Jag hissas!



Hur kul? Min blogg hissas.
Men jag undrar -  på vilket sätt lever jag i min egna värld & hur är mitt tankesätt unikt? Utveckla gärna :)

VAD tycker ni, kära läsare om min blogg?


Mer tävling


Vill du ha chans att vinna dessa guldkorn? Klicka här


Tävling: rosenpläd


Här tävlar du.


Tävlingar

Tävlar här om en myspläd.

Jag är med & tävlar!


Vill du med tävla? Klicka HÄR
(Klicka för större bild.)


Nästa helg

Jag ser fram emot spa-kvällen @ my place med ett gäng härliga brudar! Har fixat ihop en
goodiebag som en person kommer att vinna
. Det finns också tröstpris, såklart :)


Tre favoriter

Neutrogena visibly clear - Blackhead eliminating
Formula 10.0.6, So totally clean
Lancome Hydra Zen Neurocalm

Formula 10.0.6

Ett hett tips!
Jag älskar deras cleanser - SO TOTALLY CLEAN.


Det är aldrig försent att få minnen för livet

Spenderat några timmar i mitt härliga vardagsrum med ännu härligare sällskap - Sara! Åh, det var ett tag sedan. Men det är alltid lika kul att ses igen. Jag uppskattar dessa stunder något förbannat. Hoppas att det blir fler softa timmar med en kopp te & massa godsaker tillsammans med världens bästa Saris. Det blir liksom aldrig tyst, vi har en miljard saker att prata om.

Vi såg Mutemm på stan. Jag har inte sett honom på ljusår. Det var menat för oss. Jag tror på ödet. Men vart var egentligen Björntore? :|

Jag älskar dig.


Hur söta?








Jag gillar romantiskt, blommigt - med mera. Dessa koppar med fat föll mig i smaken direkt. Påbörjat min samling kaffekoppar nu. En kul grej. Fick inspiration när jag var på ett "gammaldags" fik i Norrköping där deras servis bestod av massa omaka assietter, koppar & fat troligtvis second hand.


En vacker bukett blomkål


Häftigt blomster jag fick av Saris idag. Bob gillade dem också :)


Vänner för livet

Jag läste precis följande rader i Saras blogg "En vän låter dig växa på eget håll - utan att ni växer isär." Jag kan dra några exempel på riktig vänskap är för mig. Det är inte att ringa varje dag eller ses varje vecka. Vad vänskap är för mig är att finnas där, att inte ta någon förgivet men att man ändå ska kunna räkna med personen i fråga. Vänskap är också att vara ärlig & rak. Något som sätter guldkant på en vänskap är små gester som att visa sitt stöd när man är deppig genom ett ynka "jag tänker på dig"-sms. Eller att dyka upp oanmäld med wienerbröd. Sånt betyder mycket.

Det viktigaste är att veta att din vän finns där för dig den dag du verkligen behöver det. Jag har ett par sådana vänner. Först ut är Sara. Vi lärde känna varandra när vi var femton år gamla. Det kan gå evigheter utan att vi ses men när vi väl sitter där tillsammans känns det som det var igår vi sågs. Nästa person värd titeln vän är min Rebecka. Hon finns alltid där utan undantag & det har hon gjort sedan dag ett. Vi lärde känna varandra i tvåan på gymnasiet. När jag jobbade nätter på mc donald´s & gick ute ensam mellan 01-06, vem höll mig sällskap i telefonen - om inte Rebecka? Hon är den person jag sist i världen skulle kalla egoist. Den tredje personen jag vill hylla i detta inlägg om vänskap är ingen mindre än Jonna. Hon är så förbannat klok & ställer upp. Jag har alltid uppskattat Jonnas raka sätt. & jag älskar henne lika mycket när hon är tjurskallig. Madeleine och jag har inte ens känt varandra i ett år, men det känns som vi varit vänner hela livet. Ibland undrar jag, vad gjorde jag innan du kom in i mitt liv? Allt faller sig så naturligt med henne, vi kan prata om precis allt & hon är en riktig räddare i nöden. Sist ut - Jonna P. I fyra år har vi varit vänner. Under den tiden har vi hunnit med många promenader, utekvällar & fikor. Hon är en härlig tjej helt enkelt. Vi träffas inte dagligen men när vi väl ses är det samma sak som det alltid varit.

Under de år vi känt varandra har mycket hänt. Vi har alla växt. Förlovat oss, förökat oss, flyttat till andra städer, bytt jobb, börjat studera, varit deprimerade. När livet varit käpprätt åthelvete. När vi kämpat i hård motvind i världens brantaste jäkla uppförsbacke - så har vi fortfarande haft varandra. Vi har aldrig växt isär. För vi har alltid haft någonstans i bakhuvudet hur jävligt allt må ha varit - att vännerna ska man vårda - för dina vänner är det värdefullaste du har.


. . .

De pengar jag saknar förväntas komma innan helgen, men jag vågar inte hoppas. Tycker det är förbannat tråkigt när det strular. Köksbordet vi var inne på att köpa var inte alls någonting att ha. Så nu är vi tillbaka på ruta ett igen.

Jag längtar till min tio-veckors praktik som går av stapeln om några veckor.
Hur najs kommer inte det att bli? Spännande & lärorikt. Kanske lite skrämmande också.

Funderar på vad jag ska ha på mig på Maddies kalas på lördag. Den karamellen ska jag suga på ett tag.


Älskar ni mitt kakfat lika mycket som jag gör?


Helt fucking underbart. Kärlek vid första ögonkastet vågar jag påstå.


Cashewnötter med salt & vinäger

Jag chansade på att de skulle vara goda & de var så galet goda! Fullträff.
Snacks jag verkligen kan rekommendera.



Ibland snöar jag in på saker


Så fruktansvärt goda.


Den sista september

Jag kan inte riktigt fatta att det är fem dagar sedan jag fyllde tjugofyra år. Att det idag är den sista dagen av september månad. Fuck. Vad fort tiden går! På lördag fyller min farmor & på söndag fyller Maddie. Lilla Maddie ska firas på lördag & jag ska vara där! Handlat present & jag hoppas att hon blir glad oavsett om det är en tröskel eller mormorstrosor från myrorna. HAHAHA! (Internt.)

Nu ska jag sätta på någon soft musik & pyssla lite. Straxt ska jag bege mig till affären & köpa munkar. & snart ska jag möta Sara vid spånkan. En underbar fucking torsdag!


PUSS



Jag älskar mitt nya läppglans. Peach.


Ida testar kastanjevatten


& jag gillar´t inte alls.
Om någon är intresserad så har jag en nästintill full flaska?
Jag som läst så mycket om hur bra det ska vara. På mig funkade det inte alls. Eller, det gav inte det resultat jag förväntat mig. Med andra ord sög det ganska rejält i mina ögon.


Godmorgon suckers

Jag ska straxt dra ett varv med dammsugaren, koka mig en kopp kaffe & käka frukost. Det vore najs att hinna med att duscha också. Igårkväll blev det hämtmat - kinesiskt! Jag blev proppmätt. Man kan säga att vi gjorde historia igår. Det var första gången någonsin som Niklas åt kinesiskt. HAHAHA! Jag fattar inte varför men han har alltid varit anti det. Dags att sätta fart! Ciao


Dagens händelser

Jag var nere på stan för att handla present åt min Maddie förut :) & jag hittade vad jag sökte. Kunde inte låta bli att handla lite saker åt mig själv också. Sprang förbi myrorna när jag ändå var i farten & fyndade. Jag älskar verkligen budskapen på deras papperspåsar som kostar 3:- För att inte tala om flyttkartongerna! Aw.

Jag har bacillskräck. Men för ett tag sedan när jag pratade med en kär vän om att köpa begagnade saker som man exempelvis äter eller dricker ifrån ändrades min åsikt. Vet ni varför? Isåfall kan jag sluta gå på restaurang, jag kan sluta fika ute! Allt är begagnat men det är DISKAT. Så tack älskade vän. För att du gjorde mitt liv mindre komplicerat. Du vet vem du är.


Shu

Igår fick vi beröm över grupparbetet av vår handledare, så jag tror att jag vågar hoppas på ett VG. Betyget kommer dock inte förrän efter vecka 45, då vi "föreläst" framför några från en annan klass. Känns så jäkla bra att vara klar med marginal. Det är därför jag har "semester" nu. Jag har ingenting att plugga förrän nästa kurs drar igång :)

Elefanterna på taket har tystnat en aning, så förbannat skönt! Nu blir det en kopp kaffe & en macka med ost på. Sedan ska jag hoppa i träningskläder & ut på en långis. Det är vad jag känner för idag.


