Det är på riktigt!

Jag & mitt snuffo har nu skrivit under kontraktet så nu är det vår. Bara att vänta på inflytt & att det flyter på smidigt med utflytt från denna.

Om någon känner sig manad att hjälpa mig med flyttstädning, hojta till :) Vi tar också tacksamt emot bärhjälp. Det blir trappor fem våningar neeeeeeeer med en tung tevejäkel, en ännu tyngre säng, soffor som väger ett ton typ & akvariet. Mygod. Älsklingen har redan börjat svettas, bara vid blotta tanken ;) Dit vi flyttar blir det trappor 3 våningar upp.

Katter är kloka djur. Våra vet att det är något på gång. & hur underbart kommer det inte bli för de små liven att lufta sig på balkongen & ha 85 kvm att busa runt på? Aaaw. Det går inte att beskriva i ord hur lycklig jag är. Har länge efterlyst någonform av förändring. Jag är en rastlös själ som lätt tröttnar & blir uttråkad. Det har känts som att jag & N stått på samma ruta & trampat i en evighet. Jag strävar hela tiden efter förnyelse & förbättring fast med samma karl då. Det gäller att hålla gnistan vid liv. Föralltid.


Min fisk fisken & hans kompis malen


Jag har inte riktigt insett charmen med fiskar men min är underbar. Så vacker & rolig.


Rastning av katter på taket



I sofftankar


Jag är lite sugen på den soffan, men jag tror inte N är så på ;)
Vi har 2 soffor från ektorpserien, beiga. Vi funderar på en till.
Jag vill ha 2 med vit klädsel & en med blommig. Vore det inte underbart? Aw


I love sommar!

Det är tråkigt att det inte är så soligt ute idag. Men jag hoppas på fint resten av veckan + nästa så att jag kan sola & bada massamassa! Hur underbart är det inte med sommar? Jag får så mycket energi & yrar omkring med ett ständigt leende. Extra skönt är det med vetskapen att vi flyttar snart, ih! Ikväll ska vi skriva kontrakt. Jag klev upp klockan åtta imorse & drog igång med en städning, ska fortsätta med det. Det blir antagligen visning här nästa vecka.


Gårdagens goda kvällsmat





iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih

Nu ska jag dansa in i duschen & svalka mig. Därefter ska jag sätta mig naken i soffan & äta ananas. Jag är fast i ett lyckorus. Det snurrar runt-runt i mitt huvud. Jag funderar på hur jag vill inreda, vad jag vill köpa nytt men framförallt vad vi borde prioritera.


Vår dröm har blivit sann!

Jag är så jävla lycklig. Satte ett majskorn i halsen när jag lyssnade av telefonsvararen. Mitt hjärta slog frivolter & stannade till en stund. Mygod, vi fick lägenheten! Jag har hoppat runt här & sjungit, skrikit & fullkomligt bubblat av lycka. Äntligen lämnar vi detta elände för något helt underbart.

En lägenhet på 85 kvm - 2,5 rok
Stor balkong med morgonsol & förmiddagssol
Stort badkar
Egen bastu
Inglasad dusch
Stort kök med plats för mikro som vi saknat & köksbord + stolar såklart!

Jag är så jävla lycklig. Förhoppningsvis släpper vår nyvarande hyresvärd oss utan 3 månaders uppsägningstid, men det är inte säkert. Gör de inte det får vi lösa det problemet med dubbelhyror. Det löser sig på något vis, jag bara vägrar gå miste om vår drömlägenhet. Iiiiiih!

Imorgon ska vi skriva kontrakt!

& jag längtar tills vi får flytta in. Inreda vårt hem tillsammans, handla endel nytt & plocka fram saker som inte fått plats. Jag vill ha vitt köksbord + stolar & tänkte bege mig på loppis för att försöka hitta något som faller mig i smaken. Sängstommen vill jag också ha vit. Åh, så många projekt. Allt kan vi inte ta på en gång. Vi får avvakta ett tag & se hur det blir med uppsägningen härifrån.


Farmors gräddkola


Världens godaste kolor. Fastnar inte i tänderna & är himmelskt goda.
Finns bara på netto i lösvikt eller på Ö&B - 800g för 30 spänn.


Denna utsikt har jag just nu


Snuffot grillar på taket. Fläskfilé & majskolvar.
Till det ska vi käka bakad potatis, sallad & beasås.

Jag har världens bästa karl! <3


Frukt hör sommaren till :)


Vi har laddat upp med vindruvor & ananas.


8-18

Imorgon har jag en lång dag framför mig. Jag ska jobba, 9 timmar och 30 minuter. Men det blir pengar :) Jag är glad att någon är sjuk så jag får jobba ihop lite cash.


Vi har precis sett vår drömlägenhet!

Jag & hjärtat har varit på lägenhetsvisning. Det var kärlek vid första ögonkastet. Till och med Niklas som är förbannat svårflörtad blev förälskadt. Det är inte så konstigt med tanke på att det var en riktigt fräsch lägenhet. Stor & ljus. Stort underbart badkar, inglasad dusch & bastu i badrummet! Stor balkong. Allt var stort. ALLT VAR PERFEKT!

Vi åkte därifrån helt saliga. Men jag är redan förkrossad, för jag tror det är kört. Dock kommer jag att hoppas, be till gud & hålla tummarna. Gör det med mig är ni rara. Det vore en dröm att få flytta!


Jag är så förbannad!

Om man är missnöjd, visst har man väl rätt att få pengarna tillbaka? Jag har pratat med hon som gjorde nagelförlängningen på mig. Hon var äckligt otrevligt, skrek & slängde tillslut på luren. Jag försökte förklara för henne hur besviken jag var. Förväntade mig inte att alla naglar skulle trilla efter en dag. Sedan har hon mage att ringa upp mig & föreslå att jag ska komma tillbaka för att ge henne en ny chans. Samtidigt säger hon själv i telefonen att hon inte trodde att det skulle hålla. Vadå dubbelmoral? Varför skulle hon få det att hålla nu?! Jag vet att jag har korta naglar, jag är nagelbitare. Tidigare när jag gjort naglar har de suttit som berget sålänge de ska sitta. Den första nageln trillade när hon filade. Då borde hon väl förstått att det inte skulle hålla? Jag tycker att som seriös företagare borde hon då sagt att jag får gå till någon annan för att hon inte klarar av det. Men hon kunde inte svälja sin stolthet, utan fortsatte. 2 timmar efter att jag gått därifrån trillade en nagel. En dag senare hade jag ingen kvar. & hur kan hon förvänta sig att jag ska sitta mittemot henne i flera timmar för att ge henne en ny chans när hon varit så förbannat respektlös mot mig?


Hello bitches!

Jag klev upp tidigt idag trots att jag har en ledig dag. Låg en stund i parken men gick in efter en stund för att solen svek. Det är inte så himla kul att ligga själv. Trevligast är att ha sällskap, men alla är upptagna med annat. Så jävla tråkigt! Ikväll är det lägenhetsvisning, yep :)


Bad, grill & mys med Niklas & Ville

















Min älskling säger att jag är värre än en Japan. What?! :| HAHAHA

Jag älskar dig. Föralltid. Du & jag.


Min midsommar



Jag, min älskling & min blivande cykel. (Detta är före bilden.)

Vår midsommar firades på svärfars land i trevlig sällskap.
Vi tog taxi hem straxt efter elva, mätta, belåtna & lulliga :)

Ska jag berätta en hemlis för er?
Min älskling blev till midsommarhelgen ;)


Årets första dopp :)

Jag har haft en fullkomligt underbar eftermiddag. Hela denna helg har varit klockren :) Detta trots att jag jobbat både lördag + söndag. Nu är det 2 veckor ledigt innan jag jobbar igen, om de inte ringer in mig vill säga. Jag är brun & fin nu efter ett par timmar i solen. Tagit årets första dopp! Det var galet skönt i vattnet. Nu ska jag ner i tvättstugan & springa till affären med. Återkommer med mass auppdatering senare, så kika in vetja.


