jag ska väl fortsätta min städning. So long suckers!

    Onsdag


    Jag älskar att sova. Nu ska jag ner & hämta posten. Ciao

    Jag är tänd


     

    Aw. Jag har lekt kock nu. Det blev tacos på älsklings beställning. Meningen var att jag skulle handla & han skulle laga mat, dock blev det inte riktigt så. Nu är jag proppmätt & förbannat nöjd. Vi ska alldeles snart hoppa i varmare kläder & bege oss ut på gården för att rasta katterna. Dom behöver en liten sväng ut & frisk luft. Problemet är att Bob är livrädd för trapphuset, den av oss som ska ta honom under armen lär få många & djupa rivmärken. Jag hoppas att det inte blir jag. Haha. Jeppe däremot hon är ball. Oftast. Idag har hon spenderat dagen under soffan eftersom det sprungit gubbar på taket, igen. Jag förstår inte hur hon kan vara så rädd för någon utanför fönstret. Det är helsjukt. Min älskling säger att jag tänder på bögar. Fråga mig inte varför. Vi kollade precis på Room Service & han fick för sig att jag är tänd på Martin Stenmark. HAHAHA! Inte riktigt min stil. Aja, tack för mig. Adjöken

    I brist på annat. .

     



     



    Här fördriver jag min tid, när jag inte har något bättre för mig :)

    Beslutsångest?


     

    Vad ska jag göra? Min karl tjatar på att jag borde gå ut på en promenad eftersom jag gnäller på hur tråkigt jag har. Han hade inte tänkt göra mig sällskap, för han kröp just ner i sängen för lite sömn. Jag vet inte om det är en så bra idé att knalla iväg med min huvudvärk. Fast det kan ju också vara en ursäkt för min lathet. Idag är jag faktiskt äckligt lat. Men har man huvudvärk får man vara det tycker jag :) Från mitt fönster ser jag en klarblå himmel, så egentligen borde jag trotsa smärtan & gå ut en sväng. Om så bara för att sätta mig utanför porten. Jag vet inte. Känns samtidigt ganska lockande att krypa ihop i soffan & läsa lite. Jag tror jag håller på att bli sjuk. Tack älskling. Haha.

    Tiiiiiisdag


    HAHAHA! Emelie ringde precis när jag var mitt uppe i att städa bort bajs från golvet. Älskling skrek på mig att det luktar. Det var Bobs fel. Jag har ätit alvedon nu & även druckit vatten, pillade i mig en macka & äppeljos också, men det blev inte bättre för det. SAVE ME! Jag hatar att ha huvudvärk. Jag blir så så förbannat dåligt humör då. Whattafakk! På fredag ska eventuellt jag & Emelie, kanske hennes mamma också leka skogsmullar i skogen. Vi ska leta svamp. Jag tycker inte om svamp så mycket egentligen, men det är en härlig känsla att lunka runt i skogen & plocka de jävlarna.

    Åh :(


    Jag fick nästan ångest när jag klev upp nyss & såg att det är sol ute. Har sovit tills nu. Gjorde ett tappert försök att sova bort min huvudvärk, vilket misslyckades totalt. Gah. Jag avlider snart.


    Bastu, huvudvärk & Dexter


    Aw. Det var helt underbart att basta :) Dock fick jag huvudvärk. & det suger! ^^ Kände ett väldigt sug efter friterad kycklig, så jag begav mig efter bastandet till Spicy hot. Såhär efteråt känner jag mig ganska flottig. Minst sagt. Han dessutom hunnit med att prata med Maria en sväng i telefonen. Nu kollar jag & älskling I ditt ansikte i väntan på säsongens sista avsnitt DEXTER. Hur ska jag klara mig? Godnatt

    Trötthet.


    Jag är konstant trött. Igår sov jag bort nästan hela dagen & idag likaså. Har inte alls blivit många vakna timmar. Men jag antar att kroppen behöver det. Var & hälsade på sjuklingsvärfar en sväng nyss. & nu ska jag & älskling kila till bastun. Myspys. Jag har packat ner VR som kom i bredvlådan idag som först. Riktigt dåligt. Som ni märker är jag inte på humör för bloggandet. Denna dag är somsagt full av sorg. Det känns förjävligt, precis som det gjorde för sju år sedan. Saknad av en så underbar människa som lämnade jorden på tok för tidigt är förbannat svårt att hantera. Egentligen vill jag bara gråta.

    Och när din sjukdom tagit dig
    ska jag ge någon gata ditt namn


    22/9


    Denna dag har i sju år varit förknippad med stark sorg, det var idag, för sju år sedan, 3 dagar innan min femtonårsdag som mormor gav upp sin kamp mot cancern. Mormor, jag saknar dig. Med kärlek/Din Ida

    HAHAHA


    Gör såhär:
    1. Ta fram din mobil
    2. Bläddra igenom din inkorg
    3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
    4. Gör likadant på varje fråga

    1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
    Diligaf
    2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
    LÖDDEKÖPINGE!
    3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
    Älskar dig.
    4. Vilket sms blev du mest berörd av?
    Love you.
    5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
    Tack snälla älskade ska titta på datan imorgon.
    6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
    Hej älsklingsälskade älsklings hjärtegull.
    7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
    I looove you.
    8. Vad vill du höra mest av allt?
    Iluveyoutu.
    9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
    Tack Ida, var inte orolig.
    10. Din romantiska replik?
    Hejje pullan, du va så söt så jag ville inte väcka dig.
    11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
    I love you hornybunny.

    Pmskossa


    Hahaha. Vad bitter jag lät i mitt senaste inlägg. & bitter är väl det minsta man kan säga att jag var just vid tillfället. Hur sjukt är det inte att stå ett gäng & kasta saker på förbigående? Ibland kan man verkligen undra vad som går fel när människor betér sig hursomhelst. Bah. Jag är fortfarande bitter. Det får man lov att vara just under denna period varje månad. För hur kul är det att ha förjävlig mensvärk? Eller överhuvudtaget mens. Mina hormoner spelar mig verkligen ett spratt nu, men jag har lärt mig att kontrollera dessa humörsvängningar :) Det behövs när man är sambo. Vem skulle palla att leva med ett pmsmonster resten av livet? Inte jag. Älskling & jag har faktiskt sovit nästan hela dagen. Legat i sängen & bara gosat & sovit omvartannat. En riktig mysdag! Något som verkligen behövs ibland. Därav det uteblivna bloggandet. Det blir inte roligare att ha mens hur mycket design ni än lägger på mensskydd. PUNKT SLUT.

    BÖGUNGJÄVLAR


    Jag är inte på humör för bloggandet. Absolut inte efter att jag fick något kastat i mitt huvud när jag precis var ute i mörkret. Bögungjävlar, hoppas ni dör! Tappade till&med matlusten. Tack idioter.

    Cosmo


    Måste bara säga, ni som inte redan köpt senaste Cosmopolitan - gör det! Så jävla bra läsning. Kanske det bästa numret någonsin. Spana också in deras hemsida http://cosmopolitan.se 

    Lalala



    Inatt har jag enbart drömt mardrömmar vilket fått mig att vakna på helt fel sida. Vilka sjuka drömmar! Äckligt, nästan så att jag trodde det var på riktigt. Bah. Idag ska min händige man montera ner alla speglar på min begäran. & jag kommer därför aldrig mer visa mig ute, eftersom jag inte kan sminka mig utan just spegel. Nu ljög jag. Vi ska faktiskt hänga upp tavlor & speglar idag. Min födelsedag närmar sig, så nu måste vi få det gjort. Lalala. Undrar ni vad jag gör på bilden? Haha. Jag med faktiskt. Men jag skyller på att Emelie lärt mig allt vad akrobat heter ;) & det var år sedan, i Marias barndomshem. XOXO


    Mirrors




    När jag skulle gå på toan direkt efter bion vågade jag först inte titta mig i spegeln. Det var bara en film intalade jag mig själv & tittade sedan, det var bara jag. Puh. Gubben framför oss fick nästan hjärtattack precis i början av filmen. & det var en scen då jag gömde mig i älsklings famn. Jag tycker om sån typ av filmer faktiskt, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Absolut sevärd, men jag förstod den inte riktigt. Slutet lämnade mig med tusen frågetecken & JONNA, nu måste jag analysera detta. Haha ^^ Jag är trött & har mensvärk, så nu blir det myspys sedan sovtajm. Godnatt

    Myslördag



    Nu ska jag mysa ner mig i soffan & stanna där resten av kvällen, om det inte bli bio med älskling ikväll. Känner för att bara göra ingenting faktiskt. Är lite småsnuvig & helt slut både  kroppsligt & själsligt. Det är sovardag idag, det märks tydligt på kattterna när det är sovardag. & idag är det verkligen det. Jeppe tror att det finns något mycket intressant utanför vår ytterdörr. Hon har varit med mig i trapphuset & springer runt där nyfiken & jamar hejvilt. & nu roar hon sig med att spendera timmar framför dörren ylandes. Då åker sprayflaskan fylld med vatten fram. Nu soffan. Adjö

    Fikatajm




    Nu har jag precis kommit hem från en utefika med Emelie :) Det gick faktiskt attt sitta ute, fast jag hade ju jacka såklart. Emelie myste runt med filtar. Jag åt en fet chokladboll för 20:-, orkade inte ens äta upp hela. Fifan vad mättande. Mycket snack blev det om allt & ingenting. Väldigt detaljerat & mycket hemligheter :) Aw. Skönt att umgås med en vettig kvinna. Emelie har hängt med sen barnsben, hon är en riktigt härlig filur. Lite småmongo, precis som jag. Ciao

    Lördagsmorgon


    Oj! Vad jag är trött, sliten & förkyld. Vaknade för ett tag sedan men stannade i sängen & telefonerade med Emelie. Var bara tvungen att berätta om gårdagen. Tänker inte skriva ut allt i detalj här :) Känner att det faktiskt bara angår dem jag vill berätta personligen för. Katterna är supermysiga & trötta, älskling också. Han ligger här i den ställning han altid sover i & snarkar. Haha. Idag ska jag nog umgås lite med Emelie en sväng, Niklas & jag kanske ska på Weightpull. . men jag vet inte säkert än. Det är sånt som märks. Nu blir det duschen. Adjö

    . . .


    Nu säger jag hejdå, för idag. Ska sätta mig & mysa lite i soffan i en timma innan jag beger mig iväg mot jobbet. Är så förbannat frustrerad över dessa bögfakturor alltså. Gah. Så nu vet ni, det blir inget mer bloggande för mig idag. Kommer hem inatt nångång :) Adjö

    Bögskit, sug min kuk!

    Arrrrrrrghhhhhh! Jag fick precis ett samtal från böglundbergs, de kommer att skicka mig en faktura på 1200:- för nagellacket på väggen. Det är lite väl överdrivet anser jag, speciellt när mannen under besiktningen sa att det inte skulle bli dyrt. Jag hade räknat med max 500:- tydligen hade målaren varit där i 3 timmar & har en timlön på 325:- & sedan tilllkom moms. Idioti! Det tar inte 3 timmar att måla över den lilla fläcken. De har säkerligen målat om alla väggar i sovrummet & debiterar mig. Fulafiskjävlar! Kommer dessutom få en faktura på 1500:- därifrån eftersom min kära bror lyckats slarva bort en nyckel. Så att förnya min höstgarderob kan jag totalglömma. SUG MIN JÄVLA KUK! Ååååh. Där rök 2700:- jag kunde gjort mycket annat kul för. Tänk om jag målat väggen själv. & tänk om min bror aldrig slarvat bort nyckeln, eller om den hade dykt upp. Det suger att behöva punga ut så mycket pengar när det inte är mitt fel. Så än en gång sug min jävla kuk lundbergs. Önskelista; bidrag till mina bögräkningar.