Godkväll

Jag sitter i mitt vardagsrum med inte mindre än 12 olika ljuskällor i form av lyktor. Det jag älskar med hösten är att mysa under en varm filt med en kopp te & massvis ljus överallt. Aw. Drog med mig Niklas förut & "mellanhandlade". Det blev inte riktigt en storhandling, för jag hade ingen inköpslista med mig. Handlade lite på måfå. Sånt som inte finns i närheten liksom :) Men det gick på en slant ändå. Dyrt att leva!

Imorgon ska jag ta en att-bara-vara-dag. Känner för att ta dagen som den kommer. Träna om jag känner för´t, kanske storstäda? Återstår att se vad som faller mig in. På torsdag är planen att träffa Saris. När man pratar om trollen. HAHA! Vem tror ni jag springer på när jag handlar? Jo, ingen mindre än Sara. Så det blev kramkalas. IH!


Heldöd

FUCK alltså! Jag är helt slut. Eller mer DÖD. Mygad. Maddie lurade mig på ett spinning medel pass. Jag har aldrig varit på spinning, jag har ingen kondition + att jag har astma. Fatta den kombon. Det var hur jobbigt somhelst, men jag kämpade på som fan. Dagens motion blev powerwalk 5 km & 45 minuter spinning medel. Fyfan vad jag är bra :)


On my way

Kolgrillad tonfisk är grejer det. Men personalen på St. George var inte mycket att hurra för. Vadå sura? Hm. Jaja, lunchade med Rebecka & tog en sväng på stan. Kom hem 5 lyktor rikare. Haha! Har precis hoppat i träningskläderna, sagt hejdå till gruppen & är redo att dra snart. Först ska jag invänta tvättmaskinen. Och försöka lyfta min cykel över ett berg med plankor som är fulla med spik. So long


Stress?

Nu ska jag ner & sätta igång med tvätten & sedan stressa ner till stan för att luncha med Rebecka. Sedan hem för att träffa gruppen på fronter 14.30, jallajalla & iväg & köra core. Om jag hinner. För egentligen är ju fronter till 16 & senast 15.30 måste jag vara på friskis. Bah


Herregud

Igår log mitt hjärta när Niklas sa "jag hjälper er gärna, det känns så bra i mitt hjärta" till sin farmor & farfar. Båda två blev tårögda. För en tid sedan låg lilla farmorn på sjukhus. Niklas ställde upp & skjutsade lille farfarn. Jag var mest med som sällskap för att jag älskar dem så himla mycket. Och för att jag tycker att det är en självklarhet att man hälsar på någon som är dålig. Det värmer mitt hjärta när jag ser hur mycket de uppskattar det lilla man gör. Och att veta att man gjort något fint för någon annan är så himla mycket värt. Att de gav Niklas ett kuvert innehållandes så mycket att vi kan köpa oss ett sprillans nytt köksbord & fortfarande ha hälften kvar - var alldeles för mycket. Men de blev så glada när de hörde att vi behövde ett köksbord :)


Alltså!

Fortfarande ingen lön från BP, mejlat Lino - check!
Fortfarande inte blivit uppringd av Lars, ringt & tjatat - check!

Två av dagens to-do´s är redan avklarade med andra ord.

Återstår gör - tvättstugan, fronter & core(?)

Smakprov på posten

Från exotic snacks. Naturgodiset. Cashewnötter med smak av salt & vinäger. Tror de kan vara sjukt goda! Kanderade nötter & något som heter Giant corn. Återkommer när jag provsmakat.


Hur gott är inte prästost?

JAG DÖR.

Helstekt fransyska i lergryta

Katterna är inte glada över att en miljard elefanter springer runt på vårat tak. Stundtals låter det som att de ska trilla igenom. Försöker göra dem glada genom att överösa dem med kärlek & bjuda på kalkon. Sitter i skrivande stund & äter en smörgås med ost & kalkon på, dricker en kopp citronte med massa honung i. Mums!

I ugnen står en lergryta fullproppad med godsaker :) Var tvungen att inviga presenten jag fick av mamma liksom. Så det fick bli fransyska med äpple, morötter vitlök & lök i lergrytan, in i ugnen. Om ca 1 och en halv timma beräknas det vara klart. Ska koka ihop en egen sås av skyn & servera med potatis. Ibland är matlagning kul!


Äppelpaj

I eftermiddag ska jag till de bästa farföräldrarna som finns. Gun & Börje, Niklas farmor & farfar. Ska baka en äppelpaj att ta med. Så nu ska jag stoppa i hörlurar i öronen & promenera en sväng. Äpplen står på inköpslistan.

Det som är så himla jobbigt är att må dåligt över saker man inte själv kan påverka, men som påverkar en så förbannat. Om det var mina problem hade jag gjort allt för att lösa dem. Men nu är jag bara mitt i smeten av ett virrvarr med problem som inte är mina. & jag känner mig uppriktigt sagt totalt uppgiven.


Varm


Ser ni mitt hår? Jag är en människa som passar i varma färger. Jag klär i guld men inte i silver.
På bellbox på HC var brudarna väldigt duktiga & tipsade om denna intensivtoning. LOVE IT.


Detail


Lyktan i mitten fick jag av min Maddie :)


No more alcohol?

På söndagar brukar man oftast läsa "jag ska aldrig mer dricka igen" i bloggarna man skummar igenom. Jag har nog skrivit det ett antal gånger också. Igår mådde jag så fruktansvärt dåligt. Fysiskt & psykiskt. Mina njurar gjorde så ont att jag grät. Jag är väldigt sparsam med alkohol, det är inte speciellt många gånger per år som jag dricker. Det är inte värt det, känner jag. Jag behöver ingen "öl efter jobbet" för att slappna av & jag vet tusen bättre sätt att umgås med vänner än med ett glas vitt. Jag gillar inte mig själv med alkohol i kroppen! Jag känner mig äcklad & föraktar mig själv.


Tack för all uppvaktning!

Ett stort tack till de vänner som förgyllde min födelsedagskväll. Det blev vin, mycket skratt, självklart fotografering, presentöppning, kladdkaka & tårta i stora lass, chips + morots & gurkstavar med dipp. Hur fina är inte mina vänner? Aw. Maddie hade köpt en ljuslykta med ett lila ljus, det passade perfekt i vårt vardagsrum! Jonnis hade bakat mig en tårta & köpt mig en flaska vin som skulle vara väldigt gott! Jonna hade köpt massa lotter, dock blev jag inte miljonär & jag fick också världens finasta kakfat av henne. Rebecka hade lagt på minnet att jag sedan en evighet önskat mig samlingsboxen Kent släppte för ljusår sedan. Hur jävla gulligt är inte det? :) Utgång med dans blev det efter midnatt & Saras Toni satt i dörren & jag fick gå in gratis. Tack! Kvällen slutade för min del vid två då jag fått nog av blinkande lampor & tequila. Stod i garderoben en evighet för att få ut min jacka, sedan gick jag på högklackat ensam hem till Kneippen. Det var en fin födelsedag.











Snyggaste kortet!


Idag är ingen vanlig dag, det är för fan min födelsedag!

Hurra hurra hurra!

Tack kära vänner som kommer hit & firar att jag fortfarande lever efter 24 år :)
& ett stort tack till alla gratulationer på annat håll

I hope you don´t mind

Ihope you don´t mind, that I put down in words
how wonderful life is while your in the world


Något som gjorde mig glad.

Saras grattishälsning.

Mitt sista blogginlägg som tjugotreåring

Så jävla skönt att allt är klart inför morgondagen! Eller. . nästan. Niklas deadline på tavlor & sånt var idag, men han fick dispans till imorgon, snäll som jag är. Så det ska han styra med på förmiddagen medan jag dammsuger & svabbar av golven. Tårtan är klar, snacksen till kvällen är inhandlat, likaså alkoholen. Kladdkakan & den cheesecake som jag ska bjuda på under dagen också. Håret är tonat, benen är rakade & ögonbrynen håller på att färgas i skrivande stund. Tånaglarna är lila. Imorgon åker lösnaglar på med samma färg.

Jag vet exakt vad för kläder jag ska ha på mig när jag firar med familjen. En blommig klänning. Den hänger på en galgen i badrummet redo att hoppa i. Vad jag ska ha på mig när vännerna anländer & det nalkas förfest & utgång är hemligt :)


Kära vänner, den är till er! :)






Min alldeles egna tårta - till mina älskade vänner.


