SNÖ


Till Jonna & Kurre.



Får mig att tänka tillbaka på en speciell bussresa.


Vill du ha stryk med hockeyklubban, lilla stumpan?

       

Sunday :)

Att vakna till sol & möjligheten att pussa på den man älskar mest av allt är oslagbart. Snö & sol är en bra kombination. Idag är en bra dag, jag har laddat mina batterier & känner att inget kan stoppa mig nu. Mer såna dagar, tack.


Underbara lördag :)

Söta Elin skickade en spotify-invitation till mig. Underbara kvinna. Tusen tack! Låg i sängen & lyssnade på Alicia Keys & läste med Jeppe på magen. Med ont i själen. Men sedan kom mitt underbara älsko hem & tog hand om mig på bästa sätt. Vi pulsade ut i snön till Sibylla för att bli mätta i magen. Väl hemma vi slog båda ihop i varsin soffa. Nu har jag vart vaken ett tag & kollar på number 23. Tyvärr är det reklam & nyheter förtillfället. Irriterande!

Kärlekkärlekkärlek


Hur söt?


. . .


Vad heter han klamydiakillen. Ah, just det.

        


Hur gott är inte gurka?


Kolla tungan.


Ett restaurangbesök

Nyligen hemkommen från en mysfredag tillsammans med Rebecka. Vi testade på La Uva. & det är en restaurang jag varmt kan rekommendera. Hur mysigt som helst, supertrevlig personal & utsökt mat. Tummen upp med andra ord. Jag tog något kyckligspett, Rebecka tog fläskfiléspett tror jag. Sedan testade vi på vitlökschampinjoner & friterad lök också. Sjuuuuukt gott. Höll oss till coca cola eftersom vi båda har svårt för alkohol till mat. Helst vill jag att det ska vara mjölk till allt till&med.

Vi begav oss ut i kylan för en varsin Chailatte på espressohouse & nu är jag hemma, uttråkad men fasligt mätt & belåten. Nästan så jag rullar fram. Skrattar bäst som skrattar sist. På fiket upptäckte jag dessvärre när jag spanade in mina egna pattar att jag flagar. WHAT? :| Stackars Niklas som ser ut som en kräfta, fifan vad han kommer flaga sen. För att inte tala om Jonna? Jag menar, jag har inte ens bränt mig. What´s happening?!










Nu ska jag bege mig ut i kylan





Godmiddag?

Kladdisarna blev grymt goda. Det märks inte minst på antalet som finns kvar. 10 stycken av 24 som det blev. Den skyldiga till detta är inte jag, utan mitt kakmonster till sambo. Han tycker förövrigt att jag ser ut som någon tagen från sjuttiotalet, bara för att jag har mina zebratights på mig. HAHAHA!


Marianne-kladdisar


Nu står de små rackarna på avsvalning för att ätas tillsammans med grädde & frukter. Mums!

Vill ni ha receptet kanske?

Rör ihop följande i en bunke
2 ägg
3 dl socker

Ta en annan bunke & häll ner följande ingredienser
1,5 dl vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
0,5 tsk bakpulver

blanda & rör sedan ner i äggsmeten

Smält
100 gram margarin
bryt ner
200 gram mariannechoklad by Fazer
& häll sedan detta ner i bunken med det andra.

- Ska du göra en vanlig kladdkaka bör du smörja en springform & bröa med lite ströbröd.
Stoppa sedan in i ugnen, jag kör 10-12 minuter med varmluft ca 175 grader.

- Väljer du istället att göra muffinsar klickar du ner smeten i de små formarna.
Sedan stoppar du det i ugnen. Jag hade inne mina i 4 minuter. Du får testa dig fram.


En av våra hjärndöda msnkonversationer

- Hej hej Monika
- Jag går & fiskar lalala & tar en tyst minut
- Januari börjar året februari kommer näst, mars april har knopp i håret maj & juni blommar meeeest
- Juni juli augusti allt känns mycket lättare då

Chailatte & en bok

Jag köpte söta muffinsformar idag. Därför tänkte jag baka kladdmuffins med marianne-smak. Är sjukt suuugen på att spendera hela kvällen i köket & baka massa olika saker. Men jag har ingen plats för det i min frys. Nej hörni, nu ska jag ta zebraflickan & slänga mig under mina lila fleecefilt med en hemmagjord chailatte en stund tills jag beslutat hur det blir med bakandet.


Dom kallar mig ce-e-epe

Som alla andra dödliga fick jag en chock när jag klev utanför dörren & nästan drunknade i snö. Påväg mot solarieöarna ser jag hur människor kämpar med att gräva ut deras bilar bakom enorma snöhögar som plogbilarna skapat. Jag vill inte ens tänka på hur insnöad våran bil är. & den kan gott stå där den står tills jag fått vårkänslor & hör fågelkvitter & vaknar av solstrålar som letar sig in genom varenda vrå. Egentligen skulle jag träffat mamma idag. Men vi kände att det var bra jävla onödigt att någon av oss satte oss i en bil i detta kaos. För hur lätt händer inte en olycka? Ibland är jag trött på livet, men inte så trött att jag utmanar ödet. Jag tar hellre det säkra före det osäkra. Efter dendär promenaden satte jag mig ner med datan i knät & pluggade. Mygod vad effektiv jag varit idag. Börjar se slutet på arbetet alltså. Har tagit pauser då & då för exempelvis intag av mat. Idag fick mitt älsko äran att fixa mat. Kan ni gissa vad det blev? Pizza! Jag åt en halv, sedan var jag mätt & äcklad. Härnäst väntar en dusch.

Imorgon: Tvätta. Roligt fredagsnöje va? Det gjorde jag förra fredagen också.


Jag gillar snö


Godmorgon världen


Vackra underbara kvinna.


. . .


Tänk om man fick ha en Alicia som sjöng godnattvisor.


What´s the point of having it all without the person you love?


I love you, Alicia.

Even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me
And even in the bottom of the sea
I can still hear inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time you were telling me lies

So tonight I'm gonna find a way to make it without you
Tonight I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold onto the times that we had
Tonight I'm gonna find a way to make it without you

Have you ever tried sleeping with a broken heart
Well you can try sleeping in my bed

Lonely, only, nobody ever shut it down like you
You wore the crown, you make my body feel heaven-bound
Why don't you hold me, need me, I thought you told me
You'd never leave me

Looking in the sky I can see your face
And i knew right where I'd fit in
Take me, make me
You know that I'll always be in love with you
Right til the end

So tonight I'm gonna find a way to make it without you
Tonight I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold onto the times that we had
Tonight I'm gonna find a way to make it without you

Anybody could have told you right from the start
It's bout fall apart
So rather than hold onto a broken dream
Or just hold onto love
And I could find a way to make it
Don't hold on too tight
I'll make it without you tonight

So tonight I'm gonna find a way to make it without you
Tonight I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold onto the times that we had
Tonight I'm gonna find a way to make it without you


Jag har lyssnat på denna låt en evighet, men jag tröttnar aldrig. Jag älskar verkligen Alicia Keys. Hon är totalt klockren. Slutet "lalalala" aaaaaaaw, gåshud. Jag sitter med hörlurarna på mig med Jeppe bredvid & mimar, med önskan om att det var jag som sjöng så vackert. Det är nog fan min högsta önskan. Att ha en sån röst. Godnatt


<3


Gentleman



Jag ville bara upplysa er om min stora kärlek till denna GENTLEMAN. Han är grym.
& om jag inte gifter mig med Niklas ska jag fria till honom.


