Godmorgon?

Jag vill inte vara vaken. Vill absolut inte gå till jobbet, men jag måste. Om några timmar är jag hemma. Då ska jag sova en stund, för jag är så sjukt trött. Jag hatar att vakna av klockan, det får mig alltid att må illa.

HAHAHAHA

"Mannen klarade sig undan genom att springa därifrån. Det gjorde även rånarna."

Innan ni fanns

Jag har haft gråten i halsen
jag har dragit på smajlbanden
jag har skrattat
& jag har gråtit


Jag har följt denna blogg med både förhoppning & förtvivlan.

Jag blir så rörd för i min värld är det så himla fint att dela med sig av detta, att blotta sig så, på djupet. Att dela med sig av sina tankar, händelser, bjuda på sigsjälv & inte förminska sina fel & brister. Trots att jag inte känner er är jag så glad för er skull & jag är glad att jag fick följa med på denna resa. Att få möjligheten att läsa om (något man inte pratar om) allt från sprutor, utbrott, sjukhusbesök, äggplockning & det glädjande beskedet att ni inte misslyckades. Åh


Dethär med bajslådor är inte lätt


Jag brukar ha kattsand överallt. Lösningen på detta var denna smarta kattlåda. Nu borde det väl vara omöjligt att skvätta ut halva kattlådan på golvet liksom? Hm. Det var dessutom på tiden att en ny låda inhandlades. Vår förra var trasig & silvertejpad. Mitt största problem nu är att jag får trycka in katterna. & de verkar tro att det är en fönsterruta. Dumma katter. Ska toaträna lite med de jäklarna nu :) Roligt onsdagsnöje va?

Duvsex

Två duvor hade sex på mitt tak förut. MITT TAK. Framför mina ögon! Men jag fick inget bildbevis. De flög tyvärr iväg då de hörde Bob yla.


Dagen i bilder ellernåt


Amanda satt fint


Rebecka ville mysa med Jeppe eller tvärtom?


Vår after eight kladdkaka i ugnen


Herman bor i mitt kök nu

Jag & Rebecka virrade omkring i parken för att hitta mamma & Herman, min älskade Herman. Vi hittade rätt & sedan fick Herman känna på stadslivet. Han fick allt en liten seightseeing i parken. Nu är kladdkakan klar men den måste bli kall, för då är det godast! Vi är sugna på Chicken Kebab. Undrar vadsom händer härnäst? Ha det fint. Nu väntar äventyr.

. . .


Herman & jag på promenad i parken.

Kära vänner

Idag är det skapligt väder ute, det känns varmt. Dock ser himlen aningen vit ut & inte blå som jag vill att den ska vara. Här inne är det kvalmigt & jag funderar på hur vi ska överleva sommaren. Klev upp för en halvtimma sedan & har inte hunnit med mycket alls. Var nere en sväng i soprummet, jag dog nästan. Jag försökte hålla andan men det gick liksom inte & det stank FISK! Ruttet. Så jävla vidrigt. Nu ska jag fundera över dagens händelser. Ciao

POWERWALKDet piper om telefonen. Smset lyder "En sväng runt åbackarna?" Självklart är jag på. Taggad till tusen. Eftersom det var så varmt förra varvet tidigare idag hoppade jag i en skön kjol istället. Jag tyckte att jag var promenadklädd, Jonna däremot tyckte jag var uppklädd. Klart jag kände mig fin. Promenadfin. Vi powerwalkade två varv. Jag har alltså gått tre varv idag. Tre härliga varv. Duktigt Ida! Duktigt som fan :) Jag älskar Jonna. Hon är en sån fin tjej. En riktigt bra vän. En av de få jag förvarar riktigt nära både hjärta & själ. Hon är så klok & förståndig, så underbar.

Thinking of you

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes


You're like an Indian summer
In the middle of winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself


Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...

You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your...

Your eyes
Looking into your eyes
Looking into your eyes
Oh won't you walk through
And bust in the door and
Take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay

Varmt & svettigt

Hemma igen från min powerwalk runt åbackarna. Det är sommar i luften. Varmt & kvalmigt. Nästan lite svårt att få luft. Det doftar sommar! Grönska, knoppar & blommor. Dagens sämsta hitills; grus i skorna. Det suger!


:)

Jag känner mig euforisk.


Tisdag

Idag;
Städa - färdigt!
Tvätta - på g!
Promenad - på g?

Solen svek idag, man kan ju fråga sig varför? Alltid när jag är ledig! Fuck. . Tänkte dra fram dammsugaren nu & väsnas lite, det behövs. Vart kommer alla dammråttor ifrån egentligen, någon som vet?


Fler besökare?

 

Funkar verkligen. Jag är supernöjd.

I bakgrunden

hör jag Dead and gone på MTV. & visst är den bra?


Full i fan :)


Detta var iallafall dagens outfit. Skönt & enkelt. Lägg märke till mina LÅNGA ögonfransar ;)


Hur söt är hon inte?


Breath slow


Godkväll

Vad glad jag är för Fialottas skull :) Idag har hon både fått jobb & ett positivt resultat från en utbildning hon sökt. Jag håller tummarna för att det går hela vägen. Vi har telefonerat & kommit fram till att jag ska få vara barnvakt :) Ih. Till min bästis Kax. & det är ett glatt besked för mig. Jag som så gärna vill ha en egen hund. Nu ska jag få låna världens finaste kille.

Jag jobbade 4 timmar idag, när jag kom hem var det mörkt. Jag var sjukt sugen på en promenad, men eftersom mörkret skrämmer mig får jag ta det imorgon. & bara därför ska jag powerwalka runt åbackarna x 2 :) Har bestämt mig för att jag inte ska sitta inomhus. För hur skönt är det inte att promenera med musik i öronen? Aw. Tvättdags imorgon också.

Här sitter jag & lyssnar på musik. Funderar. Andas.

& jag är så jävla laddad. Lalalalla

Jag älskar ballar av stål
^^

Nu har jag färgat ögonbrynen, diskat & tagit mig en lång dusch :) Närmast väntar en promenad till affären för något ätbart, slänga skräp & kolla posten. Sedan är det nog bara att bege sig mot jobbet. Jag har inte bloggtorka, det är bara så sjukt mycket jag inte vill skriva om! Haha ^^

Surr
Igårkväll gjorde Bob mig uppmärksam på att en getingbäbis hade flygit vilse. Eftersom han inte vet att man kan bli stucken & att det gör ont var han sjukt intresserad av att fånga den jäkeln, men jag gjorde det först. Innan vi släppte ut surre fick de kolla på honom genom glaset. & gud vad kul de tyckte att det var.

Måndag


Service?

Dagens tistel till posten som inte kunde vara något hjälpsamma då mitt porto på brevet jag postade trillade av! Dagens ros däremot går till skatteverket som ringer upp mig efter ett uppgivet mejl & hjälper mig :) Tusen tack du härliga man!


Drömmar är märkligt

Jag vaknade av ett ryck & att jag skrek av smärta. I min dröm blev jag & flera andra jagade av en stor jäkla bålgeting, men den var verkligen ute efter mig. Jag sprang. & sprang. Men den jäveln bet mig på halsen. Undrar vad som hände påriktigt eftersom jag verkligen kände smärtan?

- Om du blir stucken av en geting i drömmen kommer avundsjuka personer att vålla dig bekymmer.

- Att drömma att du vill springa men inte kan betyder att du kan få svårt att leva upp till dina ambitioner. Springer du med en förföljare hack i hälarna riskerar du att falla för en svår frestelse. Drömmer du att du springer efter någon annan eller något betyder det att du litar för mycket på ditt eget omdöme. Om du inte lyssnar mer på vännernas goda råd får du säkert ångra det en dag.


. . .

Jag känner att det inte riktigt räcker med sömn. Godnatt :)

Nattlig uppdatering :)

JUST LET ME KNOW. HOW DOES IT FEEL? Lalala. Jag är hemma igen :) Sjukt rastlös & på tok för mycket att tänka på. Jag borde vara trött vilket jag inte är. Var vaken istortsett hela natten. Det var ändå najs på jobbet, alla sötisar jobbade & jag var riktigt taggad. Det trodde ni inte va? Jag trodde det inte hursomhelst. Det tog verkligen emot att gå till jobbet, väl där var det inga problem. Det känns som att mina lungor ligger fel. Vad skönt det vore att gå till en kiropraktor & knaka lite. Min högra sida känns låst på något underligt vis. Väckte min sambo nyss & tvingade i honom vatten. Han var dock inte mycket att prata med, han yrade mest i nattmössan & sa "Idas mamma". WHAT? Vad jag ska skratta åt honom när hans klocka ringer imorgonbitti. Skadeglädje är sann glädje ;) Alla är ute & roar sig. Här sitter jag ensam & har inga planer på att sova faktiskt. Min msn gapar tom. ^^ SUG LIKSOM! Bah. Imorgon är jag ledig igen, ska ta vara på dagen. Gå promenad runt åbackarna & unna mig en glass - tackvare Jonnis. När vi powerwalkade i fredags sa hon "Du har gått ner i vikt va?" Jag dog nästan. Skämtade hon med mig var min första tanke, men hon var seriös & inspekterade min kropp noga. "Joho, du har visst gått ner!" Okej. Jag vet inte. Jag har inte ställt mig på en våg på jagvetinte hurlänge. & när jag ser på mig själv ser jag det mer som att jag gått upp. Picknick var det med! Ops, glömde nästan. & Gossip Girl :)

Jag är så jävla laddad jag är så jävla laddad jag är så jävla laddad. Ey! Saknar att sitta på lastkajen med Kurrekuling & Jonna. Saknar den tiden så sjukt mycket. 2007 var ett ballt år. Jonnis & jag blev nostalgiska igår. 2007, kom igen?

I wish you'd never looked at me that wayI have something that i love long-long
But my friends keeping telling me that something's wrong
Then I met someone
And babe, there's nothing else I can say


Lady Gaga´s klart bästa låt. Nonstop i mina högtalare & i min hjärna. Snart dags att knalla mot jobbet. Jag känner inte för det alls. Solen skiner. Jag har taggarna utåt. Efter samtalet med Maria blev jag dock lite klokare, som alltid. Vad jag älskar den människan. Om jag fick välja en människa att dela resten av mitt liv med - då skulle det garanterat bli Maria. Det finns ingen som kompletterar mig som hon. Jag skulle gärna ta en enkel biljett till solen med my love Marylou. Lätt! Känslor är svårt. & ibland känns livet så jävla tragiskt. Jag är så sjukt frustrerad! Men en sten lättade från mitt hjärta nyss. Vi får se. Jag hatar dendär droppen som får bägaren att rinna över. Som gör att man förlorar vettet totalt. När man handlar på impuls. Utan minsta tanke på morgondagen. Tacksamhet så inihelvete till Maria & Jonna för att ni är så underbara. Jag är så lycklig att ha er i mitt liv. Baby, ha en fin eftermiddag/kväll i solen. Jag älskar dig.

Andas. Andas.