My lovely poncho




Porterstek på fyra kök


Galet gott. Jag saknar fyra kök i city.


Fyra Idor








Fredag

Det är tråkigt när lönen krånglar. Jonna sa något om strul med banker så att vissa kanske helt blir utan pengar? Tur att jag inte blev det. Antagligen glömde L bort att fixa med min lön. Hoppas att det åtgärdas under dagen. För de där extrapengarna skulle sitta fint. Nu blir det en dusch & lite kaffe på det innan jag bege rmig iväg för att möta upp Rebecka & fixa några av dagens ärenden :) När älskot kommer hem blir det systemet & affären för att handla alla ingredienser till mina smarriga tårtor/kakor.

Jag har kommit till insikt. Efter ett samtal med en vän som är precis som jag. Som dövar sorg & smärta med shopping. & det bedövar så jäkla bra för stunden. Det blir som ett rent jäkla lyckorus. Men hur länge? HAHAHA! Jag har en ny stretagi. På med jympakläderna & ut på en pw. Fan vad snygg jag kommer att bli då! Har lovat mig själv nu att inte shoppa massa onödigt. Jag har kläder så det räcker & egentligen inga "måsten". Det är bara så jäkla svårt att låta bli, för ibland skriker något - KÖP MIG :|


Kladdkaka & skratt

Vi har haft främmande tills precis nyligen. Massa kladdkaka, många goda skratt - en klockren torsdagskväll helt enkelt. Spånade lite på en resa vi vill göra i vår. Hoppas hoppas hoppas.


Bästisar!




Jag är såld på kladdkaka :)

Ett tips är att istället för ströbröd pimpa till kladdkakan med kokos i formen när ni smort den. Nu har jag experimenterat & kommit fram till hur jag får kladdkakan perfekt i ugnen här hemma. För sånt är ju väldigt individuellt.


Poncho & jeansleggins :)




Köttbullar med potatis & kantarellsås


Rebecka gillar köttbullar

& bara för att jag gillar henne så bjuder jag på köttbullar idag :) MUMS

Sept. 23, 2010

Jag förstår inte varför en människa begår samma misstag om & om igen. Men det är väl inte meningen att jag ska förstå allt :) Tog mig en välförtjänt sovmorgon med hörselproppar i öronen. Vi har ställningar runt vårt hus för att de ska byta takpannor. Det låter förjävligt. Som en massa jättar som klampar runt. Katterna gillar´t inte! Inte jag heller, men jag låtsasgillar läget. Solen skiner ju ändå, så allt är ju inte helfel denna torsdag. Sitter & dricker en kopp helt underbart kaffe. Hur kommer det sig att kaffet ibland smakar skit & ibland helt fucking underbart?


Jag saknar dig, mommo.

Det är nio år sedan, idag, som världens bästa mormor blev en ängel. Tiden läker inte alla sår, för jag blöder än idag. Ingen kan fylla det tomrum hon lämnade efter sig.


Detaljer





På första bilden ser ni min galet fina ljuslykta & den plommonfärgade löparen i lin. På den andra bilden skymtar ni min älskade svarta ryamatta. På den tredje & sista bilden ser ni min fikus som jag planterade om häromdagen, på en liten piedestal tillsammans med 2 ljuslyktor. Mattan gjorde mycket fär vardagsrummet, så här sitter jag & bara njuter av tillvaron.


Bak-planer

Jag har kommit fram till vad jag ska baka till min födelsedag på lördag.

- Fryst björnbärs cheesecake med marshmallows & kolasås
- Kladdkaka med after eight
- & en banan & chokladtårta

Kakor tänkte jag handla, för det är inte lika kul att baka. Visst låter det gott? :) & jag tror att något av det jag ska bjuda på kommer gå hem hos alla.


Som julafton!

Hämtade mina fem paket förut. Det som anlände till mig var en stickad tröja, poncho & en enkel svart topp som är hur skön somhelst + 3 pack string & 3 pack hipsters i organic cotton. Grymt sköna! Men det jag blev gladast för var vår svarta ryamatta som jag nu fått dit under vardagsrumsbordet med hjälp av sambon :) Vilket kap alltså! Kunde inte vara nöjdare. Blev sjukt nöjd med min plommonfärgade löpare till vardagsrumsbordet & de plommonfärgade ryamattorna till sovrummet också. Ni som kommer hit på lördag får se mina fina saker & hur bra de passade i vårat älskade hem.

Nu ska jag fortsätta med mitt pyssel tills Niklas ropar att maten är klar. Det blir min favoriträtt. Gissa?! Yes, korvstroganoff. Jag älskar älsklings korvstroganoff. Ih!

För er shoppingsugna bjuder jag här på rabattkoder till ellos.se som gäller till den 31/12 2010.

224101 - 250:- rabatt, om du beställer för 1000:-

224102 - 400:- rabatt, om du beställer för 1300:-


Hur söt var inte Ville?


Tisdag

Mina bästa kommer att spendera min födelsedag tillsammans med mig. Igår fick jag klartecken om att min bästa vän kommer, iiiiih! Mycket tackvare det började denna dag väldigt bra. Låg kvar & drog mig i sängen tillsammans med Ville till tio. Men sedan jag klev upp har jag hunnit diska ett enormt berg & vika Niklas jäkla kläder. Snart är det dags för mitt tvättpass :)

Jag är så förbannat upprörd över säsongsavslutningen av Dexter. Varför badade barnet i en blodpöl & varför dog Rita? FUCK! Hoppas det bara var en dröm. På måndag ska jag se fortsättningen på showtime.


Veckoplanering:

Tisdag - tvätta, fronter, hämta inte mindre än 5 paket som anlänt
Fredag - träffa Becka & göra ärenden, baka. Förslag?
Lördag -  främmande under eftermiddagen & födelsedagsfika, brudarna & några hemliga gäster anländer efter sextiden.

Senast fredag: Storstädning. Sätta upp tavlor med mera.


Babysteps

Ibland känner jag mig som ett vrak. Vissa dagar saknar totalt mening. Nu tar jag babysteps, bearbetar allt & kämpar på mitt sätt för att komma ur detta ännu starkare! Det som inte dödar, härdar.

Ser fram emot lördag! Då blir det tårta. Senare på kvällen blir det tre apor, förfest tillsammans med ett grymt härligt gäng & utgång med dans. Åh.


Dagen efter

Min kropp har kämpat som fan i typ två veckor. Gjort allt för att jag inte skulle smittas av de i min närhet som var sjuka. Den försvarade sig med att ge mig trötthet, en liten snudd på höstdepression & känslan av att varken ork eller lust fanns där. Igårkväll åt jag kyckling med cashewnötter. Jag var naiv & trodde att jag fick en nöt i halsen som orsakade obehag & smärta. Imorse vaknade jag med sjukt jävla ont i halsen.

Jag ska vara hundra procent ärlig & säga att jag skulle kunnat stanna i sängen hela dagen, i veckor, kanske till och med en evighet. Trots att solen sken imorse tog det emot att kliva upp & försöka fånga dagen. Dels tackvare halsont men mest för den besvikelse jag känner över Sverige & det svenska folket. Jag är rädd för vad som komma skall när moderaterna styr Sverige. Hur jag än försöker så kan jag inte förstå hur man bara kan se till sig själv. Hur pengar kan vara viktigare än människan?! Hur kan man ge kalla handen åt de som är svagare & behöver hjälp? Hur uppfostras man för att bli känslokall & för en total avsaknad av empati? Min största tro är & har alltid varit - alla människor lika värde. Jag hatar alla hjärtlösa svin. FUCK


Härlig söndag!

Jag, Kenny & Niklas har ätit spicy hot, kollat på teve & snackat skit. Mycket trevligt! :)


Plommonfärgade ryamattor till sovrummet


Söndag

Snart ska jag & älskot äta en jävligt sen frukost bestående av baguett med ost, skinka, gurka & tomat. & så ska jag förbereda en äppelpaj som vi ska grädda hos världens bästa svärmor.


Egentligen är jag inte mycket för Nelly


but he had me at first pitch!


Födelsedagspresent till mig från mig





Äppelpaj på g

Jag bjuder på ett härligt smulpajs-recept, värt att testa!

125 gram smör
3 dl vetemjöl
1 dl socker
3 äpplen
& så lite vaniljsocker

Som tillbehör serveras såklart vaniljsås!


