Woho!












. . .

Bloggpunkten.se

För fler besökare.

Jag & Kax fixar kaffe


Stulen från fotografen Fias blogg :)

Gratis är gott!

Har du lessnat på ditt telefonnummer eller kanske vill testa tele2 istället för Telia eller tvärtom? Klicka dig då in på http://www.kontantkorten.nu/ - där kan du beställa gratis kontantkort från tele2, glocalnet, telenor, halebop, tre, telia & superstar mobile. I flera av dem ingår gratis minuter att ringa för, så ju fler du skaffar desto fler gratis minuter får du att ringa för. Gratis är gott, inte sant? För att beställa så klickar du på länkarna för varje operatör. Lätt som en plätt.


Jag har deklarerat :)

Woho! Hade fått deklarationen på posten idag & kunde inte vänta tills jag var uppe så jag slet upp den i hissen & vrålade - wohooo! Hoppas inte grannarna hörde mig :$ Jag har ju gått som på nålar eftersom jag var så sjukt nyfiken på om jag skulle få tillbaka något & det är väl ganska uppenbart att jag fick det. En större slant än jag räknat med! Med andra ord behöver inte jag leva snålt som fan för att spara till det planerade äventyret. Slantarna jag får gå direkt ner i spargrisen :) & jag behöver inte lägga undan lika mycket varje månad som jag hade räknat med. Jag kanske kan unna mig ett par skor & lite kläder? Yes.

Mamma ringde precis & berättade att hon varit & matat ankorna med Amanda & sprungit på Lillen, Fia & Kax på parkeringen. Nähä. Dags att kasta ut sambon från badrummet! Vi ska ju fan åka snart. Han är så jäkla seg. Bah.

Jag tror jag dör.

Solsken. Feber. Städning. Vilken kombination. Jag känner mig helt kladdig, men duschen är nu upptagen av min sambo som precis kommit hem från ett träningspass. Whattafakk! Jag kände att städningen inte kunde vänta. Fick dåligt samvete när jag släpppte in Lillen, Fia & Kax & det såg ut som en bombnedslag. Kommer ni nu glänser mina golv & dammråttorna är borta ;) Hah!

En gammal goding. Aw.
 


Dear lie, you suck
You said you could fix anything
Instead Im fucked
You made things even worse for me
If I had balls Id tell you get away from me
Guess Im not smart
I let you unnerve me
I let you control me
Afraid the truth would hurt me
When its you that hurts me more

Jag fick besök :)



Så fort jag satt igång telefonen & som tur var valde att använda ljud så ringde telefonen. Det var Lillen som undrade vad jag hade för kod. De hade försökt få tag på mig många gånger, men jag sover numera med telefonen avstängd av olika skäl. Vi drack en kopp kaffe & snackade lite skit & spånade lite löst på nästa gång vi ska ses lite längre :) Vilken härlig dag. Solsken & varmt som satan. Jag svettas. Ska hoppa in i en dusch & fräscha till mig lite, sedan ska jag & älskling åka en sväng med bilen lite senare. Jag mår inte bättre idag, har sjukt ont. Men det är bara att försöka se det positiva. Nångång ger väl bögbihåleinflammationen med sig. Adjö






Mardrömmar & sånt

Jag kunde nästan inte hålla ögonen öpnna när Gossip Girl-reprisen var trots att jag är som besatt av den serien. Klarade mig dock med ett par insomningar & lika snabba uppvaknanden. Med andra ord hängde jag med :) Sedan slog jag ihop som ett barn på soffan en stund innan jag begav mig in till sängen för ytterliggare lite sömn. Jag är verkligen sjuk! Det är inte likt mig att sova sådär. Drömde en sjuk mardröm om åttakantiga polisbilar som åkte som karuseller. De körde ihjäl människor. :| Sedan var det en seriemördare som härjade runt & jag var superhjälten som fick utstå mycket, däribland se alla nära & kära slaktas. Drömmen var verkligen ångestladdad & jag var livrädd på något underligt vis när jag vaknade upp. Nu blir det snart mat, min nakne kock lagar spagetti & köttfärssås till mig. Jag tror att han tycker lite synd om mig i smyg. Men bara i smyg. Till efterätt ska jag  äta lättsaltade chips. Det får man när man är sjuk fast det är måndag ;)

. . .



Här sitter jag sjuk & tycker synd om mig själv. Men det får man när det handlar om bihåleinflammation, tycker jag. Ni som haft det vet hur förbannat ont det faktiskt gör. Snart ska jag lägga mig till ro i soffan. Kl 15.10 är reprisen av Gossip Girl. Ett måste! Magen kurrar lite smått, jag har varit vaken sedan halv åtta & inte ätit frukost ännu. Kanske dags för det? Jag har lite ont i min arm. Fick småpanik när kvinnan sa att hon skulle sticka mig i armen :| Varför kan man inte bara ta stick i fingret? Som tur var valde hon rätt arm. Min högra  arm funkar inte att sticka i eftersom det gör så sjukt ont att mina ådror rullar iväg. Idag när jag gick därifrån såg jag för ovanlighetens skull inte ut som en crackhoe med 8 stick i ena armen & 1 i det andra. Tummen upp! Adjö

Du har nog inte hjärnhinneinflammation.

Okej, det kändes väl ganska skönt att höra. Att det "allvarligare" kunde uteslutas. Men det hade känts förbannat mycket bättre om läkarjäveln kunde sagt du har inte & inte du har nog inte. Nog? Hm. Det var garanterat bihåleinflammation & det räcker mer än väl. Fy fan, vad ont det gör! Mot denna åkomma fick jag kortisonspray för att lätta på trycket i ansiktet. Jag undrar om de flesta läkare fått sin licens i ett flingpaket, på posten eller kanske köpt det på blocket? För de flesta är i ärlighetens namn helt inkompetenta.

Som den gången en läkare helt utan belägg kastade ur sig att jag kanske hade cancer i tarmarna. Hur fan kan man säga så undrar jag?! Nuförtiden tar jag allt läkare säger med en nypa salt. & innan jag säker läkarhjälp tar jag alltid reda på vad mina symptom tyder på för "sjukdom" så att jag kan slänga det i ansiktet på dem när de nekar mig tid. För två vintrar sedan gick jag med lunginflammation i några veckor innan de gav mig en tid. & min inflammation i infraspinatusmuskeln ville de heller inte ge mig en tid för - förrän jag ringde & skrek & grät hysteriskt  när jag inte kom upp ifrån sängen.

Vad gör de på arbetstid måntro? Fikar?! Jag är inte den som springer till läkaren i onödan, det kostar fan i mig 150:- & för den summan kan jag göra roligare saker. Jag är inte som en pensionär som i brist på umgänge sitter på vårdcentralen & hoppas på en liten pratstund med någon. Men vårdpersonal verkar uppenbarligen ta alla för det!


Besök av pippi

Vi har besök, katterna & jag. Pippi kom nyss & sprättade loss med sina fula fågelfötter mot fönsterbläcket. Gissa om Bob blev glad? Han hörde det långa vägar & sprang raka vägen till fönstret. Han är så söt, min pajjas :) Jag inväntar klockan, snart är det dags att besöka doktorn. Tänk om de kunde ge mig ett mirakelpiller som gjorde underverk för mitt urkassa immunförsvar? Vad underbart det vore.

Godmorgon :)

Nej, jag mår inte bättre idag. Inte på långa vägar. Natten har bestått av osammanhängande sömn, snyta mig konstant tills jag fick nog & stoppade näsan full av papperstussar, huvudvärk, ingen ställning har varit skön att sova i vilket resulterat i att jag snurrat runt runt större delen av tiden jag borde fått min skönhetssömn & smärta. I både ansiktet, huvudet & nacken. & vet ni vad? Idag hatar jag solen! Det gjorde jag igår med när den så vackert lös mig i ögonen då jag var påväg hem från jobbet. Jag var nästan tvungen att blunda eftersom ljuset gjorde så ont. Pratade med en kvinna från vårdcentralen nyss. Hon tyckte att jag skulle gå till apoteket & köpa zinova som tydligen skulle lösa upp slemmet jag har i bihålorna. Sedan frågade hon mig lite mer ingående om nackstelheten & huvudvärken & bad mig dröja en stund. När hon kom tillbaka sa hon att jag hade fått en tid till doktorn för att de skulle kunna utesluta något allvarligare. Jaha, som vadå? Jag fryser något så fruktansvärt. Varför kan jag aldrig få vara frisk? Det är så påfrestande att dras med ständiga förkylningar. Som i sin tur leder vidare till olika sjukdomar. De senaste två månaderna har jag haft streptokocker & virusinfetion. Det får fan vara nog. Jag vill kunna leva ett normalt liv utan dessa förkylningar hack i häl! Borde jag inte avverkat alla olika förkylningsvirus som finns, snart? Säg att jag har. Bah.

Tänk om

Jag får en läkartid imorgon då reprisen av Gossip Girl är. Oh no! Vet någon vart man kan se det på nätet UTAN att ladda ner? Helst med svensk text? Svara.


Jag mår skit.

Jag skulle aldrig spelat superhjälte & gått till jobbet idag, jag mår verkligen skit! Det gör så sjukt ont i mitt ansikte, huvudet värker & nacken ska vi inte prata om. Fan. Jag hatar att vara sjuk. Det går inte att hejda alla miljoner nysningar som kommer helt plötsligt. & hur kul är det när snoret hänger från näsan när man står i kassan? Så jävla pinsamt! Jag har tjatat hela dagen på att jag är sjuk & bara vill hem, men det gick inte för sig. Förrän fem, en timma innan jag slutade då Nina kom. Hon såg att jag var sjuk & tyckte inte att jag skulle jobba. Det är jag tacksam för. Jag orkar inte ringa 1177 idag igen, jag tror de priotiterar sjuka barn när det är jour. Bättre att vänta till imorgon & ringa min vårdcentral. Jag dör nog inte. Får knapra massa alvedon & hoppas på det bästa :) Jag borde kanske bädda ner mig & stanna hemma, men jag ska faktiskt åka iväg & handla om en timma ungefär. Kyl & frys gapar tomma. Så det är ett måste.

Söndag

Jag måste minsann få berätta att jag är uppe nu & gör mig redo för att gå till jobbet. Erkänn att jag är duktig? Jag får försöka ta det lite lugnare på jobbet. Ni har väl inte missat att ställa om klockan? Det har inte jag. Jag låg & väntade in att klockan skulle bli två, det gick sådär. Sista gången jag kollade på klockan var det typ tio i. Jag slog ihop hur fort somhelst. Vaknade när klockan på text-tv visade 03:38, då passade jag på att ställa om klockan. Min sambo & mina katter har sovit fram till nu, precis som jag. Niklas trodde minsann inte på att klockan var så mycket eftersom katterna fortfarande sov. ^^ Haha! Nej hörni, nu ska jag fortsätta med mina morgonbestyr innan jag beger mig mot jobbet. Jag står i valet & kvalet om jag ska åka & handla med Rebecka idag & kolla Gossip Girl-reprisen imorgon. Det tar emot. Men jag behöver storhandla! Vilka problem.

ÅH! Jag har så jävla ont.

Fastnade visst här. Känner inte för något. Börjar få huvudvärk också. ÅH! Jag har så ont i ansiktet. Bah. Nej, en dusch. Hoppas jag orkar stå upp.


Peppar peppar?