Hejhejhejhej

Helt sjukt vad mycket snö som hade kommit sedan sist jag var ute. Det var ansträngande att pulsa runt & jag hatar egentligen snön men det var skönt med en promenad & sol. Nu luktar jag champinjon (?) Eller vad är det egentligen man luktar när man fuskat till sig lite bränna? Gott luktar man ju hursomhelst inte. Därför ska jag snart ta mig en dusch vilket jag tjatat om hela dagen men aldrig gjort.


Jag älskar mina humörsvängningar

Nu är jag så förbannad att jag gör bäst i att dra på en långis fast jag egentligen inte orkar, för att rensa tankarna. Jag ska till solarieöarna också. Har spenderat de senaste timmarna i sovrummet & vikt min sambos jävla tvätt. Två ikeasäckar. Tack kattjäkel som kissat på annat ställe än i lådan.


Onsdagkväll

Nu börjar det likna något. Jag är sjukt nöjd med vad jag preseterat idag. Har inte riktigt haft någon motivation till pluggandet & mycket har berott på allt oväsen & elände omkring. Idag var dom som förstör mina dagar lediga & det firades med att. . plugga? Kommit igång ordentligt med mitt fördjupningsarbete & vet hur jag ska bygga upp det. Sambon är hemkommen från jobbet ÄNTLIGEN(!), maten står i ugnen & jag är påväg in i en dusch. Det doftar underbart & magen kurrar lite extra av längtan efter utsökt mat.

Resten av veckan har jag inte planerat. Det enda jag planerat är att bli kry så att jag kan gå till friskis igen! Men om jag känner mig själv rätt kommer jag att plugga endel, kanske ta en fika med någon & läääääääääsa. Vill du boka in en dejt med mig kan du göra det med andra ord!?

Ville har varit ute i snön & lekt. Han är så rolig min lilla parvel. Nu ska jag ta honom under armen & kliva in i badrummet för dendär omtalade & efterlängtade duschen som jag fortfarande inte tagit. Levande ljus har jag fixat för mysfaktorns skull. Har märkt att det har en lugnande effekt på mig. Ciao


Vad har hänt med mig?

Matlagning som jag hatade förut har blivit ett av mina största intressen. Har lagt märke till att jag oftare funderar på "vad ska vi äta idag, imorgon?". Sedan har jag fått någon fix idé om att jag måste experimentera & testa nya saker. Pimpa till redan befintliga maträtter eller komponera ihop en egen. Hitills har det funkat klockrent. Jag överträffar mig själv gång på gång. Vad huslig jag blivit. Snart dags att skaffa hus, barn & hela kitet liksom ;)


Dagens experiment



Rostade rotfrukter med rosmarin, flingsalt, svartpeppar, rapsolja & honung som blandas med ruccola & getost & sedan serveras med lövbiff.


. . .

Ville & jag har vaknat till liv & funderar på vad vi ska laga för mat idag. Förslag? Snart ska jag ta tag i diskberget som plötsligt bara fanns där, gå till affären & en sväng till apoteket. En varm skön dusch ska jag unna mig efter utomhusvistelsen. Men först ska jag & Ville leka i snön på taket.


Underbara onsdag?

Jag & katterna har gått ut i strejk. Det enda som känns värt att göra är att kura ihop sig & sova. Här ligger jag under täcket i soffan med min trogna vardagshjälte vid min sida & datan i knät. Bob ligger på datastolen & Jeppe är för trött för att ta sig från sängen. Jag missade mitt favoritpass idag för att jag är förkyld. Det suger. Snön slutar aldrig falla & det irriterar mig. Något vettigt får jag iallafall gjort även om det inte känns så. Läst massa om ätstörningar överlag & gått in på en fördjupning av anorexia nervosa nu. Hamnade av en slump på en pro-ana sida. Fuck! Jag saknar ord. Detta kommer jag ta med i mitt arbete. Har en aning om hur jag ska lägga upp det iallafall.

På en av alla de hemsidor som finns är det över tiotusen medlemmar & på förstasidan står det "Bli medlemmar och kom åt dieter, peppa varandra och gör nya bekantskaper. Vi är ju trots allt lika, eller hur? Om du är här trots att du inte har en ätstörning kommer du bli raderad som medlem utan varning."

Dessa anhängare ser alltså anorexia som en livsstil & inte som en sjukdom, vilket det faktiskt är. En hemsk jävla sjukdom. Är deras föräldrar medvetna om att de inte harmlöst surfar runt på FB - utan på sidor för att uppmana/uppmanas att minska mer i vikt? Frustrerande.


Kan någon stänga av snön?

Fortfarande förkyld. Så jag kan inte träna. Ligger i soffan & kollar MTV tillsammans med Ville. Skulle vilja ha en god sen frukost men jag orkar inte gå ut för att handla. Jag hatar snö. Det får fan räcka nu. Ge mig vår för fan!


. . .

Nu hör jag min älsklings fotsteg. Det innebär hallonsoda & godis. Ih!


Godkväll

Ibland känner jag mig så jävla uttråkad & rastlös samtidigt som jag känner för att göra absolut ingenting. Pallit. Tände massa ljus här hemma lite varstans & tog mig en kopp chai-te för att varva ner & samla tankarna. Jag känner mig stressad, men vad har jag att stressa över? Det är ju en evighet kvar tills skoluppgifterna ska vara inlämnade. & jag känner mig själv, jag vet att jag är duktig. Jag vet att jag klarar det. Har fått VG på alla uppgifter utan två. Det är något att vara stolt över tycker jag. & jag är nog snaaart färdig med min del till gruppuppgiften.

Ih! Har glömt att berätta något som gjorde mig sjukt glad. Häromdagen hade jag fått ett mejl från min lärare med subject - GRATTIS. Jag tänkte: what? Jag fyller inte år. Det var inte det mejlet handlade om heller. Hon hade fått mitt brev på posten & ville gratulera till den fantastiska bedömningen jag fått från min praktik.

Självklart sticker det i somligas ögon att det går bra för mig. Jag har alltid varit en riktig fighter. & jag skulle aldrig låta mig tryckas ner av någons fåniga kommentarer baserat på enbart avundsjuka! Det är ju inte mitt fel att du inte lyckas med varken viktnedgång, att sluta röka eller att du måste försöka förstöra andras liv för att må bra.

Nej, nu ska jag färga ögonbrynen! So long fuckers


Svartvit


Ey


Sovrummet & vardagsrummet. Mysbelysning.


Dagens mat - grönsaker, köttfärslimpa med hasselbackspotatis och kantarellsås.


Uppdatering

Älskot & jag har precis ätit mat. Jag är mätt & belåten som alltid när det handlar om kantarellsås. Mums! Är det inte typ det godaste som finns? Annars har jag inte gjort många knop idag. De steg jag tagit utomhus har jag varit nära på att ramla en miljard gånger. Svinhalt ute med massa kullar. Klok har jag också blivit framför discovery i en skön soffa med en söt Siri sovandes i knät. Aw.


Tisdag

Min dag började kvart i sju av något så irriterande som "riiiiiiiiiiiingriiiiiiiiiiiing". Älskot vägrade svara fast jag knuffade på honom. Tydligen hade han bestämt sig för strejk idag, fråga mig inte varför. Men han förtjänar det. Jag somnade om & har sovit osammanhängande tills jag blev alldeles för lack på allt oväsen. Står snart inte ut längre. Jag samlar på mig irritation i tystnad tills jag exploderar. Då blir det liksom alldeles för mycket känslor på en gång. Inte för att jag vet hur ett stambyte går till, men jag kan knappast tänka mig att det måste gå till såhär! Har inte planerat något för denna tisdag, kanske mysa under täcket med en bok? Ciao


. . .