    Maria, min bästa vän.



    Hur ska jag kunna utttrycka min tacksamhet? Aw. Svårt. Du skulle sett när jag öppnade brevlådan, bara att paketet kom i tid var ovärderligt. När jag sedan läste ditt härliga brev till brevbäraren kunde jag inte annat än att hoppa av glädje där nere i trapphuset. Jag fylldes av en oändlig lycka & tacksamhet över att jag faktiskt har världens bästa vän. Väl innanför dörren när jag uppmärksammade att du skickat med en hel mapp med fakta jag verkligen behöver, så började jag nästan gråta. Du slutar aldrig förvåna mig. Min ängel på jorden, det är verkligen vad du är. JAG ÄLSKAR DIG MARIA!






    HAHA



    Ey! RövJonna, jag saknar dig fifan!

    Woe


    & nu när den dagliga morgonrutinen är avklarad har jag fått svar från det ställe jag väntade svar ifrån, blev kallad till intervju angående den nya tjänsten jag blev ombedd att söka. Så dit ska jag på måndag. Fan, vad allt går fort här. Det känns som att jag kommer ha ett jobb snart & visst känns det kul, något att göra liksom, träffa nya människor, nya kollegor/vänner & pengar som rullar in. . Men det har varit så skönt att vara ledig. Hemmafru. Jag har blivit bortskämd. Fast nu kommer jag att kunna spara pengar till både semester & hund. Yey! :) & jag kommer igång igen. Lalalalala. So long

    Godmorgon

    Jag önskar att jag fått sova några timmar till, att kliva upp tolv eller senare hade inte varit helt fel. Vaknade av att det borrades & bankades i lägenheten mittemot. Åh! Jag & älskling gick & la oss sent igår, satt & pratade om allt & ingenting. Det var myspys. LHC vann över Modo med 4 -2 & min älskling svullade potatisgratäng & lax. Mums. Det är förbannat fint väder nu, solen skiner men det är säkert kallt ute iallafall. Jag börjar jobba 16.45 idag. Är hur seg somhelst & det hade ju varit underbart att vara ledig, men jag är glad att jag ska provjobba i 2 dagar. Självklart hoppas jag ju på att jag får jobbet också. Jag är inte riktigt vaken ännu,, så jag tror bestämt att det blir soffan ett tag. Kanske lyckas somna om? Ha en fin dag sötisar!

    Musik


     

    Som jag sagt tidigare är musik en väldigt stor del av mitt liv & tyvärr föddes jag inte med någon dold talang vad gäller varken att kunna sjunga eller att spela instrument. Hade jag däremot gjort det, hade jag varit farlig :) & jag har aldrig någonsin varit bra på att sätta ord på känslor. Vilken tur att det finns musikaliska genier som gör det åt en :) GODNATT!


    Take me away



    Detta kan vara den bästa låten, någonsin. Jag älskar den, just denna version. Lyssna högt.

    Utan dina andetag



    Tillägnad min hjälte. Mitt hjärta i din hand.  Vad vore jag utan dina andetag?

    Telefonkåt


    Jag slog precis en pling till mitt födelsedagsbarn. Grattisgrattisgrattis! Vi pratade bort en bra stund i telefonen. Jag är verkligen en telefonkåt jävel. Haha. Iallafall när det gäller mina snyggingar, då kan jag prata i evigheter utan problem. Tänker inte ens på klockan & helt plötsligt har en timma gått trots att det känns som att man bara pratat fem minuter fast att man hunnit sammanfattat allt som hänt den senaste tiden. Vilket alltid brukar vara mycket. Tralala. Nu loggade Melodi in på msn, wiiiiiie. Äntligen någon att vara social med! Min msn gapar tom oftast, iallafall i brist på vettiga personer att konversera med. Tur att där finns endel guldkorn som lyser upp hela min tillvaro med deras närvaro på msn. MSN, du är min bästa vän. HAHAHA! Snart kommer älskling hem också :) Kramkalas & myspys. Adjö

    Smågodis, Jonna & DIN GATA


    Har precis avslutat ett mycket intressant samtal med Jonna på telefonen. Vad vi pratade om i detalj får ni aldrig reda på, det är våran lilla hemlighet! Haha. Dock kan jag avslöja så mycket att det handlade om sex. Mina vänner är lika frispråkiga som jag & vi har inga somhelst problem att prata om sånt med varandra. Nu hamnade jag här somvanligt med ett glas te. Konverserar med faster @ msn. & äter smågodis. Har ni smakat domdär chokladferraribilarna? Åh(!) så goda. Måste även passa på att säga DIN GATA. Finns inget som slår den. Kanske för att de nästan bara spelar sådan musik jag tycker om? ;) Aw. Håller tummarna för att paketet från Maria kommer imorgon. Om inte. . vet jag inte vad jag gör. Så hoppas för min skull :)


    Mina snyggingar!












    Soppväder


    Jag har varit hemskt sugen på soppa i flera dagar, men eftersom man bor tillsammans med världens mest kräsna man är det inte ofta man unnar sig sånt. . konstigt, som han säger. Men nu är han somsgat på hockey. Jag vill inte ens tänka på vad för lyxig mat han äter där. Haha. Men hursomhelst, för min del blir det köttsoppa! :) Det är verkligen soppväder nu. Nu är jag så hungrig att jag snart svimmar. Mattajm. Ciao

    Åh


    Då har min älskling åkt, jag kommer att få vara ensam till säkert efter tio ikväll. Har inga planer alls faktiskt. Nu ska jag ta mig en varm dusch iallafall, sedan blir det att åka ner för att hämta tvätten. Sugen på godis är jag, så en sväng till affären blir det också :) Skulle inte nya VR vara i butik idag, den 18e? Då borde jag redan haft den i brevlådan. . jag har inte fått den än. Det suger! ^^ Nu blir det duschen & världens bästa hårinpackning! So long suckers

    Bustajm


    Nu ska jag kila & väcka min älskling som sover sött, så att han hinner iväg på hockeyn med sin far :) Tror bestämt att jag ska kittla honom under fötterna. Han är sådär superkittlig. & jag känner för att ge igen lite eftersom han alltid nyper mig på hälsenorna. Ni som känner mig vet att det är min största fobi. Hälsenor. Jag hatar när någon rör där. Gah. Somsagt, bustajm :)


    Hur fick jag dig att älska mig så?


    Jag & min älskade sambo har snart varit tillsammans i 5 år. Vi delar en lång historia, många underbara minnen men också svårigheter vi tagit oss igenom. Det är mycket vi tagit oss igenom & det är troligvis det som fått oss att växa oss starka tillsammans. Vi lärde känna varandra sommaren 2oo2 då jag precis slutat nian. Vi blev bästa vänner & var det fram till den 12 januari 2oo4, då vi två blev en. Det var en mycket magisk stund & jag kan än idag känna samma känslor, totalt identiska med de jag kände då. Efter ett halvår förlovade vi oss & ja, det var många som hade åsikter, vilket vi totalignorerade eftersom vi kände att vi hörde samman. Nu efter snart fem år tillsammans är vi äntligen sambos & det är det bästa som någonsin hänt. För första gången i mitt liv känner jag mig fullständig, på riktigt. Jag känner en enorm trygghet som jag aldrig känt någongång, någonstans tidigare. Ibland kan jag sakna tonårskärleken, då vi fortfarande bodde hemma, 2 mil ifrån varandra & mest träffades på helgerna. Jag minns smärtan när jag åkte hem på söndagskvällarna & hur överlycklig & salig jag blev de gånger jag fick stanna till måndagen istället. Saknar både Niklas pojkrum & mitt flickrum. & somrarna vi spenderade i mitt barndomshem, när vi cyklade för att bada på ett hemligt ställe, där vi var helt ensamma & kunde göra vad vi ville. Saknar mornarna då mamma gjorde frukost till oss. Eller då hon varit & handlat baguetter, massvis pålägg, grönsaker att avnjuta till frukost. Saknar att plinga på dörren på Bredgatan på fredagskvällarna då Ove alltid öppnade dörren & omtänksamt frågade "hur mår du Ida?". Bredgatan var mitt andra hem. Saknar då Niklas & jag badade, bastade eller lagade tortillas till oss tre. Men somsagt, nu har vi ett eget hem, snart kommer vi att skaffa hund & bilda egen familj. Det är med sorg i hjärtat jag tänker tillbaka på vissa saker. Som hur jag kunde vara så idiotisk & tillåta mig själv att göra de felsteg jag gjorde för snart ett år sedan, i samband med att jag bröt förlovningen. Jag vet än idag inte hur jag kunde vara så dum, korkad, idiotisk. Jag var vilsen, mitt i en depression & körde uteslutningsmetoden. Vad jag inte förstår är hur jag kunde utesluta min älskling, som alltid funnits vid min sida & alltid varit min livräddare, utan undantag. Vad jag önskar att jag aldrig gjort som jag gjorde. I ärlighetens namn skulle jag kunna göra vadsomhelst för att få det ogjort. Jag hatar mig själv, för jag förstår inte hur jag kunde utsätta det jag älskar mest på jorden för sådan olidlig smärta. Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt. Niklas är en gudagåva, han är en så otroligt fin människa. Han är kärleken. Ibland tror jag att han är sänd till jorden för att vara min beskyddare. Att våra vägar korsades av en speciell anledning. Han är inte bara min kärlek & min sambo, utan också min absolut bästa vän. Jag älskar honom så förbannat mycket. & som ni säkert hört förr. . Äkta kärlek övervinner allt. Hand i hand - föralltid.


    Sho bre

    Nu är jag vaken & det är tajm för tvättstugan. Det blir en lång dag ensam idag. Älskling ska på hockey. LHC - Modo, tror jag det var. De ska tydligen sitta på nåt vipställe i fåtöljer (avnjuta alkoholhaltiga drycker & middag) inte som vanligt folk på läktarna. Själv ska jag bara ha en mysig hemmadag :) Titta teve, blogga flitigt, telefonera, tvätta. . Typ ladda batterierna inför helgen, då jag ska jobba! Tajm to go.

    Grattis Spegelbild!





    :)


    Det finns vissa människor som man träffar här i livet, som gör intryck, lämnar avtryck - så att det förblir omöjligt att glömma dessa underbara varelser. Sedan finns det sådana som åtminstone borde lämnat avtryck men som man glömt bara sådär.

    Livet är patetiskt, men intressant.

    Nattsludder

    Det är dags för sängen snart, eller först soffan en vända. Finns inget bättre än att somna framför teven, för att sedan yrvaket plåga sig dedär förbannat jobbiga stegen från vardagsrummet till sovrummet. Inväntar att klockan ska slå tolv, för jag har en litenliten plan. Sarajäkel fyller ju 22! & eftersom jag inte vill ringa & väcka henne tänker jag vara först med en personlig gratulation på min blogg, så det så. Det tråkiga är också att jag inte kan närvara vid hennes firande på fredag pga jobb. Damn. Fast jag älskar henne såklart lika mycket för det & det hoppas jag hon vet. Men om inte, en påminnelse; jag älskar dig. Det skadar ju aldrig. Vi fittdjur, oftast kallade kvinnor är ju i väldigt stort behov av bekräftelse, nonstop.

