Rosévinet är nerpackat


Nu ska jag på äventyr.


Fredag

Här sitter jag & blir tokig på allt jävla oväsen. Det känns som att bristningsgränsen är nära. Nu har jag stått ut med detta i alldeles för många månader. Ni förstår kankse hur skönt jag haft det under dessa veckor på lian? Idag är jag hemma, likaså var jag igår. De tyckte att jag skulle vila upp mig & ta nya tag nästa vecka, som också råkar vara den sista innan denna 6veckors-lia är slut.

Det börjar närma sig sommarlov, men för min del blir det inte mycket till lov. Jag ska jobba ca 8-9 veckor, på två olika ställen.

Förövrigt så är jag fortfarande efter två månader sjuk. Fått svar på röntgen, vilket visade att jag har vätska i lungsäcken. Provet de gjorde med mina vita blodkroppar tyder på att jag kan ha astma eller allergi. Jag bryr mig inte så mycket, jag vill bara ha ett mirakelpiller som gör att jag slipper känna mig hängig jämt & ständigt.

Letar lägenhet för fullt också & hoppas på att vi hittar något klockrent. En tvåa eller trea med badkar & en balkong i söderläge! Någon som har en lägenhet till oss?

Annat som händer är att jag väntar svar från antagningen angående sommarkurs med rätt till csn. Vore rätt najs om jag blev antagen, skulle lösa pengatrubbel & göra mig lycklig.


Torsdag

Nu blir det provtagning. Hoppas på att inte få samma kvinna som förra gången.

Jag blir så jävla förbannad

när jag läser detta.

Det blev ingen lång dag idag.

Men jag är tacksam för de underbara människor som finns där jag gör min praktik. De är så omtänksamma & förstående. Jag blev hemskickad eller rättare sagt hemskjutsad. (Avsläppt utanför apoteket där jag kunde hämta ut mina mediciner.) & på begäran av B ska jag nu krypa ner under täcket & stanna där resten av dagen. Jag känner inte för något annat heller. Imorgonbitti väntar ett besök på vårdcentralen för fler blodprover.

Känner mig fortfarande vimmelkantig. Vet inte triktigt vad som hände, men helt plötsligt blev jag kokhet & svetten rann i min panna. Var nära på att svimma.


BIG LOVE


Non-stop


. . .

Don't think about the past, don't worry bout the future
Just live in the moment
Long as there's another day there will be another way
A chance to make it through


Tystnad

Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig. Jag undrar hur du mår & om du blir bättre. Det gör så ont i mitt hjärta. Vetskapen om vad som hänt & ovissheten, för jag vet verkligen ingenting. Med dessa små rader som du säkerligen aldrig kommer att läsa vill jag bara lätta på mitt hjärta. Jag känner mig som en dålig människa & ja, jag har samvetskval - för alla gånger jag struntat i att ringa eller varit för upptagen för att hälsa på. Jag ber en tyst bön & hoppas att änglarna inte tar dig ifrån oss!


Måste bara säga att

det som gjorde min kväll var när jag upptäckte två betyg där jag kammat hem full pott, alltså VG.


AIRPLANES <3


Myslåt!


Bounce - Gökboetsnutt


Så jävla grymt.


Jag har köpt en fisk!


(Lånad bild.)


Så såg jag ut igår


25/4-2010 - ett datum att minnas







Ni är så himla fina tillsammans! För mig är ni kärleken.
Åh, spegelbild - jag älskar dig!


Tack Sara & Toni

för att vi fick äran att vara med & fira er förlovning! Jag är så himla glad för er skull & önskar er all lycka. Det är inte varje dag man ser sin älskade vän sen kolrotsbowlingen en sensommar för en sisådär åtta år sedan byta ring med en hjälte i basketskor. Det värmer mitt hjärta att se er. Jag vill avsluta med - nu har dom fått varann, kär & galen! Klockor börjar ringa, tralalala. Hahaha.

