Godkväll

Jag har kollat Smallville & haft telefonen på ljudlös idag för att slippa bli störd. Ibland vill man bara slippa höra hur det ringer. Jag funderar på vad jag ska klä på mig imorgon för att vara smart. Om det är fint på dagen då vi åker vill jag ha kjol, men det krävs garanterat ombyte i form av byxor & tjocktröja. Hoppas på fint väder imorgon! Nu ska jag mysa ner mig i soffan igen med Jeppe & Ville. Ciao

Gissa vart vi åkte?Tropicariet, yes. Ett härligt fredagsäventyr tillsammans med min man.

Vi hörs senare!

Äntligen fredag. Men vad spelar det för roll då man varit ledig sjukt länge? Det är inte så att man direkt längtar till helgen & uppskattar den sådär som man gör när man håller sig sysselsatt med arbete/studier hela veckorna. Men ändå, det är något speciellt med helg. Förtillfället sitter jag nyduschad i soffan & kan inte sluta titta på Ville & hans lustigheter. Men det är slutbloggat för stunden. Jag ska hoppa i kläderna & dra iväg på ett litet äventyr med min sötsambo.

Godnatt snyggingar

En kommentar jag fick som respons på inlägget innan. Den vill jag spara föralltid. För den gjorde mig så glad.

"Du har inte alltid haft det lätt, din barndom präglades många gånger av mer än vad andras gör på en hel livstid. Men som sagt det finns ingen att klandra för det. Dina föräldrar och hela din familj har alltid älskat dig. Din bror och du har en av dom finaste syskonkärlekarna jag har sett. Det finns en mening med allt som sker. När man tar sina erfarenheter och använder som kunskap till sitt övriga liv så kommer man som längst."


Det händer mycket såhär på natten, det är då man får till sina bästa inlägg i bloggen tycker jag. När man i lugn & ro får sitta & fundera utan att någon irriterat säger "slå inte på tangenterna" eller att en kattbäbis anfaller fingrarna. MEN det roligaste av allt var ändå detta:

- Ja, jag får väl erkänna. Du är manligare.

& hur bra känns inte det då? Jag är manlig, ni kan kalla mig KUNGEN ;)


Mamma & pappa <3För några timmar sedan fick jag ett sms från min pappa. Ett tomt sms. Jag skrev tillbaka & påpekade att det var tomt varpå han svarar "jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva". Så jag tar telefonen & ringer upp min kära far. Det var ju det han ville, såklart :)

Den senaste tiden har jag tänkt ganska mycket, på meningen med livet & annat djupt. Funderat varför livet är en dans på rosor för vissa människor medans andra fått eller får gå igenom ett helvete. Ett helvete kan innebära vadsom egentligen. Någons bortgång, föräldras skiljsmässa, kaotisk uppväxt, mobbning, övergrepp. Listan kan göras hur lång somhelst. Jag har svårt att förstå & acceptera samhällets & livets alla orättvisor.

En vän berättade för några dagar sedan om hur hon hört ett barn skrika, självklart reagerade hon & såg hur barnet blev misshandlat upprepade gånger i en bil på en parkering. Det fick mig nästan att börja gråta. Hon vågade inte göra någonting själv men stannade på håll & såg att någon agerade. Vad skulle du själv göra? Jag vet inte själv vad jag skulle göra, men om ingen annan gjorde något skulle jag agera hur rädd jag än var. Faktiskt. För vetskapen om att ett barn far illa är den hemskaste tanken som finns.

Likaså hur människor kan lämna sina hundar i bilen medans de går & roar sig på Kolmårdens djurpark. Hur fan tänker man där? Då skulle jag lätt kunna krossa rutor. Helst slå sönder bilen så att människan i fråga lär sig någonting.

De som verkligen känner mig vet allt & lite till om mig. Jag har inte haft en fläckfri uppväxt i en villa tillsammans med mina lyckligt gifta föräldrar. Hur jag haft det exakt är ingenting som jag tänker gå in på. För jag har lagt det bakom mig. Min själ har läkt, alla ärr har läkt & minnen har bleknat. När jag tänker tillbaka på min barndom försöker jag se bara det positiva, för det är så jag vill minnas min uppväxt i vår lägenhet på fyra rum & kök. Detta är ingenting som gjort mig bitter. Jag vet att min mamma & pappa alltid gjorde det bästa för oss med de förutsättningar som fanns. Jag vet att de inte gjorde någonting med medvetenhet om att göra oss illa. & det bästa av allt - jag vet hur mycket de älskar mig. Mamma, pappa & lillebror. Vi avslutar varenda samtal med JAG ÄLSKAR DIG.

Vem vet hur jag hade blivit om jag levt ett annorlunda liv? Det är detta som fått mig att bli den jag är idag. Jag är inte perfekt, men jag gör alltid mitt bästa. Visst har jag gjort misstag, men man lär sålänge man lever inte sant? Behandlar människor med respekt. Jag har ett stort hjärta & har belönats med en vacker gåva kallad empati. Är periodvis väldigt sårbar & blödig. Har inte långt till varken skratt eller gråt. Kan vara en lättsam person men också svår vilket beror på att jag helst inte släpper någon nära. Måste även påpeka att jag är blåögd & ger människor fler chanser än de förtjänar. Jag kan vara sjukt envis men trots det har jag ont om tålamod. Blir inte ofta sur utan istället tvärförbannad. En riktig grubblare är jag, jag tänker på precis allt. Lugn & stillsam är jag oftast men kan vara riktig toksprallig & helgalen.

Nu har ni kära läsare fått lära känna mig på djupet.

Fri som en fågel


Bilden tog jag tidigare i somras från mitt vardagsrumsfönster. & jag älskar den.

En fundering

I brist på annan sysselsättning såhär runt midnatt funderar jag över vad som är godast - smarties, non-stop eller m&m´s? Just nu har jag halkat in på en påse m&m. Så, vad tycker ni?

På inköpslistan


Den första bilden föreställer en spegel, den andra en hylla & den sista en prydnadselefant.
Jag & sambon är överens om att detta MÅSTE pryda vår hall.

En låt jag aldrig tröttnar på


Keri Hilson, Ne-Yo & Kayne West. Det blir inte bättre än så :)

KatternaFettokatterna fick trängas i transportburen.


Lillkillen fick sitta kopplad i Niklas knä under bilfärden. KOLLA vad stor han blivit.


Jeppe & Ville NJUTER av att rastas på landet. Bob däremot pep iväg in i huset. Taket är mer hans style.

:)


Idag har jag ingen outfit, sitter här i bara handduk efter en skön, iskall dusch. Funderar på vad jag ska hitta på härnäst. Ni skulle sett mig, när bloggen började fungera som den ska. YES, utbrast jag & gjorde massa gester. Sambon undrade vad det var frågan om, när jag berättade sa han "jag trodde du kom in på nån skola eller nåt." HAHAHA. Då förstår ni kanske min lycka? Woho! Om jag orkar så dyker det nog senare upp bilder från när vi var på landet igår. Just nu vill jag bara sitta här i min handduk & njuta en stund av att bara vara.

Godnatt sötskallar


Än funkar det inte, men jag håller tummarna. Straxt dags för sömn. Men jag har ont idag igen. Svårt att sova när det värker så det känns som ögat ska ploppa ut. :S Dags att stoppa underarmarna i iskallt vatten, läste mig till att det ska kunna stoppa en attack. Tråkigt som fan att ni inte kan kommentera mina inlägg. Nu när jag fått motivationen tillbaka & bloggar flitigt som fan om precis allt & inget. Håll tummarna med mig. Release me! Release my body.  Lalala. En gång var det någon som sa att jag såg ut som Agnes. HAHAHA! Jag är ett riktigt orginal. Jag ser inte ut som någon annan än migsjälv.

VAD jag stör mig på MTV! Hotmatch är det idag som tar upp halva rutan. "Dennis gillar att sitta på Magnus ansikte". HAHAHA.

