Grattis till mig

Jag börjar studera i Augusti.

Kommentarer
Postat av: sarase

Åååå Grattiiiiiiiiiis!!! Så himla kul för dig!!!!!

Vart kom du in nu då? =)



Ja det va han som gav dig referenser haha. Såå himla liten värld som sagt haha. =) Men shit va kul att du kom in. Jag väntar med spänning för att se om jag kommer in på socionom.. åhh hoppas!!!



Hur mår du nu då? Det kan vara så att du inte behöver :) Det bästa kanske är ett miljöbyte. O tanken av att veta att du verkligen kommer börja plugga kan ju vara tillräckligt motiverande för att få dig börja må bra igen :) Hoppas!



2009-06-22 @ 21:29:36
URL: http://sarase.blogg.se/
Postat av: Marie

Grattis!

Vad är det för spännande du ska plugga? =o)

2009-06-22 @ 22:58:17
URL: http://mariesfitness.blogg.se/
Postat av: Sara

GRATTIS GRATTIS GRATIIIS!! äLSKADE unge. :D:D såglad jag bliiiiiiiiiiir, varför har du inte sagt nått apa? :D:D så kuuul vilken utbildning blev det?? PUSS!! Älskar dig, om du visste hur glad jag är för din skull!

2009-06-23 @ 01:32:41
Postat av: sarase

Fan va synd! Den utbildningen, missbrukar och ungdomsvård verkar jätte intressant! När får du besked om Komvux? Borde komma ganska snart va?

Du, jätte bra fråga.. jag vet inte´säkert...det borde ju vara liknande som mentalskötare.. fast lite djupare utbildning kanske eftersom det är 2 år?(komvux, 1,5 år) Tror det e mer praktik på den utbildning du kommit in på nu.Jag antar att du kommer kunna jobba som vanlig uska..men meningen med utbildningen e väl att man ska specialisera sig inom psykiatri och psykiska funktionshinder? Jo då.. jag har haft 3 ganska bra dagar men nu börjar värken göra sig mer hörd, som vanligt. Jag är rätt så glad idag iaf..så det hjälper ju lite på traven att må bättre. Har du slutat med medicinen? Ha det bäst nu!

2009-06-23 @ 12:06:38
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0