Godkväll snyggingar

Jag klev precis upp från ett varmt bad. Av någon konstig anledning väljer jag alltid på tok för varmt vatten. När jag tog en paus för att hämta andan & klev upp blev det nästan svart för ögonen & det ångade från min hud. Men skönt var det! Passade på att njuta av lite läsning & en hårinpackning med färg. Nu sitter jag i soffan i världens skönaste pyjamas & funderar på om jag ska baka en äppelpaj? :)


Välkomna nya läsare :)

Kul att ni tittat förbi. Hoppas ni stannar. Vi kanske borde köra en frågestund? När du ändå är här, ställ en fråga - vad somhelst. Så svarar jag i bloggen.

Ha en fin lördag!


Önskar du fler besökare?


Om du vill ha fler besökare, klicka här.
Lätt som en plätt & det fungerar utmärkt!


Vad blir det för mat?




Idag serveras hemmagjord kebab. Vi har delat upp sysslorna här hemma. Älskot gör rödsåsen, det är han bäst på! & jag ska fixa köttet. Minnet sviker så det blir att improvisera lite. I stora drag går det till så att man blandar ihop nötfärs med kryddor & lök. Sedan kavlar man ut det mellan två bakplåtspapper & slänger in i ugnen. När det är klart skärs köttet i strimlor :) Vi ska äta detta i pitabröd tillsammans med rödsås, sallad, gurka, tomat, lök & fefferoni. Mums! 


Dagens utmaning: Byta gardiner




Det var en riktig utmaning som händicäp kan jag lova. Men jag blev nöjd. Älskar spets! Vår provisoriska lösning i köket med minibordet är fortfarande vår lösning i jakt på det perfekta köksbordet :)


Inspiration!


Lammkött

Som sagt, idag är det Saras födelsedag. Om en vecka är det min tur. Trots det är jag ett lammkött i Saras ögon. Om en vecka är det alltså dags för firande här hemma. Med andra ord har vi en vecka på oss att fixa till vårat hem. Nej, vi har fortfarande inte fått upp speglar & tavlor. Vi saknar fortfarande ett köksbord + stolar, nattduksbord, sängstomme & en hallbyrå. & en massa smådetaljer. Det ska fixas massvis på fredag! Men jag vill inte köpa något bara för att, utan för att jag faller för det.

 


Shoppingsugen?

Jag bjuder på rabattcheckar från ellos.se!

Handla för 300:- få 100:- rabatt - 220701
Handla för 900:- få 300:- rabatt - 220706
Handla för 1500:- få 1000:- rabatt - 220707
Dessa är giltiga till 24/12.


Grattis på födelsedagen Sara

Idag är ingen vanlig dag för det är Saris födelsedag - hurra hurra hurra! För 24 år sedan föddes en liten flicka som jag ungefär 15 år efter hennes födelse fick äran att träffa. Vi möttes första gången under mycket speciella former - kolrotsbowling. Då älskade jag den vilsna tonåring som ville förändra världen. Idag älskar jag den starka, mycket självständiga & kloka kvinna som vuxit fram. Grattis spegelbild.


(Passande bild, inte sant?)



Välkommen hem till mig på spa-kväll





Jag kom med i buzzadorkampanjen för Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control®! Därför bjuder jag hem till spa-kväll Jag planerar att ha det helgen vecka 40 - fredag den 8/10 eller lördag den 9/10 (om produkterna levereras som väntat.) Lite tre apor, tjejsnack, snacks & härliga ansiktsmasker låter väl inte helt fel?

Personligen kan jag varmt rekommendera Neutrogena. Har använt deras scrub i serien blackhead-eliminating i 2 år.


Saker till vårt romantiska sovrum





Fortsättning på önskelistan


Mer



Cravings






Någon undrade vad jag önskade mig när jag fyller om 8 dagar. Något i denna stil kanske? :) Det är ju höst & dags för mys med ljus. Ljuslyktor är ett måste när man har vildingar. Älskar vitt, guld, svart & lila. Indiska har mycket fint.


Jag gillar!


Spontanfrämmande

Tänk vad mycket ett wienerbröd & en söt blondin kan göra. Tack för det spontana besöket snutt.

Tack & adjö

Nu lägger jag ner mitt bloggande här.

trä

Jag sitter i min rogivande avstängda bastu och bara är. Trädoften påminner om mormor. Det gör ont. Fast jag trivs här i mitt lilla krypin. Jag tycker om att andas minnen av världens bästa kvinna.

Ida the firewoman

Jag släckte för en stund sedan en brand i vårat kök. Som en tapper jäkla hjälte! Niklas stod handlingsförlamad. Men jag klandrar inte honom för det. Ibland är det bara så himla kul att jag är mer manlig än honom. Detta gäller även att slå ihjäl exempelvis småkryp eller getingar. För ni ska inte tro att det är Niklas som gör det. Men jag älskar honom mest av allt ändå. <3


Om pengar är viktigare än människan - rösta blått.

Då vet ni vart jag står.

Igår var jag ute i höstjacka & halsduk. Det är ändå mitten på semtember & om kvällarna är det riktigt kyligt. Undrar hur länge det dröjer till första snön? Tänk om det blir en lika hård vinter som förra. Hoppas inte.

Jag vet inte om jag skrivit det i bloggen, minns att jag gjorde en statusuppdatering på fb iallafall. Vad jag pratar om är såklart att jag är så förbannat trött på allt som har med politik att göra. Jag följer debatterna på teve, det tycker jag kan vara spännande. MEN jag vill inte ha broschyrer i tid & otid i mitt brevinkast! Därför satte jag upp en lapp med följande text "INGEN POLITIKSKIT, TACK". Detta har respekterats. Tills idag. De respektlösa idioterna som jag vill spotta på råkar vara SD. Är de inte läskunniga eller skiter de i människor?


Uppdatering:
En anonym skrev till mig att det var brevbäraren som la ner skiten & inte SD. MY BAD! MEN! Jag skiter fullständigt i vem som la ner SD´s skit i min brevlåda. Det lades i min brevlåda & det är det som gör mig lack. Det som gör mig ännu mer lack är att det är just deras skit som lades ner!

Om man ska kommentera i min blogg kan man göra det med sitt namn, mejl & bloggadress - annars kan man hålla fingrarna i styr.

FUCK OFF


Jag är så himla trött

Sover & orkar inte göra någonting. Jag är tillbaka när jag är tillbaka. Ciao


Onsdag

Idag dunkade det till extra mycket när posten kom. Blondinbellas bok som jag beställt anlände :) Återkommer med en recension när jag läst den. Det är riktigt höstväder ute, men jag orkar ingen promenad. När jag tidigare idag gick ner med soporna höll jag på att dö. Jag är helt slut i kroppen. Jag har ont nästan överallt, men än är jag inte sjuk. Bara går & väntar på att det ska bryta ut. Sjukt ont har jag i armhålorna. How come? Armhävningar har jag hållt mig ifrån :)


Tisdag

Denna tisdag har spenderats framför datorn pluggandes på lagen om psykiatrisk tvångsvård med hjälp av en självstudiekurs på nätet med Christer Allgulander. Jag har också suttit på fronter med min grupp & handledare + att jag tvättat några maskiner. En ganska vanlig dag i mitt liv med andra ord. Jag har inte gjort några hjälteinsatser förutom i förmiddags då jag gick till ica för att handla frukost till min sjukling.

Jag är inte sjuk, men jag är inte i form. Därför har det inte blivit mycket av varken pw, afro eller jympa. Jag fokuserar på att må så bra jag kan, helt enkelt :)



Dagens sämsta; när älskot upplyste mig om att vi missade dexter igår & att det var det sista avsnittet.

Dagens bästa; grattis-smset från pappa <3


Rösta rätt


Jag är så jävla förbannad!

Det var en tågolycka igårkväll i Kimstad. Jag vet inte exakt hur många som är skadade, men läget är kritiskt för en del av dem. Det jag är arg på är att Kissie råkade vara ute & åka tåg. Hon blev försenad, fick åka vidare med buss istället för tåg & hon fick för några timmars sömn. Det kan man väl leva med? Ingenstans i detta inlägg visar hon medkänsla för de som skadades eller chockades i olyckan.

Hur kan man vara så jävla känslokall?


Det är klart att man i Sverige ska följa Svensk lag.

