Godkväll snyggingar

Satt mig precis i soffan. Jobbade monsterpasset & därefter har jag lagat mat, varit i affären, diskat, vikt tvätt, städat & packat ner ännu fler saker. Undrar vartifrån orken kommer? :) Sista måndagen jag kollar på dexter i denna lägenhet! Aaaah, jag kan inte riktigt fatta att det är sant - men snart flyttar vi till vår underbara lägenhet. På tal om lägenhet, hur fin var inte Saras & Tonis? Åh. Jag blev kär. & så himla fint inrett. Det gjorde du bra spegelbild ;)

Det blev en miss så jag fick ingen lön idag. HAHAHA! Men chefen ska fixa till det på något vis :) Denna månad blir det typ makaroner med ketchup. Det svider att behöva betala dubbelhyra. Men det är det värt ändå. Bara jag kommer härifrån. (Unnade mig ett par tröjor på rea, som tröst igår.)

Jag vill åka & handla sängstommen & nattduksborden innan fredag. Får se om det blir så. Skulle vara härligt att bära upp det till lägenheten & montera ihop det. Jobbar galet långa dagar hela denna vecka. Hursomhelst, jag är fast besluten att skrota den fula sängstommejäkeln vi har. Ska ha VITT i sovrummet.


Kommentarer
Postat av: Sara

Tack vännen, men det kommer bli finare med mattor och tavlor och piff här o där :D

2010-07-27 @ 21:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0