Onsdagkväll

Nu börjar det likna något. Jag är sjukt nöjd med vad jag preseterat idag. Har inte riktigt haft någon motivation till pluggandet & mycket har berott på allt oväsen & elände omkring. Idag var dom som förstör mina dagar lediga & det firades med att. . plugga? Kommit igång ordentligt med mitt fördjupningsarbete & vet hur jag ska bygga upp det. Sambon är hemkommen från jobbet ÄNTLIGEN(!), maten står i ugnen & jag är påväg in i en dusch. Det doftar underbart & magen kurrar lite extra av längtan efter utsökt mat.

Resten av veckan har jag inte planerat. Det enda jag planerat är att bli kry så att jag kan gå till friskis igen! Men om jag känner mig själv rätt kommer jag att plugga endel, kanske ta en fika med någon & läääääääääsa. Vill du boka in en dejt med mig kan du göra det med andra ord!?

Ville har varit ute i snön & lekt. Han är så rolig min lilla parvel. Nu ska jag ta honom under armen & kliva in i badrummet för dendär omtalade & efterlängtade duschen som jag fortfarande inte tagit. Levande ljus har jag fixat för mysfaktorns skull. Har märkt att det har en lugnande effekt på mig. Ciao


Kommentarer
Postat av: Anonym

härligt! :)

2010-01-27 @ 19:47:25
URL: http://elitsnack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0