Massagen var underbar, jag var helt slut efteråt. Tack Rebecka.

Påminnelse till mig; Fredag 21.30 - SOLSIDAN, teve 4.


Sen mat.

Jag exprimenterar igen. Kycklingfilé i ugn med vitlöks creme bonjour, färsk pressad vitlök, sambal oelek, chilikrydda, flingsalt, honung, en skvätt grädde, lite purjolök & morötter. Hoppas det blir gott.


Min nya fruktskål


Måndag

Okej, de började banka, borra, bila (jagvetifanvad) klockan sju. Det lät som fan, sängen vibrerade - jag kunde inte sova! Nu är det tyst. VARFÖR i helvete kan de inte börja senare? & hur hade min hyresvärd mage att säga "godmorgon" med ett hånflin klockan tio häromdagen? Som att jag sovit tills då, som om jag fick en god morgon? Nu blir det macka med mjukost + kaffe, sedan är det dags för min efterlängtade massage.


Söndag

Denna vecka kommer jag att spendera hemma istället för i Växjö. Missar massa föreläsningar som säkert är bra. Men jag har inte ångrat mig för det. Ibland måste man prioritera vad som känns viktigt för att orka med vardagen. Vem är viktigast i mitt liv, om inte jag själv? Jag känner att det viktigaste är att jag tar hand om mig själv & kommer i form. Mer ingående tänker jag inte skriva om detta eftersom jag inte vill blotta min själ för främlingar. Tack underbara vänner för att ni finns & stöttar mig. Jag har satt upp mål för veckan för att få något vettigt gjort. Egentligen behöver jag inte känna någon press, men det kan ändå vara bra att sätta lite press på sig själv. Plugga ska jag med andra ord göra. Läsa mer om självskadebeteende, försöka få ner det på papper med mina egna ord. & sedan ska jag börja läsa om ätstörningar. (Frivilliga fördjupningsarbetet.) Ska fortsätta träna också, för förkylningen har förhoppningsvis gett med sig. Det jag ser fram emot mest är ändå massagen jag bokat in mig på imorgon. Aw. Ikväll har jag & min bättre hälft ätit tacos & badat bastu. Pratat om meningen med livet & annat djupt skit. Eller jag pratade. Niklas måste koncentrera sig på att basta. Hah. Nu ska jag pussa på mina katter & tacka dem för att de är så underbara. Mina härliga vardagshjältar!


Vägskäl

Jag & mitt älsko har som bekant varit tillsammans i mer än sex år. Nu har vi kommit till en punkt i livet då vi insett att vi måste bestämma oss. Det är samma sak varje gång. Det fungerar liksom inte att bråka om samma sak.






För han envisas med att det ska vara mjukt bröd (tortillas) medan jag tycker det ska vara hårt (typ tubs) till tacos. Men det är ju inte svårare än att köpa bådadera.


Undrar hur många tankar som for genom era huvuden när ni läste det fetstilade. Någon som vågar erkänna tankarna?


Min nyfunna kärlek


Våffla med heta räkor. <3


Kaffekaffekaffe :)

En kopp kaffe, ner & hänga tvätt sedan möta upp Rebecka för att testa på våffelstället. Kläderna har jag hoppat i men orkar inte riktigt bry mig om hur jag ser ut i övrigt. Jag menar både ögon & näsa rinner ändå. Ser fram emot massagen imorgonförmiddag. Jag & älskot har planerat att dra på spa nån gång i framtiden & unna oss vardagslyx tilllsammans. Myspys.


Söndag

Mer förkyld idag så det blev till att avboka box-passet. Men jag är nöjd över vad jag preseterat denna vecka. Jag impade på Sara. & nästa sekund trodde hon nog att jag var psyk när jag stod där längst fram & inte hängde med på stegen. HAHAHA!


Lördagkväll

Jag är förkyld glömde jag säga. Kan kanske bero på det? Vad vet jag. Det har varit mycket av allt det senaste tycker jag. När mitt älsko kommer hem ska vi äta gorbys & pussas. Om jag får bestämma.


What´s wrong with me?

Dagen började med ett medelpass tillsammans med Sarabus redan klockan elva. Innan vi skiljdes åt pratade vi om hur pigg man blev resten av dagen efter att man tränat. Men vad hände efter lite sen frukost, ärenden, diskande & dusch? Jo, Ida slår ihop på soffan & stannar i drömmarnas land i 3-4 timmar. Innan jag slog ihop hann jag säga till mitt älsko att jag inte kände mig som mig själv. Han gav mig en proteindrink & en omega3tablett & berömde mig för att jag tränat 4 dagar under min premiärvecka. Inte illa pinkat va? Sen vaknade jag upp tommare än tommast, nästan ihålig, med hängande mungipor & ingen ork alls. Hoppas jag repat mig till imorgon då jag & Madde ska köra box.


Sara & Ida




















Mina katter har lika gott omdöme som jag. De blev genast blixtförälskade i Saris. Jeppe & Ville iallafall, Bob höll sig lite i skymundan. Men sen vet ju alla som känner honom att han är lite som han är. Hursomhelst, dessa timmar bara sprang iväg & jag tror inte att vi var tysta ens i en sekund, var vi? Fick tummen upp för min kladdkaka också & det var ju kul. Sara är när jag tänker efter faktiskt min enda gamla vän. Vi har känt varandra sedan ettan på gymnasiet. & alla kan väl vår historia? En solig sensommardag då vi spelade kolrotsbowling & det var liksom kärlek vid första ögonkastet, fast vänskaplig kärlek då. Under dessa år vi känt varandra har vi gått igenom mycket tillsammans. & trots att vi varit dåliga på att ses så har vi umgåtts på msn. Sara är underbar på så många vis & jag älskar henne. Sara & jag har något unikt, vi är vänner inpå bara själen & vi vet varandras hemligheter. Denna stund kommer jag leva på länge! Men jag hoppas det blir en repris snart? Imorgon ska vi träna också, jag är supertaggad. Ville hälsar till Thorildsson? Pysspyss


Snartsnartsnart

Snart kommer Sara från smedby med bruna ägg på sin flakmoppe iklädd rosa trotters. Vinka om du ser henne. Vi ska äta kladdkaka & leka med katterna.


Herrarna :)




Herrarna småsnackar när Ville plötsligt brister ut i garv.


Underhållning :)






Ibland är dom för roliga, Jeppe & Ville. Vilka charmtroll.


Kafferep


Jag har kafferep i bakgrunden & Ville andas ut efter all jävulskap. Gillar bilden på något vis.


Min fina kaka


Baktajm

Det blir fika med Saris @ my place istället eftersom jag ska tvätta idag också. Men det kan ju vara mysigt med hemmafika med, inte sant? Sara har ju aldrig sett hur vi bor. Dagen till ära har jag en kladdkaka på gräddning i ugnen. En Marianne-kladdis. Men sch! Säg inget till Sara.


Fredag

Ni förstår väl att det är underbart att vakna till bankande & bilande redan klockan sju på morgonen? Att det liksom blir en bra start på dagen. Eller inte. Jag vaknar på fel sida varje jävla morgon. Jag vill inte ens äta frukost för att jag är så förbannad & irriterad. Att plugga är kört. Jag hör inte ens mina egna tankar. För att inte tala om hur synd jag tycker det är om mina katter. Hursomhelst, jag har iallafall fått information från en man angående studeibesök & fått telefonnummer så jag ska ringa nästa vecka. Nu ska jag ut på en promenad som kommer ta mig till fejksolen.


