En liten uppdatering.

Vad jag är trött! Jag har inte fått någon helg alls. I fredags jobbade jag 17-00, lördag 14-23 & idag (söndag) 12-21. Jag är förbannat sliten & helt slut, trots det har jag sömnproblem. Jag är så uppe i varv varenda jäkla gång jag kommer hem, somnar alltid mellan 02-04. Det suger ^^ Hur mycket jag än sover är jag lika trött, jag är liksom aldrig utvilad. Dessutom har jag bärt massa tunga saker idag vilket resulterar i att min nacke är fuckep-up. Arbetsskada från mitt förra arbete. Bah. Som att inte det vore nog. . jag har dessutom hemskt ont i huvudet & datasittande gör det knappast bättre. MEN jag ville bara uppdatera er lite. & tala om att jag lever, för det gör jag :) Imorgon ska jag tvätta & bara njuta av min ledighet. På tisdag ska jag & älskling till mammi på middag. På fredag kanske det blir restaurangbesök med ett par filurer. Fast vet ni vad? Jag föredrar nog faktiskt att spendera min fredag hemma i soffan :) Vilken tråkmåns jag är, va? Haha. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min godispåse, det är jag värd. Ciao


Jag är så glad att jag får upp håret med hjälp av klämmor nu iallafall :) Aw. Hoppas det förbannade rufset växer fort!

Godnatt


Snäckan.

Ni vet dendär Snäckan? Vilken supertrevlig man han är. & vilket fint hår. Jag blir avis.


^^

Jag är sjukt trött.

BOB


är en blandning mellan


(lånad bild)

&


(lånad bild)

. . .

ÄNTLIGEN hemma. Älskling & company kom förbi & hämtade upp mig när jag slutade. Aw :) Jag ska mysa ner mig  i soffan med ett stort glas cola nu. Jag erkänner, jag är beroende. Först en dusch kanske? Får se.

Bloggtorka. Inspirationsbrist? Motgångar.
P A U S. Det enda rätta. Jag orkar helt enkelt inte.

Ni får se om det dyker upp någon uppdatering.

^^

Jag tror Jeppe tyckte det var lite kallare än väntat i snön.

:)

Chokladpålägg är det bästa som finns.

. . .

Jag tar en p a u s.

Bögalfa.

Så förbannat frustrerande. Hur är det med samarbetet - alfa? Hm. Någon gav mig klartecken om några dagar extra för att hinna få det intyg jag var tvungen att skicka in. Några dagar senare tar någon annan beslutet att avslå min ansökan. WHATTAFAKK. Detta krånglar självklart till allt för mig. & allt är deras fel. Fast det bryr de sig väl inte om, det är ju jag som blir lidandes. De har ju sin lön - för att bara göra fel & söla ner precis allt. Idioter! Jag får vänta ännu längre på utbetalningen nu, som att jag inte väntat tillräckligt? Det sjukaste är att jag fick intyget igår äntligen(!), postade det direkt. Det borde med andra ord vara framme hos dem idag & idag fick jag beslutet om avslag. ÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Om musik.

För 3 månader sedan skrev jag om Fallen Angel av Chris Brown, då hade jag lyssnat på den ett tag. Dock inte på radio. Idag lyssnade jag en sväng på east när jag promenerade, de sa att det var hans nya låt. Vadå ny? Är det east som är efter? Annars är det jag som har förmågan att förutspå vilka låtar som blir hiiits :)

HÄR hittar ni länken till mitt inlägg.

Likadant med denhär låten. Forgive me - Leona Lewis :) Den är skön. Men inte ny.


Jag har ju ett stort intresse för musik, det är mitt liv. Kanske därför det känns som alla är efter, inklusive radiostationerna.

Godkväll sötisar :)

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit upptagen tills nu :) Inte haft en sekund över för bloggandet. Så fort jag vaknade efter en sovmorgon hoppade jag in i duschen & gjorde mig iordning för att kila till Rebecka på lunch :) Där var jag kvar några timmar & hjälpte henne i tvättstugan & snackade skit, innan det var dags att knalla hemåt för att hoppa i jobbarkläderna & kila mot jobbet.

En liten stund jag hade till övers la jag på att kolla posten. Jag är besatt av post. Jag älskar att få post, det liksom gör mig dag :) Hade fått ett paket från creative club med julsaker. Satt mig en liten stund & pysslade ihop julkort. Det var massa fina saker i julpaketet. Dock har jag avslutat mitt medlemskap nu, då jag hatar pyssel. Jag önskar att jag kunde älska det, att jag hade tålamodet. Men nej, jag har inte det.

Jobbade över en timma för att inte sätta kollegorna i klistret & käkade en glass innan jag begav mig hemåt, telefonerandes med mamma. Därefter övertog Niklas telefonen för att prata med Juha & jag duschade av mig :) Efteråt kom jag fram till att det som karlarna bestämde inte alls passar eftersom jag jobbar HELA helgen, så jag fick ringa tillbaka & avboka & bestämma ny dag. Så det får bli en sväng dit på middag på tisdag istället :) Aw.

Oj, vilket svammel. Orkar någon ens läsa detta? Haha ^^ Nu ska jag slänga mig i soffan med ett stort glas cola & VR som jag inte hunnit bläddra i. Imorgon ska jag på ärenden med Rebecka :) Sovgott kära vänner!

En promenad genom stan?

Vad jag behöver just nu är en riktigt lång promenad i kylan så att jag får känna att jag lever. Självklart inte ensam, då mörkret & hemskheter som hör till skrämmer mig. Dessutom känner jag för lite sällskap i form av en klok, stöttande ung dam! Därför tar jag med en av mina närmaste vänner. För att ventilera alla jävla känslor & för att undvika att bli galen. (Passar på att skriva tack också. Tack för allt. Du vet vad jag menar. Du finns när andra är osynliga.) Godnatt


Mitt leénde som sköld mot tårarna som föll



Jag hatar att det är såhär. Save me.

Om saknad som gör ont.

Jag tänkte vara lite djup, dela med mig av tankar & känslor. Om jag lyckas sätta ord på alla känslor villsäga. Alla människor är nog bekanta med fenomenet saknad som gör ont. Min saknad gör ont in i själen & förlamar mig stundtals. Saknaden efter min bästa vän Maria är olidlig. Jag går itu. Sedan hon flyttade har jag varit halv. Det finns inget jag önskar mer än att hon flyttar tillbaka! Jag önskat inget hellre än att bo granne med henne. För att kunna ses spontant. Ofta. & för att inte bara höras på telefonen då & då & fråga "hur mår du?". Jag vill ha henne nära, kunna se hur hon mår, trösta, stötta, dela såväl glädje som sorg. Det är svårt på telefonen. Maria är inte som andra, hon är min absolut bästa vän & visst finns det anledningar till det också. Jag behöver verkligen henne! Visst har ni väl en bästa vän? Någon ni först tänker på så fort det hänt något & bara vill dela med er? Så känner jag för Maria. Hon är den jag först ringer oavsett vad det gäller. Ni förstår inte hur frustrerande det är att bara lyssna på en gubbjävel som säger "just nu kan du inte nå blablabla" eller bara toner, utan svar. Eftersom jag dessutom är medveten om att allt inte är som det ska just nu, men inte vad som är fel - gör det extra ont. . att inte få finnas där. Detta får mig att känna mig värdelös. Alla människor fungerar olika. Vissa vill prata när de mår dåligt, andra drar sig undan omvärlden. Maria hör till de sistnämnda. Eftersom jag är en människor som ber om hjälp har jag svårt att förstå människor som helt isolerar sig. Jag kan inte riktigt förstå vitsen med det. Jag vill finnas där. & jag tycker det är egoistiskt på något vis att jag inte tillåts finnas. Jag har haft svackor, jag har velat bli lämnad ifred, för stunden. Eftersom jag inte orkat annat. Men efter max några dagar hör jag av mig, för ingenting blir bättre av att utesluta de människor som älskar en villkorslöst. Varje gång min telefon ringer blir jag lika besviken eftersom det inte är Maria. . så Maria, om du läser detta; ring mig, för jag oroas dig.



Tips!

PointShop.se

Är det bara jag som stör mig på butiken Lush i Dominohuset?

Det luktar så förbannat starkt att huvudvärk eller migrän för de som lider av det är en självklarhet. Jag har aldrig någonsin satt min fot där & tänker aldirg göra det heller. Det är nästan så att man väljer att undvika att passera där eller att dra halsduken över näsan. Det sistnämnda är jag inte ensam om, har sett x antal personer göra samma sak. Jag ställer mig frågan; vad fan gör den stinkande butiken där? Det bästa hade väl ändå varit att ha den utanför varuhuset, avskilt med en dörr som hindrar den förförliga lukten att nå allas näsor? Stackars de som arbetar på tre alldeles utanför. ^^


Tvättdag

Jag försov mig & missade 20 minuter på min tvättid. Illa ^^ Har inte hunnit med något alls idag, det blir bara att springa till tvättstugan hela jäkla tiden. Älskling lagar pyttipanna nu, så snart blir det mat iallafall :) Jag tror minsann att jag vaknade på fel sida idag, jag vaknade hursomhelst med taggarna utåt & väldigt bitter dessutom. Jag hatar dendär förbannade alfakassan som strular. Det finns ingen vits med att skicka in arbetsgivarintyg från mitt senaste arbete eftersom jag hursomhelst inte kommer att få inkomstbaserad ersättning då jag inte varit ansluten til någon a-kassa alls, inte heller alfa. Men de är ju kända för att strula. Dessutom är jag lack på att jag borde fått ett brev i fredags. Idag är det tisdag & det har ännu inte dykt upp. Det försenar min ersättning ytterligare eftersom det är arbetsgivarintyget jag väntar på från DSV. Whattafakk. Jag känner inte för något annat än att dra täcket över huvudet & sova bort denna jävla tisdag! Gah. Återkommer kanske senare.

Sexparty!

Jag tänkte ha ett sexparty någon gång i December. Eftersom jag vet att mina vänner läser min blogg tänkte jag härmed bjuda in er.
När? - Inte bestämt ännu, vill välja datum så att det passar (förhoppningsvis) alla.
Var? - @ my place, såklart.

Så när du läst detta kan du väl checka din kalender & ge förslag på när DU kan?

MARIA! Du förstår inte hur mycket jag saknar dig och hur ont det gör.

KOM HEEEEEEEEEEEEEEEEM. Vi börjar om igeeeeeen. Lalala. Ring mig!


Everything means nothing If I ain´t got you




Ni som känner mig.

Vet att jag är förälskad i Alicia Keys. Här är låten till senaste Bond-filmen.


Alicia Keys & Jack White - Another Way To Die.

Snön har sina nackdelar.

Jag hatar plogbilar. Alla dessa förbannade traktorerna som inte bara väsnas så att det hörs upp till femte våningen utan också hur de far fram på vägarna. Jag skulle över vägen när det var grönt, en traktorjävel stannade på halva. Vitsen är att man ska stanna innan, men det kanske han inte fattade? Inte nog med det, de far fram som dårar överallt & ser sig inte alls för. Jag är livrädd för de stora asen. Dessutom har jag insett att jag i flytten kastade mina vinterskor. Inte för att de var mycket att ha egentligen, de höll inte tätt - men det var fan i mig vinterskor iallafall. Jag traskar runt i jumpadojjor & det är iskallt kan jag lova. & jag tycker det ser udda ut när det är snö faktiskt. Jag hoppas på pengar snart så att jag kan handla ett par Uggs. Sedan ska jag med glädje gå på en långpromenad & kanske blir det snöänglar tillochmed? Trots att jag totalvägrar klä mig i overall eller skidbyxor. Det är det osexigaste som finns. Då föredrar jag att frysa i ärlighetens namn.

You know that love can do you like a shotgun

Ett tips; A camp - Stronger than Jesus. En trevlig låt. Lyssna här.

Påminnelse;

är du inte redan medlem på gratisbio så tycker jag att du omedelbart ska bli det. Jag tycker detta är den lättaste av alla "gratis-sajter", det finns mycket poäng att hämta! Vad väntar du på? Bli medlem!

Ey!

Jag älskar att tävla, så ramlar du förbi här & vet någon tävling; tipsa mig! :)

Snö snö snö :)

Massvis snö, så underbart :) Katterna har precis varit ute på taket & rastats i snön. Jag knäppte en rolig bild men somvanligt ska det strula när jag ska överföra. Så den kommer senare. Jag kunde inte sova inatt låg & kollade på spökprogram på tv4+. När jag väl somnat till vaknade jag & var tvärsäker på att någon skrek "IDA!" Det var inte min sambo iallafall, så frågan är väl vem det var. . ett spöke? En arg jävel. Haha. Jag var säker på att jag snarkade så högt att min sambo blev förbannad & skrek mitt namn med väldigt många utropstecken efter. ^^ Nu ska jag ut i snön för att hämta pizza :) So long suckers

Kelly Rowland - Unity


Min baby :)


Åh!