    MSN


    Jurre säger:

    en i mitt band har lagt upp en video från när vi spela på kanal lokal på youporn

    yra säger:
    Spelade ni in porr?



    Kurrekuling, i egen hög person. Jag älskar dig vännen. Trots att du spelar in porr på kanal lokal ;)


    Spyor, avlägsna snarkningar & Maria


    Efter noga eftertanke beslutade jag mig tidigare under dagen att tacka nej till det provjobb jag blivit erbjuden nu på fredag. Det har bara inte känts bra, har haft en klump i magen konstant. & jag tänkte att det är lika bra att lita på denna känsla. Dock var det ett ganska klurigt beslut tills ikväll då telefonen ringde & det var Anna. Blev erbjuden provjobb där, på både fredag & lördag. Då var det liksom självklart! Jag tackar nej till det första helt enkelt. & jag tror absolut att det är rätt beslut. :) Klumpen i magen har försvunnit nu också. Älskling sover, Bob spyr & Jeppe ligger som en plattfisk på golvet bakom mig. Har precis pratat en timma i telefonen med Maria som löst mitt byxproblem. Du är en ängel, min ängel på jorden! Jag älskar dig baby. Det Okända var idag, jag var livrädd. Tycker såntdär är kusligt. Därefter Efterlyst, vilket alltid får mig att må fruktansvärt dåligt då man tvingas inse vilket sjukt samhälle vi lever i. Nu loggar toto in på msn, ska allt ta & konversera med den sjtärnan ett tag innan jag återgår till soffan för lite värdelöst tevetittande. Imorgon har jag tvättstugan. Men det blir sovmorgon! :) Vad jag älskar känslan av lättnad. Ni vet dendär sköna befriande känslan när något bara släpper? Jag vet att jag tog rätt beslut. Med kärlek/Ida

    Come Around


    Ah, jag fick en kebabtallrik av min älskling :) Fryser som fan, haha. & ska alldeles straxt krypa ner i soffan under täcket igen. Var bara tvungen att sätta på en låt. Collie Buddz - Come Around. Har spenderat den senaste timman till att zappa mellan kanalerna utan att hitta något jag vill se på. Det suger! ^^ So long suckers

    Mat?


     

    Nu har jag städat som fan här hemma. Diskade gjorde jag efter att jag klivit upp. Duktigt. Men nu har jag dammtorkat, dammsugit & skurat golven också. Dessutom dammsög jag soffan, som var full av katthår. När ska jävlarna sluta fälla? Hunnit med att prata bort en timma i telefonen med mammi också :) Klockan är redan tjugo över två, om några timmar kommer min älskling hem. Mina hungerskänslor har försvunnit helt & hållet. Jag är verkligen inte hungrig. Igår klarade jag mig på ett paket nudlar. Mår illa bara vid blotta tanken på mat. Speciellt husmanskost.  Tänker jag istället kebab, hamburgare, pizza, tacos eller något annat flottigt blir jag däremot lite sugen på mat, dock inte hungrig. Idag kan jag tillskillnad från alla andra dagar säga att jag är varm, kanske tackvare te:t jag precis drack. Städningen gjorde säkert sitt också. & nu känner jag mig sådär äckligt duktig & stolt över mig själv. Här sitter jag med ett självbelåtet smajl som skulle kunna få vemsomhelst vansinnig. So long

    What?


    Igår läste jag på kanal 5´s text-tv att Eva Longoria som spelat  2 barnsmamma i Desperate Housewives ska spela en roll i en tecknad film. Det konstiga i detta är väl att hon inte har några jävla barn i DH ens? Inte i de säsonger som visas på svensk teve iallafall.

    Läs HÄR

    Nu här min kära vän berättat för mig att, nej jag vill inte avslöja. Men hon har fusktittat säsonger som inte visats här ännu. Gah. Jag glömmer bort detdär, nu.



    Till minne av


    Har kopierat detta från Andréa som i sin tur kopierade detta av Stina-Lee

    "P
    ersonligen kände jag aldrig Madde, även om hennes fina personlighet och positiva inställning lyste rakt genom dataskärmen och in i mitt (och många andras) hjärta.

    Ni har det startats en insamling till minne av henne och jag hoppas att alla som läser detta går in och skänker en slant. Vi ska besegra "den jävla idioten", som Madde själv kallade sin sjukdom. Men för det krävs pengar, så nu tycker jag att vi alla ska ta vårt ansvar och göra vad vi kan. Tillsammans gör vi stor skillnad och varje liten krona är verkligen betydelsefull!

    http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3



    Ni får gärna kopiera mitt inlägg och lägga ut på era egna bloggar, kanske kan vi då nå ut till fler."

    Jag vill även länka till Maddes mammas fina inlägg: http://levaidag.blogg.se/2008/september/madeleine-har-somnat-in.html

    . . .


    Först & främst; Vila i frid bäbis.

    Jag klev precis upp, somvanligt läste jag mina vänners bloggar & idag var det med sorg & smärta. Emelies katt bäbis har blivit påkörd. & jag vet hur det känns. Beklagar verkligen sorgen, Emelie. En katt betyder mer än många människor kan förstå, det blir en del av ens liv, en familjemedlem. & visst känns det när man plötsligt & hastigt skiljs åt. Slutligen, en stor tröstande kram till min kära vän.

    GÄSP


    Godnatt sötnosar :) Om några sekunder har jag hunnit somna på soffan. Haha. Ha en fin natt. ADJÖ

    Du håller mig vid liv



    747. Min absoluta favoritlåt. Jag vet inte bara varför. Denna version, värd att dö för. & för er som inte redan visste det kan jag tala om en hemlighet. . denna låt i någon version ska jag ha på min begravning. Så nu vet ni liksom :) LOVE

    Vy från ett luftslott


    Dagarna går så förbannat fort, redan halv åtta. Whattafakk. & idag är det inget sevärt alls på teve. What to do? Åh. Jag fryser något fruktansvärt, konstant. Det måste vara något fel på mig. Brist på näring kanske, inte fan vet jag. Älskling försöker skicka mig till affären, jag totaltvägrar. Hans motivering till att jag ska gå är för att jag har varit LEDIG hela jäkla dagen & han har jobbat. Glöm. Glöm. Glöm. Jag sitter så jävla bra på mitt vrålfeta arsle på denna äckligt obekväma datastol. På sin höjd att jag rör mig sålångt som till soffan, kanske duschen igen, för att värma mig, eller till köket för att koka mig en kopp te. Inte ut. Aldrig. Där är på tok för kallt. Just nu är jag inte alls upplagd för kyla. Det är höst nu, det är verkligen höst. & hösten har sin charm. Men trots det önskar jag sommar & sol. Nu nu nu. & ett badkar :) & kärlek, närhet, ömhet & att ligga ihoptrasslad. Mmmmm. Awwwwww. Småirriterad är jag också. Jag har så svårt att sluta tänka på en idiotsak. SKJUT MIG. Nog på mongosvammel. Maria, om du läser det här, vilket du gör förr eller senare - RING MIG. Med kärlek/Ida


    Angående dagens intervju & dagens bögtistel


    Jag tycker det gick bra på intervjun. Anna tyckte att jag lät mycket intressant efter det jag berättat & skulle föra det vidare till chefen som dessvärre inte hann tillbaka från mötet i tid för att hinna träffa mig personligen. Sedan skulle hon höra av sig till mig angående provjobb & vad de hade att erbjuda mig. Så jag håller tummarna! :) Efter alla intervjuer jag varit på har jag lärt mig att veta när man gjort intryck, lämnat avtryck. & det kändes verkligen så. Jag skulle absolut kunna tänka mig att jobba där :) & det kändes extra bra eftersom vi skrattade tillsammans, personkemin fanns liksom där. Skulle vara underbart att ha denna unga kvinna som kollega. 

    MEN det som verkligen gjorde min dag var samtalet jag fick precis efter hemkomsten från intervjun, av min älskade pappa! :) Äntligenäntligen! Sist men inte minst vill jag utdela DAGENS BÖGTISTEL; till en inkompetent yrkesman som inte framförde hälsningen. Tummen ner för dig. & en snorig lorska också, för annat förtjänar du inte.


    Pappa & min älskling i somras :)


    Redhead





    Jag har väl sagt hur glad jag är över att jag äntligen(!) fått ordning på mitt hår? Numera är det väldigt rött. & ja, jag trivs ganska bra i rött faktiskt. Klockan är redan efter två, jag måste kila iväg på intervjun snart. Ut i kylan liksom. Bah. Ge mig min födelsedag nu, sen hoppar vi jul & nyår & låter det bli sommar! Deal? Jag är redan trött på kylan. & den har ännu inte börjat på riktigt. Haha.

    So long








    Sötnos


    Bob är lite smådeppig, han sitter & väntar otåligt i fönstret. Pippin har inte varit här på ett tag nu. & i brist på fåglar undersöker han varenda del av lägenheten. Hittade honom i våran klädkammare imorse, då hade han suttit därinne i några timmar. Han är så söt den jäveln :) Själv har jag precis duschat & ska väl klä på mig för att gå & hämta posten. Jag noterade imorse att min mage blivit förbannat platt. Men jag äger ingen våg, så jag kan inte se om jag gått ner något kilo. Bah. Jeansen i storlek 26 kommer jag fortfarande inte i, det var ett tag sedan jag vägde 52. Drar till med en vild chansning. . tror jag väger 56 nu. Nog pratat om vikt. Haha! Nej hörni, nu ska jag torka mitt hår & hämta posten. Ciao



    Godmorgon :)


    Solen skiner, jag klev upp för lite drygt en timma sedan. Hamnade här, som vanligt. Radion står på & just nu spelas en låt som haft väldigt stor betydelse i mitt liv. Alicia Keys - No One. Lyssnade på den konstant för nästan ett år sedan & har fortfarande inte tröttnat. Kanske för att den förknippas med minnen? Musik & känslor blir så starkt tillsammans. Aw. Nästsista avsnittet av Dexter igår. Ett tag trodde jag verkligen att han hade gett upp & tänkte ange sig själv. Innan Dexter kollade jag på I ditt ansikte. Haha! Jag älskar Magnus Betnér för att han är så jäkla bitter. Idag känner jag egentligen bara för att stanna hemma hela dagen lång. Men jag har en intervju jag måste gå på. Idag kommer förhoppningsvis mitt arbetsgivarintyg på posten med rätt uppgifter. Sist stod det att jag blivit uppsagd. Men nej, jag vill att det ska stå att jag sade upp mig på egen begäran faktiskt. För det var precis vad jag gjorde. So long 


    Stolt



    Imorgon ska jag på anställningsintervju på ett ställe & på fredag ska jag provjobba på ett annat + att jag väntar svar från ett tredje som jag redan för några veckor sedan varit på intervju på & blivit uppringd & ombedd att söka en "bättre tjänst". Att komma sålångt att få gå på intervju eller provjobba känns hur kul somhelst. Jag är stolt över mig själv. Ikväll; Dexter. Aw! & nej, aldrig att jag skulle säga tjarå, för att överge min blogg. Det finns inte. So long suckers


    Dagen i bilder


    Jag råkade trampa ihjäl en såndär sötsnigel med skal.


