Måndagkväll

Jag kan inte boka in mig på passen, något fel på mitt kort antagligen? & jag har ringt tusen gånger utan att ha fått något svar. Saknar tålamod alltså. Någon som tränar på friskis som vet hur man gör? Ska man registrera sig eller nåt innan det går att boka? Har loggat in med mitt användarnamn & lösenord. Men det går inte.

Fick ett mejl från en kvinna i receptionen som förklarade att man inte kan boka förrän dagen efter man köpt kortet. Så idag ska det nog gå bra att boka.

Träffade basgruppen på msn & beslutade lite hur vi skulle lägga upp arbetet & vad vi skulle skriva om. Det lär nog bli bra. Jag har suttit & surfat runt, läst om både självskadebeteendefobisk beteendestörning. Ska nog börja skriva först imorgon. Det finns ju gott om tid. Nästan två månader?

Nu ska jag gå & handla något att tugga på sedan slänga mig i sängen & läsa lite. Har huvudvärk & är trött. Ciao


Kommentarer
Postat av: Sara

Typsiskt att det krånglar så :( jag är själv dålig på det har inte bokat på länge men kan pröva o se om det går imorgon lr nåt? men det var kaos när ja var o träna förut fel på massa kort och värsta kön.. Säkert därför de ej svara. Lycka till på spinningen! PUSS! :)

2010-01-19 @ 00:15:16
Postat av: leila

ja!



du ska betala en hundring till som 2010 medlemsavgift så blir ditt kort bra igen..



gå in dit o fixa det så löser det sig nog,



hade!

2010-01-19 @ 00:50:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0