Håll ut

Orsaken till att ni inte kan kommentera min blogg är en bugg, det har jag läst mig till. Har även följt en anvisning som förhoppningsvis får detta att funka. Dock kan det ta upp till ett dygn, så håll ut. OM detta mot förmodan inte fungerar så har jag mejlat blogg.se - kanske är de rara & hjälper mig? :)


Precis hemkommen från landet, vi har grillat hamburgare & rastat katterna. Ville är en riktig tuffing, men Bob tycker varken om att åka bil eller vara ute på landet. Så i fortsättningen får bara Ville följa med. Vi gick också en kvällspromenad i mörkret & la ut kräftburar, eller tittade snarare på när några vänner la ut dem. Haha ^^ Nu är jag FRI. Idag gick min uppsägningstid ut + sjukrivningen. Snart börjar allvaret. Jag ska ut på ett litet äventyr solo. Spännande ska det bli faktiskt. Hörni, jag googlade mina problem igår & kom fram till VAD det kan vara jag lider av. Det blir till att ringa läkaren. Märkligt vore det ändå om jag skulle vara drabbad av Hortons Huvudvärk som är en ovanlig form av huvudvärk. Men jag får attacker flera gånger om dagen, närsom men oftast nattetid. Sjuk smärta bakom högra ögat så att det känns ungefär som att det ska ploppa ut vilken sekund somhelst + att ögat rinner & är rött. Tinningen gör också ont & näsborren på höger sida rinner. Hemsk smärta. Uäk. & allt på höger sida. På lördag är det sillfest, yey. Jag laddar upp. Men har ni lagt märke till hur fort det blir mörkt? & vad kallt det är på kvällarna? Hösten närmar sig. -suck- Jag vill ha sommar & sol. Helst året om. Ciao

Änglatofflor


Idag kastade jag på mig denna outfit. Älskar toppen, så sjukt skön. & chinosen jag köpte - favoriter!

Var precis en sväng på Ö&B för att handla sköljmedel & skurmedel. Sånt är mycket billigare att handla där. Gäller att vara smart så att man får mer över till annat. Klev upp innan tolv idag eftersom jag hade bokat tvätt-tid. Vill dra ett varv med dammsugaren & skura golven. Men först måste svärfar komma & hämta teve + högtalare & vad det nu är mer för skit som står & skräpar i hallen. Annars är risken stor att jag får städa om, det gömmer sig säkert änglatofflor därunder. Såna har vi gott om här hemma, hur mycket jag än städar. Det var farmor-Gun (sambons farmor) som berättade för mig igår att det inte heter dammråttor utan änglatofflor. & hur mysigt låter inte det? Aw. Hon är så rar. För att inte tala om farfar-Böcka som är 88 år & ett riktigt teknikfreak. Nya telefoner, digitalkameror, videokameror, plattteviiiisar & datorer hit & dit. Ball farfar min sambo har. Hihi. Nu har jag ett projekt på g, ska ner i källaren & leta rätt på endel saker. So long

Inhandlat


Våra Marilyn Monroe-tavlor som vi ska inreda sovrummet med. Vilken karl jag har :) Tummen upp!


Nya soffkuddarna jag skrivit tidigare om. (Klickbar)


Prydnads-Giraff som jag handlade igår :)


Kinesiska Stresskulor (INTE geishakulor!) som sägs ha magiska egenskaper. Hursomhelst spelar de vackert.

Godmorgon

Nu har jag satt fart med tvätten & magen kurrar så det blir en sväng till affären för någon smaskig frukost :)


Såhär ser jag ut idag


Mitt hår har växt sjukt mycket! Säkert 15 cm på 8 månader :)

Uppdatering!

Jag följde min plan till punkt & pricka. Nu ligger fågeln på gatan.

Vardagsbekymmer

Utanför vårt köksfönster ligger en död jäkel. Jag misstänker mord. Vaknade till ett jäkla oväsen som skatorna förde, för några timmar sedan. Skapligt irriterande läte de ger ifrån sig! Försökte skrämma bort dem, vilket inte lyckades. Jag somnade om men när jag sedan skulle diska fann jag den livlöse stackars svalan utanför köksfönstret. Bob bär på sorg. Han sitter i fönstret & ger ifrån sig märkliga läten. Mitt största problem är hur fan jag ska få bort fågeln. Visst, jag kan klättra ut på taket. Det har jag inga somhelst problem med. Men jag tänker inte ta med mig fågeln in. Min plan ar att ta med sopskyffeln & försöka få upp den på, för att sedan kasta ner den från taket. Snäll som jag är tänker jag på, TÄNK OM någon går där nedanför & får den i huvudet. ^^ Tål att funderas på. Huvudsaken är egentligen att jag slipper den. Jag vlll inte se likmaskarna som kommer att invardera taket annars.


Filmtips

Blödig som jag är grät jag inte bara en gång under The proposal. Mina ögon är fortfarande blöta. Jag älskade den filmen! Kanske för att jag älskar Sandra Bullock? Absolut sevärd om jag får säga det själv.

Shopping :)


Stickad stortröja


Svart & vitrandig tröja


Vanligt långt vitt linne + mysbehå


Lila sött linne


En vit + en svart body


Ljusgrön topp

Tyvärr funkar det inte just nu att lägga upp de två sista bilderna. Det är iallafall en mönstrad kjol + svarta chinos. Jag är supernöjd med dagens inköp. Tre saker till fullpris resten på rea. Vad jag älskar att fynda.

Ett varv på stan

Det blev ett varv på stan minsann. Det inhandlades nya kuddar till soffan. Riktigt snygga! & nödvändiga saker såsom roll-on, duschkräm, schampoo + balsam. Tycker inte det finns speciellt mycket snygga kläder. Rea är det överallt, men det är sjukt utplockat. Lyckades iallafall  hitta ett par byxor, en kjol & en mysbehå. Det var kärlek vid första ögonkastet. Kanske fotograferar det senare & lägger upp. Idag fuskade jag till det med en supersmarrig pizza, det var flera månader sedan :) Kantareller på pizza är nog bland det godaste som finns, i pizzaväg. Jag vill SÅ gärna ut i skogen & plocka kantareller. Hur mysigt är det inte att strosa runt i skogen? & hur lycklig blir man inte när man hittar deras finurliga gömställen? Det blir nog till att slita med Hanna någon dag i veckan. & Bellabus säkerligen :) Nej, nu ska jag ta en sväng på maxi. Ciao

Gåshud

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen


Äppelpaj med vaniljsås

Äppelpaj med vaniljsås är ju så sagolikt gott. Det fick bli det till frukost. Snacka om att Ville blev förtjust, han gjorde x antal tappra försök till att dyka ner i min tallrik. Jag har inte hunnit med speciellt mycket idag, klev upp för lite drygt en timma sedan. Funderar härnäst på en dusch & sedan bege mig ner mot stan för lite shoppning eventuellt. So long

Illa, jag mår illa. Varning för kräkhistorier!

Jag mår illa & det känns inte riktigt som läge att fundera på sömn då trots att det verkligen är hög tid för just sömn. Försöker att hålla mig sysselsatt för att slippa kräkas eftersom det är det värsta jag vet. Jag vet även att det är Saras största fobi. & visst är det hemskt att kräkas? Det känns som att hela kroppen ska lägga av. På tal om kräks. Jag minns för några år sedan då jag varit ute på krogen & kom hem full som en kastrull till Niklas som fortfarande bodde hemma. Slog ihop som en stock men när jag vaknade på morgonen snurrade det så rejält att jag var tvungen att hålla mig i väggarna för att kunna gå rakt. Tillslut bara kom det. Rakt på hans golv. & jag grät, som jag grät. Dels för att jag kräkts vilket i sig är sjukt vidrigt, men också för att det hamnade på hans fina blå kaklade golv. Niklas tröstade mig & han städade upp. Vilken karl! :)
 
På tal om något helt annat. Ville har en konstig vana eller ovana. Han snuttar alltid på Jeppes fötter. Frågan är, har hon sina tuttar där eller är det han som är märklig? Tror på det sistnämnda. Dom är så fina mina katter. Jag hör ett ganska avlägset kurrande eftersom jag har teven med volym på i bakgrunden. & det är så himla mysigt när de spinner sådär, av välmående. Jag älskar när Jeppe & Ville ligger & kivas om den bästa platsen på min mage. Jeppe har fått konkurrens nu. Innan vi skaffade Ville var hon ensam kelgris. Bob är som bekant inte speciellt kramgo, men han har sin charm ändå. Hans specialité är att gosa ner sin blöta nos mellan tårna på mig.

