Confused

Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta.

Godkväll

Nu är jag & mitt snuffo hemma igen. & vi hamnade såklart framför datorerna, jag bloggar & han spelar. Vi har haft en fin kväll tillsammans med mamma på hennes födelsedag. Jag känner att jag nog behöver luft efter att ha gosat med Amanda, Tusse & Bjussan. Hur skulle jag kunna låta bli när jag älskar djur? :$


Marylou, I love you

Don't think about the past, don't worry bout the future
Just live in the moment
Long as there's another day there will be another way
A chance to make it through


In a world that seems to get colder & colder
Don't you worry cuz
My love will only get stronger & stronger

You don't have to cry (no more)
All you have to do is see
That you can believe in me
And I will never leave


. . .

I swear that everyday I feel like my mind is haunting me
I think of every little stupid mistake that has been made

This time I don't have the strength to gather myself
I'm falling to pieces


Beautiful morning!

Klockan har precis passerat sju & här sitter jag en måndagsmorgon påpälsad & sminkad, redo att ge mig av.


Ps. Jag älskar mig själv som redhead.


15229 steg

& många skrattanfall senare är jag hemma igen & försöker varva ner innan det är läggdags. Kan varmt rekommendera er som inte sett satc-filmen ännu att göra det. Omedelbart.


Saknad gör förbannat ont

Jag längtar efter att få krama min bästa vän.

Men snart, snart. Ih!

Hello fuckers

Hur är läget? Ni har väl inte glömt att uppvakta mamma på mors dag, va? Jag har bara slängt iväg ett sms till min kära mor & eftersom hon fyller år imorgon & vi ska dit då slår vi två flugor i en smäll. Idag ska vi till Niklas mamma en sväng. & hon är en mamma värd att fira. <3 Kanske får jag ett schema för de veckor jag ska jobba där? :) Förhoppningsvis. Annars hoppas jag på att få det snart. Jag & älskot var ute på promenad tidigare idag, vi hamnade på loppisen vid himpa. Älskot fick en korv & så handlade vi med oss vaniljbullar av en stenåldersfarmor. Jag har redan gått mer idag än vad jag gjorde sammanlagt igår :) & mer steg blir det. Vid sextiden ska jag & Maddie på bio & det blir satc såklart! Söndag är det, vilket innebär tvättstuga som vanligt. Det var ingen som ville tvätta idag så jag började redan vid tiosnåret.


Fresh!


Min somriga fruktsallad. Jordgubbarna var himmelskt goda. Åh.


Godaste chipsen ever


Absolut värda att testa.


En mysig hemmalördag med massa gott



Vi har precis ätit oss proppmätta på tortillas.
Till efterrätt ska vi äta fruktsallad bestående av jordgubbar, banan, päron, passionsfrukt & kiwi.
& så glass till såklart!


Godeftermiddag suckers!

Hittills har jag bara gått 7000 steg, men det är helg & ostabilt väder. Jag har roat mig med en storstädning. Är helt varm & slut nu. Tänkte krypa ner i sängen för lite läsning & kanske en powernap tills min älskling kommer hem. Då blir det matlagning & svulla för hela slanten.


Dyngsur, iskall & på förbannat dåligt humör


Himlen öppnade sig. Det haglade på mig. Men nu skiner solen & jag ska ut & räkna steg. Ciao


Lördag :)

Alla steg jag gått hittills denna vecka + de stenhårda passen jag kört - märks! & känns & syns. Det är ju grymt motiverande. Jag vill mer mer mer. Maddie & jag har planerat in 4 pass veckan som kommer. Men veckorna efter blir det svårare eftersom friskis tar sommarlov. I snitt kommer jag väl kunna gå på 2-3 pass i veckan resten av sommaren. Får försöka pilla ihop det trots att jag ska jobba & slita. Godmorgon på er föresten! Jag har varit uppe en stund, tog mig sovmorgon & nu har jag pysslat här hemma. Ni vet disk & sånt nödvändigt. Funderar på en sväng till affären, för jag är hungrig & sugen på en god frukost. Det får nog bli äggmackor faktiskt. Inte helt fel :) Tråkväder ute är det. Så himla typiskt! Ibland skiner solen till ordentligt men tittar man ut är det grått & trist. Jag tror på regn & rusk idag.


Cykeljakt

Jag är på jakt efter en cykel. Vill ha en utan växlar med mormorsram. Men det är så förbannat dyrt. Sitter i soffan & har galet ont i benen. Smalbenen. Funderat ganska länge över VAD det kan vara. Idag sa Maddie att jag kanske har benhinneinflammation, så jag googlade det.. Kan mycket väl hända att jag har det, men jag hoppas inte. Värst blir det när jag löper, det gör bara ondare & ondare liksom. Jag kämpar som fan på jympapassen men får ge upp. Allt annat pallar jag eftersom jag är en riktig fighter. På söndag ska jag & Maddie på bio, det & bokat & betalat. Bara att hämta biljetterna med andra ord.


14319 steg

+ ett medelpass på friskis blev det idag.

Det blir en mysig hemmakväll

Kanske lite läsning & tevetittande. Förhoppningsvis pussar & kramar i stora lass. Ska försöka tigga till mig en massage med. Jag älskar att få vaderna masserade. Åh. Tråkväder, bara massa regn.


Mördarklack



Tack som fan. Jag älskar dig.


En simpel fredagsoutfit



Slappt & perfekt för att driva runt på stan.


MVG i jympa ;)

Mygod, jag är helt slut. Men vi fick MVG av roliga farbrorn. Känns härligt! Första gången jag fått MVG i jympa kan jag säga. Var inte med på gymnastiken under skoltiden eftersom jag hatade det. HAHA! Nu tar jag helg med gott samvete. 4 grymma pass denna veckan. Inte illa pinkat. Nu lockar en dusch & sedan vet jag inte vad som väntar.


Hjälp mig, jag är efterbliven

Eller så är det bara kombinationen att jag inte har något tålamod & absolut inte förstår mig på elektonik & liknande. Men såhär är det, det finns en klocka på min stegräknare. Am & pm. Men den är tvärtom, så när det är dag står det pm & när klockan blir tolv så nollställer den sig. HJÄL MIG ATT FIXA DETTA?! Snälla.


Vad hände med fifty?

Jag har varit förälskad i honom i smyg sedan jag såg honom den sjätte december tvåtusensju. Jag älskade hans armar mest. Nu är mitt hjärta krossat. Han ser FÖRJÄVLIG ut. Men, han har inte cancer eller aids. Han har bara bantat inför medverkan i en film där han ska spela en cancersjuk.


Kvällsbludder

Jag blev så himla slö efter afropasset, helt slut om jag ska vara fullkomligt ärlig. Underbart känns det i varenda muskel. Fastnade i soffan med datan i knät men precis nyligen fick jag mitt feta ass ur soffan & tog mig en efterlängtad & skön med ack så jobbig dusch. Jag älskar att ha saker planerade framöver. Det känns så underbart att ha saker att se fram emot. Stora som små. & jag är en såndär människa med kontrollbehov i kombination med galen glömska, så jag skriver ner saker för att inte missa viktiga saker.

Imorgon ska jag & Maddie träna. Det blir fjärde passet denna vecka. Jag är så stolt över mig själv. Kämpar på tappert trots astman. Sedan ska jag & Rebecka eventuellt laga sushi, det återstår att se. Något ska vi iallafall hitta på en sväng. På söndag blir det nog bio med Maddie & isåfall blir det satc. Bättre sent än aldrig tänker jag? Måndag väntar ett jobbpass & sedan bär det av mot Skärblacka för att fira mamma som blir fyrtiofyra år. Ung mamma va? :) På tisdag ska jag påbörja utbildningen på boj. Vet inte riktigt hur lång tid det tar, men jag missar nog premiären på utejympan. Får gå på torsdag istället!

Nu ska jag äta chips & ostbågar. Sånt kan man unna sig med gott samvete när man gått så många steg & kört ett pass så svetten sprutat. Sedan är det dags att krypa ner nyinsmord med världens härligaste bodylotion, naken i sängen & ha hett sex ville ni läsa va? FEL FEL FEL. Jag ska läsa & sussa. Ciao


This is me yesterday


En helt perfekt dag



Lägg märke till håret. & min fina brassestol. Jag är nöjd med bådadera :)



12046 steg
(Mellan klockan 09.00-19.00)
60 minuter AFRO


Mätt i magen efter matlåda från bagarstugan

Det fick bli färskpotatis med kolja & tomatsås. Galet gott! Snäll som jag är delade jag min matlåda med mitt snuffo :) Världens bästa flickvän är jag.