Jag är skulle gärna stanna hemma & pussa på mina bäbisar.
How does it feel

Vad jag har varit frånvarande känner jag såhär i efterhand. Därför får ni en uppdatering nu! Mötte upp Rebecka & sprang en sväng på stan. Inhandlades både byxor & skor, aw! Därefter kände vi att det var fikatajm & begav oss till bagarstugan. Solen gjorde oss sällskap & det var riktigt mysigt. Jag tog en kräftsallad & den kan jag varmt rekommendera. Så sjukt gott!
Sedan stoppade jag hörlurarna i öronen & gick på en rask promenad i åbackarna, jag tyckte människor kollade lite underligt på mig. Men det var nog min bekymmersrynka & mina knutna nävar. Efter första varvet ringde jag Jonnis som jag tidigare under dagen sprang på inne på HM. Hon var också ute på promenad runt åbackarna, så vi möttes upp & tog ett varv till. Jag kände mig så lättad efteråt eftersom hon lyssnade & bara fanns där. Vi har inte setts på så länge! Men vi planerade en picknick imorgon, därför önskar jag solsken :) & att det går enligt planerna.


I always thought we had a deal
Now that we quit, how does it feel?
The curtain falls, for you and me.
Just let me know, how does it feel?

Nu väntar jag på att gå & jobba. Lyssnar på denna låt på repeat. Jag kan inte sluta. Är i stort behov av en boxningssäck för att få ur mig lite ilska. Mycket tankar som virvlar omkring. .

Jag avslutar med lite Jocke Berg;

"Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat"


Powerwalk

Igårkväll blev det powerwalk med ilskna steg runt åbackarna. Först ett varv. Ensam. Sen ett varv til med Jonnis. Tack sötis.

Vad är det som får en människa att vakna på fel sida?

Beror det på händelser från gårdagen? På hur många timmar sömn vi fått? Om vi fått sova ostört? Är det pga drömmar/mardrömmar? Eller är livet uppbyggt så att man ibland måste vakna på fel sida? Jag intalar mig själv att denna dag kommer att bli fin. & tankekraft gör mycket. Jag känner mig redan bättre till mods. Lite starkare. Lite snyggare. Det är något som gnager.  Jag ger mig inte förrän jag gått till botten med problemet. Jag är redo att slåss!

Nu ska jag ut i solen. Rebecka ringde som en räddande ängel & tyckte att jag nog behövde glass & solsken. Själv tyckte jag att jag borde få spendera hela lönen på kläder. Det var så länge sedan. & jag vet att det inte går. Det finns viktigare saker. Jag hatar viktiga saker. Nu; ut i solen.Ut i solen?

Yes.        

KÄRLEK
Min älskade lillebror. Visst är dom stiliga? :)

Godnatt

Jag antar att ni sover gott nu, det gör inte jag. Är vaken, som vanligt :) Både Bitch & Robinsson på blip är sjukt beroendeframkallande. Vad fort tiden går när man har kul. Det blir soffan & ett glas cola. Försöka få lite sömn. Imorgon är jag LEDIG. Jag ska handla lite :) Blandannat en ny kattlåda, det vore på tiden. Jag vet inte riktigt hur länge katterna har fått skita på en silvertejpad bajslåsa. Jeppe purrar lite smått mot mig & tycker nog det är hög tid för att MYSA MAGE. & jag längtar efter lite närhet & kärlek från min kära katt :)

Jag är kär.


Heja Abbe.

Det finns en blogg jag älskar. Jag är fast. Heja Abbe.Kort sammanfattning av bloggen:
Abbe är en liten pojke med hjärtfel & kromosomfel. På bloggen får man följa hans liv. Mycket detaljrikt & känslosamt. & som den känsliga människa jag är rår jag inte på att jag fäller en tår. Heja Abbe.


 
"Vi får ta del av ilskan vid beskedet från läkarna när diagnosen ställts, till glädjen efter lyckade operationer, och lättnaden efteråt. Man kastas mellan skratt och gråt. Och jag älskar det. Och skulle jag vara Abbe så vet jag vem precis jag skulle vilja ha som pappa. Där råder det inga tvivel." - Tyskungen

Jag skulle inte kunna sagt det bättre själv.

Herman.

Jag ska få en Herman av mamma. Om 6 dagar, tror jag. Vad är Herman undrar säkert ni? Det är en kaka, en vänskapskaka. Som ett kedjebrev, man får med andra ord ta del av en levande kultur. Jag ska ta hand  om min Herman i 10 dagar, den tioende dagen ska jag dela degen i 5 delar. Självklart behåller jag en del själv & de andra fyra delarna lämnar jag till vänner, tillsammans med skötselråd & recept :) Mamma har haft sin Herman i några dagar. Hon rör runt i honom några gånger om dagen & om några dagar är han hungrig & vill äta. Jag har både hört & läst mig till att denna kaka ska vara en underbar upplevelse. Jag längtar tills jag får min Herman! & jag längtar till min Hermans tid är över :) MUMS!

Jag vet att Fia & Robin ska få en Herman av mamma också :) Jag funderar på vem jag ska ge mina delar från vänskapkakan till. Intresserad?

:(

Jag är så besviken. På dig. & på mig. Mitt samvete dödar mig. Varför ringde jag inte upp när jag såg ditt missade samtal? Kanske hade det sett annorlunda ut nu. Kanske ringde du mig för att du var i behov av någon att prata med, någon som kunde ge dig stöd. Någon som trodde på dig! Jag är så besviken. För att du tog det förbjudna steget. Vi får prata en annan dag & då tar vi tag i detta - tillsammans. Jag var så stolt över dig, men kanske var jag för dålig på att göra dig uppmärksam på det? Jag älskar dig.

 

Dagens:- outfit


- disk


- frukost/middag/lunchHar du mjölk?

Bröstmjölk? Mer än din bäbis klarar av att dricka? Klicka här!

Solsken

Jag är vaken & solen skiner, wiho! Ställde klockan på 12, vaknade tusen ggr innan det & ställde om den till 13. Att sova är ganska najs. Det känns som jag är inne i en sovperiod igen. Imorgon är det löning, yey!

Ops

Det är lätt att fastna.

Godnatt.

Nu säger jag godnattVi avslutar det hela med bilder på vår balla monsterblomma som har fullt av blommor & knoppar. Den står i söderläga & trivs. Det jag saknar är en balkong. Tänk er balkong i söderläge. & ett badkar. Kanske lite smartare förvaring i vår klädkammare. Men mest av allt en balkong! Jag ska försöka sova, vi får se hur det projektet går. Jag har ingen lust att sova, det känns som jag är mest på hugget såhär på natten. Men jag känner mig sjukt ensam. Sambon & katterna sover sedan flera timmar tillbaka & min msn gapar nästan tom. Om jag skulle spela lie & sen sova :p


Nattlig uppdatering

Vad frustrerande det är att vara en nattuggla. Jag vill inget hellre än att jobba dagtid & ha ett normalt liv med normala rutiner. Nu är jag igång & klagar igen. Men på något konstigt vis känns det alltid bättre efteråt. Jag har läst i vissa bloggar att bloggarna inte vill skriva något negativt eller tråkigt, jag tycker det är fel. Om man har en dålig dag, är det något man vill klaga på - varför inte göra det? Annars ger man ju en ganska falsk bild av sigsjälv. ALLA vet att ingens liv är perfekt ändå. Fast det är väl upp till var & en.

Jag bryr mig inte ifall det kanske inte roar er när jag skriver tråkigheter, detta är min blogg, det är mitt verktyg för att inte bli galen. Skrivandet har en sån funktion i mitt liv. Det är så skönt att bara få ur sig alla tankar & funderingar ibland. Jag tänker mycket. Sån är jag. Sedan tycker även jag att man bör utelämna viss information :)

Fick information att det är runt midsommar som antagningsbeskedet bör dimpa ner i brevlådan. Denna väntan gör mig galen. Jag hoppas verkligen att jag kommer in på någon av de utbildningar jag sökt så att jag kan börja göra något vettigt med mitt liv. Jag ser fram emot att ha ett meningsfullt jobb att gå till i framtiden. Jag vill veta nu nu nu. Åh. Håll tummarna för mig, lova att ni gör det? Ni vill väl inte se mig på donken resten av livet när ni fuskar? ;)

Jag är inte den enda som känner att jag inte har något liv. Som känner mig missnöjd. Jag vet att R inte trivs att arbeta enbart kvällar helt ensam & jag förstår, det kan inte vara kul. Jag vet även att M mest sover & jobbar. & så känner jag med. Ska det verkligen vara så? Ska man inte ha tid till att verkligen leva?

Hoppas på förändring till hösten. Några månader till kan jag väl stå ut, men fan inte så mycket längre. Jag tycker om mina kollegor, det är ett grymt härligt gäng. Det som stör mig är arbetstiderna & alla dryga jävlar. Det är ett sjukt otacksamt jobb. Dock vågar jag inte chansa & säga upp mig ifall jag inte får ett arbete efter studier (om jag ens kommer in) eller sommarjobb. Jag ska somsagt gå ner i timmar & ha donken att falla tillbaka på om det inte skulle gå vägen. Aw, håll tummarna för mig.

Godnatt sötisar

. . .

Bloggsurfas Topplista

För fler besökare.

Godkväll suckers

22.22 - make a wish!

Slutade egentligen nio men satt kvar & käkade med David, så nu är jag mätt & belåten kan man säga. NT hade skickat mig brev idag - provläs gratis i 4 veckor. In my ass! I fortsättningen när jag klickar mig in på nt.se ska jag läsa allt med en nypa salt. Hur trovärdiga blir ni, tror ni - när ni publicerar bilder på något jagvetintevad & påstår att det är hasch? Jag har ofta skrattat åt era stavfel, men nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.

Grattis!

Till min kära tjockismage-Jonna som idag fyller 22 år. Hipp hipp hurra! Jag älskar dig.


Ibland har man fuldagar


Men idag har jag en snyggdag. Dock önskar jag mig långt hår, solbränna, långa ögonfransar & lite fräknar!

Knark

Sedan undrar jag lite över detta hasch på bilden. I mina ögon ser det ut som något blandannat hästar äter. (Beslagtagen narkotika, knark, hos polisen.) HAHAHAHAHA! 

Jag tycker mer & mer att NT suger.

mördarhund. kamphund.

Igår blev jag så förbannad när jag läste debatten efter artikeln om hunden som bet en pojke. Självklart är det synd om pojken & det bör ifrågasättas om ägaren av hunden verkligen är lämplig som hundägare eftersom den varit inblandad i liknande saker tidigare. Hunden beslagtogs & genomgick vissa tester där det konstaterades att den hade för mycket aggression i sig. Den avlivades. Enligt statistiken är det inte många hundar som är så illadäran att de tvingas avlivas, men denna hund ansågs vara det.

Det som gör mig så förbannad är att de flesta som deltagit i debatten kallar hunden MÖRDARHUND eller KAMPHUND. & visst det var någon pitbull-blandning. I mångas ögon verkar de vara riktiga mördarmaskiner - för att media målar upp en bild av just dessa raser! Jag har läst mig till att det enligt statistik oftast är vanliga raser, som ni har som familjehundar som går till anfall. Men det skrivs inget om, man kan ju undra varför?

