Söndag

Det är den sjunde dagen jag är sjuk idag. Långdragen jävla sjukdom, men så är det tydligen med virus enligt läkaren jag besökte idag. Jag är stammis på kungsgatans vårdcentral + jourcentralen. Idag kom jag upp i frikort till och med. Riktig pensionärsvarning på mig. Dock är jag inte hypokondriker eller går dit i brist på annan sysselsättning & lite sällskap i väntrummet. Men när man har en virusinfektion & är hur sjuk somhelst men man lite nonchalant blir tillsagd att ta nässpray, hostmedicin, febernedsättande/smärtstillande, då känns det lite märkligt. som att det inte är på riktigt liksom. Jag ska öka min kortisonspray & ta den 2 ggr istället för en. Hostmedicin undrade läkaren om jag ville ha & jag vet folk som jublat om läkaren frågat sånt. Men nejtack, jag är inget större fan av morfinpreparat. Har nästan hela min cocillanaflaska kvar. Blev beordrad att ta den åtminstone till natten.  Jag vill ha en sjukdom som går att behandla, penicillin i några dagar sedan är man frisk & fit for fight.

Min dag har mestadels spenderats sängliggandes, åt en god frukost tillsammans med älsklingen & kollade reprisen på Daniels tal. Grymt rörande. Jag grät. Precis som Niklas sa att jag skulle göra. Han känner mig. Jag är en sucker för romantik, jag är så himla blödig & känslosam. Awwww. Såg ni hur Victoria fullständigt lös igår? Det behövdes inget solsken. Ingen kan ha undgått att se hur lycklig hon var. Deras kärlek är så äkta den kan bli.

Nu ska jag bli upphämtad av min Niiiiiklas, han ska köra mig till leons & jag ska äta bifftallrik :) Sedan ska jag fortsätta denna söndag i tvättstugan. Imorgon är det jobb igen.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag grät oxå när Daniel hade sitt tal till victoria om min karl skrattade åt mig o tyckte det va dags för mig att sova haha

2010-06-20 @ 16:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0