Jag tackar för mig nu. Godnatt

Ida
Vart är världen påväg?Det blev en Latte på Fräcka & sedan promenad. Vi hörde oväsen & lokaliserade det till utebion, knallade dit för att se om det var något sevärt vilket vi inte tyckte. Därför begav vi oss lika fort därifrån. I en busshållplats satt 2 killar, yngre än oss. De började busvissla & försökte få uppmärksamhet & vad tror ni hände när vi totaldissade dem? ERA FITTOR! FITTJÄVLAR! VISA FITTAN!


Några steg senare står tre knattar med cyklar också de busvisslar & börjar cirkulera runt oss. Av någon anledning, fråga mig inte vilken ifrågasätter den ena "ska vi knulla?" Jag tappar tålamodet & utbrister "Du är tretton max, gå till någon i din egna ålder" varav han utbrister "jag är 23". Jag kan inte hålla mig för skratt, han måste verkligen vara dvärg. Idioten ger sig inte utan påstår att han är SUPERKÅT & HAR STÅND. Vi fick informationen att han hade värsta kuken mycket större än min killes minsann! HAHAHA. Samtidigt som det är skrattretande så är det frustrerande, man tror inte riktigt att det är sant & funderar mest på om man ska skratta eller gråta. Vart fan är världen påväg?


Ska man inte kunna gå utanför dörren utan att råka ut för sextrackasserier?! Jag har en förmåga att dra till mig sjuka människor har jag fått erfara. Bli påhoppad på bussar & bli kallad aphora, bli mordhotad - "jag ska skjuta dig med gevär" & kallad hora. Men VARFÖR? Händer detta bara mig eller är det fler som blir utsatta? I skrivandets stund känner jag att jag aldrig kommer låta mina barn få gå ute själva i mörkret. Aldrig någonsin.


När jag var yngre hände detta aldrig. Vad är det som får dessa ungjävlar att beté sig såhär? Dålig uppfostran, brist på respekt, dålig kvinnosyn? VAD!? Om de är såhär redan som barn - hur fan blir de när de växer upp? Ibland önskar jag att jag kunde ta en titt i människors hjärnor för att se vad som händer därinne.


Jag tycker inte om fördomar. Men om jag ska vara fullkomligt ärlig så hade ingen av dessa ungar svensk bakgrund. & när man stöter på de dåliga, får erfarenhet av att bli kallad fitta eller hora för att man inte ger dem uppmärksamhet - då är det svårt att inte få förutfattade meningar faktiskt. Det är svårt att inte döma efter den erfarenhet man har. Dock vet jag bättre än så, jag vet att det finns människor som är dumma i huvudet & att det inte har med deras hudfärg att göra. Men jag funderar ändå lite över ordet RESPEKT som alla människor oavsett bakgrund nog så väl känner till. Det är inte respekt! Vad är det egentligen, ett rop på hjälp, ett försök att spela ball eller VAD?


Tusen tack!

Till supersköna Annie som fixade min bloggdesign :) Det blev exakt som jag ville ha det. & eftersom jag inte är ett dugg kunnig vad gäller sånt så var det absolut värt en liten slant för att få allt fixat. Är ni intresserade av att få er blogg designad av denna duktiga tös - hör av er så kan jag ge kontaktuppgifter.

Undra om Ville är en kille?

Straxt bär det av på äventyr, solen tittar fram & då måste man såklart passa på. Inte sant? Fortfarande mätt men magen håller sig ganska platt ändå. Framför teven ikväll blir det att plocka fram presenten Hanna smugglade ner i min väska. Men innan det ska jag ut på promenad med. Lite frisk luft kanske får bort huvudärken? Om inte så har R ibumetin nerpackat åt mig.

Ni som följt min blogg ett tag i motvind, branta uppförsbackar, genom frustration & depression kanske undrar hur jag har jag det nu? Valde ju att inte skriva så mycket om det. Jag har återhämtat mig nästan helt & hållet, på egen hand. Utan piller. Jag har inte dränkt mina sorger i sprit eller försökt bedöva känslor på något vis. I maj visste jag att gränsen var nådd & det var därför jag sa upp mig. Mitt problem var jobbet. Vilken oerhörd lättnad det var när jag skrivit på alla papper är uppsägningen. Det ögonblicket var en milstolpe. Egentligen är det märkligt vad vantrivsel kan göra med en människa. Men det var ju inte bara vantrivsel. Stress & nattjobb som orsakade sömnstörningar var även det bidragande faktorer. Snart är min sjukskrivning slut & jag är sjukt taggad på att börja studera! Vad kul det ska bli :) Lite skeptisk är jag till att resa bort, men jag vet att jag klarar det. Så mycket som jag klarat hitills i mitt liv liksom. Jag kommer sakna mina svansbarn & de kommer sakna mig. <3

Ville växer så det knakar. & nu börjar han bli supermysig. Härligt med en hankatt som är kelsjuk. Om han nu är hane? :$ HAHAHA! Han är fortfarande vild & det blir mycket åka nackskinn men det tar sig :) Han gör stora framsteg & han passar perfekt i vår lilla flock. Snart börjar det väl bli dags att skaffa större, kanske hus? Vi blev lite sugna på ett som Hanna & Kenny pratade om men inte riktigt fastnade för. Men än är det drömmar & fantasier, hus alltså. Vi trivs ändå så bra här. Det här är verkligen hemma! I min första lägenhet jag hade då jag flyttade hemifrån, innan vi blev sambos villsäga - fick jag inte dendär hemkänslan. Här är det ombonat & mysigt. Hemma, helt enkelt :) Slutligen vill jag bara tillägga, om Ville inte är en kille ska hon få heta Wilma. Palla ha två honkatter med killnamn. So long suckers


Uppdatering

Av respekt till min sambo tänker jag inte skriva några detaljer om min svärmor. Det är som det är, de som vet - vet. Somsagt, inget jag tänker dra upp här i bloggen. Vi har iallafall varit där nu. Jag & Niklas agerade kockar & fixade potatis & rödspätta, den kalla såsen fixade jag som ni vet redan igår. Hanna & Kenny kom också förbi. Alla var vi mätta & belåtna, men efter maten blev det kaffe & glass med både choklad & kolasås på. Klart man måste lyxa till det! :) Nu sitter jag ihopsjunken i soffan med fläkten riktad mot mig på full effekt & datan i knät. Funderar på vad jag ska hitta på härnäst, rastlös som jag är. Känner av huvudvärken idag igen, tror jag måste be en läkare kolla upp vad det beror på. Jag kanske behöver glasögon, vem vet?

Redan söndag

Veckorna går så sjukt fort att jag inte riktigt hänger med. Snart börjar allvaret. Man kan ju undra lite över vart fan sommaren tog vägen? Det börjar redan bli mörkt & kallt. Jag skulle gärna haft mer fina dagar. Det har inte blivit mycket solande & framförallt inte badande. Dags att hoppa in i duschen nu :) Ciao


Snygging!
Hur gott är inte majs? :)

Jag är superförtjust i majskolvar. & bara därför ska jag äta det som kvällstugg. Hade sån fruktansvärd huvudvärk förut så jag la mig & sov i några timmar. Den var borta när jag vaknade men jag känner att den kommer smygande tillbaka nu. Det ilar liksom bakom öronen & tinningen, hemsk känsla. Har fixat den kalla såsen redan idag eftersom den är godast om den får stå & dra. & så har mina sötkatter fått en burk makrill i tomatsås. Den är ju lördag, klart man måste lyxa till det för svansbarnen :) Lugn & skön lördag precis så det ska vara tycker jag. Stillsamt är bäst. Det kan vara kul att gå ut nångång ibland men jag tröttnade på krogen någon vecka efter att jag blivit drickmyndig ;) Dock hade jag några oförglömliga helger 2007 med brudarna som jag sent kommer glömma. <3 Jag är inte mycket för alkohol & det har sina skäl. Jag tycker inte att baksmällan är värt det oavsett hur kul man har. Riktiga vuxenpoäng till mig!


Du får gärna drömma om att jag skulle ha dig som inspirationskälla, jag kan inte annat än att skratta.

Lördag

Vad det blåser skönt ute idag :) Jag & min sambo har precis varit ute på en promenad runt åbackarna. Vi såg söta ankungar som stod på näckrosbladen & lät typ som marsvin. Snart bär det nog av till affären eftersom vi måste handla saker till imorgon då vi ska läga middag hos svärmor. Ciao

Aw


Jeppe & Ville myser.


Ville smakar på tomatskivorna.

Härliga fredag!