Många människor ryggar tillbaka av rädsla när de ser en "kamphund" likaså om man går med en stor hund. Vissa människor är så tragiska & smeker väggen. Kax som är världens snällaste hund om som är mer rädd för främlingar än vad de är för honom har blivit bemött så när jag gått med & rastat honom här i Norrköping. Jag är så jävla trött på era fördomar om kamphundar & om stora hundar i helhet! Min sambo har en  vän som har en pitbullblandning & han är hur go somhelst. Det handlar om uppfostran!

VAD jag vill komma till är att ni inte ska smutskasta hunden, det är ägaren som har ansvaret. Varenda hund behöver uppfostran, det kan vara lämpligt att gå på valpkurser & lydnadskurser, det är nödvändigt att ta långa promenader & träna med dem för att trötta ut dem. & visst finns det sjuka människor som skaffar dessa raser för just kamp & det är sorgligt! Dessa människor borde stenas. Det är inte hundens fel - utan helt & hållet ägarens fel! Jag kollar ofta på mannen som talar med hundar. Jag har sett flera hundar som varit hur nära somhelst att avlivas pga sin aggressivitet. Deras sista hopp är Ceasar & visst lyckas han! Det gäller att veta vad man håller på med.

I artikeln står det att många unga killar skaffar pitbull eller amstaff för att det är coolt. Någon skriver i debatten att det är som värsta penisförlängaren för vissa. & det är inte rätt anledning till att skaffa hund. Skaffar man hund så har man ett stort ansvar många år framöver. Det tål att tänkas på både en eller två gåner innan man skaffar hund. Har man tiden som krävs att lägga på promenader & träning? Har man orken & viljan?

När en jävla chihuahua eller någon annan liten ras skäller, visar tänderna & hoppar då tycker ni att det är gulligt. Är det för att de är små? Detta beteénde är en varningsignal även hos små hundar. Men det får beté sig hursomhelst bara för att de i era ögon är söta & små.


Onsdag

Jag har lyckas vända på mitt dygn igen, jag går med andra ord upp på tok försent & ligger vaken tills morgonen gryr. Ska iväg & jobba några timmar om några timmar. Imorgon likaså. Tänkte ställa klockan på senast 11, för att försöka på iordning på dygnsrytmen igen. Dock känns det lönlöst då mitt scehma i maj bara består av nätter. Som jag sagt, jag kommer inte ha något liv ;) Om inte solen skiner, för då brukar jag minsann vakna & försöka ta vara på dagen. Jag har fortfarande ont, men inte lika ont. Nu känns det mest som mensvärk & ibland hugger det till. Thank god att jag slapp dendär sjuka smärtan!

Btw, vet någon när man får antagningsbeskedet?

Godnatt kära vänner

& grattis Jonna i förskott (22 april = din dag!)

Nu ska jag mysa i soffan tills jag somnar. Imorgon ska jag jobba några timmar, får se hur det går.

Lite boy skulle sitta fint, så får det bli. Ciao

Tidsfördriv :)

Besvara dessa frågor enbart med låttitlarna från en och samma artist. Undvik att upprepa en låttitel (Det är svårare än man tror.)

Välj artist:  Kent

Är du kvinna eller man?: Ingenting
Beskriv dig själv: Att presentera ett svin
Vad tycker du om dig själv?: Livrädd med stil
Beskriv var du bor för tillfället: Sverige
Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka?: Flen/Paris
Favoritfärdmedel: 747
Din bästa vän är: Elvis
Din favoritfärg är: Blåjeans
Hur är vädret?: Celsius
Favorittid på dagen: Innan allting tar slut
Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den då heta?: Berg & dalvana
Vad är livet för dig?: Ett tidsfördriv att dö för
Det bästa rådet du kan ge?: Våga vara rädd
Om du fick byta namn, vad skulle du heta då?: Bianca
Favoritmat: Socker
Dagens tanke: Om du var här
Hur skulle du vilja dö?: Vid din sida
Din själs nuvarande tillstånd: Ensammast i Sverige
Felen du kan leva med: Avtryck
Ditt motto: Vi mot världen

Jag utmanar ALLA som känner sig manade. Antar du utmaningen, släng iväg en kommentar vetja? :)

Yes yes yes, jag vann


ÄNTLIGEN vann jag. Klarade precis den förbannade bögplankan, yey. Nu bär det av till Sibylla för att mätta en hungrig mage. & jag ska gå med stolta steg eftersom jag är Robinssonvinnare ;)

AussiHar ni testat denna mirakelinpackning? Jag har. Den doftade underbart av mint & håret känns fan så najs :)

You´re a rockstar - everybody want´s you!

Nu har jag biktat mig hos Nathalie. Fick en inbjudan till biktning & kunde inte tacka nej eller bara ignorera det erbjudandet ;) Vi har nog alla lik i garderoben.  Så, vad handlade min biktning om? Det tänker jag inte berätta för er, det är min hemlighet ;) Dock var jag inte anonym när jag lämnade min biktning. & har man sagt a behöver man inte säga o, vill jag vara påpeka. Ni får allt vara nyfikna på VARFÖR det blev som det blev.

Min vän Sara vill bli en humla i nästa liv. Jag funderar på vad jag vill bli & det jag får upp i mitt huvud är - en katt. Jag skulle vilja vara en katt på något lantlig ställe utan trafik med möjlighet att strosa runt & jaga knott utan risken att bli påkörd. & jag vill kunna gå ner till någon å, bäck eller sjö & testa min fiskelycka. Jag vill ligga & gosa på någons bröst & spinna i all evighet. Jag vill slippa gå i skolan, laga mat, tvätta, städa & jobba. Jag vill leka när jag känner för det & sova hur mycket jag vill. Åh.

Nu ska jag sluta fundera & istället borsta håret. Inväntar att min sambo ska komma innanför dörren. Jag saknar honom.Min sambo hat fått ofrivilliga betalsms från nummer 72572. Det gick till på det viset att han tävlade på nätet & fyllde i sitt telefonnummer. Helt omedveten om att detta var någon slags "prenumeration". Det framgick inte. Därefter började dessa sms dyka upp titt som tätt. De uppmanar att tävla nu, han har aldrig besvarat smsen dock har han nu fått en faktura på 800:-. I smsen har det inte stått några prisuppgifter, att det överhuvudtaget kostar eller hur man avsäger sig det hela. Någon som varit med om liknande, vad ska man göra?

:)

Vad fint det blev. Hoppas min sambo noterar min kraftansträngning när han kliver innanför dörren - annars blir det sura miner. ^^

Tisdag

Inte undra på att jag inte ville slå upp ögonen idag. Smärta, smärta åter smärta. När ska detta ge sig? & varför är det inte sol idag? Vaknade dessutom med huvudvärk, som att det inte räcker med smärta för min del. Den senaste tiden har jag fått huvudvärk ovanligt ofta. Varför? Jag hör Bobs irriterande läten någonstans i lägenheten, han skriker efter uppmärksamhet & jag orkar inte kolla vad det är frågan om. Sch! Jag ser fram emot kvällen & desperate housewives. Allt jag kan tänka på är hur otroligt skönt det ska bli att gosa ner mig i soffan under täcket som nu är klätt i mitt favoritpåslakan. Snacka om underbart. Men det är timmar kvar & tillsdess. . ska jag diska, pyssla & städa. För jag har inget vettigare för mig & jag känner inte för att gå utanför dörren.

Happy b-day
I brist på annan sysselsättning har jag idag studerat födelsedagskatten. Jag har följt varenda steg han tagit. Fast jag har gjort annat också. Pysslat & tvättat. Allt är så jobbigt & jag har så ont. & jag har absolut inget vettigt att skriva om. Ciao

Det här med karlar

Jag har aldrig förstått varför min sambo klagat över att han inte har några kläder. Jag ser ju kläder ta mig fan - överallt! På golvet, i klädkammaren, tvättkorgen & i sänglådorna. Det han mestadels beklagat sig mest över är strumpr, kallingar & tishor. Jag fick ett infall kanske beror det på att jag är hög på morfin, kanske inte. Vek alla jävla tishor & parade ihop strumporna (det är sjukt viktigt att det är höger & vänster enligt min sambo) & kallingarna la jag i olika högar. Det sista jag gjorde var att visa honom vart allt numera ligger - så att jag slipper detta i fortsättningen. Ja, om han inte glömmer villsäga.


Vad är det för fel på mig?

Är det inte förkylningar eller inflammationer så är det nackspärr eller explosioner! Joakim har förstått ´att jag råkar ut för mer sjukdomsrelaterat på en månad än någon random gör på en livstid.´ Är det inte sjukt att jag är sjuk jämt? Handlar detta om dålig karma, otur eller straffar gud mig? SKJUT MIG. Varför detta lidande, varför inte bara avrätta mig?

Lackar ur

Min blogg är ingen reklamplats för främlingar! Jag godkänner INTE kommentarer med värvningslänkar till olika sajter, bara så att ni vet det. Visa lite respekt! Ni är så jävla irriterande när ni bara tänker på er själva & hur många presentkort ni kommer att få. Varför inte slänga in några extrarader som typ "hur mår du?" eller varför inte kommentera något som rör MIN blogg. Om ni bara klickat er hi för att göra reklam för er själva, dra åhelvete!

Smärta är fan inte en högre form av njutning!

Vad tror ni jag har gjort sedan jag vaknade? Spelat Robinssonspelet. ^^ Nu har jag stängt ner blip & bestämt mg för att inte spela mer. Inte just nu. Kanske aldrig, kanske om en stund. Jag har så ont. Fortfarande. Lika ont. Jag tror jag dör.

den 20 april 2009Med en enkel tulipan. . . lalalala. Idag fyller min stiliga herre 2 år & det firar vi med kattmynta :) Grattis Bob.

Så långt kom jag.

Fastnade bland spelen på blip i brist på annat. Det känns som jag är trasig inuti & det är jag väl på sätt&vis. Denna smärta önskar jag inte ens min värsta fiende. Jag tycker inte att morfinet hjälp något speciellt, jag känner fortfarande en hemsk smärta. Dock vimmelkantig. Åh. Nu säger jag godnatt. Orkar inte med datasurrandet mer.

Vad sägs om lite sömn?

Eller soffmys tills ögonen går i kors åtminstone. Jag känner att jag nog inte orkar sitta mer, det gör sjukt ont! Men inget är bekvämt. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.

Spelberoende?


Jag brukar spela Robinsson på blip, det är verkligen beroendeframkallande. & det gör mig så sjukt frustrerad! Jag vann ALLA deltävlingar. Sedan förlorade jag eftersom jag stod några sekunder kortare på plankan. Bögplanka. Något ännu mer frustrerande är att jag precis upptäckte att min kära sambo ätit upp alla goda godisar & allt i närheten är stängt. Fuck!

<3

Ni har kanske sett dem förr, men det skiter jag i :)


      Tusse                   Beauty                 Beata

Tusse bor kvar hos mamma, Beauty också hon är förövrigt Jeppes mamma. & Beata är en ängel.