Lapat sol & läst i min brassestol :)

Satt i solen i förmiddags en timma med min bästa vän hawaiian tropic. Solen tar kan jag lova. Om jag suttit längre hade jag bränt mig :)


7000 steg

& då har jag bara strosat runt utan att ens tänka på att stegräknaren hänger runt halsen. Vågar ni gissa vart mina steg slutar idag? Jag ska ju ut & gå mera. Det är afro klockan halv sex & jag går typ alltid till & från friskis om inte Maddie hämtar upp mig med bil. Det är ju vardagslyx ;)

Jag förstår inte hur det är möjligt att gå mindre än 5000 steg per dag. Om man gör det har man en stillasittande livsstil. & troligtvis kör man bil till jobbet, åker hiss & skickar någon på ärenden för att ligga i soffan & äta chips? HAHAHA!

Jag menar, jag har fan inte ens tänkt på att jag gått. Har inte motionerat medvetet. För att summuera det hela - JAG HAR EN AKTIV LIVSSTIL. Detta trots att jag är en student som spenderar dagarna på mitt feta arsle i en skön soffa med en varm data i knät. :|


Vartifrån kom den förbannade huvudvärken?

Typiskt! Jag ska ta mig en värktablett & hoppas på att bli kvitt den hemska jäkla huvudvärken. Kan inte bestämma mig för vad jag ska göra riktigt. Det ser galet lockande ut med klarblå himmel. Jag är dum om jag stannar inne en sådan dag, men jag vet inte om sol & läsande gör huvudvärken bättre. Beslutsångest! Vilka värdsliga problem va? ;)


Solen skiner, himlen är blå

Jag funderar på att inviga min brassestol - utomhus! För hittills har den bara använts inne. Katterna blev också överförtjusta i den. Min plan för dagen är att packa ner en bok & bege mig mot parken för att lapa lite sol, läsa & bara njuta av denna underbara torsdag. Det låter inte som en dum idé va? Ikväll är det afro som gäller. Jag har sett fram emot det hela jäkla veckan. Gissa om jag är taggad? Hade tänkt ta sovmorgon idag men det gick inte så bra eftersom jag vaknade pigg som fan innan åtta. Det var liksom sådär omöjligt att somna om. & det beror nog tillvissdel på vädret. En sånhär dag vill man inte slösa bort. Speciellt inte när man vet att man kommer att jobba hela sommaren. Nu ska jag sätta på kaffe till mig & mitt snyggo! Som jag älskar så förbannat mycket. Ih!


Jag GILLAR min gilla-knapp

Ni vet GILLA som i facebookgilla?


Gjorde ett Printscreen för att demonstrera det hela. Ballt va?


Den rosa skönheten är min


Den har hängt runt min hals under eftermiddagen då jag egentligen inte gjort mycket alls men ändå gått 3000 steg. & dessa steg får räcka för idag. Har ganska gott samvete eftersom jag gått till & från stan + varit på ett jympapass. Imorgon är det AFRO & jag längtar som tusan. Ih!


Ops, råkade få med mig dessa godingar hem


Dessutom bara råkade 2 par brallor hänga med hem också. Fixar bild på dem en annan dag.
Om jag orkar.


Godkväll

Jag är helt proppmätt. Maddie & jag har haft en liten tjejkväll med matlagning & bakning. Det fick bli skagenpanna med pasta & såklart kladdkaka med glass till efterrätt. Riktigt smarrigt var det & trevligt sällskap med prat om allt & ingenting :) Det är så det ska vara. Nu har jag huvydvärk & ska nog krypa ner i soffan.


Älskade underbara onsdag

Denna underbara onsdag har jag hunnit med att sola, träna & luncha med Becka. Stegräknaren låg i brevlådan när jag kom hem, en rosa & fin! Har bara haft den runt halsen en stund hemma men är uppe i 155 steg idag. Ska bli kul att hålla koll på hur oaktiv eller aktiv jag är. Kommer nog skriva endel om hur många steg jag gått osv.

Telefonen ringde idag, det var Marie som hälsade att hon fått mitt namn av Sara. Jag tackade ja till utbildningen, så på tisdagkväll ska jag dit. Ni andra undrar säkert vem denna Marie är & vad det är för något jag ska göra. Jag ska arbeta ideelt för BOJ (brottsofferjouren). Jag älskar att göra meningsfulla saker. Hur stimulerande är inte det? Kort efter det samtalet ringer det igen & denna gång var det Caroline som eventuellt hittat någon till mig att vara kontaktperson åt. Nu väntar jag på att hon ringer upp mig igen, efter att ha pratat med denna unga kvinna. Om hon går med på det kommer vi att träffas ganska snart & sedan om personkemin stämmer drar uppdraget igång.


Aj, min mage.

Jag ger mig ut på en promenad & hoppas det blir bättre.

Ostbollar


Galet gott.


En dränkt katt


Utan paraply gick jag & Rebecka i skyfallet typ hela drottninggatan för lite Kinamat. Det var det värt.
(Lägg märke till mitt RÖDA hår.)


Tjena

Jag fyndade en brassestol på myrorna för 35 spänn! Nu hoppas jag på sol fram till vecka 25 så att jag kan få lite färg innan det är dags att jobba arslet av sig hela sommaren. Fick schemat idag av AnnSofie, kommer att jobba ca 195 timmar där. Fick endel monsterpass, 8-18 - men det fixar jag! Ser fram emot i höst sen när jag kan unna mig något fint för alla timmar jag slitit.


Härliga tisdag!

Vaknade med ett leende på läpparna, tog morgonmedicin, betalade räkningar, duschade & drack perfekt kaffe. Nu ska jag möta upp en vän för en promenad, lite sol, kanske en glass eller fika. & vad som händer resten av dagen har jag ingen aning om. Kanske helt enkelt bara lata mig med en bok i handen & förena nytta med nöje? :) Böckerna jag beställde ligger på ica strömmen nu redo att hämtas ut. Återstår att se somsagt. Idag är inte min träningsvärk så hemsk & det måste vara för att jag kommit igång nu & kanske också för att jag stannade kvar på stretchen? Dendär stressen jag kände för ett tag sedan, hopplösheten & meningslösheten är som bortblåst. Mycket beror nog på att jag pluggat som en dåre & verkligen har koll på läget. Men det mesta beror nog på att livet inte är detsamma utan dig. Jag har känt mig halv.


Bedtime

& idag kryper jag till kojs med ett leende på läpparna. Ett fånigt leende som jag haft sedan detdär speciella samtalet idag. Jag känner ett lugn, en inre frid & ro. När jag släcker lampan idag vet jag att imorgon inte kommer bli lika hemsk som morgondagen har varit på tok för länge. Jag kommer sova tryggt med vetskapen om den plan vi har i beredskap. Du & jag. Amen.


AFRO

Wiho, på torsdag ska jag på ett ARFOpass! Sedan ska jag gå intro hos M på kvällen. På fredag är det sista passet med roliga gubben, det är ett måste. Likaså onsdagens pass vid lunch. & vips så har man tränat 4 gånger när veckan är slut. Ja, för jag var hurtig & gick på ett medelstyrka-pass idag när solen sken. De flesta verkar ha gett upp, det är relativt folktomt på friskis. Undrar om de uppnått sitt mål & känner sig heta på beachen eller om de är loosers? Jag är så glad att vara igång på riktigt efter en lång tids uppehåll pga sjukdom. Dock har jag ju inte latat mig för det. Den dagliga dosen av promenader ser jag till att alltid få mig. Måste se till att läkaren skriver ut starkare bricanyl för den jag har är för svag. Det blir kämpigt med andningen när jag tränar. Men jag är förbannat envis & en riktigt fighter!

Ser fram emot att få min stegräknare på posten & hoppas att den håller vad den lovar. Ska bli kul att kartlägga alla moves ;)

Nu ska jag borsta håret & fundera på vad jag ska stoppa i munnen, för magen kurrar.


En sten har lättat från mitt hjärta.

Oron har släppt, trycket över bröstet minskat & jag känner mig lite smått euforisk. Bara du vet varför. Jag älskar dig.


Underbart väder

Funderar på att slänga mig på en filt i parken & bara vara.

Varmt varmt varmt

& jag är galet irriterad. På allt & alla.

JAG VILL FLYTTA! Omedelbart. Mitt krav är badkar & balkong/uteplats helst i söderläge. Vill ha en tvåa eller trea som ska inredas lätt & luftigt. En stor hall helst som ska inredas med alla Marilyn Monroe-tavlor. Sovrummet ska gå i vitt, så ny sängstomme ska inhandlas likaså sängbord & byrå. I vardagsrummet vill jag ha en stor svart divansoffa helst miami.