I love you


Ska vi göra barn?

Jag vet en människa som enbart är ute efter ligg. Varför inte bara vara rak på sak? Istället för att göra allt invecklat & låtsas ha känslor för människor. Varför köra fulspel? Jag stör mig på detta något fruktansvärt. & jag hatar att du sårar många kvinnor. Att du lurar dem, ger dem falska förhoppningar. . helt för dem bakom ljuset. Låtsas. För att få dig ett ligg. Det heter inte "Ska vi göra barn?" Det heter "Ska vi knulla?" IDIOT.

Det finns folk till allt.

Vad mycket folk det var i rörelse igår trots att det är helgen innan löning. Damn. Jag blir irriterad på alla fulla jäklar som tror att dom är så förbannat roliga. Deras IQ är typ. . inte befintligt. Många välbekanta ansikten dessutom. Hanna ville ha fyllemat :) Haha! Nu är jag ledig söndag, måndag, tisdag & sen blir det att jobba resten av vecka. Puh. Ska passa på att tvätta, vilket jag inte hunnit med på hurlänge somhelst känns det som. Jag hade en fuldag igår, sminket blev fult som fan & det slutade med att jag tvättade av mig allt & inte orkade sminka mig så som jag brukar. Det blev väldigt sparsamt med smink & jag hade en dålig hårdag & det har jag typ jämt sedan jag klippte mig. Jag vill så gärna kunna sätta upp det i toffs. Det är något jag verkligen saknar! Hoppas att det växer fort.

Igår kände jag mig ganska provocerad på jobbet. Av någon konstig anledning drogs alla muppar till min kassa. Jag vet inte hur många gånger jag hörde "Tjena Ida, tjena snygging!" Självklart tittade jag lite extra för att kanske notera ett välbekant ansikte, men inte. Det var alltså för mig helt okända personer som tilltalade mig vid namn (jag har namnskylt).. men ändå. Ehm?! Det frågades tillochmed efter min MSN "eftersom jag är så söt". Tror ni att jag tog det som en komplimang? Isåfall tror ni fel. Det känns mest obekvämt & provocerande när man försöker göra sitt jobb & främlingar betér sig hursomhelst. Som fullständiga idioter. Jag hoppas ni inte har alltför mycket minnesluckor. . att ni kommer förbi nyktra någon dag & skämms. Men idag hoppas jag att ni är förbannat bakis. ^^


Godnatt kära läsare :)

Snart är det dags för mig att hoppa i kläderna & bege mig ut i kylan för att arbeta några timmar. Jag ser inte alls fram emot det. Kyla, mörker, fulla människor & stök. Jag är trött, sitter här & gäspar. Får iallafall sällskap till jobbet :) Om typ sju timmar får jag krypa till kojs, det är däremot något jag ser fram emot & längtar efter. Aw, nybäddat! Sovgott & njut av värmen.

Vad tror du?

Jag är en känslomänniska, väldigt sårbar & känslig. Jag har ett väldigt stort behov av bekräftelse från min karl. En puss eller en klapp på kinden betyder så himla mycket, bara det lilla liksom. Det har min karl svårt att förstå. Har inte män samma bekräftelsebehov som oss kvinnor? Eller kan det rent av vara så att vi vet hur vi vill att de ska vara så att vi behandlar dem därefter, men att de inte riktigt förstått det ännu?

Håll utkik!

Jag kommer att ha en tävling i framtiden, så håll utkik :) För att öka dina chanser så bli medlem här. (Då får du 2 extra lotter.) Aktiva medlemmar får dessutom extra chans att vinna i dragningen ( tackvare 4 lotter.)

Frågor?

Angående sexleksaker

Alla vet väl nu att apoteket säljer sexleksaker? Det tycker jag kan kännas lite märkligt. Jag skulle aldrig sätta min fot fär för att handla sexleksaker. Varför? När jag ska handla något vill jag bli vänligt bemött, jag vill få tips & råd efter mina behov, av någon som kan sin sak. Nu menar jag inte att smutskasta de på apoteken. Men de som arbetar med sexleksaker i butiker kan sin sak, vad jag har förstått efter alla sexpartyn jag varit på testar de många produkter för att veta vad de prata om. Nog för att jag inte har några problem att prata om sex. Men det skulle kännas underligt om min mamma eller kanske rent av min chef stod bakom mig i kön för att handla medicin & så står jag där med en dildo i högsta hugg. Nej tack. Därför väljer jag att gå till en butik som inriktar sig på just sexleksaker. Skulle man stöta ihop med någon man känner där skulle det kännas bättre - även om människan skulle dra till med "jag handlar en skämtpresent". För det skulle jah faktiskt inte tro en sekund på ;)

Denna produkt - Invit Hygien är något vi alltid har hemma. Den är perfekt mot röda prickar som kommer här & var vid rakning. Det svider lite, vilket man kan leva med. Doften är underbar, lite svag vanilj. Min sambo använder den i ansiktet när han rakat sig där & jag använder den på mer privata områden ;) Den kan användas för att rengöra leksaker också. Blandannat Lack, Latex, Plast, Läder, Gummi, Acryl & Silikon. Eftersom den är desinficerande tar den bort minst 99% av bakterierna. Priset är 99:- & du kan köpa den där du köper dina leksaker ;)




En annan favorit är Dolfinger. Det är en fingervibrator som även kan användas som penisring, den har 6 olika vibrationsmönster. Så det är bara att välja & vraka! :) Personligen tycker jag bäst om läget då den vibrerar supersnabbt. Den kostar 349:- & jag handlade den på ett sexparty som Intima höll i.


Förövrigt kan jag säga att utbudet av butiker som säljer sexleksaker inte är så stort i vår stad. Vi har Lustboden & Intima, som jag känner till. Lustboden har väldigt litet utbud & personalen är inte alls att hurra för. Intima är mina favoriter! De hälsar med en vänligt leénde & frågar om man behöver hjälp, de ger världefulla tips & råd. & man känner sig som hemma i deras butik. Som homeparty har jag erfarenhet av båda butikerna också. När jag eller mina vänner har homeparty är Imtima det självklara valet. & jag kan varmt rekommendera Lena. Hon är vår favorit! En härligare kvinna får man leta efter :) Hon bjuder verkligen på sig själv & sina erfarenheter. En butik jag saknar är Ooups. (Kom tillbaka till oss i Norrköping!) Den butiken tyckte jag om eftersom den var stilfull. Inredningen var klockren & produkterna diskreta. Där var jag på tjejkväll & fick Orgasmboken signerad av Katerina Janouch. Den boken är förövrigt läsvärd :)

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig! Inga frågpr är för dumma :)

Känner du dig provocerad av ämnet sex?

Egentligen förstår jag inte varför sex fortfarande är ett ämne som provocerar många. (HALLÅ, vi lever på tvåtusentalet!) Jag förstår om det finns människor som är blyga eller pryda & helt enkelt inte vill dela med sig av sina erfarenheter & äventyr. Men jag tycker att de fan i mig får förstå de som tycker att sex är som att prata om precis vadsomhelst. De flesta av mina vänner är precis som jag, vi kan prata i timmar om sex, ge råd, tips eller bara inspirera ;) Men jag har också vänner som är mer åt det pryda hållet. Självklart skulle jag inte berätta allt i detalj för en sådan person eftersom jag vet att denne säkerligen skulle känna sig obekäm. Vi är alla olika, det är bara att acceptera varandra som vi är.


Jag har tröttnat.

På att bara läsa om VAD bloggare gjort, ätit & dagens outfits. Jag har tröttnat på att jag själv känner mig "hämmad" & tänker en extra gång innan jag skriver. (Eller ibland skriver värsta långa inlägget för att radera det.) Det har gått så långt att jag nästan bara skriver om skitsaker som varken intresserar er eller mig. Jag känner mig inte road under tiden jag skriver & jag vet att jag inte roar er med sånt. Visst kommer det säkert dyka upp sådana inlägg i framtiden & självklart musik.

Min tanke är att föra in något nytt i bloggen. SEX. I ärlighetens namn, jag är frispråkig med mina vänner & bjuder mer än gärna på detaljer. Riktigt så detaljrikt blir det väl inte här. Jag älskar att prata om sex & relationer, jag älskar att analysera. Jag har så himla mycket tankar & funderingar. Sex är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat & jag vet att det intresserar många andra. Jag vet också många som rynkar på näsan, höjer ögonbrynen & tycker att sådant ska stanna mellan lakanen eller på tjejfikan med de närmaste. MEN! Det här är min blogg, här får jag skriva om vad jag vill. Så är det faktiskt. & passar det inte så är det ingen som tvingar dig att vara kvar :)

Remington Rand


Hur gammal kan den här vara egentligen, tror ni att det finns något samlarvärde? ;)

Gåshud.

Det är kallt. 19 grader celsius. Jag har bara varit vaken lite drygt en timma, det blev med andra ord en rejäl sovmorgon för min del. Idag ska jag minsann inte gå en meter utanför dörren förrän inatt då jag i kylan & mörkret ska vandra ensam till jobbet & tillbaka efter några timmar, för att krypa ner & sova :) Undrar hur kallt det är ute egentligen, någon som vet? Nej, nu ska jag se på teve tillsammans med min sambo. Ciao


Godnatt

Jag är äntligen hemma! :) Vi hörs imorgon, jag känner inte för bloggande nu. Natti


Adjö!

Nu är det dags att fixa det sista innan jag beger mig mot jobbet. Hoppas kvällen går fort, då jag verkligen inte känner för att jobba alls. Fast det brukar gå över när jag väl är där. & tur är väl det? :) Vad härligt det hade varit att få ligga i soffan & mysa istället. Det är bara att bita ihop. Jag kommer att vara lycklig när jag får min första lön på länge :) Aw! Dags att dra!

Tävling



Vill du vara med - kika in
här. Tävlingen avslutas 29 November.

:)

Jag vill studera, har kommit fram till VAD nu :) Yey. Men eftersom de har så få platser ska jag söka 3 utbildningar till så att jag får plugga iallafall. Det låter kanske sjukt, men jag saknar att gå i skolan. ^^

Jag är aldrig ensam på toan.


Här är min trogna följeslagare. Han är allltid med mig på toan.
Får han inte vara med står han utanför & både ylar & dunkar på dörren.
Är han inte go? :) Aw!

Amanda var somsagt på besök :)










"Lek med mig!"

Efteråt ångrade Bob att han inte lekte & släpade omkring på sitt jäkla koppel.

Jaktinstinkt.


Jeppe & Bob vill ha fulduvan.

Fulduvan är blind & matgalen, därför ser han inte rovdjuren.

Adventsljusstake

Åh. Jag ser från mitt fönster att de sätter dit "vekarma" på tornen i industrilandskapet. Tycker det är så himla mysigt! :)

Det är ingen vanlig dag

för det är Emelies födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

Vi fick främmande :)

Mamma, Juha & Amanda dök upp iallafall, så vi bjöd på en kopp kaffe. Det blev mycket skratt eftersom Bob & Amanda är galna. Bob är en tuffing när det gäller Amanda, han blockerar vägen för henne & fräser & slår till henne på näsan när det inte passar honom. Men när Amanda däremot verkar ointresserad är det han som är framme & leker med hennes viftande svans. Dom är söta dom små jäklarna! Åh, vad stor hon hade blivit, snart 4 månader. Men hon förstår inte att hon är stor & inte någon liten knähund så hon är snabb som satan att sätta sig i mitt knä när jag sitter på golvet. När Amanda åkt blev Bob ledsen & skrek som fan :) Jag har precis bakat en äppelpaj & provsmakat den. Det var riktigt gott! Ska äta mer när den kallnat, måste testa den kall också liksom. Ciao

Öronorgasm :)


Bäst just nu;


James Morrison ft Nelly Furtado - Broken Strings. Lovelovelove! :)

Nu är det jul :)



Jag läste Emelies blogg härmomdagen, hon hade sett Coca-Colas julreklam - det är verkligen jul när den visas skrev hon. & jag instämmer. Jag minns dagen före jul för några år sedan då jag fortfarande bodde hemma. Min lillebror & jag satt & deppade i soffan tillsammans, livet var allmänt skit. Varför går jag inte in på här, men de som känner mig förstår nog ungefär varför. Snön lyste med sin frånvaro, det kändes mest som höst trots att vi hade pyntat julgranen & nyfiket undrade vad som låg i paketen vi skulle få öppna dagen därpå. Helt plötsligt visades denna reklam, mina ögon fylldes med tårar & vi skrek i kör "nu är det fan jul". Den gav mig julkänslan, den räddade vår jul :) I love it! Jag blir så känslosam när jag ser den reklamen, den är verkligen fin. Det är nästan så att jag gråter när jag tittar på den om & om igen nu, för att den är så underbar.