Det var inte en synvilla!

Jag var tvärsäker på att det var Henrik Schyffert som svettig kom springades i fula kläder på bergsbron. Rebecka missade honom & min älskling trodde inte på mig. Men det ÄR sant, det måste vara sant. Annars är det ett märkligt sammanträffande att jag får en synvilla/ hallucination (låt mig poängtera att detta var innan jag svalt tabletter som innehåller morfin) när han befinner sig på humorturné med BIG COMEDY  i Norrköping. Visst var det han, jo det var det.

:(

Fia skickade precis en länk till en blogg som inte lämnade mig oberörd. Jag sitter med gråten i halsen & ber för att Thor ska få återvända till sin mammas famn & stanna där. Vill du läsa gör det här. Pojken kidnappades av sin pappa & har nu hittats i Guatemala. "- Jag har inte träffat Thor på så länge. Och så skickar de honom till ett barnhem i Guatemala. Det är som en dålig B-film. Till slut bara låg jag på marken utanför och skrek." Artikel från aftonbladet här.

tell them God Almighty gonna cut 'em down


Alltid när jag kollade på Mia & Klara var denna låt med. Jag älskade den. Pianot. Den ger någon härlig känsla. Vad tycker ni?

Jag känner mig lite yr & rolig.

Mina piller jag ska äta innehåller nämligen kodein som i kroppen omvandlas till morfin. Smärtan är istortsett densamma, men de har kanske inte hunnit verka ordentligt ännu :) Ett stort tack till sötRebecka som följde med mig till akuten. Vi fick oss en promenad & det tog tid eftersom jag släpade benen efter mig. & trots smärtan så kunde jag inte sluta skratta, det kunde inte Rebecka heller åt mitt lokalsinne. Jag förstår inte varför hon inte vill orientera med mig. Hah! Det var kallt & ganska jobbigt att gå, men vi fick ju iallafall se en hare :$

Herregud

Jag vaknade av att jag hade så ont i mitt underliv, jag trodde att jag skulle dö. Fick åka in till akuten & blev direkt skickad till KK. Där konstaterades att cystan jag haft på min vänsta äggstock sedan 2003 - e x p l o d e r a t. Inte undra på att jag hade så sjukt ont. Vid gynundersökningen som alltid annars brukar gå fint utan obekvämligheter började jag storgråta pga smärta. Såhär sjukt ont får jag ha i ca 2 dagar, har det inte blivit lite bättre måste jag återkomma. Smärtan kommer sedan kännas i ca 2 veckor. Jag fick lite piller med mig hem panocod & citodon. Save me. Jag har så ont, jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Glass i stora lassNu har jag testat mig på Magnum Temptation. Varianten med ljus choklad, kolasås & mandlar inuti. Mina förväntningar var sjukt höga, så detta var en besvikelse. Dessutom 22:- för en så liten glass. Nästa gång ska jag testa varianten med mörk choklad.Min älskling var sugen på att testa denna goding. & det var himmelskt gott. Vilken härlig smakupplevelse. Verkligen sommar! Carte Dór - Smultron. 40:- men värd varenda krona!


Nog om glass. Jag har sovit en stund med Jeppe på magen, det lindrar smärtan endel & om inte annat är det hög mysfaktor. Jag skulle nog bli galen om jag inte hade en kramkatt att mysa med minsann. Katter är inte speciellt krävande djur, inte alls som hundar. Man behöver inte gå ut i regnet & kissa eller plocka bajs i påse. Det behövs bara mockas i skithuset med spade ;) De är mycket självständiga men visst har de behov av omvårdnad på alla sätt & vis :) Dock önskar jag att jag hade en hund! Jag skulle med glädje gå mil-långa promenader i piskande regn & plocka bajs - bara jag fick en vovve. Nu ska jag kolla på Robinsson. Inte för att jag tycker det är bra, det är någon slags hatkärlek. Jag avskyr verkligen Billing. Hela han skriker av desperation. Han tror att han är värd mer än andra människor får jag en känsla av. & hur ser han ut? Förlåt kära läsare, men jag anser att om man måste utmärka sig sådär mycket, om man måste göra sig fulare än man är - då är man tragisk. Vad hade han emot Mika? Hon var en vacker tjej. Sådana som i evigheter gett honom kalla handen, just därför tyckte han inte om henne. Jag hatar dig fula Billingjävel!

Har du testat Nuvaring?

Solen skiner, men fan vad det är kallt ute. Jag var på en minipromenad till affären & det var inte alls så behagligt ute som det ser ut när jag tittar genom fönstret. Just nu väntar jag på att klockan ska gå fort för jag är så förbannat hungrig. Idag blir det bakad potatis med hemmagjord rostbiffröra Det ni :) Potatisarna ligger i ugnen & ser sjukt goda ut. Allt annat är färdigt. Älskot önskade vitlökssmör & det fixade jag med plastpåsar på händerna eftersom jag hatar att lukten aldrig lämnar fingrarna efter att man rivit vitlöken. Jag har fortfarande sjukt ont i äggstockarna & underlivet. Men jag får kanske skylla migsjälv eftersom jag inte låtit mensen komma på jagvetinte hur många månader. Det är så bekvämt att bara fortsätta äta p-piller & slippa helvetesveckan. Det var skönt så länge det varade villsäga. Men det blir alltid knas efteråt. Åh, jag vill bara slippa den. Men hur? Jag hittade en intressant artikel HÄR så om du har samma problem som mig kanske detta är något för dig också? Enligt artikeln är mensen man har när man äter p-piller ändå konstgjord & fyller alltså ingen funktion. Därför kan man skjuta upp den hur länge man önskar. Jag har hört talas om dendära ringen förut - NUVARING, funderar på att testa den i Augusti då mina p-piller är slut. Fast jag vet inte. Har du testat Nuvaring, hör av dig & berätta om den fungerar? Det jag har hört är bra med ringen är att det är mindre hormoner(?) än i p-piller eftersom det går igenom slidväggen & färdas inte genom kroppen så att den tar skada på något vis.


LÅNAD!


Fler besökare idag?


J
ag vet inte hur Nudge it up(!) fungerat för er (ni som använder er av tjänsten kan väl vackert svara?) -  jag har iallafall noterat skillnaden på min statistik.om du inte redan signat upp dig, gör det här :)


Ey!

Vad har hänt med mig? Jag klarar verkligen inte av att sova länge längre. Efter ca 5-6 timmars sömn efter nattpasset är jag nu pigg. Så det är väl bara att köra på. Fånga dagen. Visserligen vet jag att jag kommer att slockna i soffan ikväll, så ser tydligen mina nya rutiner ut :) Ja, då får jag ju iallafall se solen. Funderar just nu på om jag ska smyga in katterna i sovrummet & stänga till dörren för att kunna sätta mig på taket & njuta av solen. Eller om jag ska klä på dem koppel & låta dem följa med. Problemet är att det är gassande sol, ingen skugga. Fast de kan ju välja att gå in om de vill & det brukar de göra. In, ut, in, ut. Jag vet iallafall att jag vill njuta i solen en stund. Så, ciao!

SvartvitKvällsuppdatering


Rhododendron - snart är de utslagna. Vilken fröjd för ögat.

Godkväll på er. Här sitter jag ensam en fredagskväll. Katterna & sambon sover redan, själv väntar jag på att klockan ska gå så att jag får jobba mina timmar & gå hem igen för lite skönhetssömn. Har efterkänningar av den hemska huvudvärken & är livrädd för att den ska komma tillbaka & bli lika intensiv. För då pallar jag inte att jobba. Jag har gjort att för att få den att gå över. Ätit alvedon, druckit flera liter vatten, vilat & sovit.

Om jag inte visste med säkerhet att jag blir 23 i höst skulle jag tro att jag var påväg in i klimakteriet.
Detta är nog den värsta lingonveckan hitills i mitt liv. Det känns som att någon skär med knivar i mitt underliv. Äggstockarna är svullna & känns som de ska explodera, det sprängvärker - konstant. & så huvudvärken på det. Mygod.

Trots detta har jag ändå fått endel uträttat idag. Kopierade papper på bilioteket, var en sväng på infoteket & postade sedan mina ansökningar. Nu är det bara att hålla tummarna. Om det går vägen kommer jag att börja studera i Augusti. Jag kommer inte att säga upp mig, utan gå ner i timmar till kanske 30-40 i månaden. Om de går med på det villsäga, men det borde inte vara några problem. Det kan vara skönt att få in lite extracash som student. & det är perfekt att falla tillbaka på om jag inte får jobb direkt efter avslutade studier. Dessutom är det bara att gå upp i timmar under "sommarlovet".

Jag sitter & funderar lite över mitt schema i maj. Först var jag lite bitter över att det mest var nattpass. Hela 15 stängningar. Vardagsstängningarna är softa, tycker jag. På helgerna skulle jag helst av allt vara ledig helt & hållet. Det händer så sjukt mycket på nätterna att man inte känner sig trygg. Fördelen med alla nattpass är ju att jag om jag inte sover bort hela dagen har möjlighet att hitta på saker i solskenet. Mellanpassen är nog värst 10-19 & 12-21 typ. Ingen sol alls! & det suger. Sedan är det väl inte hela världen om man är lite trött på nattpassen då det ändå bara är några timmar. Hellre leva livet liksom. 10-timmars passen är lite tuffare, men tiden brukar ändå gå sjukt fort.


Pirate Bay

89% tycker INTE att det var rätt av domstolen att fälla Pirate Bay.
11% tycker det. Totalt har 109713 personer röstat.

Ja, jag tycker det var fel att de fälldes. Fängelse i ett år vardera var att ta i. För att inte tala om det sjukt stora skadeståndet de tvingas betala. Samtliga åtalade fälls för medhjälp till brott mot upphovsrättslagen. Personligen är jag inte speciellt insatt & jag har inte ägnat mig åt nerladdning. (Kanske för att jag är för trög för att förstå hur man gör?) MEN jag tycker ändå det är fel! Hur stora har konsekvenserna för film & musik-bolag blivit pga att Pirate Bay funnits? De får fan skylla sig själva. Det är sjukt dyrt med filmer & skivor för fan.

Mygod.

Vilken envis böghuvudvärk.

Fina killen

Bob har fått nytt halsband idag & koppel. Egentligen är de väl till småhundar, men han är som en liten hund :) & visst klär han i rött min stiliga herre? Jag kom hem från mina ärenden för en stund sedan. Har postat några brev nu & allt som allt har jag sökt 5 utbildningar. Önska mig lycka till :) Nu ska jag lägga mig i sängen eller soffan, har inte bestämt mig ännu - & läsa VR. Försöka sova en stund. Jag har huvudvärk & mensvärk. ^^

. . .