Men det finns Svenskar som bryter mot lagen också. Är det inte lika hemskt om en Svensk bryter mot lagen? Eller är det acceptabelt att en Svensk man våldtar din syster eller mördar din mamma?


Sverigedemokratiska väljarna är intresserade av brott som kan kopplas till etnicitet.
Men ska man bara skriva ut etnicistet i samband brott? Eller även när det gäller kungahuset, fotbollsspelare? 

Enligt en Brå-rapport har 95% av de utrikesfödda inte varit misstänka för våldsbrott eller stölder. Det är sant att de löper en större risk att hamna i kriminalitet. Precis lika sant som att de låginkomsttagare & de som endast har gått grundskolan gör det. & Sverigedemokrater är överrepresenterade i båda dessa grupper. 


Ni tror att Sverige var bättre för. Mord & dråp har minskat. Överfall på allmänplats är samma. Bilstölder, bostadsinbrott, ungdomskriminaliteten har minskat. Våldtäkterna däremot har blivit fler. Men vem säger att det är just invandare som våldtar? Ni vill hitta syndabockar. Ni vill hitta någon att skylla Sveriges problem på. 


Synd att ni aldrig kommer få bevisat för er att problemen inte löser sig genom att slänga ut alla invandare.  
 

Den största fördomen är väl ändå att alla invandare lever på socialbidrag! Vi har många hårt arbetande & framgångsrika invandrare i vårat land. De sliter exempelvis för att mätta din mage, köra dig till jobbet kollektivt eller hem från krogen i taxi. Många invandrare i vårat land är hjärnkirurger eller hjärtspecialister. De skulle kunna rädda liv. Men bara för att de är just invandare får de nöja sig med att slava för dig.

När vi ändå pratar socialbidrag, så känner jag att det kvittar om mina skattepengar går åt till att hjälpa en svart eller vit person åt att få tak över huvudet. För att leva på socialbidrag är en slutstation, oavsett vart du kommer ifrån.

Sverigedemokraterna tycker att invandrarna föder för många barn & att svenskarna föder för få. Med andra ord är vissa barn rätt, andra fel. Detta vill man lösa genom att minska antalet svenska aborter. 


Är det bättre med ett oönskat svenskt barn än ett önskat barn vars färg skiljer sig från din? Rätta mig om jag har fel. Men ett oönskat barn får ingen bra start i livet, i tonåren börjar det säkerligen gå utför pga brist på kärlek & omvårdnad & snart är det detta svenska oönskade barn som står för brotten ni vill beskylla invandrarna för. 


Min trogna följeslagare


Nu är det kväller

Färgade precis ögonbrynen. & nu fastnade jag här igen. Det är lätt att man gör det när man är ensam & inte har något vettigare för dig. Jag har inte gjort speciellt mycket vettigt på hela helgen. Funderar på ett bad, eller åtminstone en dusch. Om 50 minuter börjar Marley & jag. Den ska jag se & jag kommer med all säkerhet gråta mig igenom den. Om jag ska vara ärlig har jag inte "vågat" se den tidigare. Börjat läsa boken. .


Mjölk, lim och lösa naglar

Jag är så hungrig att jag snart svimmar. Det känns värdelöst att laga en porion mat & att äta själv. Hittade räkcrepes i frysen som fick bli min nödlösning. Jag skulle magra av om Niklas reste bort för en längre tid. Det skulle säkert inte finnas något kvar av mig när han återvände. Några som blivit feta är våra fiskar. Har matat dem 3 ggr om dagen. Katterna har fått frukost & kvällsmat i form av mjukmat. Lite måste man lyxa till det när pappa är bortrest. Hihi. Inatt kommer han hem, min älskade! Jag ska krama sönder honom. & om han tror att han slipper skeda tror han fel!

Nu ska Ville & jag kasta lite tejpboll i väntan på mat. Han är min lilla hund i form av en katt. Han kommer med tejpbollen & lägger vid mina fötter, sätter sig & purrar samtidigt som han söker ögonkontakt, jag säger "åh så soet!", tar upp bollen & kastar. Ville kommer tillbaka med den, stolt som fan, jag berömmer honom & böjer mig neråt, han lägger bollen i min hand & sen får jag leka i en evighet med den lille rackaren. Hur söt är han inte? Aw, mitt charmtroll!


Söndag

Om jag skulle ta & sätta fart med mina to-do´s för dagen. Ska slita fram våran högljudda dammsugare & störa mina grannars slappsöndag. HAHAHA! Älsklingen kommer hem idag. ÄNTLIGEN! Inte en dag försent. Som jag saknat den jäkeln alltså. Jag har varit ett vrak. Niklas är världens bästa, för han får mig att skratta åt det som är svårt.

Veckoplanering:
Måndag - tandläkaren + afro. Avboka vet.
Tisdag - tvätta


Dom kallas rasister

Klass är en väsentligt högre riskfaktor än invandringsbakgrund som förklaring till kriminalitet. Faktorer som "låg inkomst" och "låg utbildning" (vanliga bland SD:s väljare) väger tyngre när benägeheten för kriminalitet mäts, än invandrarfaktorn. Men ingen vill kasta ut lågutbildade från Sverige.


Om ni får chansen att se Lena Sundstöms dokumentär - dom kallas rasister, gör det.


Bjuder på en bild jag tagit & loggar sedan ut


Godnatt.


Att känna sig älskad. En underbar känsla.

Jag känner en så stark samhörighet med Niklas. Känner hans smärta, gråter hans tårar & delar hans skratt. Han är mannen jag vill åldras tillsammans med. Det finns råder inga tvivel om att han är den man jag vill spendera resten av mitt liv. Jag vill föralltid vakna upp vid hans sida & han ska bli far till mina barn. Han är så mycket mer än min sambo. Kort sagt är han allt för mig. <3


Hur snygga?


Beslutsångest

Står i valet & kvalet om jag ska genomgå en stor förändring. Men jag vet inte. Jag har beslutsångest & måste suga på karamellen.


Räkwok


Jag fick såklart ett skal i munnen & då var det roliga slut. -kväljning-
Mer om det senare.


Dagens i-landsproblem

Vad äter man, solo?

Tänkte göra räkwok. Men ica kneippen har ingen kokosmjölk & svindyra räkor. Kom därifrån med äppeljos & mjölk.  Funderar på att ta mig till de lite mer centrala delarna för att handla. Jo, så får det bli. Längtar till 2011 då vi får ett ica kvantum på hur många kvadrat somhelst :)


Två veckors tystnad


Du har väl aldrig riktigt varit någon att räkna med.
& det är det som gör ondast.
Att inte ha ditt stöd, kunna räkna med dig & lita på dig.

Jag klarar mig.
Bara det att det gör så fruktansvärt ont ibland.


<3


Lär känna mig

- När jag var liten sjöng jag i kyrk-kören. Nu går jag enbart i kyrkan vid dop, giftemål & begravningar. & jag får inte ens sjunga i duschen.

- Jag har tandläkarskräck. Får ångest bara av att vistas i väntrummet. Hjärtklappningar, svettningar & andnöd. Vid en rotfyllning för några år sedan gjorde tandläkaren en tabbe & stack in en "tandpetare med sprit på" i en rot som levde. Det gjorde förskräckligt ont & resulterade i en käftsmäll. Pinsamt.

- Intresserar mig inte speciellt mycket för politik eller valet. Tycker det mest handlar om pajkastning & brustna löften. Men jag avskyr sverigedemokterna & sverigedemoktrater. Tycker de är ynkryggar som döljer sig bakom "politik" för att sprida rasistisk propaganda. Yttrandefrihet, vänner. Detta är min personliga åsikt.


Djupt

Jag känner mig typ såhär. Förrvirrad. Ur gängorna. Jag är en orolig själ som vill ha kontroll över saker som framtiden & ekonomin för att må bra.

De som känner mig vet att jag har en tendens, eller rättare sagt är expert på katastroftankar. Exempel på sånada kan vara "jag fick ig på sommarkursen, tänk om csn drar in pengarna eller tvingar mig betala tillbaka, vad gör jag då?" eller "tänk om jag inte får ett jobb efter examen, vad händer då?" Dessa tankar påverkar mig galet mycket & det är ingenting jag kan styra över. Jag skulle vilja ha en mer avslappnad inställning, typ don´t worry - be happy! Men det funkar inte riktigt så. Jag önskar att jag kunde släppa dessa tankar, men de förföljer mig. De ger mig ångest, de får mig att må illa. (Inte non-stop. Men när de gör sig påminda är det påfrestande. På sätt & vis ser jag detta som min överlevnadsinstinkt hur sjukt det än må låta. Men det får mig att kämpa. Med jobbsökande, pluggande, you name it. & jag vill arbeta, jag vill göra skillnad för någon annan människa för att känna mig tillfreds. Det handlar inte om att rädda, utan om något så litet som att hjälpa & få ett leende som tack. Sånt är guld värt. Det gör livet värt att leva. Jag skulle dö om jag tvingades gå arbetslös.)