Imorse skrev jag att det var bra med mig. Det ändrades på några timmar. Jag pratade precis med sjukvårdsrådgivningen, de misstänker att jag har bihåleinflammtion & sa att jag skulle äta 2 panodil + 1 ipren 3 ggr om dagen, att jag skule sova högt (det var jätteviktigt) & att jag skulle använda nässpray. Skulle ringa till min vårdcentral på måndag sa de, men om det blev värre skulle jag höra av mig. Vad jag glömde säga var att jag har ont bakom öronen & i nacken & det står på 1177.se att man ska söka hjälp om man har symptom för bihåleinflammation & samtidigt är stel i nacken. Att jag inte visste det innan, då hade jag kanske fått en tid. Bah. Ni förstår inte hur jobbigt det var att jobba i 6 timmar med dendär smärtan i ansiktet som dessutom bara blir värre varje gång jag böjer mig ner. Olidligt. Ska jobba imorgon också. Som jag mår nu borde jag sjukskriva mig, men det känns så dumt :/ Jag hatar mitt immunförsvar. VARFÖR ska jag vara sjuk jämt? Jag går till jobbet & försöker, det får gå som det går. Det känns bättre så iallafall. Jag ska ta mig en dusch. En lång dusch :) Sedan blir det soffmys med cosmo :) Kanske en sväng till affären för något gott att tugga på. . Ciao


Godmorgon

Jag har bråttom. Måste hinna föna håret innan jag drar mig mot jobbet. Men ville ändå hinna med en liten uppdatering :) Hur är det med er kära vänner? Jag mår fint. Slapp kräksjukan som min sambo fick dras med. Peppar peppar. Är lite sliten, det är mitt fjärde pass idag men än är det inte slut. Ska jobba imorgon också. Ni glömmer väl inte att ställa om klockan inatt? Klockan två blir den tre vilket innebär att ni får gå hem från krogen en timma tidigare! Haha! Igår var en händelserik dag på jobbet, vi fick se mycket blod. En pojke blev misshandlad med knogjärn & hade ett jättestort jack i huvudet. Vi fick ringa ambulans & polis & under tiden fick några av mina kolegor ta hand om honom. Stackars kille. Vilka sjuka människor det finns! ^^ Inatt pratade jag med Maria i telefonen i nästan 3 timmar. Mygod, tiden går fort när man har kul. Dags att dra snart. So long

Ge mig vår!

Ute råder snöstorm & jag är sjukt deprimerad. VART FAN ÄR VÅREN? Efter min promenad till apotek & affär är mina ena promenadskor dyngsura, så dom är uteslutna att vandra i till jobbet. Det blir att stoppa fötterna i de andra, även de med hål i vilket gör att jag kommer vara dyngsur om fötterna igen! Bah. Lösningen på det är att jag hoppar i ett par platspåsar först & sedan i skorna ;) Om jag inte minns fel var det Jonnis som lärde mig den smarta idén. Woho! Jag har sjukt ont i mitt vänstra ben också. Jag får panik när det kliar & använder istortsett vadsom. Igår använde jag ett snusdose-lock. Resultatet blev "bränn-märken". Ni vet sådana man fick om man använde suddigummi på huden? Sjukt ont gör det! Men jag får väl skylla mig själv.



Såhär blev håret, Rebecka! Det syns väl inte sådär superbra på bild. Men på tal om hår. Frisören som i December 07 färgade mitt hår grönt kom in på jobbet igår (jag kände inte igen henne), hon ställde sig i min kö & kollade överdrivet mycket på mig. Tillslut utbrister hon:
- "Jag känner igen dig"
- "Jaha?"
- "Du känner inte igen mig alltså?"
- "Nej, jag vet inte. ."
- "Du har inte var inne på salongen, Salong Nivå?"
- "Jo, visst har jag det."

& först då slog det mig att det var hon. Hon som färgade mitt hår grönt & ville ha betalt för att rätta till det. Oproffesionellt.



Sådär ser mitt ajaj ben ut. Tyvärr syns det inte så bra eftersom mina ben är så vita att det blev blankt. Var tvungen att ha kameran inställd på "digital närbild" & då blir det svartvitt & gärna lite suddigt. Dags att hoppa i jobbarkläderna & dra ut i snöstormen. Skjut mig någon! Idag vill jag bara vara hemma. Jag vill städa, diska, vika tvätt & damma överallt! Mygod. Hoppas dessa 6 timmar går fort. Hurra för att jag slipper natt denna helg! Wihoo.

Fredag

Jag mår inte riktigt bra. Vet inte om det är inbillning eller om min kära sambo smittat mig. Han mådde illa igår när han gick & la sig, några timmar senare kräktes han som en gris! Jag mår illa & har ont i magen, men tänker ändå tappert knalla iväg mot jobbet för några timmars arbete. Får se hur det går. Nu duscha :)

Torsdag

Solen skiner men jag har inte tid att njuta av den. Har inte tid att blogga heller egentligen. Måste springa till jobbet nu. Ciao

Nattlig uppdatering

Attans. Där gick min plan åthelvete. Men jag visste redan att jag var sent ute. En sak jag lärt mig är att inte hoppas på för mycket eftersom det alltid resulterar i stor besvikelse. Oftast större än vad som är hanterbar. Dock har jag lärt mig att hantera det mesta. & jag är så sjukt stolt över mig själv. Vad långt jag kommit när jag tänker efter. Det trodde jag aldrig för 5-6 år sedan då allt kändes totalt hopplöst & jag var på god väg att ge upp fler gånger än jag vågar erkänna. Livet då var en ständig balansgång, alltid för nära kanten. Vilken tur att jag hade Niklas, min hjälte & Maria, min vapendragare - alltid redo att kriga för & med mig. Jag kan inte tacka er nog. Vid denna tidpunkt i livet fann jag också min spegelbild Sara & det var skrämmande så lika vi var. Idag håller vi oss långt ifrån Fröken Svår, elaka demoner, broräcken & tågspår. Jag tror att vi fann varandra för att hålla varandra vid liv. Ingen av oss brydde oss tillräckligt om oss själva för att ta tag i våra eländiga liv, men kärleken oss emellan fick oss att ro varandra i land. Vi brydde oss för mycket om varandras välmående för att kasta in handduken med andra ord.

Här sitter jag & smygsurfar*. (Min sambo sover & blir rasande om jag väcker honom med mitt knapprande.) Vi har ju inte riktigt samma rutiner numera & vi ses alltför sällan, trots att vi är sambos. Vi går om varandra med olika arbetstider, antingen sover jag eller så är han för trött efter jobb & träning. Saknar dendär kvalitétstiden. Att ha någorlunda likadana rutiner, där inkluderat sovtider + arbetstider. Att ha möjligheten att kunna dricka cider & bubbla jaccuzi med gemensamma vänner, gå ut på restaurang, bio, söndagspromenader med Robin, Fialotta & Kax eller bara kvalitéts-soffmys! Det fina med att vi går om varandra istället för att kväva varandra med ständig närhet är väl dendär härliga saknaden & längtan. Men nej, jag är fortfarande inne på ett Svenssonjobb, måndag - fredag, 7-16. Aw, så underbart det vore. Jag skulle kunna leva igen. Saknar möjligheten att kunna träffa vännerna så ofta som jag vill. Det känns inte som att jag lever ett värdigt liv. Visst, jag är vid liv - men nej, jag lever inte. Inte som jag önskar. Inte som jag vill.

Detta får mig att känna vantrivsel. Men det är bara att bita ihop & stå ut. Fortsätta söka jobb & hoppas. Ta mig i kragen & gå ner till infoteket för att söka dendär utbildningen & förhoppningsvis bli antagen till Augusti.

Har precis hämtat upp tvätten. Ögonlocken är tunga men jag har ingen ro i kroppen för soffliggande & tevetittande. Jag har tusen bollar i luften hela tiden. Läser tidning, ser på teve, pratar i telefonen & gör listor + uträkningar - alltihop samtidigt! Damn. Min hjärna är överhettad av alla storslagna planer, drömmar, funderingar & förhoppningar.

Det blir ett godkväll återigen :)

Jag har inte hunnit blogga eftersom jag jobbat 11-17. Därefter sprang jag en snabbis på stan & köpte hårfärg. Hade tvättid kl 17, så det var bara att springa hem. Nu har jag iallafall hunnit färga håret & kört några maskiner. Om typ en halvtimma är det dags att åka ner & hänga tvätt. Jag älskar att tvätta kvällstiden eftersom jag får ha kvar det i torkrummet till klockan sju imorgonbitti om jag vill. Eftersom jag ändå är vaken till småtimmarna kan jag traska iväg då & hämta upp det. Tänkte att jag skulle försöka sova lite mer idag. Inatt blev det inte mycket sömn. Rebecka & jag gick till max inatt & jag somnade först vid tre nångång. Bah. Hur blev håret då? Jag tror jag ser ut typ som en morot. Det blev kastanj eftersom jag är rädd för att få grönt hår. Projektet att bli chokladbrun får en frisör minsann hjälpa mig med, när ekonomin tillåter :) Just nu är det massa annat på inköpslista + spara till äventyret som gäller. Nu känner jag att jag inte har tid med bloggen. Så ha en fin kväll hörni.

Godkväll

Imorgon ska jag jobba likaså torsdag, fredag, lördag & söndag! Puh. Sedan är jag ledig måndag & jobbar tisdag igen. & så är vi redan inne i april! På söndag är det dags för sommartid. Vi går mot ljusare tider. Aw. I april har jag ett soft schema. Bara en helg natt, en söndags-stängning. & vardags-stängning 3 dagar i rad  17-01-30 + 21.30-01.30. & min långledighet över påsk! Ååh. Sambon klagar över mitt knapprande på tangentbordet. Ha! Ska han säga som spelar & skriker som en tjej när det inte går bra eller som försöker tvinga på kolla motorcross-filmer på youtube & uppskatta ljudet.

Jonna - en fika snart, innan barnet är ute? När kan du, hör av dig!?


Robin, Fia & Kax - restaurangbesök i stan kanske, snart? Vi får planera.


Jonnis - Fräcka i helgen? Jag kan lördag efter kl 18! Eller söndag efter kl 20.


Maria - hunnit checka läget över påsk? Slå en pling & informera mig.


Rebecka - en lakritsshotskväll & utgång? Vi får kolla upp det, visst?


Edie är snart ett minne blott!



Det gör inget för min del. Hon passar inte in & hon är ful. "Än så länge är det inte klart när eller hur Edie försvinner ur serien. Kanske har det något att göra med det pågående mysteriet i den femte säsongen, där Edies nye man Dave verkar ha tveksamma avsikter."

Missa inte DH ikväll!





Anonym: Men ni är ju såå efter ;)

- Kanske för att jag följer serien på teven varje tisdag & inte tankar hem i förväg!

Får du tillbaka på skatten?

Redan igår kunde man tydligen sufta in på skatteverkets hemsida & kolla hur mycket skatt man kommer få tillbaka eller tvingas betala tillbaka :) Jag skaffade precis e-legitimation för att kolla om jag får något. Dock är den funktionen nerstängd troligtvis pga överbelastning. Fan! Jag får väl kika in lite senare :) Hoppas på lite extrapengar till sommaren. Jag hoppas i smyg, är rädd för att bli besviken. Bah

Härlig rysning!

Jag fick en såndär härlig rysning genom hela kroppen. Gåshud. Maria hade bifogat denna på stylesearch.


Ja, vem visste att hon var så grym live?

:)


Denna man gör underbara covers!

. . .


Du är vad du äter?