Torsdagkväll

Imorgon skulle jag spinnat loss med M men jag känner att min kropp vill vila lite. Tror inte att jag är upplagd för ett sånt pass när jag har träningsvärk i så gott som HELA kroppen. Dagen kommer spenderas tillsammans med Sara. & lördagen blir ett kärt återseende då vi ska jympa klockan elva. Söndag står Ki Box på schemat. & måndag min efterlängtade helkroppsmassage. Försöker hålla mig sysselsatt & unna mig lite vardagslyx, för det gör ju livet lite roligare att leva.


Ida.


Mitt hår växer så det knakar, thank god.


Förlåt, jag var tvungen.



Ville är den sötaste katt man han ha. Vad jag älskar honom. & Jeppe & Bob med såklart. Igårkväll cammade jag, Sara & katterna. Det var en mycket trevlig stund full med skratt som förlänger liv. Ser fram emot vår fika imorgon. Men vi lämnar svansbarnen hemma va? ;)


Min brorson.



Den här krabaten tyckte att jag var för snål med kalkonen så han ville sluka mitt finger också, såklart inte medvetet. Men jag fick ändå en blodutgutelse nära nagelbandet. Aj fanken. Men det gör inget. Faster tycker om dig ändå.


Ser fram emot massage.

Vilken tur att jag inte slog på stort & solade 18 minuter med min nästan genomskinliga kropp. Då hade jag garanterat bränt ass:et av mig. Mitt sunda förnuft sa att 12 minuter räcker. & jag fick faktiskt färg. Nya rör, yes. Pluggat idag, inte fått ner något skriftligt utan bara läst & läst & läst. Kan inte riktigt fokusera. Tog en powernapp i en timma & vaknade nyss med nya krafter. Nu är jag så fasligt uttråkad. Har sån sjuk träningsvärk. Har äntligen tagit tag i presentkortet jag fick av R i födelsedagspresent. Det fick bli en helkroppsmassage på house of beauty. Lite vardagslyx. & detta ska jag unna mig nästa vecka.


. . .


Torsdag

Frukost med lillen, pappa, kax & katterna. Nu ska jag ta mig till solarieöarna. Lite ljusterapi samtidigt som jag blir brun & snygg. Därefter väntar en dag med pluggande bara. So long


. . .


Sara ville se mina muskler, självklart tänkte jag.


Onsdagkväll

Fikat & pratat bort en evighet med Miss-J. Nu blir det matlagning, spagetti & köttfärssås. Till efterrätt gino, så det är bara att skära massa frukter & riva choklad. SötSara smsade att jag skulle med på core men jag var tvungen att tacka nej, har ju redan vart på jympa idag fifan. Det känns underbart att vara igång. Jag trodde inte på det innan men nu har jag fått erfara det själv. Jag har fått mer motivation & ork överlag på bara dessa dagar. Känner mig taggad att komma i form till beach 2010. & idag slet jag fram dammsugaren & skurhinken vilket jag borde gjort för läääänge sen. Ser fram emot min typ tredje dusch idag. Ska peela kroppen med en sak som doftar himmelskt. Aw. So long


Hej kära vänner

Hur mår ni? Snart dags för mig att knalla iväg för ett jympa-pass med Madde. Jag har verkligen träningsvärk men jag ska göra mitt bästa. Efter hemkomst ska jag diska, städa & plugga. Allt för att hålla mig sysselsatt. Känner mig lite vilse, har beslutsångest. Det jag tänker på i skrivande stund har nästan blivit ett handikapp. Jag är så sjukt rädd för att sätta mig i en bil om det råder dåligt väglag. Nu ska jag göra mig redo för träning. Ciao


Bla bla bla bullshit

Snacka om träningsvärk, jag tror jag dör. Mygod. Men då vet jag ju att det gjort någon nytta. Känslan är obeskrivlig. Man känner ett lätt eufori efteråt, så är det bara. Att jag inte kommit igång tidigare. Känner mig verkligen suppertaggad alltså. 2010 kommer bli ett bra år, det känner jag. 2009 slutade så himla bra & förberedde väl en bra start på det nya året. Nu är jag påväg att bli en ny människa. Nikotinfri. STOLT SOM FAN. & så har jag satt fart med träningen också. Ih! & kommit över en fobi/rädsla.

Sitter här & pluggar, känner mig som mest aktiv & får mest gjort på kvällarna faktiskt. Någon mer som är så? Skrivit massa om fobier. Ska fila på det sen efter att jag gjort en intervju med en kär vän. Blir väl att börja med självskadebeteende imorgon också. Jag har kommit fram till att jag vill göra ett studiebesök på ett ungdomshem. Vad finns det för alternativ här i krokarna? Fyrby, kolmården, vij? Förslag, någon?

Jag verkligen älskar denna kurs. Detta brinner jag för. Hur kul kommer inte praktiken bli? Jag längtar redan. Tredje kursen vi läser nu, fått slutbetyg på två kurser hitills & lyckats kamma hem full pott, vilket innebär VG. Hur bra känns inte det då? Det är ju slutbetygen som står med på pappret vi kommer använda oss av när vi i framtiden söker jobb. & de som har VG lär ju säkerligen glida förbi de med G. Fick ju bra vitsord från första praktiken med, så jag ser ljust på min framtid.

Nu plugg, sen sova :)


Påminnelse till mig själv.

(För ja, jag läser min egna blogg.)

Planer för veckan:
onsdag - jympa med Madde, plugga
torsdag - plugga, ?
fredag - träffa Sara, plugga, spinning med Madde, tvätta 17-22
lördag - ?
söndag - ?

Styrka med Elin, när när när? Hör av dig när du är taggad ;)




Godkväll

Jag är helt slut efter styrketräning med Elin. & nöjd är jag efter att ha fått mycket uträttat denna dag. Skönt som fan. Ska ta en dusch nu, det har jag inte hunnit med. Mat stod som prio ett. Älsklingen hade korvstroganoff typ färdigt när jag kom hem. Min underbara sambo, aw! Ska plugga lite efter duschen & sedan krypa ner under täcket för läsning. Imorgon blir det en jympapass! 


Tisdag

Min dag började för många timmar sedan även om många kanske tror att jag sovit tills nu. Eftersom jag lyst med min frånvaro både på msn & varit dålig med att uppdatera bloggen. Mötte upp R vid halvtolv-tiden för en fika/lunch. Kände direkt jag klev upp att jag hade lite träningsvärk. Främst i magen. & det är väl bra? Då gav det förhoppningsis resultat igår. Suttit & kollat på dagens schema för att se om det finns något jag kan göra idag. Funderade på aerobic styrka eller yoga. Är supertaggad! Imorgon blir det iallafall gympa med Madde & på fredag ett spinningpass. Önska mig lycka till & att jag kommer levande därifrån. Min sötsambo ville att jag skulle följa med honom för att träna på badhuset. & jag funderar på att eventuellt göra det idag. Då blir det lite styrka. Jag har styrka på mitt kort på friskis med men jag tänkte att min sambo får lära mig lite, innan jag går ensam till friskis. Pinsamt ju. Tänk om jag liksom sätter mig bak & fram på en maskin eller nåt. Det vet man aldrig med mig liksom. De borde ju ha snarlika maskiner så att jag iallafall har ett hum om hur de fungerar. Sen ligger det nog lite i också att jag vill impa på min sambo ;) Haha! Han är ju sååå stoolt för att jag äntligen kommit igång. Nu ska jag logga in på fronter & chatta med mina kära vänner i basgrupp 4.