Bla bla bla?

Fan vad jag är bra! Jag är så jäkla duktig. Ska tvinga min lata karljäkel att skriva ett diplom till mig när han kommer hem från jobbet. Det ska stå att jag är världens bästa, på alla punkter. För det är jag minsann. Iallafall när det gäller städning. & tålamod? Egentligen har jag inget tålamod alls, men med honom kan man nog säga att jag har det. Fast igår blev jag irriterad på honom på riktigt när han sa att städning & hushållssysslor var kvinnogöra, för det är det fan inte! Min hämnd blev att totalvägra hjälpa till med matlagningen :) Som straff skulle jag inte få någon mat. Det var bara ett tomt hot, för vem satt i soffan & svullade tacos om inte jag? Efteråt var jag stolt över mig själv, för att jag vägrade. & stolt över min lata karl som lyckades laga mat själv. Han kan ju, men det måste vara latheten som sätter in när han försöker tvinga mig att hacka lök jämt? Livet blir lättare om man hjälps åt, sa jag. Då säger han att jag inte ska förespråka om hjälpsamhet när jag vägrar hjälpa till med maten. Hjälpas åt kan vara att jag tar disken & han matlagningen, visst? Karlar, de fattar verkligen ingenting ibland. Jag tröttnar så fort att argumentera med honom, för jag vet att jag alltid har rätt & borde därför alltid vinna. Men han är envis & håller fast vid sin sak trots att han har fel. Det måste vara för att han inte vågar erkänna det, visst? ;)

Nu har jag iallafall städat klart, det tog sin tid. Men nu är det förjävla fint här hemma. & det passade bra med en städdag idag eftersom mamma & Juha kanske kommer på besök senare. Inget bestämt, vi får helt enkelt se om de dyker upp. Under min städning har jag hunnit med ett timlångt samtal med Rebecka på telefon, det gjorde ju städningen lite roligare. Jag älskar verkligen att telefonera. & jag blev så glad när mamma ringde mig, för gör hon inte det förstör det hela min dag. Att prata med mamma är det bästa som finns. Hon lyssnar alltid, ger goda råd & bara finns liksom. Fan, vad jag älskar min mamma. Nu ska jag kila ner & kolla om jag fått post, har redan vart nere en gång. & jag hade inte fått någon jävla post, men inte ger mig jag för det. I det här huset vet man aldrig när posten kommer, så har jag inte fått post första gången jag går ner, så ger jag inte upp för det. Nej, jag tar hissen ner efter en stund igen för att checka läget ;) Adjö


Torsdag

Vad jag älskar att sova eller bara ligga kvar extra länge & gosa med täcket :) Aw. Nu är jag iallafall uppe & tänkte ta tag i allt som jag skjutit upp en tid nu. Dammsugningen framförallt, men också skura golv & dammtorka lite här & var. Återkommer senare :)

Är du avundsjuk på Carolina gynning?

Svaret är; ja. Se själv, här!

Jag vill fan inte ha era reklamlänkar i min blogg. BORT. Dra åt helvete idioter!

    

Varför får jag inte på mig MINA blåjeans?

Ey! Jag har fortfarande kvar mina jeans & dom är fortfarande för små. Intresserad? Check this out.

50 cent är kung!


Minns det som igår, när jag var på konserten förra året. Aw! I love fifty!

Musiktips :)

 

 


Mörkret skrämmer mig.

Idag har jag inte fått mycket gjort. En dusch har jag tagit & diskat, för jag står inte ut när det är ett diskberg. Men allt annat har jag bara struntat i. Detta är min lediga dag & jag känner att jag måste ta vara på dem. Ordentligt. Det känns som att jag inte har någon tid alls nu när jag jobbar trots att jag bara jobbar deltid. & jag kan inte sova på nätterna för jag bara oroar mig över att behöva gå ensam mitt i natten på mysko gator. Får ångest vid tanken. Jag är hemskt mörkrädd, det har jag alltid varit. Men värre än mörkret är att vara ute på de mest sjuka tiderna. Det är jag aldrig, inte ensam. & nu kommer jag att tvingas gå själv. Jag dör. Jag vill inte. Det känns fruktansvärt jobbigt & påfrestande att detta håller mig vaken om nätterna när jag är ledig. Jag behöver pengarna så jag antar att det bara är att bita ihop. Men om något händer då? Är det okej att beväpna sig med hammare i jackärmen? Jag är så himla rädd, detär min största skräck. Det är fan värre än min otroliga rädsla för höjder & spindlar. Vad ska jag ta mig till? Damn alltså. Vad är du rädd för?

One step at a time


För att den är underbar. Lyssna.

"You believe and you doubt
You're confused, you got it all figured out
Everything that you wished for
Could be yours, should be yours, would be yours
If they only knew"

::

So far away from where you are
These miles have torn us worlds apart
And I miss you
Yeah, I miss you
So far away from where you are
Standing underneath the stars
And I wish you were here

I miss the years that were erased
I miss the way the sunshine would light up your face
I miss all the little things I never thought that they'd mean everything to me
Yeah, I miss you
And I wish you were here

I feel the beating of your heart
I see the shadows of your face

Just know that wherever you are
Yeah, I miss you
And I wish you were here

I miss the years that were erased
I miss the way the sunshine would light up your face
I miss all the little things
I never thought that they'd mean everything to me
Yeah, I miss you
And I wish you were here

So far away from where you are
These miles have torn us worlds apart
And I miss you
Yeah, I miss you
And I wish you were here


See you soon


& en låt till. Jag blev nostalgisk. Fan vad jag saknar Maria. It hurts! Jag går sönder, jag går itu.

Med sorg i mitt hjärta

. . måste jag nu dela med mig av något jag läste för några dagar sedan. Coldplay lägger av nästa år. Det suger! ^^ Jag hoppas det är ett skämt. Därför vill jag dela med mig av en gammal goding som jag älskar.


Coldplay - Trouble. (Jag älskar den!)

Många bor i Vånga för att det ligger. . centralt?

Jag har inte kunnat undvika allla skriverier om att buss 510 läggs ner. Vad bryr mig jag om det egentligen? Jag behöver inte åka den bussen. Men synd om alla det drabbar är det självklart. Läste nyss en artikel där en bit lyder såhär "Många bor i Vånga för att det ligger centralt." Centralt? My ass. Det ligger mitt i ingenstans. Det är en liten byhåla med inavel, värre än Skärblacka. "Nära till jobbet på olika orter." Jag kan inte sluta skratta. Det var det värsta jag läst på länge fan i mig. Även om det var lite närmre från Vånga till arbetet om jag jobbade i  Linköping, Norrköping, Finspång eller någon annanstans - så skulle jag inte bosatta mig i Vånga! Över min döda kropp. Nej, tacka vet jag att bo centralt. & med centralt menar jag inte mitt ute i skogen med granar & kottar  som grannar. Nej, jag menar Kungsgatan.

Tävling


Nu har du chansen att vinna riktigt coola prylar. För att ha chansen att kamma hem något av priserna i vår första tävling ska du vara en av de tre som värvar flest aktiva medlemmar. Då det varit svårt att samla ihop 200 poäng samt pga. av sjukdom/funktioner på sajten som inte blivit fixade osv. har slutdatumet för tävlingen skjutits upp. Då det blivit på det här viset drar vi i december igång med en tävling där priset är riktigt läckert!
De tre som värvat flest aktiva medlemmar då tävlingen slutar den 30:e november vinner.




Första pris:
Den som värvat flest när tävlingen slutar får välja en av följande prylar: Nintendo Wii, Eee PC900 eller Sony Ericsson G502 Champagne.

Andra och tredje pris:
Andra pristagaren vinner en iPod Nano 4GB, medan tredje pristagaren får 5 st biobiljetter som kan växlas in till valfri film på SF Bio:s biografer.

Ev. vinstskatt betalas av vinnarna.

Värva

För att delta i tävlingen ska du värva så många aktiva medlemmar som möjligt. En aktiv medlem är en medlem som fått ihop totalt 200 poäng. Klicka här & börja tävla.

Gratisbio

Det måste ju finnas någon som läser min blogg som ännu inte är medlem på gratisbio :) Den bästa gratissajten enligt mig eftersom det är lättast att samla ihop poäng där. Bli medlem du också här. Den tjänsten kan du väl göra mig va? :)

Jag ser det snöar :)

Ja, jäklar vad det snöar. Det är riktigt stora flingor som virvlar omkring utanför mitt fönster. Aw. Äntligen! Som jag längtat efter snön & lite ljus. Åååååh. Det får bli ett snöskrik, jag tar risken att bli utkastad i snön av min karl som ligger & sover. Bara jag får göra ett glädjeskrik. Iiiiiiiiiiiiiih!

Mary J & T.I.


Love it!

No matter what - T.I


Bara för att den är så skön :)

Live your life :)


Mysonsdag :)

Onsdag :) Jag & min älskling är lediga tillsammans. Självklart var han borta från sängen när jag vaknade, men det har jag vant mig vid. Den karln vet inte hur man tar sovmorgon. Han sover middag istället. Nu har jag varit vaken någon timma & bara gosat i soffan med Jeppe under täcket. Diskat har jag inte gjort. & dammsugit som någon av oss (läs; Niklas) skulle ha gjort för flera dagar sedan har inte blivit av. Dock har jag tagit några varv med sopborsten. Det är konstigt hur män inte ser skiten. Niklas säger när jag påpekar något "jag tar det sen, när jag orkar". Men jag hinner alltid före, för jag orkar inte se på tallrikar med matrester eller brödsmulor överallt. Jag som trodde att den pedanta jäkeln skulle hata mig när jag flyttade in ;) Eftersom jag slänger kläder, väskor & lägger mitt smink & min borste överallt. Men nej, det har inte blivit några problem. Det är mest jag som på ett charmigt vis försöker med en pik då & då - att städning inte är kvinnogöra. För det är det faktiskt inte. Anledningen till pikarna är mest på skämt, jag brukar inte ens bli irriterad. Jag tycker om att pyssla i hemmet, på eget initiativ. Om han däremot skulle säga "du behöver diska, dammsuga, tvätta" eller vad fan somhelst - då skulle jag totalvägra. Förstår ni vad jag menar? Lalala. Nu ska jag pussa på min sötjäkel till karl :) Ciao

Godkväll.

Nu är jag hemma, har precis duschat & tvättat av mig sminket. Min plan är att slänga mig i soffan & käka skumtomtar & chokladkaka med non-stop. Mums! :) Men först blir det en kvällsmacka & lite te. DH ikväll, det ser jag verkligen fram emot. & min lediga onsdag & torsdag. Aw. Jag har så himla ont i min nacke. Damn! Rebecka & jag knallade ner på stan vid lunch & det blev macka & cola på fräcka på Beckas bekostnad. (Tack hjärtat.) Kopierade lite papper & sedan blev det att traska hemåt igen. Riktigt kallt har det varit idag. Hemskt. & regnet. Buh. En biljävel skvätte ner mig så jag fick gå & plaska i mina skor. Tack idiot! Det som vägde upp min bögdag var väl egentligen att älskling mötte mig efter jobbet vid hemköp & köpte godis till mig. Världens underbaraste pojkvän! Aaw. Macka macka macka. Adjö

Goddag!

Jag vaknade till regnet med värlldens huvudvärk. Antar att jag har det så ofta nu för att jag stressar ihjäl mig. Den kommer när jag väl kopplar av. Väntar på att Rebecka ska dyka upp här snart. Vi ska filura en stund tills vi båda ska bege oss till jobbet :) Kanske blir det frukost? Jag är hungrig! Jag är så himla missnöjd med schemat för December. Jag ska bara jobba jobbiga nattpass. & gå ensam hem allt ifrån 23-06. Sjukt. Om man är rädd om sitt liv, borde man inte få åka taxi på företagets bekostnad eller iallafall billigare?

Min hemlighet.