    Jag skrattar. Älskar spontana kort.


    Jag bara är.


    Jag myser i Emelie soffa.


    Jag & Emelie.


    Emelie bland träden typ.




    Vi har hunnit med förbannat mycket idag, jag & Emelie. Dagen började med en fika på Fräcka. Det blev Caramel-Caffelatte & blåbärspaj. Där snackade vi om allt & inget, tills vi inte längre stod ut med den hemska musiken som spelades. Vi var en sväng i folkparken, hemma hos Emelie, åkte Mcdriven & köpte en varsin cheeseburgare. Vi åkte runt överallt med Emelies lilla skrutt :) På ett ställe hittade vi en gammal man som cyklade med rumpan bar. Han borde frusit, för idag har det varit riktig höstkyla ute. Dessutom rejsade vi om min bror i Emelies lilla skrutt. En helt underbar dag i trevligt sällskap :)  Adjö!





    Tjarå


    Måndag, nya tag :)


    Disken är avklarad. Msnkonverserar med Emelie om allt, precis allt & absolut ingenting. Planerar dagen lite smått, vi ska på ett litet äventyr minsann :) Var, när eller hur - har vi ingen aning om men det kommer vi nog fram till. Såsmåningom. Våra kameror är iallafall nerpackade. Jag har fortfarande nackspärr, men idag tänker jag inte spendera dagen till självömkan. Härligt att hitta på något & tänka på annat, glömma smärtan en stund, om det är möjligt villsäga. Haha! Snart borde posten vara på g, så jag ska rensa kattlådan, ta med mig skiten & åka hiss ner för att kolla. Bob har varit helt förjävlig inatt. Han är så jävla medveten om att han absolut inte får vässa klorna på sängen, det har han sin jätteklösbräda till. Trots det envisas han med att smyga in & vässavässavässa, allt för att väcka oss. Damn! ADJÖ

    Jobb jobb jobb :)


    Jag sökte 4 jobb igårkväll, när jag vaknade imorse hade jag ett missat samtal från något nummer jag inte riktigt vet vart det går. Men jag har mina aningar. Efter några minuter ringer en kvinna från ett annat nummer & erbjuder mig jobb på fredag. Woe liksom! :) 4 sökta, 2 träffar. Vad smidigt detdär gick. & även om det kanske bara blir en gång, ett par gånger elller timanställning så är det alltid något. Det är ytterligare en erfarenhet, något att skriva i CV:t. Hursomhelst, jag blev överlycklig. Men det kan jag inte påstå att min karl blev. "Kul att jobba hela helgerna". Men nu är det så & jag är glad att jag fick napp, för jag pallar inte att gå hemma längre i väntan på svar. Tar detta sålänge & ser var som erbjuds senare. :)


    Big love - hål i väggen :)


    Det var det mest underhållande program jag någonsin sett :) Skrattade konstant. Pinsamma silverdräkter. Linda Rosing var så charmig, jag tycker hon verkar vara en helgo kvinna. & de övriga var bara helgalna, somvanligt. Missade du det igår? Missa förfan inte nästa avsnitt!


    Felix Herngren räddar Björn Gustafsson. Det var bara på låtsas, men ändå :)

    skrek på hjälp Småbarnspappan Felix Herngren reagerar instin



    Jag heter Ida & jag har faktiskt namnsdag idag

    Varför fick jag inte en ask Merci?

    "GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN BÖGSKALLE!" Tack som fan, MaryLou. Första gratulationen faktiskt & ändå var du sen ;) Härligt att veta att någon minns mitt namn & har någon koll på dagarna med hjälp av almanacka. Ey! Jag vill se Mirrors, så den ska nog jag & älskling gå & se när den har premiär. Har fått presentkort på biobiljetter av svärfar :) Najs liksom. Imorgon ska jag träffa Emelie & på fredag ska jag till Sara på barnkalas, yey :)  Nu ska jag slänga mig i soffan & kolla Hål i väggen. ADJÖ


    Hamburgare, grimarser & hiss


    Nu tycker jag att det börjar bli ordning på håret iallafall. ÄNTLIGEN! & bara därför slutade jag med min självömkan, slutade slicka såren & slikcade på min karl istället & åkte för att handla 10 kg kattsand som jag sedan bar till bilen trots min nackspärr. Ikväll ska vi käka hemmagjorda hamburgare & det är inte jag som är kock  :) Utanför hissen påpekade älskling att jag ser ut som en gammal kärring med puckelrygg & bara därför kunde jag inte låta bli att grimarsera hela vägen upp, som jag alltid gör. Fråga mig inte varför. Men älskling var också tvungen att påpeka hur ful jag var sedan började vi skratta somvanligt. Det känns skönt att få spendera all ledig tid tillsammans med sin absolut bästa vän. Nej, nu måste jag skära lök. Såklart att jag får göra skitgörat när han står där med hög hatt & leker kock ;) So long

    Badrum badrum


    Vad jag önskar att jag hade ett badkar. Inte för att jag är någon som har ro i kroppen till att ligga & plaska i timmar, nej. Men jag känner att det vore förbannat skönt att kunna krypa ner ibland & värma mig. Åh, ge mig ett badkar! 





    Det ska bli ett sant nöje att döda dig


    Nu har jag spenderat några timmar i sängen & läst ytterligare några kapitel ur "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Snart har jag läst ut boken & är på jakt efter något nytt, såklart. Har du tips? Jag tycker om självbiografier. Förövrigt är detta en riktig kuksugarsöndag! Jag har förbannat ont i nacken & gör inte mycket annat än att tycka synd om mig själv & slickar mina sår. Men det får man göra ibland. Solen försvann lika fort som den kom, så det blev aldrig någon promenad för min del. Har ni uppmärksammat den hemska kyla som är? Jag vill ha sommar igen. Det känns inte som man rikrigt hann njuta av sommaren. Den mest regnade bort. Jag ska ta mig en varm dusch nu, kanske färga håret IGEN & sedan återgå till min plats i sängen för ytterligare självömkan. & nej, jag tog aldrig tag i städningen, jag sopade golvet, det fick räcka. Ha en fin söndag!

    Söndag


    Egentligen borde jag ta tag i dethär med städning. Det virvlar dammråttor överallt & kattsand följer med våra fötter vart vi än går. Älskling sover dock, så jag får vänta med dammsugningen. Han måste ändå hjälpa mig med alla kartonger & sånt som ska ner i källaren. Jag med min nackspärr orkar inte det själv. En promenad vore heller inte helt fel, nu när det är sol. Jag är på bushumör, ska nog killa älskling under fötterna tills han vaknar. Iiiiiiiiiih! Ciao

    Ida

    Den 14 september. Grattis till mig! 

     

     

     


    Nackspärr


    Damn, vilket jävkla nackspärr jag vaknade upp med. & det är ju inte heller så ovanligt för att vara jag. Som tur är har ju eländet hållit sig borta ett par månader. Men jag minns i vintras fram till i mars någongång. Fy fan. Jag lovar att jag uthärdar inte den smärtan en gång till. Aldrig. Det var akut nackspärr, inflammation i infraspinatusmuskeln, lunginflammation, mitt bäcken vred sig, äggledarinflammation & nackspärr tusen gånger till. Jag var stammis på vårdcentral, sjukhus & hos sjukgymnaster & kiropraktorer. Den resan vill jag inte göra om. Hursomhelst, solen skiner idag. Är det inte underbart, så säg? :) Musikmaskinen var ingen höjdare, måste jag erkänna.  Fast jag var bra på topplistan. Haha! Bättrre var Extra Extra. I love it! Återstår att se om programmen jag ska se idag är något att ha. Pratade med mamma i 2 timmar igår & det är ju fan hur människor betér sig. Jag förstår inte & jag vill nog inte heller förstå vad som försiggår i deras hjärnor. Passade även på att Buzza lite tandkräm till Emelie igår, undrar om hon fick vitare tänder? ;) So long suckers

    Musik


    Musik är & har alltid varit en stor del av mitt liv. Mestadels lyssnar jag på hiphop, R&B :) Fast jag är verkligen en allätare, om jag ska vara ärlig. Kent & Lars Winnerbäck lyssnas det mycket på. När jag växte upp var det till reggaee, Imperiet/Ebba Grön, Cornelis Vreeswiijk & massa rock hemma hos pappa. Mamma lyssnade mest på radiomusik. Aw, musik är verkligen livet. 

    Teve


    Jag längtar till ikväll, något förbannat. Nej, jag har inget stort party på g. Ser fram emot Musikmaskinen, tror verkligen att det är bra. Det blir mitt lördagsnöje, minsann. 20.00 - Musikmaskinen, på femman. 22.30 - Extra Extra, på trean. Missa inte! & imorgon på sexan, Hål i väggen 20.00 & Stor i Japan 20.30. HAHA. Nej, jag lever inte för teven. Men det har varit skit alltför länge på teve nu :) 

    Stay with me


    Hej, jag är mongo


    PÅ TUNNELBANAN PÅ TUNNELBANAN, woooooe. Jag var bara tvungen. Förlåt.

    Mc Donald´s



    Jag, nyduschad som dränkt katt innan min lunchdejt med en kär vän. Ovanligt att vi hamnade på Mc Donald´s :) Skönt att få prata av sig om allt & ingenting. Det behövs ibland, verkligen. Maten var inget att hurra för. Glassen däremot som Emelie bjöd på med chokladsås, förbannat svårslagen. Mums. Vi blev vittnen till hur 2 polismän skällde ut ett gäng killar i bil. Fråga mig inte vad de gjort för att förtjäna det, för det vet jag inte. HAHA. När jag kom hem var allt en enda röra. Min älskling hade börjat riva runt i garderoben för att göra plats åt mig. Eller mina saker, rättare sagt. Äntligen(!) Jag har sagt det tusen gånger, men jag säger det igen. Inget slår att vara sambo. Det är det bästa som hänt hitills i mitt snart 22 år långa liv. Jag älskar livet. Dock finns det vissa detaljer som jag skulle klara mig utan, som gör mig svag & uppgiven. Men jag kämpar på, somvanligt, som den fighter jag är. Med kärlek/ Ida





















    That´s what friends are for


    Keep smilin', keep shinin'
    Knowin' you can always count on me, oh, for sure
    'Cause I tell you that's what friends are for
    For good times and for bad times
    I'll be on your side forever more
    That's what friends are for (That's what friends are for)

    Alla har sin egna syn på vad vänskap är, för mig är det något större än jag förmår mig att förklara i ord. Det är något villkorslöst, magiskt. Något man inte upplever med alla. Jag tror det är som med kärlek, vissa hör ihop, så enkelt är det. Många förlorar man längs livets väg. Det finns ett par knytten jag anser vara mina vänner. Vänner för livet. & jag är tacksam som fått chansen att spendera mitt liv tillsammans med dessa underbaringar. Det går inte på något vis att jämföra dem, utan de har alla en speciell men framförallt varsinn plats i mitt hjärta. Med andra ord är de allihopa helt & hållet oersättliga. & jag kan inte förklara varför vi är vänner, inpå bara själen. Det bara är så. Det närmaste jag kan komma en förklaring är att vi på något underligt vis hör ihop. Själsligt. En vän för mig är någon som inte bara lyssnar & finns där när jag behöver denne utan som också klarar av att vara ärlig & rak. Någon som inte bara finns att dela livets svåra stunder även om det i sig är väldigt fint, utan som också finns där som en självklarhet & delar hysteriska skratt, eller bara alllmänt tråk. Jag har inte valt mina vänner av någon speciell anledning. De bara fanns där i olika delar av mitt liv & blev en del av det. Somsagt, jag väljer inte mina vänner, något som är större än min makt har bestämt att det är så det ska vara. Jag älskar er av hela mitt hjärta.