Precis hemkommen efter en heldag i mina barndomstrakter. Det har varit en underbar dag med mycket skratt, pussar & kramar, även endel bus & kel. Jag är verkligen förtjust i hundar.  Men ändå är jag nog mer kattmänniska. Dock är Amanda & Kax för sköna. & vad härligt det låter när dom äter knäckebröd. :$ Var ute på en liten kvällspromenad med de rackarna & trots att jag är mörkrädd kände jag trygg med dem vid min sida. Tror att de skulle försvara mig om någon ful gubbe dök upp :) Nu blir det sängen. Fortsätter bloggandet imorgon. Natti


Fredag, yey :)

Ville är nog fan den roligaste katten jag någonsin haft. Såfort det nalkas mat, det spelar ingen roll vad, bara det är ätbart - så är han där med sin jäkla mun & tjuvar. Senast igår, då han var på mina meloner jag vackert skurit upp. Man kan ju tänka sig att han borde vara intresserad av kött, men inte då. Han är minst lika intresserad av pasta, potatis eller grönsaker trots att köttet ligger där. Kattungar är väl lite sådär, de äter allt. Men antagligen kommer han bli lika kräsen som de andra två när man växer upp.

Jag började dagen med att diska, slänga sopor & hämta posten. Yey, kors i taket liksom - lönespecen hade kommit :) Så nu slipper jag ha huvudbry. Vilken lättnad! Telefonerat med Pappa, Lillen & Rebecka har jag också hunnit. Nu funderar jag på vad denna dag har att erbjuda. Förmodligen ingenting. Återstår att se vad som händer helt enkelt.

Huvudbry

Det blir soffmys, lite vattenmelon, tevetittande & sömn. Imorgon ska jag fortsätta min jakt & jag hoppas på tur. Jag är less på att gå hemma, ser fram emot skolstarten. Dock är jag fortfarande skeptisk till att bli fattig student. Dyker det upp jobberbjudande bangar jag garanterat inte.

En sak jag verkligen hatar är när man har en fundering & inte kan släppa´t. Exempelvis som igår (klockan var så mycket av John Blund borde besökt mig förlängesen) då fick jag för mig att jag verkligen var tvungen att veta om första csnbidraget kommer i augusti eller september. Kunde inte koppla bort den tanken så det blev till att starta datan för att logga in på deras hemsida & kolla upp det. & idag, jag loggade in på internetbanken & såg framtida insättning från mcd, det var för mycket för att vara sjuklön men ALLDELES för lite för att vara semesterersättningen (som jag & min chef förövrigt kom överens om att han skulle betala ut i Augusti.) Det som är så frustrerande med detta är att jag inte kan kolla upp detta förrän tidigast på måndag eftersom lönespecen ALLTID är sen på detdär företaget. Damn. Huvudbry. Vad är det för jäkla pengar liksom?

På tal om semesterersättning, visst är det så att enligt lag ska man ha minst 12% av den intjänade bruttolönen?

Oh no, Bob snodde min plats i soffan. & jag har inte hjärta att köra bort den sötnosen. Jag får fixa lite melon & funlights sommarsaft & hoppas på att han inte blir långvarig i min favoritsoffa. :$ & jag ska be till gudarna att de sover sött inatt . Jag lär bli kvar på soffan eftersom klockan är så mycket redan. Vill inte väcka min sötsambo som ska upp om några timmar & jobba, genom att gå in där. lägga mig bekvämt & sedan snarka som en tok. Längtar tills jag får iordning på dygnsrytmen & vi kan gå till kojs tillsammans :)

När jag ändå skrivit om saften kan jag passa på att tipsa er om den. Honeymelon/Peach. Sjukt god.
Gratis är gott

& nu är det dags att testa på en ny GRATIS-sida.

Hallå

JOAKIM von Anka. Hjälp mig då. Jag har skrivit till dig på ansiktsbok. :$Som tack på förhand & lite som plåster på såren för Callebilden bjuder jag på dessa FULBILDER.

Uppdatering

Måste uppdatera vad som hänt under dagen! Just nu lagar min sambo mat till mig men självklart fick jag göra skitgörat. Ni vet, hacka lök & pressa vitlök. Det blir spegetti & köttfässås. Sent att äta nu, jag vet. Men ingen av oss har ätit idag. Weird. Nyss var vi hos svärmor & drack några koppar kaffe :) På söndag ska vi dit igen. Vi ska laga middag där & det blir fisk & potatis med kall sås. Rödspätta önskade svärmor. Jag har inte legat på latsidan idag minsann. Städat & styrt här hemma. Sedan efter inlägget jag skrev tidigare idag kände jag mig sjukt taggad för att bege mig ut. Jag är somsagt inte springmänniska & jag visste att jag inte skulle palla speciellt lång sträcka. Så jag sprang och powerwalkade i etapper, utan stopp. Vilket håll jag hade. 15 minuter tog det runt åbackarna. Det är bara att pressa migsjälv lite mer varje gång jag ger mig ut så ska jag nog snart kunna springa runt hela. Magen kurrar, dags för mat. Over & out

Jag fick ett mejl.

Hello my Dear.
My name is Mercy I was browsing true searching engine I saw your mail and became intrested to contact  you. I will also like to know you the more, and I want you to send an email to my email address so I can give you my picture for you to know whom I am. I believe we can move from here! I am waiting for your mail to my email box. Mercy

Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life

- Det sjukaste av allt  är att det inte är adresserat till mig i mejladressraden.  Det är adresserat till någon Jimmy Gustavsson på gmail, men det hamnade på villovägar & kom till min inbox. Whattafakk!

Dötid att fylla ut

Nej, jag har faktiskt inte sovit tills nu. Har bara varit upptagen med annat. Bestämde mig för att göra en sak jag skjutit upp sedan förra veckan, men nu är det gjort iallafall. Ute är det kvalmigt i lägenheten likaså. Under Niklas & min promenad i åbackana igår då vi träffade på hurtiga Jonna som gick så fort att hon försvann på en sekund diskuterade vi att springa. Jag improviserade olika stilar som jag tänkte testa på. Risken för utskrattning är nog stor, men vafan man måste bjuda på sigsjälv inte sant? Dock är jag nog mer den typen som föredrar att gå. Powerwalk. Det svåraste är att komma iväg. Jag har ganska mycket dötid som jag skulle kunna fördriva med raska promenader i härlig natur. Det känns lockande. MEN varför tar jag mig inte iväg? :O Bara därför ska jag chocka migsjälv & dra NU - innan jag skjuter upp det av egentligen ingen anledning alls.

Vad gör ni?

Jag äter vattenmelon & kollar på teve.


Picknick & städning

Det blev en sväng till parken & lite solande. Sedan pysslade jag i mitt kök & städade. Skitfint är det nu :) Mötte upp Rebecka lite senare & det blev mat från spicy hot i parken. Därefter hann jag bara hem innan jag tvingades ut på en promenad runt åbackarna med min kära sambo. & det var väl allt, mycket mer har jag inte hunnit med idag. VR kom idag så jag ska mysa ner mig i soffan & läsa lite.

Onsdag

Sol, så jäkla underbart! :) Jag ska ut NU. Måste passa på att njuta av de få(?) dagar som är kvar. Någon som vet om vi får några fina dagar innan 10/8. Funderar på att köpa kokosolja & bränna sönder mig ;) NU UT! Först tänkte jag bara berätta att alla oliver är slut, redan. Whattafakk liksom. & sen vill jag passa på att önska R lycka till! Jag håller tummarna för ditt cepeknä. Over & out

Snart är det höst, förstår ni det?Här sitter jag med mina nattliga funderingar, det är mycket jag inte riktigt kan få ur huvudet, som jag hakat upp mig på. Men det är saker som jag absolut aldrig skulle få för mig att skriva här. Känns lite surt att jag fick klädkatalog med höstkläder idag. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Det är såklart mysigt med stickade koftor & alla lite mer dystra färger faktiskt. För att inte tala om värmeljus & att dricka varmt te under täcket i soffan. MEN sommaren har ju knappast börjat & vi är i slutet på Juli. Min bränna jag jobbade på under typ en & en halv vecka börjar avta. Om jag inte får sol nu kommer jag vara blek hela hösten & vintern. Fast sen finns ju solariet. Dock ger det inte samma effekt som att vara ute en dag i solen. Det är ren lycka. Så alla vädergudar, håll i regnet - GE MIG SOL FÖRIHELVETE!

