:)

Jonna, jag saknar dig ikväll.

 

En vän att räkna med i alla väder, Rebecka. Hon var på väg med tåget till Linköping när jag pratade med henne & grät för att bägaren helt enkelt runnit över. Hon & Charlotte skulle ut i grannstaden. Några timmar senare får jag beskedet "Hoppa in i duschen, vi är påväg till Norrköping nu & DU ska hänga med ut!" Nu sitter jag & dricker ett glas vitt i trevligt sällskap. Ciao

Fika?



Imorgon blir det eventuellt en fika med mina snyggingar Jonna & Jonnis. Saknar er era jäklar & jag ser fram emot att få se din bäbismage, Jonna. Aw!

Emotions


HAHAHA

Jag älskar Henrik Dorsin. Så fetsöt & klockren.


My life would suck without you


Where were you, when everything was falling apart?

Jag hatar panikångest, jag hatar att kippa efter andan med ändå inte få tillräckligt med luft. Jag hatar när man menar väl, men allt blir fel. Jag hatar att jag är så känslig & ömtålig. Jag hatar när det känns som att jag ska gå itu. Jag hatar att behöva visa mig liten & svag, men jag är tacksam att Niklas torkar mina tårar & tröstar.

Stanna jorden? Jag vill kliva av.


Idiot.

Jag har jobbat 4 timmar idag & nu är jag så förbannad. Lyckades bli osams med en idiot. Jag hatar att man måste svälja allt. Hade detta inträffat "privat", om någon betedde sig så jävla illa när jag inte stod i arbetskläder då hade jag fan i mig slagit på personen, för så arg blev jag. Jag hade sån himla lust att skrika hur dum i huvudet denna person var, men nej, jag fick låtsas som ingenting. Försöka vara trevlig. Spela ett jävla spel! När man inte får utlopp för allt så mår man dåligt inuti. Det bästa vore att få ta itu med det på en gång, vilket tyvärr är omöjligt. Jag kände mig verkligen på uruselt humör när jag vandrade hemåt, jag kände bara för att krypa ner i min älsklings famn & gråta. Men istället bestämde jag att en sån idiot inte ska få förstöra min dag, så jag beklagade mig, fick utlopp för allt & nu har ilskan lagt sig en aning. Dock förstår jag inte varför sådana människor ens vistas ute. Hur kan man vara så förbannat otrevlig & elak rakt igenom?


Åh.

Jag har ont i nacken.


. . .

Det gör ont. Jag vet inte hur jag ska formulera mig egentligen. Jag vill bara att du ska förstå att det gör ont. Varje gång jag läser din blogg. Om dina nya vänner. (Jag är glad för din skull, vänner kan man inte ha för många.) Men jag önskar att det någongång var du & jag som skrattade eller att jag blev omskriven som den kloka. Jag har gjort mycket för dig, erbjudit mitt stöd, hjälp, tröst, någonstans att ta vägen & någon att gråta ut hos. Eller bara någon att skratta med. Men det är svårt eftersom du är för upptagen för att ha tid med en fika. För det är ju bara jag?

Förkylning

Fan, jag är förkyld påriktigt. Det rinner från mitt vänstra öga konstant & näsan ska vi inte prata om. Efter nattens snytande börjar jag nu bli röd & öm under näsan, orkar inte snyta mig mer. Det gör så ont. Därför knycklar jag ihop små tussar & stoppar in i näsan. Jag ser säkert ut som ett mongo, men det skiter jag i. Katterna & min sambo som är de enda som ser mig älskar mig precis som jag är ändå. Att sola kanske inte var superklokt, men förbannat skönt.