Med kärlek
Ida & Niklas


En riktig snyftare


Mina egenkomponerade MSN-gubbar







[ Tillägnade världens bästa Sara. ]


& en väska :)


Nya kärlekar till fötterna :)





Vad tycks?


Beslutsångest





Svart elegant spetsklänning?
Enkel puderrosa klänning?
Blommig somrig klänning?

Vilka skor jag tar beror helt på klänningen. Antingen de nya klackskorna med rosa & zebramönstrade detaljer eller de svarta stövletterna. Till det en kavaj.

Hjälp mig - vilken klänning?


Hemmagjorda :)





Inte illa för att vara första gången va?
Är du sugen - kom hit! Sushi var inte Niklas grej.


Ringarna - det var kärlek vid första, ni vet :)


Min nya leosjal - love it!


För första gången i mitt liv


- lagar jag hemmagjord sushi.


Avslut


Underbara Norrköping

Ett dygn i huvudstaden räckte gott & väl för min del. Överallt massa stressade själar. Det gäller att armbåga sig fram. Tacka vetja älskade Norrköping, det är lagom stort för mig. & det känns som att människorna här är mer ödmjuka. Råkar någon knuffa på en får man oftast en ursäkt, även om det säkerligen inte var avsiktligt. Här vill jag leva - här vill jag dö. Vistelsen var riktigt lyckad! & jag som inte skulle shoppa kom hem med en kavaj, två sjalar, två par skor, en väska & lite annat smått & gott i form av basplagg & ringar typ.


Sexy biatch


Nu blir det frukostbuffé @ hotellet. Ciao


Underbar sjal & stövletter :)


The last BOUNCE

Så jävla klockrent. Jag kunde inte vara mer tacksam än jag är just nu. Tusen tack Rebecka för att du bjöd mig på halva din julklapp. Känslig som jag är grät jag nästan i slutet. När bara tomma stolar stod kvar. Hela denna dag har varit underbar. En liten minisemester med en kär vän, det är sånt som behövs ibland för att ladda batterierna. För att orka ta nya tag. Vi har ätit kinamat, sushi & fikat. Sprungit på gamla stan & i city, kikade även in på NK en sväng. Jag längtar efter morgondagen - hotellfrukost. MUMS! Sedan blir det en sväng på stan innan hemfärd & när jag kommer hem ska jag göra något så kul som att tvätta. . en lördag. Men på söndag kan jag inte för då ska jag göra något mycket roligare!

Nu blir det hotellsängen & chipspåsen. Jag känner mig snurrig, typ bakis. Ser inte fram emot tågresan & åksjukan. Så det blir nog en sväng förbi apoteket för att inhandla piller mot det. Godnatt!


Jag innan avfärd imorse


Hur söta?


Här bor vi


Scandic Sergel Plaza.


Hej från sthlm



Nu ska jag fixa till mig & sedan väntar taxin mot globen vid sju. Titta in senare om ni är nyfikna på uppdatering. Datan är såklart med till huvudstaden.


Boooooooooring

Jaha, vad ska jag roa mig med i två fucking timmar då? Jag är redan rastlös. Det som återstår är sminkning, påklädning & packa ner det sista - sen är jag redo för avfärd. Kanske ska ta en dusch bara för att & volyma håret. Äääääääh.


Åh godmorgon!

Det ser ut att bli en riktigt fin dag & det tackar jag gudarna som styr vädret för. Dock ligger is på vårt tak, så småkyligt såhär på morgonen är det med all säkerhet. Min klocka ställdes på åtta men vem vaknar kvart i sex pigg som en nötkärna om inte jag? Men då får jag endel gjort innan jag ger mig av mot huvudstaden. Har redan hunnit med att diska hälften av disken & nu hamnade jag har med morgonkaffet, berocca & en mackjäkel.


Godkväll

Här hamnade jag en snabbis. Är mätt i magen eftersom N tvingade i mig en pizza. Egentligen håller jag på med packandet men tog en liten paus. Ska återgå & sedan ta mig en lång dusch. Det är så ruggigt, jag fryser inifrån.


Det är ingen vanlig dag

för det är Jonnas födelsedag.