Det är märkligt tycker jag, hur vädret kan slå om på en hundradels-sekund. När jag klev upp imorse hade jag solen i ögonen. Det var solsken överallt & jag fick gissa mig till vad som var på teven. Himlen var klarblå. En stund senare började molnen synas & sedan föll snön. Det var liksom sol samtidigt som det snöade. Vad är det här? Jag var så taggd imorse. Min plan var att gå en sjukt lång promenad tills benen inte bar mig längre. För att förbränna alla onyttigheter jag smällt i mig, som får mig att uppriktigt sagt må illa. Jag brukar alltid känna ångesten komma krypandes när jag kollar på "Du är vad du äter". Oftast är de som medverkar i programmet smällfeta. Det vill jag inte påstå att jag är, inte på långa vägar. Men jag är inte i form. Jag har nog inte en enda muskel på min kropp. Jag äter inte speciellt mycket - men så jävla fel. I mitt liv existerar inget annat än snabbmat & godis. & den motion jag får är när jag springer i kassalinjen på jobbet. Det saknas en hund i mitt liv. Jag skulle uppskatta att ha en hund att sällskapa med på mina promenader. Det är så sjukt tråkigt att gå ensam. & alltid känner man inte för att dra med sin en vän. Det kan också vara så att ingen har tid när jag har tid, eftersom vi hela tiden gåt om varandra.Jag tycker det är sorgligt att mitt liv blir lidandes såhär. Imorse, när jag klev upp vid sju, pigg, efter bara 4-5 timmars sömn kände jag hur mycket jag saknar ett jobb med vanliga Svensson-tider. Jag vill fånga dagen! Låt mig njuta av lediga helger & vänners umgänge. Jag är så förbannat trött på att aldrig ha tid eftersom jag jobbar, sover eller helt enkelt inte har någon motivation alls. Ibland inte ens att ta mig utanför dörren. Så ska det inte vara.

Vet ni?

Jag klev upp klockan sju idag & var vaken till efter tio. Det fanns verkligen ingenting att göra så jag la mig i sängen & läste min signerade Orgasmbok. Somnade efter en stund & vaknade nu. Jag har så sjukt ont i magen. & jag är så jävla irriterad på att lönespecen inte kommit!

Drömmar

Här sitter jag & drömmer mig bort till varmare breddgrader. Funderar över varför min lönespec aldrig kommer förrän samma dag. Då har jag självklart redan hunnit kolla på internetbanken. Jag ska gå en sväng på stan efter jobbet på onsdag & handla hårfärg. Nu är jag trött på mitt råttfärgade hår. Jag kanske unnar mig ett klädesplagg också, det är jag värd! :) Dock gäller det att hålla i pengarna. Fast denna lön vet jag blir bättre än de förra eftersom jag hade mer timmar. Här är det spara som gäller. För jag ska iväg på ett äventyr minsann. Ser fram emot det sjukt mycket, men jag berättar inte vad det gäller. Ha! Nu ska jag kolla CSI.

Åh

Jag somnade till i soffan med Jeppe på magen. Av någon anledning vaknade jag efter 30 minuter. Gah. Jag är fortfarande sjukt trött.

Jag har många brister

Vätskebrist
Näringsbrist
Motivationsbrist



Ni anar inte hur tråkigt jag har. Dessutom är jag sjukt trött. Det känns som mjöksyra i mina ben. Funderar på om jag ska ta en dusch, problemet är bara att jag inte orkar stå upp. Jag känner för att lyssna på musik, men det går inte.  Igår dammsög min älskling datan i en timma! Sedan glömde han koppla in alla sladdar verkar det som & jag tänker inte försöka mig på det. Jag vet att det kommer sluta med att jag antingen tar sönder datan eller får en stöt & dör. Ey, jag är inte tekniskt lagd.

På onsdag är det lön. & här sitter jag 2 dagar innan & funderar på allt jag är sugen på. Jag har en last. Ett beroende.



Det negativa är att dessa godbitar ger mig halsbränna. VARFÖR?

Måndag

Jag vaknade straxt innan två av att en stilig herre sa Mjau. Då är det inte min sambo vi pratar om utan Bob som förövrigt är den charmigaste herren i universum! Han stångade & gosade med min hand samtidigt som hans motor gick för fullt. Aw. Det var härligt att vakna & känna sig uppskattad. Nu vill han inte låta mig vara, han går & åmar sig & jamar hela tiden. Jag antar att han är rastlös, men jag kan inte hjälpa att jag inte vill ut på taket i detta väder. Det krävs solsken för det! :) Han fick antagligen mersmak på frisk luft efter utflykten till landet igår. Det klandrar jag honom inte för. Att vara innekatt är kanske inte så stimulerande. Dagarna ser väl mest likadana ut. Fast det är inte varje dag pippin kommer på besök & kanske är det därför Bob har krossat hjärta idag?

Jag föredrar att ha innekatter som man tar med ut i koppel ibland. Förstår inte människor som släpper sina katter lösa mitt i stan. Det är sant, jag har sett ett flertal katter springa omkring här! Jag älskar mina små jävlar för mycket för det. Vet inte ens om jag skulle våga släppa dem lösa på landet. Tänk om de skulle springa bort, i ärlighetens namn skulle mitt liv vara slut då. Ni som inte har djur förstår inte de starka banden som upstår. Kärleken & vänskapen mellan djur & människa. Men ni djurägare förstår säkert vad jag pratar om?

För några år sedan hade jag en mycket speciell katt vid namn Beata. Hon var dessvärre utekatt. En dag försvann hon, vi letade & letade utan resultat. Några dagar senare hittade mamma min ögonsten i diket. Mamma bar hem hennes livlösa kropp & jag bröt ihop totalt. Beata var min bästa vän. Jag tog henne i min famn & vaggade helt apatisk, jag vet inte hur länge. Tårarna slutade aldrig rinna. & det tomrum Beata lämnade efter sig kan ingen ersätta. (Det är som med människor, vänner - jag har olika relationer med mina närmaste vänner. & det finns inte någon av dem som skulle kunna ta någon annans plats eller bli utbytt.)

Jag har stor erfarenhet av katter, de har alla en personlighet, precis som vi människor. Det är nog det som gör att vi fastnar för dem. Deras egenskaper. Jeppe & Bob är så sjukt olika, jag älskar dem lika mycket & skulle inte klara mig utan någon av dem. Mitt hjärta skulle krossas totalt om något hände dem. Just nu vågar jag inte föreställa mig ett liv utan dem, men jag vet att de inte kommer leva föralltid. Jag vågar bara inte tänka så. Jag antar att jag skulle lära mig att leva med saknaden efter dem, som jag lärde mig att leva utan Beata. En sak är säker, jag kommer alltid att vara kattägare. Så jag kommer uppenbarligen mista många katter innan jag själv är död & begraven.

Bilder från gårdagen





Då var det måndag

Imorse väcktes jag av en härlig puss & drog ner min älskling i sängen för en bamsekram :) Sedan var det bara att hoppa in i duschen & försöka vakna till liv. Katterna packades in i buren, min starka karl fick bära eftersom dom väger som fan. Påväg till bilen möter vi Johan som är på promenad med barnvagnen & Bella. Vad stor hon blivit. Hon pratade med Bob & skrek "iiiiiiih".

Det började ganska snart snöa men vi hade inga planer på att ge upp så vi fortsatte med två skrikande kattjäklar i baksätet. Att åka bil utan att se vad fan som händer är ingen hitt. Åksjuka kanske? De brås nog på matte ;) Vi sprang omkring som galningar i skogen med katterna, de var helgalna & överlyckliga. Grillade korv gjorde vi också & drack en kopp kaffe för att värma oss. Katterna tyckte landet var mycket trevligt eftersom det finns fönster åt alla håll & massvis smaskiga fåglar att titta på.

Trots att jag varit så trött att mina ögon är rödsprängda har jag inte fått en blund än. Kollat Gossip Girl & Beck, pratat i telefonen & bara varit. Det har varit en härlig söndag minsann. Lördagsnatten på jobbet var helt störd. Det var ett bråk med 15 personer inblandade, men jag såg det inte. Jag är inte blind, det var bara så sjukt mycket folk. ^^


Fyll mig med luft igen





. . .

Om du vill visa dig igen
Om du vill komma hit igen
Om du vill röra mig igen
Så måste jag vara i färg

Idag tog jag mig en nostalgitripp. Jag hamnade i Småland tillsammans med Maria. Hon försökte rädda Ottos liv & plockade bort loppor från honom. Han dog efter några timmar. Stackars Otto. Kent tar mig tillbaka i tiden. Varenda minne blir så tydligt att det skulle kunna vara nu. Åh.






Ärligt talat

Jag skulle hellre bli ormbiten & dö än att vara på dendär gyttjeön. Stackars Robinson-deltagare.

Är sjukt trött men hoppas på att vakna till liv snart eftersom jag drack lite monster för en stund sedan. Imorgon kommer jag sova gott. Men blir det fint väder väcker min sambo mig för lövkrattning på landet. Robin ville eventuellt träffas också, men det kanske går att göra båda delarna. Har ingen aning om hur länge & om vi ens kommer iväg till landet. Min sambo typ lever på impuls & är inte mycket för att planera minsann ;) NU ska jag ha massage & mys. Ha en fin lördagskväll suckers

Lördag, åååååh lördag

Timmarna gick förbannat fort igår trots att vi inte hade speciellt mycket att göra. Det var med andra ord lungt & skönt. Känns som lättförtjänta pengar. Ingen stress alls, vi nästan slogs om gästerna. Jag & de andra som jobbat sedan 20 var lika yra & förvirrade så det blev mest skratt & flams. Men man ska väl ha kul på jobbet? Jesper bad mig gå till Nicke & hämta en SYNVINKEL. Men eftersom jag inte är en dum blondin gick jag inte på den. Ha! Melissa däremot gick på det, stackarn.

När jag gick hem innan sex imorse var det ljust ute & jag slog ihop innan åtta i soffan. Eftersom det inte var fint väder fick jag sova ostört till vid tre-tiden då jag vaknade. Känner mig lite vimmelkantig, nästan bakis. Men kroppen är somsagt inte gjord för nattarbete. Jag har inte ens kommit in i en dusch än trots att jag varit vaken i två timmar. Men varför stressa? Jag har ju hela dagen på mig. Börjar inte förrän inatt :) Yey. Det jag har hunnit med är en promenad i friska luften för att hämta pizza. Kanske den sista pizzan på väldigt lång tid? Ringde min älskade bror & Rebecka för att vara lite social. Men annars yrar jag mest runt här hemma & pratar osammanhängade & baklänges typ. Jag tror min sambo funderar på att rymma. ^^ Vi är inte riktigt på samma nivå. Ni vet hur det är att umgås med någon full när man är nykter själv? En jämförelse bara. Lalala.


Svar anonym

Anonym om Varsågoda att se mer egna ögon, på egen risk! :
- å varför som tjej intressera sig för om andras fittor är fina eller inte? :S

VR, Vecko Revyn som är en tidning för tjejer/kvinnor - om du inte vet det, tar upp ämnet. & jag har en åsikt om det. Deras artikel blir lite motsägelsefull när de fotograferar monsterfittor & sedan skriker ut att alla fittor är fina fittor. Jag intresserar mig inte för om andras fittor är fina eller inte, det är deras problem. & det finns somsagt plastik-kirurgi. Jag tycker att de är fula & jag står för det, så enkelt är det. Stå för vem du är & kommentera med namn om du i fortsättningen tror att du har någon talan. Tönt.

Anonym

Jag tycker att du är en tönt.

Godkväll & godnatt

Detta blir mitt sista inlägg innan jag beger mig mot jobbet för ett 10-timmars pass. Jag är glad att det inte är en lördag, för av någon anledning är det alltid dubbelt så mycket folk då. Kanske är det roligare att gå ut en lördag? Jag har ingen koll på sånt, det är en evighet sedan jag var ute senast. Det är den tjugonde idag, vilket innebär studiebidrag/barnbidrag? Så lite folk får man väl räkna med. Jag hoppas dock att det blir lungt & att kvällen/natten går fort, dessutom hoppas jag att jag är så trött när jag kommer hem att jag slår ihop på en gång, istället för mellan 8-9 vilket jag brukar.

Sambon vill till landet imorgon med katterna - skapligt. Det betyder att jag inte kan sova hela dagen. Räknar med max 5 timmars sömn, men det får gå :) Vi hoppas på fint väder! Imorgon ska jag ju bara jobba ett 5-timmars pass på natten, så det gör inget om jag inte sover så mycket. Måste passa på att njuta av livet också. Suck. Ledig söndag, måndag & tisdag. Men jobbar sedan onsdag, torsdag, fredag, lördag & söndag. Det suger! ^^

Fick ändå ett ganska soft schema för april. Nästan bara 4 timmars-pass ;) & en långledighet! Hela sju dagar. Aw! Ska försöka planera in att träffa Marylou då. & det är något jag ser fram emot sjukt mycket! Sakna sakna sakna. <3 Uff. Jag hatar att jag ska jobba 5 dagar i rad. 32 timmar. :| Bara att bita ihop. Förhoppningsvis har jag ett mer inspirerande jobb snart, alternativt så studerar jag.