Söndag

Jag tog mig en kort bloggpaus :) Igår var jag på tok för trött för att orka sitta vid datan ens. Meningen var att jag skulle vara nykter på midsommar men jag fick somriga drinkar av svärfar. Lite sliten var jag när jag klev upp klokan sex på morgonen. Men det gick :) Sitter nere på kontoret nu, ska snart gå iväg & börja jobba. Återkommer.


Midsommartös




Vit klänning, turkosa fjärilar i håret & lätt sminkning.
(Mascara, ögonbryn & shimmer.)


Last night a dj killed my dog


I love you beeeeeejbi :)


Ojrå, korta naglar igen!

En efter en har de trillat av. De satt sämre än lösnaglar jag kan köpa själv för typ 60 spänn & klistra dit. & detta la lag 450:- på. Jag kommer arg som ett bi att besöka salongen jag gjorde det på efter midsommarhelgen. SÅ JÄVLA DÅLIGT!


Trevlig midsommar

Här sitter jag med färginpackning/fuktbomb i håret & blir snygg :) Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag vill göra med håret. Kommer att förbli mörk, men funderar på lite rött, eller inte. Jag har sån sjuk beslutsångest. Saknar håret som frisören klippte av. Min dröm är att ha ett långt, friskt, svallande hår. Hoppas det växer fort. Nu ska jag nog fixa lite med maten tills ikväll. Grillspett. Mums


Kärlek


Bögnaglar

Okej, vi kan säga såhär. Jag blev inte nöjd med naglarna. Det tog längre tid än hon räknat med & jag fick inte fransk manikyr som jag ville ha, utan färg. Några timmar senare ramlar första nageln. FUCK!


Lick my lollipop ;)

Jag gick på promenaden imorse & solade mig lite snygg :) Det är ju galet fint väder ute men jag har ingen ro att knalla ut nu & lägga mig. Ska straxt iväg & göra nagelförlängning. Ska faktiskt unna mig det. Jag har en plan. Lösnaglar i ett par månader tills mina egna växt ut & sedan lägga på förstärkning på egna naglarna direkt jag tar bort lösnaglarna. Då kan jag inte bita ner dem igen. Förhoppningsvis. Nu tror jag att det blir en sväng till hemköp för att handla lite smaskigt tills imorgon. Jag vill ha majs, det är ett måste! Bakad potatis får det bli också. Jag är inget fan av potatissallad. Vi ska som sagt fira på landet, jag är helnykter :) Det blir sill & potatis någon gång under dagen & sedan blir det grillning på kvällen. Långbord som vanligt med pensionärerna på landet. Det blir nog lika mysigt som det alltid varit.

Jag har lite småpanik över att min bricanyl nästan är slut & jag får klara mig tills det levereras i min brevlåda vilket säkert lär bli efter måndag :(


Jag har roat mig med shopping idag :)


Rosa topp, vitt klänning, trosor + fleeeeer bandeaubehåar.


Skorna jag varit kär i i en evighet hittades på rean. Ih! :)


Älskar färgen på nagellacket!
Duschkrämen man blir babystjärt-len av nu 20:- åhlens. Spring dit!


Prickig superskön t-shirt


Oh my goooooooood!

Vi ska på visning på en lägenhet på måndag, i Kneippen. (85 kvm & balkong.) Att få möjligheten att komma på visning är alltid något :) Ih! Så jävla underbart, jag svävar som på moln. Har sökt 2 lägenheter inom promenaderna & en på Kungsgatan också. Vi ska härifrån, yes.


På jakt efter lägenhet

Eventuellt kommer vi att flytta innan sommaren är slut. Hur underbart vore inte det? Vi har bestämt oss. Eller rättare sagt, Niklas har bestämt sig, äntligen(!) Jag bestämde mig redan för längesen. Det enda som saknas är en lägenhet & jag letar som depserat. Haha!

Jag är ledig idag, vaknade vid sju av att de borrade & knackade i väggen. Jag fick nog & klev upp. Det slutade ganska snart efter det. Jag blir så lack! Allt detta lidande & så får man en reducering på 680:- en månad? Hur troligt är det att de få kronor de blir i månaden, om man slår ut det - får mig lyckligare? Totalt omöjligt!

Funderar på att ta mig en morgonpromenad & besöka solarieöarna. Om några timmar ska jag träffa Rebecka också. So long


YES :)

Pratade med H idag på jobbet. Pushade lite till att hon borde vara ledig så att jag får jobba lite mer & jag pushade tydligen bra :) Fick ett sms precis från A som undrade om jag ville jobba vecka 28. Javisst svarade jag. Härligt med lite fler timmar.


Hej, jag är rastlös

Baah vad tiden går sakta. Börjar bli tråkigt nu att sitta utan sällskap. Om ca 30 minuter borde någon dyka upp & om 45 minuter ska jag börja åka. Slutar 17. Har inga planer för dagen alls. Behöver inte midsommarhandla på systemet eftersom jag ska vara spiknykter & chafför. Lika bra det med tanke på att jag jobbar både lördag + söndag. Det känns inte helfel med storhelg´s-OB. Wiho. Kanske borde unna mig en ny mobil ändå? Jag behöver ju en.


Vilken vardagslyx!

Jag har spenderat de första timmarna på jobbet med att vattna blommor, dricka kaffe med kära kollegor & legat i massagestolen. Hur underbart är det inte att få betalt för att bara vara? Nu är jag ensam på kontoret & hamnade vid datan. Straxt innan tre ska jag iväg & träffa en klient. Nu ska jag diska & pyssla lite :) Ciao


Dags för jobb :)



See you later fuckers


Godkväll - ljuvliga tisdag

Jag måste bara få säga hur mycket jag älskar bandeubehåarna från h&m. De för en ynka femtiolapp. (Finns bild i tidigare inlägg.) Så jävla skööööööön! En hur bra investering som helst.

Vet ni hur sugen jag är på en ny telefon? Drömmer om iphone men det är för mycket pengar tycker jag. Det som jag tror ligger närmst är en samsung jet, en lila. Hur fin är inte den? Ska bara spara lite slantar så jag kan betala den kontant. Skaffa maxi-abbonemang med vilket innebär 3000 fria sms + 3000 fria minuter till ALLA. En bra deal när man inte har hemtelefon & inte har planer på att skaffa det. Speciellt när jag kommer använda mobilen mycket som redskap under min tid på boj. Något som är ett måste är ju surf i mobilen. Bra som tidsfördriv ;) Inte sant?


Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner

Och i vårt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser
Det finns inga ord för det, på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak


Ångbastu, bubbelbad & isvak

Jag har haft en helt underbar eftermiddag/kväll tillsammans med mannen i mitt liv. På badhuset, vi solade & simmade en sväng. Men större delen av tiden spenderade vi tillsammans i relaxavdelningen & det var helt underbart. Ladies, vad sägs om att boka relaxavdelningen i samband med mitt födelsedagsfirande? Dricka vin & småkäka. Hårinpackningar, ansiktsmasker & massa bastande & bubbelbadande? Helmysigt ju!


Without you in my life I´ll fucking die.
I´ll die without you , I´ll die.


Nakenchock nakenchock sexattack & kåtbock


Jag älskar pilotbrillor. De förra som egentligen var Niklas gick sönder.


Underbara bandeubehå i 2 pack från h&m för en femtiolapp.
Skönt som fan när man inte orkar behå.


En rosa bikini!

Detta har alltså shoppats idag. Gick loss bland trosorna på h&m också, där var det rea.


And it hurts with every heartbeat

Maybe we could make it all right
We could make it better sometime
Maybe we could make it happen baby
We could keep trying but things will never change

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

Just a little
Little bit better

Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby
We could keep trying but things will never change

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Mmm
We could keep trying but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back

And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat

<3


Mygad, jag är KÄÄÄÄÄÄÄÄR

I ett perfekt ansikte, i en underbar röst.
(Om det skiter sig med Niklas vet jag vem jag ska ha.)