(För er som inte vet så är den här Jonna en av mina närmaste vänner.)

Du är underbar. Jag älskar dig.


Torsdag

Igår gick jag & la mig redan innan sju & vaknade innan klockan hann förstöra min dag. Försökte sova bort allt det onda men det gick inget vidare. Det är bara att bita ihop. Ska bara svepa mitt morgonkaffe & dra iväg till praktiken. Känner mig inte så manad att knalla en trettiominuters-promenad i detta ruskväder. Men måste man så måste man. Just nu känner mig mig väldigt uppspelt inför morgondagen & när jag kommer hem ska jag försöka packa smart. Det blir en utmaning. So long


Jag försov mig

& jag fattar inte hur jag kunde. Ligger med mobilen i handen utan att vakna. Istället vaknar jag när larmet går på igen - tio minuter senare. HAHA! Men det spelar ingen roll, jag har gott om tid på mig. En fråga bara - VAD ÄR DET FÖR JÄVLA VÄDER? Det blir på med vinterjackan & ett paraflax över huvudet. Måste komma ihåg att ta med mig mina mål & påminna dem om halvtidsbedömningen som jag ännu inte haft. Om jag fått bestämma hade jag helst legat kvar under mitt varma duntäcke & klivit upp igen när solen är tillbaka. Ciao


Tjugonde april

Idag har jag spenderat 2 timmar på praktiken & typ 2 timmar på vårdcentralen. Jag blev stucken i fingert 2 ggr (nu har jag ett blåmärke & det gör sjukt ont!) & de tog massa blod från min arm, dessutom petade kärringen ner en tops i halsen på mig. Jag trodde att jag skulle spy på henne. Jag vet fortfarande inte vad som är fel på mig. Men imorgon ska jag på röntgen. Har också handlat receptfria allergitabletter för att testa om de gör någon verkan, på läkarens begäran. Fast jag har inte bara gjort tråkigheter idag. Rebecka & jag tog en sväng på stan & en sen lunch.

Nu blir det en dusch. So long!

Min komihåg-lista
Onsdag - Röntgen
Torsdag - Cellprov?
Fredag - Stockholm
Lördag - Hem från huvudstaden + tvätta.
Söndag - Fira något stort tillsammans med en kär vän & alla hennes vänner.


Ibland blir jag så trött på mig själv.

Jag ska alltid panika i onödan. Det vet de som känner mig. Framförallt Rebecka. Hon vet allt om mina funderingar, uträkningar & planer - för det är henne jag alltid ringer & tjatar på. HAHAHA! Vad jag ville komma till var. . tänk vad skönt att kunna ha en avslappnad det-löser-sig attityd. Dessvärre är det inget jag fått, så istället målar jag upp det värsta tänkbara scenariot. Nu handlade det om sommarjobb, men det har löst sig. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. För de sliter & drar i mig från olika håll. Ska försöka få mitt schema från företaget jag har praktik på imorgon efter att jag varit på röntgen & ge en kopia på det till Ellinor så att hon kan planera in mig hos ***** på mina lediga dagar. Vecka 26-28 kan jag vara bara hos ***** men 29-32 vill min praktikplats ha mig. Vad svårt allt blev. Men jag är tacksam för valmöjligheterna & all hjälpsamhet. Aw.


:)

Maria Montazami.

Vem gillar inte den urcharmiga kvinnan?


Tisdag

Väntar samtal från vårdcentralen & dricker berocca. Ser fram emot fredag!