Skinnbanjo eller spermakloak?

För några timmar sedan vad jag så trött att jag trodde jag skulle somna vilket jag inte gjorde eftersom jag stördes av min sambos extremt jobbiga snarkningar. Nu har jag gått över på andra andningen & har så sjukt tråkigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vad gör man på nätet egentigen, har ni tips på bra tidsfördriv? Jag behöver det. TACK.

I brist på annan sysselsättning så har jag letat upp förslag på vad ni kan kalla er kuk eller fitta. Vad sägs om cermonistaven, den enögde byxormen, draken, generalen, guldkobran, petterniklas eller kanske skinnbanjo? Köttros, musen, pullveck, skäggbiff, skäggburgare, spermakloak, vagina, vulva eller våt ängsmark? ^^

Här lagas det mat

Jag är vrålhungrig. Somvanligt kom jag på migsjälv alldeles försent. Jag har inte ätit något idag. Känner inte hungern förrän jag är svimfärdig & helt vimmelkantig. & den eviga väntan för att maten ska bli klar när man redan är hungrig så man dör är olidlig, men jag har bara migsjälv att skylla :) Det blir bakpotatis med rostbiffröra idag. Det är så sjukt gott. Tyvärr har jag inget recept att bjuda på eftersom jag gör det på måfå. Ingredienserna är iallafall creme fraiche, majonäs, lök, senap, salt, peppar & rostbiff.

Får se om jag har lust att baka något gott efter maten. Recept på smaskigheter mottages tacksamt :) Tycker sånt är kul, att baka alltså. Matlagning däremot är inte riktigt min grej.

Det lutar åt Chocolate chip cookies, snickerkaka eller kladdkaka med after eight.

Tisdag

Tråkigt att jag inte fick med mig kameran igår, jag som alltid har den med mig annars. Vädret suger idag. Om jag ska vara ärlig har jag inte gått utanför dörren, bara ner till tvättstugan & vilken tur jag hade, det fanns tid till mig klockan 17. Vad jag hunnit med idag är att dammsuga & skura golven, den skulle egentligen behövas varenda dag. Men vem orkar det? Jag ska straxt sätta fart med disken också. Roligare än så blir det inte denna tisdag. Har inga planer alls. Det blir massa myspys hemma. Ibland är det skönt att bara vara.


Jag träffade SARA! :D

Jag har varit borta hela dagen. Kom hem lagom till Dexter som tur var :) Mötte upp Rebecka tidigare idag & tog en promenad runt stan, det blev lunch, en sen lunch. Sedan ringer hennes föräldrar som skulle grilla, så de hämtade upp oss & sedan bar det av till Krokek. Mätta & belåtna gav vi oss iväg på promenad & det blev en sväng till Sandviken(?) (Fast egentligen fick vi skjuts dit, dock gick vi hem sen.) När jag såg Blix på en skylt fattade jag att det måste vara där någonstans som Sara håller hus. Mycket riktigt det gjorde hon. Så vi möttes upp en bit ifrån den omtalade hångelplatsen & kramades :) Aw. Det var så kul att de den lilla token, alltid lika söt & glad. Nu sitter jag i soffan med en utslagen Ville bredvid mig. Han är SÅ söt när han sover. Over & out


Man glömmer så lätt.

Jag minns inte att det var såhär jobbigt att ha kattunge. Han är helt galen. Bits & rivs, anfaller när jag går förbi & när jag dragit honom i nacken blir han ilsken. Jag hoppas att det bara är en fåta, han är kattunge. Men jag tycker ändå han har lite psyktendenser. Påminn mig, kattägare - är det såhär det ska vara när man har kattunge? ;)

Måndag igen, veckorna bara springer förbi. Ska straxt ta en dusch & sedan se vad denna dag har att erbjuda.

På tal om något helt annat. Får man hem blanketter från csn när man blivit antagen eller måste man fixa det själv?

Ät Oliver!

För övrigt för er som vill veta så är OLIVER sjukt nyttigt. Därför investerade jag i två burkar idag. En med blåmögelost & en med paprika. Men ni som tror att jag bara var nyttig tror såklart fel. För självklart frossade jag i ost, kex & pepparsalami också. Regnet det bara öser ner. Lalala. Känner mig rastlös nu, har huvudvärk & min plan är nu att dricka flera liter vatten för att bli kvitt den.
Ni suger på att kommentera, hörni. Men jag tackar hjärtligt för alla besök ;) Jag funderar på om jag ska lösenordsskydda min blogg, bara för att. Det är min grej att jäklas lite. Så om ni fortsättningsvis vill ha möjligheten att läsa min blogg gör er röst hörd. Anonym eller inte. Det kvittar liksom. Stör mig lite smått på att ni är så många som läser & jag inte har en aning om vilka ni är som intresserar er av min vardag. Så, vilka är ni?

Katter är livet


Såhär sitter de jäklarna, tripp trapp trull - dagligen & tigger om att bli rastade på taket. De är innekatter, alla tre, men ingen av dem har riktigt förstått det. Häromdagen kom Niklas & skrek "har du sett Bob?" Det hade jag inte förrän jag tittar ut genom sovrumsfönstret när jag hör Niklas skrika på Bob. Där kom alltså den jäkeln, utan koppel. Han lyckades med andra ord att rymma. & spöregnet var han inte rädd för. Ville är lika på. Han försöker som besatt att öppna vardagsrumsfönstret. Eftersom de är rymningsbenägna gäller det att ha koll på alla tre. Det är som att ha småbarn kan jag tänka mig. Om inte värre. För Ville måste jag gång på gång springa & dra i nacken för att han biter på sladdar eller klättrar i blommorna. Det roligaste var ändå förut när han varit på toa. Jag såg den jäkeln springa & dra arslet efter sig i golvet. Han gjorde bajs-spår. Jag försökte hjälpa honom med papper. Men det var inte annat än att kasta in honom i duschen. & han var så duktig min lilla Ville. Efteråt lindande jag in honom i en handduk & torkade honom. Jeppe är den lugnaste av dessa tre mongon jag tagit mig an, hon är speciell på många sätt & vis. Jag skulle kunna säga att hon är min favorit, men det är dem alla på olika sätt. Hon är den mest kärleksfulla, hon gosar alltid med mig & hon tröstar mig när jag är ledsen. Jag slutar aldrig skratta åt deras tokigheter. Katter är livet.

Vilken slappsöndag

Det enda jag gjort idag är typ att diska & laga mat. Det blev lövbiff & potatisgratäng. Perfekt söndagsmiddag, eller vilken dag somhelst middag :) & sedan har jag faktiskt spelat basket! Fast på x-box då. Lyckades vinna en gång till&med ;) Jag är så sjukt seg idag. Har inte ens orkat ta mig in i duschen. Har mest fördrivit min tid framför datan, sökt en massa jobb. Varför vet jag inte, men det är alltid kul. Om jag skulle få ett jobb skulle jag minsann överväga pluggandet. Jag jobbar hellre än studera & gå på csn faktiskt.

Saknar Maria. Hon är så härlig & det var så underbart att se henne igår. Aw. Egentligen undrar jag varför man ska tvingas leva så långt ifrån sin andra hälft. Det är påfrestande & jobbigt. Igår sa min söta sambo "det är tråkigt att Maria bor så långt bort, för ni passar så bra tillsammans" blödig som jag är blev jag tårögd. Men det är så sant som det är sagt. Det finns ingen i vars sällskap jag känner mig så bekväm & komplett i - bara Marias. Hon är min tvillingsjäl.

KÄRLEK


Smygfoto sedan asgarv. Vilka heting-getingar.


Min ängel posade glatt :)


CALLE var där! Eller han kom fram efter ett par icke tjeckiska öl?