Min plan var att försöka sova sålänge jag kunde men det gick inte riktigt vägen :) Jag har ju lyckats ställa om min dygnsrytm nu eftersom jag varit ledig i en vecka & därmed sluppit nattpassen. Men inatt är det bara att jobba. Det ska jag göra hela helgen för att vara exakt. Bah, känns lite surt. Men sånt är livet. Nu ska jag ut i solen & gå några ärenden. Förhoppningsvis är jag trött sen & kan sova en stund innan jag ska jobba. So long

Godmorgon

Schemat för maj är uppe & jag fick som jag ville, fler timmar. Men bara så att ni vet det, jag kommer ha NO LIFE. Fick mest nattpass faktiskt. & det är inte direkt så att jag hoppar av glädje, men det ger ju lite mer cash & det bringar glädje :)


Somebody save me

Jag kan inte sova, inte ens koppla av. Fan vad jag hatar mensvärk.

Grrrrannfejden

Jag vill vara brun! Vill ha tillbaka mitt långa hår & få möjlighet att ha långa naglar. Det är dock tabu på jobbet. & detdär med att man inte får ha smycken -suck- inte ens örhängen eller ett halsband. Jag känner mig naken. Hade alltid örhängena jag fick i arv av min mormor & förlovningsringen i en guldkedja runt halsen. Nu ska jag kolla Grannfejden. HAHA


Godkväll :)


Jag & Jessica dricker cider. Woho!


Jag ser lite filurig ut. Mellissa & Malin söta som alltid.

Lingonvecka?

Här kollas det på Hjälp, jag är med i en Japansk tv-show. Jag vaknade precis. Sovit i några timmar efter promenaden med pälsko. Han var sugen på åbackarna & jag hakade på ihopp om att lindra mensvärken. Det blev dock inte bättre. Ibland hatar jag att vara kvinna. Jag tror att alla mer eller mindre lider av mensvärk. Jag tillhör skaran MER & jag lider verkligen. Det känns som mina äggstockar ska explodera. :( Förr åt jag supersmärtlindrande piller, men jag är inget fan av sånt. Jag får härda ut, snart är det över förhoppningsvis. Om det inte blir knas. Man ska inte mixtra med p-pillrena ;) Nejhörni, jag ska nu med gott samvete sätta mig i soffan & äta en pirog. & chips på det! Har ni sett den nya serien med mens-skydd? Lingonvecka heter den & hur sött är inte det? Miljövänligt, icke klorblekt bomull, ingen parfym & liknande. Hehehejjjjjjjråååå


Hur underbart doftar inte violer?

Jag har varit ute på en långpromenad i solskenet med Rebecka, överallt & ingenstans typ. Nu är jag hemma, helt slut. Ser fram emot att mysa med nya VR :)


Personalfesten :)

Jag höll på att frysa ihjäl när jag vandrade hemåt iklädd klänning innan midnatt. Men fan vad kul vi hade :) Jag & Tina var nog de enda som aldrig någonsin gjorde entré på dansgolvet. Vi var ett stort gäng som satt & hängde i de vita skinnsofforna eller ute under värmelamporna. Det var ett ypperligt tillfälle att "lära känna" mina kollegor lite mer. När man väl jobbar tillsammans blir det inte mycket mer till konversation än "hur länge jobbar du? är det bra?". Lite tråkigt, men det beror på stressen.

Vi hade hela Otten för oss själva & vi var väl ca 50 stycken. Vanligtvis är det ju fullsmockat när man är ute & därmed gott om värme. Det var det dock inte igår. & det hela berodde på att jag är kvinna & har ett kallt kvinnohjärta, förklarade bartendern samtidigt som han smekte sitt varma manshjärta. HAHA! Maten var över förväntningarna. Fläskfilé, potatisgratäng, lite grönsaker & bearnaisésås. Vissa människor blev kanske lite för runda under fötterna. Fan vad kul det var att kolla på dem när de spexade loss på dansgolvet ;)


Nej hörni.

Nu tackar jag för mig & beger mig mot Otten för helstekt fläskfilé med tillbehör. Over & out!

Maria, jag saknar dig.

Ibland blir man bara så irriterad.

Några småsaker som stör mig & som tillslut blir sjukt stora exempelvis en dålig dag som denna - är människor som avbryter & absolut inte låter mig tala till punkt. Bara kör över totalt, som börjar prata om sigsjälva eller helt oviktiga saker eller som helt enkelt inte visar någon förståelse. Det är respektlöst. Jag hatar att behöva höja rösten för att få prata till punkt. Kanske är det bara jag?

IdaJaha?Nu har jag varit på mötet, det var ändå väldigt givande. & jag blev övertalad att komma en stund till personalfesten iallafall. För att avnjuta god mat åtminstone. Jag vet inte riktigt om deras försök lyckades, men det lutar väl åt det hållet. Jag har huvudvärk & förjävlig värk i mina äggstockar. Det är inte lätt att vara kvinna! Åh, vad jag bara vill ligga i min sköna säng & läsa en bra bok. Men det kan bli trevligt att träffa lite folk. Det är bara det att jag känner mig som en blandning mellan pmskossa & bitterfitta. Det är en såndär dag jag bara känner att jag aldrg borde gått utanför dörren. Jag har liksom ingen lust till någoting alls. Allt liksom kvittar. Död åt sådana dagar!


Ball monsterblomma va? Den fick niklas av mamma i fördelsedagspresent för en månad sedan :)

Uss nej

Jag känner verkligen inte för några festligheter. Så personalfesten stryks från min att göra-lista. Ska straxt iväg på mötet men sen vill jag bara hem & pyssla om migsjälv, hemmet & katterna. Ska nog leta upp en bra bok & bara vara. Vissa dagar känner man absout inte för något annat. & idag har jag en sån dag.

Lill-lördag

Vad jag grät igår när jag kollade på Desperate housewives, det var så himla känslosamt. & jag är väldigt känslig som person, kan till&med gråta till komedier eller fina scener som när Carrie tillslut fick sin Mr Big. Nu är jag vaken iallafall, har telefonerat med mamma en stund & samtidigt sopat golven. Trots min storstädning igår fick jag ihop en stor hög med alltmöjligt. Bah. Snart ska jag sätta fart in i duschen & pyssla med lite småsaker innan jag ska bege mig iväg på ett möte följt av personalfest på Otten. Det är ju ändå lill-lördag ;) Ska nog filura lite på en ansökan också. Hehehejråå

Storstädning på g

Nu har jag påbörjat en storstädning. Hunnit med att plocka & pyssla, dammsuga & skura golv. Men än finns det massa kvar att göra. Vad härligt det ska bli att slänga sig i soffan ikväll & kolla dubbelavsnitt av Desperata, yey! Ser fram emot det sjukt mycket. Undrar om det blir plankstek ikväll?

Tro det eller ej.

MEN jag tränade igårkväll. Det blev situps & jag har sån jävla träningsvärk. Körde lite med mina röda 2kg hantlar också. Det får man lov att vara stolt över. Liksom, hur ofta händer det att jag får ett infall att vilja träna? Woho. Nu ska jag kila till affären & handla mjölk sedan ska jag äta en pirog :)


Amanda är kär i Kax.


Åh

Jag vaknade mitt i natten med ont i huvudet & det har fortfarande inte släppt. Tummer ner för ont i huvudet. Det suger! Något som får mig att le lite är att det ikväll är dubbelavsnitt av DH, yey :)

En härlig dag i byn gud glömde ;)


Fia & jag tar bakandet på stort allvar.


Våra snygga piroger.


Jag knådar kladdeg.


Fia friterar & oljan lever, hon är skärrad.


N A G G!


Våra fina mästerverk.


Såhär goda blev pirogerna.


Kafferep på "träffpunken", skogspromenad med Kax & hela gänget + bira i soffan.


Snyggingar!


Jag & Kax busar med pinnen.


Amanda & Kax.

Vilken härlig dag. Robin blev överlycklig då jag ringde & frågade om de ville baka mormors piroger med mig. Jag var superlycklig som hittade ett recept. Äntligen! Fia & jag drog ett varv till affären men bilen ville inte starta, vi juckade lite under motorhuven & BRUM. Det tog några timmar att göra alla piroger men vi hade så jävla kul & skrattade hela tiden. Vi sprang till pappa för att låna en bunke & till mamma för att låna en kavel. Vilken tur att det bor så nära liksom ;) Vi hade kafferep utomhus & stötte på pappa som vi tvingade med på en skogspromenad. Vilken härlig dag, det måste vi göra om. Lalala.

Yes!

Nu ska jag åka ut till Robin & Fia i Skärblacka.

<3Jag är sjukt sugen på pirogerna min mormor alltid gjorde.

Godmorgon.

Jag har ont i magen.

Drink my beer and smoke my weed

but my good friens is all i need.


Bus med Amanda
Promenad i åbackarna
Precis hemkommen efter en myspromenad med mamma & Amanda i solskenet runt åbackarna. Tredje dagen i rad jag strosar omkring där, men jag får aldrig nog. Fick ett påskägg av mamsegos också :) Jag älskar dig mamma!

Ut i solen

Nu ska jag bege mig mot Wallman´s & möta upp mamma för en promenad :) & så ska jag få mitt påskägg också. Ih!

Gäsp

Godmorgon på er. Jag som skulle vakna av alarmet på mobilen & väcka min sambo vaknade först en & en halv timma senare. Vilken tur att han vaknade utan min hjälp. Det är lika fint väder idag, men jag är ensam till i eftermiddag. Återstår att se vad som händer :)


En anka flera änder.

& han kallar mig dum blondin. ^^

Vad tråkigt det är när alla sover. Men snuffo ska upp tidigt imorgon & jag fick äran att ställa klockan på sju & väcka honom. Jag sover ju ändå ute på soffan med mina sötnosar & vaknar titt som tätt av solen i ögonen. Sedan kan jag sova hela dagen om jag känner för det. Mamma kanske skulle komma förbi imorgon med mitt påskägg :)


Mina bäbisar. Jag älskar dem mer än livet.

Låt mig presentera

min spegelbild Sara. Vacker som en dag. Vad jag är glad att vi fann varandra på Kålrotsbowlingen en sensommar 2002.


Redhead.Vad tycker ni?

Mina älsklingar.Vad har jag fått ut av denna lördag?

- En härlig promenad i solskenet runt åbackarna.
- X antal glada skratt åt bajsincidenten.
- Telefonerat med mamma, pappa & bror. <3
- Tvättat/diskat.

Bajshuvud.

Niklas fick bajs i huvudet. Fågelbajs. Jag kunde inte sluta skatta. Hans mungipor åkte neråt & så sa han "nu vill jag gå hem". Maten kunde han inte äta upp. & det såg så kul ut när han tog servetten & torkade bajs från huvudet. HAHAHAHAHAHAHA! Gud straffar somliga. & där fick han nog för att han nyper mig i hälsenorna. Vi vandrade sedan runt åbackarna, så mysigt. Jag älskar åbackarna.

Räkor.

Jag är så jävla bitter nu. Skulle vara snäll mot mina älsklingar & köpa räkor. Plockade ner 10 stycken i en påse. 40:- Fan alltså. För det kunde jag fått ett helt jävla kilo istället! Eller nästan ett paket med deras kattmat. Bah!

Norrköpings krigare.Vad många töntar som gör olika videos till denna låt.  Den som tar priset är den där det står - Inga riktiga vapen eller ciggaretter har används i filmen. HAHAHAHAHA!