Kaos

Det känns som att allt är helt upp & ner. Hela jag, hela min värld & allt runtomkring. Jag var tvärsäker på att jag ville in på universitetet i höst, det vill jag fortfarande. Det jag helst vill läsa till är det dock svårt att ta sig in på om man inte har MVG i typ alla ämnen & det kan jag inte påstå att jag har. Högskoleprovet hade varit en chans men efter att bara ha tittat på det har jag typ gett upp. Har haft sån himla ångest. Beslutsångest. Panikångest. Tur att jag inte hann betala. (Men än är det inte försent om jag skulle hinna ångra mig.) Det har varit så himla mycket tankar hit & dit, oro över egentligen ingenting men ändå allt.

Jag var på komvux för att söka in till några kurser & fick antagningsbeskedet redan igår. Jag var väldigt sent ute, det visste jag om. Men jag tror att jag levde på hoppet. När jag fick beskedet & såg att jag inte kom in på en av de kurser jag behövde för att bli behörig till vissa av mina "andrahandsval" på universitetet bestämde jag mig för att strunta i att plugga där. Varför säga upp jobbet, ta ett lån för studier i ett halvår & veta att jag ändå inte kommer in på universitetet? Vad skulle jag då göra i höst?

& det där med mina andrahandsval, vissa är snarlika det jag vill arbeta med, men vissa skiljer sig avsevärt. & mitt i alla tankar jag haft har jag inte riktigt varit rättvis mot migsjälv. Ska jag studera något jag inte riktigt vill bara för att? Nej, det vore bara fel. Detta insåg jag som först då jag träffade en vän. Du vet vem du är & jag är tacksam att du fick mig att se lite klart på saker & ting :) Så jag skiter i att studera på Komvux, jag skiter i planerna om universitetet, för jag tror ändå det är kört. Jag ska söka KY-utbildningen jag pratat om, måste bara knåpa ihop ett förjävla bra brev & det är somsagt inte det lättaste. Dock tror jag att det är ganska kört om jag inte skriver som en gud, de har bara 45 platser. Damn & jag som så gärna vill in. Ska kolla upp andra KY-utbildningar också. 

Vad skönt det var att få skriva av sig, få ur alla tankar som bara ligger & stör. Jag sätter punkt för mina planer om att komma in på universitetet i höst. Jag vet vad jag vill. Men det är kört. Hoppas på KY.


Däängomåångoo vad göru på en fredagsmorgon?

Det har inte blivit många timmars sömn för min del. Har legat & nyst & snorat konstant sedan jag kom hem från jobbet efter halv två inatt. Undrar om det är så att jag börjar bli sjuk? Hoppas inte. Nu är det dags att hoppa i kläderna & möta upp Rebecka. Vi ska iväg & sola en sväng & sedan göra ett hemligt ärende.  Jag orkar fan inte äta frukost, är proppmätt efter kanelbullen jag åt inatt. & så är jag så himla stolt över mig själv efter min första stängning i lobbyn helt ensam. Jag fick så mycket beröm av alla eftersom jag var så snabb & effektiv. Helgrym är jag :) Se inte fram emot alltför spännande bloggande, för min värld är upp&ner & jag orkar inte med bloggandet faktiskt. Vi får se. När allt lagt sig. Lalalla. So long

HAHAHA

Prosit

Nu är jag vaken. Fick en förjävlig nysattack precis. Jag har sovit så dåligt inatt alltså, nu är det bara att bege sig in i duschen, kolla posten, pyssla lite & sedan knalla mot jobbet. Har faktiskt inget vettigt att blogga om just nu. Kanske beror det på att jag är yrvaken?

Jag har solsken

Jag tror minsann att jag ska knalla tidigare än vanligt idag mot jobbet, för en sväng på stan innan :) Måste ju spendera dedär 300:- på presentkortet liksom. Igårkväll tog jag & Emelie en sväng till Stockholmsrondellen för lite mat & skitsnack. Det var härligt att träffa någon & bara prata av sig. Ibland kan jag gå runt som ett litet åskmoln med tusen tankar & känslor inuti, när jag sedan träffar någon & pratar om allt & ingenting blir det som en urladdning. & nu skiner minsann solen. Min sol. Jag har inte tid för bloggandet känner jag :) Tänkte diska & göra mig iordning. Ha en fin dag hörni

Godmorgon

Det är nu som först jag behagat mig upp från sängen, har legat & dragit. Idag fick jag mitt presentkort från gratisbio :) Ih! Har iallafall hunnit med att kolla posten, det blev det första jag gjorde. Nu är det dags för en dusch & efter det kanske det bir lite mer flitigt bloggande. Vem vet? Ska jobba stängningen idag.