Vi var på Harrys


Med karlarna i släptåg såklart :) Lyckades få bord på uteserveringen & avnjöt till att börja med cider för att avsluta kvällen med en sjukt god drink! Jag tycker tiden gick alldeles för fort. Men vi får ses snart igen! <3 Kvällen var minsann supertrevlig. Jag är inte bakis idag, däremot lite seg. Ville inte riktigt kliva upp ifrån sängen, men det kan också bero på det fula vädret. Vaknade nångång tidigt imorse av ett ösregn. Nu lutar det åt en dusch. KÄRLEK

I know this crush ain´t goin´away


Jag är så tacksam för de kloka människor jag har i min omgivning. Tacksam för varenda visdom, galenskap & gott skratt. Tacksam för att ni förstår mig, lyssnar, er hjälpsamhet & att ni älskar mig villkorslöst för den jag är. För den jag är! Äkta vänskap (det gäller även kärlek) är först då man uppmärksammat fel & brister men ändå älskar helhjärtat. Jag har ett fåtal nära vänner. Jag kan räkna dem på en hand. Men jag behöver inte fler. Jag känner mig  rik & jag har inte råd att förlora en enda av mina stjärnor. EN bästa vän har jag. En riktig vapendragare, själsfrände, tvillingsjäl - hon är mitt allt & hennes namn är Maria. Utan henne vore jag totalt vilse i världen. Hon kompletterar mig klockrent. & det bästa av allt. Hon är så klok, min Maria. Igår sa hon "det är alltid lättare att klanka ner på någon annan människa än att ta tag i sitt egna liv". & hon kunde inte har mer rätt. Det ska bli mitt motto & jag ska leva efter det oavsett om det bara gäller att jag är uttråkad & klagar på min sambo att jag har tråkigt. Nu mina kära vänner blir det kramkalas! För gissa vem som kommer snart? MIN BÄSTA VÄN! & jag kunde inte vara lyckligare. Aw.


;)

Tack för besöken du ger mig.

Varmt varmt varmt

Vad varmt det är här hemma. Nästintill olidligt. Egentligen ska man väl inte klaga? Sommaren är ju snart slut. & hur mycket sol fick vi? Det känns som dagarna bara springer iväg. Ibland hinner jag inte ens reflektera över vad det är för dag & så helt plötsligt är det en ny vecka. Jag minns hur sakta jag tyckte att tiden gick då jag var yngre. Sommarloven kändes som en evighet. Men jag antar att tiden bara går snabbare ju äldre man blir. Tänk, snart är man gammal & grå. Nu ska jag försöka pilla i mig något ätbart, igår blev det minsann bara kakor. Nu behöver jag lite energi :) Svårt att komma på något, inget känns lockande. Värmen påverkar en så konstigt tycker jag.

Avslutar detta inlägg med ett asgarv, bara för att. & hoppas att ni får en fortsatt fin lördag. För det ska jag ha! :)

Jag hittade ett vattenfall idag


Godnatt. Kärlek & sånt.

Punkt slut.

Cornelius skrev just till mig att all publicitet är bra publicitet. Vet inte riktigt om jag kan hålla med, försöker just nu sätta fingret på vad det är för känsla som infinner sig. Jag är både fundersam, irriterad & faktiskt förbannad men ändå kan jag inte hålla mig för skratt. Jag är inget för bloggfighter, men jag känner ändå att jag har rätt till en upprättelse. Samtidigt känner jag att jag inte vill lägga ner någon energi på detta. Det är för invecklat för att berätta hur detta startade. Jag är en person som inte tar någon skit. Att helt oprovocerat bli omnämnd i någons blogg med orden "den här personen jag syftar på lever ett sånt fruktansvärt tragiskt liv och mår så psykiskt dåligt att den måste lägga sig i andras liv som den inte har att göra med! Gå och slå huvudet i väggen eller nåt så kanske du mår bättre hahaha..."  får vemsomhelst att reagera.

Men jag nöjer mig med detta ->

Innan du öppnar din käft kanske du borde sopa rent framför din egen dörr. Du kanske måste trycka ner andra genom din blogg för att må bra? Det är ju inte den första gången. Kanske är det ditt sätt att hävda dig själv att du mår bra & lever ett perfekt liv. Jag gick in i väggen & fick en depression pga sömnstörningar & stress. & jag gick hos kurator, precis som du gjort. Jag förstår inte hur du tänker när du går till personangrepp offentligt. Om jag hade velat finns det mycket jag kunde skriva för att ge igen. Men jag är tjugotvå år, jag lämnar det här. Jag tycker att du kan beté dig som den 25-årig du är & sluta fjanta runt bakom datan. Har du någonting att säga mig så vet du vart jag bor.

Punkt slut.


I love cats

Fredag

Jag klev upp nyss, tog mig en skön sovmorgon. Igårkväll åkte vi till landet där Svärfar bjöd på mat. Grillat såklart :) Vi var 8 pers som satt & pratade om allt mellan himmel & jord. Många skratt blev det också. Tillslut var jag så trött & såg dubbelt, funderade lite för mig själv hur fan jag skulle kunna köra bilen hem, men det gick. Idag vet jag inte vad som händer riktigt. Jag har kramper i magen & funderar lite smått på om dendär kycklingen jag åt häromdagen gav mig salmonella? :$ HAHAHA! Är helt kladdig, det är sjukt varmt här. Det går inte att andas. Jag duschar tusen gånger om dagen iskallt. Visst hjälper det för stunden, men en stund därefter känner jag mig lika äcklig igen. Bah.

Shuuuu len

Jag fick reda på något som fick mig att tappa hakan. & kort sagt förändrades ditt värde till noll.


Världens snyggaste killar
Onsdag

Jag är sjukt trött. Katterna har hållt mig vaken. Känner inte alls för bloggandet. Ska vila magen efter lunchen på texas. Uppdatering återkommer senare. Med bilder på mina svansbarn. Aw! Kul att ni hänger kvar.

Men kärlek gör ont - hon får stryk varje kväll :DBrudar gillar brudar
Killar gillar brudar
Alla gillar brudar
Brudar brudar brudar (x3)

Snoppar är så håriga och hår det är ju äckligt
Så om jag va tjej så skulle jag nog vara lesbisk
Tafsa överallt med åtta armar som en bläckfisk
Enda snoppen som får vara med den är elektrisk
Tuttar e som tuttar ska
På din tutte snuttar jag, det smakar gott den luktar bra, tuttar tuttar tuttar ja.
Killar som har trosor på sig tycker jag är läskigt
Brudar som har trosor på sig tycker jag är sexigt
Även om det skulle vara spets eller string
Ser dig där på gatan och det händer nånting
Visa mig din, jag visar dig min sedan kan vi bara fokusera på din
Din din din, tänk inte på min, den är bara gjord av blod och lite skinn
Den vill ändå bara in in in, här har du mitt nummer, ring ring ring

Brudar gillar brudar
Killar gillar brudar
Alla gillar brudar
Brudar brudar brudar (x2)

Jag gillar brudar och dom gillar mig
Finner ingen anledning till att vinna mig
Och dom bajsade frukter som doftar
Men fjärtar ibland fast då luktar det sommar
Alltid så rena, dom duschar så oftaM
in brud e så snygg att ja håller hon kopplad
Men ibland går vi ner till en park
Så jag släpper hon fri hon får leka en kvart
Då blir hon glad och hon brukar klä av sig
Hon är det finaste på hela jordklotet
Inte mitt fel att alla brudar vill ha mig
Min tjej e godtrogen när jag är otrogen
Men ja vet att de skulle va lugnt
Även fast hon visste om att jag knullade runt
Alla vet att jag avgudar min tjej
Men kärlek gör ont, hon får stryk varje kväll


Brudar gillar brudar
Killar gillar brudar
Alla gillar brudar
Brudar brudar brudar (x2)

För att alla gillar brudar det är allmänt känt
Från 15 December till andra advent
För att tycket för brudar har jag alltid känt
Från dåtiden till framtiden
Tuttarna putar och sugande trutar
Brudar brudar brudar
Ni kan få mig att kuta och kuta
Brudar brudar brudar
För de räcker med att du säger något snällt,
Eller ger dom en present, sedan hoppar dom i säng
Men om bruden inte lyder, ja då e de fucked up
Gör hon inte som du vill ja då blir de *klapp klapp*
Nej jag bara skojar jag är inte sån där
Så du kan banta å svälta dig halvt ihjäl
Men jag älskar sig som du är för du vet att..

Brudar gillar brudar
Killar gillar brudar
Alla gillar brudar
Brudar brudar brudar (x5)

Tvätt/storstäd & meningslösa meningar

Idag har jag sugit av mina golv & även skurat dem. Diskat några gånger & även lagat mat. Straxt ska jag bege mig ner mot tvättstugan, så  jag vet ad jag har att se fram emot resten av kvällen. Vet ni vad jag åt idag? Fisk med kall sås & potatis. Det åt jag igår med, men då panerade jag rödspätta. Idag blev det sprödbakad torsk. Fisk är nyttigt sägs det. Varför inte slå på stort & äta det vareviga dag? :$ Angående inlägget tidigare idag. Antar att ni inte förstod så mycket. Det var en nattlig konversation mellan mig & min sambo. Jag var vaken, han sov, så med andra ord pratade han i sömnen. Vilken skojjare. Nej hörni. Adios!