    :/


    Goddamniiiiit! Det räcker nu.

    Lördagssvammel


    GÄSP. Jag är seg som fan, men kunde inte sova längre än till nio :) Det blev lite bus med kattjäklarna & sedan Miami Inc. Love it! Jag tänke fortsätta beklaga mig, för det är fortfarande fruktansvärt kallt här. Vinterhalvåret är olidligt pga kyla & sommaren pga värmen. Men så är det att bo på taket. Det är bara att bita ihop, för vår lägenhet är hur fin somhelst. Jeppe har fått ett nervsammanbrott, tror jag. Efter att hon fick följa med oss ner på innergården igår, har hon stått vid ytterdörren & gett ifrån sig de mest sjuka läten man kan tänka sig. Hon är galen & jag blir snart galen, tackvare henne. AOOOOOOWWW! Hon vill bara inte förstå att hon är innekatt trots att hon varit det istortsett HELA sitt liv. Jag funderar mest på att ta mig en varm dusch :) Fast att krypa ner under täcket i soffan känns inte heller helt fel. Aw. Ha en fin lördag hörni ;) So long suckers 

    & gäst ikväll är Jesus, han har kickat heroin


    Jag är tacksam att jag kommit till insikt & äntligen insett vilka mina riktiga vänner är. 
    En extra utmärkelse till mina änglar på jorden, Jonna, Maria & Sara. BIG LOVE liksom.

    Paus


    Jag bara älskar scrubs. Haha.  Vilket härligt väder vi fick såhär till kvällen. Höstsol :) Jag funderar på åtminstone en liten promenad. & en sväng till affären också, för att inhandla något gott till kvällen. Det är Smallville ju. Ja, jag kollar faktiskt på det. Aw. Hur söt är inte Lana? & för er som gjort tappra försök att nå mig. Min mobil ligger på ljudlös. & jag bryr mig inte om att varken ringa upp eller besvara sms. Jag är i stort behov av ensamhet. & det är mitt egna val. Jag hör av mig, när jag känner för det. Adjöken

    Extra extra :)


    Jag har alltid älskat extra extra. Imorgon är Blondinbella med! Jag ska garanterat se det, inte för att hon råkar vara med. Nej, mest för att jag älskar det. Desstutom hade jag planerat att kolla på musikmaskinen & gissa vem som ska vara med där, om inte Blondinbella? Haha. Får se om hon har någon humor. 

    . . .




    ATJO! Vilka nysattacker jag dras med, helt sjukt. Sen blir jag helt förstörd efteråt. Goddamnit! Jag känner nog inte för något annat än att mysa ner mig i soffan & tycka synd om mig själv, just nu :) Eventuellt ska älskling & jag bada bastu ikväll. Det känns som det börjar bli säsong för sånt. Kanske tar vi en tur till landet också med katterna, så att de får leka av sig. Just nu msnkonverserar jag med Wethoz. Ni vet? En helskön kille som gör soft musik tillsammans med min brors vänner. Igår fick han ett brev. Ett idolbrev från en kille som skrev att Wethoz var hans största idol & att han inspirerat honom. BLA BLA BLA. Jag tyckte det var gulligt. Men jag vet inte. Kanske psykofasoner? Bob, min lilla bögkatt ligger i soffan & myser med älskling. Jag ska nog med krypa ner nu. Lagom myssugen. So long!  

    Om jag var gud


    En sak som förvånar mig är hur vissa mäniskor tycks leva livet som en dans på rosor medans andras liv är en ständig kamp. Det får mig att tvivla på högre makter. OM jag hade varit gud hade jag delat allt lika. & gjort allt vad jag kunnat för att slippa se människor leva sitt liv i vild förtvivlan.

    Fredag, älskade fredag


    Åh. Det är fredag idag. & kallt. Riktigt höstväder. Snart dags att stänga fönstrena för denna säsong. & inviga pyamas & raggsockor. Burr. Jag måste ha världens dåligaste blodcirkulation. Mina fingrar är iskalla. & då vill jag påpeka att jag inte är rökare. Jag har alltid varit frusen av mig. Hursomhelst, skönt med fredag! :) Nu ska jag käka nåt med min älskling. Han kilade hem på lunchen. Vi hörs! 

    Frossa


    Helvete vad jag fryser. Inifrån. Såndär äcklig själslig frossa, som inte ens täcket eller de varmaste raggsockorna kan trolla bort. Burr. 

    You´re still a part of everything I do. You´re on my heart just like a tattoo.


    Är jag en astronaut?

    Nu när det blåser på månen
    ska du ta mig härifrån? 


    Nostalgi. KENT. Jag älskar att jag älskar deras låtar så mycket att jag får gåshud. Frank. 747. Berg & dalvana. För att bara nämna några. 

    Visibly Clear


    Jag tänkte ta Bob ut på en promenad, men vi hann bara till trapphuset. Som han inte tycker om. Så det var bara att vända om igen. Ut vill han, det vet jag. Men det finns inget annat sätt att ta sig ut än just genom trapphuset. Får väl mysa ner mig i soffan med de små gostrollen istället. Är i stort behov av kärlek just nu. Dessutom är jag så irriterad på Visibly Clear. Det sägs att det är ett tecken på att det fungerar när det blommar upp mer finnar än vanligt. Frågan är hur länge jag står ut med detta, då jag aldrig tidigare haft såhär mycket finnar. Läst om många som drabbats av samma. Sjukt egentligen. Det gäller att ha tålamod, men vem vill gå i 3 månader med överdrivet mycket finnar? Inte jag. Damn. Saken är ju den att jag älskar det, för efter en ansiktstvätt känner man sig superren. Men sen på morgonen, finnar. & på de mest konstiga ställen, som mitt på kinderna. WHATTAFAKK. So long.

    Lord I'm five hundred miles away from home


    Pappa, den här är till dig. Med kärlek/ Ida

    November Rain


    Det är kärlek. Jag älskar att gråta till denna låt. Bara släppa´t.

    Buzzador


    Igår fick jag hem Pepsodent White Now. Denna produkt ska ge ett vitare leende omedelbart. Hur? Jo, den innehåller ett blått pigment, vilket gör löddret blått. Detta ska då dölja det gula på tänderna. När man borstar tänderna med Pepsodent White Now skapas en temporär blå mask på tänderna, detta fungerar då som ett optiskt filter för att reducera uppfattad gulhet. Blå är motsatsen till gul. Jag har aldrig lidit av gula tänder. Men jag vill lova att det var ballt med blått skum :) Både min älskling & jag tycker att vi fick vitare tänder. Hursomhelst var tandkrämen god & bara att löddret var blått var en upplevelse. HAHA

    Fitta


    Aj fitta! Jag trampade in något förbannat vasst i min häl. Smärta. & det blöder. Jag hatar blod. GAAAAAAAH.



    Kära pappa


    Jag älskar dig, pappa - oavsett vad. 

    Det är med en klump i halsen jag försöker formulera mina ord nu, jag ska vara stark. & jag ska ge Robin styrka. Men det är inte alltid lätt. Egentligen borde jag kanske tycka "skyll dig själv". Men jag kan inte. För vet du vad, pappa? Du är alltid min pappa & jag tar dig under mina vingars beskydd, vad som än händer. Du hade gjort detsamma för mig, det vet jag. Jag kan inte förneka att jag är ledsen, kanske rent av lite besviken - därav den hemska klumpen i halsen. Men det förändrar inte det faktum att du är min älskade pappa. Det förändrar inte min syn att se på dig. I ärlighetens namn förändrar det ingenting. Det enda som påverkas är jag & min bror. Känslomässigt. Vi är sårade, pappa. Men, vi älskar dig - oavsett vad. 



    Enormt godissug

    Fan alltså, vad fort dagarna går. Jag är sjukt trött nu. Skickade nyss älskipälski till affären med en fet inköpslista på godis. Så resten av kvällen tänker jag spendera i soffan. Bara massa mys. Aw. Btw, vem kan slå Philip & Fredrik(?) må vara deras dåligaste program. Måste vara Ingvar Oldsbergs fel. Någon måste vi skylla på, så varför inte honom? Jag älskade alla andra program :) Mystajm. Ciao suckers!

    Tystnad



    Sånt här får mig att må fruktansvärt dåligt. Hur kan polisen bortse från allt som tyder på att denna flicka blev mördad? Den skyldige ska ha sitt straff. & jag beundrar Felicias mamma som kämpar tappert.

    (Klicka på texten.)

    . . .


    En låt jag alltid kommer att älska. 

    Åh, mina bröst är så små & hårda som små vidbrända plättar.


    Bullfitta. 

    Lalala

    Tyvärr, var kjolen lite för lång för att du skulle få se hela härligheten. AHAHAHAHA! Det var tider det. Majmånad. Minneskonsert för Bob Marley. Lagom rund under fötterna. Solsken. & LOOOOOVE. 


    Last Night








    Min underbara pingla, stöttepåle. Äh vafan, min alltiallo, helt enkelt. Trots att vi lärde känna varandra först för två år sedan känns det som att vi varit vänner hela livet. & jag vet inte vad jag skulle göra utan denna slampa, ärligt talat. BIG LOVE

    Jordens undergång


    Ni har väl alla läst om jordens undergång? Dagen för denna tros vara idag. Så, ut & lev med er ;) 



    Sotare?


    Gissa om jag blev chockad när jag kliver upp halvnäck & går ut till vardagsrummet för att kolla vad det var som for i backen. Var ganska beredd på att det skulle vara klätterställningen. Vad jag däremot inte var beredd på utan fick en smärre chock utav var mannen utanför fönstret utan säkerhetslina, på taket en sisådär 4 våningar över marken. Bob var också ganska förvånad. Vanligtvis brukar fåglarna hålla till där. HAHAHA! Nu ska jag kolla teve, är inte riktigt vaken ännu. Ha en fin dag!



    Hej, jag har tajta brallor så snorren syns.


    Godkväll, här sitter jag i mitt sexiga nattlinne & msnkonverserar med några underbaringar. Filurar mest & kommer på den ena konstigheten efter den andra. Tror jag behöver sömn, men eftersom jag inte har några tider att passa imorgon kan jag lika gärna vara vaken tills jag somnar på tangentbordet, eller nåt. Jag blev utvald till buzzadorkampanjen, så jag kommer att få testa tandkräm. Vet några som har extremt gula tänder som kommer att få tandkräm som en pik av mig. Ingen nämnd, ingen glömd. AHAHA. Det där var inget ni förstod er på, nej för det var ett internskämt. ÖTH. Ö T H. Inspirationen flödar. Damn, I love life! Hör snarkningar på håll. Min älskling sover sen länge. En sak är säker, det finns inget bättre än att vara sambo. Nu ska jag pussa på mina katter & spana fåglar på taket. Godnatt. 