S
lutligen vill jag bara passa på att säga att jag älskar er - Maria, Jonna, Jonnis, Sara & Rebecka! Jag tänker på er vareviga dag & hoppas att vi inom snar framtid kan få njuta mer av varandras närvaro. Det är tomt utan er. & jag saknar er så fort ni är borton syn- eller räckhåll.


Dags att dra! Vi hörs

Varsågoda att se mer egna ögon, på egen risk!







Jag är kanske lite psyk som fotograferar tidningen. Men jag vill att ni med egna ögon ska kunna se att ALLA FITTOR INTE ÄR FINA. Denna artikel säger lite emot sig själv, då fittorna är groteska. Jag menar man har väl ögon att se med. Men smaken är som baken. Det finns kanske någon där ute som gillar dessa groteska saker som gör mig spyfärdig.

Så varsågoda, ni som inte har lust att lägga 32.50:- på att kolla vad det är jag pratar om.

Smygsol

Solen kikar försiktigt fram :) Det är dags för frukost nu. Sedan blir det att relaxa tills det är dags att knalla till jobbet vid halv åtta typ. Mygod, jag ska jobba 20-06. Men jag tror det är skönare att börja redan då än att vandra iväg mitt i natten för att bara jobba några timmar. Ska kolla om det finns fler jobb att söka idag! Jag är taggad. Är jag den enda i universum som tycker att det är kul att söka jobb?

Förlåt kvinnor!

I nya VR läste jag att 17% av läsarna skäms eller mår dåligt över sitt underliv. Jag tyckte först synd om dessa procent som känner så. Men så sant som det är sagt - lika många tjejer som det finns i Sverige lika många varianter på snippor, fittor, vaginor, muttor & underliv finns det.

Sex & relationsexperten Hannah mässar "ALLA FITTOR ÄR FINA FITTOR". Förlåt mig, kvinnor - men jag kan inte hålla med. Fittan är som vi alla vet till för att kissa med, bli med barn, föda barn & för att njuta av beröring. Hannah har rätt i att det är den ballaste uppfinningen som finns & inte någon modeaccesoar.

Men jag kan inte hålla med om att alla fittor är fina fittor. Jag är inte pryd eller fin i kanten. Men att ni fotograferat 25 fittor & visar upp dem i tidningen, det var lite för mycket för mig. Det var mer än jag ville se, ändå kunde jag inte sluta titta. & ännu värre, jag kunde inte sluta skratta åt hur fula många av fittorna faktiskt var.

Det var väldigt stora variationer färg & storleksmässigt. Vissa hade värsta buskarna! & vissa blygdläppar hängde så långt utanför att jag inte kunde se det fina med dem. Jag tycker fortfarande att det är synd om dessa procent som skäms över sina fittor - men gråt inte, det finns hjälp att få. Jag har hört talas om plastik-kirurgi.

För hur Hannah än mässar om att ALLA FITTOR ÄR FINA FITTOR så går våra åsikter isär. Era fittor är fula!




Min vän Jonna säger: AHAHAHA Jag höll på att smälla av när jag öppnar tidningen och möts av dessa groteska fittor. Jag skrattade så jag tjöt samtidigt som jag blev så förbannat äcklad. Det fanns ju allt från baconfittor till myrsloks-liknande varianter. USH! & inte en enda kan jag kalla vacker.

Tummen ner

Ingen sol idag. Det suger verkligen.

Puss


Lalala. Jag är precis ätit spicy hot. Det var starkt & gott, men jag anar halsbränna. Fuck! Förtillfället konverserar jag med Pimp-Sara @ msn. Hon är ett psyk, men det får mig inte att älska henne mindre. Nu blir det en dusch minsann, eller snart. Ha en fin kväll!

Av någon anledning så har du fortfarande vänner.

Om jag hade varit en rappare hade jag varit 50 cent :) Jag älskar dedär små testen man kan göra på facebook när man inte har något bättre för sig. Tydligen är jag en urtråkig nykterist & mitt riktiga kvinnonamn är Ursulla. ^^ I sex & the city är jag Carrie & den hundras som skulle passa mig är en Heidi som Maria har. Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Jag vill ha en Engelsk Staffordshire bullterrier!

Jag undrar vart min sambojäkel håller hus. Han har jobbat, sedan tränat & när jag pratade med honom för 2 timmar sedan skulle han basta. Jag börjar ana att han håller sig borta från mig ;) Men det gör inget för här sitter jag & lyssnar på musik & sjunger med. Det får jag ju inte göra när han är hemma :$ Bäst att passa på.

LYSSNA.

Uppdatering & svammel

Jag fastnade vid datan trots att det är solsken & blå himmel ute. Var tvungen att kolla om det fanns några nya jobb att söka & visst fanns det jobb. Jag har sökt 4 stycken idag & håller tummarna för att få positiv respons av någon :) Vill verkligen ha ett heltidsjobb nu! Som ni vet är jag less på mitt nuvarande jobb, men dåliga tider & sjukt dålig lön. Jag är jämt trött & hinner inte ställa om mig. Min dygnsrytm är helt fucked-up. Ärligt talat känns det ungefär som att ha ett heltidsjobb eftersom så mycket tid går bort för sömn eller att vara på dåligt humör eftersom jag känner missnöje. Går inte detta vägen så ska jag söka en utbildning & förhoppningsvis börja i augusti. Helst vill jag ha ett heltidsjobb & kunna unna mig kläder & annat kul :) Skulle vilja köpa lite saker till lägenheten & fixa till också. & det skulle vara fint med ett heltidsjobb eftersom jag har slorslagna planer för September. Fast å andra sidan så är det värt att leva på snabbmakaroner, skippa godis & läsk - bara för att :) Iiih! Jag glömde att berätta att jag skar sönder halva mitt finger när jag skulle skära i mitt balderbröd inför picknicken på taket.  Ringde min älskling men han ville inte plåstra om mig, så det fick jag göra själv. Det blev ett fint grönt plåster med fjärilar på. Jag har fjärilar i magen också. Vårkänslor. Samtidigt som jag känner total lycka över att äntligen vara hel igen. Aw.

Den här låten tycker jag att ni ska lyssna på. Så skön!

Picknick med Jeppe & Bob på taket

Jag har varit ute på en liten promenad idag i vårjackan, det blåste en aning men var himla skönt ändå :) Diskat & rasta katterna på taket har jag också hunnit med. Passade på att ha picknick på taket med kaffe & en förbannat god leverpastejmacka. Undrar vad grannarna i husen omkring tänker om mig. ^^ Jag upptäckte att en granne i huset mittemot har världens fulaste katt. Den såg ut som ett naket monster. Smal & jävlig. I affären såg jag också de svarta mjölkpaketen. Om du är intresserad av varför de är svarta, så kan du läsa det här.



- Uppdraget slutfört :) Peace out general!


Mariamariamariamaria



Det är svårt att formulera orden, att sätta ord på känslorna. Jag som sålänge varit halv, tom. Ensam. Det tog en hundradels-sekund. Ditt namn stod på displayen. Jag svarade. & sedan var jag komplett. Din frånvaro har alltid påverkat mig negativt & det är sjukt hur mycket jag behöver dig! Du har alltid varit min hjälte. Sedan du kom in i mitt liv har du haft en livsviktig roll som beskyddare. & det är svårt att vänja sig av med något man har haft sålänge man kan minnas. Du är alltid min bästa vän, det spelar ingen roll vad du gör. Jag står alltid vid din sida. Som du så tappert stått vid min genom livets berg & dalbana. Du är den syster mina föräldrar aldrig gav mig. En gåva från gud som visste att jag inte hade kommit långt i livet utan dig vid min sida. Jag älskar dig.

Maria, jag älskar dig sjukt mycket!

   

Godkväll!



Jag väntar på att efterlyst ska börja. Har precis ätit tacos & jävlats lite med Bob som förövrigt är psyk idag. Han far fram som en idiot överallt. & Jeppe har någon form av skofetisch. Det händer allt oftare att vi hittar henne gosandes med mina skor i hallen. WHAT! Jag har fan i mig inte uppfostrat mina bäbisar så :)

Åh, vad jättemysig solen är!


Klarblå himmel. Åh.

Mitt tak.

Catfight ;)

Fortsättning på catfight

Jeppe myser i solen

Mitt fluffmonster :)


Jag myser i solen

Vilken härlig dag

Jag har suttit ute tillsammans med katterna i solen & bara njutit. Tog en paus för lite mat & telefonerande. Det var ett tag sedan jag hörde ifrån Jonna, men nu så :) & hon är som ett lyckopiller, man blir lycklig bara av att höra hennes röst. En Jonna borde alla ha minsann. Nej, hörni! Nu är det dags att klättra ut på taket igen & ta vara på solen när den väl tittar fram. So long suckers

YOU ARE MARILYN MONROE! YOU ARE A SEX SYMBOL AND YOU KNOW IT!



Woho. I brist på annat gjorde jag ett test på facebook & jag blev som ni förstår Marilyn Monroe. Tummen upp! Godmorgon på er. Jag har precis klivit upp. Hade sjukt ont i magen när jag vaknade. Somnade efter fyra igår. Vid sju imorse ringde jobbet mig, jag såg det när jag vaknade en kvart senare. Men jag hade inga planer på att kliva upp då, så jag stängde av mobilen & fortsatte sova :) Nu ska jag kliva ut på taket med mina katter & sola.

<3

thinking's a headache
that's why we avoid it
thought reveals truth
and the pain of the facts
thinking's a headache
that's why we avoid it
reach for my hand
and i'll give you my soul

Touch & go :)



. . .



För en tid sedan framkallade jag fotografier. Min tanke var att göra ett konstverk med bilder på mina närmaste vänner. Jag hann inte så långt. Ikväll ändrades mina planer väldigt tvärt då en av mina närmaste vänner gjorde klart för mig att hon inte längre vill vara min vän.

Men jag gråter inte. Jag känner mest besvikelse & förvåning. Det sägs att det finns någon mening med allt som händer & jag försöker leva efter det nu. Jag är inte bitter & jag tänker inte ödsla min energi åt att analysera. Detta är ett avslutat kapitel. Jag önskar dig allt gott.

Jag är inte perfekt, kanske är jag inte ens värd att kalla vän?

Det är svårt att inte förstora fel & brister. Att inte skylla på sigsjälv när något sådant händer. Det är svårt att resa sig som om ingenting hänt. Men jag har klarat mycket i livet, självklart överlever jag detta också.

Jag lever för den kärlek & vänskap jag får av de som älskar mig som jag är - med fel & brister. Vissa människor växer isär eller väljer att avsluta en vänskap av olika skäl, men jag är säker på att det är vi mot världen tills våra sista andetag. Jag älskar er. Jonna. Maria. Sara. Rebecka. Jonna. Niklas. & Lillen.





Bla bla

Jag & Niklas kollar på The Hills & jag kan inte låta bli att hata Spencer. Jag har lust att åka dit & spotta på honom. Vilken äcklig människa.

Tvätten är hämtad men ligger fortfarande kvar i säckarna, jag är för trött för att orka fixa det idag. Katterna & jag hann med en till vända på taket innan solen försvann. Bob har vårkänslor vilket märks tydligt. Han har massa helgalna saker för sig. Av någon anledning hade han lyckats få en liten plastpåse över huvudet & kom springande med den på sig som en galning. ^^

Ser fram emot kvällen avsnitt av DH :) Ciao


Här lyssnas det på;


Vi på taket








Då har vi varit ute på taket & solat oss :) Så underbart härligt! Jag finner inga ord men lyckan är total. Nu får det gärna bli vår på allvar, jag har fått mersmak. Aw aw aw!