Måndagkväll

Jag kan inte boka in mig på passen, något fel på mitt kort antagligen? & jag har ringt tusen gånger utan att ha fått något svar. Saknar tålamod alltså. Någon som tränar på friskis som vet hur man gör? Ska man registrera sig eller nåt innan det går att boka? Har loggat in med mitt användarnamn & lösenord. Men det går inte.

Fick ett mejl från en kvinna i receptionen som förklarade att man inte kan boka förrän dagen efter man köpt kortet. Så idag ska det nog gå bra att boka.

Träffade basgruppen på msn & beslutade lite hur vi skulle lägga upp arbetet & vad vi skulle skriva om. Det lär nog bli bra. Jag har suttit & surfat runt, läst om både självskadebeteendefobisk beteendestörning. Ska nog börja skriva först imorgon. Det finns ju gott om tid. Nästan två månader?

Nu ska jag gå & handla något att tugga på sedan slänga mig i sängen & läsa lite. Har huvudvärk & är trött. Ciao


Hej igen :)

Passet vi var på var inte alls jobbigt, kändes faktiskt mesigt. Jag som inte har någon kondis alls men men. Kul var det iallafall & nu äntligen är jag igång! Imorgon blir det nog ett spinningpass. Vi får se om jag kommer levande ifrån det. Nu ska jag slänga ihop den kalla såsen vi ska äta till potatisen & rödspättan när min älskade sambo kommer hem från sin träningsrunda.

Skaffade en ny kalender när jag ändå var på stan men till fullpris. Det störde mig lite. Haha! & snön bara vräker ner jag som ville att det skulle bli VÅR nu. Återkommer, sooooo long fuckers


Måndag

Nu ska jag knalla neråt stan för ett träningspass. Därefter ska jag kopiera mina papper från praktiken & slänga på lådan till skolan. I eftermiddag ska jag dejta min grupp på MSN. Vad skönt det är när man vet vad man ska göra av dagen. So long


. . .

Planer för kommande veckan
- träffa basgruppen & påbörja uppgiften
- läsa boken på kvällarna
- börja med den frivilliga individuella uppgiften
- forska lite angående studiebesök
- tvätta? - fredag
- städa
- fika
- fronter (tisdag 14.30)
- köpa en kalender

& så var det detdär med träning. Måste verkligen ta tag i det. Känner mig ofta supertaggad, framförallt kvällstid.

Vilodag

Jag klev upp nio imorse, pigg & glad. Käkade frukost tillsammans med min älskling, kollade på teve, myste med katterna. Några timmar senare kunde jag inte hålla ögonen öppna & sov fram till fyra typ. Weird. Nu planerar jag & R ett hemligt äventyr. Wohoooo. Det var allt jag hade att säga. Ciao


Om oss :)

Vad heter ni? Ida & Niklas.
Hur träffades ni? Genom min syssling.
Hur länge har ni varit tillsammans? Mer än 6 år.
Har båda körkort? Yep.
I såfall vem kör bäst? Jag kör nog mer safe, men Niklas är skickligare?
Kommer du ihåg er första kyss? Hur skulle jag kunna glömma?
Vem är äldst? Niklas, ca ett & ett halvt år äldre.
Vilka stjärnteckan är ni? Våg & fisk.
Vem är längst? Niklas såklart.
Vem sjunger bäst? Ingen sjunger speciellt bra.
Håller ni handen på stan? Icke.
Vad har ni gemensamt? Intresset för våra svansbarn & värderingar. Vi är nog ganska lika på många vis :)
Var det kärlek vid första ögonkastet? Ja, det var det. Men det tog två år innan det blev vi ändå vilket jag i efterhand är glad över. Vi hann lära känna varandra ordentligt, vi har gått igenom sjukt mycket & ändå älskar vi varandra villkorslöst.
Har ni någon speciell låt? Ja, det har vi. Men jag säger inte vilken.
Vad har ni för framtidsplaner? Att bli gamla & grå tillsammans. Dessförinnan resa, skaffa hund, skaffa barn, få barnbarn. Aw.
Har ni gråtit i varandras armar? Självklart.
Har ni varit utomlands tillsammans? Nej, inte en gång.
Vem lagar bäst mat? Det kan jag inte riktigt svara på, vi är nog båda lika bra på matlagningen tror jag.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Slappar framför teven med katter på magen.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Inte alltid, nej.
Brukar ni bråka? Vi har redan haft våra bråk tror jag. Vi håller för det mesta sams.
Ringer ni eller sms:ar mest? Vi är sambos så vi gör inget av det speciellt ofta.
Vilket är hans/hennes finaste kroppsdel? Jag älskar helheten med Niklas. Han har fina ögon med en blick som borrar rakt igenom mig, ett fint leénde som fått mig smälta så många gånger, ett famn jag känner mig trygg i, fina bröst & armar & en härligt söt ruuuuuumpa!
Brukar någon av er prata i sömen? Niklas har nog för vana att prata i sömnen. Det händer ofta.Ibland lyckas jag snappa upp vad han säger men ibland är det för otydligt. Dessutom brukar han leka ninja i sängen & det har hänt att han drömt & fått för sig att jag är någon uteliggarkärring så att han kramat om min hand så hårt att jag trodde den gick sönder. HAHAHA! Fast det roligaste var ändå när han gick i sömnen & vad han gjorde då. Det kommer jag aldrig någonsin glömma. Men av respekt till min älskling avslöjar jag det inte på bloggen.

Godkväll :)

Hemkommen efter en två & en halvtimmas-fika i trevligt sällskap. Det kändes som att vi aldrig skulle sluta prata, någon pinsam tystnad uppstod aldrig & det var sådär avslappnat underbart. Tack! Nu ska jag ta mig en härlig långdusch. Sambon har redan krypit till kojs så jag & katterna får roa oss bäst vi vill sen. Det blir soffan med mina trogna vapendragare. Älskar att sova med lurvtussar på magen. Är beroende av den närheten.


Bla bla bla

Om sanningen ska fram så blev det ingen fisk idag, jag tog en kebabrulle. Men somvanligt är typ halva kvar. Sitter här rastlös & uttråkad men samtidigt utmattad & funderar över vad man kan hitta på i det tillståndet. En fika? En promenad? Jag vet inte. Eftersom jag inte har något vettigt för mig kanske jag ska börja lite smått på den frivilliga uppgiften. En semla blir det när magen känns lite mer tom än nu. Fast jag tror inte ens att jag tycker om semlor.  

Jag började precis att skratta hysteriskt, fast hjärtligt. Sådär som vi gjorde igår när vi åt mina "dunderkakor" & fikade farväl. Chefen hade fått till sig att en patient sextrackasserat personalen & tyckte detta var förfärligt. Sedan kommer kuratorn & säger att hon pratat med en trevlig man. Sedan spårade det ur, allt som sades förvrängdes till snusk. Varje gång det blir såhär, att jag brister ut i skratt tittar min älskling på mig som en stirrgubbe & tycker att jag är psyk. Om jag skulle försöka att förklara för honom vad jag skrattar åt för att han ska skratta med mig vet jag att det slutar med att jag skrattar ensam ändå. Tro mig, jag har försökt. Det är inte samma sak att berätta något för någon. Man kan inte skratta lika bra med någon annan än sigsjälv åt saker som hänt. Om man inte skrattar tillsammans med någon man upplevde det tillsammans med.