Huvudbry

Håll tummarna för att jag blir antagen till en sommarkurs. Jag går som på nålar, får beskedet i början av maj & det är ju typ 2 veckor kvar. Lite bitter är jag allt, för det har strulat till sig. Men jag orkar inte bry mig. Hoppas på att det löser sig. Jag som ville jobba så mycket jag kunde i sommar & se cashen rulla in. Nu blir det kanske inte så, men jag gråter inte ihjäl mig för det. Everything happens for a reason, säger man väl? Inte blir jag ledsen för att jag kan glassa i några veckor, sola, bada & bara njuta - istället för att slita häcken av mig. Men jag ska inte ta ut nåt i förskott, det kanske löser sig. Svärmors assistent kollar ju runt efter möjligheter. & jag har ju andra jobb på g. Dock känns det som att jag skulle behöva SEMESTER. Det har hänt mycket. Vad tänker jag inte gå in på här. Nu ska jag ta mig en dusch & sedan varva ner. Imorgon ska jag kliva upp lagom till åtta & ringa vårdcentralen för att få en tid. Hoppas de kan reda ut varför jag mår såhär, för jag orkar inte mer.


Jag & baby :)


Godmorgon!

Sovmorgon idag! Jag börjar inte förrän vid 12. Inte för att det blev så mycket till sovmorgon eftersomn de fortfarande bilar, men ändå. Jag har massa tid på morgonen som jag kan spendera hur jag vill. Har klätt på mig, sminkat mig & diskat hitills. Nu ska jag gå till affären & handla färska frallor. Lite vardagslyx! Det kan behövas en deppig måndag.

Jag skulle behöva ägna dagen åt telefonsamtal till vårdcentralen men jag skjuter på det. Skulle behöva åka till vrinnevi på ett läkarbesök & gå till umo för att förnya p-piller receptet. & min egna skitvårdcentral för att göra allergitester. Allt lägger jag åt sidan. Undrar när jag ska ta tag i det. Jag har ont i mitt vänstra bröst. Just nu är det en diffus smärta, jag kan inte säga om det är hjärtat eller om det är bröstet. Det gör ont & är obehagligt. Vart går man om man vill få sina bröst undersökta?


Jag är så himla less.

       

Söndag

Jag har varit vaken sedan fem i sju. Roat mig med att titta på katterna som spanar på fiskarna (kardinaltetror)som besatta. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska ha i akvariet ännu. Båda är vi sugna på saltvattensakvarie & alla fina fiskar man kan ha i saltvatten. Men då måste vi investera mera. Jag tror vi kommer att avvakta & se om intresset för fiskar finns. Dom är fina att titta på men jag tycker dom är äckliga. HAHAHA!


Ge mig sommar & sol, nu tack


En perfekt jävla topp!


Älskar spets-axlarna.


Godbitar i garderoben


Min utsökta äppelpaj :)


Flytta hem till mig, snälla


Lånad bild.


Veckan som gått








Spets & leo var en het kombo tycker jag.


Pälsvård med Gäddan.


Lillebror & Ville på taket.


Bella & Doris busar.


Sommardäcken.


Söta monsterVille.


I swear that everyday I feel like my mind is haunting me

I think of every little stupid mistake that has been made
This time I don't have the strength to gather myself
I'm falling to pieces

Hej hej hej

Förutom att bli med fisk har vi hunnit med att gå på en promenad i solen & käka en delikat våffla. Mums med stora bokstäver! Ni som inte varit på våffelmakerit måste genast dit. Punkt slut! Nu ska jag hjälpa min pussgurka & mecka akvarie - men om ni kikar in senare har jag uppdaterat med bilder som ligger i min kamera från den gågna veckan. Så kika in vetja :)


Jag blev med fisk.

Vilken underlig fredag. Jag räddade livet på en malawisiklid & kort därefter blev jag med fisk. Vi kom hem med ett akvarie som N nu inreder. & om en vecka flyttar våra nya vänner in till oss. Detta ögonblick får mig att tänka på back in the days när jag hade abborrar i ett akvarie på mitt flickrum. Typ i samma veva som jag hade en kräfta i badkaret. Katterna lär bli glada när de ser FISK i levande form tror jag.


Nu ska jag sova!

Är helt slut efter att ha meckat med bilen. Sista dagen att byta däck men nu är det fixat iallafall. Dessförinnan drack vi kaffe hos svärmor & så gjorde jag ca 8 timmar på praktiken. Imorgon är det på´t igen men sen är det helg. Som att det är mycket vila bara för att det är helg? Jag har massa måsten & borden. Diska, städa & tvätta. & på söndag ska vi premiärgrilla. Aaaw! Okej, sömn var det. Men först torka håret lite & mecka till en fläta för att undvika kråkboeffekten som gärna uppstår när man lägger sig med blött hår. Hoppas ni inte saknat mig för mycket idag.


