Godmorgon!

Sovmorgon idag! Jag börjar inte förrän vid 12. Inte för att det blev så mycket till sovmorgon eftersomn de fortfarande bilar, men ändå. Jag har massa tid på morgonen som jag kan spendera hur jag vill. Har klätt på mig, sminkat mig & diskat hitills. Nu ska jag gå till affären & handla färska frallor. Lite vardagslyx! Det kan behövas en deppig måndag.

Jag skulle behöva ägna dagen åt telefonsamtal till vårdcentralen men jag skjuter på det. Skulle behöva åka till vrinnevi på ett läkarbesök & gå till umo för att förnya p-piller receptet. & min egna skitvårdcentral för att göra allergitester. Allt lägger jag åt sidan. Undrar när jag ska ta tag i det. Jag har ont i mitt vänstra bröst. Just nu är det en diffus smärta, jag kan inte säga om det är hjärtat eller om det är bröstet. Det gör ont & är obehagligt. Vart går man om man vill få sina bröst undersökta?


Kommentarer
Postat av: Libran

Jag tycker att du borde ringa och beställa tid direkt och samtidigt kolla vart du behöver gå för att få bröna undersökta. Jag skulle tippa på att det är vårdcentralen så satsa på flera flugor i en smäll. :)

2010-04-19 @ 10:46:12
URL: http://libran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0