Brandy ft. The GameSnart snart snart, ska jag ut i solen med min sambo. Hoppas han skyndar sig i duschen.

<3

Musiq Soulchild - Iwannabe (Feat. Damian Marley)

Klicka på länken & tryck sedan play.

Rött rött rött.


Lalalala

Jag har ingen lust att tvätta idag vid 17, vill göra något mer underhållande. Får se vad som händer. Jag är ju ledig. Tar min ledighet på fullt allvar & vill inte sitta still en sekund ;) Kanske är det lite tackvare vårsolen också. Aw. Min sambo borde komma hem snart? Han har varit & tränat i flera timmar nu. TÖNT. Vad händer? Någon som har förslag, hör av dig!

Det är verkligen vår.

Igår gick jag klädd i en tight klänning, strumpbyxor, ballerina & vårjacka - tills vi kom hem runt halv tio på kvällen. Aw. VÅR! Jag har vårkänslor & känner sån energi, ork & lust. Livet är härligt :)

Färg.Denna har jag kört med förut & det är ett säkert kort. Jag hoppas på lyckat resultat även denna gång. Sist jag använde denna färg såg jag ut så. Sjukt fin färg. Dock är jag lite trött på rött. Men hellre redhead än grönhårig. Håll tummarna för mig nu.

Före.Ni har ju ögon att se med. Kameran kanske är lite missvisande. Men det är grönt på sina ställen. BÖGHÅR.

Vad ska jag göra?

Mitt hår är grönt. Inte i längderna utan mitt oförstörda utväxta hår - efter att jag färgade det med Wellas - kastanj. Jag hatar att se ut som Hulkens fru. Hur kunde det bli grönt när jag färgade det med kastanj? Jo, för att det var Wella. Varför sa kvinnan att det inte var något att oroa sig för? Hon ljög! Fan.

Idag kommer påskharen.

Ni som följer min blogg såg väl inlägget om påskharen jag såg när jag var liten? Jag missade en viktig detalj. Pratade med mamma igår & hon uppmärksammade mig på det. Dom gula stövlarna han hade på sig. ^^ Haha

Glad påsk på er!

Du är dummare än en dum blondin?

Igår när jag körde bil hördes ett avlägset OiiouiOiiouiOiioui, det kom allt närmre. Jag skulle svänga höger i en korsning & fotgängarna hade grönt. Jag tvärnitar & råkar komma åt tutan. Efter att jag släppt förbi fotgängarna som förövrigt måste undrat vad jag höll på med såg jag blåljus i backspegeln, så jag svängde in mot kanten & åkte jättesakta. Min sambo bara "vafan håller du på med egentligen ?" & jag svarar "det är lungt, det var inte mig de ville ha!" Han syftade på tvärniten & tutan.  Denna lilla incident var han självklart tvungen att berätta om för Ove & sa då att jag greps av panik för att jag hörde en polissiren & tvärnitade. HAHAHAHA! Vilket skämt. Det gjorde jag inte alls. Eller gjorde jag?

Fler besökare?

Om du inte blivit medlem på nudge it up! Bli det här.

Godnatt

Nu blir det soffmys!

Ursäkta min kassa uppdateringMen jag har haft den bästa dagen & kvällen på länge :) Njutit & tagit tillvara på första dagen av min långledighet. & som Sara skrev, det är jag värd. Ni kanske undrar vad jag gjort? Jag beslutade att vi skulle ringa Svärfar för ett litet besök hos honom på landet. Vi packade in katterna i transportburen & gav oss iväg efter att jag vart en sväng i affären & handlat. Vi grillade lövbiff & fläskfilé. Till det åt vi potatisgratäng & en sås som Ove gjort. En blandning mellan Bearnaisé & pepparsås. Sjukt gott! Jag var mätt & belåten. Vi drack kaffe & åt chokladboll i solskenet på hans enorma uteplats, aw. Det blev många timmar på landet minsann, sex timmar för att vara exakt.

Detta händer i nya filmen ;)

Delar av handlingen till den nya SATC filmen har läckt ut. Läs inte fortsättningen om du inte vill veta, okej? Big blir deprimerad & hamnar i säng med en annan kvinna, Carrie lämnar honom & upptäcker snart att hon är gravid. Filmen har premiär i maj 2010.

Vakna!Det är fint väder, jag & min sambo är lediga tillsammans - som vi förövrigt nästan aldrig är & han sover, hela min lilla familj sover. Vafan. Jag har lust att ställa mig & hoppa i sängen. Väcka de jävlarna som låter mig roa migsjälv så gott jag kan. Jag misslyckas totalt, för jag har så sjukt tråkigt. Nu saknar jag faktiskt min gamla lägenhet på Broadway lite. Min härliga uteplats. Åh :( Tänk att få sitta där & steka i vårsolen. Bah, jag mår illa också. För mycket av det goda kanske? Godisskålen som igår var överfull gapar tom, men jag tar inte på mig hela ansvaret. Min godisråtta till sambo har också varit där.


Jag undrarHur gjorde de ett hjärta i min latte?

Godmorgon.

Vilket härligt väder :) Tråkigt bara att jag är så sjuuuukt trött. Återstår att se vad som blir av dagen.

Sista arbetsdagen på en vecka :) Woho!

Vilken härlig liten powernap jag lyckades få till :) Har precis kollat på den japanska gameshow som Carolina Gynning är programledare för. Jag skrattade nästan så jag dog. Dags att knalla mot jobbet, bah

Men snart, snart är jag LÅNGLEDIG.

Nu är det bara att vänta

Åh, vad jag känner mig duktig! Nu är allt som har med ansökan klart & jag lade precis kuvertet på brevlådan. Nu är det bara att hoppas. Dock förväntar jag mig ingenting eftersom det bara finns 45 platser, med andra ord lär det blir förjävla svårt att utmärka sig i blankettdjungeln. Men det minsta man kan göra är ju att försöka då finns en chans att både lyckas & misslyckas :) Nu är det en ansökning till en annan utbildning som ska vara iväg i maj som jag ska filura ut ett jäkla bra personligt brev till. & så ska jag knalla till infoteket för att lämna in ansökan om studier. Jag har 3 utbildningar jag VET att jag ska söka. Men ska kika lite mer när jag är där nästa gång. Det känns som att eftersom arbetslösheten är så hög är det nog många som vill studera. Vad tror ni?

Strosade runt i åbackarna med min sambo nyss, det var riktigt mysigt! Vi gick sjukt sakta & bara njöt av fågelkvittret. Skrattmåsarna är dock ett stort störningsmoment. De låter förjävligt & de är fan inga skönheter. Tacka vetja fiskmåsar. Dom är fina. Det känns som jag fått mycket uträttat idag. & jag känner att min energi kommit tillbaka med våren. Förut sov jag mest, nu är jag sprallig & är ute efter äventyr jämt. Blir rastlös av att bara sitta hemma & dega & sovandet har jag tid för när jag är död. Om 4 timmar ska jag knalla till jobbet. Tillsdess ska jag mysa i soffan & äta godis. Ih! Puss på er

Set adrift on memory bliss
 
Bob
mitt charmtroll. Aw. Han är så go. Det finns nog ingen som älskar mig mer än han. (Jeppe kanske.) Han är en trogen vän som står/ligger vid min sida om jag så sitter på toaletten, duschar eller knapprar på tangenterna. Han är ingen knäbäbis men otroligt kelsjuk & beroende ändå. Vad jag älskar denna krabat. Jag är så glad att Niklas hämtade honom åt mig medans jag stannade i ett dike mitt i ingenstans & brände mig på brännässlor.


Frukost på Sandy´s :)

Åh! Solen tittar fram. Mysigt. Jag har precis kommit hem & ska sätta igång med pysslandet, som vanligt. Jag & Rebecka tog en sväng ner på stan & kopierade lite papper. Sedan åt vi sen frukost på Sandy´s! Fasen, vilken god jävla sub jag åt. Rostbiff. Mums! Dessutom fick jag en liten påse chips. Nu har jag somsagt annat att göra. Återkommer.


Bara för att

det är påsk  måste jag dela med mig av en händelse. Jag var liten. Kanske 5-6 år. Bodde i Skärblacka & hade skogen en bit ovanför köksfönstret. Där stod jag & tittade ut, plötsligt utbrister jag - MAMMA, EN PÅSKHARE! Jag var så sjukt säker på att det var en påskhare där i skogsbrynet. Jag envisades med att jag hade sett påskharen. Efter en stund säger mamma att det är en Ica-kasse. Jag blev rasande eftersom jag var så säker på att det var påskharen! Tillslut insåg väl även jag att det tyvärr inte var min älskade hare. & i flera år har vi skrattat gott åt detta. ^^

Skärtorsdag

Tur att vi inte har några barn i huset & att vi har portkod. Jag kan inte hjälpa det, men jag hatar påskkärringar! Jag tycker inte det är något annat än tiggeri. Faktiskt. Förlåt. Jag ska fixa frillan nu & sedan springa ner för att möta upp Rebecka, min raring som fixat ett par papper till mig. Aw. Tusen tack! :) Jag hoppas att det är öppet på stan för jag måste ner en sväng & kopiera lite papper också. Börjar inte jobba förran 21.30 idag & sedan är jag somsagt LÅNGLEDIG! Som jag sett fram emot det då. Ni anar inte. Bredvid mig ligger Jeppe & gnyr, jag tror hon drömmer. Så söt är hon när hon sover, ih!


Ha en fin dag!

Nu drar vi till blåkulla.


Regn & rusk, fan ge mig sol & vår!

Paraplyet får göra mig sällskap till jobbet. Jäkla regn! Dags att knalla snart. Ville bara slänga in en bild på mig. Ruskigt vacker med snus under läppen ;) Jag måste sluta. Beundrar Fia som slutat röka. Hur fan lyckas man?
Viktigheter

Jag fastnade framför datan för lite viktigt surfande. Har nu fixat ihop mitt brev, det var inte lätt kan jag lova. Men jag är supernöjd! & hoppas nu på det bästa när jag skickar iväg det. Måste kopiera anställningsbevis + betyg & skriva ut brevet. Det suger att inte ha någon skrivare, men det löser sig :) Disken är avklarad, puh.  Nu väntar duschen på mig.