    Is this love?


    Det blir inte mycket bättre än såhär. ÖRONORGASM. Alla vet att jag är småförälskad i Rihanna. & när hon kör Bob Marley´s - IS THIS LOVE är orgasmen nära. 




    . . .


    Är det inte underbart med kvinnor som klarar av att kommentera en annan kvinnas yttre? :) Det kallar jag att vara riktig kvinna minsann. 

    Nu är det pizzatajm, jag är vrålhungrig. Karljäveln kom hem från jobbet för en stund sedan, men jag tvingade honom att sitta & kolla på hundar med mig på nätet. Så nu får jag vackert vänta medans han duschar innan jag kan stilla min hunger :) Kära vänner, har ni lagt märke till min glöd? Jag är SÅ motiverad att blogga. & nej, jag behöver inte upprättelse längre. Jag vet själv att jag är så förbannat mycket bättre. Därför försöker jag nu inspirera människor att inte uppmärksamma de som skriker efter uppmärksamhet. Kalla handen är effektivare.



    I`M NOT POP!

    I´m HIPHOP :)

    Jag har förbannat svårt att sitta still när jag hör låten. & ett måste är HÖG volym. Lyssna basen.  Förövrigt. .  mycket musik har det blivit idag. Men det är en del av mitt iv, en väldigt stor del. Musik är min största passion i livet. Vad är din passion?


    Nostalgitripp

     
    Maria & jag.


    Ja, jag erkänner. Just i detta nu tänker jag förbannat mycket på dåtid. Inget dåligt med detta, då jag bara tänker på alla underbara stunder som förevigats tackvara digitalkamera. Vilka minnen. Jag älskar att då & då ta en tur tillbaka till det som var då. Bara drömma mig bort för en stund. & bara därför tänker jag bjuda på ett par bilder! Aw. Bilderna nedan är från vår student. Haha. Dessa karaktärer hängde jag mest med under min gymnasietid. Då var vi tighta. Det är jag än idag med Maria & Emelie, för de har hängt med mig sedan barnsben. Fredrik, Sofia & Karin däremot, helgoa filurer som man numera allra hastigast säger hej till, jobbar tillsammans med eller kramar på krogen. Men sånt ät livet. Glad för de år vi tillbringade tillsammans. Ni har föralltid en plats i mitt hjärta på något obegripligt vis.



    Fredrik & Maria.


    Karin & Emelie.


    Jag, Fredrik & Sofia.



    The Greatest


    Sug min kuk mobbare!


    Jag förstår inte VARFÖR människor har ett behov av att trycka ner sina medmänniskor? Ta Hertiginnan af Uppsala som exempel. Hon må vara udda, hon bloggar om saker som kanske skrämmer er, hon verkar kanske överlägsen, ni anser kanske att hon skryter, att hon ljuger, inte är som alla andra, hon har en kropp hon är nöjd med men som inte följer det trådsmala idealet. Och detta får er att hata henne. & skriva de mest avskyvärda sakerna. VARFÖR? Tyckte jag så illa om någon skulle jag garanterat inte ödsla min dyrbara tid på människan i fråga. Så min fråga till er är, varför i helvete gör ni det? Har ni inget bättre för er suckers? När vi var små lärde vi oss att det var de svaga som mobbade, det var mobbarna som i själva verket hade de största problemen. Får det er att må så jävla mycket bättre när ni trycker ner någon annan? Ni är inget annat än ryggradslösa töntar. Ta itu med era egna jävla problem istället för att försöka skjuta det åt sidan med hjälp av att gå till personangrepp på andra.

    Det handlar rakt av om avundsjuka. Storbloggarna får ta mycket skit. Det är nog samma sak för exempelvis BlondinBella. De gånger jag kikat in där har jag sett sjuka kommentarer hos henne också. Vet man med sig att man avskyr en människa av en eller annan anledning, så läser man inte bloggen dagligen bara för att skriva saker & försöka trycka ner personen. Det bevisar hur svaga i psyket ni är.

    Tattoo :)


     
    Åh. Love it! Acapellan, så underbar! :)

    Hudvårdsprodukter


    Jag som säkert många andra kvinnor slavrade länge med ansiktsrengöring & lade hellre pengar på bra täckande make-up. Sedan började jag tänka om & köpte några riktigt bra grejer, som jag är förbannat noga med att använda både morgon & kväll. De första dagarna blev huden skitfin, men nu blommar det upp kvisslor & finnas här & var. Jag  blev förkrossad & ringde min bästa vän som allltid varit påläst om allt :) Hon hade pratat med en hudspecialist som sagt att det tar 3 månader från den dagen man byter hudvårdsprodukter tills man ser det riktiga resultatet. & att det är normalt är huden reagerar som den gjorde för mig & säkert för många andra. Jag känner att jag är trött på att sminka över allt & vill hellre göra något åt det riktiga problemet :) Det härligaste är att trots kvisslor, röda prickar här & var så känner jag mig ren. För dessa produkter rengör verkligen på djupet. Nu väntar jag på att dessa månader ska gå så att jag får se resultatet, yey :) Det som är konstigast numera är att jag känner mig obekväm i smink. Haha. Det är så skönt när man går osminkad & kunna gnugga sig i ögonen & alt sånt, utan att behöva tänka på hur sminket ser ut efteråt. Jag är nöjd med min hud om bara dessa finnar & allt kunde sluta envisas med att dyka upp. Tålamod vänner, tålamod. Vilket är svårt då jag vill se det slutgiltiga resultetet nu nu nu & aldrig haft något tålamod alls.



    Hemligheter


    Vad jag älskar hemligheter som ingen annan vet om. Speciellt när det är något som man vet människor så gärna skulle vilja veta. HAHAHAHAHA! Jag vet jag vet jag vet :) Aw. & jag är så lycklig just nu. Äntligen! Om ni visste hur länge jag har väntat på detta ögonblick, det är typ 7 år & massa tjat. Skam den som ger sig. Lalalala.

    Ey! Jag tog sovmorgon idag, så förbannat jävla skönt :) Såg HELA Dexter igår. Höll mig vaken tackvare redbull. Aw. Det finns inget bättre program. Dexter är bäst, helt klart. 

    Tack för besöksrekord, på besöksrekord :) Enjoy my blogg! Ciao



    Ey


    Enbart skit på teve idag tills 22.30 då Dexter börjar. För att orka vara vaken svepte jag en redbull förut. Somnade runt två igår & vaknade vid sju. Inte många timmars sömn alls. & dagen har varit för fullspäckad för att ens tänka sömn. Famlade runt i vårt kolsvarta sovrum nyss för att hitta lysknappen & råkade trampa på min älskade Bob. Vilken ångest jag fick. Han förlät mig & vi är vänner nu :) Mystajm! 



    Bus

    Lyckades fånga lite bus på bild. (Klickbara.)

    Tävlingsbidrag





    TÄVLING

    Jag är med i en tävling där man ska leta efter roliga kattbilder på nätet. Denna bild är dock ur min egna samling & jag tycker bara den är för underbar. Tagen helt spontant på en av mina helgalna katter. Gör ett tappert försök iallafall :)

    Sill


    Det händer ganska ofta att jag drabbas av sjuka cravings. En period var det fårost, det skulle ätas till allt. Inte så konstigt. Men idag kände jag ett starkt begär efter sill. Inte vilken sill somhelst utan inlagd med morötter & rödlök. Ni vet vilken jag menar? & när jag väntade på att kvinnan i charken skivade upp min hjärtformade pepparsalami hann jag skymta sillen. & jag var bara tvungen.  Nu sitter jag & äter sill. Inte sill & potatis med gräddfil & gräslök, bara sill. & nej jag är inte gravid.

    Vill bara tillägga att DIN GATA är bäst. Håll i hatten! 





    Tatueringar


    Bland de första inläggen jag skrev när jag bytte blogg, skrev jag ett inlägg angående tatueringar jag vill göra & vart :) Det är något jag fortfarande är väldigt inne på, dock är jag en människa som inte anser att ´smärta är en högre form av njutning´. Jag rent ut sagt gråter när jag tvingas ta blodprov i armen & stick i fingret är även det något jag tycker gör fruktansvärt ont. Trots det är jag fast besluten att låta mig tatueras. & som jag skrev i inlägget skulle jag helst av allt låta någon från Miami Inc göra jobbet. Eftersom jag alltid varit faschinerad av änglar & älvor, kan jag avslöja så mycket att det är vad jag har i kikaren. Blev lite småförälskad i bilden nedan, fast jag är den typ av tjej som nog inte skulle passa i något så stort. Men förälskad det blev jag. Aw. Vad tycker ni? 







    Pics :)



    Jag innan fikan med min själsfrände Sara.



    Bob & Jeppe på deras älskade klätterställning & vår finfina tapet i bakgrunden.



    Här är bildbevis på Bob sovandes i min väska. Sötsak.

    Önskelista.

    Kärlek vid första ögonkastet. Villhavillhavillha.


    Jag blev extra sugen igår då Kenny & Hanna stolt visade upp sin nya familjemedllem, nämligen amstaffen Bella. Vilket bedårande charmtroll hon var. Vi ska skaffa hund, jag vet inte när, men vi ska. & då ska vi minsann hänga med på femochenhalvan. Weightpull inbokat den 20 september också :) 


    Haiti


    I gårdagens expressen läste jag en artikel om Haiti där vardagen präglas av korruption, svält & våldsam gängkultur. Kvinnorna  föder barn i enkla plåtskjul, utan hjälp. Blivande mammor förblöder & bebisar slängs i diken längs gatorna. Denna artikel lämnade mig inte oberörd, utan i tårar. Jag minns att jag & mina klasskamrater ofta klagade över skolmaten & visst den är inte jättegod, men i Haiti tvingas de äta bröd bakat på lera & resultatet av det är öppna sår på magen & utslag över hela kroppen pga parasiter i leran.


    Fan


    Kan inte sluta tänka på att jag verkligen hatar Pirate Bay eftersom de vägrar ta bort obduktionsbilder på de brutalt mördade barnen i Arboga, trots att barnets far protesterat. Så förbannat jävla sjukt. Vart är respekten? & framförallt vem är så sjuk att de vill se bilderna? För mig räcker det med vetskapen att två oskyldiga barn blev brutalt mördade för att jag ska må dåligt. :O



    Jag älskar f1 :)


    Lewis Hamilton snuvad på segern


    Flyttas ned till tredje plats – Massa ny vinnare

    Han startade i pole position, tappade ledningen, men kunde på näst sista varvet passera den kraschande finländaren Kimi Räikkönen.

    Britten Lewis Hamilton trodde att han tagit säsongens femte seger – men straffades med tilläggstid.

    Vann söndagens formel 1-lopp gjorde i stället Ferraris Felipe Massa.

     

    En mycket nöjd McLaren-förare trodde att han, efter söndagen, förstärkt sin totalledning i VM-serien och skaffat sig ett försprång på åtta poäng ned till Brasiliens Felipe Massa.

    Men det regniga racet på belgiska Spa fick en annan upplösning.