Tröttnade somsagt på mitt ljusa hår & färgade det rött. Känns mer som jag. Iallafall är det så jag känner förtillfället. Det ska bli skönt med "sommarlov" snart. & jag längtar tills nästa sommar då jag tar examen från denna KYutbildning. Vill SÅ gärna ut i arbetslivet nu. Trött på att sitta hemma & plugga, det känns meningslöst. Fast det är det ju inte, det vet jag. Ska bli härligt att jobba i sommar faktiskt. Ser fram emot det grymt mycket!


Jag är sugen på denna.


Är den värd att satsa på?


Brownie


Denna färg använde jag :)


Kläder till salu

Söt vit klänning + storskjorta.

Två snygga kjolar.

Söt blommig klänning.

Sexig spetsklänning.


Ida goes redhead

Tröttnade på tok för fort på det uppljusade håret. Så här sitter jag & väntar medan färgen verkar :)

Myslåt


Jag lever gärna på vatten & luft





Bara jag får klä mig såhär i sommar. Flytta in i min garderob, please!


Godmorgon världen

När jag klev  upp första gången idag, runt sexsnåret så öste regnet ner. Nu är det upppehåll men ser inte ut att bli speciellt fint väder tyvärr. Trots det ska jag nu hoppa i kläderna & ge mig ut på en morgonpromenad. Ikväll är det tvättning som gäller för min del. Det är ju söndag. Ciao


ÄLSKA!


Efterlyser du tips på hudkräm kan jag varmt rekommendera denna. I love it.


Gratis framkallning av foton!

photobox får du 100 gratis bilder & på fujudirekt likaså.

(Det enda du betalar är frakten. 30:-)


Fisk

Jag vaknade upp mitt i natten av en strålkastare rakt i nyllet. Bredvid mig där jag ligger i sängen & försöker sova sitter en vrålförtvivlad Niklas. Mygod. Fiskarna var typ i chock & hade tappat färgen men de lever fortfarande. Niklas spekulerade i om de också hade fått en stöt som han fick. Mitt smartass till sambo hällde vatten rakt i ett eluttag så hela lägenheten blev kolsvart. HAHAHA! Det blev ett stort projekt igår. Vi möblerade om på två jävla akvarium. Jag fattar inte ens varför jag ställer upp på det. Har inget brinnande för fiskar. Men vad gör man inte för kärleken?


Fredagkväll

Drack en iskaffe på fräckas uteservering i solgasset tidigare idag tillsammans med min kära vän Maddie. Fifan vad varmt det var, helt galet! Nu är sommaren äntligen här :) Som jag längtat. Dock kommer ni sannolikt få läsa mitt beklagande om hur varmt vi har det här hemma. Men det är helt sinnessjukt vad varmt. Borde det inte vara hyresvärdens skyldighet att göra något? Någon som vet?!


Grillat på landet :)

Härlig fredag! Vi har grillat tillsammans med svärfar på landet. Lite allt möjligt blev det. Godast var scampin! Mums. Nu ska jag ta mig en liten promenad & sedan ska jag spendera denna fredag tillsammans med min sambo framför akvariet.  


Det är så himla varmt & jag är helt slut!

Passet var grymt bra! Har precis stretchat & duschat. Känner mig typ som en ny människa. Träningen är bra, där kan man göra av med & lämna kvar mycket känslor. Nu ska jag göra mig snygg & hoppa i kläder! Ikväll blir det tacos med älsklingen.


Det är inställningen som är det avgörande

& igår bestämde jag mig för att se livet från den ljusa sidan, att vara positiv & hålla hoppet uppe. Därför vaknade jag på rätt sida med Jeppe vid min sida straxt innan nio, drack morgonkaffet med älsklingen kort därefter & slutligen hamnade jag här. Fredag idag, hur underbart? Snart ska jag bege mig ut på en promenad mot solarieöarna, sen hem & duscha av mig innan det är dags för ett svettigt pass på friskis. Taggad till tusen!

Man får trilla lite grann om man kan konsten att resa sig upp. Idag är jag på fötter.


Jag smälter bort tror jag

Det är galet varmt i vår lägenhet redan. Hur ska vi klara sommaren? Ge mig en ny lägenhet någon! Jag är fortfarande vaken fast ögonen gått i kors i flera timmar. Men nu ska jag ta mig ett glas oboy & krypa ner i soffan med Jeppe.


John Blund har kastat grus i mina ögon

Trots det envisas jag med att sitta vaken. Hjärnan går fortfarande på högvarv, svårt att sova gott då. De senaste nätterna har jag drömt massa sjuka mardrömmar. Imorgon vid lunch är det dags gör jympa igen med Maddie! Vilken tur att jag har henne som stöttning när jag funderar på att stänga allt ute & låsa in mig själv. Inget blir bättre av det, jag vet. Men ibland vill man bara vara.

För att pigga upp mig själv tänker jag på att jag ska grilla i parken, sola & smutta på en cider med Jonna snart! Aw.


Keep smiling - keep shining


LOVE IT


Den ger verkligen kärlek till huden.


Det är svårt att se det positiva i livet

när man stöter på motgång efter motgång. Men ni ska veta att jag banne mig försöker. & jag vet ju att jag lyckas.

. . .

Denna eftermiddag har jag unnat mig en glass från Halvars. Det fick bli hallonsaltlakrits + romrussin. Maddie & jag strosade runt i stan & jag beklagade mig nog mest hela tiden, förlåt. När jag klev innanför dörren ringde Jonna & det blev åbackarna. Så himla mysigt!  


Jag vet inte riktigt vart jag ska göra av med alla känslor

Jag är så himla ledsen, frustrerad & uppgiven. Försöker bita ihop, men det känns som jag blir galen. Jag vill skrika hur mycket jag verkligen hatar allt. Vill dunka huvudet i väggen, lägga mig ner & gråta eller tappert försöka att springa ifrån mig själv.


Villkorslös kärlek







Jag klarar inte av att göra mig av med mina katter. Ärligt, jag hoppar hellre framför tåget.


ASTMA & ALLERGI







Jag kommer aldrig vakna upp från min absolut värsta mardröm.
Jag vill tro att läkaren ljög för mig.


Mitt hjärta krossades

på en bråkdelssekund straxt innan lunchtid denna soliga torsdag.

Jag lirar luftgitarr

& dansar med katterna!


(Fastnade här. Råpluggat. Men nu blir det en promenad.)

Ps. Jag tycker man är tragisk när man inte följer sitt hjärta, lever efter sina drömmar & fastnar i slentrian. Så jävla värdelöst livet måste kännas när man vet att man kliver upp för ingenting. Tack gud att jag fann mitt kall i livet. Nu längtar jag tills plugget är slut, att få bege mig ut i arbetslivet & göra skillnad. Förstår inte hur man klarar av ett arbete som inte är stimulerande eller givande.


En personlig blogg.

Min blogg är en personlig blogg. Den handlar främst om mig men också om de personer som är delaktiga i mitt liv. Den handlar om vad jag gjort, ätit & haft på mig. Ibland kan hända att jag avreagerar mig eller bara känner för att beklaga mig, då gör jag det. Andra dagar kanske jag vill hylla någon som står mig nära hjärtat av olika orsaker & då gör jag det med, utan att tveka. 

Men bara för att man läser min blogg känner man inte mig. Det finns mycket jag utelämnar. Saker jag anser för personliga. Det gäller att hålla på integriteten. Sen är det ju upp till var & en vart man drar gränsen. Dessutom lyser ju inte mina egenskaper igenom i den text mina fingrar skriver. Men visst kanske många av er som inte känner mig bildat er en uppfattning. Låt höra?!

Idag har jag hunnit med både jympapass på friskis & en långpromenad. Tänkte bege mig ut på en till i brist på annat. Dessutom har jag ägnat mycket tid åt att plugga. Skrivit om både stigmatisering, LPT & ångestsyndrom. Kommer inte ha mycket att göra de första sex veckorna efter sommarlovet. Men jag tror jag har en baktanke med detta, kanske är det då, när skolan drar igång som jag tar mig semester?

Veckoöversikt:
vecka 20 - 20/5 - spirometri + cellprov.
vecka 21 - NJUTA AV LEDIGT? Sola, slappa, softa. Intro?
vecka 22 - 31/5 ; jobba!
vecka 23 - 7/6 ; sommarkurs-start! Lämna studieförsäkran.
vecka 24 - sommarlov + skatteåterbäring
vecka 25 - sommarjobb (csn för sommarkurs)
vecka 29 - LÖN (csn för sommarkurs)
vecka 33 - skolstart i Växjö.
vecka 34 - LÖN + csn
vecka 38 - basgruppsuppgift inlämnad (senast söndag 26/9) LÖN + csn + sem.ers + födelsedag!
vecka 39 - inlämning av bokresumé, stigma + LPT.
vecka 40 - växjö. Redovisning av gruppuppgift.