Igår vaknade jag på rätt sida


Men idag känns det inte direkt som det är min dag.
Vädret är helt okej iallafall. Jag ska slänga mig under solen i parken.
Först en sväng till affären för inhandling av massa frukter, som får bli min frukost :)


Jag är så galet trött

Ögonen går i kors. Det är en riktig plåga att försöka hålla mig vaken, men jag gör så gott jag kan. Imorgon ska jag träffa N. Kanske för sista gången? Ska känna efter hur det känns & sedan fatta det avgörande beslutet. Vet inte om det enbart beror på personkemin, men det känns inte helt okej.

Det känns däremot helrätt på boj & jag är fast besluten om att stanna kvar där. Jag engagerar mig hellre helhjärtat där, än halvhjärtat på två ställen. Man ska lita på magkänslan.

I höst kommer jag nog inte ha så mycket tid att lägga ner på något jag känner att jag inte riktigt brinner för. Jag saknar motivationen, jag tycker det är tråkigt & jag känner mig själv så pass att jag vet att jag kommer hitta ursäkter. & det är inte rättvist mot den personen.

Hösten kommer att innehålla praktik & jag kommer att fortsätta vara timmis på ambass. Eventuellt tillkommer mer timvik, om jag har turen med mig :) Håll tummar & tår!


Det löser sig alltid :)

Jag har haft en väldig ångest över saker jag egentligen inte kan påverka alls. & det är så himla skönt när det släpper. En sten har lättat från mitt hjärta & jag kan äntligen andas ut. Puh. Jag har nojat över att jag kommer få IG på sommarkursen, att det kommer resultera i att jag inte får något csn för höstterminen då vanliga plugget fortsätter. Detta skulle alltså innebära att jag inte hade haft möjlighet att fortsätta plugga vilket i sin tur hade förstört mitt liv. Men idag fick jag besked att jag är beviljad csn höstterminen. Vilken lättnad!

Alla människor hanterar sin oro, ångest, ilska & sorg. Ja, egentligen alla känslor som hör livet till - på olika vis. Då vill ni såklart veta hur jag hanterat den ångest jag känt senaste tiden va? Genom att impuls-söka massa jobb. (Det strulade ju till sig, så jag jobbar endast 5 veckor i sommar. Hade räknat med 8 veckor.) Det roliga är att jag sökte ett jobb igår & när jag kikade "jobb-mejlen" såg jag att jag är erbjuden intervju. Ih! Jag har egentligen inga förhoppningar, men det skulle vara spännande om jag fick det. Inom vilket område undrar ni? Psykiatri såklart! :) Åh.


Ps. Jag skrev aldrig någon lapp igår.

Nu ska jag hoppa i skorna, stoppa hörlurarna i öronen & röra benen mot jobbet. Det blir inte så många timmar idag, ganska skönt ändå :) Det känns som jag börjar krya på mig, men jag ska vara försiktig med att ta ut något i förskott. So long fuckers!


Kära grannar


(Lånad.)
Man kan skratta gott åt lappar. Jag är väl egentligen ingen lappmänniska. Stör mig på småsaker & svär för mig själv eller tar ut min frustration på stackars Niklas. Tills droppen rinner över. Det finns en viss gräns för vad som är acceptabelt. Tre söndagar i rad har jag bitit ihop trots att jag kokat av ilska. Ni har redan gissat att det handlar om tvättstugan va? När jag klivit in i torkrummet för att hänga tvätt ligger damm, ludd, skit - you name it. Över hela fucking golvet. Det kan omöjligtvis blivit städat sedan jag var där senast för en vecka sedan. Jag ska erkänna, ibland fuskar jag & torkar inte alltid golven. Men sopa upp allt, det gör jag fan i mig jämt! Idag fick jag ett raseriutbrott & tog moppen & skurhinken. Ni skulle sett vattnet, vidrigt så in i helvete! Vad utlöste då detta? Jo, jag tappade ner ett nytvättat vitt påslakan. Det blev svart på den lilla stunden det låg på golvet. Snacka om vidrigt torkrum! Därför ska jag nu skriva en söt lapp till mina kära grannar.




Rubrik?


Sådär såg en sjuk Ida ut igår innan hon begav sig mot jobbet.
Jag skippar allt vad foundation & puder heter åtminstone dagtid på sommaren. Det är så äckligt & fult på sommaren när sminket rinner av med svetten. Eller när man ser brudar som är flottiga i nyllet & sönderspacklade. ^^


Hur söta påslakan? Aw




Niklas & Bob söndagsmyser. Själv pysslar jag i hemmet. Tvättar för fullt & har bytt gardiner :)


Söndag

Det är den sjunde dagen jag är sjuk idag. Långdragen jävla sjukdom, men så är det tydligen med virus enligt läkaren jag besökte idag. Jag är stammis på kungsgatans vårdcentral + jourcentralen. Idag kom jag upp i frikort till och med. Riktig pensionärsvarning på mig. Dock är jag inte hypokondriker eller går dit i brist på annan sysselsättning & lite sällskap i väntrummet. Men när man har en virusinfektion & är hur sjuk somhelst men man lite nonchalant blir tillsagd att ta nässpray, hostmedicin, febernedsättande/smärtstillande, då känns det lite märkligt. som att det inte är på riktigt liksom. Jag ska öka min kortisonspray & ta den 2 ggr istället för en. Hostmedicin undrade läkaren om jag ville ha & jag vet folk som jublat om läkaren frågat sånt. Men nejtack, jag är inget större fan av morfinpreparat. Har nästan hela min cocillanaflaska kvar. Blev beordrad att ta den åtminstone till natten.  Jag vill ha en sjukdom som går att behandla, penicillin i några dagar sedan är man frisk & fit for fight.

Min dag har mestadels spenderats sängliggandes, åt en god frukost tillsammans med älsklingen & kollade reprisen på Daniels tal. Grymt rörande. Jag grät. Precis som Niklas sa att jag skulle göra. Han känner mig. Jag är en sucker för romantik, jag är så himla blödig & känslosam. Awwww. Såg ni hur Victoria fullständigt lös igår? Det behövdes inget solsken. Ingen kan ha undgått att se hur lycklig hon var. Deras kärlek är så äkta den kan bli.

Nu ska jag bli upphämtad av min Niiiiiklas, han ska köra mig till leons & jag ska äta bifftallrik :) Sedan ska jag fortsätta denna söndag i tvättstugan. Imorgon är det jobb igen.


En Ida


. . .

Jag satt klistrad framför bröllopet igår tills jag slog ihop i soffan. En härlig lördag i kärlekens tecken. Vi kollade inte bröllopet hela dagen, bara nästan. Jag jobbade & sedan var jag & älsklingen & käkade glass på halvars & efter det en promenad runt åbackarna. Men vi missade inte när de sa ja :)


Jag blir ofta bortvald

Hela livet handlar om vilka val man gör & hur man väljer att prioritera. Tid är något som inte bara finns där, det är något man tar sig.


Lördag



Nu drar jag & jobbar. Fortfarande inte kry, men vafan.


Den här låten får mig att krya på mig liiiiite


Fredag

Jag har spenderat min fredag med att göra ingenting. Låg kvar i sängen till tolvtiden & tog mig en dusch. En kort promenad bara för att få luft, åt en kebabpizza med osten överst <3 & så har jag gosat med en fisk. Den var ball att ta på. Funderar på en sväng till affären för att inhandla halstabletter & en matlåda till morgondagen.


. . . .

Jag känner mig inte det minsta kry men jag ska jobba imorgon ändå. Nu har jag fått hosta också & jag är så varm & svettig att jag dör.