Jag har en "snutte" som jag haft i 4 år typ. Det är min älsklings favoritskjorta, eller det var. Tills jag la beslag på den. Den doftade underbart av Armani då. Jag sover med den, sitter & håller i den när jag myser i soffan. När jag sovit borta är den det första jag packat ner. Jag vet inte hur länge min älskling tjatat om att jag ska kasta den. För vad ska jag med den till, när vi ändå bor tillsammans? Men nej, jag kan inte. Jag älskar den. Vet ni hur skön den är när jag lägger den på avsvalning för att sedan lägga på huvudet när jag har huvudvärk? Eller hur bra den tröstar eller hur gott den får mig att sova? Det är något speciellt med den. Det är trygghet för mig.


När du inte längre orkar, orkar jag för två.

Massvis kärlek till Maria & Sara. Jag vet att ni behöver det nu. Jag älskar er, jag tror på er & jag finns här för er. Alltid. Det spelar ingen roll hur svårt jag har det själv, er sviker jag inte. Glöm aldrig det.

KÄRLEK


Godnatt & adjö

Vet ni vad? Efter nio timmar på stående fot duger det inte att sitta. Därför ska jag återgå till soffan nu & mysa ner mig i mitt duntäcke. Jag orkar inte bloggandet, inte nu. Det är för påfrestande när man bara vill analysera sönder det som inträffat. Men jag gör det inte offentligt. Därför får min kära älskling lyssna på mig & därför avslutar jag härmed mitt bloggande för idag. Vad skönt det vore att ha en "privat blogg" där man kunde skriva precis allt i detalj. Det vore underbart. Men nej, det räcker med en blogg :) Adjö


Har vi tid innan allting tar slut?

VARFÖR varför V A R F Ö R? Åh. Snälla, jag orkar inte mer. Skärp dig. Ta tag i allt & gör det nu, innan allting är försent. Jag ber dig, på mina bara knän. Om inte för din egna skull, så för min? & för alla andra som älskar dig. JAG BEHÖVER FAN DIG. Förstår du inte det? Jag behöver dig & jag älskar dig. Tänker på dig varenda jävla sekund. Hoppas på det bästa. :(


Jag är med & tävlar om;


hos Sanaz. Var med & tävla du också. Tävlingen avslutas den 26/11.

Godmorgon på er :)

Här sitter jag & äter havregrynsgröt. Det mättar bra :) Snart ska jag kila iväg mot jobbet, har ett 9-timmarspass framför mig. & jag kan väl inte direkt påstå att jag ser fram emot det, men det får gå. Mitt öga är fortfarande fucked-upp & nej, jag har inte varit på läkarbesök ännu. Jag väntar & ser hur det blir. Om jag inte är alltför trött så bloggar jag säkert när jag kommit hem ikväll. So long

Bli medlem på gratisbio. Bästa gratissajten!

Är du besatt, som jag?

HÄR 

kan du se avsnitt från Gossip Girl som du missat eller vet med dig att du kommer att missa. Aw! (Länken går till en blogg som listar de senaste avsnitten med länkar till dem.) Dock är det utan text, så vet du någon sida med text där man slipper ladda ner? Hojta till! Jag är besatt av Gossip Girl, det finns inget bättre.

Gossip Girl.

Är det någon som vet om Gossip Girl går i repris någon annan dag i veckan? Eller om det finns någon sajt på nätet där man kan se avsnitt man missat? Tacksam för svar.

. . .

Jag blir så förbannad. När ska ni växa upp & ta livet på allvar? Det är snart försent.

Bohemian Rhapsody

Mama
life had just begun
But now I´ve gone and thrown it all away

Mama oooh
Didn´t mean to make you cry
If Im not back again this time tomorrow
Carry on, carry on, as if nothing really matters

Too late, my time has come
Sends shivers down my spine
Bodys aching all the time
Goodbye everybody
I´ve got to go
Gotta leave you all behind and face the truth
Mama oooh 
I don´t want to die
I sometimes wish I´d never been born at all


Kollade på musikmaskinen. Enligt svenska folker är detta den bästa låten, alla kategorier, genom alla tider. Jag vet inte riktigt om jag håller med. Det är bara just detta stycke jag älskar.

Här är hela musikmaskinens lista. Klicka för att lyssna.
10. Michael Jacksson - Thriller
9. Gloria Gaynor - I will survive
8. R.E.M - Losing my religion
7. David Bowie - Life on mars
6. Led Zeppelin - Stairway to heaven
5. Bob Marley - No Woman no cry
4. Elvis Presley - In the ghetto 
(LisaMarie är med i denna version. Underbar.)
3. Metallica - Nothing else matters
2. The Eagles - Hotel California
1. Queen - Bohemian Rhapsody



When your heart breaks

Jag känner att jag inte har någon motivation alls för bloggandet, tyvärr. En paus.


Grattis pappi!

Med en enkel tulipan på bemärkelsedan. . .
HURRA HURA HURRA!


:)

Godkväll. Jag har inte haft tid för bloggandet. Har istället ägnat min tid åt mig själv & min älskling. Fick en skön nackmassage nyss, men aj vad ont det gjorde! Jag är helt jävla stel. Läste på nätet att man ska söka läkarvård om man har ont i ögat, tinningen, samtidigt ser suddigt & har ont i nacken. Kanske borde jag det då. Men det får bli imorgon om jag fortfarande inte är okej. Orka springa hos läkare. Jag har inte gjort det på evigheter. Fick nog efter förra årets ständiga besök där & hos sjukgymnaster & kiropraktorer där jag var stammis. Bah. Nu ska jag återgå till soffan 6 lite mys. Extra extra. Sista avsnittet för säsongen :( Uhhh.

Jag blir galen.

Jag tror bestämt det måste bli ett läkarbesök. Min migrän är borta. Jag har inte sådär fruktansvärt ont som jag hade igår när jag trodde att det var dags att dö. Däremot sitter smärtan vid tinningen & höger öga kvar. Varför? Vad är det som är fel? Har precis duschat & klätt mig, sminkningen får jag ta senare eftersom min karl stal badrummet. Vi ska på dop idag :) & det blir säkert ett såntdära speciellt dop som vi var på för typ 3 år sedan då Thalia döptes. Det går till lite annorlunda när man har en förälder som är Chilensk. Återkommer senare!


Förbjud sexuella övergrepp mot djur!

Visste du att det är lagligt att utnyttja djur sexuellt?

Det kallas tidelag och är ett oerhört tabubelagt ämne som man gärna förknippar med gamla tider. Fram till 1944 var det faktiskt olagligt, men i samband med förändrade sexualitetslagar så är det idag helt lagligt att utsätta djur för sexuella övergrepp. Sverige är ett av få länder där det är lagligt att utföra sexuella övergrepp mot djur, om man inte kan bevisa att djuret har lidit. Det har hänt att hundar har omhändertagits efter sexuella övergrepp, men under de senaste 25 åren har inte en enda person blivit dömd för djurplågeri efter sexuella övergrepp mot husdjur och alla hundar har lämnats tillbaka till sina förövare och övergreppen har kunnat fortsätta. Djuren är helt försvarslösa och kan inte föra sin egen talan - därför behövs din hjälp nu för att hjälpa oss att få ett slut på tidelag, en gång för alla.

För mer information om kampanjen: http://www.stoppadjursexet.se

Skriv på Djurrättsalliansens upprop för ett förbud mot sexuella övergrepp mot djur! Gör det här.

Texten är kopierad härifrån.

Bloppis!

byeorsell.blogg.se är bloggen för dig som vill köpa eller sälja något. Ägaren av bloggen låter dig annonsera gratis. Är du intresserad? Kika då under kategorin "att köpa" eller "att sälja", där står det hur du ska gå tillväga.

Presentkort :)



Jag är med & tävlar här om ett presentkort på kicks. Vad väntar du på? Tävla du med.

Jag älskar tävlingar :)



& är med i Mariamelles tävling om denna goodiebag :)

Funderingar

Är det någon som ringt något av alla dessa spå/tarot-nummer det görs reklam om i slutet av VR, Cosmo, på text-tv & lite överallt? 20:- minuten liksom. Hur lång tid kan ett sånt samtal ta för att man ska få ut något av det egentligen? & framförallt tror eller vet du (om du har erfarenhet av det) att det inte bara är kvacksalveri?

:.

Vad önskar du dig i julklapp?

Önskelista;

101 saker du bör veta hur man gör

Vad du borde lärt dig i skolan : men inte hann med eftersom livet kom emellan

Den som spikar på julafton har allvarliga problem
julutgåvan av Den som inte tar bort luddet ska dö.

Tjuvlyssnat 2

Ica, Gävle
En tjej ~25 går in på Ica och har sitt barn, iklädd en rosa mössa, i en sittvagn. En äldre dam kommer fram och lutar sig mot barnet.
Damen: Nämen Gud, vilken söt liten flicka!
Tjejen: Tack, men det är en pojke.
Damen (tittar upp och fnyser lite): Men varför har han då en rosa mössa?
Tjejen (trött): För att han är bög.

WHATTAFAKK?!

Ni som vill köpa en liten julklapp till mig har nu fått en liten knuff i rätt riktning :)

Årets julklapp!

Här hittar du den ultimata julklappen!

Gratisbio.

Bli medlem genom min länkgratisbio. För varje rekrytering får jag 5 poäng, du får 75 välkomstpoäng :) Sedan är det för din del bara att sätta igång & samla poäng till presentkort & värva vänner, om du känner för det.

Lider du av migrän?

Mhm :( Huvudvärk suger verkligen. Men inget slår fan migrän. Jag mår illa, jag har så förbannat ont i mitt högra öga & i tinningen. Att titta på skärmen gör det fan inte bättre, men det gör det inte heller att lägga sig i sovrummet & bara stirra upp i taket. För sova, det kan jag glömma. Förut led jag av sjuk mensvärk, nu får jag istället migrän under lingonveckan. Hade jag fått välja hade jag nog valt att behålla den sjuka mensvärken alltså. ^^ Jag orkar inte sitta upp mer. Adjö

Regnig Novemberdag

Jag ser inte ut genom mina fönster, bara lite suddigt. Vaknade nyss, fortfarande med huvudvärk, till regnsmattret. Det borde inte ösa ner regn såhär i November. Det är riktigt ruggigt, jag fryser typ ihjäl & sitter här med gåshud. Ska hoppa in i duschen & värma mig. Sedan ska jag se efter i kylskåpet vad det finns för gott att ha på baguetten som älskling var & handlade på sin sovmorgon. Nu har han åkt till jobbet iallafall. Jag känner inte för bloggandet nu. Ciao


::

Jag hatar att ha huvudvärk.

En tävling till :)


(Klicka för större bild)

Om du vill ha chansen på denna goodiebag, checka in Catharinas blogg.

Jag är med & tävlar!


(Bilden är klickbar)

Vill du också vara med, klicka här!


Meningen med livet & annat djupt skit.

Jag jobbade tre timmar idag, stod i kassan. Det var ganska lungt & skönt faktiskt. Bra liksom, då får jag tid att lära mig lite istället för att bara stressa ihjäl mig utan att egentligen förstå vad jag håller på med. Jag har mått bra hela dagen, bortsett från en liten förkylning. Men på hemvägen fick jag panikångest, kunde inte andas, började gråta i min ensamhet & ringde en kär vän för lite tröst. Efteråt, när jag fått ut känslor & tankar mådde jag bättre igen. Dock är jag oerhört känslig & sårbar just nu, jag vet inte varför. Det är så mycket som hänt på så himla kort tid & jag har skjutit saker åt sidan för att vara stark & stötta en person i min närhet som verkligen behöver det. Jag har liksom inte hunnit stanna upp & känna efter "hur mår jag idag?" Allt har bara gått i 110. Självklart, som alltid slår det tillbaka förr eller senare & det har det gjort nu. De senaste timmarna har spenderats i min underbara älsklings famn, han har tröstat mig, torkat mina tårar & gett mig papper att torka min näsa med. Vi har pratat, om precis allt. Jag känner en otrolig lättnad. & tacksamhet för att han alltid finns & funnits vid min sida i alla förjävligt svåra stunder. Det finns inte ord för att beskriva hur lycklig jag är som har denna underbara karl i mitt liv. Jag skulle med handen på hjärtat inte klara en dag utan honom, aldrig. Det är han som ger mig orken att kämpa, att resa mig när jag faller. Det är han som gör livet värt att leva. & tackvare honom, tackvare att han delar både glädje, sorg, smärta & lycka gör det livet enklare. Jag är så glad att vara sambo, att leva i tvåsamhet (+ 2 tok-katter). Singellivet är inget för mig, jag behöver någon & denna någon är ingen mindre än Niklas, mitt allt.