    Två och en halv timme efter målgången fråntogs 23-årige Hamilton segern – och överst på pallen ställde sig i stället Massa.

    Anledningen: Hamilton straffades med 25 sekunders tilläggstid sedan han i slutet av loppet genat genom en chikad.

    Britten flyttades ned till en tredjeplats, och är med sina 76 poäng nu endast två poäng före jagande Massa.

    Men historien behöver inte vara slut där. Senare på söndagskvällen meddelade McLaren-stallet att man ämnar överklaga beslutet.

    Regn

    Det var dock inte bara straffsekunderna som gjorde söndagens formel 1-cirkus i Belgien dramatisk. Redan innan det stod klart att Hamilton fråntagits segern hade dagen bjudit på riktig spänning.

    Främst var det ett ordentligt regnande som satte käppar i hjulen på flera förare – regerande världsmästaren Kimi Räikkönen var bara en av dem som kraschade i slutskedet.

    – Jag bad för att det skulle börja regna för jag visste hur jag skulle köra då, sade Hamilton innan han fått klart för sig att konkurrenten Massa knipit förstaplatsen.

    Räikkönen totalfyra

    Räikkönen är nu fyra i förarmästerskapet på 57 poäng, 19 poäng bakom ledande Hamilton. BMW:s Nick Heidfeld, Tyskland – som först registrerades som trea i Belgien men sedan flyttades upp till andraplatsen – återfinns på en femteplats i sammanställningen.

    Trea efter Hamilton och Massa är i serien söndagens sexa, polske BMW-föraren Robert Kubica på 58 poäng.

    TT

    Formel 1

    SPA, Belgien

    1) Felipe Massa, Brasilien, Ferrari, 1.22.59,394, 2) Nick Heidfeld, Tyskland, BMW, +9,383, 3) Lewis Hamilton, Storbritannien, McLaren, +10,539, 4) Fernando Alonso, Spanien, Renault +14,478, 5) Sebastian Vettel, Tyskland, Toro Rosso, +14,576, 6) Robert Kubica, Polen, BMW, +15,037, 7) Sébastien Bourdais, Frankrike, Toro Rosso, +16,735, 8) Mark Webber, Australien, Red Bull, +42,776.

    Ställning e 13 av 18 deltävl

    1) Hamilton 76 p, 2) Massa 74, 3) Kubica 58, 4) Kimi Räikkönen, Finland, Ferrari, 57, 5) Heidfeld 49, 6) Heikki Kovalainen, Finland, McLaren, 43, 7) Jarno Trulli, Italien, Toyota, 26, 8) Alonso 23.


    Jag bjuder på det, sa jag ;)


    Jag är brunhårig & har aldrig ansett mig vidare smart, däremot förbannat klok & uppskattad bland mina vänner. Somsagt, jag bjuder på att jag var lite blåst & inte tänkte på att mitt namn står varenda jäkla gång jag skriver en kommentar :) Haha! De som känner mig vet att det är en del av mig, att jag har råd att bjuda på mig själv & låta andra ha kul på min bekostnad. Jag är en galen, sprallig & charmig filur som just därför fastnar i människors hjärtan. 

    Dock har jag hamnat i en svacka & min blogg är kanske inte längre så underhållande, men jag har ändå mina stammisar. Thank Gooood! Det går liksom upp & ner, som för varenda kotte, trots att många har svårt att erkänna det & målar upp en falsk bild. Det är ju ganska lätt att göra med ord. Att försköna liksom. Sånt har jag inte mycket för. Suger min dag, så gör den det även offentligt. Känner mig lite kluven, för egentligen är jag världens lyckligaste människa. Jag har underbara & omtänksamma vänner, en kärleksfull sambo & våra helgalna katter. Är absolut nöjd med livet i helhet. Men sen finns det alltid smådetaljer. Saknad & oro över vissa människor. Som liksom gror inuti. MEN det väljer jag att inte skriva om faktiskt. "Sörj inte det du saknar utan glädjs åt det du har."

    Vaknade med ett ryck i vårt kolsvarta sovrum klockan åtta, jag slog ihop efter fikan hos sötsvärmor. & somvanligt när jag somnat till sådär vaknar jag upp som en bitter pmskossa, eller nåt. Vet inte varflr, det är alltid så. Efter en dusch är jag som en ny människa igen, yey. Nu ska vi kolla film här. So long suckers. <3

    Jag är en blåst blondin?


    AHAHAHAHA. Jag fick nyss ett samtal från en hysterisk Jonna som kallade mig blåst. & ja, jag är kanske en blodin i sinnet, eller nåt. Hade inte tänkt på själv att mitt namn Ida står i varenda kommentar jag skiver. Så att Hertiginnan kände att det föll sig naturligt att kalla mig Ida var inte så konstigt. Det var väl antagligen ingen förnimelse, men jag tror hursomhelst på sånt. Tycker det är ballt att kolla på det okända, dock blir man lite fundersam efter dessa serier på engeska där alla betér sig som idioter & man aldrig får se det de påstår sig se. Jag gjorde Jonnas dag, genom att vara korkad - men hey, that´s me. Det bjuder jag på. 



    Bajs


    Bob väckte mig med sitt hysteriska krafsande i lådan. Jag tror det är en tvångstanke. Att gömma bajset. Trots att de är innekatter påverkas de väldigt mycket av vädret. Är det riktigt dåligt väder, så att de inte ser sina älskade fåglar genom fönsterrutan så bestraffar de mig & min karl. & dom vet verkligen vad de ska göra för att få uppmärksamhet. Sin dagliga dos av kärlek. Framförallt från min sambo, han är så underbar & kan spendera timmar lekandes med kattjäklarna. Eller klappa dem tills de är helnöjda. Jag älskar mina katter oerhört, men riktigt så mycket anstränger jag mig inte. Borde jag skämmas? Haha. Det är skitväder & jag är vrålhungrig. So long suckers :)



    Ballt.


    "Ida ett tag hade jag ca 100 kommentarer per dag och då hann jag tyvärr inte. Nu är det lugnare då de är helg och då kan jag svara på frågorna bättre."

    Det var riktigt ballt. Att hon påbörjade meningen med Ida, som faktiskt råkar vara mitt namn. Hon påstår sig vara medial. Jag tror på sånt. Men jag ska inte förneka att det skrämmer mig en aning. 

    Jag tycker att Hertiginnan Anne af Uppsala är ball. & jag tycker det är tragiskt hur människor som inte känner henne skriver så avskyvärda saker till henne. Vad har hon gjort för att förtjäna det? ^^



    Kladdkaka


    Jag känner för lite kladdkaka nu. Ja, jag vet att klockan är mycket. Men är man sugen så är man. Kan inte låta bli när den står på avsvalning & bara väntar på att få avnjutas. Självklart ska jag inte svulla i mig hela, nej nej nej. Älskling & jag ska fika imorgon. MUMS! Vad tyst det är när alla sambosar sover. Knäpptyst om man bortser från den ena som skrattar till ibland, i sömnen. Jag önskar att jag kunde få drömma hans drömmar, de verkar förbannnat roliga :) Sofftajm nu. & tack kära läsare för rekord. Godnatt.



    Ögonstenar :)



    Har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar mina katter? Sjukt mycket! Jag kan absolut inte tänka mig att leva ett liv utan dem. Det finns inte. 

    HAHAHAHAHA! Låt mig bara skratta ett tag åt all tragik. Goddamniiiiiiit! Jag kunde inte bry mig mindre. Skrattirriterande. Skrattretande. HAHAHAHAHAHAHAHAHA! DROP IT. 

    Blablablubb, bloggpaus? Nej, för jag älskar att blogga. Fast det skulle behövas, tills allt lagt sig. Okej, nu väntar jag på tusen kommentarer. För alla tar alltid åt sig av det jag skriver. Jag har ingen huvudperson i bloggen, förutom mig själv då. Åh, vad jag önskar att ni kunde släppa´t. Människor älskar dramatik, det är uppenbart. Förövrigt har jag ingen åsikt, jag bara är. Låt mig vara. 



    Medeltidsbröllop


    Då var man hemma igen. Det är alltid en upplevelse att servera på bröllop, men jag har aldrig varit med om något liknande. Nämligen ett medelstidsinspirerat bröllop, där det dracks mjöd & middagen bestod av revbenspjäll & bakad potatis. Helt klart orginellt. Dock var det ingen höjdare. Lättförtjänta pengar, absolut värt det. MEN det senaste bröllopet var garanterat roligare & brudparet var underbara :) Erika & Toni snackar jag såklart om, riktigt jordnära & mysiga människor. Vi spikade, eller Karin & jag gjorde det. . att vi 3 ska inhandla skor tillsammans efter löning. Jag vet att Emelie är på, visst är du HONEY? Hahahaha. En trevlig kväll i trevligt sällskap. & Emelie var så fin i håret, aw. Jag vet vem som ska fixa min frilla om jag gifter mig iallafall. Emelie har både tålamod & är händig. Häh! Tajm att vara social med sambon. Godnatt



    Bröllop & CS


    Godmorgon kära vänner :)  Dagen började tidigt, men jag stannade i sängen för att läsa Det ska bli ett sant nöje att döda dig, av Magdadela Graaf. Den boken är verkligen gripande! Började läsa den i somras, men det känns som att jag inte vill läsa ut den. Likadant var det med Ego Girl av Carolina Gynning. Hursomhelst, jag låg kvar länge i sängen & läste för att sedan kliva upp & göra allt en desperat hemmafru gör. Som att ta tag i disken efter gårdagen, sopa golvet efter katterna & deras jäkla sand & kasta soporna. 

    Min karljäkel suckar åt mig, han har fortfarande inte förstått vitsen med mitt bloggande. Men i ärlighetens namn förstår jag inte hur kan han spela CS i timmar heller. Att jag låter fingrarna glida över tangenterna är INTE ens i närheten av hur irriterande det är när det skriks "FIRE IN THE HOLE, NEED BACKUP, THE BOMB IS PLANTED" på typ högsta volymen. Men han förstår inte det. Det är väl så med män & det är ju lite av charmen också. Tänk om man skulle vara superlika, hur kul skulle förhållandet då bli på en skala? Jag personligen tycker att lite drama kryddar förhållandet & skulle nog ganska fort blivit uttråkad om han varit en rövslickartoffel. Sicken tur att han har en egen vilja, precis som jag. Kanske är det receptet på ett långvarigt förhållande? :) Att man vågar han en egen åsikt & biter ifrån. 

    Jag slapp min tantkjol, pratade med Emelie igår. Så snart ska jag bege mig in i duschen & göra mig iordning för att hoppa i svarta brallor & vit skjorta, yey. Nångång efter två blir jag upphämtad av Karin, sedan bär det av till tjallvegården. Vädret är förjävligt, jag ska ha sol den dagen jag gifter mig OM det nu blir så i framtiden. Vet inte ens om jag känner för giftemål, man kan väl bara vara sambos resten av livet visst? Fast visst skulle det vara underbart med en vacker klänning, beundrande blickar & att avge löften i kyrkan. Men å andra sidan skulle jag vilja gifta mig långt bort, utan sällskap. Bara min älskling & jag. Än är jag ung :) 

    So long!