Fri som en fågel


PrinsBob Hallonsaft tycker synd om mamma vekling




Sådär har jag legat hela dagen tänkte jag skriva, men vilket lögn det hade varit. Jag kan inte bestämma mig hur jag ska ligga, inget är bekvämt. Ena stunden sitter jag, sen står jag, sedan ligger jag. Snart har jag nog testat alla ställningar man kan sitta/ligga & stå i. Jag är rastlös & har myror i baken men orkar ändå inte göra något & doktorn sa åt mig att vila är den enda medicinen mot virusinfektion. Funderar just på varför hon inte sa ett knyst om glass? Glass är ju hur bra som helst mot precis allt. Framförallt halsont! Det enda jag gjort idag är att träffa min grannkvinna & superhjälte Maddie som bjöd mig på en het-räkvåffla på våffelmakeriet. Det gjorde min dag. Jag har sagt det förr men det tål att upprepas - vad jag jag är att vi fann varandra. Vi har så galet kul tillsammans, oavsett om det handlar om att äta våfflor eller skaka röven. Du är grym!

Tack gud för att du uppfann glassen, för att du lät min väg korsa mina underbara vänners, tack för de härliga vardagshjältarna & för att jag inte är högst upp på allergiskalan. Tack Maria, Jonna, Sara, Maddie, Jonna & Rebecka för att ni finns & för att ni är så härliga. Men ibland hatar jag er! Speciellt Jonna. Men det gör väl inget, för du hatar ju mig, elakaIdan (som jag råkar vara just idag)? ;)


Jag är sugen på en tatuering

& funderar på denna;


HAHAHAHA! Jag blir äcklad men full i skratt.


Hej, jag vill bara beklaga mig

Jag hatar att vara sjuk. Jag hatar att känna mig sådär vek & ynklig, att inte kunna eller orka göra någonting typ. & huvudvärken, den förbannade huvudvärken. Give me a break! För att inte tala om värmen. Det rinner svett om mig i skrivande stund. 27 grader inne. Det är inte kul att vara sjuk på sommaren. & det är inte roligare att vara det i en lägenhet som ger värmeslag.


Virusinfektion

Jag hatar när jag är sjuk & de säger virusinfektion. Föredrar halsfluss eller liknande då man får penicillin & är kry efter typ 2 dagar. Nu kommer jag dras med detta i en evighet. Fuck! Smittsam är jag med. Det var med andra ord bara att sjukskrova sig imorgon & på fredag men på lördag ska jag minsann jobba :)

Jag studerar en tvåårig utbildning. Börjar tredje terminen efter sommaren. Under sommaren läser jag en sommarkurs, mest bara för att få en slant från csn. Vet någon vad som skulle hända om jag fick IG i sommarkursen? Skulle csn kunna dra in mitt csn för höstterminen bara därför? Tacksam av svar av någon påläst jäkel.

Nu ska jag nog ut på en mini promenad mest bara för att få luft. Jag kokar typ. Duschat iskallt tusen gånger & sovit bort hela dagen.


Som sagt

Jag klippte mig tidigare idag. Jag ville behålla det som gick på längden & ta det slitna. & mitt hår var nog väldigt slitet för jag kom hem med säkert tio centimeter kortare hår. Det var typ 9 månader sen jag klippte mig senast & allt jag hunnit spara är nu borta & jag har typ samma hårlängd som jag hade när jag klippte mig innan min födelsedag. Hellre ett friskt hår än ett långt slitet, faktiskt. Men jag saknar ändå mitt hår. Jag var så fin i lockar. Aw. Det är bara att bita ihop & vänta. Jag ska vara lite sparsam med färgningarna & sånt som sliter. Aldrig mer slingor säger jag för säkert hundrade gången. Men denna gång får det vara nog! Jag klär bäst som mörk. Jag är en mörk skönhet. Nu ska jag nog i brist på annat när sambon slumrade till i soffan hoppa in i duschen & göra en inpackning :) Jag ska testa att raka muttan så som VR tipsar om. Den metoden ska motverka röda plitor. & vem vill inte slippa det? Speciellt badsäsongen liksom. Om ni vill veta hur det går till får ni köpa tidningen.


Honung + citron + varmt vatten = sant

Jag minns att när jag jobbade på lagret under de två åren såg jag flera gånger människor som blandade varmt vatten, honung & te. Nu har jag äntligen testat & kanske är det c-vitaminen som gjorde mig lite kryare? Men jag är långt ifrån bra. Har så galet ont att jag inte ens kan telefonera. Jag är en tyst tjej idag, det tycker även min sambo.


En bra deal!


Se fler erbjudanden eller lägg upp ett erbjudande

När jag är kry kan vi fika. Jag bjuder! Vem är på?


Jag har klippt snagg!

Roligare saker än att vara sjuk & sängliggandes finns ju. Därför knallade jag iväg & klippte håret + inhandlade hårfärg. Ni som känner mig vet att jag inte har någon ro i kroppen till att vara sjuk. VARA SJUK med allt vad det innebär menar jag då. Sängliggandes, nerbäddad, ompysslad - blandannat. Det krävs att jag ligger i koma för att jag ska ligga still när jag är sjuk.


Nej nej nej nej nej nej!

Jag måste nog erkänna, jag är sjuk & jag hatar´t. Jag håller på att dö här hemma i tjugosexgradig äckelvärme. Jag kommer att torka ut innan dagens slut, för jag kan inte ens dricka. Det gör något fruktansvärt ont. Vet inte om det kan vara en halsböld eller halsfluss, något är det. Vad får jag inte reda på förrän imorgon, då jag har en tid inbokad på vårdcentralen. Idag skulle jag träffat Jonna & Sara. Två dejter med underbara pumor inbokat hade jag. Attans! Det liksom sket sig. Jag vill inte smitta dem, om detta nu är något som smittar. Men jag tycker att man av respekt tar det säkra före det osäkra. Dessutom ska jag jobba to,fre & lö. Jag tror jag skulle palla´t, men man ska ta hänsyn till smittorisken.

Om jag inte får i mig något kommer denna dag inte sluta bra. Mitt blodsocker kommer att vara katastrof-lågt & min älskade Niklas kommer få sitta under samma tak som en riktig argbigga. Jag är hungrig som ett as, men jag känner mig inte sugen på någonting alls. Men jag ska göra ett tappert försök att besöka affären & kanske får jag med mig ett gäng goda soppor hem?


Maria

En sak som gör livet lättare att leva är min älskade Maria. Utan dig har jag varit vilse. Jag har varit halv & inte i närheten av komplett. Jag behöver verkligen dig i mitt liv. Det spelar ingen roll hur många vänner jag har, det finns ingen som är som dig - min allra bästa vän. Min vapendragare & blodsyster. Vad jag älskar dig.


Från hjärtat;

Ibland blir jag så himla less på mig själv. Jag har egentligen allt jag kan önska men ändå är jag inte nöjd. Egentligen är jag väl nöjd, jag vet bara inte vad det är som gör att jag inte känner mig tillfreds just nu. Jag verkligen hoppas att det är tillfälligt. Man ska vara glad för det man har & det är jag verkligen. Jag har min fina Niklas & mina älskade katter, om ett år är jag färdig att arbeta med något jag verkligen vill & jag har de underbaraste vännerna man kan tänka sig. Jag har en bror som jag älskar mer än livet & som jag skulle slåss för till den sista droppen blod rann ur mig. & jag har en mamma som inte är perfekt men ändå hon är min mamma. Jag älskar henne & jag vet att hon alltid gjort sitt bästa med de förutsättningar hon haft & att hon aldrig medvetet gjort något för att skada mig. Någon pappa har jag inte, inte för tillfället. Han avsade sig sitt faderskap på sms för en tid sedan. Varför vet jag inte. & jag vet inte om jag någonsin kan förlåta det. För det gör så förbannat ont i mitt hjärta.