Godkväll

Vi hittade dit & hem också. Det blev på med ugnen & feta arslet i soffan. En sen middag idag, jag är så trött att jag skulle kunna slå ihop här & nu. Men tänkte kolla efterlyst & käka maten som borde vara klar om en halvtimma kanske? Supersugen på att skaffa hus är jag! Fan vad mysigt de bodde. Ett rött hus med vita knutar mitt i ingenstans typ. Men stora ängar runtom varpå kossorna kommer spatsera i sommar. Aw. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag att bo i lägenhet hela mitt liv. Jag älskar att bo nära saker. Att inte vara  tvungen att ta bilen utan fri som en fågel kunna ta mig vart jag vill på mina fötter. Eventuellt premiärgrillning på söndag. Ih


Ciao bella!

Nu drar vi på ett äventyr. Önska oss lycka till med att hitta med hjälp av eniros vägbeskrivning som suger. "Starta i riktning nord på luntgatan" HAHAHAHAHAHA! Solbrillorna åker på bakom ratten. Åh, vad jkag älskar vår. So long


It´s a beautiful day!

Det är inte varje dag man får spendera en solig dag tillsammans med sin lillebror. Idag fick jag äran :) Men tillslut dissade han mig för att träffa tjejen. Jag är så galet trött & har huvudvärk. Det är inget kul att lyssna på bilandet nu. Tycker fruktansvärt synd om mig själv. Nu blir det en svöng till affären för att handla potäter till maträtten jag ska slänga ihop. So long fuckers


Onsdag

Jag & lillebror har promenerat i det fina vädret, ätit glass på mitt tak i solskenet & nu slappar vi i en varsinn soffa. Jag känner huvudvärk komma smygande & hoppas att den ger med sig för planen är att åka till landet en sväng när älskling kommer hem. Byta däck på bilen måste vi med göra.


Jag ska erkänna en sak

Igårkväll slog jag ihop efter åtta. Med andra ord missade jag desprate housewives som jag längtat efter en hel vecka. Idag är jag ledig & klev upp redan vid halv sju eftersom det var omöjligt att sova vidare. Sitter just nu framför min fina data & irriterar mig på hur mycket det låter när de bilar, vilket de fortfarande gör! Jag hoppas det är klart snart för jag blir galen. Ni ska veta hur underbart det är att vara på praktiken vareviga dag & slippa eländet. Vi håller på att leta ny lägenhet, något lite större med balkong eller uteplats. Ni får gärna hålla utkik om ni hittar något ni tror skulle passa oss. Dags att föna håret en snabbis innan lillebror ringer. Pst! Vet ni vad jag gjorde halv åtta imorse? Solade solarium. Jag är inte frisk! Jag som alltid älskat sovmornar. :$


Mygod vad jag är trött

& ändå har jag påbörjat en storstädning. Får se om jag slutför skiten eller om jag däckar i soffan trots att det är underbart väder ute. Ledig imorgon iallafall :)


Jag älskar min blommiga klänning


Söndagen den elfte april






Fortsättning på uppdatering

Nyduschad sitter jag här & coolar ner innan det är läggdags. Jag ska sova tidigt idag, eller iallafall stänga av datan & mysa ner mig i soffan - redo att somna in. Det är tufft att kliva upp halv sju, men jag gör det vareviga morgon med ett leende. Anländer hemåt efter femsnåret nästan varje dag. Igår tog jag mig i kragen & skickade ut ett "tack för visat intresse, men jag har redan sommarjobbet fixat-mejl" till alla de jag fått gensvar ifrån. & det var väl ca 15 stycken som nappat via mejl. Dessutom går telefonen fortfarande varm, har haft flera missade samtal - men nu har jag ju faktiskt praktik & då kan jag inte telefonera hela dagarna. Det känns så jäkla kul att jag fått så stort gensvar på CV + brev. Sånt ger lite extra självförtroende. En liten egokick tillochmed.