Planera in trädgårn med Rebecka, matlagning med Maddie, utejympa i juni, grillning & mys i parken med mera med mera :)

Nu ska jag ta mig en långpromenad med musik i öronen. Sedan en skön dusch & avsluta kvällen med att smörja in mig med weddinglotion! Det doftade underbart & jag kunde inte hejda mig. Ops.


Min älskade lilla Jeppe :)


Hur söt är inte hon? :)


Jag har framkallat massa kort

& meningen med det var att jag skulle pyssla ihop något kul. Men med det tålamodet jag har blir det nog bara att köpa ett snyggt album att sätta in dem i. Ett ego-album. Anledningen till detta är att jag vet hur förkrossad jag blivit de gånger datan har fuckat & alla bilder försvunnit. Sen tycker jag det är kul att se hur man förändras under åren.


Blixtrar & dunder!

Jag klarade styrka medel helt galant. Fifan vad jag känner mig duktig. Wiho. På fredag är det på´t igen. & snart drar det igång utomhus, då lär ni se mig i folkparken tisdagar & torsdagar. Nu ska jag ta mig en snabbdusch & sen bege mig iväg på ett ärende. So long fuckers


Gissa vad jag ska göra nu?

FEL FEL FEL. Nej, jag ska inte plugga just nu & inte heller lata mig på soffan & göra absolut ingenting. Jag har hoppat i mina träningskläder & ska snart bege mig mot friskis för ett jympapass. Det var inte igår! Jag riktigt känner hur jag kommit ur form. För jag är inte den som kan låta bli att unna mig massa smågodis till desperate housewives eller frossa i glass till gossip girl. Eftersom livet blir så jävla tråkigt med massa förbud. Man måste få lov att njuta! Tog de sista kortisontabletterna idag & imorgon ska jag på spirometri. Hoppas att jag inte dör innan dess.


Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig



Du behandlar mig så förbannat jävla illa att jag undrar om jag knullat din kille, våldtagit din brorsa eller mördat din morsa? Jag går sönder, blir galen & letar svar i vild förtvivlan. Fattar du ens hur du knullar mitt huvud?




KNULLTRÄDET

Idag har jag testat Knullträdet. Det är en sida där man kan få reda på hur många man har haft sex med – egentligen! Om man tänker att den man haft sex med i sin tur har haft sex med flera andra, så blir det ganska många. Testet är helt anonymt och ingen kommer få reda på dina resultat. Hur många har du haft sex med?


Så jävla klockren


Ville var rastlös


Tisdag!

Jag mötte upp Rebecka tidigare idag för en promenad & lite fusksol. Det var skönt & jag börjar mer & mer likna en pepparkaka. Väl hemma fortsatte jag pluggandet & det flyter på riktigt bra. Vet egentligen inte vartifrån jag fått motivationen, men sålänge den finns där är det bara att köra på, inte sant?

Inloggad på fronter såg jag ett till betyg i denna kurs & omdömet gjorde mig glad. Det är så skönt att få cred för det arbete man lagt ner. "Ida! Roligt att läsa ditt arbete där du har gjort en bra interjuv med bra frågor och lätt att läsa och intressant innehåll. Det märks att du tycker att det är roligt och att ditt interjuvoffer också är en god kunskapskanal! Fortsätt så här, Ida!" Fick VG på denna inlämning. (& vi på KY betygsätts IG, G eller VG. - Så jag kammade full pott igen!) Nu är det dags att chatta med gruppen & Katarina. Sedan ska jag fortsätta skriva om ångestsyndrom. Varit en sväng på bibban idag & lånat tre böcker också. Wiho! PlugghästIda.


Godkväll

Okej, såhär ligger det till. Niklas data fungerar inte. Han är arg på sin data & snäser åt mig, jag är arg av just den orsaken. Jag har fått erfara att datorer verkligen lever sitt egna liv. De är bra sälänge de fungerar som de ska. Men så fort de börjar strula är det lika bra att kasta ut skiten genom fönstret för att slippa riskera skilsmässa. Jag tänker tillbaka på hur jag kände mig då min minidata la av för en tid sedan. Paniken jag kände över allt som försvann. Frustrationen över att inte kunna fixa´t liksom. Jag har full förståelse över att min man inte känner sig speciellt manlig. Han kan ju inte ens laga sin data. Förlåt, nu var jag elak. Eh, egentligen vet jag inte vart jag ville komma med detta svammel. Känner mig svimfärdig. Yr & vimmelkantig. Har vaknat på fel sida flera dagar i rad. Jag liksom känner inte för någonting alls men samtidigt är jag rastlös & uttråkad. Kvällen har jag spenderat i mina psykiatriböcker, pluggandes & skrivandes på gammalt vis - eftersom min Niklas letat hjälp i vild förtvivlan på hela nätet med hjälp av min data. Jag har faktiskt kommit någon vart, känner att jag har stenkoll på läget nu. Ligger bra till tidsmässigt. Det kan jag tacka min självdisiplin för. Nej, nu fick jag akuthuvudvärk. Adjö!


Jag fick ett brev. Ett riktigt brev med frimärke.


Är aningen förvirrad & stressad.

Jag har ägnat min dag åt att göra absolut ingenting, men fick lite småångest & ett städryck. Så nu har jag båda dammsugit & skurat av golven. Jag skulle kunna göra det varje dag. Det blir så fort skitit eftersom vårat trapphus är en arbetsplats för skitiga gubbar där även min sambo räknas in. HAHAHA! På tal om skit. Igår tvättade jag som vanligt på söndagar. Jag höll på att dö när jag klev in i tvättstugan & även i torkrummet. Det var samma sak förra gången. Sånt gör min rasande! Vem är så jävla lågt begåvad att man inte fattar att den som tvättar efter inte vill börja med att ta på sig skyddskläder & städa innan man vågar tvätta?

Jag har typ en miljon saker i huvudet & jag får inte riktigt bitarna att falla på plats. Känner mig typ sönderstressad fast jag inte har någon anledning alls att vara det. Jag har ju egentligen stenkoll på allt. Men såhär blir det alltid.

[Plugg - träffas på msn & bestämma vem som gör vad till gruppuppgiften. (Ångestsyndrom?) Vänta på att böckerna jag beställt ska anlända så att jag kan börja läsa + skriva bokresumé. Gå till bibban & låna en bok + skriva om stigmatisering. Kolla Allgulanders "psykiatriskola" om LPT & svara göra en inlämning om ämnet.

MAJ
Kontaktperson
- invänta samtal från Caroline om en matchning, sedan är det bara att tuta & köra.

JUNI
Sommarkurs
 - anmäla mig en vecka innan start, vilket lär bli typ vecka 24. Invänta CSN. (Juni/juli?)

Sommarjobb - invänta schema från AnnSofie. Dessutom ringa Marie & prata om intro + schema.]


BIG LOVE


Jonna råkar vara en av de skönaste personerna jag känner. Också en av de klokaste & bästa.


Leo-love


Mina älskade sjalar, aw. Hur fina?


En katt med klös


& idag vill jag klösa ögonen ur en snubbe jag inte ens känner.


Säljes: spetsklänning!


Någon som är sugen på en vacker svart spetsklänning?


Jag har en last!


Tänkte att det var på tiden att bekänna det.


Din lilla goding där!


Jag vill att du ska rycka upp dig. Att vi ska dricka laktosfri chailatte, svettas på friskis men framförallt att du ler igen.


Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg.
Låt oss dansa tillsammans?

Pomme med fårost




Har ni aldrig testat är det på tiden att ni gör´t.


Folkbladet; förstasidan


Måndag

Idag blev det lite sovmorgon för min del tills pappa ringer & berättar att jag är med i tidningen. Ah, papparazzizarna har vart igång igen. Att de aldrig kan låta bli. HAHAHA! Strålande sol & blå himmel är det med, som att man kan bli något annat än lycklig. Aw. Jag ska torka kattspya på badrumsgolvet, hoppa i kläderna, på med brillorna & blanda till en shake - sedan blir det en lång jävla promenad.

Ikväll blir det chatt med gruppen för att besluta om hur vi ska lägga upp grupparbetet. So long fuckers!


Älskade vän



Detta är mitt tappra försök att få dig le.
Jag tänker på dig.

Erkänn att du drog på smilbanden? :)


En Ida


Bah

Jag är VRÅLHUNGRIG

:)


Den femtonde maj tvåtusentio
















Vädret hade vi tur med minst sagt. Det kändes som en riktig sommardag. Hettade på ordentligt, jag kom hem med brunbrända axlar. En raggarbränna kan man säga, men jag had eingen större lust att strosa runt som en slyna i underkläder.

Det var grymt mycket folk & vädret må ha varit en bidragande faktor. Vem vill inte sitta i grängräset en solig lördag med en cider i handen & lyssna på reagge? Det fanns gott om poliser & krimmare som ägnade sig åt att stalka kidsen & begära legitimation. Maddie & jag skrattade gott när ett irritationsobjekt blev tagen. HAHAHA! Hon var inte bara ful, hon var fet också. Dessutom knölfull & full med grönska på hela byxorna. Euh.