Det är en förlust. Jag är både förbannad, uppgiven & helt förkrossad. Samtidigt behåller jag masken på, dagtid. På kvällstid går jag i tusen bitar. Jag går fullständigt itu. På morgonen kliver jag upp ifrån sängen & följer mina planer.


Jag går balansgång just nu. Det känns som jag skulle behöva en paus. Men jag kämpar tappert på, som jag alltid har gjort. Fixar skolan med högsta betyg, engagerar mig ideellt, är social med vänner & samtidigt sköter jag om hemmet. För det har blivit mitt ansvar av någon konstig anledning.


Att jag blir så less på mig själv är för att jag tycker att det bra borde överväga det dåliga. Men så är det inte alltid i verkligheten. För ibland tar det dåliga så jävla mycket energi att man knappast orkar andas.


Så om ni ursäktar, jag är lite låg nu. Låt mig strunta i att besvara era samtal, låt mig gå hem när jag tappar stinget & bara vill hem. Jag lovar att jag snart är på fötter igen.


Det är när man känner sig nere som man funderar & ifrågasätter allt. Tanken har slagit mig att det kanske inte är rätt utbildning, men det är bara en tanke. Jag vet att jag kommer att bli en galet bra skötare. Att vara låg hör till livet, det gör även depressioner. Vet ni egentligen hur många som drabbas av en depression någon gång under livet? Om inte, googla det & tappa hakan. Det är så många fler än ni kunde föreställt er. Saken är den att det är inget man talar om, men jag vill tala om för er att det är helt mänskligt & det kommer säkert drabba dig innan du ligger död & begraven.

Där sätter jag punkt.


Vilken jävla kvinna!

Vilken kvinna hon är dendär Mari. Jag verkligen beundrar henne. Jag förstår verkligen alla fina ord Sara skrivit om henne. De är inte skrivna för intet. Det känns så mysigt att sitta i de gamla lokalerna med härliga människor som vill samma sak. Det blir liksom en teamkänsla fast en outtalad sådan. Idag bjöds det på smågodis, smörgås, kaffe & mandelkubb.


För hon har flääääääätor i sitt hår




Ville bara visa er en frilla jag komponerade ihop lite fort efter duschen. Ska straxt hämta tvätten & sedan packa väskan för att bege mig mot en kväll på boj. Så härligt att vara lite brun! Då slipper man sminka sig för att dölja skavanker :) Numera kör jag på mascara, ögonbryn & lite rouge. Less is more!


I brevlådan.

Hur söt är inte Katarina? Att ge oss en straffuppgift för att vi inte kunde komma till Växjö senast var väl inte direkt sött, men jag förstår det. Jag har haft grymma problem med att hitta boken jag ska läsa för att sammanfatta det viktigaste & mejla senast vecka 25. Idag kom boken på posten. Aw, världens bästa lärare!


. . .

Vilken seg dag & regnet det bara faller ner. Mina humörsvängningar och illamående beror inte på graviditet. Men jag undrar vad det beror på? Jag läste att man kan få psykiska störningar av bricanyl. Det är kanske det som händer med mig. Eller så har jag hamnat i klimakteriet? Det är så äckligt varmt här. Jag känner mig svettig & kladdig. Jag blir så lack för saker går inte riktigt som jag vill. DUBBELSUCK.


Så var det måndag igen

Idag tog jag mig lite sovmorgon, har egentligen inget planerat förrän framåt kvällen då jag ska till boj. Bokade tvättstugan & började tvätta vid niotiden för att få det rent & torrt innan jag ska iväg. Min vecka är ganska fullspäckad. Imorgon ska jag träffa Jonna & så blir det jympa + fika med Saris på kvällen. Onsdagen är inte planerad alls, ska ta dagen som den kommer & njuta lite extra :) Torsdag, fredag & lördag är det jobb som gäller.

På tal om jobb, vad kul det var igår. Jag & Becka sitter på kina. I efterhand säger Rebecka att hon undrade vad det var för en man stod & glodde på oss. Hon kände sig visst lite obekväm & trodde ett psyko spanade in oss. Det var inget psyko, det var bara Putte. En superhärlig kollega! Jag vet att han kände igen mig för min tröja & han blev allt lite surprised när han hörde mig röst. HAHAHA. Jag menar, den rösten har ingen på ambass hört. Tack gud att jag fick mina mediciner. & framförallt att jag fick veta vad det var för fel.

Nu ska jag ner & hänga tvätt + kasta sopor.


Ameh durå!


En Maddie & en Idis





Söndag

Jag var ute igår. Det bara blev så. Men jag älskar sånt! Att det bara händer. Spontant. Jag hade grymt kul & skulle gärna ta en repris väldigt snart. När jag vaknade en miljon gånger på småtimmarna höll jag på att törsta ihjäl, mådde inte alls bra. Men vid tiotiden fick det räcka med sömn. Då blev det en dusch & lite sånt. Dagen har spenderats i krokek. Rebecka & jag har gjort smörgåstårta & tårta. Väl i stan igen var vi hungriga & gick på kinarestaurang. Rebecka fyller bara en gång om året ;) Inatt fick hon skönsång från mig & Maddie när vi stod & dansade. Haha. Jag är trööööööööött. Så nu ska jag duscha av mig lite & krypa ner under täcket.


Vi är såå jääääääävla omooooooooooogna


Jag lider av ångest

SVÅR JÄVLA BESLUTSÅNGEST.

Hur ska jag kunna välja när jag har tre olika smaker glass, tre sorter strössel & både kola + chokladsås?
Dessutom har jag våfflor med. Mygod.

Jag löste det som så att jag först tog en tallrik med lite vaniljglass & massa lakritsströssel. Sen tänkte jag ta chokladglss med chokladsås. Chokladsås är förövrigt favoriten! (Speciellt vitchokladsås från Halvars.) Jag avslutar med en kula punschrussin i en våffla. Så var den problemet ur världen!


I´ll die for you

I'll love you like no other
I'll do you like no other
I swear to god I motherfucking tried
I'll do you like no other
I'll treat you like no other
Without you in my life I fucking die

I'll love you like no other
I'll treat you like no other
I need you in my motherfucking life
I'll do you like no other
I'll treat you like no other
I promise I swear 
I die without you


Ville bäddar i vår nybäddade säng


Hur söt är han inte? Aw.

Inatt fick alla sova med oss. När jag vaknade upp kändes det som någon satt på mitt bröst.
Men jag kan inte låta bli att gosa med mina små bäbisar ändå. Tack gud för bricanyl.


Resultatet av städningen i klädkammaren


Före: När jag plockat ut allt från garderoben såg golvet ut sådär. Damm & grus överallt!
Hur det såg ut innan, men allt skit överallt ville jag inte dokumentera.


Efter: När jag dammsugit & skurat av golvet i klädkammaren. Rent & fint.


Såhär såg det ut när jag ställt in det som får lov att vara i en klädkammare för mig :)
Vilken skillnad det blev. Jag är överlycklig som kan GÅ in & inte klättra.


Pallen & trådkorgen jag köpte på ikea.


Vilken ordning det blev på hyllorna. Aw.


Så blev det i köket.


Storstädning istället för promenad?

Dammsuga 15 min 1000 steg eller 40 kalorier
Diska 15 minuter 500 steg eller 20 kalorier
Snickra 15 minuter 1600 steg eller 65 kalorier
Stryka kläder 15 minuter 650 steg eller 26 kalorier
Moppa golv 15 minuter 1150 steg eller 46 kalorier

4900 steg eller 197 kalorier

Detta är alltså resultatet av min storstädning. Omvandlat till steg eller kalorier. Har inte använt stegräknaren under dessa aktiviteter :) Kul att se vad mycket lite städning gör för hälsan.


Saknat mig? Jag vet ni har!