Uppdatering - måndag

Tänkte mig en snabbuppdatering så att ni vet vad jag lever & vad jag styr med. Är förtillfället proppmätt på kyckling, ris, krocketter, beasås & wokgrönsaker. Slutade så sent som 17 idag & bara därför får jag vara ledig på onsdag. Jag älskar verkligen min praktikplats & det härliga är att de älskar mig tillbaka, såväl personal som brukare. Därför blev jag efter inte ens två gjorda veckor erbjuden sommarjobb. Det erbjudandet kändes guld värt & helrätt i hjärtat. Av den anledningen har jag sagt upp mig från sommarjobbet som personlig assistent inom kommunen. Jag ångrar mig inte en sekund. Det kommer bli en skön sommar känns det som. Trots att jag ska spendera 8 veckor jobbandes. Någon gång i maj får jag reda på om jag kommit in på någon av de sommarkurser jag sökt på distans (mest bara för att få csn i juni). Jag håller tummarna för att jag får plats någonstans för annars kommer jag ligga efter med ekonomin. & nästa fredag packar jag väskan för en natt i stockholm. Nu ska jag & älsklingen duscha. Ciao


Ida


Tussilago :)


Fikasöndag :)


Imorse käkade vi baguetter & godsaker till frukost sedan åkte vi till blacka för att hälsa på lillebror. Vi var nog överallt. Hos mamma, faster, lillebror + farmor & farfar. De bjöd på kaffe & macka + massa kakor som alltid. Underbart att se dem båda på benen, de var riktigt dåliga ett tag. Känns som vi fick mycket uträttat idag. Skönt. Nu blir det fisk & potatis med kall sås.


Chokladansiktsmask & hårfärgning :)


Jag har sagt upp mig :)

"Hej! Ja, man ska alltid följa sitt hjärta :) Jag mailar ditt mail vidare till *piiiiiip* som är den enhetschef som anställt dig. Ta hand om dig o ha det riktigt bra - Välkommen tillbaka om du vill det senare."

Känns som bra respons på en uppsägning, ellerhur?

Fler besökare på din blogg?

Klicka här.

Tack du kära idiot

som åkte alldeles för fort över bergsbron & stänkte ner hela mig så att jag fick gå till praktiken SMUTSIG. Om jag hade fått tag på dig vore du ganska död.


Godmorgon

Yoghurt, kaffe, berocca & rostad macka. Snart är det dags att knalla min morgonpromenad mot praktiken. Sista dagen den andra veckan. Vad fort tiden går. Men så är det väl när man har kul? Äntliiiiiiiigen fredag. Ciao


Goes brown

Tanken slog mig precis att jag skulle vara förbannat snygg som mörkhyad. Sitter här med såväl hårfärg & ansiktsmask & suger av en violpastill som inhandlades på Skärblackas blomsterhandel tidigare idag.


Renovering pågår

Nyligen hemkommen efter en trevlig fikastund & mätt efter den superstora kardemumma-bullen. Kan ni gissa vart vi var? Yes, bagarstugan. Sedan gick vi en sväng på stan & nu ska jag börja med en liten minirenovering av migsjälv. Det är jag verkligen värd. Hårfärgning står först på schemat, därefter chokladansiktsmask & sist men inte minst klistra dit naglarna & måla dem. Jag har bestämt mig för att sluta bita. Hur nu det ska gå. För att jag ska lyckas måste jag ha lösnaglar konstant tills de växt & sedan kommer jag gå till salong & lägga såndära förstärkning på mina egna, så att de inte går av. . För då är det kört. Sist lyckades jag men det slutade med att en nagel gick av & jag bet ner alla. Så idiotiskt. Dags att sätta fart med min renovering nu. Puss