HAHAHAHA

- Har du snackat med dem än eller?
- Vilka då?
- James Bond & company.
- Nej, vi hörs inte så ofta.

CrushAw.

Måndag

Ey, kul att ni hänger kvar trots att jag suger på att blogga :) Det värmer att veta att ni finns där, tänker på mig & undrar hur mina dagar ser ut - medans jag inte har en aning om vilka ni är. Ska vi försöka igen? Vem är du som läser min blogg, berätta något kul om digsjälv? Jag klev upp för en timma sedan, vaknade av att jag var i cape town & en tsunami svepte in över stranden där en surfade. Alla skrek "run for your life". Jag drömde alltså på engelska. Weird. Drömmar är märkligt. Jag har lite smått ont i huvudet, som jag haft nästan vareviga dag den senaste tiden. Rastlös är jag & lite småirriterad också. Känner för att hitta på någonting, men vaaaaaaad? Det är alltid den svåra frågan. Älskling dissar alla mina förslag & sitter som besatt framför x-boxet. Jag har rivmärken efter två galna katter. Bob hoppade upp & vände på min fot i soffan häromdagen, det resulterade i ett fett rivsår! Igår satt Ville i mitt knä & gosade tills han ramlade ner, då klättrade han på mina bara ben & rev mig på knäskålen & på smalbenet. Elaka katter! Nu ska jag göra annat en stund :)

Uppdatering

Idag har jag inte gjort annat än sovit typ. Fast på kvällskvisten bestämde jag & Rebecka att vi skulle på restaurang. Efter mycket om & men hamnade vi på Highlander, där vi åt pepparbiff & det var sjukt gott. Jag är mätt i magen & hamnade här. Ville är här & trackasserar mig när jag bloggar, vet inte vad han har att säga er egentligen, jag vet bara att ni inte skulle förstå honom. För han är inte bra på att skriva ;) Det sjukaste idag var när Rebecka & jag går igenom industrilandskapet & tre ynglingar på cykel kommer förbiblåsandes. Den ena slog till Rebecka svinhårt i rygg/röv & försökte få med sig plånboken. Som tur var föll den bara i backen. Jag blev förbannad & skrek "ERA JÄVLA PSYK" & ungjävlarna bara hånflinade. Fyfan alltså.

Söndagen den tolfte juli

Idag blir Tusse fem år & jag & min älskling skulle varit förlovade i fem år, om vi inte tagit av oss ringarna. Men jag är nöjd ändå, vi har kommit långt blingbling på våra ringfingrar. Jag har inte riktigt haft tid med bloggandet. Igår umgicks jag med min kära far hela dagen & sedan bar det av till Skärblacka för att inspektera mammas nya lägenhet. Den var riktigt fin! Det bjöds på mat & trvlig sällskap. Amanda var på goshumör & gosade ner sitt huvud på mig hela tiden. & Kax var en supertuffing som kom fram med viftande svans till både mig & Niklas & hälsade. Aw. Jag klev inte upp ifrån sängen förrän vid halv två idag & då gick jag ändå & la mig skapligt. Huvudvärk, både igår & idag. Min älskling fick låna x-box så här spelas det förfullt & jag orkar inte riktigt detdära brummandet. Bakar scones nu, det får bli en sjukt sen frukost. & sedan återstår att se vad denna dag har att erbjuda :) Ciao

Jag kan pissa ner hela dig.

HAHAHA! Det bästa på hela denna fredag var nyss på max. Tobbe - jag kan pissa ner hela dig! AHAHA. Jag tänker dock inte berätta vad detta handlar om, tänker skratta gott i min ensamhet istället. Idag har jag iallafall vart en sväng på stan & hos Jonna & ätit äppelpaj, sedan på kvällskvisten kom Lillen hit & busade med Ville. Vi lyssnade musik & hade supertrevligt. Meningen var att vi skulle gå ut & dricka en öl eller två, men så blev det inte :) Nu ska jag kolla en världelös fiilm som min sambo envisas med att se på & sen blir det sängen. Godnatt

Jag rekommenderar skarpt;

FIBERWIG!
Hur underbar är inte den jäkla mascaran? Jag är supernöjd. Fransarna blir långa, det blir inga klumpar & det känns inte som man har mascara på ens. Den smular inte av sig & man kan ta på ögonfransarna utan att det känns kladdigt, det känns typ inget alls.

Har du inte testat den tycker jag absolut att du ska investera i den mascaran. 220:- kostar den & finns på typ Kicks & Cubus. Man får mycket för den summan! Absolut värt det anser jag.

Magiskt, klockrent, underbart


<3


Maria. Sommar. Linköping. Mer behövs inte. Nostalgi. Saknad. Smärta. Kärlek. Evighet.

Det spelar ingen roll

Det betyder ingenting
Som flugorna på socker
Som kärleken på film

Jag är van att se blod


Hade tänkt mig en uppdatering

Det hade ni inte väntat er va? Den senaste tiden har jag aft svårt att hitta orden & det är anledningen till att jag inte uppdaterar bloggen som jag gjorde förr. Det känns som jag saknar ord med svämmar över av känslor. Jag vill inte blotta mig så därför har jag valt att inte skriva så mycket :) Mycket har hänt, både bra & dåliga saker. Jag försöker att bara tänka på det bra, det gör livet lite lättare.

Idag väcktes jag redan klockan nio av min sambo sedan bar det av ut i regnet för att göra ett ärende. Jag var sjukt trött & absolut ingen lämplig bilförare. Jag körde över heldragen linje. Fy Ida! Efteråt hamnade jag i soffan & slog ihop i två timmar. Därefter blev jag en riktig hemmafru. Fan vad jag pysslat här hemma idag! Storstädning. Men det som verkligen ger vuxenpoäng är att jag lagar mat. Det händer inte alltförofta. Jag hatar att laga mat. Men idag blir det VARM SMÖRGÅSTÅRTA! Dags att hugga in. Ciao

Mina svansbarn


Jeppe klättrar på mitt ben & skriker - ge mig maaaaaaat!


Alla tre myser tillsammans.


Jeppe & Ville sover sött.

<3

Allt värt att veta har du lärt mig
Men du säger att jag inte står i skuld

Jag vet att du gav mig all din kärlek
Utan krav på en motprestation
Som jag önskar jag var värd dig
Att jag kunde ge dig nånting lika stort

Det var då, som nu, till sist, för alltid

Och det var allting som du sa
Allting du tänkte, allt du va
Allting du drömde, allt du kände
Allt du varit

Så håll ditt huvud högt
För jag älskar allt du gör
Jag har allt man kan begära
Det är allt man kan begära
Det är allt jag har nånsin begärt


& kent


Speciellt slutet på denna demo, aaaaaaaaaaw <3

Jag älskar Alicia KeysHere I lay all alone
Tossing turning
Longing for some of your
Tender love
Im waiting for the right
moment to come
So I can thank you for
All the tender love you've given to me

Tender love
Love so tender
Pulling me close to you
Baby I surrender

Candles they light the dark
Now I see how
Lovely the feelings are
All the tender love you've given to me

I want you more and more
Can't resist you
Move then I feel your touch
Tender love
Jabbing me straight from the heart
Lonely mirror
Please let me be a part
Of the tender love you've given to me

Tender love
Love so tender
Pulling me close to you
Baby I surrender

Onsdag

Jag har ritat en sjukt fin bild i paint till just detta inlägg. För att ni ska förstå VAD jag menar liksom. Men nu går det inte att ladda upp bilder. Någon mer som har det problemet? Förövrigt är jag sjukt rastlös & vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag har redan gjort allt - diskat, sopat golvet, rensat kattlåda, duschat med allt vad det innebär, smörjt in mig med bodylotion (duktigt Ida!), målat tånaglarna, ätit macka med emilskinka, surfat, läst VR + frida story, kollat teve. Vad ska jag göra? Funderar på att ta ett varv ner till stan. För jag har till&med klätt på min kläder & sminkat mig. Woho! Inte varje dag det händer, oftast sitter jag hemma i bara trosor & suckar & klagar över värmen & AC:n som inte fungerar som den ska utan mest läcker vatten så jag får skura. Bah.