Påminnelse till migsjälv;
- Sommarjobb / extrajobb
- Läsa bok
- Gruppuppgift
- Studiebesök
- Växjö
- Träna


Talar ut.

Jag förstår mig inte på människor som snackar om äkta kärlek hit & dit. De hittar den både till höger & till vänster. Kanske är jag elak, men jag brukar skratta åt dessa misslyckade själar som är med vemsomhelst istället för ensam.

Själv har jag alltid tänkt att vi ska vara glada om vi hittar en själsfrände under vår livstid. & vilken tur jag haft som hittat min & spenderat 6 år vid hans sida. Kärlek till min Niklas.


I love mat.

Häromdagen exprimenterade jag i köket & komponerade ihop en egen maträtt. En fiskgryta a´la Ida. Eller en redan befintlig rätt fast pimpad av mig?

Jag stekte Hoki-fileér med svartpeppar & salt, hällde sedan på kokosmjölk & lät det puttra en stund. (Där någonstans skrek min sambo att det doftade underbart & jag bestämde mig för att strunta i den röda curry-pastan.) Kryddade istället med lite mer svartpeppar & salt, tillsatte en aning chiliblandning. Slängde ner purjolök, morötter, palsternacka & kolrot. (Där tänkte jag på när Sara & jag föll in loöööv under kolrotsbowlingen 2002. Är det verkligen typ åtta år sedan vi lärde känna varandra spegelbild?) Detta åt vi sedan med kokt potatis & under måltiden utbrast min älskling att det var det godaste han ätit. Sjukt gott! Testa det vetja :) 

Idag serveras spätta med potatis & äggsås tror jag. Fisk är nyttigt & jag har lärt mig uppskatta´t.  


Påklädd


Jag vill ha sommar nu


- dessa väntar på mig i kartongen!


I love me


Mina älsklingar


- Jeppe & Ville


Ville inspekterar


- hur korvstroganoff blir till.


På tal om ingenting

Jag är i stort behov av en ny kalender. Någon som sett att de sänkt ner dem någonstans? Vi är ju redan i mitten av januari. Vet att de brukar göra det då.


Lördag :)

Nu ska jag straxt hoppa in i en dusch & göra mig snygg sedan får jag se vad som händer under dagen. Oavsett om det blir att stanna hemma i soffan så är det betydligt roligare att stanna i soffan snygg. Inte sant? På måndag ska jag ta tag uppgifterna som hör denna kurs till. Skulle träffa gruppen på msn på eftermiddagen & förhoppningsvis fatta en massa kloka beslut. Boken har jag redan börjat läsa, den frivilliga uppgiften ska jag forska lite i, se inom vilket ämne jag vill fördjupa mig. Sedan ska jag bara ringa samtal angående studiebesök & ta mig dit. I gruppuppgiften kommer jag troligtvis skriva om självskadebeteende eller anorexia. Nu är jag frusen & duschen väntar på mig. So long suckers


Fredagsmys

Blödig som jag är lämnade jag vrinnevi med gråten i halsen. Vad jag kommer sakna alla där. De uppskattade mina misslyckade dumlekakor, önskade mig lycka till & sa att jag är välkommen att hälsa på. Under dessa veckor jag spenderat på avdelning tjugo har jag förändrats, utvecklats enormt mycket som människa. & jag kom över min rädsla för sprutor. Har gjort venprov på tre patienter & lyckats första gången på allihopa. Jag som trodde att jag aldrig någonsin skulle våga. Trodde inte ens jag var så fingerfärdig.

Efter hemkomst blev det en sväng till CG för lite kattmat. Självklart slank ett & annat ner i vagnen. Nu ska vi äta lövbiff med klyftpotatis, vitlökssmör & bearnaise. Mums! Till dessert blir det en semla, jag som inte ens är speciellt förtjust i de små rackarna. Nu är det mat!

Jag känner att det är dags att sätta fart med träningen.
Rutiner rutiner. Ciao


Brrrrrr!

Jag fryser något fruktansvärt. Snart dags att bege mig ut för att göra min sista dag på praktiken. Åh. . Sedan är det helg för min del & jag ska ladda för att ta tag i skoluppifterna nästa vecka. Läsa, göra studiebesök, frivillig fördjupning & gruppuppgiften. Blir spännande. Borsta gaddarna nu. Ciao


Många bollar i luften

Jag håller på att baka 2 satser dumlekaka + att jag håller på med matlagning. Det blir dendär fiskrätten med cocosmjölk idag. Kakorna ska jag bjuda avdelningen på då det är min sista dag där. Med sorg i hjärtat tar jag farväl av såväl personal som patienter. Kommer faktiskt sakna alla!


Torsdag

Efter all den sömnen borde jag vaknat utvilad, men inte. Fortfarande minus på slmnkontot. Idag + imorgon kvar, sedan slipper jag kliva upp fem på morgonen. Nu drar jag till bussen! Ciao


Natti :)

Som sagt, vår sexårs-dag spenderades på vrinnevi där jag gör min praktik. Idag har jag gett insulin i magen på en patient. Spännande idag, tog hand om en kvinna med bipolär sjukdom som yttrade det ena lustigare än det andra. Nästan så jag blev lite mörkrädd. Hemma & försöker varva ner, börjar tio i sju imorgonbitti igen. Men jag behöver inte känna varken stress eller press. Jag vet att jag klarar av praktiken på bara 2 timmars sömn. Blev idag skickad till psyk för att hämta medicin & hittade dit men när jag skulle tillbaka gick jag vilse & stod helt uppgiven i korridoren när Anders kommer & säger "du ser vilsen ut". Jag började asgarva & han förklarade vilken väg jag skulle gå tillbaka till avdelningen. & jag hittade tillbaka! Men fan alltså, man känner sig så liten på vrinnevi. Jag kan vägen från avdelningen till röntgen & lab för det är dit jag oftast fått gå.

Jag avslutar med; du är känslomässigt störd. Sök hjälp.


Grattis till oss!

På vår sexårs-dag :)


JAG ÄLSKAR DIG NIKLAS. DU ÄR ALLT & MER DÄRTILL.


Måndag

Sitter & smuttar på min hemmagjorda chailatte. Fick tag på syrup, yes yes yes! Är helt förstörd. Trött, sliten & sjuk. Men det är bara att bita ihop. Denna vecka ska spenderas på vrinnevi för att ta igen lite timmar som jag missade när jag lyckades bli sjuk under praktiken. Lyckades inte hålla mig frisk denna gång heller, fast denna förkylning kom innan praktiken. Jag hatar att vara sjuk alltså! Jag är så utmattad, ska hämta mitt täcke & somna till i soffan innan jag somnar för natten. En ibumetin blir det också.


. . .

På dagens schema står inget annat än; rita näsa, ankparad, pannbiff med fanta, bruna ägg, åka flakmoppe i smedby, sno Johans cykelsadel & låstas att det regnar.

Ciao


Sömnbekymmer

Jag somnade nio, sov till tio sen var det kört. Fuck! Men vafan det är bara att ta en natt sömnlös, lite praktik på det, tvinga sig vara vaken & sedan sova gott? Då lär jag nog sova gott iallafall. Jag har haft problem med sömnen i över ett år nu. Det är så förbannat påfrestande. Jag får väl ligga här sömnlös & känna mig värdelös.