Det finns inte något som riktigt hjälper mot detta, men när dessa tankar tar över brukar jag roa mig med att göra listor i alla dess former & nödlösningar. Jag planerar allt i i minsta detalj. Med uträkningar, hela kitet. Ett exempel "om csn gör så, överklagar jag & hoppas på rätt eftersom jag omfattas av gamla lagen. Jag söker jobb där & där, tjänar så & så mycket." Efter denna procedur brukar det vanligtvis kännas lättare, antagligen för att det känns som att jag har kontroll. Jag hatar att inte ha kontroll. Vill ni veta en hemlis? Jag till och med planerar mina mjölkinköp noga, för det värsta som finns är att ha kylskåpet tomt på mjölk. Då kan jag varken dricka oboy, kaffe eller te. Jag ser det inte riktigt som en tvångstanke, trots att det kanske är just vad det är? Jag ser det mer som att jag är besatt av mjölk, precis som många av er har ett sjukligt behov av nikotin eller så. Om Niklas druckit sista mjölken utan att köpa ny är jag inte att leka med ;)


Lånad bild.


Åh. Magi.



En tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din




Lördagmorgon

Jag väcktes klockan sju av ett telefonsamtal från min älskling som då lämnat landet. Inga sura miner över att vakna tidigt en lördagmorgon när den som väcker en är sitt livs kärlek! :) Åh, hur söt är inte mitt älsko? Gårdagen var riktigt jobbig, jag liksom svämmade över av känslor. Nu känns det bättre, till ikväll, då det är dags att återigen krypa ner i våra vita sängkläder utan Niklas. Tack som fan för mina underbara katter som höll mig sällskap. Jeppe, min lilla nyponros. Hur underbar är inte hon? Hon känner mina känslor & tröstar mig. Det är små saker som blir så stora. Som när hon ligger på min mage & från ingenstans helt plötlsigt bara tittar mig i ögonen & säger "mao". Men alla mina katter är lika underbara, de har en egen personlighet & visar på sitt egna vis hur mycket de älskar mig. Villkorslöst.

Tack hej, fuck dig


Den som väntar på nåt gott väntar i en evighet?


Borde komma om ca 14 dagar. Jag hoppas. Väntat en evighet.
De blev visst poppis.


Min älskade Ville


Saknad & feberdrömmar?

Slumrade till på soffan & vaknade upp helt kallsvettig med världens hjärtklappningar. Ångesten var ett faktum. Jag saknar Niklas så fruktansvärt mycket. Jag är inte van att sova själv. Vi har sovit med varandra varenda natt i minst 3 års tid, bortsett från då jag varit i växjö eller hos Maria. Klart jag saknat Niklas då med, men sällskapet i form av någon annan filur håller mig trygg. Ett substitut. I brist på annat. Typ. Att jag fortfarande saknar mig handikappad efter Niklas är ett tydligt tecken på att kärleken mellan oss är sann. Att det är meningen att det ska vara vi. Föralltid. Jag älskar Niklas så förbannat mycket. Så mycket att det gör ont i mitt hjärta när han är ledsen. Vi delar på allt i livet, såväl glädje & sorg. Alla bubblande skratt, all smärta & allt som hör vardagen till. & det bästa av allt, vi gör det så bra! Så jäkla bra att vi stått vid varandras sida i 6 år & 8 månader.

Kärlek


Ett träningsfreak


Bullar!






Vaniljbullar. Med vaniljkräm inuti & socker ovanpå. Ett par stycken har även kanel.
Det blev så mycket det att jag gjorde "vanliga" vaniljbullar också, som älskot älskar.


Powerwalk

1 timme & 14 minuter
8869 steg
6,652 km
199,4 kcal enligt stegräknaren 516 enligt shapelink
(För mig kvittar det. Är mest ute efter känslan & endorfinerna träning & pw ger.)

Toto, fatta! Över 8000 steg på en timma. Undrar hur många steg vi gjorde när vi jobbade tillsammans på den gamla goda tiden? Bli kry & hitta tiden att haka på. Det kan vara trevligt med sällskap istället för hörlurarna.

Somsagt, hemma nu. Helt slut & lycklig, trots att jag är solo. Vad skulle jag göra utan mina svansbarn? Det blir först en dusch & sedan har jag laddat upp med massa godsaker. Gurka & morotsstavar med dipp, plopp, turkisk peppar & surisar. Ska paketera in alla mina bullar också & visa er kort, det har jag inte glömt. Återkommer.


Det är tomt

& jag känner mig redan ensam trots att jag ganska nyligen tillsammans med Ville vinkade av Niklas. Jag är gräsänkling hela helgen. Egentligen är ensamheten & jag inte bästa vänner, men jag ska göra mitt bästa. Som alltid. Framförallt ska jag njuta av denna helg! Nu ska jag hoppa i mina träningskläder, stoppa hörlurarna i öronen & trotsa regnet. Ska försöka promenera bort huvudvärken. Väl hemma ska jag njuta av mina nybakade vaniljbullar & också visa er kort på dem :) Hold on.


YES!

På posten idag kom mina tevekanaler. Vilken skön helg jag kommer att ha som gräsänkling. Tevetittande non-stop. Animal planet, åh! :) Detta gjorde min fredag så att säga. Det spelar ingen roll att regnet öser ner nu. Jag har ju ändå massa tevekanaler att roa mig med! Wiho


Fredag

Idag har jag huvudvärk & tycker mest synd om mig själv. Vädret är grått & regnet faller stundtals. En riktigt ruskig höstdag. Det blir mys med katterna för hela slanten, hela helgen lång. Ikväll blir det troligtvis bakning. Hoppas någon kommer på fika? :)


Godnatt

Afropasset var helt grymt! Jag är slut & funderar på att väldigt snart krypa till kojs. Helt oväntat kom min telefon idag. Så jag har spenderat tid med att lära mig den. Godnatt


Powerwalk


38 min
4656 steg
3,5 km
109,1 kcal

Alla ni som undrat hur långt det är runt åbackarna, jag har svaret - 3,5 kilometer. (Något mindre eftersom jag mätte hemifrån mig runt åbackarna & hem igen.) Känner mig ganska nöjd med dagens PW. Fick bara en infall & drog på mig träningskläderna. Men aj, mina benhinnor! Jag måste investera i både inne & uteskor! Nu ska jag pilla i mig en knäckemacka & göra mig redo för en cykeltur till friskis för ett afropass & sedan hem igen. Det blir cykeln idag, för jag måste handla hem några saker. Sen middag idag & det som serveras är bakad potatis med min hemmagjorda röra. Än har vi inte bestämt om det blir skinka eller rostbiff. Jag är sugen på att baka vaniljbullar också. Ni vet sånadära tjockisar fyllda med vaniljkräm & massa socker på? :) Välkomna till mig på fika. Mina laktosintoleranta vänner, ta ett piller & vräk i er sen :) Ok?


Orka vänta till 17.30

Jag hoppar i träningskläderna redan nu & beger mig ut på en PW.


Jag har redan hittat min idol.


Hur grym? Han gav mig gåshud. Det var kärlek vid första. .
Tycker dock han ska slopa idol & satsa på reggae-karriär.


Torsdag

Godmorgon kära vänner tänkte jag precis skriva, fast det är ju snarare - godmiddag nu. Sympatisovit till halv elva idag tillsammans med min sjuka sambo. Stackarn. Afro ikväll. Laddar upp för det genom att softa hela dagen.


. . .




Onsdagsoutfit




Fikamys i solen






Onsdag

Det har blivit många sovmornar på sistone. Men så är det väl när man inte har något viktigt att uträtta(?) Dagen blir så fruktansvärt långtråkig om man kliver upp tidigt när man inget har planerat. Det finns inget att se på teve så dags, ingen är online på varken msn eller fb. Idag har jag träningsvärk. I magen. & jag har ont i mitt ben. Så det blir eventuellt en vilodag idag. Detta kan dock förändras under dagens lopp :) Imorgon är det iallafall afro igen <3


Here we go again

Uppdatering av min önskelista:

Presentkort på h&m, gina din sko ikea eller make-up store

Solkort på nordic club

Blommor


Dessa skor från stadium
(Kostar 299:- Strl 39 på svenska)

Äntligen är en ny mobil påväg.