. . .

Vad seg den där förbannade maskinen är. Orka stå där nere & vänta! Det är bara att hoppa i tofflorna & åka hissen ner snart igen. Bah. Sitter & knaprar på en morot sålänge. När jag kommer upp igen får det bli lite havregrynsgröt. Bob ligger på vardagsrumsbordet & solar sig. Han är en riktig solkatt. Så söt att jag nästan dör. Jag tror minsann att han ska få ut & rasta på taket när jag är tillbaka.

Jag har lite småpanik, måste få mer timmar! Jag behöver pengarna om jag ska kunna göra ett litet äventyr i September. Men jag lever på snabbmakaroner om så krävs, för jag ska fan med, så enkelt är det :) Om jag struntar i läsk & godis varenda jäkla dag. & struntar i att äta mat ute så borde jag lätt kunna lägga undan MINST 500:- per månad. Sjukt att vissa "butiker" tar 25:- för en 1.5 liters cola. Det blir 750:- i månaden om man nöjer sig med en sån om dagen ;) & allt jävla godis jag stoppar i mig ska vi inte tala om. ^^ Nej, nu är det spara som gäller minsann.

Sol!

Funderar på om jag ska ta mig en promenad när jag vart nere & bytt maskin & hängt tvätt? :) Det känns väldigt lockande hursom. Sol sol sol! :) Är våren här måntro? Jag hoppas det. Nu blir det en sväng till affären, jag behöver snus! & så vill jag ha någon god macka till frukost, magen kurrar som fan.


Tisdag

Nu har jag klivit upp, men jag vill inte påstå att jag är vaken. Sitter här halvdöd efter bara några få timmars sömn. Om en timma är det dags att sätta fart med tvätten, men jag tror inte att jag blir klar idag. Vi har två ikeasäckar med tvätt & ett torkrum. På 5 timmar ska allt hinna torka & framförallt få plats. Jag ska alldeles snart hoppa in i duschen, mitt hår står åt alla håll. Det har kliat nåt förjäligt & jag är svag för sånt. Hatar när det kliar. Jag kan bli galen när det börjar växa ut hår på benen. För visst går det väl förbannat fort från när man rakade till det börjar klia? GÄSP! Jag är helt förstörd alltså. So long

Gäsp

Jag vaknade i soffan med solen i ansiktet & det irriterade mig så förbannat att jag drog ner persiennerna. Somnade om & någon gång efter nio knallade jag nog in till sängen. Sov fram tills nu, aw :) Om bara några timmar är det dags att gå till jobbet, men sedan är jag ledig - tisdag, onsdag & torsdag. Känner dessvärre att jag inte har något vettigt att skriva om. Ciao

Pusskalas

Ni anar inte hur mina kläder ser ut efter en promenad med 5 hundar i lervälling :) Vi hakade på Kenny & Hanna till Gistad för att rasta deras vänners hundar, 3 amstaffar. Fasen så söta, jag blev kär. Förstår inte människors fördomar - mördarhundar. Dessa hundar var genomsnälla & sjukt pussgalna. Det har faktiskt alla pitbullar eller amstaffar jag träffat varit. & det beror ju helt & hållet på ägaren & deras uppfostran. Jag tror helt klart att man kan få vilken hund somhelst till mördarhund. Det behövs bara ett psycho till husse/matte.

Jag har druckit på tok för mycket kaffe känner jag. Har hjärtklappningar. :/ Det blir en sväng till affären nu & sedan hem för att slappa i soffan till Gossip Girl :) Detta har varit en helt underbar helg! Åh.

Godmorgon.

Min mage kurrar, men jag har varken tid eller lust för frukost. Vi ska straxt åka iväg till Marie för att fira Niklas lite. Jag har inte sovit alls många timmar, känner mig helsnurr. Förkyld är jag också, konstant. Varför?

Hund & katt

Amanda hade blivit sjukt stor & Bob blev lika förälskad i henne denna gång som förra. Det var lite kul att se de två leka. Bob är en riktig tuffing. Amanda drog hans orangea sidenband & han sprang efter i sängen & jagade :) Sedan vid två tillfällen flög han på hennes svans som en galning när hon satt & käkade korv . När hon åkt lämnade hon Bob med ett krossat hjärta. Han sprang runt hela lägenheten ylandes & letade efter henne. Jeppe däremot var glad att monstret åkte. Bob försökte få igång henne att jaga honom också & det funkade ju bättre mellan dem än när han försöker få mig eller Niklas att springa som galningar. Jag tror Bob behöver en hund i sitt liv. & jag med. Aw. Inte alla katter skulle anfalla en "främmande" rottis svans.



Bacchus

Åh! Vad jag är mätt & belåten. Det blev en sväng till Bacchus & för min del pocherad rödtunga med musslor, till det en cider. Vilket innebar många rundor till toaletten. Jag känner mig lullig & har inte alls lust att gå till kojs nu. Men jag har inget annat planerat. Det får väl bli soffan. Ha en trevlig lördag hörni

Födelsedagsfika :)












Grattis snygging!


Jag älskar dig.

Godkväll :)

Tänkte mest bara säga godnatt. Återgår nu till soffan för lite mys :) Godnatt allihopa

Stoppa dun plockat från levande fåglar.


Foto: Vier Pfoten


"TV-programmet Kalla fakta visade den 1 februari hur miljontals gäss i Ungern och Kina plågas och plockas flera gånger medan de fortfarande lever för att ge dun till jackor, kuddar, täcken. För konsumenterna är det svårt att veta hur dunet är producerat, trots att europeisk lag förbjuder denna form av industrialiserat djurplågeri. Det finns ingen ordentlig ursprungsmärkning och kunskapen om hur dunproduktion går till är dålig.


Djurskyddet Sverige kräver med denna namninsamling att all handel med dun plockat från levande fåglar ska stoppas. Vi kräver att återförsäljare och mellanled inför en trovärdig kontroll av var dunet kommer ifrån, så att konsumenterna inte luras köpa varor som innehåller dun plockade från levande fåglar. Vi kräver också att regeringen arbetar för att EU kontrollerar sina egna djurskyddsregler bättre. EU måste införa bestämmelser som gör det olagligt att importera djurprodukter som är tillverkade mot gällande djurskyddsregler. EU måste också genomföra bättre djurskyddskontroller i de egna medlemsländerna.


Nu har du chans att påverka. Skriv på namninsamlingen!


Namninsamlingen pågår till den 1 juni 2009 och kommer sedan att lämnas över dels till jordbrukminister Eskil Erlandsson, dels till branschorganisationen Svensk Handel."


Text lånad härifrån
 - där skriver du också under.

 


Lalala

Jaha, dags att knalla till affären då för att kunna sätta fart med bakandet. Vi har bara kommit fram till kladdkaksmuffins. Efter bakandet ska jag ta mig en lång efterlängtad dusch. Sett fram emot det sen jag klev upp faktiskt. Det blir nog bara mamma & Juha som kommer förbi en sväng imorgon, på kvällen ska jag Niklas & Ove på restaurang & äta middag. Tips om vart vi ska gå? Ska försöka boka om tvättiden så att jag kan följa med till Marie & fira niklas på söndag :) Längesen vi var där nu. Lalala. Jag känner mig så sprallig i hela kroppen. Massa energi.

Hemma hos oss :)





Såhär fint är det nu i vardagsrummet :) Kom på att jag glömt sovrummet, där var det stökigt igen trots att jag städade där igår. Min karl är en gris? Diska var det. Ciao

Nu blir det fikapaus med migsjälv

Jag är klar med städningen, eller så gott som. Känns som man alltid kan hitta något mer att göra :) Jag har inte ätit frukost ännu,  väntar på att kaffet ska koka klart & så blir det en macka till det. Är vrålhungrig! Så vad har jag styrt med? Dammsugit, skurat golv, dammtorkat, bytt gardiner, torkat skåp & dörrar & nu håller jag på med disken. Duktigt Ida! :) Woe. Hörs senare sötisar


Städning & bakning

Idag är det somsagt en städ-dag! Det är snart dags att sätta igång, ska bara få min sambo ur lägenheten först ;) Jag skulle behöva baka också. Det tycker jag är kul. & nu har jag ju en anledning. Känns roligare med hembakat än inhandlade skitsaker.

Efterlyser med andra ord tips på godsaker jag kan baka. Jag vet redan att det blir kladdkaksmuffins, för det har födelsedagsbarnet önskat :) Men mer? TIPS

Godmorgon!


Jag tror Bob önskar han var en prydnads-niggah!

Äntligen är jag uppe! Min ursäkt till att jag legat på tok förlänge i sängen & dragit är för att jag försökt sova mitt min huvudvärk. Dessvärre tror jag inte att det lyckades. Jag hatar såndär huvudvärk då det ilar i ögat!  En annan anledning till detta är att jag lyckats vända dygnet igen. Jag som var så duktig ett tag & lade mig tidigt, det fungerade tills jag jobbade natt igen. Då var det liksom kört. :/ Bah. Jag har med andra ord inte hunnit med något idag & ibland är det förbannat skönt att bara vara. Gokarten blev inställd & uppskjuten till en helg då jag jobbar. Behöver jag säga att jag är riktigt bitter? Det är jag hursom. Jag går miste om allt kul i livet. På dagens schema står storstädning med STORA bokstäver. För imorgon fyller min snygging år, tänka sig att han blir hela 24. Jag har svårt att förstå att jag själv blir 23. När någon svarar måste jag alltid tänka efter för att inte säga 18. :| HAHAHA!

Anledningen


till att jag testa på tant-tidningen Tara var detta! Kändes lite lyxigare än allt utan märke man brukar få med tidningar.

Saknad



Jag gråter ihjäl mig, saknar mitt hår så jag dör.


FÖRE kände jag mig kvinnlig. Håret är huvudsaken typ. Det känns faktiskt som att självförtroendet på något vis sitter i håret. Weird!


EFTER känner jag mig missnöjd trots att jag hört från flera håll att jag passar i kort hår. Men det känns som det inte spelar någon roll vad andra säger när jag är missnöjd.

Det är bara att bita ihop & stå ut medans det växer. Relativt fort tycker jag det gått hitills :)

Kastanjsnygg


Anledningen till att jag lägger upp denna bild är för att huvudpersonen är så galet snygg! Ser ni hennes fina hår? Hon passar perfekt i kastanj. Lova att aldrig mer bli blond! Men det som är så kul med bilden är att det står ett psyk i bakgrunden, hon var Saras bakgrundsdansare. En kille med åtta fingrar syns också till & Saras plåster! Det är fan ingen synvilla. Sara gick på Otten med ett plåster! APA! Dessa två personer sågs kliva ur ett tefat som landat på taket.

Godast!



Låt mig tipsa er om denna supergoda juice. Jag är förälskad!

Uteliggare & kissöversvämning.

Började 21.30 i lobbyn efter en halvtimma var det dags att städa toaletter. En skulle vara låst & färdigstädad, men när jag kommer dit är 3 stycken låsta. WHAT(!) tänkte jag & sprang för att höra efter. De beordrade mig att knacka på ifall det skulle vara någon därinne, jag fick inget gensvar. Började städa den ena toaletten & skulle börja med den andra när jag var klar, öppnar dörren i godan ro & fick en hjärtattack när jag ser någon sovande på toastolen. Livrädd smällde jag igen dörren & sprang för att hämta någon som skulle försöka få ut denna person. Men det var förgäves. Uteliggaren hade suttit & supit sig redlös, så det var bara att ringa polisen. De fick dra/bära ut honom för han kunde inte stå på sina ben. Kvar stod jag med minst 2 cm vätska på golvet. Kiss, alkohol & vatten som läckt ifrån toaletten. Najs! :S


ÅH!