Förtillfället ifrågasätter jag precis allt. Där inkluderat livets mening. Men jag är på fötter snart igen. Ge mig lite tid bara, tid att läka migsjälv, att tänka, att försöka placera alla känslor & ta itu med allt som gör ont. Jag kommer inte gå in på i detalj varför jag mår som jag gör, bakgrunden till detta. Det är liksom ingenting som någon förutom de jag berättar det i förtroende, personligen för , har med att göra. Jag har fixat ett jobb, jag har en i mina ögon perfekt karl/bästa vän, 2 helt underbara med galna katter. Det är så mycket jag har, men det finns så mycket jag saknar. Jag har så svårt att förstå varför saker har blivit som det blivit, för några månader sedan var det jag & min älskling som umgicks med ett par & hade så jävla kul. Jag saknar det. Men allt blev fucked-up. & jag verkligen sörjer & saknar den relationen, den tiden, alla skratt, alla galna upptåg. Det gör så ont, jag går itu. Jag skickade sms till mina närmaste vänner för ett tag sedan & frågade om de tyckte att jag var en dålig vän, alla svarade att jag inte var det. + en massa saker som gjorde mig varm inombords. Men nu, en tid efteråt ifrågasätter jag mitt värde som vän. För att om jag nu betyder så mycket för er, varför känns det ibland som att jag vore värdelös?

Jag orkar inte tänka mer, det får räcka för idag. Ska nu krypa upp i min älsklings famn, samla energi, prata lite till & känna kärleken. Godnatt

Om du bara visste hur mycket jag älskar dig, föralltid.


Min sambo, mitt livs kärlek & min absolut bästa vän. Vad jag än skriver eller säger känns som repris eftersom allt redan skrivits/sagts tusen gånger om. Du vet att jag älskar dig. Men det skadar aldrig med en påminnelse. Lite bekräftelse.

Visste du

att en kvinna använder typ 11000 tamponger under sitt liv? Nu vet du iallafall.

Telefonerande & skvaller.

Aw, vad glad jag blev. C ringde mig, det var inte igår! :) Det blev telefonerade om allt & inget. Vad jag saknat att prata med henne alltså. Hon är en helt underbar kvinna. Saknar nästan när vi gick omkring som bitterfittor & hatade allt innan vi sa upp oss från lagret. Det var inte många där som jag tyckte om, men det fanns endel stjärnor - som gjorde jobbet uthärdligt, tills jag ändå fick nog. C var en av dem & trots att hon är 14 år äldre än mig blev vi riktigt goda vänner. Fick höra lite skvaller också, för hon håller sig självklart uppdaterad om det senaste från lagret. Haha ^^ Stackars S, som fick välja mellan att bli telefonförsäljare eller få sparken. & grattis Conny som äntligen fick anställning på DSV & slapp det sämsta bemanningsföretaget, ever. Woe!


Irritation

Jag är så fruktansvärt irriterad på människor som bara hör av sig när det passar dem & sedan lyser med sin frånvaro. Visst att man kan vara upptagen. Vissa perioder i livet stressar man sig igenom dagarna, då förstår & accepterar jag att man inte ringer, utan gör det när tiden finns istället. Men jag köper inte att vara någon som duger i andrahand, det gör jag verkligen inte. Jag förtjänar mer än så.

Angående gårdagens Insider-avsnitt.

Jag hade bestämt mig för att inte kolla på gårdagens Insider-avsnitt, eftersom jag sett reklamen & visste att det skulle handla om blandannat hästar som plågades på de mest sjuka vis. Jag kollade på programmet ändå & grät mig igenom större delen av det. Hur fan kan tidelag inte vara olagligt? En 42årig man var misstänkt för att ha skärt upp hästs underliv med något som var en halvmeter långt. Det hittades sperma i boxen med mannens DNA & spån från boxen i hans byxfickor. Trots det nekar han & påstår att någon "planterat" dessa saker på plats. Hans förklaring till att sperman hamnat i Silvers box var att han onanerade ca 2 ggr om dagen & hade använda kondomer under sängen. Det är uppenbart att mannen är skyldig & han borde straffas. Där kommer det sjuka. Han kan få 2 år för någonting - jag minns inte vad, men 4 år för skadegörelse. För en häst är en egendom, som han förstört. Det är sjukt! Men att han hade sex med hästen som inte kan säga nej, men som uppenbarligen inte var okej med att bli påsatt av en människa - det är inte olagligt. Varför? I mina ögon är det sexuellt utnyttjande, det är våldtäkt. & eftersom hästen dog tillföljd av de skador han tillfogat henne borde han dömas för mord eller åtminstone vållande till annans död. Men nej, djur kan man behandla hur fan somhelst! Det har blivit ett allt mer vanligt problem att människor förgriper sig på djur & att de plågar dem. Äckliga jävla sadister. Jag hoppas att det blir lagändrig & att detta beteénde kriminaliseras, för det är inget annat än sjukt. Helt vidrigt. Jag mår fan illa, jag mår så fruktansvärt dåligt efter att ha sett detta, som tyvärr är sanningen. Detta händer i den värld vi lever i.

I samma program tog det upp att hunden Chess blev omhändertagen från sin matte mitt i natten. Inte mindre än fyra polismän klampade in tillsammans med väninnan som anmält henne för vanvård. Vid detta tillfälle låg en hög hundbajs på golvet från den andra hunden som var sjuk & senare avlivades på ett hundpensionat. Matskålarna var tomma, men är det så konstigt att de är det mitt i natten? Många jag vet har speciellla tidpunkter de utfodrar sina hundar, de har med andra ord inte tillgång till man dygnet runt, men är ändå mätta & belåtna för att de fått sitt dagliga matintag. Hundarna togs om hand. Den ena avlivades somsagt, den andra omplacerades hos en man. Kvinnan fick rätt i tingsrätten, hon hade inte gjort sig skyldig till vanvård. Hon hade sammanlagt lagt ner 100 000:- på advokatkostnader, men det finns ingen chans att få tillbaka hunden Chess som fortfarande va vid liv. Fyfan. Jag lider med denna stackars kvinna.

Besök hos svärmor :)

Jag & älski kom precis hem från ett besök hos solstrålen Marie, hans mamma, min svärmor :) Det är altid lika kul att hälsa på, hennes skratt smittar verkligen av sig. Hanna & Kenny var också där med Navajo & Bella. Navajo är hur go somhelst, han får inte nog av klapp & kan sitta i timmar framför mig & älski för att vi klappar så skönt. Haha. Nymålat hade hon fått också, en riktigt knallorange vägg. Det livade verkligen upp. Härligt att se att hon har det bra. Nu ska jag steka pannkakor. Adjö


Nejtack!

Jag vill inte ha någon form av reklam i min blogg! Inte heller värvningslänkar till gud-vet-vad. NEJTACK. Uppfattat?
Kommentarer som innehåller sådant publiceras inte, utan raderas.

Jag kan inte komma på någon bra rubrik.

Jag har kommit fram till att jag trivs i mitt korta hår, trots allt. Det är skönt! & när jag kollar på bilden nedan så framhävs mitt ansikte & mina tjocka kinder som jag tycker om :) Beslutet att klippa av mig mitt älskade hår var svårt, men jag är glad att jag gjorde som jag gjorde. Håret ser friskt ut! & det kommer växa ut & vara så fint. Aw. Nu ska jag diska somvanligt. Återkommer senare eventuellt? Det känns som bloggtorka typ.

Hostattack

Vilken underlig dag. Jag fick en hostattack & sa till Rebecka att jag inte kunde andas, vilket nästan var sant. Jag vet inte, men det verkar som min förkylning satt sig på luftvägarna, ellernåt? Hur jobbigt somhelst är det iallafall att kippa efter andan & tvingas hosta för att få luft. Whattafakk. På Duka stod Lasse Åberg, jag vet inte vad han gjorde där. Vad gammal han var, såg ut som en snäll morfar.Höll på att trilla baklänges i rulltrappan, inte bara en gång utan två. & på vägen hem var jag en centimeterjävel från att bli påkörd av en ouppmärksam karljävel i en bmw på skvallertorget. Tur för dig att bromsarna var bra, gubbjävel! Nu ska jag vara social med Rebecka en stund innan hon ska bege sig till jobbet. Ciao

En liten bild på mig.


Vad?

Jag har sovit så förbannat dåligt inatt, sprungit på toa stup i kvarten för att det känns som att jag är kissnödig & typ ska kissa på mig. Väl på toan kommer det bara några droppar. Detta problem hade jag för ungefär en månad sedan senast. Mina vänner sa "urinvägsinfektion", nej säger jag. Det är inte det. Jag vet hur det känns, det svider när man kissar, i urinröret. Detta är väldigt annorlunda. Jag får hemskt ont i magen/underlivet. Vad kan detta vara? Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen & fixa till mig innan Rebecka kommer förbi & hämtar upp mig :) Vi ska en sväng på stan. Det är dags att jag sätter fart nu! So long

::

Dear Lord, you done took so many of my people
I'm just wonderin' why you haven't taken my life
Like what the hell am I doing right?

Tre suger getballe, om jag får säga mitt.

Jag hatar reklamen här i min blogg för tre. En korv för 10:- något för 5:-, tuggummi för en krona & en mobil från tre för 0:-Det som stör mig är att det är en lögn. Köper man en korv eller ett tuggummi finns inga dolda avgifter. Men skaffar man en mobil från tre måste man betala månadsavgift & betala mobilen på avbetalning varje jävla månad i hur många månader somhelst. Dessutom strular de alltid med fakturar & försöker ta betalt för tjänster som ska vara gratis. JAG HATAR TRE!

My life :)


Regn regn regn

Jag vet inte hur många gånger jag tvingade mig själv att somna om, skönt var det iallafall att få sova ut. Inatt blev det kattjakt med vattensprutan. Bob mådde illa & ville äta på våra växter. Det var lyssna kattvrål & torka Bobspya som gällde. Uäk. Han verkar vara känslig, den lilla krabaten. Bara Whiskas portionspåsar funkar utan att han spyr. Stackarn. Jag önskar snö nu faktiskt, för det är så förbannat tråkigt med regn, åter regn & bara grått grått grått. Det är deprimerande. Nu ska jag diska :) So long


Mitt hjärta har en frusen inneboende?

Lalala. Egentligen känner jag inte för bloggande, jag känner inte för någonting om jag ska vara ärlig. Jag är bitter & besviken. Men på något vis måste känslorna ut & vad passar då bättre än just bloggande? Inte för att jag detaljerat tänker gå in på varför jag känner som jag gör. Bara att få sitta här & knappra på tangenterna får mig bättre till mods. Huvudvärk har jag fortfarande & jag kan inte als koppla av. Älski & jag tittade på csi, nu är det prison break. Men jag känner inte för sånt. Jag vill skratta, jag vill tänka på annat :) Warrick blev skjuten, jag kan inte sluta tänka på VARFÖR. Kommer han överleva, dör han? Hatar att jag inte bara kan släppa´t. Whattafakk liksom. Somsagt lite humor skulle inte skada, varför inte lite extra extra, parlamentet eller lilla landet lagom? Nu vill jag ha en bamsekram av min karl, så adjö.

Ey! Ni är väl medlemmar på gratisbio? Om inte, bli det här!

Vad ballt.

Efter mejlkontakt med en kvinna som arbetar med teve väntar jag nu telefonsamtal från henne. Vad ballt. Tänker inte berätta mer om det, ni får allt vara nyfikna. Jag har huvudvärk & väntar fortfarande på att min älski ska komma hem, tycker det börjar bli hemskt tråkigt utan honom. Kattjäklarna sover, så de är inte mycket till sällskap. Egentligen är väl inte karl det heller eftersom han blivit besatt av något nytt spel & därmed spenderar större delen av sin vakna tid framför datan. Jag förstår inte hur han orkar, borde inte sittsår i röven vara ett faktum? Ikväll hoppas jag på lite myspys istället. & något gott att äta, vrålhungrig är jag. Om en stund ska jag hämta upp tvätten, sedan ska jag lägga mig till ro i soffan :)


^^

Vad irriterande det är att jag har fall på håret så att det lägger sig helt fel nu när det är kort. Egentligen vet jag inte varför jag bryr mig så mycket, hade inte tänkt visa mig ute ändå. Möjligtvis en sväng till affären senare, men där ser ju alla ut som "hej kom & hjälp". Det känns som att det tar så mycket mer tid att ha kort hår än att ha ett långt, för då kan man slänga upp det i en knut. Nu då? Jag får knappast upp det alls. Vilka bekymmer. ^^ Jag står hur länge somhelst i spegeln & fixar frillan innan jag ska till affären, det är sant. & nu när jag inte ska någonstans alls & egentligen kunde vänta med att fixa frillan till imorgon så gör jag det ändå. Väntar på att plattången ska bli varm. Håret är fan viktigt.