Men har varit fullt upptagen sen jag klev upp från min sköna säng vid niotiden imorse. Jag & Becka drog till ikea. Det var ju riktigt ikeaväder eller som Rebecka hellre säger - kukväder. Med mig hem fick jag en pall, trådkorg, stekpannor & lite smått & gott. Har sedan jag kom hem monterat ihop saker & storstädat. Började med klädkammaren. Mygod! Vilket projekt. Men nu är jag klar & det är så himla fint. Vilken förändring. Den förra trådkorgen jag köpte på postorder står nu mellan kök & vardagsrum, på det lilla bordet står perkulatorn & i korgarna under har vi kastruller & stekpannor :) Jag är så himla nöjd! Men än är jag inte klar. Nu ska jag ställa upp allt från golvet & dammsuga + skura av hela lägenheten med. Vart jag fick lusten & orken ifrån? Jag vet inte.


Bob & Jeppe sover sött


Galet gott


Godkväll

Mätt, belåten & rund om magen sitter jag här på mitt feta arsle i soffan. Jag köpte som jag skrev för några dagar sedan ett dra-på-lakan. Dessutom köpte jag helvita sängkläder & jag har nu bäddat rent med dem fastän jag bäddade rent senast i söndagskväll. Jag älskar att krypa ner i en ren nybäddad säng! Aw!


Sill & färskpotatis :)

Efter mina ärenden på stan & massa dötid hemma blev jag trött på allt & kände att John Blund kastade grus i mina ögon. Tänkte ta mig en powernap men sov i några timmar. Dock var allt sig likt när jag vaknade upp med ett ryck några timmar senare. Studenterna åkte fortfarande runt på sina flak med tutor & hög musik. Klart jag trodde att jag bara sovit en liten stund. Detta året är fruktansvärt. Att de inte får nog? Borde de inte åka hem & bli kramade av nära & kära, öppna paket, få en bit mat i magen & förbereda sig inför kvällens utgång? Det känns så nostalgiskt med student. Ville & jag tittade på dem från fönstret & åtminstone jag gjorde det med gråten i halsen. Så mycket minnen. Vad man längtade efter friheten, men när man väl var fri kändes allt bara förjävligt. Välkomna studenter ut i arbetslösheten ;) Nu väntar jag på min mat. Det fick bli sill & färskpotatis med gräddfil, gräslök & ägghalva. Så galet sommargott. Iiiiiiiiiiih!


Torsdag

Vad gör jag uppe tänker ni? Jag går typ alltid upp relativt tidigt nuförtiden. Men idag sov jag lite längre eftersom jag låg vaken inatt. Ska straxt möta upp Rebecka för lite ärenden på stan & så blir det en sväng till solariet med :)


Ord jag vill spara från underbara Sara.

"Ja hur härligt vore inte det? Om världen skulle vara full av vår visdom? :D Men en person med din vishet räcker för att gottgöra många andras dumhet. :) Du med min fina spegelbild, fler som du på jorden! "

Tårta!

Världens bästa Maddie fick en bit av min underbara tårta. Jag skar upp en lagom bit åt en lagom kvinna & gick över kungsgatan för att leverera den. Typ som hemkörning fast på två ben istället för hjul/däck? Nu väntar jag på ett skriftligt utlåtande. Var den godkänd min allra första tårta?


BRUDAR! Är ni på?

Boka in lördag den tjugofemte september i er kalender redan nu. För då ska vi ut & svira & fira - för det är ingen vanlig dag för det är Idis födelsedag. & den vill hon fira i goda vänners lag. Tralala lala.

Denna officiella inbjudan går ut till: Mary lou, Saris, Jonna & Jonnis, Maddis & Rebecka.
Men om du ber snällt kanske du också blir bjuden ;)


Känn dig utmanad!

Jag resonerar som så att alla människor borde ha ca två timmar i veckan att lägga på "välgörenhet". Man kan inte bara gå igenom livet & tänka på sig själv hela tiden. Tänk om det var du eller kanske ditt barn som behövde någon form av stöd, av olika orsaker - hade du inte velat att någon skulle funnits där då? Jo, jag tänkte väl det. Därför är det kanske på tiden att du gör en god insats för någon som behöver dig.

Med dessa ord skrivna menar jag inte att precis vemsom passar. Men varför inte göra ett försök iallafall? Personkemin är grymt viktigt. Likaså empati & respekt.

Här kan du läsa mer om:
Kontaktperson genom socialen.
Stödperson inom Brottsofferjouren.
Kontaktperson genom vård-och omsorgskontoret i Norrköping.


Jag har nyligen blivit aktiv inom två av ovanstående.

& jag utmanar här & nu - alla som läser min blogg att göra en god gärning. Ovan finns länkar med information & kontaktuppgifter. När ni antagit utmaningen låt mig veta genom en hälsning i kommentarsfältet. Ok?


Så var skattepengarna slut ;)


Ville kände för att provligga den nya dörrmattan, det gjorde Jeppe med.


Matte plockar upp grillen, monterar ihop & beundrar den.


Ville var inte sen att provsitta kartongen.


En miniklösbräda inhandlades. Också en väska till Ville som han blev lika förtjust i som matte.


Bögen fick en rosa leksak, den leker han nu med non-stop. Med oss eller ensam.


Att leka är jobbigt. Då flåsar man & liknar en varguuuuulf :D


Jeppe fick en rosa liten leksak med. Den var gosig tyckte hon.


Min underbara skapelse






Detta bildregn beror på att jag är så jäkla stolt över mig själv. Jag vill såklart visa hela världen min första egenkomponerade tårta, ever. Bottnarna är i chokladsmak & det är köpta på ica. På första lagret hade jag vispad vaniljvisp & jordgubbssylt. På andra lagret mosad banan. Överst har jag rivit marabouchoklad & så är det ett chokladströssel över vispad vaniljvips & som ni ser pryds kanterna av bananskivor. Jag hoppas att den smakar lika gott som den är vacker, min allra första tårta. Hoppas på succé! Nej, det är ingens födelsedag, vi firar inte årsdag. Jag & min älskling firar bara vår kärlek en vanlig onsdag i juni.


Onsdag

Nu ska jag göra mig snygg. Är typ nyvaken. Spenderade hela kvällen i sängen & jag sov hela natten tills för en stund sedan. Huvudvärk, ni vet. Det blir en dusch först. Sedan ska jag möta upp Lina & Elin på bagarstugan :)


Ida idag



Innan jag skulle bege mig ner mot stan för att träffa N.
Sprang på Jonnis & det blev kramkalas. Lite otippat stöter jag
också ihop med mamma & Amanda på drottninggatan :)


Godkväll

Det blev ingen utejympa, jag slog ihop som en stock i sängen med äcklig huvudvärk. Fifan vad jag hatar huvudvärk. Varför kommer den så ofta nu helt plötsligt? Kan det vara för att det är så galet varmt här hemma att jag snart smälter? Jag får värmeslag, jag svettas. Jag dör fan. Nu ska jag äta saltlakrits från holland & deppa.


Space bound


Tisdag

Har suttit här ett bra tag. Mejlat med Katarina & pluggat endel. Funderade på att ta mig en sväng till solarieöarna, men orkar inte röra mig dit. Har huvudvärk & känner mig lite låg. Nu tänkte jag mätta magen med lite jordgubbs/vanilj-fil & musli. Sedan blir det nog sängen & en bok tills jag ska göra mig iordning för att träffa N. (Om det inte är inställt?) Jag tror att jag kommer att få mina skattepengar imorgon. Iallafall är det min förhoppning. Skulle inte sitta helt fel :) Det känns som jag har koll på allt men ändå känner jag mig förvirrad just nu. Straffuppgiften vi fick ska egentligen vara klar senast vecka 25. Men den där förbannade boken finns inte på bibban & jag tänker inte betala 200:- för en bok jag inte ens tänker läsa ordentligt. Allt annat har jag koll på. Nästan klar till och med. Ska fokusera på sommarkursen ett tag sedan tar jag sommarlov :) Jag är en sån som vill ha allt klart så fort som möjligt för att slippa känna stressen när allt bara är liggandes, halvfärdigt eller inte ens påbörjat. Är du med så, eller sparar du allt på hög till sista sekund?