Jag har länge varit på jakt efter en ny mobil. Ni som känner mig vet varför. Jag har för fanken gått runt med en stenålders mobil i 2 år. Mygod! & jag skämtar inte när jag säger stenåldersmobil, det är en förbannat gammal nokia.

Fram tills nu har jag haft parlino. Kontantkort. Det har fungerat kalas för mig tillsammans med min stenåldersmobil. Jag har betalat 299:- i månaden. För det har jag fått 3000 fria sms till alla. Ringt gratis till alla förutom tre & telenor. Haft en frinummer, vilket jag kopplat till min mammas telefon. Med andra ord alltid kunnat ringa henne, oavsett om jag har noll kronor på kortet.

Så ni som vill ha er telefon enbart för att ringa & smsa. Ni som skiter i att surfa, blogga, ta kort & andra moderniteter - er skulle jag varmt kunna rekommendera parlino.

Nu när jag uppgraderat mig kan jag surfa! Förhoppningsvis blogga. Som jag skrev i början av detta inlägg har jag varit på jakt länge. Galet länge! Letat efter det perfekta erbjudandet för just mig. Varit inne på halebop, telenor, tre, telia & tele2. Lustläst deras erbjudanden. De som fick äran att ha mig som kunder blev kanske lite otippat - telia. Jag tecknade deras abonnemang - telia mobil max 25 med mobilsurf. Månadsavgiften är i vanliga fall 98:- (Året ut betalar jag 29:- i månadsavgift) Då ingår surf & 5000 fria sms till alla! Samtalen kostar mig 50 öre, förutom till andra teliakunder dit jag ringer gratis. Öppningsavgiften för samtal går aldrig att komma ifrån, betalar 99 öre.

Så hur tänkte jag?
Gratis sms var prio ett. Jag är en riktig sms-tok! Klart jag gillar att snacka i telefon också, men jag ses hellre över en kopp kaffe eller te :) & jag ville inte betala fasligt mycket för mobilen heller. Vilket jag inte kommer att göra - 80:- per månad är i mina ögon helt överkomligt. Såklart vill jag ha möjligheten att surfa. & den möjligheten kommer med mina nya telefon som anländer om ca 10 dagar. Året ut kommer jag alltså att betala 109:- per månad, därefter 178:- per månad. Tillkommer gör såklart avgiften för samtal.


Vad tycker ni om min blivande telefon & om erbjudandet, ett kap inte sant?


Träning




Vad glad jag är över mitt senaste köp. Träningskläder i form av brallor & vindjacka + linne. Jackan kommer jag såklart inte ha när jag svettas på afro eller jympa-pass. Den är tänkt att ha när jag powerwalkar & kanske såsmåningom löper? Byxorna kommer jag använda både på pass & promenader. Galet sköna & hur snygga somhelst. Dock får man passa sig & använda en lång tröja till om man stretchar & inte vill visa sin röv ;) Fast jag är inte känslig sådär. Jag visar ju isåfall mina trosor, inte röven. HAHA!

Är ute efter att par bra skor. De ska vara både sköna & snygga. Tips? Just nu tränar jag i ett par relativt platta skor. Därför får jag galet ont i såväl fötter som ben.


Uppe efter sovmorgon

Sovit fruktansvärt dåligt inatt. Vaknade vid fyra & hade väldigt svårt att somna om. Grannen vägg i vägg snarkade något förjävligt. Efter mycket om & men blev det att stoppa in hörselpropparna. Därefter sov jag som en prinsessa. Hörde inte ens när älsklingen klev upp & gjorde sig redo för jobbet. Drömt konstigt har jag gjort. Nu sitter jag har & äter kellogs, dricker kaffe & knaprar i mig knäckemacka. Ska straxt bege mig mot friskis för lite jympa :) Sedan är det hem & duscha & fronter som gäller.

Ha en fin dag!


I min inbox.

En  liten uppmaning så här innan grill säsongen är  över...



 


Aldrig  - Aldrig
och  jag menar
aldrig
ALDRIG
skall  du berätta
för  en kvinna att
hon
inte  kan
grilla!




Frisk luft

Min älskade Jonna kom förbi. Det blev kramkalas, skitsnack & frisk luft för min del. Jonna är ju rökare. Nu ska jag ner i tvättstugan :) Blev sugen på att baka kärleksmums, men vet inte om jag tar det idag eller imorgon.


Godkväll sötnosar

Jag är sådär skönt slut. Väntar på att klockan ska bli halv elva så att jag får njuta av ännu ett dexter-avsnitt :) Jag älskar´t. Afro passet idag var grymt! Det är därför jag är sådär skönt slut. Ser redan fram emot nästa pass på torsdag. Innan dess ska jag nog hinna med andra pass. Nu är jag igång igen! Härligt. Måste verkligen öva upp min astma-kondis.

Någon som är på imorgon?


Nu är magen nöjd.

Jag ska försöka svälta maten en liten stund innan det är dags att bege mig iväg. Beslutsångest har jag angående om jag ska ta cykeln eller inte. Skulle behöva handla hem lite saker & då är cykel med cykelkorg guld värt! Först av allt, ner & hänga tvätt.

Hörni, jag har investerat i en såndär sak man kan hänga tvätt på i lägenheten. Just nu står den ihopvikt i bastun. Men när den används får den stå uppfälld i badrummet :) Klockrent om man inte hinner få det torrt. Vi har ju ingen som hänger på väggen som vissa har i sina fastigheter.


Städning

På dagens schema; tvättstugan & afro.

Jag har bytt sängkläder idag. Det gör jag ca en gång i veckan. Jag är en sån som inte har hjärta att förbjuda katterna att sova i sängen. För mig skulle det inte finnas någon mening med att ha ett djur om man inte tillåt sig att gosa, så även i sängen. Men alla är vi olika. Nu ska jag sätta fart med dammsugning. Det är också något jag gör förbannat ofta. Fast det är ett måste för att jag ska kunna andas ordentligt :) & mina pälsbollar är värda allt slit i världen. Jag älskar dem så.


En stukad tumme

Min hyresvärd har stukat tummen that´s why torskskåpet var fullt med kläder en timma in på min tvättid. HAHAHA! Han bad tusen gånger om ursäkt för att jag fick plocka ner deras kläder i en korg för att kunna hänga in mina. Så himla sött.


Äntligen beställt tevekanaler.

Men i helgen när jag är gräsänkling kommer jag att få nöja mig med ettan, tvåan, fyra, sexan, kunskapskanalen & 24nt. It sucks!

GULDSTJÄRNA för att jag får följande kanaler;
Tv400
Tv4 fakta
Discovery
Animal planet
Comedy central


Jag kommer att bo framför teven sen :)


Vintage läskflaskor




Kärlek vid första ögonkastet.
Vad tycker ni om mina vintage läskflaskor?
Ett smakprov på en får ni.
Jag har fyra stycken olika hemma, som prydnad.


Trasig men som ny.

Det var väl en sisådär 2 år sedan jag & älsklingen var på confetti på maxihuset & hittade några klockrena saker som fick följa med oss hem. Bland de sakerna, en elefanttavla - som dessvärre aldrig hann komma upp på väggen för att älsklingen krossade glaset. Ska jag vara ärlig, så grät jag. För vi la ändå runt 200:- på den tavlan. Sedan dess har den legat i ett skåp hemma. Jag har inte haft hjärta att kasta den. I flytten råkade jag ta sönder den ännu mer & insåg då att den var förbaskat snygg utan ram & glas. Enkel & ball, tycker jag. Nå?


Myror i brallan

Jag hade en del att blogga om. Förberedde förut med att fotografera. Men jag har verkligen ingen lust nu :) Vi tar det imorgon istället. Jag är rastlös & uttråkad!


Ey

För min del blir det AFRO både måndag & torsdag, yes :) Hoppas på sällskap båda dagarna. Jag sitter just nu & väntar på att de i min grupp ska skicka sina arbeten till mig, för det är jag som står för sammanställningen denna gång. Vi satte denna söndag som deadline, men än har det inte hänt mycket. HAHAHA


Skotips!

Under 400:-





Under 500:-






Under 700:-






Under 800:-







Vilken är din favorit?