Jag kunde nog inte vara tröttare än jag är nu. Sov tre timmar i soffan sedan 3 till i sängen, men sex timmar är nog för lite för mig. Vad jag hatar när klockan ringer! Iallafall när jag fått för lite sömn. Snart dags att knalla mot jobbet, jag är hungrig men mår illa, så någon frukost kan jag inte få i mig. När jag kommer hem efter fem så ska jag sova. Det är alt jag kan tänka på just nu & den tanken håller mig vid liv :) So long

Jag blir så glad när jag kollar på dessa kort.


Ser fram emot helgen :)

Oj! Klockan är redan efter sex. Vad fort dagarna går. Veckkorna också för den delen. Dags att knalla till jobbet om ca 2 timmar. Imorgon blir det att ställa klockan för då börjar jag halv 12. Sedan är det helg för mig! Woooooe! Jag ser fram emot denna helg sjukt mycket. Det var somsagt inte igår jag var ledig en hel helg. Visst är jag är ledig i veckorna, men vad fan spelar det för roll när de jag känner inte har tod för mig då? JAG VILL HA MER LEDIG HELG!

Jag behöver hjälp.

4. Veckovila/ordinarie ledighetsdagar

Enligt ATL ska alla anställda ha minst 36 timmars sammanhängande ledighet under varje period om sju dagar, s.k. veckovila. Vid förläggningen av respektive anställds arbetstid och veckovila måste arbetsgivaren liksom tidigare beakta avtalets regler om ordinarie ledighetsdagar. I dessa regler tydliggörs nu vad som gäller enligt ATL och de ändras vidare enligt följande. Arbetstiden ska förläggas så att den anställde erhåller i genomsnitt två ledighetsdagar per vecka, om möjligt som två sammanhängande 24-timmarsperioder (tidigare: "dubbelledighet"). Minst varannan vecka ska ledighetsdagar omfatta fredag-lördag (nyhet i avtalet), lördag-söndag eller söndag-måndag. Om särskilda skäl föreligger kan dock, liksom tidigare, ledighetsdagarna omfatta lördag-söndag eller söndag-måndag var tredje vecka.

Jag behöver alltså hjälp att tolka detta.

Jag tolkar det att jag varannan vecka ska få vara ledig fre-lö, lö-sö eller sö-må. & om särskilda skäl föreligger, vad nu menas med särskilda skäl, kan tyvärr ledighetsdagarna omfatta lö-sö eller sö-må var tredje vecka.

Betyder det då att jag antingen kan få vara ledig varannan vecka helg eller var tredje vecka om jag har otur? Snälla hjälp mig någon som förstår.


Jag har varit ledig 10 helger av 21. Men det är inte varannan. För som ledig helg räknas sammanhängande, inte sant? Fre-lö, lö-sö elle sö-må.

Lö-sö: 5 st
Sö-må: 3 st
Fre-lö-sö: 2 st.

Inte en enda FRE-LÖ med andra ord.

Sedan har jag dessa skiledigheterna då jag är ledig fredag jobbar lördag & ledig söndag. Oftast är det natt på lördagen vilken gör att jag sover bort hela söndagen!


Jag vill ha hjälp med att reda ut detta innan jag klampar in & pratar med min arbetsgivare.


And we can go from fully dressed to just having no clothes


Så typiskt.

Eftersom jag inte kunde somna inatt pga sjuka magsmärtor stängde jag av mobilen för att få sova ostört. När jag vaknade & satte igång mobilen hade jag fått ett sms från min bror som undrade om vi kunde ses idag. Men det var ungefär 5 timmar innan jag vaknade :) Fick också ett ifrån Jonna som hade vägarna förbi imorgon & undrade om jag hade tid för en fika. Nu har jag varit ledig i 3 dagar & ingen har hört av sig. & när jag är upptagen då kan andra. Skit! Jag ska jobba ikväll 4 timmar & stängningen.  & imorgon ska jag också jobba precis på de tider så att det krockar med Jonnas föreslagna fika. ^^ Jag blir så ledd på detta!

Det snöar ute, idag igen. Jag tycker det är förbannat deprimerande. Jag har precis kollat Get rich or die tryin´. Missade de 20 sista minuterna då den gick på teve. & min sambo tyckte minsann att jag skulle se det. Jag älskar fifty!


Mygod

Mygod, jag tror inte mig själv. Jag dissade Navy CIS för en långdusch, nu väntar jag på Desperata hemmafruar! För mig är de ett av de få program jag följer som besatt.

Jag efterlyser boktips, gärna självbiografier eller liknande. Sånt gillar jag. Nå?

Jonna, jag saknar dig!
Jonnis, jag saknar dig!
Maria, jag saknar dig!


Ring ring ring. Förgyll mig värdelösa vardag, lys upp mitt liv med er närvaro! Bara ni slår en signal. Saknad är nog bland det värsta som finns. Vad jag önskar att jag hade er nära varenda dag. Livet vore så mycket enklare. Jag älskar er!

Robin, Fialotta & Kax - när kommer ni? En "söndagspromenad", mata lite ankor, dricka kaffe & snacka skit. VA?

Nu blir det mys.


Crack a bottle





Godkväll hörni :)

Denna dag har det inte blivit mycket av. Svärfar kom förbi & drack lite kaffe med oss :) & nu lagar min sambo mat. Plankstek. Idag med fläskfilé eftersom oxfilén såg hemsk ut med allt insprängt fett & det vill man inte slänga pengar på minsann. Sedan jag lärde mig äta plankstek skulle jag utan problem kunna äta det dagligen :) MUMS!

Min telefon har varit tyst idag, det är ingen som tog min fikaförfrågan på allvar verkar det som. Eller så är alla sjukt upptagna somvanligt. Men ibland är det skönt att bara ta dagen som den kommer, skjuta upp duschandet till kvällen & bara lalla runt i myskläder med knullrufs.

Vilken eller vilka mamma-typer har präglat dig?

Perfektionist-mamman?
Tänk dig Bree i Desperate housewives. Din mamma ville ha kontroll & för henne var trygghet en perfekt yta utåt sett.

Oförutsägbara mamman?
Kaos, kris & drama var en del av vardagen då du växte upp. Livet var svårt för henne & hon höll inte den känslomässiga gränsen mot dig. Din mamma orkade inte vara vuxen & låta dig vara barn.

Jag-först-mamman?
Du fick aldrig beröm för dina dagisteckningar & idag är hon inte intresserad av ditt toppjobb. Hon klarade inte av att se dig & dina behov eftersom hon var fullt upptagen med sina egna. Barndomen gick ut på att göra mamma glad.

Bästa vännen-mamman?
Dina vänner var avundsjuka på din roliga & generösa mamma som aldrig ställde några krav på dig. Du kände dig övergiven & lämgtade efter en riktig mamma. Du hade & har en bra relation med henne, det är bara det att hon inte är någon mamma.

Kompletta mamman?
Om ingen av de tidigare mamma-typerna passat tillhör du de TIO % av de som vuxit upp med en komplett mamma. Hon var inte perfekt, men hon var vuxen & trygg & såg dig som en individ hon skulle hjälpa & coacha till ett självständigt liv.


Denna artikel läste jag i det senaste numret av tant-tidningen Tara. Det finns faktiskt mycket läsvärt & förvånande träffsäkert material där. Under beskrivningarna av de olika mamma-typerna följer information om dina styrkor, ditt känslomässiga bagage & vad du kan göra. Det skulle mig tid att skriva ut det, men om intresset finns kan jag ordna det. Så hojta till om du är intresserad! Jag kan garantera att ditt resultat blir skrämmande träffsäkert som för mig :)


Mina styrkor:
Du är en lysande social begåvning & har en sällsynt fingertoppskänsla då det gäller andras behov.
Du är diplomatisk & förstår instinktivt oskrivna regler.
Du är en utmärkt problem & konfliktlösare.
Du är en bra coach, kan entusiasmera & få andra med dig.
Du är extremt bra på att stötta andra.
Du är lojal & pålitlig.
Du är intuitiv & känner av omgivningen.

Beskrivningen på mitt känslomässiga bagage stämmer såväl in på hur jag för för några år sedan. Det står blandannat att jag saknar grundtrygghet & hur det påverkat mig. Det är dock något jag jobbat med & kommit i mål. Tryggheten & jag är numera ett :) Att jag reagerade starkt med många dramatiska utspel är så sjukt träffsäkert.



I tidningen finns också ett experiment som jag tycker ni ska testa!

Tänk på en konflikt du haft & som gjorde dig känslomässigt upprörd. En konflikt med din partner, jobbarkompis, väninna. Din man kanske missförstod något du sa. & av en liten händelse blev det kanske en stor konflikt. Öppet eller inom dig själv. Sammanfatta konflikten i en mening: hur kände du dig, vilka känslor väcktes inom dig, vad sa du, vad gjorde du?

1. Påminner det du sa om vad din mamma brukade säga till dig när du var barn?
2. Var det något du sa eller tänkte som var exakt likt eller exakt motsatt det mamma brukade tala med dig om & med den ton hon använde?
3. Finns det något i det du kände som var exakt likt eller motsatt det du kände när du hade en konflikt med din mamma som barn eller som vuxen?

Många upptäcker att då de pratar med vänner eller sin partner så talar de precis på samma sätt som deras mammor talade till dem & använder samma gester & känslomässiga ton & uttryck.

Det roliga med detta är att min sambo många gånger för flera år sedan påpekat att jag låter exakt som min mamma när jag skriker & att jag betér mig som henne. Då blev jag rasande vid denna jämförelse. Men nu kan jag skratta åt det & dela med mig av det till er.

Rösti med lingonsylt.

Eftersom jag är så hungrig att jag nästan där har jag letat igenom frysen efter något ätbart & hittade Rösti. Det borde vara klart snart. Åh, jag är såååå hungrig! & irriterad! Vafan är dethär? Snö idag igen. Varför? Det ska vara vår nu. Jag har sett snödroppar & jag har hört vår-fågelkvitter.

Jag skulle behöva storstäda ifall vi får främmande på lördag :) Det blir så fort oreda när man bor litet. Bara ett par byxor hängandes på en stol & en borste på barbordet. Det behövs somsagt inte mycket för att det är stökigt. Jag skulle vilja ha en stor & luftig lägenhet. Vad ska man göra resten av dagen då? En städning vore på sin plats kanske. Men min sambo är ledig & bara ivägen! För att han skulle hjälpa till är ganska uteslutet. ^^

Någon som känner för en fika? Ring.

Ps. MARIA, jag saknar dig. Det är så mycket jag vill berätta.


Tisdag

Jag somnade vid elvatiden & sov i en sekund. Jag svär, en sekund sedan var jag pigg. & jag förstår det inte! Hur är det möjligt? Låg sedan vaken i flera timmar, somnade gott i soffan & vaknade av att min sambo drog mig i tårna, då var det dags att nanna en stund i sängen. Gissa när jag vaknade? TVÅ! & då blev jag väckt, jag hade troligtvis kunnat sova några timmar till.

Mina katter är riktigt tokiga idag. Bob kör hinderbana med Niklas ryggsäck & Jeppe bäddar på en plastpåse från hemköp. Sambon ligger i soffan, helt slutkörd efter ett hårt träningspass. Jag beundrar honom. Själv är jag lat & får aldrig iväg mig på träning trots att jag borde. Hur får man motivationen? Sara trackasserar mig på msn, somvanligt. Fast det är mest kul med hennes galenskaper. Hon är en riktigt sjuk kvinna, precis som jag. Det jag älskar med henne är hennes humor. Vi är så lika hon & jag, på många olika vis :)

Nu blir det annat. So long


Uppdatering

Jag vill ha någon fin brun hårfärg. Är så trött på det röda nu. Kanske att jag blir redhead senare i livet, men nu känns det bara tantigt & fel. Orsaken till det är mitt korta hår som visserligen växt mycket, men jag vill ha det längre!  Det känns mer kvinnligt & mer jag med långt hår.