Om sommarkursen :)

Somsagt idag började sommarkursen. Webplatsen var helt överbelastad så jag kom in först på kvällen & sedan var jag fast. Har nästan gjort klart den första uppgiften som är obligatorisk men som inte betygsätts. Vi ska skriva om vår relation till Astrid Lindgren & hennes verk. Jag analyserade med psykiatri-glasögonen på. Exempelvis så tror jag att Emil i Lönneberga är ett bokstavsbarn. Själva examinationsuppgiften är utformad på så vis att man kan styra det mycket själv. Jag kommer att skriva om betydelsen av relationen mellan barn & föräldrar. Kommer göra det med psykiatri-glasögonen på & jämföra med Astrid Lindgren-klassiker. Ska skriva ca 10 a-4 dataskrivet. & det ska vara skickat med snigelpost senast den 13 augusti till min "handledare" i körsbärsdalen.


Min dag hittills

Lämnat studieförsäkran - check
Solat - check
Tränat - check

Nu blir det en efterlängtad dusch därefter ska jag mätta min skrikande mage. Sedan är det nästan dags för lägenhetsvisning & därefter boj. Med andra ord vet jag vad jag gör idag :) Nästa vecka är det sommarlov. Fast mycket till lov blir det inte förrän vecka 26,27 & 28 då jag blev ledig fast jag skulle ha jobbat.


Mina änglar på jorden








JAG ÄLSKAR ER!


Släcker lampan straxt

Snart dags att krypa till kojs bredvid mannen jag ska vakna upp med resten av mitt liv. Renbäddad säng & någorlunda svalt tackvare en golvfläkt. Dra-på-lakan är en bra investering, inte sant? Min älskling sover vilt & jag är trött på att fixa till lakanet på hans sida av vår säng. Det argumentet duger visst? ;) Jag är sugen på glass. Har massa olika smaker i frysen - punchrussin, vanilj & choklad. Vet också att det finns chokladsås & strössel. Mums. Dock saknar jag banan. Det är så galet gott tillsammans med glass & chokladsås. GLASS ÄR FAN LIVET! Ska fortsätta med mina listor & to-do´s innan jag nannar. Adjö


Träffades ni på diskotek?


Killen till vänster är VIP på vårt bröllop & han till höger är min blivande man.


Godkväll stalkers ;)

Jag har varit en riktig hemmafru idag, dock inte desperat ;) Har ägnat denna söndag åt matlagning, städning, tvätta, vika tvätt & bädda rent. Slängt fram golvfläkten också, för att få det lite svalare i sovrummet. Seriöst, jag smälter bort. Katterna ligger som klubbade sälar lite här & var dagarna igenom. & ville har haft armsvett så hans päls blivit "våfflad".

- Imorgon är det kursstart för sommarkursen & jag ska lämna studieförsäkran till csn. Vi ska på lägenhetsvisning 16.30 & sen ska jag på boj-utbildningen 17.30.

- På tisdag ska jag träffa N. På kvällen blir det utejympa.

- Även onsdagen är inplanerad, iallafall en liten bit av dagen. Ska fika med Lina & Elin på bagarstugan under förmiddagen.

Om vädret tillåter kommande veckan lär jag garanterat antingen sitta på taket eller ligga i parken. Njuta av värmen, bättra på bränna & bli snyggare än jag redan är. Jag har läst att skatteåterbäringen kommer att landa på våra konton mellan den 8-11 juni. Jag hoppas på det :)

Nu är det nog dags att springa ner & hänga sista tvätten. När jag kommer upp igen ska jag sätta mig ner med mitt kollegieblock för att skriva listor & to-do´s. För att ha koll på saker & ting, få en översikt. So long fuckers


Len som en babystjärt


Efter att ha sett reklamen en miljard gånger var jag tvungen att testa.
& jag blev verkligen positivt överraskad. Produkten håller vad den lovar.
Perfekt för oss som är för bekväma för att smörja in oss med bodylotion efter varje dusch.


På inköpslistan;


Jag ska investera i en grillhink. & njuta av grillat hela sommaren :)
Jag tycker fler borde skaffa grillhink istället för engångsgrillar. Tänk på miljön!



Vi behöver ny stekpanna. Varför inte en blommig? Tänkte slå till på den.


. . .

Jag tog helg från min stegräknare. Orkade inte känna pressen jag känner när jag har den hängande runt halsen. Dock har jag inte legat på latsidan för det. Promenerat & sprungit i trappor som en dåre. Låg nyligen en sväng ute på taket i min brassestol, bättrade på brännan & läste. Lyckades bränna tassarna på det förbannat varma plåt-taket. Det blev inte långvarigt eftersom huvudvärken kom smygande. Funderar över dagen just nu. Planerat att ha tvättstugan ikväll. Men om något roligare dyker upp bangar jag inte :) Nu blir det nog en dusch. Ciao


Bill & bull


Landet


Jag älskar landet. Det är så lummigt & mysigt. Nu står alla syrener i blom. Jag älskar´t.
Längtar till vår gäststuga står klar, vilket kan bli om en evighet. Men jag längtar.


Mannen jag vill leva & dö tillsammans med


Däremellan ska vi hinna med att resa, gifta oss, skaffa barn & villa.
& trots allergi kanske det blir en vovve i framtiden :)


Sveriges nationaldag

Söndagen den sjätte juni tvåtusen tio. Jag har alltid undrat vad det är för speciellt med denna dag. Är det idag man firar att man är svensk? Vad spelar det egentligen för roll vilken nationalitet man har? Kan vi inte införa en dag då vi ALLA firar tillsammans istället?


Det var jag & tio hantverkare

Vi grillade, de söp som fan & jag skrattade åt alla tokigheter så jag fick kramp i magen. Maten blev galet god. Jag fick mina älskade scampi & grillade majskolvar. Snuffot köpte rostas som vi åt lite blodigare än medium, helt perfekt. Jag fick fem hela beundrare, massa kramar & dessutom pussar av alla förutom min egna karl typ ;) Summa summarum; en helt underbar junikväll. . tills dess spårade ur. Det blev ett blodigt slagsmål & jag som inte klarar av att bara stå & se på - gick såklart emellan. VÅLD LÖSER VERKLIGEN INGENTING. Lär er det, gott folk.


I love being a darkheaded beauty


Mörkt hår med kastanjeinslag. I love it! Vad tycks?


Romantiska lockar




Grillning?

Färgar ögonbrynen & ska precis börja locka håret. Tänkte satsa på osminkat men med en snygg frilla idag. Det ser ut som solen sviker oss, men jag tror det blir grillning ändå. Jag är så sugen på grillat. Majs, kyckling, scampi. Mums.


Lite rullig - hahaha!



Utslagna hjältar



Det är på tok för varmt här. Vi avlider, katterna, jag & fiskarna.


Mys med blommiga skor


Hon är så jäkla underbar, min Jeppe.


Lördag

Jag gick & la mig skapligt igår. Slog ihop som ett litet barn på en bråkdels-sekund. Vaknade upp vid halv fyra på morgonen av världens oväsen utanför fönstret. Antar att det var de förbannade studenterna. Stoppade in hörselproppar & försökte sova vidare, vilket gick sådär. . Somnade med huvudvärk, vaknade med huvudvärk x antal gånger & imorse vid niotiden när jag klev upp har jag fortfarande sådär galet ont i huvudet att jag ville be någon skjuta mig för att slippa lidandet. Det känns som det äntligen ger med sig, men jag vågar inte säga säkert. Hoppas gör jag iallafall. För jag vill grilla & ha det mysigt i solen idag.