Smakråd / tips


Dessa har jag testat. Grymt snygga & sköna. Mitt nästa skoköp.


Galet snygga kängor! Älskar nitdetaljen.
Sköna är dem med & det vet jag då jag stuckit ner fossingarna i dem.


Klockrena skor som passar såväl till vardags som till fest.
Sköna att gå i, inte alls som vanliga klackar.
(Men kanske ändå inget för den ovane.)
Rekommenderas inte till långpromenader. Galet snygga!



Mina höstkängor! Helt fantastiska. Sköna! Enkla, klockrena, helt underbara. Älskar dem!


Träning.

Jag har varit sugen på att träna hela helgen, men jag har bara tagit det lungt. Om man bortser från promenader som också är bra för kroppen. Dock har jag känt för att verkligen ge järnet! Haft sån lust till att köra ett hårt styrkepass på gymmet. Jag älskar när det gör ont i de få muskler jag har. Imorgon blir det AFRO tillsammans med Maddie :) Ska bli grymt kul. Jag älskar AFRO.

När mitt träningskort på friskis går ut i mars står jag i valet & kvalet om jag ska vara friskis trogen eller om jag ska lämna dem. Men vilket gym är att rekommendera? World class är ju det som ligger närmast mig. (Någon som tränat/tränar där? Hur är det?) Men ändå, jag trivs på friskis. Vad som händer återstår att se. Det är ju trots allt ett halvår kvar. Mycket hinner hända tills dess.


Söndag!

Härliga jäkla söndag! Underbara sol. Höst! Aw. Vet ni vad? Jag är så glad att jag inte hakade på ut igår :) För idag mår jag så himla bra. Tog mig en sovmorgon tillsammans med världens goaste katter. Någon av dem väckte mig & visade mig att vi har småfåglar utanför sovrumsfönstret. Så toksöta. De bor i stuprännan.


Två snygga katter! :D


Jatack :)


Jag myser gärna runt i en dress från onepiece. Men priset? OMG!


Ur arkivet





























Att sympatisova en lördag

Höst är det verkligen! Jag har sovit bort större delen av denna lördag. Sympatisover med min äksling som är bakis & illamående. Själv mår jag bra, för jag valde att inte följa med ut igår :) Fick hem mitt arbetsgivarintyg i veckan, men det hade ju inte behövts ännu. För jag är fortfarande anställd - timmis! & det bästa av allt, om de behöver arbetskraft kan jag jobba. Allt jag tjänar in från och med nu kommer att utbetalas 25 januari. (Det var himla synd att det andra företaget inte var speciellt samarbetsvilliga. För där hade jag kunnat gjort pengar nu när jag ändå inte haft något speciellt för mig.) Sånt är livet. Jag får passa på att njuta av slappa dagar. Om några veckor drar praktiken igång! Jag längtar tills dess.


Mygod!

Efter att ha sett detta kan jag konstatera att Kissie är både efterbliven & ful. Så jäkla tragiskt.

en last jag har


Tros-shopping & ceasarsallad

Det fick bli en ceasarsallad på espresso house. Den är ju så galet god! Sedan inhandlades inte mindre än 12 trosor. Jag kände att jag behövde fylla på där. Typ alla mina går på sista versen. Nu ska jag gosa ner mig under min myspläd & mumsa lite vindruvor.


Fredagsmys

Solen skiner, så himla underbart. Jag ska käka upp min macka & svepa mitt kaffe, göra mig iordning & sedan fånga dagen tillsammans med Becka. Riktigt vad vi ska göra har jag ingen aning om :) So long


Äckelpotta!

Som att köpa trosor på myrorna.

HAHAHA


Dendär Maddie :)

Förut sa alltid Niklas ´Du & Madde borde bli vänner. Ni är riktigt lika & jag vet att du skulle tycka om henne.´ Han hade så jäkla rätt, min Niklas. Den första gången jag träffade Maddie klickade vi omedelbart & sedan dess har vi varit vänner. Klockrent. I ärlighetens namn tillhör Maddie numera min elit. Det finns ingenting jag inte kan prata med henne om. I hennes sällskap kan man vara sig själv fullt ut. Det är alltid bekvämt. Vi kan skratta i en evighet åt ingenting eller vara knäpptysta utan att känslan av pinsam tystnad uppstår. Hon är en riktig klippa, dendär Maddie. Hon hjälpte mig med flytten, hon erbjöd sig att hjälpa mig städa. Sånt glömmer jag aldrig! När jag är ledsen & deppar står hon ut med mig & försöker göra mig glad :) Fan vad glad jag är att jag hittade henne.


Godaste läsken ever!


Orangina! Testa den. Superfräsch! Smakar som apelsin juice med kolsyra :)


Träningen är igång!

Nu väntar jag på att älskot ska servera mig mat. Det blir korvstroganoff med ris, för det var jag galet sugen på efter träningen! Jajjamän, idag satte jag igång med träningen efter ett långt uppehåll. Det var grymt jobbigt. Jag & Maddie var på ett medel-pass. Jag ska ta det lungt med träning i helgen, men på måndag blir det AFRO. Hell yeah! Love love love. Hela denna dag har spenderats tillsammans med världens bästa Maddie, som egentligen förtjänar ett eget inlägg. & det kommer såsmåningom. Vi har haft en helt underbar dag. En Idis & Maddis dag! Ih! Vi har hunnit det med mesta idag kan man säga. Grillade på min balkong & maten blev perfekt. & efter träningen på kvällskvisten blev det en solning på nordic club. Jag brände mitt ass! En sak som förvånade mig var en lapp som hängde där på väggen. . Att det är konstaterat att det inte finns något samband mellan malignt melanom & solariesolning & att en thailandsvistelse är som att sola 250 ggr i ett solarie. WFT?!


Godmorgon!

Denna morgon startades med andnöd & ont i bröstet, precis som alla andra mornar. Bara för att Niklas envist sprayar hårspray inomhus. Jag hatar´t. Har varit uppe sedan åtta & sitter med balkongdörren öppen & andas frisk luft. Det är fint väder idag! Undrar om inte jag & Maddie ska inviga studsmattan innan den plockas bort? :) Nu ska jag hoppa i några kläder & koka mig en kopp kaffe som sedan ska avnjutas på balkongen.


Utsikten från vårt sovrumsfönster


Studsmattan får vi inviga nästa år likaså den vita utegruppen :)
Välkomna till mig på fika i det gröna om typ ett år.

Jag älskar vårat hem!


Min lovely pjamas :)


Regnrusk

Det är småruggigt hemma. Fast det är väl inte så konstigt med tanke på att jag sitter med balkongdörren öppen? Ute faller regnet tungt. Jag fick en tidning av en dam på sjukhuset idag. Den ska jag lägga mig ner & läsa straxt. Jag vet att det finns massa smarriga recept i :) Aw. Hur söt var inte den damen? Imorgon ska jag träffa Mäddie :)

Älskot & jag fick oss dagens garv idag när vi åkte bil med nervevade rutot & säpper förbi folk på ett övergångsställ. Ni vet kvinnan med svarta ögonbryn & vitt uppstående hår? Hon kallade mig hora. HAHAHAHA. Hon sa något finskt ord innan som jag dessvärre inte hittar betydelsen för. Vilken rackare! :D


Mammas fina Ville :)








Åh

Vet ni hur mycket jag älskar vår lägenhet? Jag kan sitta i timmar utan någonting att göra, bara vara. Kom just på mig själv med att titta på den enorma eken utanför vardagsrumsfönstret, i en evighet. Den är så vacker! Jag tycker mig skymta att löven är på väg att byta färg.

Om du vill lära känna mig på djupet. Om du vill vara min vän på riktigt, så är det inte försent.


Härliga höstdag

Nu ska jag moppa golven. Därefter koka lite kaffe & äta rostad macka med marmelad på. Sedan ska jag bege mig ut på promenad i detta vackra höstväder den 1:a september :) Jag ska hämta upp ett paket & hämta mediciner på apoteket. Thank god för frikortet!

Har ni någon aning om hur dyrt det är att vara sjuk? Pulmicort som jag måste inhalera morgon & kväll kostar 700 spänn! Det är rena rånet. Men jag är glad att det fanns ett botemedel iallafall. Nu väntar jag bara på att bli miljonär. & varje gång jag tänker den tanken slår det mig. Hur fanken skulle jag kunna bli det när jag inte spelar på något & inte ens köper lotter? HAHAHA


RSS 2.0