Hursomhelst, bilden jag ritade ska föreställa en duschkorg i metall. Det är en krok som man hänger där man har duschdraperiet. & den har tre korgar i olika storlekar under varandra. Jag vet att det finns människor som använder den i köket också, för smart förvaring av exempelvis tomater, paprikor & citroner. VART I HELVETE KAN JAG HITTA EN SÅN? Saknar min som jag kastade i flytten eftersom den var trasig. & jag hittar inte en sån någonstans. Överallt finns bara kassa jävla saker man måste hänga upp på väggen eller ha stående på golvet. Jag är trött på alla schampo/balsam & duschkrämsjävla flaskor på hela golvet!

Värt att notera

Linköping har mycket finare bussar än oss & chafförerna kör dessutom betydligt bättre.


& såhär kul var det att åka buss i grannstaden! Speciellt efter att vi sett en tjock mamma i 45årsåldern iklädd spetstopp med bara behå under. Både valkar & bröst svämmade ut lite varstans. Vilken miss! Undrar hur folk som hon tänker när de klär på sig på morgonen. 


Godkväll

Nu sitter jag bekvämt i soffan efter en heldag med massa spring. Fick med mig endel hem :) Jag mår dåligt efter att jag åt lamm utan vetskapen om att det var lamm. Det smakade så hemskt. Ull. Raggsockor. Uäk. Imorgon ska jag städa, en riktig storstädning hade jag tänkt. Med allt vad det innebär. & testa min nya mascara. Fiberwig. Testat den?  Nu ska jag busa lite med Ville som förövrigt är det tokigaste katten jag vet. Så envis! Han bara bits. & gör hyss. Som att klättra i blommorna. Ciao

Tisdag


Hejrå, nu drar jag till lkpg!

Tystnad säger mer än tusen ord.
Jag bjuder på ett par bilder istället. Känner mig inte alls i form för bloggandet.

Teve


Ville kollar på mannen som talar med hundar på vår nya 50" teve.

HAHAHAHAHAHA


Lånad: palaceexclusive.

. . .

Vad jag önskar att du förstod hur mycket det du gör påverkar mig. Vad jag önskar att du kunde se alla tårar som runnit & att du kunde höra hur mitt själ skriker av smärta. Jag går sönder av oro. Jag har ångest för lördagen. Är du medveten om hur mycket jag älskar dig? Jag vill inte förlora dig, igen. :'(

Pappa.

Jag älskar dig.


Söndagsmorgon

Vilken underbar min jag gör.

Godmorgon! Det första jag fick när jag slog upp ögonen var ett gott skratt. & vi vet ju alla att ett gott skratt förlänger livet. Jag tog tag i mobilen & läste ett sms - " Ulla red på Thomas skrev" stod det. Egentligen vet jag inte varför, men i mellanstadiet, vi gick väl i femman, så gjorde vi en låt för att retas. Thomas hade varit på Ullared & fått en grön jacka. Ulla hette vår lärare. Vet inte riktigt hur vi fick till det. Men efter såhär många är är det lika kul. Jag skrattar så jag trillar ur soffan. Solen skiner idag, jag vet inte vad som händer. Jag känner för något socialt. Min kära sambo däremot dissar alla mina förslag. Det enda han vill är att skaffa en 50" teve. Glöm & dröm ;) HAHA! Det har inte blivit speciellt många timmars sömn inatt eftersom lägenheten är sjukt varm & jag sovit & vart vaken om vartannat, stannade på soffan & kännerna har trackasserat mig. Ville börjar bli jobbig. Kattungar är lite jobbiga. Men åh så söta! Tjarååååååå

Liveporr

Jag har precis kollat liveporr. Några grannar hade det trevligt i fönstret. Tänkte precis skriva, hur normal är man då, men jag ska nog inte säga så mycket. ^^ Bob snodde precis min soffa som jag bäddat iordning för att inte fastna med röven i dynorna. De andra sover gott efter en utomhusvistelse på taket i några timmar. Det är kallt ute, dock är det lika varmt som vanligt i vår lägenhet. Jag har kramp i båda vaderna efter allt dansande igår & ändå valde jag skor utan klackar. Hur är det möjligt liksom? Bah. Fick ett lite oväntat samtal för en halvtimma sedan typ. Jag blev så glad :) Vem det var förblir min hemlighet. Här kollas det på dexter. Ska nog återgå till teven. Godnatt


Hur söt är inte Ville? :$


Varje gång jag runkar så tänker jag på din mammaAngående rubriken då. Den låten sjöng Jonnas mamma för oss en stund innan hon sminkade iordning sig & lockade håret - för att gå till affären & köpa jäst. & den sjuka jäkla låten väcker så mycket minnen från skoltiden. Hur många gånger satt inte Fredrik, jag & Maria & sjöng - din mamma hon har kuksugarläppar, din mamma din mamma din mamma? Mygod. Det var tider det. Åter till gårdagens festligheter. Jag ringde Jonna som säger "ska du med ut ikväll?" & några timmar senare var jag påväg. Vi festade i Jonnas mammas lägenhet i ektorp. Lekte jag har aldrig & det lektes endel med kamerorna också. Sedan bar det av i taxi mot palace som inte alls var speciellt kul. Kan ha varit för att det var fredag, det märks att man börjar bli gammal. Men kanske också för att jag var nästintill nykter? Jag hade iallafall en riktigt trevlig kväll i härliga brudars sällskap! & jag hoppas på en repris? :)

Anledningen till att jag inte bloggande alls igår var för att jag var med min sambo & hans pappa på jobbet. & jag hjälpte till. Blandade bruk, vilket jag var världsbäst på - iallafall bättre än Niklas, som jobbar med det ;) Hah! Jag hade aldrig föreställt mig att det var så mycket arbete med att vara plattsätttare. Vad fel jag hade. Bila bort gammalt skit, putsa, flytspackla, gummi. . & sen kan man börja fundera på plattorna. När vi var klara var jag riktigt skitig! & sjukt trött i hela kroppen efter att ha sprungit med 25 kilos säckar i en trevåningslägenhet. Damn.
Lite mer bilder från gårdagens partaj då.

Trevlig helg


Torsdag

Vår lägenhet är varm som en bastu, jag står snart inte ut längre. Jag blir galet irriterad i denna hetta. Trött är jag också. & skulle helst av allt bara mysa ner mig i soffan framför teven. Men det blir inget skönt utan täcke! Jag har tvingats sova med bara påslåkan på mig de senaste nätterna. & det funkar helt enkelt inte. Var ute en sväng i parken, solade en timma, sen fick jag nog. I skrivandets stund är jag mätt i magen på sill som jag precis petat i mig eftersom magen kurrade som tusan. Sitter här i vår alldeles för varma lägenhet & bloggar i bara trosor. Något annat går inte att ha på sig. När jag varit ute en sväng är det som att gå in i en vägg. Whattafakk liksom! AC:n står på & det lär märkas på elräkningen. Tycker minsann att de borde göra något åt detta eller reducera hyran! Jag känner ett stort behov av att hitta en lägenhet med balkong. GE MIG! Katterna gömmer sig på de svalaste ställen de kan hitta. Ville slog ihop framför AC:n. Bob ligger på det blöta badrumsgolvet & Jeppe i sovrumsfönstret där det blåser en aning. Det får gärna komma lite åska!

Bitterfittan


Jag som packåsnan igår.

Idag har jag inget vettigt att skriva. Det är VARMT så jag tror jag dör. Jag har jord på hela magen & bröstet, men har redan duschar tusen gånger idag så jag orkar inte en gång till. Jag känner mig irriterad utan att veta varför. MEN om ni vill veta så har Ville varit ute i parken idag för första gången med koppel. Han var en riktig tuffing, förföljde hundar & reste rygg åt människor. Ett tips, vill ni ragg - skaffa en kattunge! Funkar bäst för män eftersom det bara verkar vara kvinnor som är sådär puttenuttiga. Flera stycken stannade & pratade med oss & de cyklade även förbi & sa "guuuuud så söt!"

Jag har inget motivation alls till bloggandet. Orkar inte ens läsa de bloggar jag så troget följt.

RSS 2.0