Mitt sällskap var det inget fel på. Jag & Maddie åkte solo, fast vi mötte upp grabbarna grus. Jag tycker det borde bli en repris snarast. För galet kul hade åtminstone jag. & det vet jag fler som hade ;)

Jag kom hem lullig & glad - sex cider fullare än när jag lämnade mitt älskade Norrköping med tåg. Det förvånade mig att det aldrig riktigt slog till. Men det blir en härlig fylla när man dricker sakta under lång tid. Ingen karatefylla, men det var inte direkt vad jag eftersträvade heller. Föredrar att veta vad jag sysslar med, känns lite patetiskt att bli knöl. Det hör till fjortisstadiet, men det finns ju många som verkar fastnat där.



Happy old lady


Ett par bilder från dagens bravader :)








Tackar mitt sällskap

för en galet kul dag. Awwwwww


Ärligt, vad tycker ni om håret?


Godkväll

Jag är mätt i magen av fruktsallad med vaniljglass. Fick för en hundradels sekund sommarkänslor men så slog det mig att det småduggar ute hela tiden. Fuck. Ge oss sol imorgon, snälla? Nu blir det soffmys med en Jeppe på magen. Ladda upp med sömn inför imorgon. Det blir grötfrukost med älsklingen innan vi drar! Woho.

Ps. Förlåt älski. Jag är så glad att du är min. Ska spara på seratoninet & försöka kontrollera mina känslor :) Gissa om jag med är trött på alla utbrott & all ilska. Mygod. Rädda mig någon. Vartifrån kommer mina humörsvängningar?


Sol, fika & promenad

Jag drog med mig Rebecka på en promenad, en fika & en sväng till solarieöarna. Det var skönt att få komma ut en sväng & bli lite brun & snygg. Jag har sagt det förr men jag säger det igen - det gör så förbannat mycket. Hela denna dag har jag tråkat, suckat & dragit benen efter mig utan att få någonting vettigt gjort. Har oroat ihjäl mig för mitt hjärtegull & haft ångest. . Jag är en hönsmamma som skulle velat åkt till veterinären redan igårkväll. Men nu är min fina herre på fötter, han har ätit massa mat & kurrar. En sten har lättat från mitt hjärta. Jag skulle gå under totalt om något hände mina vardagshjältar. Vill inte ens tänka på den dag de lämnar mig, vilket de kommer göra eftersom livet har sin gång. Uff, hemska tanke!

Nu blir det en dusch & sedan gos med sambon. Trevlig fredag hörni.

(M, jag vet inte alls när vi ska åka imorgon. Förslag? Har inte ens kollat buss/tåg. Vi tar dagen som den kommer?)


Surprise!

Omväxling förnöjer, ny design :) Vad tycker du?


Längtar tills imorgon :)

I skrivande stund funderar jag mest på om det verkligen kan vara sant att det kommer att vara sol imorgon. Jag håller verkligen tummarna för det. Hoppas vädergudarna är snälla! Vi ska nämligen spendera lördagen på en filt på en gräsmatta vid folkets hus i Skärblacka. Yes, det är dags för den årliga minneskonserten. & det får man ju såklart inte missa. Den stora frågan är; vad ska jag ha på mig? Ska testa ut en outfit sen tänkte jag.


Lånad bild.


Jag vill upplysa er om följande!

Jag är lyckligt lottad att dela mitt liv med ett par underbara pinglor! Gamla kära vänner såväl som nyfunna guldklimpar. En sak är säker, utan er skulle jag bli tokig. Jag är så himla glad att jag har er att vända mig till när jag vill skratta tillsammans med någon, sitta tyst eller gråta hysteriskt. Egentligen vill jag inte räkna med någon eftersom jag har dålig erfarenhet av att bli sviken, men er kan jag verkligen räkna med. & hur underbart känns inte det? Borde vi inte dra ihop ett stort gäng pumor, sjunga allsång & grilla i parken, va?  (När vädret tillåter.)

Jag är så glad att jag fann dig Maddie, eller att vi fann varandra. Att jag tog dig under mina vingars beskydd & du mig under dina. Jag kommer alltid finnas vid din sida no matter what & slåss för dig.



Jag vore ingenting om ni inte fanns.


Påminnelse till mig

Väntar på
- två böcker jag beställt i syfte att läsa en av dem & göra bokresumé
- svar på allergiprover från läkaren & remiss till lungutredning
- schema angående sommarjobben
- skatteåterbäring + CSN för sommarkurs

Uppdatering

Jag har fått min lilla sjukling att äta crabsticks också & han ser lite mer kry ut nu. Hoppas detta håller i sig. Vet inte om han kan ha fått en släng av någon slags influensa? Hursomhelst är det jobbigt att se sitt lille knytt i dåligt skick, det liksom skär i hjärtat. Nu ligger han bredvid akvariet & tar sig en lur, det funderar jag med på att göra. Käkade precis pasta med baconsås, grymt gott! Men jag är inte riktigt nöjd utan galet sugen på fruktsallad!


Hm

Jag blir lack. Ringt veterinär i en evighet nu utan svar. Mygod. Jag är ju orolig för min lilla Hobbebobbe :( Han har inte försämrats avsevärt sedan igår, men han har heller inte förbättrats. Dessutom såg jag honom smaska på den goda maten som husse köpt hem. Hans aptit håller min låga vid liv. Egentligen vill jag bara lägga mig ner & böla.


Det gör ont i mitt hjärta




Hoppas du är på benen imorgon, mammas älskling. :'(


Sara skriver underbara rader om mig.

Vill du se det med egna ögon? Klicka här.


En ursäkt för att klä sig som en hora?

Har kollat bilder från gårdagens club aqua & sitter här spyfärdig. Vart är världen påväg undrar jag? Jag skämms över att se korten. Så jävla patetiskt, tragiskt & äckligt. Goaluder, häng er.


Triss i Ida






Sara den underbara


& jag möttes utanför Fräcka sedan slog vi ihjäl lite tid tillsammans.


Det är alltid lika trevligt att se denna unga dams söta nuna! Jag berättade för Niklas när jag kom hem hur skönt det är att prata bort en stund med någon som verkligen lyssnar & förstår, ger kloka råd eller bara nickar med. Det blir så levande & givande samtal. Åh Sara, jag älskar verkligen dig. & jag är så himla glad för din & Tonis skull. Aw.


Webcambild


Ehm..

Såhär i efterhand kan jag inte riktigt förstå varför jag skulle ge mig på att göra slingor. Jag menar, jag vill ju inte ens vara ljus & det sliter något förbannat på håret. För att det ska kännas bättre skyller jag på att jag vill vara somrig.

Först var jag schäfer, nu blev jag tydligen golden.


Omväxling förnöjer.

Egentligen vill jag inte vara ljus men eftersom omväxling förnöjer & jag inte har något bättre för mig fick det bli en omgång slingor till. Jag räknar med att bli mörk alternativt rödhårig till sensommaren/hösten igen. Det känns mer som jag, men samtidigt är det kul att förändra sitt yttre.


Snygga glasögonormar



Niklas dödar mig om han ser att jag lagt upp bilden. Jag tycker han får bjuda på sig själv lite.


Vrålhungrig.


Magen kurrar. Potatisen kokar. Det blir fiskbullar till lunch.
Vad tycker du om fiskbullar?


Grått & trist!

I brist på annan sysselsättning har jag roat mig med att städa badrummet & katttoan. Passar på att färga ögonbrynen under tiden också. Dåligt väder suger verkligen musten ur en. Jag blir deppig bara av att titta ut. Kan inte se det mysiga alls med regn just nu. Ge mig sommar & sol! Jag vill gosa med tårna i gröngräset.


Godmorgon regnmoln!

Efter gårdagens sväng till solarieöarna vaknade jag röd men inte bränd som tur var. Har druckit en kopp kaffe & pillat i mig en förbannat grov macka. Funderar på vad som händer härnäst. Med det rådande vädret känner jag mig inte direkt manad att motionera idag, men det återstår att se vartefter dagen lider. Vi kan ju hoppas på stålande solsken, ellerhur?


Mygad.

Det har inte ens hunnit bli vår på riktigt men det åskar & blixtrar. Glad att jag fortfarande sitter i min soffa under min sköna pläd.


Regn kan vara mysigt.

Om man sitter inne under en varm & mysig pläd. & det är precis vad jag gör nu.

Ciao!