Torsdag

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Förstår inte varför jag bryr mig om att uppdatera bloggen ens. Inte för att det inte händer något, för det gör det. Jag känner att jag har tunghäfta. Det kan bero på att jag spenderar typ 8 timmar om dagen på praktiken & kommer hem med tystnadsplikt? Jag kan inte skriva om alla saker som händer tyvärr. HAHA! Nu ska jag iväg & fika. Ciao


Godkväll

Jag har tagit mig en lång supervarm dusch & sitter här med färg på ögonbrynen. Pratade precis en sväng med Elin som jag inte hört av sedan praktiken började. Vi hade mycket att prata om kan man säga. Dags att tagga ner & tänka på sömn. Jag är helt slut nuförtiden, men det är skönt. Dessvärre är jag inte helt kry än så jag har inte kunnat ta upp träningen & det suger. Vet inte hur länge hostan kommer att sitta i. MEN jag hoppas den försvinner väldigt snart. Nu är jag trött på detta. En macka, lite te & mys under min PLÄP som Niklas kallar den. HAHAHA. Det skulle ni höra, Jonna & Kurre. Inte fan sitter jag under det ni tror är plääääp iallafall. Slutyrat. Ciao


. . .

Jag som trodde att jag skulle bli utan sommarjobb. . Jobberbjudanden haglar fortfarande in. Just nu känner jag mig lite kluven som har skrivit kontrakt med kommunen. Jag ångrar mig eftersom jag blivit erbjuden något annat. Ska jag följa mitt hjärta vill jag hoppa på det senaste erbjudandet. HJÄLP


Tisdag

Det har varit en fullspäckad dag på praktiken, många nya intryck. Inte konstigt att jag slog ihop på soffan när jag kom hem. Nu ska jag gå till affären sen blir det desperate housewives! Som jag längtat. Aw. Mys med sambon står på schemat också.


Två skrev & en hund som gillar saltlakrits-polkagris


<3


. . .

Vissa människor kan man behandla hur somhelst eftersom de aldrig sätter ner sin fot & säger stopp. Jag tillhör inte den kategorin. Jag är förbannat bra på att sätta gränser & att inte låta någon sätta sig på mig. Kanske lite för hård? Jag vet inte. En sak vet jag & det är att ingen anklagar mig för något man ensam är ansvarig för utan att få ta konsekvenserna för sitt handlande. Men här sitter jag ändå med ångest, ont i hjärtat & samvetskval.


Jag & Siri


Coolaste hunden


En dagens ros till Kax som sa MOFF & hoppade upp i min famn för att trösta mig när jag var ledsen.


I'm having a hard time hanging on today and uh, fuck it, I don't know.


Tills döden skiljer oss åt?


Världens bästa Tusse :)


Godkväll

Jag har så galet ont i min rygg. Vaknade upp inatt med världens hosta. Det small till i ryggen & nu kan jag varken sitta, ligga, stå eller gå utan att det gör ont. Det känns ändå som att jag är på bättringsvägen! Hostan är inte lika intensiv & kommer inte lika ofta, men det är jobbigt när den väl gör det & jag måste kippa efter andas & inhalera bricanyl. Nu ska jag mysa med mina älskade katter.


And all I needed was a call


Kärlek


Snart är det sommar. Vi såg en fjäril






Veckan som gått



Lördag

På schemat idag står påskmiddag hos mamma. Sedan ska vi hjälpa lillebror med målning i hans söta lilla etta. Nu blir det frukost.


. . .

Tack Jonna. Jag älskar dig.

Solsidan nu sen försöka få lite sömn.

Jag har tagit semester

& befinner mig på okänd destination på obegränsad tid.

Tänk om jag är allergisk mot mina svansbarn

Inatt bestämde jag mig för att kasta min påsklilja. Jag fick för mig att jag inte tål den. Jag bestämde mig också för att sluta dricka cocillana efter att jag läste att man kan få andningsproblem av den. Precis vad jag behöver liksom. Hm. Ska försöka klara mig på bricanyl & 3 timmars sömn. Varit vaken sedan 01.30. Vad är det för fel på mig, varför blir jag inte bättre?


RSS 2.0