Hjälp?

Såhär är det, jag vill under min bild ha texten Kontakta mig & min mejladress. Hur fixar jag det? Tacksam för hjälp.

Jag fick in texten, men det ser så kompakt ut. + att jag vill ha någon annan färg där. Hjälp efterlyses fortfarande.

Gratis

Är du inte redan medlem på gratisbio så blir det här & börja samla egna poäng för att byta in mot presentkort :) Jag personligen tycker att gratisbio är bättre än alla andra eftersom det är lättare att komma upp i poäng där, yey.  Så gör mig en tjänst, klicka!

Eeeey!


Av någon konstig anledning hamnar Emelie & jag alltid på Mc Donald´s. Förstår inte varför, men det blir alltid likadant. Detta är tydligen förra året, jag vet inte. Men brun var jag & vilket långt hår jag hade. Sakna. Nu ska jag ta mig en lång dusch & raka pungen? Ciao

BARA

74% av männen i Sverige rakar pungen. ^^

Visste du att?

Uttrar kan få herpes på deras underliv & är de enda djuret som kan få könssjukdomar.

Papperskvinnan


Foto: Lånat från aftonbladet

Allt Huang ristar in i huden stannar kvar föraltid. Hon har en mycket ovanlig sjukdom som kallas artificial urticaria. "Papperskvinnan" tycker själv att åkomman är mycket användbar då hon aldrig behöver leta efter penna eller papper. Vill du läsa hela artikeln, gör det här.

. . .


Grattis & sånt.

Nu har jag ringt & gratulerat min kära bror som blir 20 år idag :) Annars har jag inte hunnit med så mycket. Håller på för fullt i tvättstugan & tog en promenad mellan skurarna till solarieöarna. Älskling ska jobba sent idag, så jävla tråkigt. Jag får väl roa mig själv bäst jag kan. Nej hörni, nu ska jag ner till tvättsugan igen. So long

Jag är kvar.

Jag kan inte slita mig. Msnkonverserar med några kära vänner & det är alltid lika trevligt :) Vad vore livet utan vänner liksom? Då pratar jag vänner, riktiga vänner som kanske inte alltid syns men som ändå alltid finns där. & som man alltid kan räkna med. Resten klarar jag mig lika bra utan. Har precis läst nt på nätet. Tycker det är så förbannat obehagligt med alla dessa våldtäkter & försök till det. Det skrämmer mig verkligen. Jag har alltid varit mörkrädd. & det känns ju liksom som att jag är det med all rätt. Det känns som att man inte kan vara trygg ute. Vad kan egentligen göras för att förhindra att sånt sker? Bättre belysningar? Hästpoliser på gatorna?

Godkväll :)

Förlåt mig kära vänner. Det har inte blivit något flitigt bloggande idag inte. Anledningen är att jag legat däckad i soffan, ont i kroppen & med nysattacker som resulterar i rinnande jävla näsa gång på gång. Jag tog mig iallafall upp på fötter & begav mig mot jobbet för att jobba mitt 3-timmars pass. & det räckte. Jag är helt jävla slut efter igår. Ont som fan har jag i handleder, rygg & nacke. Det var lungt & skönt idag på jobbet, lite skillnad från igår då jag glömde bort att andas av all stress. Telefonerade en sväng med Lillen, imorgon blir han stora grabben - 20 år liksom. Det har jag svårt att förstå. Vad fort åren går alltså. Tittade sista avsnittet av The Kill Point också, men gråten i halsen & med tårar som labyrinter längs kinderna i slutet.  Aw, det var verkligen en skitbra serie. Det gör ont i hjärtat nu när det är slut. & att Wolf dog. Bah. Imorgon återkommer jag, för då är jag ledig. Nu ska jag vila mina handleder & resten av kroppen. Adjö 

Svar på tal.

Jag är så frisk man kan vara bortsett från förkylningarna som jag dras med typ 365 dagar om året. Men det är fritt fram för dig att spekulera. Varsågod liksom :) Det rör mig inte i ryggen vad du tycker eller tänker om mig. Jag ä så pass stark i mig själv, så jag bryr mig faktiskt inte. Visst läser jag din blogg & det står jag för, men det är inte för att bryr mig utan mer av nyfikenhet. Ett tidsfördriv. Jag varken tycker att du är intressant eller intelligent. Fortsätt läsa min blogg vetja, mycket nöje!

Mina sju sanningar :)

  • Jag dör nästan av obehag när någon rör mina vid mina hälsenor. Uhhh, ryser. 
  • Ibland struntar jag i att svara när någon ringer, vemsomhelst.
  • Jag behandlar mina katter som om de vore mina barn.
  • Nagelbitare har jag varit sålänge jag kan minnas,  inte ens stopp & växt funkar.
  • Hoppas nästan alltid frukost.
  • Som liten tävlade jag & 2 vänner om vem som hade längst hår, jag vann jämt.
  • Jag skrattar, gråter & pratar ofta i sömnen. Snarkar dessutom väldigt underligt & högt.

Jag är med & tävlar



om dessa saker hos Sanaz :) Tävlingen avslutas den 14 november. Var med du också vetja :)


Tack hörni.



Tack för kommentarerna om mitt nya jag :) Det värmer ska ni veta. För jag är inte riktigt hundra på att det är jag. Saknar långt hår, men det är bara att ha tålamod. Det växer somsagt ut. Fast det är trots allt riktigt skönt med kort ruffs. Jag tycker nog med att jag ser mer vuxen ut i denna frilla faktiskt. Men jag tror ändå att jag kommer att satsa på ett långt fint hår :)

Nu är det iallafall lördag.

Jag är sjukt jävla slut. Ont har jag i handleder, svanskota & nacke. Fifan. Stressigt värre, människorna tog liksom aldrig slut. Damn. Längsta passet jag jobbat hitills också, nästan sex timmar. Det var tufft. Em stor omställning att gå från att vara en lat hemmafru som inte gjort alltför mycket inder några månader, förutom att diskat, tvättat & städat när lusten fallti på. Haha. Kan inte påstå att jag ser fram emot detdär 10 timmarspasset jag vet att jag har om någon vecka. Bah. Älskling gick somsagt inte ut igår, han stannade hemma & vi pratade i flera timmar om precis allt & ingenting. Så jävla underbart! Jag längtar tillbaka till soffan. Får se om jag återkommer senare. Adjöken adjö

Uppdatering

Ojrå, jag låg visst en dag före. Är helt veckovild. Haha ^^ Grabbarna grus blev på tok för fulla & avstod utgång, kanske lika bra det? :) Själv drack jag oboy & skrattade åt deras lustigheter. Vad underbart det är att umgås med grabbar, pojkar, män. Jag trivs så mycket bättre i det sällskapet än med kvinnor, faktiskt. Vad jag saknar Kurrekuling, min bästis under tiden på lagret.






Johans nya facebookbild.

Ey!

Här sitter jag spiknykter en lördagkväll i sällskap med 3 halvgalna karlar som är väldigt runda under fötterna. Niklas fick besök av både Johan & Marcus. Jag ska väl vara lite social nu. Återkommer när folket drar till krogen. Ciao


Mitt nya jag :)



Observera att jag inte fixat till håret, inga stylingprodukter eller plattång :) & ser jag ful ut är det för att jag slutat använda foundation. Känns som ett stort steg att våga lägga ut bilder på min fula hud. På bilden ser ni hursomhelst hur kort det är, yep.

Hårsnack :)

Nu har jag fixat till färgen på håret också, med en intensivtoning från goldwell. Mörkt blev det & lite rödlila? Men det får duga liksom. Hellre det än ett gröngrådassigt hår. Jag är helnöjd med mitt frisörbesök. Jessica på Scissor Street är inte bara proffesionell med saxen utan hon är helskön som person också, vilket gjorde besöktet där mycket trevligt. Sådär enkel att prata med om typ vadsom. Full pott på poängskalan. Henne kan jag varmt rekommendera! Klippning kostar 320:- & då ingår tvätt & styling. Vi pratade såklart mycket hår i allmänhet & om mitt hår som har en tendens att bli grönt. Wella baserar tydligen sina färger på grönt. Så aldrig mer Wella för min del. Hon tipsade om produkter & rekommenderade mig Lanza´s leave-in kur. Den kostar 169:- vilket är hemskt dyrt när man är pank. Väl nere på stan hittade jag den på hårvårdsbaren & då fick man 2 produkter för 149:-, vilket kap liksom! Jag kunde inte låta bli att låna mig till det av Rebecka. Det vore dumt att inte gjort det när jag fick 2 produkter billigare än vad 1 säkerligen hade varit när jag väl får min lön.

HAHA


Vilken häxnäsa jag fick i profil.
& inget smink som döljer skavankerna.
Men här ser ni mitt korta ruffs iallafall :)

Visste du att?

En fästinghane har ingen penis. Istället använder han sin nos för att lukta sig fram till honas vagina. När han förstorat den tillräckligt genom att böka med nosen, vänder han sig om & lämnar sin sädesvätska.

Jag har inget hår kvar!

Okej alla nyfikna. Tyvärr funkar inte min bögkamera, igen. Så att det blir ingen bild förtillfället. Men jag kan säga som så att jag har inget hår kvar alls. Det behövdes klippas av riktigt rejält för att jag ska kunna börja om på nytt. Jag var bara tvungen att gå med på det liksom. Det är så kort att jag inte ens får upp det i toffs. Så kort hade jag inte tänkt mig, det är typ som på bilden på Eva Longoria jag la in häromdagen. Hajjar ni? Men nu har jag verkligen en frisyr. Nu ska jag fika med Rebecka som sitter & roar sig själv här medans jag städat som en galning för att vi får främmande av Marcus idag. Han & Niklas ska dricka öl & ta en krogrunda. Jag ska dricka vatten & fundera på sömn eftersom jag ska jobba imorgon. Baaaaaah. Fika var det ja :) So long!

Härliga fredag :)

Är det bara jag som tycker det är underbart att ligga kvar i sängen extra länge bara för att sträcka på mig & gosa med täcket? Jag gör alltid det. Det är speciellt skönt när täcket är iskallt utanpå. ^^ Godmorgon! Inte har jag tid att ligga & dra på min lediga dag. Ska till frisören om 45 minuter. & jag kan gå om 44 minuter eftersom hon bor granne med mig. Eller hennes salong gör det :) Har hört att hon ska vara bra, så det hoppas jag på. Hon var iallafall hur trevlig somhelst igår när jag pratade med henne i en evighet om mitt förbannade jävla hår. Jag återkommer senare om resultatet. Ciao

Kvällssludder

Jag är fortfarande vaken men känner av tröttheten, börjar känna mig yr & må lite illa. Snart är det dags att sällskapa med Bob i soffan en stund innan läggdags i sängen. Just nu, när jag hör min sambos snarkningar känner jag inte för att lägga mig där & plågas, för jag kommer inte att kunna somna ändå. Ibland, eller ganska ofta om jag ska vara ärlig sover jag med bilson i öronen. Det dåliga med det är att jag inte vaknar förrän klockan ringer andra gången, 6 minuter försent & att jag får ont i öronen. Men gott sover jag, så lite ömmande öron får jag väl leva med? Jag ångrar inte för en sekund att vi blev sambos, för det är det bästa som någonsin hänt. Det är en underbar känsla av trygghet, att alltid ha någon att komma hem till eller att vänta på. Någon som alltid finns där, utan planering om när man ska ses, vart man ska vara & tjafs om små obetydliga saker. Nej, tacka vetja sambolivet! Våra småbråk om egentligen ingenting existerar inte längre :) Så himla skönt. Gäsp. Imorgonbitti ska jag klippa mig & så ska jag njuta av en hel ledig dag efter 3 arbetade dagar. Den enda lediga dagen för denna helg. Ovanligt att jobba på helger, men det funkar. Lite mer cash blir det, men inte speciellt mycket eftersom OB:t verkligen suger inom Hotell & restaurang. Soffläge, vi hörs imorgon sötnosar!

Godkväll.