Några få timmar senare

Jag blev inte långvarig. Har både nackspärr, huvudvärk & en förjävla mensvärk. Det känns som sammandragningar, kramper, whatever - jag avlider snart! Nu ska jag ta mig en dusch & samtidigt tvätta av mig sminket, sedan blir det sängen. Adjö & godnatt


Med solbränna mörkt hår & mensvärk




drar jag nu ut på äventyr. Ha en fin fucking fredag!


Snyggve


De sista bilderna på mig i rött hår. Det färgades mörkt idag.


Lata dagar i solen



Vi var verkligen med i vårruset



& sprang för SJ. Fast vi stryker springa. För vi powerwalkade & joggade.


Fredag

Jag har spenderat min morgon & förmiddag på en blårutig filt under solen i parken. Bättrat på brännan, lyssnat på musik, läst en bok & snackat skit i telefonen. Vilken underbar start på en fredag som förhoppningsvis blir ännu bättre. Planen för eftermiddagen är en cider på trädgår´n. Sedan lär nog jag & Rebecka hamna på bishop eftersom hennes jobb bjuder ;)


ÄNTLIGEN

På måndag efter ett förbannat slit med lägenhetsletande ska vi på två visningar. Det är två tvåor varav den ena är på 63 & den andra på 66 kvadrat. Den ena har balkong mot kungsgatan & den andra med läge mot gården. I båda lägenheterna finns fullhöjds kyl & frys. (Jävlar vad jag ska storhandla om någon av lägenheterna blir vår.) & badkar!

Jag hoppas.


Woho

Jag har på åtta dagar gått 106150 steg. Det är i snitt 13268 steg per dag. Inte illa pinkat va?

En timma har gått

Jag har hunnit lugna ner mig. & när jag tänker efter så är det inte så tokigt att få lite ledigt ändå. Men som den humörmänniska jag tillfälligt blivit brusar jag lätt upp, även för småsaker vilket jag dock inte tycker att detta var. & det måste jag få lov att påpeka. Vilken förbannat dålig stil.

Dessa lediga veckor ger mig också tid för att andas, plugga lite på sommarkursen & kanske hälsa på min bästa vän? (VAVAVA?! Vad sägs om det?) Vecka 26, 27 & 28.

Nu ska jag förbereda mig mentalt inför vårruset. Jag kommer inte att springa, det har jag inte ben till. Men jag kommer att promenera i rask takt & det gör jag med SJ i mitt hjärta :$


Huvudvärk & ilska

Jag vet inte riktigt vad som är värst just nu. Om det är huvudvärken eller att jag är så förbannad att jag kokar av ilska. Hur fegt är det inte att skicka ett sms istället för att ringa? Speciellt när det handlar om en sådan sak. Nu blev jag ofrivilligt ledig i 3 veckor i sommar & missar därmed tre veckors lön, vilket resulterar i att jag får mer fritid än jag räknat med & inte alls lika mycket pengar. Vi får se det från den ljusa sidan, jag får jobba på brännan istället, äta glass i stora lass & semestra i parken i min ensamhet.

Men FUCK FUCK FUCK FUCK! Vad jag hatar när det inte blir som planerat! & när människor är amöbor!


En snabbis paus

Åh, vilken underbar dag jag haft hittills. Vi gick till en fik & jag beställde en ITALIENARE att ta med. Lät lite porrigt ;) Sedan vidare till parken. Jag var proppmätt men efter lite solande bestämde vi oss ör att promenera till halvars för en glass. Mjukglass med tuttifrutti-strössel såklart! Jag har fått lite färg men känner att det inte finns något att göra inne, jag får dåligt samvete av att sitta här. Så det blir att packa ner en bok & slänga mig i parken. Sedan en dusch för att fräscha till mig innan det är dags för något ganska otippat - VÅRRUSET!


Minns ni snön?


Jag har nästan glömt bort vilken hård vinter det var.


Igår ringde en röst jag saknat

& jag blev så himla glad. Helt euforisk!
Vad jag saknat dig min bästa vän i världen.
Snart ses vi :)

Kontaktperson

Träffade tjejen igår som jag ska vara kontaktperson, hon & hennes mamma. Det kändes riktigt bra från bådas håll & det är ju skönt. På tisdag ska vi träffas ensamma för första gången & hitta på någonting. Sedan kommer "samordnaren" att checka av vad både jag & tjejen tyckte. Jag tycker det känns så lovande att jag kan säga att vi lär nog ses igen :)

På måndag ska jag fortsätta utbildningen på boj dessutom. Känns så himla kul, men jag är lite otålig & vill gärna bli färdig NUNUNU. Dock får jag vänta tills slutet av sommaren.


En gnutta ångest

När det är såhär fint väder får jag nästan ångest av blotta tanken; jag ska jobba hela sommaren. Har ett tufft schema också, mycket 8-18 de dagar jag ska vara på ambass. Det gäller att ta tillvara på de lediga dagar då sol erbjuds. Kanske kan jag ta mig en sista minuten i slutet av augusti/början av september? En liten tröst är att jag inte är ensam. Det är ju galet många som ska jobba hela sommaren.


Jag hatar att må illa

& nu gör jag det igen + att jag har en asjobbig & vidrig huvudvärk. Därför gör jag nog smartast i att krypa ner under täcket i sängen. Speciellt med tanke på att sambon lyssnar på någon skjutfilm på högsta volymen. Snart får jag vansinnesutbrott. Hej humörsvängningar!


17255 steg. Rekord hittills! :)

Precis hemkommen från början av utbildningen på brottsofferjouren. Ser redan fram emot nästa vecka! :) Har varit riktigt duktig idag känner jag. Nu ska jag & snuffot kolla Desperate Housewives & sedan blir det nog att nanna efter lite läsning. Morgondagen är lika fullspäckad. Det jag längtar mest efter är kvällsfikan med Jonna. Ih.


Im so happy!

Jag fick VG på min frivilliga extra uppgift i förra kursen. VG rakt igenom! Åh, det gjorde verkligen min dag. Jag blir alltid lika lycklig när jag ser en ny betygsättning. Det är liksom cred för mitt hårda arbete & engagemang! 

"Ida! När man vill veta mera och blir nyfiken på något och undrar hur kan det bli så? Och varför? Då har man en bra början till kunskap och det har du visat med ditt arbete, du har verkligen gjort det grundligt. En mycket bra referenslista med tydliga adresser, bra att du skrev om bilden, jätteviktigt och även de sajter som uppmuntrar ungdomar till att hålla kvar sina problem som inte helt ofta kan leda till sjävmord, det finns ju sajter för det oxå! Där har vi baksidan med vårt informationssamhälle! Sen att dina gamla klasskamrater har klarat sig bra visar också att det finns hjälp på olika sätt som du oxå har beskrivit. Att sen få en sån givande föreläsning som Karin och hennes mor gav oss, det är nog det mest optimala!"


1 juni idag - officiellt sommar?

9616 steg hitills. Jag har tvingat i mig lite mat & ska ta mig en snabbdusch innan det är dags att logga in på fronter & snacka med gruppen lite. Sedan ska jag göra mig snygg eller åtminstone respektabel & yra iväg mot boj-utbildningen. Förhoppningsvis hittar jag dit.


Jag mår illa som en gorilla

Tränade medelpasset & det var så galet jobbigt eftersom jag började må illa under passet. Värst var det vid situps & sånt då magen "kom i kläm", om ni förstår vad jag menar? Någon som kan spekulera lite vilt kring vad detta kan bero på? Mådde illa långt efteråt, hela promenaden runt åbackarna & var inte ett dugg hungrig. Jag som brukar hinna svälta iväg på vägen hem i från friskis, flera gånger om till och med. Wazzup liksom? Tänk om jag har en bulle i ugnen :|


Två av våra fiskar


Tisdag!

Idag har jag fullt upp. imorgon likaså. Borde käka något till frukost innan jag ska träna vid lunch. Sedan är det träff på fronter & så boj-utbildning. Imorgon ska jag träffa tjejen jag nog kommer att bli kontaktperson till. Ska bli spännande :)


RSS 2.0