Vet ni vad? Datorn motarbetar mitt bloggande. Igår när jag skrev ett sjukt långt inlägg blev det error 500 & allt förutom de två första raderna var borta.  Idag när jag skrev ett annat långt inlägg kom jag åt något på tangentbordet som gjorde texten typ 2 cm stor & när jag publicerade var det bara blankt. Det var bara att radera det med andra ord.

Denna dag har spenderats i soffan & sängen mestadels. En liten promenad i vattenpölar & lerblask blev det när magen kurrade & skrek SIBYLLA! & nyss gick vi & handlade ett 20 pack med glass. Vi har båda vårkänslor & då ska det minsann frossas i Gb-klassiker :)

Jag är sjukt trött på snö, regn & den tristess som råder under vinterperioden. Men det vet ni ju säkert? Att jag vill ha vår & sommar har jag tjatat om tusentals gånger den sneate tiden. Jag längtar så! Känner mig lite sliten efter helgens nattpass. Men tanke på att jag bara lyckades sova 5 timmar när jag gick av i söndags & igårkväll borde jag kunnat somna, men inte. Låg vaken till fyra & var uppe igen redan vid åtta. Då blev det värdelöst tevetittande. Insåg att alla kanaler visade samma sak. Ska man tro på allt detdär? Sheer cover, olika träningsredskap som sägs utföra mirakel & ansiktsrengöringar? Ni får ursäkta men jag tror faktiskt att det är bullsh|t.

Just nu känner jag för grillat, solsken, ett glas vin & trevligt sällskap. Sommar sommar sommar!

Vem blir inte glad av denna låt?


. . .

Åh. Jag har nu kollat sjunde & det åttonde & sista avsnittet av Mia & Klara. Kommer verkligen sakna dem.

Trött


Jag är så trött. Ligger minus med sömn. Jag behöver sova!


Megaballarna.

Nu ska jag återgå till teven för att kolla WIPEOUT. Gossip Girl var sjukt bra idag. Love love love! Är fortfarande bitter eftersom mitt långa inlägg bara försvann. Tänker inte skriva om det.

Fan

Så jävla irriterande! Jag skrev värsta långa inlägget & så fuckade det sig när jag skulle publicera det. Bögblogg.


Grisjävlar!

Vilken natt. Vilka grisar det finns. Det är så att man inte tror sina ögon. Hur full jag än är skulle jag inte kasta mat omkring mig. Visst att man kan råka spilla ut läsken. Men det börjar bli irriterande när det är som ett hav av cola på golvet, blandat med matrester. Nu är jag iallafall vaken efter knappt fem timmars sömn. Vaknade av att mobilen ringde. Bah. Tråkväder idag, jag som kände för en långis med Rebecka. Nu känns det mest bara som att jag vill mysa i soffan hela dagen :) Är nog för trött & sliten för att göra något vettigare. Men lite god mat vore inte helt fel. Förslag kanske?

Gäsp

Jag somnade till en stund, men det var inte mycket sömn jag fick. Är sjukt trött & jag kan garantera att den som muckar med mig idag får stryk. Jag har inget tålamod med odrägliga idioter!

Godistajm

Jag klev inte upp förrän efter klockan 17, då hade jag redan vaknat till två gånger vid 12 & 15. Men dessa timmar behövdes kan jag lova. Kom inte hem förrän halv nio, det blev frukost efter avslutat pass. Jag tror minsann att jag ska bädda ner mig i soffan, käka lite godis & vila. Duschen får vänta, jag orkar ingenting just nu känner jag :)

Hoppas du skämms!

Moget Elmir. Kajsa kanske hade fått nog av erat snack & ville dissa din attityd & hon tycker kanske att bigbrother var ett bögprogram. Jag trodde inte mina öron när du sa - "Min bror var med i Big Brother!" Ey, vilket år vad det? Att du lever på det fortfarande. Han är ju förfan som vilken person somhelst. Vad har han åtstadkommit sedan dess? Jag vill inte ha min fitta slickad! & jag tycker det är minst sagt respektlöst att beté sig så som du & dina vänner gjorde. Jag hade hoppats på respekt när jag bad er vara tysta. Inte ens när jag skrek Håll käften, när Kajsa bad er gå eller när vår arbetsledare försökte förklara för er att DETTA ÄR VÅR ARBETSPLATS. VI VILL INTE BLI SEXUELLT OFREDADE! Ni var ju så tuffa "ring polisen då, ring då". Jag tror inte ni var så tuffa när de fick tag på er. Hoppas att det kan få er att förstå att man inte betér sig hur somhelst! Även om det inte kommer få några andra följder så borde detta få er att tänka till. Det är inte okej att göra sådär.


Nattbloggar


Godkväll allesammans! Idag har jag en fuldag, eller hitills har jag inte brytt mig. Har knallat omkring osminkad. Men nyss var det dags att måla ansiktet & då kände jag det. Fuldag. Ni vet hur det är. Vissa dagar blir sminket perfekt & andra dagar känner man sig mest som en clown. Frågan är väl varför? Jag bastade tidigare ikväll vilket resulterade i att jag blev rödflammig, som alltid. Det positiva är ju att man känner sig så ren & fräsch efter bastun. Smiket blev somsagt inget bra. Det kanske har att göra med att jag börjar bli genomskinlig som ett spöke också? Var sjukt länge sedan jag tog mig en tripp till solarieöarna. Sedan har vi detdär med håret. Visst att det växt & jag är glad över det, men nytvättat utan någon form av styling känns det rätt trits med alla "krussiduller" som blir. Hade helst velat föna eller platta det, men sambon sover & sakerna ligger i en prasslig grej i sovrummet. Därför skippade jag det. Kanske inte är så normalt att starta fönen vid midnatt heller? Dessutom har jag fått en råttfärgad utväxt som känns så osexig! Är det bara jag, eller är det inte jobbigt att ha håret uppsatt när det är nytvättat? Det blir så fint & glansigt att det ser mesigt ut på något vis, som backslick. Tacka vetja uppsatt otvättat hår, det blir lite mer ruffsigt & sexigt. Vad tycker ni? Vad jag inte ser fram emot att låtsas vara trevlig mot odrägliga hemvändare inatt. Men det är bara att bita ihop & se glad ut. Hoppas det blir lungt.

Vilka bloggar läser du? Tipsa.

I stabbed a jar of honey because i smoke crack!

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gay
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Niklas fick: I ran naked with a whore because im sexy as hell!
Kurre: I stabbed a homo because im sexy as hell!


Skriv i  kommentar till mig vilken mening du fick. Okej?
Kul tidsfördriv! Wiie

Freestreet

 
En av alla gratissajter. Bli medlem, samla poäng & byt mot presentkort!
(Klicka på bannern för att bli medlem)


Här är några av de butiker du kan få presentkort på. Något för alla.


HÄR kan du se resten. Somsagt, något för alla. Lycka till!

Fredagsfunderingar

Det är fredag idag, de flesta människor har troligtvis anlänt från jobbet, tagit sig en dusch & är fullt upptagna med att prova kläder till kvällens bravader. Men inte jag. Här sitter jag, ensam & bitter, en tidig fredagskväll & funderar ärligt talat över meningen med livet. Djupt skit. Jag är så less på att inte vara tillfreds, att ständigt ha en känsla av missnöje & vantrivsel häck i häl. Gör något åt det tänker säkert ni. Det är inte så lätt. Ni vet ju att jag vill ha ett vanligt jobb med vanliga svensson-tider, vilket innebär jobba vardagar & vara ledig på helgerna. Jag vill ha rutiner, ett värdigt liv. Ha tid & möjlighet att kunna träffa mina vänner, mycket oftare än vad som är möjligt nu. Jag vill kunna gå ut en fredag eller lördag & roa mig med mina vänner, skaka röv på dansgolvet & käka fyllemat innan läggdags. Jag vill kunna stanna hemma en helg & bara mysa framför värdelös teve tillsammans med min sambo. Bara spendera lite tid med varandra. Gå på parmiddag, hälsa på svärmor oftare eller bara hänga lite med svärfar. Jag vill kunna träffa min bror, Fialotta & Kax för galna upptåg. Oftare! Jag vill inte behöva tacka nej till livet för att jag är trött & behöver sova för att orka jobba, eller för att jag ska iväg & jobba på de mest udda tiderna. Det låter säkert som att jag är bitter rakt igenom, som att jag aldrig är nöjd. Riktigt så illa är det inte. Jag är bitter, men jag klarar av att stå ut med detta, hur länge vet jag inte. Men samtidigt känner jag  att vi lever bara en gång, varför inte ta tillvara på det & göra saker man trivs med? Där inkluderat ett värdigt jobb. Ett jobb som får mig att känna mig nöjd & lyckad över mina prestationer. Ett jobb som jag trivs på & som fungerar med mitt liv i övrigt. Det är där skon klämmer. Detta jobb passar inte med det liv jag vill leva & därför känner jag mig inte tillfreds.Jag behöver rutiner i mitt liv & jag skulle verkligen behöva träna. Eftersom träning inte känns superlockande för mig så behöver jag pass. Utsatta tider i veckan som jag deltar i pass ledda av någon som pushar! & det skulle verkligen inte fungera eftersom jag jobbar så udda. En sak ska ni veta, jag sitter inte bara här & beklagar mig. Jag försöker göra något åt denna situation, letar dagligen jobb & finns det någon som faller mig i smaken söker jag det. Men som vi alla vet är konkurrensen hård med tanke på att arbetslösheten är så stor & allt fler varslas. & det är det som får mig att hålla fast vid mitt jobb. För det är ju ändå ett jobb. Jag pallar inte med AF eller alfa. & jag vet inte riktigt vad jag vill i livet heller. Fast nu har jag fått upp ögonen för något intressant & jag hoppas verkligen att det går vägen!

AHAHAHA


Lånad bild. På länken kan ni också läsa en artikel om restaurangen. jag skrattar arslet av mig.

Godmorgon

Jag har precis klivit upp, bara hunnit diska. Känner mig tråkig idag, har legat & hostat hela natten också. Det blir att ligga i soffan & mysa tills det är dags att jobba en sväng. Ciao

Lycka.


Denna bild symboliserar lycka för mig, inte på ett vis utan på många olika. Det var en vacker höstdag. Jag var på promenad i mina barndomstrakter (Skärblacka) tillsammans med min bästa vän Maria som också är fotografen till denna underbara bild. Bilden i helhet symboliserar lycka men det gör också min blick, hela mitt uttryck utstrålar liksom lycka. & denna var en lycklig tid i mitt liv på många olika vis. Maria & jag bodde fortfarande grannar. Jag var förlovad, vilket ni vet att jag inte längre är. & jag kom fortfarande i mina blåjeans i storlek 26. Det är nu ett minne blott! Fast nu ser jag å andra sidan mer hälsosam ut kanske & mina bröst kom ju tillbaka när jag gick upp några kilo. Men somsagt, lycka, det är vad denna bild är för mig.

Dagens händelser


En riktig sovardag har det varit idag, har inte sett till katterna speciellt mycket. Dock har jag smygit mig på dem för att få lite kärlek & på köpet hår överallt. De fäller förjävligt nu. Vad har jag annars gjort idag? Telefonerat med Rebecka, Emelie & så ringde mamma (kors i taket!) Stackarn är sjukskriven pga x antal brutna revben. Tvättat jar jag gjort sedan 17 också, skönt med kvällstid. Allt hinner liksom bli torrt eftersom jag har torkrummet till klockan sju imorgonbitti, om jag vill. Jag var förbi palace & hämtade min vinst också!



Ah, nu är väl inte kortet taget ur den bästa vinkeln. Så blir det kätt mig sig själv som både modell & fotograf :) Men tishan satt bra & jag är lycklig nu. Tack Jenni!

Okej, kära läsare :)

Nu vänder jag mig till er! Ni som dagligen läser min blogg, så troget.