Jag är hungrig & sugen på något, kunde inte hitta något annat än broccoli som lät gott i frysen. & nej, jag påpekar inte att det är illa. Jag har gorbys & snackpizza från Ica där också. Men efter att ha kollat på du är vad du äter känns det inte helt okej. Har kommit fram till att jag måste börja äta nyttigare, inte för att jag är överviktig för det är jag inte. Däremot tror jag att mitt inre kanske inte mår så bra, kanske därför alla förkylningar som avlöser varandra? Jag tycker det är svårt att hitta på något att äta överhuvudtaget & så ska jag fundera på att äta nyttigt nu. Bah liksom. Bulgur tycker jag verkligen om & det är ju ett alternativ till pasta, ris & potatis som är nyttigare. Men då är min fråga, hur ska jag klara mig utan potatis i alla dess former? Jag som verkligen älskar potatis. Jag är som besatt. Pomme, kokt potatis, potatisgratäng, listan kan göras lång. Jag vet inte hur det blir med detta. Jag menar vi ska alla någon gång dö & om jag dör några år tidigare av att äta som jag gör så dör jag ju iallafall lycklig? Criminal minds nu. Godnatt

Ey!

Många bekanta ansikten alltså :) Robin & hans fru hälsade på mig för att få lite mat i magen & så var sötKarin där en sväng också. Stressigt som fan var det idag, men jag klarade det & gjorde min handledare lite impad. Woe! Nu är jag hemma, stannade kvar på jobbet för att äta lite efteråt & pratade med en urgullig arbetskramrat som också jobbar inom kriminalvården, så jag fick lite tips av henne eftersom jag vill jobba där. Ballt! Alla är hur trevliga & gulliga somhelst, jag trivs verkligen. Nu ska jag duscha. Ciao

Torsdag :)

Tredje arbetsdagen blir det idag. Ska stå i kassan med hjälp av min handledare idag också, men sedan är det meningen att jag ska klara mig själv. Alla dessa knappar, alla dessa stressade själar. . Hur ska det gå? Det är frukosttajm för min del. Dricker en cappucino & äter rostade mackor & safariyoghurt :) samtidigt som jag bloggar. Jag känner mig lycklig, det är skönt att äntligen(!) ha något att göra igen, ett jobb liksom & en inkomst. Imorgon är jag ledig, vet inte vad jag ska hitta på då. Lördag & söndag ska jag jobba. Åh, jag har inte använt foundation på jagvetintehurmångadagar. & min hud är så fin just nu. Inväntar bakslaget dock. För så är det alltid. Vissa dagar är den perfekt för att några dagar senare vara full med kvisslor, blemmor - ah, you name it! Nej hörni, jag återkommer!


:)

Jag tycker det är ballt att Obama blev president. Vad tycker ni?

Kalltkalltkallt

Andra dagen på jobbet idag, tyckte jag såg ett bekant ansikte & mycket riktigt - det var min far :) Det blev att hälsa lite fort för att återgå till att lära in allt. ^^Jag fryser något fruktansvärt & tycker synd om mig själv. Det får bli en varm lång dusch nu :) Hörs senare!

^^

Bara 2 månader, det sög ju. Hade hoppats på hårdare straff för den jäveln.

:)

Godmorgon :) Jag klev upp för 40 minuter sedan, har hunnit duscha & sminka & klä på mig. Jag är vrålhungrig så jag hamnade här för lite bloggande samtidigt som frukost, sedan är det dags att bege sig mot jobbbet. Åh! Jag kommer att få en blåsa på mitt fuck you-finger, bara för att jag är ett sånt klantarsle & lägger det på plattan som är hur varm somhelst efter att jag kokat tevatten där. Aaaaaj. Det gör ont :( Återkommer runt halv tretiden kanske? So long

Tips?

Vilket är det bästa gymmet i Norrköping & varför? Jag har länge planerat att börja träna, jag måste verkligen. Dock har jag svårt att känna motivationen trots att jag vet att jag kommer bli pensionär innan jag hunnit göra karriär, om jag inte börjar snart. Det är egentligen styrka jag ska träna, nacke & rygg. Men vad jag behöver är nog pass, någon som håller i det, någon/några dagar i veckan, för att verkligen få det gjort överhuvudtaget liksom. Finns det någonstans de kombinerar pass med styrka? Tips mottages tacksamt! :)

Frilla


Frisyr från Frilla.se - Den är verkligen fin, men tror det blir för kort. Jag kommer gråta blod.


Frisyr från Frilla.se - Tror det får bli den längden, dock utan lugg. Jag ser så barnsligt söt ut i lugg. Att håret fortfarande ligger emot axlarna & är lite kortare där bak får det ju att kännas längre. Hade något liknande för ett år sedan. :)

& du härmapan, våga inte spring & klipp dig som jag planerar att klippa mig. Men eftersom du inte skulle härma mig om jag så vore den sista människan på jorden, så behöver jag väl inte oroa mig?

Look-a-like.



Jag gör en B-BBB****

Vem är du?

Mina besökssiffror går verkligen upp & ner. Men vareviga dag är det minst 20 personer som besöker min blogg, jag antar att de är mina stammisar. Vissa vet jag läser min blogg dagligen. Men vilka är ni andra? Det skulle vara kul att veta, skriv en kommentar så att jag får chansen att besöka er tillbaka vetja? :) & ni som är här jämt, något måste ni tycka eller tänka om mitt skrivande, varför inte göra er röst hörd? Väldigt dåligt på kommentarer tycker jag.

Hår

Tackvare Jonna hittade jag till Marias blogg. Den är verkligen superbra med massa hårtips. Love it!

Ställde en fråga igår om mitt katastrofhår som blivit som tuggummi efter alla blekningar/färgningar. Jag vet att jag tvättar håret för ofta eftersom jag gör det varje dag, men jag har gjort det sålänge jag kan minnas & är van vid det. Vilket även mitt hår är. Jag vet inte om det är inbillning, men jag känner en äckligt lukt redan dagen efter. ^^ & det ser fett ut. Ska testa torrschampoo. & försöka vänja mig av med den dumma ovanan att tvätta håret så ofta. Dessutom. . nu när jag lovat mig själv att aldrig mer bleka håret & verkligen ska hålla det, så ska jag passa på att klippa av håret så kort som det behövs & börja om på nytt. Med bättre Schampoo/Balsam & använda inpackning regelbundet. Maria tipsade om Loreal Absolut Repair. Den har jag redan & den älskar jag. Det är bara när jag använt den jag kan borsta håret utan problem. & det får bli en sväng till naturapoteket när jag får pengar för Silica. & silkesdropparna hon tipsade om i sin blogg :)

Snart är det fan jul :)

Jag önskar mig Kents samlingsbox, fick den aldrig när jag fyllde år. Det är bara den jag verkligenverkligen vill ha. Har inget annat på min önskelista just nu. Ser mest fram emot mammas janson :) Mums. Kortspelet Intim verkar kul. & våghals. Haha. Dendär elaka & snuskiga versionen av kortspelet sanning eller konsekvens skulle jag verkligen vilja ha.

Sanning -
'Vem av deltagarna är snyggast/sexigast/kåtast?'
'Om du var tvungen att döda en person, vem skulle det bli?'
'Beskriv med ord hur du onanerar'
'Har du nånsin använt någon sexleksak? Vilken?'


Konsekvens -
'Slicka på någonting, gruppen bestämmer'
'Lapa valfri dryck ur naveln på en slumpvis utvald deltagare'
'Välj en person du tycker om och jucka mot dennes ben som en hund och låtsas få orgasm' - HAHAHAHAHA!

Jag är tvärsäker på att Jonna skulle komma & spela det med mig när hon ammat klart & är redo för en utgång. Visst? Bluebox har verkligen många festliga saker. Perfekta presenter ju :) Åh.


Gäsp

Vaknade precis :) Slog ihop som en stock när jag kom hem från jobbet. Det tar på krafterna att jobba även om det bara handlar om 3 timmar. Haha ^^ Jag fick vara Mickes lärjunge eller pain in the ass? Han var en trevlig, rolig kille, men alla verkar toppen faktiskt! Skickade precis ut karljäveln i kylan, jag är hungriiiiiiiiiig på korv med bröd. Mums. Nej hörni, nu ska jag tända värmeljus & mysa ner mig i soffan igen. Fryser ihjäl här. Ciao


Csi, godnatt

Nu ska jag kolla csi & dricka oboy. Försöka somna skapligt idag :) Bob ligger & sparkar mig i röven. Han & Niklas har en pakt emot mig, det tycker inte om mitt bloggande. Puckon.

Vill återigen tipsa om gratisbio, jag är kär.

Wiie

Åh. Nu har jag telefonerat med Jonnajäkel. Wiie. Saknad.

What?

Jag antar att typ alla var utklädda till något i helgen. Vad var du utklädd till? Fick en smärre chock när jag besökte Natascha Peyre´s blogg. Det var mycket hud man fick se. Tycker hon visade alldeles för mycket. Se själv. Sådär kan man se ut hemma tillsammans med sin pojkvän innan lite hett sex. Inte på ett Halloweenparty.


Idiot.


Tack kära idiot för att du stoppade en spik i bildäcket. 

Sol, ge mig sol

Jag lyckades fixa detdär med kameran, fråga mig inte hur för det vet jag inte själv. Men glad är jag över att äntligen(!) efter typ tusen försök & ilskna utbrott fått det att funka :) Drog med mig Rebecka till solariet förut, eftersom det hjälpt mig med mina exsem kanske det hjälper henne med? Förhoppningsvis. Har hunnit med att dammsuga också, det var mindre roligt. Bah.  Ska snart diska mig lycklig. Det är faktiskt sant, jag blir lycklig av att diska. Märkligt ^^ Måste bara få beklaga mig lite över kylan som råder. Hur ska jag klara mig i vinter undrar jag? Ge mig sommar nu. Jag är trött på kylan. Det är mysigt med värmeljus, te & mys i soffan. Men inget slår sommar & sol. Vill dessutom skrika ut så att alla hör att JAG SAKNAR JONNA SÅ JAG BLIR GALEN! Men jag har full förståelse för att vi inte ses så ofta, vi lever väldigt olika liv numera. Hon pluggar, praktiserar & är mamma. Jag har varit en arbetssökande hemmafru med hur mycket tid somhelst. Nu blir det ändring på det dock, för imorgon börjar jag äntligen att jobba. Vad skönt att hemska oktober är förbi!

Världens goaste kille :)


Bob hittade en pappersrulle som fick agera kudde.


Bob myser på värmegolvet i badrummet :)

Bilder från gårdagens middag hos farmor & farfar


Philip, Robert, Roberts fruga, Tobbe & Erika.

Erika igen, Farfar & Farmor

Min man Niklas, jag, bror & brors fru Fia


Farmor & pappi :)

Någon

Som kan svara på VARFÖR i helvete min kamera & dator vägrar fungera ihop helt plötsligt? & som dessutom kan ge mig en bra lösning så att jag får in bilderna? Snälla. Jag blir galen.


Kattspya :|

Jag vaknade vrålhungrig för en stund sedan & upptäcker till min fasa en kattspya i fönstret, självklart måste den bort liksom. Så jag tog papper & ajax universalspray. När jag närmade mig den äckliga högen fick jag kväljningar & var hur nära somhelst att spy. Uäk! Nu ska jag bege mig ut på en liten promenad i kylan, ska faktiskt sola. Det ska bli så skönt att få värma sig lite :) & framföralllt att få lite färg. So long

Gåshud.

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Åh.

Blubb

Hold you in my arms. I just wanted to hold you in my arms. Här sitter jag & sjunger, har faktiskt inget bättre för mig. Känner egentligen för en rejäl promenad, fast i mörkret med den bitande kylan känns det plötsligt inte lika lockande längre. Vad jag längtar till solen & värmen. Bara att bita ihop & uthärda denna vinterjävel. Jag hoppas på snö, då blir det ljusare & mysigare. Det är så en vinter ska vara, inte som förra. Fifan.


Ett tips;

Jag vill bara tipsa om en jultävling, ifall ni också skulle vara intresserade av att pröva er lycka! :)

Buttwoman?


Hemma igen, proppmätt :)

Sådär, då var vi hemma igen :) Det var mycket trevligt att se alla kusiner igen, det är liksom inte varje dag vi alla är samlade med våra respektive hos farmor & farfar. Pappi var där också för att hjälpa till med alla bestyr. Nu är jag proppmätt. Det blev middag först, sedan äpppelpaj med vaniljsås & cheesecake som min kusin Erika gjort. Därefter blev det kaffe, kakor & tårta på det. Man rullar alltid därifrån :) Niklas & jag följde med farfar på en rundtur i huset, för Niklas skull då. Det är han som aldrig varit där trots att vi varit tillsammans i fem år snart. Fråga mig inte varför? Det var mycket trevligt & så kul att se sina farföräldrar. Jag är dålig på att hälsa på. Borde skämmas faktiskt.