Just nu springer Bobcat runt & ylar hysteriskt. Han är antagligen rastlös & tycker förbannat synd om sig själv. Om jag vore i bättre skick skulle jag såklart roa min älskade katt, men jag orkar inte. Jag har galet ont i magen & känner mig fortfarande uppblåst. Någon som har något knep? Nej hörni, det blir en dusch nu & sedan slappa i soffan.


Om alla dom han älskat & dom han bara sög av.

Godkväll på er sötnosar! Jag vaknade som ni vet med huvudvärk. För att sammanfatta det hela har det inte riktigt varit min dag idag. Alla som stött på mig förutom söta Elin har fått en känga. Haha! Vi fikade bort någon timma i solskenet på bagarstugan. Mysigt! Det är mitt favoritfik. Klockan fyra slog jag ihop i sängen tillsammans med en karl & åtminstone två katter. Vaknade till liv för ungefär en timma sedan & nu väntar jag på att Jonna ska bli redo & höra av sig. Vi ska ta en sväng till solarieöarna tillsammans. Jag har ont i magen & känner mig som en knubbsäl. Laxermedel någon?


Ida gånger fyra



Det blir inget lapa sol men en fika med bästa Elin på bagarstugan blir det!


Grönögd


Jag & prinsBob Hallonsaft


Not afraid


Klockren låt. Jag har alltid varit svag för Eminem.


12/5



Onsdagen den tolfte maj

Jag vaknade straxt innan åtta med hemsk huvudvärk. Hoppade in i duschen & sedan i kläderna för att gå till vårdcentralen, yes jag är stammis där! Lyckades vakna på fel sida & har varit en riktig bitterfitta hittills. Vill på förhand be om ursäkt till alla jag kommer att träffa idag. & så vill jag helhjärtat be om ursäkt till killen vars självförtroende jag stal när han ville ta venprov på mig.

Annars ser det ut att bli en fin dag. Nu blir det en dietshake & sedan ut för femton varv runt åbackarna. I eftermiddag ska jag lapa sol med Elin på bagarstugan. Ser fram emot det grymt mycket. Vi har inte setts på två månader. Mygad.


Maria


Grattis på födelsedagen!


Undertow


´cause i don´t wanna let you go


En prins & en prinsessa :)




LOVE IT


Bara för att ni inte får nog av mig ;)


Ida



Låt mig presentera Sara

 



Den raka & ärliga med skinn på näsan men som samtidigt är ödmjuk & har ett hjärta av guld. Hon brinner för rättvisa & hennes engagemang är stort. Jag beundrar henne för det mod & den tapperhet hon visat mig. & jag är tacksam att det var Sara & jag som rodde varandra iland när det blåste på månen

Sara är en av mina bästa vänner. En av de få jag släppt inpå livet. & Sara är nog en av de få som verkligen vet allt. Hon är oersättlig, föralltid.


Minns ni detta spektakel?


På min tjugoårsdag. Smal & jäklig. Inga bröst alls.


Hellre lite kvinnliga former.


Det var tider det


När vi båda var mörkhåriga & jag kikade fram under lugg.
Sugen på förändring. Utseendemässigt.
Karln är jag nöjd till tusen med.


Grattis till Sara :) Ih!

Bara vi vet varför.

Förlåt

För att jag är urkass på att uppdatera er med bilder. Jag lovar förbättring på den fronten. Det blir ju mycket trevligare med lite bilder, inte sant? Om jag ska vara ärlig handlar det om lathet. Jag tycker det är jobbigt att hämta sladden (som ligger gömd för att katterna inte ska äta upp den) för att föra in bilderna. Men somsagt, jag lovar förbättring! Hold on.


Hurtbulle

Efter intervjun vid vrinnevisjukhuset gick jag hela vägen till Jonna som bor långt bort åthelvete i ektorp, fick en svart kopp kaffe & sedan drog vi vidare på promenad från ektorp till åbackarna & runt, hem till mig för toapaus. Sen följde jag Jonna & Emilia hem genom åbackarna till rhodondedondalen. För att knalla förbi eber & slutligen kungsgatan hemåt. Känner mig lite hurtig idag! Emilia fick klappa katt & hon var såklart hur glad somhelst. Ville är så underbar, han förföljde Emilia. Haha!

Tack Jonna för en trevlig dag, det måste vi göra om. Vi hoppar i träningskläderna & beger oss ut nån kväll i veckan. Ok?

Onsdag -
prover
Torsdag - Fika med Sara. (Hör av dig så bestämmer vi mer.)
Fredag - ?
Lördag - Skärblacka i galet trevligt sällskap!
Söndag - Tvätta


Tisdag

Bredvid mig ligger min primadonna & ser sådär äckligt söt ut, som bara hon kan. Jag har en härlig skara vardagshjältar i min omgivning, såväl fyrbenta som tvåbenta. Dessutom är jag lite förälskad i de fina fiskarna vi skaffat oss. De gör alltid något kul så man liksom blir fängslad av att titta. Men jag tror inte min bror är beredd att hålla med. HAHAHA!

Kära vänner, det håller i sig. Jag har sovit gott inatt & vaknade inte genomtäppt. Jag kan andas! Fatta vilken befrielse. Woho! Vad jag ville komma till angående primadonnan är att man alltid vil ha det man inte kan få, är det inte så? I lördags när lillebror & Kax var här ville han mycket hellre busa med Jeppe som är lite rädd än Ville & Bob som gärna busar. Jeppe såg ut som ett frågetecken när Kax överkropp åkte ner i backen & rumpan upp i vädret. Det är kul hur bra ihop hundar & katter går utan att de egentligen känner varandra. Åh, jag vill ha en hund!

Nu ska jag svepa mitt kaffe & snygga till mig innan jag beger mig på "intervju" & sedan hem till Jonna. Ha en fin tisdag suckers!


Åh godkväll kära vänner

Jag har så mycket i mitt huvud att jag inte riktigt kan fokusera på någonting alls. P-piller, cellprover, Marie, sommarkurs, CSN, sommarjobb, skatteåterbäring, betyg, kontaktperson, astma/allergiutredning + lungor. Ah, ni fattar att jar har mycket på g va? Känner mig ganska lycklig efter att jag proppade i mig första dunderkuren med kortisonpiller. Lyckligare blev jag några timmar senare då jag kände att jag kunde andas genom näsan & lyckligast blev jag då jag insåg att jag inte längre pratar genom näsan. Eftersom det verkar fungera kan vi nästan konstatera att det är astma/allergi jag lider av. Vilken allergi om jag är allergisk får jag reda på efter att allergiproverna är gjorda. Detta känns såklart inte kul, men ändå som en lättnad då jag gått mer än två månader i ovisshet & mått sjukt dåligt. Med rätt medicinering kan jag leva ett obegränsat liv. Jag längtar tills jag får kliva in genom dörrarna på friskis & svettas ett tufft pass. Aw! Håll tummarna för mig, lova det?

Imorgon ska jag på intervju angående att bli kontaktperson. Jag uppmanar mina läsare att göra detsamma. Tänk hur gott ni kommer sova, vilket rent samvete ni har när ni vet att ni gör något viktigt för en behövande person? Det är min anledning till att bli kontaktperson. För det finns inget som är mer stimulerande än att få hjälpa någon. Det är en utmaning & en god gärning. Det handlar om ca 8 timmar i månaden som du umgås med någon som behöver dig, ni kanske tar en fika, går en sväng på stan eller varför inte på bio? Du får för ditt engagemang en liten summa pengar. För mer information om detta, klicka HÄR.


Hämtat ut paketet

Ouff! Vilken huvudvärk jag fick. Men lycklig över sakerna som låg nerpackade i paketet jag hämtade ut blev jag minsann. Det var massa fina saker som jag glömt bort att jag hade beställt. Blandannat en underbar leosjal & underklädes-set, också leo. H&M har så förbannat lång leveranstid om man jämför med exempelvis ellos. Det tycker jag suger!


Kärlek


. . .

Nu ska jag till apoteket för att hämta ut kortisontabletter som ska göra mig lycklig. Detta lyckorus kommer jag bara få glädjas av i fem dagar & nej, jag kommer inte bli fet. (Eller fetare) Har redan rådfrågat min läkare angående detta.

Kanske ska poängtera att tabletterna inte skrivits ut som lyckopiller utan för att jag fortfarande är förkyld & inte vet varför. Ska ner & ta allergiprover imorgon & så väntar en kallelse på någon utredning av mina lungor.