Onsdag

Jag hade inga problem med att hålla mig vaken på jobbet, däremot hade jag svårt att somna när jag kom hem & stängde väl inte ögonen förrän vid fem imorse. Då kanske ni förstår att jag klev upp först nu? Jag hade tänkt sova längre, bara för att. Solen skiner liksom inte & jag är trött. Men jag vill ta vara lite på dagen innan det är dags för jobbet igen. Tillfrågades igår att börja 17 istället & jag sa ja. Det var så sjukt mycket att göra! Glassen tog slut. Sedan tog osten slut. Jag blev jäkligt less på att behöva säga OSTEN ÄR SLUT till alla. För trots uppsatta lappar vid entrén så skulle alla handla cheeseburgare. Mygod! Nu ska jag ta mig en dusch & sedan pyssla lite här hemma. Frukost blir det också :)

Underbar dag i solen :)

Det var lite svårt att slita sig ifrån den soliga uteserveringen på Bagarstugan, men måste man så måste man. Så jävla tråkigt med måsten! Klockan elva gav jag mig iväg till infoteket & mötte upp Fia där. Självklart fick jag hjälp av den förvirrade gubben vilket inte gav mig speciellt mycket. Med andra ord måste jag tillbaka. Vi tog bilen ner till stan & lunchade på CoffeHouse. Maten var ingen höjdare direkt, men det fick slinka ner ändå eftersom vi var så hungriga. Sedan ringde Emelie & var fikasugen, eftersom Fräcka var fullsatt, som alltid(!) tog vi återigen bilen bort mot Bagarstugan där vi suttit de senaste timmarna & skvallrat & pratat om allt mellan himmel & jord. Mycket härliga skratt har det blivit men även mycket seriösa samtal. Tråkigt att jag var tvungen att lämna de härliga brudarna där för jobbet. Ah, nu är jag somsagt hemma en snabbis för att byta om. Var tvungen att hinna uppdatera bloggen också :) Dags att hoppa i kläderna & sminka mig. Vi hörs imorgon!
Vilken natt.

Hemska mardrömmar & sjukt kvalmig lägenhet. Det har blivit mer snurrande & suckande än sovande kan jag lova. Nu är jag iallafall uppe, jag har varit det ett tag. & eftersom Jonna & jag ringde om varandra hela dagen igår får vi väl helt enkelt ses en annan dag, visst? Nu ska jag springa iväg & träffa Fia. Senare blir det jobbet men än är det många timmar kvar! Passa på att njuta av solen tillsdess, aw. Puss på er


. . .

Nu ska jag kolla de sista minuterna på Gossip Girl & sedan springa ner till stan för att möta upp min sambo :) Jag är vråååålhungrig. Kom på nu att jag inte ens ätit frukost idag. Inte konstigt att magen kurrar något förbannat. Jag hann med att dammsuga & städa i vår klädkammare innan Gossip började. Dock väntar disken på mig. Det får jag fixa sen :) IH! Sol är så härligt. Idag är jag ingen bitterfitta.

MinnenJag tror inte att jag behöver nämna några namn, personen jag tänker på till denna låt lär känna sig träffad. Det är jag bombsäker på, men jag gör det ändå - Maria. Vilka minnen. Åh. Jag toksaknar dig! Bob & Heidi måste få gå på dejt. Visst visst? Om musik inte fanns eller om jag var döv skulle jag hellre dö i ärlighetens namn. Jag får abstinens utan musik! Har ni tänkt på hur starka minnen blir till musik? Nästan så att det känns som man återupplever dem. Nu Gossip Girl. So long

Ey, nu är jag här igen.

Fick ett telefonsamtal & var lite frånvarande. Nu väntar jag på att Gossip Girl-reprisen ska börja. Fördriver tiden med allt möjligt. Rollar soffan som är sjukt hårig! Ska dessutom ta ett varv med dammsugaren. För här finns det dammråttor överallt. & säg mig, vart fan kommer dom ifrån? Jag orkar inte dammsuga varje dag, men däremot verkligen måste jag sopa golvet minst en gång om dagen. Diska måste jag också göra & dricka en kopp kaffe för att få fart på min krångliga mage. Bäst att sätta fart med alla projekt. Ciao

Ih

Om ni undrar över mitt senaste sjukt korta & ointressanta inlägg var det för att jag fick bråttom iväg - till solarieöarna! Jag hann få mig fejksol i 12 minuter för 20:-. Vilken deal! Woho. & vilken tur att jag inte slog på stort & solade 18 minuter nu när jag är relativt osolad. Det var somsagt ett jävla bra tag sen. De måste bytt rör. I lördags syndes det inte att jag hade solat, nu gör det minsann det :) Det var en kostymnisse där som verkade gilla småprat. Dock uppskattar jag själv inte att småprata, speciellt inte med främlingar. Men eftersom han inte visste ett smack om solarier fick han sig en grundkurs av mig. Visst är jag snäll? Solen skiner, himlen är blå. Ihhh.


Måndag

Gissa vem som klev upp klockan åtta idag? Jag! somnade sedan om efter tio & sov tills nu. Vaknade av ett jävla oväsen. Det låter typ som en lövblås.

Wiho :)Imorgon är jag LEDIG! Woho. På tisdag ska jag & Jonna på ett litet äventyr om hon inte börjar föda? Man vet ju aldrig, det är nära nu :) Spännande. Sedan blir det att jobba stängning. & så jobbar jag 4 timmar både onsdag & torsdag - för att sedan vara långledig i en vecka! Vad jag längtar, åh!

Om dagen i helhet.

Idag har jag somsagt jobbat detdär niotimmars-passet, men det gick bra. En relativt lugn lunch & stötvis med ruscher :) Precis innan hemgång blev dock mil-lång kö, så jag fick vackert stanna typ 6 minuter extra. Bah. Men nu är jag hemma.  Fick ett ryck & plockade undan massa skräp & så var jag ett varv i affären också. Ibland är jag på så sjukt dåligt humör, en riktig bitterfitta. Men sånt är väl livet? Jag känner absolut för en lång dusch. Ska passa på att raka benen & smörja in mig med body-lotion efteråt, allt sånt tråk jag helst slipper. Har ni också sånadära dagar då ni stör er på precis allt?

Annars brukar jag inte bry mig så mycket om min sambos säregna fåtor, men just idag - ja, jag är en bitterfitta. Till hans ovanor hör att inte plocka bort sin tallrik från bordet, att aldrig diska(!), att inte slänga tvättet i tvättkorgen utan på hela golvet & dricka upp sista mjölken utan att köpa ny eller varna om det.

Han har alltid varit så & jag tror att det har att göra med uppfostran. Han har ju växt upp med bara pappa vid sin sida. Jag däremot har lärt mig att man plockar bort & håller ordning på sina saker. Om jag ska vara ärlig tror jag att jag var max 12 år då jag  bokade egen tvätt-tid & tvättade min tvätt själv. Jag var en duktig flicka redan som liten. Hah!

Oftast har jag både tålamod & överseénde med detta, för jag har trots allt valt att dela mitt liv med denna slarver ;) Jag älskar honom trots fel & brister. Men ibland måste man få avreagera sig på något. & han är ju närmast till hands. Jag har inte sagt något men suckar HÖGT & stormar fram. Det känns nog att jag har taggarna lite utåt. Detta handlar egentligen inte i grund & botten inte om detta jag precis skrivit om - utan något djupare. Att jag inte känner mig tillfreds med livet i helhet. Jobbsituation & att aldrig kunna få njuta av mina vänners sällskap. :(

Min sambo är ändå världens bästa. Han är så söt där han ligger i soffan helt knäpptyst & tittar på sanningens ögonblick. Jag är tacksam för hans tålamod med mig. & glad att vi hållit ihop såhär länge. 5 år & 3 månader snart. Vi är nog varandras jämlikar. <3


Nog om detta. & på tal om något helt annat. Ing-Marie Carlsson var på Mcdonald´s idag. Det säger er kanske inte så mycket? Men om jag säger kvinnan som spelade Mimmi i tre kronor, då vet väl alla? Jag tycker det var lite ballt.


Lånad.

För att fortsätta prata om jobbet & saker jag stör mig på. Dethär med glass & läsk. Hm. .

Beställer du av mig säg för fan inte en glass med topping! För att vara korrekt säg exempelvis en Sundae Kola alternativt en glass med kolatopping.

Ni förstår inte hur irriterande det är när ni säger en stor läsk. Vilken stor jävla läsk? :| Säg en stor Cola, om det är cola ni vill ha! Mygod! Hur svårt kan det vara?

Godkväll

Nu är jag hemma. Har bara hunnit med att diska & äta upp min sambos rester från spicy hot. Det svider förbannat i & runt hela munnen. Min sambo är inte så förtjust i grönsaker men det är jag - perfekt! Ris & superstarka grönsaker :) Robinsson går på i bakgrunden & jag tycker att det är bra, men jag har inte ro i kroppen till att sitta stilla i soffan. Bah.

Bah

När man bara går i väntans tider, är rastlös & hur hur mycket tid somhelst - då misslyckas man alltid med sminket. Jag gör det iallafall. Det blir för mycket helt enkelt. Jag har tvättat av mig sminket & sminkat om mig två gånger. Tillslut fick jag nog & bestämde mig för att det får räcka med lite rouge, mascara & glittershimmer. Egentligen vill jag inte gå så till jobbet. Det är en vana att alltid gömma sig bakom sminket. Men idag trotsar jag mig själv.


Lördag & sol

Nu ska jag ut på en morgonpromenad & bränna lite fett. Det blir nog en sväng till solarieöarna också. Det gäller att ta vara på dagarna. Känns lite surt att jag ska iväg & jobba 4 timmar sen, hade hellre varit ledig. Imorgon blir det ett nio-timmars pass & det känns bättre. När man ändå gör sig iordning & knallar iväg liksom. So long

. . .

Jag är på sjukt dåligt humör. Det känns som att jag skulle kunna sätta mig & gråta floder - utan att jag egentligen kan sätta fingret på VAD som är fel. Så fruktansvärt jobbigt. Jag försöker att le & fungera som en normal människa, utan att bryta ihop totalt, bara falla i tårar. Men helst av allt vill jag fly. Låsa in mig & bara vara ensam. Föralltid. Fast egentligen vet jag att jag behöver sällskap. Någon som förstår, tröstar eller bara sitter tyst tillsammans med mig & torkar mina tårar. Det är så mycket lättare att fly & bli ett med ensamheten än att försöka ta reda på vad som stör. Save me.

Är dom inte söta?

SurBob.


Idag är en dålig dag.

& jag är förbannat bitter. Egentligen ville jag inte ens kliva ur sängen trots solsken som alltid annars har en så positiv inverkan på humöret. Kanske berodde det mycket på den envisa huvudvärken & att jag inte riktigt känner mig kry. Jag har inte så mycket ork alls & kommer på mig själv med att sitta & sucka mest hela tiden. Jag vill verkligen ha en balkong! Visst har vi ett stort tak men det är inte meningen att man ska vara där. & det är himla omständigt för att ta sig ut. Här inne är det varmt & kvalmigt, jag får knappast luft. Stackars mina katter som är pälsbeklädda. Hur ska de klara sommaren här undrar jag? Visst att vi har en AC som gör lite skillnad, men står det på skjuter elfakturan i höjden. & hur kul är det? Ärligt talat tycker jag att de borde reducera hyran här. & åtgärda dessa problem på något vis. På vintern är det FÖR kallt. Ni minns väl att vi hade typ 13 grader? & på sommaren är det helt olidligt pga värmen. Jag drömmer om att flytta till något större med stor balkong i söderläge. Jag längtar efter ett nytt jobb med bekvämare tider så att jag får chans att leva samtidigt. Njuta i solen i goda vänners sällskap. Vad jag saknar rutiner!

