Fånga dagen.

Det tråkiga med att kliva upp såhär tidigt för att få möjlighet att fånga dagen är att ensamheten blir så förbannat påtaglig. Min sambo jobbar, mina vänner studerar, jobbar, sover för att de ska jobba eller är gravida & sover. Mygod. Så är det alltid när jag är ledig. Vi går om varandra mer än vad som är acceptabelt. Jag tycker det är tråkigt & sorgligt. Men nu är jag iallafall vaken & det är väl bara att göra det bästa av dagen.

Min dag började med att mysa täcke framför datan & kolla runt på nätet. Vilket var sjukt tråkigt! Hur fördriver ni er tid på nätet? Jag använder bloglovin & där har jag väl typ 6 bloggar jag följer. Vissa av dem uppdateras inte sådär superofta. Det är med andra ord inte mycket att läsa. Storbloggarnas bloggar tycker jag suger balle - för att vara ärlig. Jag har hunnit med att diska & pyssla lite här hemma. Härnäst väntar kattlådan på att rensas & kastas i soporna 5 våningar ner. Jag tar hissen.

Eventuellt kommer Robin, Fia & kanske Kax(?) in till stan & sällskapar med mig. Det vore najs. Min bror verkar dock inte vara lika pigg som Fia på den idén. När hon lurade honom att jag skulle bjuda på Kinamat hoppade han i kläderna. April april. En dag försent. Bob är ledsen, rastlös & missnöjd med livet. Jag vet vad han vill. Ut & rasta på taket. Men jag har ingen större lust med det just nu. Så jag får vackert lyssna på hans hjärtskärande oväsen. Samtidigt som jag tycker synd om mig själv & ber till gud eller någon annan att trolla bort min bihåleinflammation!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0