Tänker på dig, älskade vän. KÄRLEK


Lördag

Precis hemkommen från en fika på bagarstugan med M. Där var iskallt & ledningarna hade frysit så det blev en vanlig kaffe med mjölk & ingen latte. Det var mycket trevligt. Blev dock en snabbfika eftersom vi skulle till svärmor halv fyra. Men Hanna & Kenny är tidsoptimister. Haha! Låg vaken till fem imorse & kollade på stulna år. Hade bestämt mig för att gå upp tidigt men trotsade klockan & sov till ett. Gjorde ett tappert försök till att duscha av mig besvikelsen men det gick inte som jag tänkt mig. Fuck! Idag ska jag stänga av datan tidigt & mysa med en bok istället ihopp om att somna skapligt. På måndag ska jag upp fem. Helst ska jag väl vara utvilad också. Ciao


Nattsuddare

Här sitter jag återigen efter midnatt trots att jag borde sova som normalt folk. Eller normalt folk är kanske ute & partajar, vad vet jag? Såg ett par finklädda jäklar förut när jag satt med R på fräcka & drack chailatte. Alltså seriöst, hur kan man frivilligt hoppa i typ pumps & shorts? Okej att vilja vara finklädd med klänning på nyår trots kylan, men nu räcker det fan. Jag fryser ihjäl bara av att se er. Brrrrrrrr! Jag är så sjukt frusen. Sover med mjukisbrallor, raggsockor & stickad tröja under dubbla täcken. Maten jag gjorde förut blev succe. Kul att min älskling uppskattar mina anträngningar som mästerkock. Hah! Jag funderar fortfarande på vart jag vill göra studiebesök. Förslag någon? Please. Imorgon ska jag fika med M. På söndag ska jag fika med J :) Aw. Jag älskar att fika. Det kan man allt unna sig när man slutat snusa! Ja, för jag är fortfarande NIKOTINFRI & galet stolt! Ameh hur mysigt är det liksom inte att slösa bort några timmar på ett fik i trevligt sällskap & en god latte? Svårslaget! Nu hetsar Sara mig om att jag borde sova & jag instämmer. Så jag stänger av datan & lägger mig för att läsa marley & jag. So long fuckers




FRIDAY IM IN LOVE

Jag sov så sjukt dåligt inatt, vaknade minst en gång varje timma & kollade på klockan. Låg kvar i sängen till straxt innan två & det får mig alltid att känna mig lika värdelös. Ändå gör jag om det. gång på gång. Dag efter dag. Egentligen hade jag inte så mycket planerat idag, så vad spelar det för roll? Det är jullov fortfarande. På måndag börjar verkligeheten igen. Min älskling är hurtbulle & tränar men borde väl komma hem snart tycker jag, själv håller jag på i tvättstugan. Har diskat, bäddat rent & pysslat lite här hemma. Idag blir det foliebakad vitlöksfisk med potatis till. Kollat på nya studiehandledningen. Detta är verkligen min kurs. Jag älskar´t. Min grupp ska skriva om sociala beteendestörningar hos barn & ungdomar. Sedan ska man läsa en bok som hör till ämnet (jag vet redan vilken bok jag ska läsa. Den handlar om självskadebeteende & anorexia.) + göra ett studiebesök som har med kursen att göra. Funderar på vart jag ska göra mitt studiebesök. På ett ungdomshem? På psyk? tänker så hjärnan knakar. HAHA!

Jag är fikasugen.


Beställt




Något att se fram emot när snön smälter. VÅRKLÄDER! Dessa snyggingar har jag beställt på postorder. Zebramönstrade leggins. Dock är jag inte säker på att jag tog denna färg på toppen.


Pyss!


. . .


Nyheter från Gina. Jag var tvungen.


Favorit i repris :)


Underbar låt. & att Maria gör den - klockrent.


Håkansson


Jag har ju glömt bort dessa. Köpte dem för några månader sedan. Provpaket med sex stycken miniflaskor. Vitamin-spray från Håkansson. Fräschar upp & tillför fukt. Finns i dofterna kiwi, cucumber, orange blosson, passion fruit, rose & rosemary. Den enda jag inte gillar är kiwi. Den har en avskyvärd lukt som får mig att få illa. Luktar kräks. Alla andra är helt okej. Min personliga favorit är cucumber. Den känns så fräsch. Men orange blossom & passion fruit kommer på delad andra plats. De doftar verkligen gudomligt! Tydligen ska man kunna spraya på dessa för att fixera sminket. Det har jag dock inte testat ännu. Köpte mina på eleven.se för 125:- Rekommenderar skarpt. När mina är slut kommer jag förmodligen att köpa en stor flaska med cucumber, min favorit.


2010

Jag gav inga nyårslöften i år, men jag har MÅL;

- börja träna regelbundet
- spendera mer tid tillsammans med vänner som betyder
- mer kvalitétstid till mig & älskling inklusive hitta på mer saker tillsammans

Jag ska också; Unna mig saker jag tycker om, mer vardagslyx, ta sovmorgon om jag vill det utan dåligt samvete.

Bild från pizzabaket :)


Den blev sjukt god när den var klar!


Vesuvio.

Jag kollade till på klockan & insåg att den var halv åtta. Denna dag har sprungit iväg. Idag blir det hemmagjord pizza att äta. Hemmagjord från grunden alltså. Älskling gjorde rödsås att ha underst. Jag bakade degen, han fick kavla ut den för jag hade inte tålamodet. Blir vesuvio. Så på har vi skinka & massvis ost. Det doftar underbart här hemma. Receptet på pizzadegen & förslag på fyllningar, hittar ni här. Efterlyser recept på smarriga måltider från er mina kära läsare. Tipsa!


Onsdag

Fuck alltså! Jag låg vaken på tok för länge igen. Kollade på animal doctor. Det var en häst som tyckte om att sola & hade fått en enorm cancersvulst på sin PENIS! För stor för att operera så de gjorde frysbehandlingar på den. Stackarn. Men vilken söt häst, vilket tålamod! Klev upp straxt innan två. Vafan håller jag på med? Käkade frukost med älskling & katterna. Sedan lämnade min hurtbulle mig för att bege sig till gymmet. Som vanligt kollade jag på honom i smyg genom fönstret & tänkte - FYFAN vad duktig han är, min prins! Det spelar ingen roll om det är -17 grader, han tar den där långa promenaden fram & tillbaka för att få sin träning. RESPEKT! Jag hoppas på att inspireras av mitt gull & komma igång jag också. Det är dags NU. Ska bara signa upp medlemskapet, sen ska jag fan bli fit. Ciao


Ge mig ge mig ge mig

Såhär ska jag bo när jag blir stor. Eller nehe, det skulle jag inte. Badar dessvärre inte i pengar. Tänk om jag ändå föddes med guldbyxor eller bara vaknade upp som miljardär en dag. Åh! Drömma går ju alltid. Vadå lyx, öppen spis på toaletten? GE MIG DET DÄR HUSET NU!


Summerlovin


Kvällssol i parken


Mästerkocken på att grilla korv - jag! Brun & fin.


Njuter!


Vart försvann fiskmåsen?


Fettot njuter av en sjukt god glass


Kort därefter hade jag kramkalas med Sara


Här hälsade vi på Sara på hennes sommarjobb!


Underbara violer! GE MIG SOMMAR NU FÖRFAN!