Långtidsöversikt

v. 19 - 39 - Psykopatologi, psykiatrisk omvårdnad, pedagogik & behandlingsmetoder
v. 25 - 32 - sommarjobba + sommarkurs
v. 33 - växjö
v. 38 + 39 - inlämningar  (bokresumé, LPT & stigmatisering + basgruppsuppgift)
v. 40 - växjö

höst 2010/vår 2011
vuxenpsykiatri inkl geriatrik
LIA - vuxenpsyk/geriatrik (10 v)
allmän/vuxenpsyk med dubbeldiagnoser
LIA - allmän/vuxenpsyk med dubbeldiagnoser (8 v)



Måndag

Tråkigt att det är så förbannat dåligt väder ute. Det känns inte direkt som att sommaren är påväg. Men jag hoppas fortfarande. Nu tänkte jag hoppa in i en dusch & snygga till mig innan jag går på en promenad för att kopiera några papper & skicka dem till skolan. Teletid med läkaren idag & jag hoppas på underverk!


Söndag


Snart en långis med Rebecka.

Saknar dig Maddie, kom hem nu!


Om vänskap

När man inte ägnar nätterna åt sömn blir det lätt att man tänker alldeles för mycket. Så vad har jag på hjärtat? Det skulle ta mig en evighet att skriva om det jag tänkt på den senaste tiden. Dessutom känner jag inte för att blotta mig så. Men för att få lite struktur på det hela känner jag för att skriva av mig.

Genom livets resa & alla man möter är det ett fåtal man släpper inpå livet & som kommer att bli speciella. Så är det iallafall för mig. Jag är inte den som står med öppen famn & jag är absolut inte den som älskar eller hatar alla. Jag använder mig mycket av fingertoppskänslan, håller avstånd & betraktar. Känner av. Jag ger alla människor en ärlig chans. & jag är inte den som slickar röv. Man känner ganska fort vilka man vill ödsla sin tid på, vilka personer som är värda det.

När jag var yngre hade jag många vänner men jag ställde mig frågan om de verkligen var mina vänner & jag kom fram till att det inte var så. Jag har alltid haft den inställningen - hellre ett fåtal äkta vänner än många falska. & precis så känner jag än idag.

Jag ångrar inte att jag för flera år sedan tog beslutet att inte vara vän med de som inte kändes äkta. Trots att det ibland känns ensamt så har jag nog vunnit mer på det än jag förlorat. För vem vill ha en vän som frågar hur man mår mer av äcklig nyfikenhet än omtänksamhet, eller rent av bara för att?

Med dessa rader vill jag slå ett slag för äkta vänskap & hylla de som vet hur en äkta vän är.


Den fulaste frisyren genom tiderna


Varsågod att skratta. Det gör jag fortfarande. SÅ JÄVLA FUL. Abba-frill.


Upp med händerna

Igår ringde telefonen, det var lillebror som behövde skjuts & självklart ställer jag upp. Vad har man annars en syster till liksom? Jag hämtade upp lillebror & Kax, det spöregnade ute & eftersom våra däck är så breda spårar de i. Men jag är en riktig proffschafför. Överlevde 2 resor fram & tillbaka till Skärblacka. Vi fikade kaffe & kaka. Efteråt blev det bakad potatis med vitlökssmör, hemmagjord skinkröra & baguette. Ja, vi är lite tvärtom. Kax fick såklart macka också, men smör & skinka. Han blev så nöjd så. Jag älskar djur så förbannat mycket & skulle inte klara mig en dag utan mina vardagshjältar. Tycker det är så himla kul att se hur Kax förändrats & utvecklats, han har blivit en tuffing. Igår gjorde han sig till & försökte leka med Jeppe sm såklart inte var så pigg på det. Men Ville fick han däremot pussa på.


Bob <3


Ett par Idior




Det randiga håret


Promenad häromdagen :)






:)

De senaste sex veckorna har varit kanske bland de bästa veckorna hittills i mitt snart tjugofyraåriga liv. Jag har träffat människor som lämnat avtryck. I skrivande stund känner jag en viss tomhet och saknad. I sex veckor har jag haft rutiner, klivit upp på morgonen för att göra mina timmar på en arbetsplats där jag snabbt blev en i gänget. Där jag accepterades och blev omtyckt helt för den jag är. Där jag dessutom blev erbjuden såväl timvikariat och sommarjobb. Jag ser det som en belöning för att de uppmärksammat mina framsteg och hur jag utvecklats under dessa veckor. Och jag är så stolt över mig själv och känner så himla starkt att jag valt rätt väg. Jag vet att jag vill arbeta med människor som behöver en hjälpande hand. På något vis känns det som det är mitt kall i livet. Det känner jag mer påtagligt efter all beröm jag fått av såväl kollegor och klienter på företaget jag praktiserat på. Det har påtalats för mig att jag har fingertoppskänslan och det är en fin gåva som alla inte har.

Mina dagar har sett helt olika ut och jag har mött människor i olika skick, en del i kris. Alla möten med dessa människor har såklart inte lämnat mig oberörd. Men jag känner att jag har förmågan att inte ta med det hem vid dagens slut. Med andra ord har jag lärt mig att stänga av. Vissa saker jag upplevt har varit obehagliga men det har inte avskräckt mig från att arbeta med psykiskt sjuka i framtiden. Det har istället gjort mig mer intresserad av hur psyket är uppbyggt och vad det är som blivit fel. Jag har träffat människor man tror har det medfött men också de som man spekulerar i vad som egentligen är den utlösande faktorn.

Jag har haft väldigt lätt för att bedöma när det varit läge att jag tagit över samtalet och också vetat vad jag kan säga och inte säga. Dessa veckor har varit väldigt stimulerande och lärorika. Jag har blivit rik på visdom och erfarenhet. Som person känner jag själv att jag utvecklats på olika vis, det är svårt att sätta fingret på exakt hur. Men jag känner mig som en ny människa.

Slutligen vill jag påpeka hur underbart jag tycker det är när man finner guldklimparna på resan genom livet. Jag kommer sakna de kollegor jag haft i sex veckor. Framförallt B, en helt underbar kvinna som passerat sextio. Tänka sig att vi kom så bra överens och hade så mycket gemensamt. Hur underbart är inte det? På tal om det så råkade jag springa på henne när jag skulle till affären och jag fick en bamsekram.


Mygod

Jag är så trött att jag dör.

Men godkväll på er :)

Här sitter jag i brist på annan sysselsättning. Är galet rastlös men samtidigt trött. Känner att det kommer att bli skönt att få ta igen mig nästa vecka. Jag slipper kliva upp halv sju varje morgon. Kanske lyckas bli lite kry, vem vet? Kommer sakna ihjäl mig efter de underbara människor jag haft i min omgivning dessa 6 veckor. Idag tog jag farväl av en kvinna som jag inte ser mer förrän i sommar. Fick en bamsekram. Om ni bara visste hur glad jag är över mitt omdöme från praktiken. Självklart är jag godkänd, vem hade trott något annat? Men just FINGERTOPPSKÄNSLA väger så förbannat tungt. Jag kommer med glädje att kopiera det & skicka till min lärare i väntan på hennes betyg. (Kan få IG, G eller VG på lian. Dock bara IG eller G av de på själva lian.) Sedan kommer jag stolt visa upp det när jag söker jobb i framtiden. Ih! Det var längesen jag skrev att det känns som jag hittat hem va? Men jag har verkligen det. Skulle absolut inte kunna tänka mig att arbeta med något annat än människor. Det är verkligen ett stimulerande & utmanande arbete! Sånt älskar jag. Vid dagens slut känner man att man gjort något värdefullt för någon annan. & det spelar ingen roll om man inte alltid lyckas (för sån är verkligheten) MEN huvudsaken är att man själv vet att man gjort sitt bästa.

Förövringt fortsätter jakten på lägenhet & jag kämpar med att bli kry. Sover fortfarande sjukt dåligt & vaknar flera gånger per natt. Det finns inget annat än att vanka runt & kippa efter andan.

Påminnelse till mig själv:
- Må 10/5 - telefontid med Doktor Miriam.
- Ti 11/5 - möte med Caroline angående att bli kontaktperson.
- V. 19 - Intro hos Marie? Vikariera för Annelie?


Torsdag

Funderar på hur många timmar jag sov inatt men jag behöver inte fundera speciellt. . för det blev inte mycket till sömn. Det är galet påfrestande att inte kunna sova & samtidigt behöva prestera på dagarna. Ikväll ska jag baka en avskedskladdkaka att bjuda på imorgon.


Godkväll

Jag skulle bygga ihop en sak här hemma förut & blev galen. Jag har inget tålamod, så det slutade med att jag både skrattade & grät samtidigt efter ett hysteriskt utbrott.