Truly salty :)


Så jävla goda!

Godmorgon sötisar :)Jag somnade med huvudvärk, vaknade flera gånger om av huvudvärk, somnade om & slutligen klev jag upp med huvudvärk. Bah. Tog precis alvedon & hoppas på att det släpper :) Fint väder idag, det känns verkligen som vår. Jag somnade till en sväng igår efter att jag varit & kalasat glass med Robin, Fia & Kax. Niklas väckte mig efter ca 1.5 timma & frågade "skulle vi ut & gå?". Jag hoppade i kläderna & solbrillorna & så knallade vi runt åbackarna. Solen svek oss precis när vi nästan hade gått runt hela. Där känns det verkligen som vår. Krokusar & snödroppar pryder alla släntar & fågelkvittret, åh! Jag ska iväg & jobba 3 timmar i eftermiddag.  3 timmar. Kunde de inte låtit mig vara ledig istället? :/

Årets första glass på halvars :)


Jag, Lillen & Fia åt först Kinamat & sedan begav vi oss med rallyFia som chafför till Halvars för att avnjuta en glass i solskenet. Kax fick självklart en egen glass men var mer intresserad av Robins Kaktus/Citron-sorbet. En riktigt härlig dag minsann. Med solbrillorna på konstant i solskenet eftersom det fortfarande gör sjukt ont. Satt på taket en sväng med katterna, men det är på tok för varmt för dem där ute & ingen skugga finns att tillgå.

Yes yes yes.

Jag lyckades lura hit dem :) Wie. Blir det latte i solen eller att svulla kinamat måntro? Återstår att se. Kanske en glass på halvars. Varför inte allt, för att slå på stort?

Fånga dagen.

Det tråkiga med att kliva upp såhär tidigt för att få möjlighet att fånga dagen är att ensamheten blir så förbannat påtaglig. Min sambo jobbar, mina vänner studerar, jobbar, sover för att de ska jobba eller är gravida & sover. Mygod. Så är det alltid när jag är ledig. Vi går om varandra mer än vad som är acceptabelt. Jag tycker det är tråkigt & sorgligt. Men nu är jag iallafall vaken & det är väl bara att göra det bästa av dagen.

Min dag började med att mysa täcke framför datan & kolla runt på nätet. Vilket var sjukt tråkigt! Hur fördriver ni er tid på nätet? Jag använder bloglovin & där har jag väl typ 6 bloggar jag följer. Vissa av dem uppdateras inte sådär superofta. Det är med andra ord inte mycket att läsa. Storbloggarnas bloggar tycker jag suger balle - för att vara ärlig. Jag har hunnit med att diska & pyssla lite här hemma. Härnäst väntar kattlådan på att rensas & kastas i soporna 5 våningar ner. Jag tar hissen.

Eventuellt kommer Robin, Fia & kanske Kax(?) in till stan & sällskapar med mig. Det vore najs. Min bror verkar dock inte vara lika pigg som Fia på den idén. När hon lurade honom att jag skulle bjuda på Kinamat hoppade han i kläderna. April april. En dag försent. Bob är ledsen, rastlös & missnöjd med livet. Jag vet vad han vill. Ut & rasta på taket. Men jag har ingen större lust med det just nu. Så jag får vackert lyssna på hans hjärtskärande oväsen. Samtidigt som jag tycker synd om mig själv & ber till gud eller någon annan att trolla bort min bihåleinflammation!

Jag klev precis upp

& det är väl inte likt mig att vakna såhär dags. Men jag somnade tidigare än vanligt. & jag känner mig utvilad nu :) Ont har jag fortfarande & ska ta lite kortisonspray till frukost.

Tokyo drift - suger!

Åh vad min sambo är rar! Han gjorde milkshake till mig precis. Jag fick brainfreeze när jag drack, men fy så gott det var. Jag trodde det skulle tittas på efterlyst men så fel jag hade. Min sambo skulle envisas med att se Tokyo drift, trots att det är den sämsta av dessa filmer. Bah. Jag roar mig med andra ord på nätet istället. So long


Blablabla

Vad fan är jag sugen på? Handlade macka & mjölk. Tänkte att det får bli oboy & macka med naturell philladelphia på. Än har jag inte hunnit till ätandet. Det finns så mycket viktigare. Tog mig en dusch & diskade. Magen kurrar såklart fortfarande. Kanske beror dessa sug efter något oförklarligt på lågt blodsocker eftersom jag inte riktigt äter som man ska? För min del blir det mycket snabba kolhydrater. Massvis godis & inte så mycket av det nyttiga & mättande. Dåligt, jag vet. Men att äta nyttigt är så jävla tråkigt eftersom - onyttig mat är mycket godare. Jag stör mig grymt mycket på att jag snusar alldeles för mycket också. Fy! Nu får det vara färdigbloggat. Jag ska fixa mina mackor & hoppa ner i soffan & vila, för egentligen är det nog det enda jag borde göra med min bihåleinflammation. Det suger att vara sjuk. Skjut mig någon?


Det är inte lätt.

Datan har stått på jagvetintehurlänge. Men jag har iallafall samlat ihop 754 p hitills - HÄR. Dessa poäng får jag alltså genom att jag "kollar" andras bloggar & i utbyte får jag besökare. Nu får man ju hoppas att några av dessa blir trogna läsare, som kommer tillbaka flera gånger om ;)

Klockan är snart sju, min mage kurrar lite smått. Jag är så sugen på något - men jag vet inte vad. Det är ett stort problem, för jag känner alltid så. Vad jag än äter så stillas inte mitt behov av detdär något. Whattafakk! Det får bli en sväng ner till tvättstugan & affären. Sedan ska jag njuta av stillsamheten, tystnaden & ensamheten samtidigt som jag saknar min kära sambo, läsa VR i soffan & bara vara. Någonstans däremellan ska en dusch klämmas in. & disken borde jag få undan. Det är inte lätt att vara kvinna & sjuk - så mycket som måste göras. VARFÖR är då män så jävla ynkliga när de är sjuka? Min sambo brukar inte röra en fena, ligger & piper i soffan om loranga & bara tycker allmänt synd om sigsjälv. Då ska han veta hur det känns att vara KVINNA, ha bihåleinflammation & ändå vara tvungen att diska & tvätta. Mygod.


Lånad.

Tacka vetja Bitterfittan Nour - som står upp för förtrycka kvinnor ;)

Åh, vår!

Jag har inte missat att uteserveringarna öppnat. Det såg sjukt mysigt ut! Men jag vågade inte riskera att sitta lättklädd ute med bihåleinflammation. Kanske kan ta igen det på fredag med Fia & Kax? :) Att uteserveringarna öppnat är ett säkert vårtecken! Nu kan det inte falla mer snö. Dags att hänga tvätt.

Thinking of you


- Katy Perry.

Hur underbar är inte hon? Aw. Jag är förälskad i denna låt. Vad tycker du?
Kolla videon. Lyssna texten! Åh.

Har du blivit lurad?

 

Visst är mina nya brillor fina? Jag gick igenom många affärers utbud & testade mängder brills innan jag hittade de perfekta. För mig är de perfekta när de är sjukt stora. Dessa täcker ju en stor del av ansiktet & det är najs när man inte orkar sminka sig :) Woho! Knallade ner till jobbet & hade samtal med Nina. Jag tycker verkligen om henne, hon är så jävla härlig. När jag ifrågasatte "aprilskämtet" avslöjade hon för mig att det var just ett skämt. Anledningen till att hon avslöjade det var för att hon själv lackat ur totalt när hon läst lappen med den nya informationen. Det slog varken henne eller mig att det var - första april! Så jag erkänner, jag har blivit lurad. Jag är blåst. ^^

Efter samtalet gick jag en sväng på stan för att hitta brillor & så lunchade jag med Rebecka. Mycket mer orkade jag inte. Jag har sjukt ont & funderar på om jag kanske borde gå tillbaka till läkaren. Någon som vet hur länge man har såhär sjukt ont av bihåleinflammation? Jag har haft ont sedan i lördags & smärtan har inte lättat det minsta ens med kortisonsprayen.

Låg i fönstret efter svängen med stan, med mina katter på taket & brillorna på. Solen är förbannat härlig, men olidlig i mitt tillstånd. Lite sorgligt. Nu gör jag inte mycket annat än att tvätta & njuter av egentid. Min sambo är iväg till senare ikväll, men vad han gör förblir hemligt.

Vem vill inte ha fler besökare till bloggen?

Ni har väl hört talas om olika sajter som lovar massa besökare? Mertrafik är en av dem. Jag använde mig av den tjänsten för några månader sedan & det funkade. Dock var det jobbigt att sitta & surfa runt på andras bloggar & klicka på nästa för att få poäng - som i sin tur ger besökare.

Jag hittade en ny sajt igår & den fungerar verkligen! Det som är så bra är att under tiden jag bloggar har jag ett annat internetfönster liggandes med den sajten öppen & jag får poäng! För att göra ingenting. Jag märkte när jag kollade statistiken att mina besökare ökat. Så vad väntar du på? Testa HÄR.

Kärlek har ingen ålder?

Jag har alltid känt att jag aldrig skulle kunna ha en yngre kille. Jag trivs så bra tillsammans med min Niklas som är ett år & 6 månader äldre än mig. En sak jag vet säkert är att om jag mot förmodan skulle bli singel så skulle jag inte välja en kille som är yngre. Aldrig. Förhållanden överhuvudtaget med stora ålderskillnader tycker jag är ganska weird. Tänk dig att du är 18 & din partner är 30, eller tvärtom. Vad har ni gemensamt? Den ena av er villl säkert stadga er & skaffa familj om det inte redan är gjort, kanske följer x antal bonusbarn med på köpet & den andra som precis har åldern inne för krogen vill troligtvis hänga där. Det känns som att ni hursomhelst kommer att vara i olika delar av livet. Vad jag däemot kan förstå är när man passerat dessa åldrar & hittar någon som är 20 år äldre, säg när man är 40, då kan jag tycka att det känns helt okej. Eftersom då har båda tillräckligt med livserfaranhet & en annan mognad.

Jag kunde inte undgå att läsa att Linda Rosing valde 19-åringen. I ärlighetens namn satte jag min juice i halsen. Linda är 35 år. Det skiljer med andra ord 16 år mellan dem. Ska 19-åringen agera plastpappa åt hennes barn som är i tonåren? Ni får ursäkta mig men jag kan inte låta bli att tycka att detta är helt sjukt!

(Såvitt jag förstått hänger de inte tillsammans längre. Hon kanske insåg att ålder visst har betydelse?)

Massa bilder från gårdagen :)
Men titta vem som är vaken? Woho. Jag vaknade innan klockan som skulle ringa halv elva. Ska på MA-samtal idag. & nej, jag mår fortfarande inte bra. Det gör sjukt ont. Frågan är om kortisonsprayen verkligen fungerar? Förkylningen har ju gett med sig en aning, men smärtan i bihålorna är fortfarande densamma. & det suger kan jag lova.- WHAT?


- Såhär sover jag.


- Krama

- Åh, så mysigt!

RSS 2.0