KLADDKAKA :)

SÅ sjukt kallt ute. Inne likaså. Jag låg & drog mig i sängen till klockan två med Ville & Jeppe. Det tar emot att kliva upp eftersom det är så förbannat kallt & för att det inte finns något att göra. Men nu är den onda cirkeln igång igen. Inatt låg jag vaken till tre typ. När man sover bort större delen av dagen & inte gör något vettigt. Äter frukost för sent, äter middag då det borde varit kvällsmat, duschar efter tio - då känner man sig så fruktansvärt värdelös. Jag vet inte varför. Men misslyckad på något vis. Idag har jag diskat, lagat mat. Det fick bli baconlindad köttfärslimpa med potatis & brunsås. Karln är mätt & belåten, jag likaså. Väntar dock på min KLADDKAKA som står på avsvalning i frysen.

Kladdkakor är så sjukt gott. Jag tänkte ge er tips på ett par lite pimpade. Kladdkaka med dumle, kladdkaka med daim, kladdkaka med kinapuffar eller aftereight kladdkaka. Såklart duger den gamla hederliga också :)


Min BÄBIS


Värmer sitt katt-ass, doftar på matos & ser så matlagningen går rätt till.
HUR SÖT?


Jag vill flytta!



Tänk att byta denna kalla tvåa på några fjuttiga kvadrat mot:
93 kvm & TVÅ balkonger i SÖDERLÄGE
Ett badrum med BADKAR + toalett
Ett duschrum med toalett

Detta är min nya kärlek. Något att drömma om medan jag hackar tänder. Älskling?


Måndagkväll

Tackvare att det bankades, borades & bilades vaknade jag på fel sida. Dock försökte jag göra det bästa av dagen när jag surat klart. Så sjukt frustrerande att vakna efter sju på morgonen av världens jävla oväsen! Såhär kommer det att vara i några månader framöver. Hur ska jag stå ut? Kommer att bli galen. Plugga är uteslutet, det går inte här hemma. Fuck alltså! Sov till & från på soffan fram till klockan ett ungefär. Kändes som hela dagen var förstörd men jag slet med R ner till stan för att titta lite. Sedan blev det en liten el nacho på donken. Vet inte varför men jag är besatt av den. Synd att den bara kommer & går. Har du inte smakat den, gör´t! Funderar härnäst på att ta mig en varm dusch & värma min frusna stackars kropp. Kanske passa på att göra inpackning av hår & ansiktsmask, raka benen med? Bara för att ha en anledning till att vara kvar i duschen läääänge. Fortfarande snusfri. Det ni!


Kan man vara kär i ett par skor?

Jag tror iallafall att jag är det. Olyckligt kär.


. . .

Jag kan nästa vecka på eftermiddagarna efter 15.00, om du kan då? Dock en tisdag. Smsa eller FB:a ;)


Det kommer bli ett bra år.

Jag har bra vibbar. Tror absolut att 2010 kommer att bli ett bra år. Som jag skrev förut börjar skolan den elfte. Den tolfte januari firar jag & älskling 6 år tillsammans. Det är sjukt vad tiden går fort. Den tjugofemte är det dags att bege sig ner mot Växjö igen. Där blir vi kvar måndag - torsdag. Kommer som vanligt att bo med mina brudar Lina & Elin.

Det är dags att sätta fart med träningen! Nu känner jag mig allmänt förvirrad & ska nog mysa ner mig i soffan. Puss


Beach 2010


Det är dags nu!


Gårdagens middag.


Torskfilé med kokosmjök, röd curry, purjolök, morötter & palsternacka.


Slappsöndag!

Nu står min älskling i köket & lagar korvstroganoff till mig. Det är nog bland det godaste som finns att äta. Iallafall min älsklings. Smidigt som fan att göra om man köper strogapanna som finns i kyldisken. Sedan tillsätter man hackad lök (som jag måste hacka) & falukorv. Vi brukar ta en extra matlagningsgrädde + extra delikatess-tomatpuré. Supersmarrigt! Alicia Keys går på repeat idag också. Jag kommer aldrig att tröttna på henne. Det senaste albumet är så förbannat klockrent. Starkt, känslosamt. Jag får gåshud. Aw. Idag har det varit en riktig slapparsöndag, jag har inte gjort många knop alls. Sovit alldeles för länge, diskat & duschat. Men det är skönt med sådana dagar. Snart börjar allvaret. 11 januari drar skolan igång & det inleds med en vecka på vrinnevi för att ta igen lite av det jag missat när jag var sjuk. Ska bli kul att komma tillbaka. Kommer sakna det sen!


För alla dom


I don´t want no pie if I have to cry

Ge mig ett kilo godis va?! Jag är sjukt uttråkad & godissugen. Imorgon är det 7 veckor sedan jag slutade snusa. Inte en snus har jag tagit. Har inte sugit på några giftpinnar heller. Med ett undantag - ett bloss från en äcklig cigarr på nyår. Jag hade lust att spy. Fifan vad vidrigt. Aldrig mer! Jag är grymt stolt över mig själv & det får jag lov att vara tycker jag. Nu ska jag spara pengar & dra på en resa eller något. Vill ha semester. Riktig jävla semester! Utan att behöva diska, tvätta eller städa. Bara massa vardagslyx, sol & bad. Fucking underbart! Denna lördag lyssnar jag på Alicia Keys på repeat. Hennes senaste skiva är klockren. JAG ÄLSKAR ALICIA! FOREVER! Om man skulle klä på sig lite kläder & knalla till affären en sväng. Fryser ihjäl iklädd bara handduk iallafall. Ciao


Påminnelse till mig & R.


Skönaste reklamen!


Matlagning

Jag experimenterar i köket. Det blir en annorlunda fiskrätt idag. Därför är katterna tokiga. De känner fisklukten & ylar hysteriskt. Potatisen står på plattan & kokar, fisken tinas i ugnen en stund innan den ska stekas & toppas med kokosmjölk, röd curry pasta & lite annat smått & gott.


GÄSP

Jag är så sjukt trött. Klev upp för en stund sedan, landade i soffan & nu funderar jag på att dra täcket över huvudet. Sova sova sova.


Natti :)

Jag är hungry & lonely! Har käkat fruktsallad men nu är jag sugen på något annat. Helst något flottigt, men vårt kylskåp gapar tomt. Lyssnar fortfarande på alicia keys & filurar i min ensamhet. Ögonlocken börjar bli tunga. Blir nog att mysa ner mig i soffan med Jeppe nu. <3


. . .


Mocha-latte på espressohouse. Vanlig latte ska´re va! :)


<3


Gåshud & tårar

I will never do anything to hurt you
I'll never live without you


Öronorgasm


Bjuder på ett smakprov från the element of freedom. Jag är KÄR! Klockren skiva!


Bilder från nyårsfirandet :)
















Hejdå 2009 :)

Det nya året skålades in med skumpa i ljura tillsammans med älskling, Madde, Johan, Stoffe & Lina. Vi inledde kvällen med en lyxmiddag, det blev så sjukt gott! Oxfilé, potatisgratäng & sallad. Mums! Det blev en trevlig avslutning på 2009. Många bubblande skratt.

Nu är det 2010. Jag sov till två, var så snurr i skallen när jag slog upp ögonen. Men när jag vaknat till liv efter en dusch mötte jag & R för att starta det nya året hälsosamt på donken. Det var inte ens gott, jag mådde illa. Uff! Efteråt tog vi en fika trots illamåendet på espressohouse. Jag har sagt det förr men jag säger det igen - ingen slår deras latte. När csn kommer ska jag köpa berocca & börja mitt nya liv kry, sätta fart med träning & bli riktigt fit ;)


RSS 2.0