    Drama


    Vilket drama det är i bloggvärlden. VARFÖR bryr sig alla så himla mycket om andras framgångar att de blir bitterfittor som inte gör annat än att smutskasta? Jag vill hemskt gärna vinna laptopen, men jag ser mig besegrad då Kissie redan har 1250 poäng. När ska folk lära sig att sköta sitt & skita i andra? Blir less på allt drama. Goddammit! Räcker det inte? 



    Prat i sömnen & hysteriskt skratt


    Aw. Fler & fler besökare varje dag nu :) Kul. & när du ändå är här, skriv en rad vettja! Så att jag har en chans att besöka dig tillbaka & se vad du är för filur, kanske är du värd en länk på min blogg? Ja, du vet. . där jag har de bloggar jag tycker är värda en titt. Fredag. Och klockan är redan efter sju. Min karl slängde i sig en pizza efter jobbet innan han slog ihop på soffan. Blir galen av hans snarkande snart. & får hysteriska skrattanfall av allt prat i sömnen. "Kolla den orangea katten där!" WHATTAFAKK! Vi har två katter, en svart & en grå. Men inte fan någon orange. Det roligaste var ändå när han gick i sömnen & kissade på sin köttätande blomma i sovrumsfönstret för ungefär 3 år sedan. HAHAHA. På min fråga "vad gör du?" svarade han tillochmed "jag kissar". Vilka minnen alltså. Minnen för livet :) 



    Sug min


    Nu känns det lite mer lovande när jag liksom blev uppringd 5 timmar efter intervjun & blev ombedd att söka en tjänst med lite högre befattning, för att jag är "intressant för den tjänsten & känns aktuell." Då är det bara att vänta ca 1-2 veckor på besked då. Som jag sagt tidigare är det inte alls något höjdarjobb dock bättre än ett lager. MEN den tjänsten jag blev ombedd att söka nu är lite mer status ändå :) Vilket intryck jag måste gjort. Vågade inte säga det förut, men jag är allt ett charmtroll. Haha ^^ Heltid är bättre än detid, då kan jag spara massa pengar & åka på resor med min älskling. & det bästa av allt, unna mig kläder utan att tänka på prislappen. Men deltid skulle ändå vara skönt en period efter att ha arbetat heltid i nästan 2 år. Jag blir glad för det jag får :) Skulle inte vara helt fel med resor, kläder & lyx. Vi bor så förbannat billigt nu att man känner sig som miljonär med heltidslön, yey. & hund. EN HUND vill jag fan i mig ha. Hör du det älskling? Ge mig en hund när jag fyller år om 20 dagar. Ska återgå med snusläppen till soffan & vila. Bob är så förbannat söt, han stoppade ner framtassarna i min miniväska & la sig tillrätta för att sova. Aw aw aw. Ha en fin helg suckers! 



    Gratis är gott.



    & eftersom jag är i stort behov av en bärbar data, varför inte hjälpa mig lite på traven genom att registrera dig? 
    Jag har 0p. Kissie 1250p. Hjälp mig :)





    Shuu


    Påväg till min intervju träffade jag Becka & bäbisen, var bara tvungen att titta lite & stanna ett tag för att snacka lite skit :) & intervjun gick enligt mig bra, men man kan aldrig vara säker. Kanske gjorde jag bort mig totalt? Jag hoppas inte. Förbannat skönt väder ute idag & fredag är det också! Veckorna går så himla fort. Jag ska snart slänga mig i soffan för att fortsätta läsa min VR & slökolla på teve lite. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ser mest fram emot en stillsam fredag :) Imorgon ska jag somsagt jobba på bröllopet, måste leta upp min tantkjol & skjortjäveln någonstans bland mina ikeasäckar. Haha ^^ XOXO

    Din gata är bäst.

    Hemmafru


    Värst vad huslig jag blivit, det är inte likt mig. Det är bara inte jag. Eller. . det var inte? Såhär är det, jag har rullat köttbullar idag. Hajjar ni? JAG. Det är nästan så att jag blir lite stolt över mig själv, men samtidigt lite rädd. Börjar mest likna en desperat hemmafru. Förut blev det snabbmat vereviga jävla dag. Pizza, hamburgare, kebab. Enbart hämtmat. Bekvämt som fan & onyttigt. Det syns inte på mig, men inuti kanske det märks på något vis? Jag antar det. Min man blev glad över att maten var nästintill klar när han nu kom hem ifrån jobbet. Det har han aldrig någonsin varit med om. Jag tror jag ska fortsätta denna dag & kväll med att baka en kladdkaka :) Imorgon; anställningsintervju.  Nu ska jag kolla till potatisen. Ciao



    Klitorisvibrator



    Min älskling klagade vid läggdags över att det var något som vibrerade, jag var för trött för att ens lägga märke till det. Däremot uppmärksammade jag VAD min älsklings klagan handlade om imorse när jag öppnar sänglådan för att plocka fram underkläder. MIN klitorisvibrator har vibrerat hela natten! I sänglådan dock. Måste vara himla bra batterier jag fått tag på. 



    Åh


    Damn, vad jag är uttråkad. Jag kom aldrig iväg på den där promenaden efter att jag pillat i mig lite frukost. Men det var det väl heller aldrig någon som trodde att jag skullle göra? Däremot har jag diskat & torkat av diskbänk & bord. Dessutom har jag planerat att jag ska ta tag i detdär med dammsugning & skurning, men jag skjuter alltid upp saker. Det om något är jag världsbäst på. Jag har faktiskt en superbra anledning, vilken är ATT min älskade tjejJeppe ligger i klätterställningen & sover sött. Skulle jag dra fram monstermaskinen skulle hon bli livrädd som vanligt. Jag förstår egentligen inte varför, men hon avskyr dammsugare. Helt okej anledning till att slippa´t va? ;) När hon vaknat till liv ska jag lägga henne i sängen & skjuta till dörren för att få det gjort liksom. Då lär min karljäkel bli glad. Haha! Nu ska jag åka hissen ner för att kolla om jag fått någon rolig post. Borde inte VR vara påväg? I hope so. Behöver skön underhållning. & vad är väl bättre än att slänga sig i soffan med VR? Love it. Jag hatar när min telefon är såhär tyst. Inte en jävel har ringt mig & klockan är ändå halv tolv. So long

    Sekunderna efter ringer mamma & undrar varför i hela friden jag inte ringt om jag ändå var vaken. Haha. Hon är för go. 

    DET SUGER att jag inte fått någon post ännu. Nu ska jag ut på promenad, jo jag ska det. Ciao

    Haitian Maffia



    Aw





    Älskipälski



    Min älskling & sambo :) BIG LOVE


    Charmtroll











    Just stand up (Cancer tribute)




    The heart is stronger than you think
    It's like it can go through anything
    And even when you think it can't it finds a way to still push on, though

    Sometimes you want to run away
    Ain't got the patience for the pain
    And if you don't believe it look into
    your heart the beat goes on 

    I'm tellin' you that
    Things get better
    Through whatever
    If you fall, dust it off, don't let up

    Don't you know you can go be your own miracle
    You need to know 

    If the mind keeps thinking you've had enough
    But the heart keeps telling you don't give up 

    Who are we to be
    questioning, wondering what is what
    Don't give up
    THROUGH IT ALL, JUST STAND UP! 

    It's like we all have better days
    Problems getting all up in your face

    Just because you go through it
    Don't mean it got to take control, no
    You ain't gotta find no hiding place
    Because the heart can beat the hate

    Don't wanna let your mind keep playin' you
    And sayin' you can't go on
    I'm tellin' you that
    Things get better
    Through whatever
    If you fall
    Dust if off, don't let up
    Don't you know you
    Can go
    Be your own
    Miracle

    You need to know
    You don't gotta be a prisoner in your mind
    If you fall, dust it off
    You can live your life
    Yeah
    Let your heart be your guide 
    Yeah yeah yeah

    And you will know that you're good if you trust in the good

    Everything will be alright, yeah
    Light up the dark, if you follow your heart

    And it will get better
    Through whatever

    You got it in you, find it within
    You got in now, find it within now
    You got in you, find it within
    You got in now, find it within now
    You got in you, find it within
    Find it within you, find it within
    THROUGH IT ALL, JUST STAND UP!


    Närmast hjärtat



    Jonna & Marylou


    Saris



    Jonnis


    Emelie


    Tvättid & fikatajm


    Om en timma ska jag tvätta mitt enorma berg & vid halvtre-snåret ska jag kila mot Fräcka för en fika med Saris :) Som jag sett fram emot denna dag. I evigheter. Ja, för det är somsagt inte varje dag vi ses. Men trots det är vi lika tighta för det. Vår egna förklaring är att det går ett osynligt band mellan oss. För det är så sant som det är sagt ATT den relationen jag har med Sara har jag inte med någon annan. Disken är avklarad, har dessutom hunnit med att sopa golvet. Katterna är bäst på att skvätta ut sand överallt, trots att de har en låda med tak på. Blah. Nu blir det en macka. Ciao

    Ps. Dra inte in Jonna i detdär, jag tar på mig skulden.


    Chris Brown + Rihanna




    HÄR
     kan du läsa om dessa turturduvor :)


    Klätterställning & hårfärgning


    Gissa om katterna blev glada när jag & älskling klev innanför dörren med en klätterställnning som sträcker sig mellan golv & tak? :) Aw! De blev helt till sig. & kattmyntan gjorde upplevelsen mer speciell. Haha. Dom är så söta dom tokjävlarna. Mina sambosar sover sött, bara jag som är vaken. Dock är jag hur trött somhelst & skulle kunna slå ihop här & nu, problemet är att jag sitter med hårfärg i huvudet & hoppas på att jag lyckas nu. Frisören försökte lura mig att en toning gjord där för 495:- var min enda chans. Damn! Jag ska kila ner & handla inpackningar imorgon & nu har jag faktiskt klippt av mig det slitna från när jag var blond. Aldrig mer blekning eller blondering, hell no. Ska låta mitt hår vara brunt, för det är snyggast så :) Det är helt klart snyggast att vara brunett, om du frågar mig. Det är åh(!) så hett. Ska hålla mig vaken för att se CSI & Dexter, lovelovelove! Ska packa in håret med det lilla jag har kvar redan ikväll & kanske rentav noppa/färga ögonbryn & bara ta hand om mig själv. Behöver en egostund :) Säg den som inte behöver det? Aw, som balsam för själen fifan. Jag fyller år om 24 dagar. Ojrå, dags för sköljning. Ha en fin kväll!

    Önskelista;



    Skitfönster.


    Haha. Jag fick bakläxa på fönsterputsningen, vi glömde visst att rengöra emellan fönstrena, där det var väldigt svart av smuts. Så jag fick traska hemåt & hämta utrustning för att fixa det. Allt annat var helt okej, bortsett från att jag får hem en faktura på åtgärd för nagellacket katterna hällt ut på väggjäveln. Nu är det iallafall avklarat, skönt som fan! :) Jag är sjukt trött, funderar på att slänga mig i soffan & sova. Det känns väldigt lockande iallafall. Fast jag har endel att styra med här hemma, gå ner med soporna, diska, kanske även dra ett varv med dammsugaren & skura golven. Hade planer på att klippa mig också, men jag tror inte frisören öppnat ännu. Imorgon ska jag antagligen träffa Saris. Det var inte igår :) Ska bli hur kul somhelst. Ciao

    RSS 2.0