- Är det något ni saknar att läsa om? Önskemål?
- Vad får er att återvända?
- Det bästa/sämta med min blogg?

Var inte blyga, svara :)

Det orange kuvertet.

Det får mig att känna mig gammal & dålig. Jag vågade först inte öppna det eftersom jag inte pensionssparat ett enda öre. Men det var ett glädjande besked, nästan 40000:- som min föredetta arbetsgivare sparat till mig. Jag måste ta tag i detdär med sparandet, jag vill leva ett lyxliv när jag är gammal & grå. Men först på min lista står ett heltidsjobb, för med deltidslönen har jag inte råd att spara :)


Dumkatt

Bob är en dum katt. Jag tror han är lite schizofren. När han får (vad han anser) för mycket klapp & kel - då börjar han plötsligt bita & riva mig i handleden. Vilken jäkel! Han har sylvassa klor & det svider alltid sådär äckligt efteråt. Jag klev precis upp & hittade min sambo i soffan, tydligen är han ledig idag. Ont i magen. Vilket bullsh|t?! AHAHA. Tönt.

HEARTLESS


The Fray gör den så mycket bättre än Kayne!

Jag älskar mina hamsterkinder!



Some pics


Igår när jag dammsög hittade jag ior under kudden i soffan. Han var stenhård. Vilken fin liten välgjord godis va? Nästan som ett konstverk.

Här sitter Jeppe & Bob, de andas frisk luft & kikar lite på deras kompis pippin i smyg. Människor som talat med mig i telefonen när jag ser pippi flaxa hit & landa på vårt tak tänker nog ´psyket nästa´. Det är samma visa varje gång. PIPPI PIIIIPPI PIPPIN PIIIIPPIIIIIIIN. När min kära bror hörde det för någon vecka sedan sa han bara "ehum okej" & jag kan tänka mig att han såg ut som stirrgubben på msn, ni vet denna -> :| Men vad gör man inte för sina små liv?


& detta kallar jag KÄRLEK. De sitter med sina långa svansar ihopvirade & huvudena tillsammans. Är de inte söta? Jo, säg att de är!



 


Jag är en vinnare.

Första tävlingen jag någonsin vinner & det blev en t-shirt som Jenni tävlade ut. Grattis till mig


Hur boknörd är jag?


Mia & Klara.

Jag har precis druckit te & käkat macka samtidigt som jag kollat det senaste avsnittet av Mia & Klara :) Jag får en såndär töntig lyckokänsla i hela kroppen när jag kollar på dem. Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, men deras humor är klockren. Ska straxt ta mig en dusch innan det är dags att knalla iväg för att jobba fyra ynka timmar. Jag är fortfarande på jakt efter något nytt. Men det finns inga spännande jobb att söka. Ciao

Testade igår två glassnyheter;
- Nogger Mint
- Sandwich (krossad choklad)

Jag kan på rak arm säga att det inte var något att hoppa glädjeskutt över, alltså ingen ny favorit inför sommaren! Men än finns det många nya glassar att provsmaka. Min GB-favorit hitills är Mayan Mystiqa som kom i fjol. & egentligen är det sjukt vad dyrt det är med glass. Nogger & Sandwich kostar 14:- styck. Rena rånet. Glass hör ju sommaren till. Om man äter en glass om dagen i den prisklassen under en månad blir det 420:- De nya Magnumglassarna kostar 22:- Mygod!

Irritation

Jag blir så lack. ALLTID blir jag väckt av min telefonjävel OM jag inte stänger av den helt. Det finns ingen riktig ljudlös-funktion, nej för det vibrerar! Tror minsann att jag ska byta tillbaka till min antika Nokia, när jag hade den fick jag sova ostört. Det är ett jävla 08-nummer som ringer mig hela tiden. Det ringde minst 3 ggr igår, varav 2 ggr på raken! Imorse ringde samma jävla nummer klockan nio, då stängde jag av telefonen. När jag satte igång den nyss hade jag ett iqsvar där ingen så något. Vad fan är vitsen att vänta till efter pipet om man inte ska säga något? Idiot.

När det blåser på månen

Denna reklam ger mig rysningar. Orden träffar rakt i hjärtat. I julas hade jag en plan, att spela in den & ge på dvd till någon.

Nu NAVY CIS.

Duktigt Ida!

Som ni ser har jag nu bakat :) & jag tvingade precis iväg min sambo för att handla grädde. I ugnen står våra grösaker/potatisar, snart är det alltså dags för mat & dessert på det. Navy CIS först & sedan Desperata hemmafruar. Det kan inte bli mycket bättre! Wiiie. Jag har dessutom hunnit med att diska, städa köket & dammsuga sofforna. Duktigt Ida!

Jag kan bli så grymt irriterad på min sambos ständiga frågor.
- Har du sett mina brillor? Vart är stekpannan? Vart har du lagt grytvantarna? Vart är toapappret?

Till saken hör att han inte öppnar sina ögon innan utan det första han gör är att fråga mig. Frustrerande. Men utan att leta kan jag oftast svara härifrån vart sakerna är trots att jag inte rörde dem sist. Är något borta eller så - är det självklart min fel. Känner ni igen er? Jag älskar såklart min tok ändå, han är så charmig. Jag älskar de dagar då fjärilarna fortfarande kittlar i magen efter mer än fem år tillsammans.

Kladdkaksmuffins




Vispa ägg, socker & vaniljsocker vitt & pösigt.


Smält smör, häll i matolja & sirap. Blanda ner i äggsmeten.


Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver & salt. Vänd försiktigt ner det i smeten.


Hacka chokladen & smält över vattenbad. Blanda med smeten.


Ingredienser;
2 st ägg
2 dl socker
1 tsk vaniljsocker

50 g smör
0.5 dl matolja
1 dl ljus sirap

2 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 nypa salt

100 g blockchoklad

175 grader, mitten av ugnen, ca 12 minuter.



Jag använder ljus blockchoklad, inte 70% som det står i det ursprungliga receptet. & rapsolja funkar lika bra.

Kladdkaksmuffinsarna är sedan flera dagar tillbaka slut.

Jag har beslutsångest. Ska jag baka eller ska jag inte? Min sambo tjatar såklart på mig & det kan jag förstå. De blev verkligen i världsklass mina muffinsar :) Vi har precis varit & handlat lite. Ikväll blir det lövbiff med bearnaisesås & potatis med grillade grönsaker (från findus.) Jag känner mig lite seg, så jag tror minsann att jag skjuter upp detdär med bakandet. Åtminstone tills mina öron blöder av allt tjat. Haha.

Hej, vi gillar värmegolv




Tisdag

Jag var dyngsur om mina fötter inatt när jag knallade hemåt från jobbet i snöblasket. Vad var meningen med detdär snöfallet? Så långt mitt öga ser nu så verkar det smält bort, redan. Igår var det lungt & skönt på jobbet, jag hade en negativ inställning men det blev bra iallafall :) Vi käkade godis & förundrades över hur många gamlingar som besökte oss. De skulle säkert på MÄN SOM HATAR KVINNOR. & sedan fick jag mig ett gott skratt & vetskap om något jag sent kommer glömma. Mygod! Det kan inte vara sant. Vad sjukt det är när man föreställlt sig något & sedan visar det sig att man är helt ute & cyklar trots att man varit tvärsäker på sin sak utan att egentligen ha "bevis" för det. Mamman & sonen som alltid handlar av mig är inte mamma & son - de är gifta! WHAT?! Båda ser uppenbart tappade ut. Men jag var ändå tvärsäker på att hon var mamma, för de betér sig så & hon ser sjukt gammal ut i jämförelse med honom. HAHAHA! Vi var klara redan vi stängning igår egentligen men jag skurade golvet TRE gånger! Bara för att. & för att det var så skitigt sedan i lördags. Nu borde det glänsa. Ernst & Saijja följde mig hem & jag var hemma redan vid ett, yey.

Idag börjar desperata hemmafruar! Som jag längtat.


Jag & min bästis Kax (bror-son) HAHA




Lillen & Fias söta bäbisjäkel.

Några bilder


Här färgar jag ögonbryn & fransar.


Mitt sällskap på toaletten. MysBob.


& så. . jag.

Håret har växt, som fan. Jag vill ha det längre! Långt. Saknar mitt hår. Jag tycker typ att håret är huvudsaken. Känner mig inte alls lika kvinnlig i denna utvuxna page. Det ska vara långt hår, jag trivs bäst i det. Tålamod Ida. Tålamod.

^^

Jag är sjukt seg, känner inte alls för att jobba idag. Är fortfarande förkyld & aningen hängig, men det är bara att bita ihop. Har hunnit med att söka 2 jobb idag, heltidstjänster. jag känner mig desperat alltså. Skulle nog kunna ta vilket jobb som helst, bara det var heltid. & gav mer cash! Det är så förbannat tråkigt utan rutiner, det känns faktiskt som att jag inte har något liv. Ledig tid går åt till att sova, planera för sömn eller bara ligga vaken & tänka JAG MÅSTE SOVA! Nattarbete är inget för mig. Jag måste komma igång med träningen också & det är fan i mig kört när jag jobbbar sådär udda. Det går åt så mycket tid till att ställa om sig & det hinns inte med innan det är dags för natt igen & sedan dag. Jag vill ha ett heltidsjobb. Rutiner! Mina ögonbryn fick inte speciellt mycket färg igår, så jag sitter här idag igen & gör ett nytt försök. Har hunnit med allt jag skulle göra idag innan jobbet, nu är det bara att sminka mig & klä på mig men det får vänta. Jag ska ju knalla först om 2 timmar. & det ser jag somsagt inte fram emot. Det är nästan så att det vänder sig i magen. Dels har jag dåligt samvete/ångest eftersom jag har varit sjuk & satt dem i klistret. Men jag kan inte rå för att jag är sjuk, det är inget jag önskat! Samtidigt känns det som att jag tröttnat. & det är väl inte så konstigt med tanke på att jag inte trivs med tiderna & att det inte ger speciellt mycket pengar. Får fortsätta jakten efter något nytt.

Måndag

Nu har jag klivit upp, men det känns inte riktigt som att jag är vaken. Vaknade till vid nio av att Bob hoppade på min mage :| Det gjorde ont. Jag förstår inte riktigt vartifrån katterna får sin energi, för de kan springa omkring i timmar & bara jävlas. Jag ska försöka vakna till liv nu :) Sedan blir det frukost, dusch, kolla posten & diskning. & jobbet klockan 17. Ciao


Rubrik?

Godkväll kära vänner! Det känns som att denna helg gått på tok för fort.
Imorgon är det dags att återgå till jobbet efter en tids sjukdom, på ett sätt är det väl skönt. Men jag känner mig inte helt kry än & jag skulle behöva "egentid". Vad underbart det skulle vara att dra iväg på en liten semester med älskling. Bara ta hand om oss själva & varandra. Film igen. Sov sött allihopa.

Fågel som fågel för fan

Anledningen till att jag inte bloggat tidigare idag är för att jag så fort jag vaknade slet med Rebecka på en promenad som tog oss mer än 3 timmar. Den enda gången vi satt var när vi käkade kokt korv på City Gross. Katterna behövde torrfoder minsann. Det var en skön promenad, fast det blev förbannat kyligt då solen försvann. Jag hörde hur det prasslade i ett buskage & ut springer något som jag väljer att kalla TJÄDER! Rebeckajävel förklarade för mig att det var en fasan. Jag är fortfarande bitter. Fågel som fågel? Därefter jar jag ägnat min kväll åt att diska, duscha, läsa tidningen, kollat gossip girl & nu sitter jag här i reklampausen på Beck. Hunnit med att färga ögonfransar & bryn har jag gjort & käkat morötter, blomkå & guka i dipp :) Återgår nu till filmen. Ciao

Gossip Girl

Jag är superupptagen. Uppdaterar dagen senare! So long

RSS 2.0