Redan onsdag

Veckorna går galet fort. Jag hinner inte riktigt reagera förrän det är helg. Fast nu ljög jag lite. De senaste dagarna har varit tuffa. Jag mår verkligen inte bra men jag kämpar på. Jag känner en knöl på vänstersida av halsen. & jag tror det är min hyresvärds fel att jag är konstant sjuk. Det ska jag forska lite närmre i. Ska käka upp mina coco pops & bege mig mot ektorp. Ciao


Jag hatar dammsugare

Varför ska jag berätta detaljerat för er. Jag har länge stört mig på att Niklas påslösa dammsugare (som vi använt de senaste två åren) sugit sämre & sämre. Dammsög soffan förut & slet som ett djur för att ens få upp något i den. Helt plötsligt låter det POFF & vad händer? Jo, en leksaksboll åker in & fastnar så illa i röret att jag inte får ut det. Då var det ju helt kört, för nu sög den såklart inget alls. Jag åkte ner till förrådet & hämtade upp slangen från min dammsugare men självklart passade inte det på Niklas dammsugare. Typiskt. Så jag får springa till förrådet igen & tog med mig papper & penna för att anteckna vad dammsugaren hette. Väl i hemköp hittade jag inga påsjävlar som passar så det var bara att knalla hem tomhänt, sedan iväg en sväng till ica för att få svart på vitt att de inte har dammsugarpåsar i sitt sortiment. Skapligt förbannad beslutar jag mig för att gå till hemköp & chansa på att jag kan pyssla ihop dammsugaren med fel påse. Hysterisk lyckas jag tillslut med silvertejp & våld få min älskade dammsugare att fungera. Som jag saknat den under dessa två år när jag insåg hur förbannat bra den suger.


Jag glömde totalt bort att berätta

att det löser sig! Jag blev antagen till tre av de fem kurser jag sökt & reservplacerad på de andra två - yes! Det är ju bara sommarkurs på halvfart, så rik blir jag ju inte direkt. MEN jag slipper vara helt utan pengar & utan glass i junimånad ;)


En erfarenhet rikare

- datortomografi.
Min arm gör ont efter 3 stick varav två misslyckade med den feting nålen. Snacka om obehagligt när värmen spred sig genom hela kroppen & det kändes som jag låg där i en rymdfarkost & kissade på mig. Kissade på mig gjorde jag såklart inte, det bara kändes så. & klokare blev jag inte. Jag vet bara att jag inte har en blodpropp i lungan, cancer eller någon infektion. Jag vet också att mina lungor låter fint & att det inte piper från bröstet. Halsmandlarna är lite svullna men inga vita beläggningar. Min diagnos är med andra ord fortfarande okänd. & jag slösade bort en underbar måndageftermiddag på vrinnevi. För att inte snacka om alla pengar jag tvingas punga ut. (Snart frikort för min del.) Men trots att de stal min tid är jag oändligt tacksam för de grundliga undersökningarna, även om det kanske mest låter som jag är bitter & tvär. För nu vet jag ju vad det INTE är iallafall. Till nästan hundra procent vet jag att jag är allergisk, men det vet inte min läkare.

Godnatt
Ida


Så jävla irriterande

att vakna så fort man somnar av att inte kunna andas. Där snackar vi panik. Jag har sovit max en timma inatt & snart ska jag iväg till praktiken ändå, envis som jag är. Men först coco pops & kaffe!


Känsliga läsare varnas!


Jag vill tipsa om denna härliga vibrator. & om jag vill tipsa om sexleksaker i min blogg så gör jag det. Inget snack om saken.

Påtal om vibrerande saker.
Minns ni inlägget om det som levde sitt eget liv i min sänglåda & höll sambon vaken?


Investerat i hängare också


& förhoppningsvis upptäcker sambon att man kan hänga hoodies & jeans där.


Om ni inte fattade.

Jag har alltså gjort ljusa slingor.

Förvaring till badrummet


Jag ser ut som en schäfer


Hår hår hår

Det är svårt att förklara vilken färg det är jag är ute efter.



Denna nyans kanske men med lite mer koppar typ.
Eller typ så som det ser ut vid en avfärgning fast jämt & inte flammigt såklart.


. . .

Jag snodde tvättstugan tidigare, det är dags att byta maskin nu. Ska smyga runt i trapphuset & hoppas på att inte träffa någon granne. Ser någon mig nu får de sig antingen ett gott skratt eller en hjärtattack. Varför är en hemlighet. Ikväll blir det gossip girl & vi ska käka kycklingfilé med ris & beasås + herrgårdsgrönsaker. Mums! Det har varit en skön söndag, jag & älsklingen promenerade runt åbackarna & smaskade på lösgodis. Såg onyttiga ut om man jämför med alla hurtbullar som vill komma i bikinin ;)


Säg säg säg


Redhead


Ljushuvud


Mörk

Vilken färg passar mig bäst?


Glass i stora lass

Åh, det blir en glass i solskenet. Precis som att jag behöver den jävla glassen, om jag ska tänka på beach 2010. Jag har inte kunnat träna sedan jag blev sjuk i bronkit & det är två fucking månader sedan. Vet ni egentligen hur mycket jag hatar att vara sjuk? Jag känner mig så begränsad. Något jag alltid har i min väska är typ en halv toarulle ihopskrynklat, för att alltid vara redo om näsan börjar rinna efter en rad kedjenysningar. Vad underbart det vore att drabbas av typ en förkylning om året som vanliga människor gör, för att sedan få vara kry resten av året & ha lust & ork med träning & nöjen. På tal om beach 2010 & dendär glassen jag ska äta - så unnar jag mig den, för det är jag värd. Det borde ni också göra!  



Minns ni när jag hade så ljust hår? Mygod. Jag tycker att jag passar som mörkt, ljus & som redhead. MEN vilket passar mig bäst?


Sunday :)

Just nu dricker jag kaffe, har plockat & styrt lite här hemma. Om jag ska vara ärlig har jag fortfarande inte klivit utanför dörren utan roat mig bäst jag kan mellan dessa väggar. Projektet jag skrev om la jag å is. Måste fundera vidare. Så att jag inte gör något förhastat, för det vore inte klokt. Åh, vilket underbart kaffe jag fick till idag. Jag riktigt njuter av varenda klunk.

Den kommande veckan får jag förhoppningsvis ett positivt svar på antagningen till sommarkursen. Om inte är det väl inte hela världen. Dock skulle det underlätta endel. Jag gör dessutom min sista vecka på lian & kommer sakna alla något fruktansvärt, men jag får se dem igen eftersom jag ska sommarjobba där några veckor - yes!

Vad jag sysslar med annars? Försöker bli kvitt den envisa förkylningen som förföljt min i 2 månader. Väntar svar från läkaren & får eventuellt remiss till öron/näsa/hals för en grundlig utredning. Jag blir galen snart. Sov sjukt dåligt inatt & vaknade typ tusen gånger av att jag inte kunde andas. PANIK! Detta trots att jag tog nässpray & bricanyl innan sänggåendet. Jag tror stenhårt på att jag drabbats av astma eller allergi av någon form. Men hur det än ligger till kommer jag aldrig att göra mig av med mina vardagshjältar. Jag dör hellre av andnöd. Något annat jag gör är att söka lägenheter som besatt. Har gjort intresseanmälningar på hur många somhelst. Men de som vi velat ha har det varin inflytt ganska omgående & det går inte med den ekonomi man har som student. Vill försöka undvika dubbelhyror. Hoppas på att hitta något som passar oss lagom till augusti eller september.


Godmorgon solsken!

Det känns som att detta kommer bli en underbar dag trots att jag ska tvätta mellan 17-22. Jag är pigg & full av bus. Men jag antar att jag är ensam om detta? Sambon sover fortfarande. & de sms jag skickat till mina brudar har jag inte fått svar på. Vilka jävla tråkmånsar! Det är ju sånt väder att man bara vill hoppa i kläderna & springa ut för att få lite solsken på vinterblek hud. I brist på kontaktbara vänner & en trött sambo påbörjar jag nu ett galet projekt i min ensamhet. Önska mig lycka till.


Vad har hänt?

Jag kan knappast hålla mina ögon öppna. Så fort jag lägger mig ner somnar jag. Precis så har hela min lördag sett ut. Why why why?


Om några månader

ska jag hem till Sara & Toni för att dricka te med stil.


Nu är jag lack

Det är nån jävla knapp jag kommer emot bland tangenterna som gör att allt jag skriver försvinner. Detta har hänt två gånger under mitt tappra försök att uppdatera bloggen. Jag är rastlös & vill hitta på någonting men orkar inte speciellt mycket just nu. Ta hand om disken vet jag att jag ska göra. Funderar också på vad vi ska käka idag. Kära vänner, hade ni en fin valborg? För min del blev det lungt. Vi tog tåget till lillebror & drack lite rosé. Planen var att grilla men eftersom inte vädret var stabilt gick vi till domino där jag var tvungen att visa leg & snubben gissade på att jag var arton och ett halvt. Ska jag ta det som en komplimang undrar jag? Vi hann med en långpromenad med en tokig Kax som grävde efter råttor. Vi blev typ bästa vänner när han fick en komage av mig.


Snygga jävla brillor


MIN söta firre :)


RSS 2.0