När vi skulle åka hann vi någon meter innan vi upptäckte att det var något fel på bilen, jag klev ut. PUNKA. Så vi fick byta däck på plats, men det gick bra eftersom vi hjälptes åt. Jag har aldrig varit med & bytt däck förut, så jag måste väl påstå att jag lärde mig något nytt. Men fyfan vad jag var skitig om händerna. Inte hade vi tid att springa hem & tvätta av oss heller. Så det fick vi göra när vi väl var framme istället.

Tänkte lägga in ett par bilder. Men bögkameran vägrar funka ihop med kukdatorn. Jag blir så lack.

Tjo

Godmiddag :) Nu ska jag hoppa in i duschen & göra mig iordning, sedan bär det av till farmor & farfar, dit vi är bjudna på middag idag. Undrar vad det blir för gott? Upptäckte precis att människan lösenordsskyddat sin blogg. Mygod vilken vrålnörd! Daaaah. Återkommer senare. So long suckers

Ida på taket.

Ni kanske inte vet att jag är väldigt höjdrädd? Det är jag iallafall. Men nyss begav mig ut på taket med temuggen i högsta hugg & min trogna vän Jeppe i koppel under armen. Notera att vi bor på femte våningen, verkligen på taket. Hursomhelst där satt vi & lyssnade på fladdermöss & rökte en cigg. Medans Bob ylande av avundsjuka på andra sidan fönstret, i värmen. Jag hoppas att vi till sommaren får en balkong så att jag slipper klättra ut på taket. Det hoppas nog katterna också.

Åh



Jag hittade massa saker HÄR som jag villvillvill verkligen vill ha :) Undrar vad min sambo säger om dörrmattan? Jag vågar inte ens fråga.

Man blir trött på ditt jävla gnäll

Idag är jag helt besatt av Kent. Sitter framför datan & lyssnar. Måste dela med mig av en låt som är förjävla underbar. Barnkören gör den helt magisk. Dom som försvann. & vill du skratta en stund, kolla videon 1.20.


:)

Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen

Heavenly junkies :)

För er som inte vet det så är Kent ett band jag lyssnat på i hur många år somhelst. Deras musik har varit min terapi. De har med sin musik hjälpt mig genom många svåra stunder. En period kunde jag inte lyssna på deras låtar utan att gråta & fyllas med både smärta & ångest. Men jag kom över det, som jag kommit över det som hänt hitills i livet. & numera lyssnar jag på Kent & njuter, enbart njuter av deras magiska texter & helt underbara ljud. Samtidigt som jag fylls av massa märkliga känslor från då. Underligt hur musik & känslor hänger samman. Aw. Jag älskar istortsett alla låtar, det finns ingen som är dålig. Dock är dessa gamla godingar något utöver det vanliga. Cowboys, Utan dina andetag, 747, Stanna hos mig, Saker man ser (LINKÖPING! & kattjakt. Aw!) Frank & Kevlarsjäl.

Jag vill ha min tunga där du är så nära att du blir våt men så nära får ingen gååååååå.

En låt jag inte får nog av.


Bus eller godis?

Akta er barn, plinga inte på min dörr - jag tänker inte ge er godis, det ska jag äta själv. & våga inte göra något bus, för då är jag snabb att kasta ägg på er ;) Självklart gäller detta även stora barn. Jag tror minsann att mina vänner är påväg hit i samlad trupp för lite bus elller godis, det är därför de är så jävla upptagna att de inte ens ringer mig. Jag har ägg, glöm inte det. & är det så att ni inte dyker upp utklädda & tigger, så kan ni få ett ägg kastat på er nästa gång vi ses bara för att - jag älskar er? :) Ellernåt.

Varför försvinner det inte?

Vad konstigt det är egentligen att vissa människor lämnar spår i form av avtryck & intryck som inte går att sudda ut hur många gånger man än försöker. Helhjärtat. Ibland vill man bara glömma. Det finns vissa saker. Men på något konstigt vis går det bara inte. Jag menar inget specifikt tror jag, utan bara allmänt. Hur det än är, om man blivit sårad & inte borde annat att försöka glömma så är vissa saker omöjliga att just glömma. VARFÖR?

Minnen

Som liten växte jag upp i en lägenhet på fyra rum & kök tillsammans med min bror min mamma & hennes påhittiga pojkvän. Det är så jag vill minnas honom nu när han inte längre är en del i vårat liv. Vi hade våra bråk & som tonåring hatade jag honom ibland men trots det kommer det aldrig kännas helt rätt när det inte är honom mamma delar sitt liv med. Jag minns när jag fyllde år & jag & Niklas fick frukost på sängen i form av små djur i en hage. De var gjorda på grönsaker & tandpetare & stod där i en hage av sallad. Visst var det aningen pinsamt, men vid det laget kände Niklas min konstiga familj, på gott & ont.

Ett annat minne jag har är när Maria & jag låg dubbelvikta av skratt då han hittade på berättelser med sin livliga fantasi & beundransvärda inlevelse. & självklart Igelkotten Fjådor, sagan han både skrev & ritade bilder till för min & min brors skull. Min pappa var jag hos varannan helg tills jag var tretton, tror jag. Då jag tyckte att det var för mycket att dela en liten lägenhet med 4 andra & inte ha eget sovrum. Tiden innan ser jag tillbaka på med ett leénde. Helgerna hos pappa var som semester. Vi hittade alltid på så mycket saker. Hyrde film, promenerade i skogen med kusinernas hundar, spelade golf & hälsade på farmor & farfar i husvagnen i Tättö.

Det var speciellt att vara hos pappa eftersom han alltid tog sig tid att hitta på roliga saker. & dessutom lagade han väldigt god mat. & jag minns söndagarna då han skjutsade hem oss, när jag stod i mitt fönster & grät hejdlöst samtidigt som jag vinkade hejdå. Några år senare grät på samma vis & hade exakt samma känsla när Niklas & jag skiljdes åt på söndagarna. Vad skönt att den tiden är förbi & vad härligt att vara sambo. När jag var liten var Maria min bästa vän, det är hon än idag, men det är inte riktigt på samma vis. Den största skillnaden är väl att vi som små hängde dag som natt med varandra & att vi numera ses alltför sällan eftersom hon bor i Jönköping & jag här i Norrköping. På den tiden var Maria & jag oskiljaktiga, vi hade stora planer men vad visste vi om livet då? Inte visste vi att jag skulle träffa Niklas & att hon skulle träffa Joakim & flytta så långt. Maria är en del av mig, hon är som en syster. Någon jag vet alltid kommer finnas där tills döden skiljer oss åt.

Planer

Min överläpp har spruckit, som den alltid gör denhär tiden på året. Det gör ont, som fan. Mina tre sambosar är lika tråkiga, de sover & jag är liksom pigg & sugen på bus. Sitter & funderar på alltmöjligt. Framförallt på min blogg. Har funderat en tid nu att ha ett återkommande ämne (som endel andra har) som jag kommer att ta upp typ en gång i veckan. Har du förslag får du gärna höra av dig? Vad skulle du vilka läsa, vad skulle göra min blogg unik? På sätt&vis är den redan det. Jag skriver om allt mellan himmel & jord. Men det skulle vara skönt att ha något att falla tillbaka på då bloggtorkan närvarar & man ändå vill skriva. För skriva är livet.

Ey

Ip-familjen är vid liv. Jag postade en kommentar till en person som jag inte alls känner personligen (efter att jag fått en kommentar med en länk till hennes nya blogg), men som jag har endel åsikter om ändå. Som att denna människa exempelvis är en riktig jävla härmapa. En period var det Sex in the city som gällde, då pratades det om Mr Big. Nu är det McDremy istället. Egentligen är det väl inte det som stör mig, utan snarare att människan apat efter mig - en ung kvinnas vardag blev en ung mammas vardag. Det är väl ingen stor grej, men till saken hör en förbannat lång historia av den ena lustigheten efter den andra. Inte bara mot mig utan mot mina vänner. & det mest tragiska är väl ändå att människan inte besvarar mina kommentarer & åsikter på annat sätt än att publicera ett nytt inlägg - tillägnat mig ;) Woe. Vad denna människa gjort för inköp till sigsjälv eller all barnmat som rabblas upp är väldigt ointressant. Det som gör att jag då & då klickar mig in & bara måste kommentera är för att kanske retas? Jag har blivit uppmanad att sluta läsa hennes blogg eftersom jag hatar henne. Hat är ett starkt ord & jag tror inte att jag hatar en enda människa faktiskt. & nej, jag tänker inte sluta läsa bloggen på hennes uppmaning då jag fortfarande anser att den faktiskt roar mig. Jo, det gör det faktiskt. & jag följer ingens uppmaning, nej. Vad vore väl livet om man inte fick jävlas lite? Jag är hundra på att kommentarerna som postats i hennes inlägg undertecknat av människor vars bloggar inte existerar inte är någon annan än hon själv. Precis som förra gången. Då människan använde sig av samma ip många gånger men utgav sig för att vara 7 olika personer, både killar & tjejer. Alla ip-adresser kunde sedan kopplas till ett internetcafé ett tåg bort. Om dessa människor nu existerar är det ett trick från min sida, att bli så hatad att mina besökssiffror skjuter i höjden, inget annat. Haha^^ Om jag var den sista människan på jorden så skulle du ändå inte härma mig. Säg mig då varför du under falskt namn bad mig lägga upp bilder på mig & mina kläder? Eller varför du för flera år sedan försökte tjata dig till bilder på mitt smink, mina kläder & på min mage? Whattafakk.


Dagens tistel

Igår testade jag den hemmagjorda hårinpackningen som VR föreslog. Advocado, majonäs & olja. Den sög verkligen getballe. Jag stod i 20 minuter & tänkte ´jag spyr´. Det var en plåga eftersom det luktade vidrigt. Det skulle tvättas ur med schampoo, mm visst. Jag tvättade håret tusen gånger, kan känna dendär äckligt lukten fortfarande. Använde dessutom balsam X antal ggr. Mitt hår blev inte bättre för det. Snarare svårare att handskas med. Så tack VR för ert värdelösa jävla skönhetsknep! Tack för kväljningarna, för att jag tvingades slösa så mycket schampoo & för att jag spenderade 20 minuter av mitt liv till något så värdelöst.

Varför jag älskar parlino?

Därför att jag ringer superbilligt! 0:- i minuten till Telia Mobil, Halebop, Tele2Comviq, Tango/Optimal Mobil och självklart inom Parlino. Jag betalar bara 99 öre i öppningsavgift per samtal och kan då prata med mina vänner precis hur länge jag vill - utan att få ångest över dyra räkningar eller att pengarna på kontantkortet tar slut halvvägs in i samtalet. Till det fasta nätet & övriga mobiler ringer jag för 99 öre i minuten. Förutom till min älskade mammas hemtelefon vars nummer jag valt till frinummer, vilket innebär att jag kan ringa helt gratis, utan ens uppkopplingsavgift 1500 minuter per månad. Det är väl typ 26 timmar kanske? Jag laddar på med 299:- i månaden & får då skicka 3000 gratis sms till vemsomhelst & hur mycket jag än trackasserar mina vänner har jag inte lyckats komma upp i det ännu. (Från 1 november-24 december har de en kampanj. Då behöver man bara ladda med 199:- för att  få dessa gratis sms.)

Jag är parlinopolare & gör ofta reklam för parlino utan att tjäna någonting på det själv. Lyckas jag värva någon får jag 100:- i ringpott precis som den jag värvar får. Alltså tjänar du lika mycket som jag på det. Anledningen till att jag pratar så mycket om parlino är att jag är så förbannat nöjd med dem & tycker att alla har rätt att ringa lika billigt som jag :)

Är du intresserad av att byta till parlino & alla dess fördelar kan du mejla mig ditt nummer ([email protected])  eller skriva det i kommentar (självklart godkänner jag inte den kommentaren så andra kan se numret) så får du kort därefter ett sms & så är det bara att följa instruktionerna! Har även startpaket hemma, om någon i min närhet skulle vara intresserad?

Skrattattack

HAHAHA. Jag vill bara skratta, eller jag måste för jag kan inte sluta. Looser.

Isbit

Jag har varit vaken i mer än en timma nu & hunnit äta frukost som älskling handlade till oss :) Igår slog jag ihop tidigt i soffan, tidigt för att vara jag. Idag ska vi nog sätta på vinterdäcken om vi ska våge ge oss ut på vägarna imorgon för middag hos farmor & farfar. Vi har 17 grader i vår lägenhet. Det är helt sjukt. Hur kallt får det vara egentligen? jag tvingas gå runt fullt påklädd med raggsockor på fossingarna. ^^ & att kliva upp på morgonen, det är en mardröm. Burr.

RSS 2.0