Trött som fan. Första dagen i skolan.

Mygod, jag är för trött för att hitta ord på allt. Vilka upplevelser. Jag somnade efter klockan tre inatt & klockan ringde typ sju. Somnade nästan i duschen. Maria vaknade & följde mig till centralen. Dit var allt klart. När jag sedan klev av i Växjö började helvetet. Ingen visste vart jag skulle. Hittade buss nummer sju & den tog mig till kampen. Sedan gick jag vilse. Irrade omkring en stund med Maria i luren innan jag hittade några på morgonpromenad med hunden. De visade mig vägen, yes :)

Väl framme fick jag kaffe & macka. Som tur var kom ett par stycken senare än mig. Haha ^^ Idag var vi 21 stycken, det saknades ett par. Vid tolv var det luch & jag drog ner till city med ett par främlingar. Alla i min klass var så sjukt trevliga! För att inte tala om utbildningsansvarige & Roger. Idag har vi gått igenom massa viktiga saker & kollat på en film. När dagen var slut & jag var på järnvägsstationen för att invänta bussen till jkpg ringde jag till min älskling, mamma, pappa & Maria för att berätta hur nöjd jag var. Det k'änns som jag hittat hem nu. Om man kan säga så? Det känns som det verkligen är detta jag vill göra. Maria leker husmor. Det blir kräftor med baguett & ostpaj. Vilken morsa! :)

Det roligaste av allt, jag var inte nervös utan cool-lugn. Busschaffören till Växjö trodde att jag kom därifrån. Han pratade med mig hela bussresan & jag fick låna Jönköpings-posten. Vilken härlig man liksom! Om ni undrar varför jag inte skriver sammanhängade så är det pga sömnbrist. Jag är så trött att allt bara snurrar. Men jag ska kolla film efter maten tror jag. Imorgon ska jag upp redan fem. Mygod. Äh, det går nog bra. Jag är helnöjd. Mmmmm. Det doftar så gott. Magen kurrar. Vi var på hemmakväll förut & handlade 1.6 kg godis. "Fan, vad gott!", säger Maria.


Kommentarer
Postat av: Sara

Lycka till vännen, det här klarar du galant :)

2009-08-11 @ 00:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0