Jag älskar kommentarer.

Så överös mig gärna med sådana. Ni måste ju ha något att säga eftersom ni så troget följer min blogg? Det är lite frustrerande att ni vet så mycket om mig & jag inte ens vet vilka ni är. Idag är jag inte bitter iallafall. Det går lite upp & ner. Som en berg & dalbana, men det är så livet är har jag lärt mig. Vi kvinnor styrs ju av hormoner dessutom. Det är inte alltid lätt att vara kvinna alltid. Ibland brukar jag fundera på hur det vore att vara man. Det finns ju vissa fördelar känns det som. Jämför deras badrumsskåp med vårat, deras behov. Kvinnor behöver smink, hygienartiklar, schampo + balsam, rengöringsprodukter till ansiktet, bodylotion, stylingprodukter i all oändlighet, deo, parfymer, tamponger & bindor. & kanske tandtråd, plackers, dagkräm, nattkräm. Listan kan göras hur lång somhelst. Mannen jag lever med har visserligen nästan lika många parfymer som mig & vi använder samma hudvårdsprodukter (jag blir galen för att han använder typ halva tuben!). Men hans sida av badrumsskåpet ligger i lä, jag har till&med stulit hans plats litegrann ;) Där står deo & hårgéle, kanske lite annat smått som jag inte lagt på minnet. Att sminka sig är ju egentligen inget tvång, men jag gör det med glädje & jag låter bli de dagar jag känner för det. Ja, jag är en sån som kan gå på stan osminkad. Undrar hur mycket mer pengar vi spenderar än våra män per år? Sedan känns det ju som att män tar lättare på saker & ting. De styrs somsagt inte av hormoner.

Väntar på ett samtal från Emelie. Gissa vart vi ska? Jag har kommit fram till att jag ska passa på att ta mig tid när mina vänner hör av sig & jag bara egentligen är för lat för att ses. Eller då jag bara ligger hemma & väntar på att klockan ska gå, för jag vet vid dethär lagt att jag aldrig lyckas somna ändå. Så varför inte passa på att umgås lite? För det är inte alltid man lyckas knåpa ihop sina fullspäckade scheman. Nu ska jag dr

Ny gratissida :)

Efter lite kämpande lyckades jag ta mig upp till 1000p på gratisbio & har beställt mitt presentkort. Det fick bli ett på 300:- på Kicks :) Anledningen till att jag skriver efter lite kämpande är för att jag värvat bara 3 st & ingen av dem har blivit aktiv, alltså har mina värvningar bara gett mig 15p. Eftersom jag typ är nere på noll igen där tänkte jag testa något nytt.

Hittade denna sida. Jag tänkte tappert ge mig in i tävlingen att förska värva så många som möjligt & vinna presentkortet från Calirooots. Vill du också vara med i kampen om presentkortet, -> bli medlem & värva alla du känner så kanske det blir du som får presentkortet? Det positiva med denna nya sida är kort sagt att den är ny, det har ännu inte hunnit bli så många medlemmar. Därför har du & jag större chans med våra värvningar. 


Godkväll?

Jag känner mig så jäkla nyttig efter min sallad att jag bestämde mig för att svulla godis :) Det är en konst att äta tonfisksallad här hemma ska ni veta. Bob är inte försiktig utan klampar fram till min tallrik & försöker stjäla sig en liten bit. Varken bulgur, sallad, gurka, tomat, sparris, morot eller fetaost dög. Kattjävlarna vill bra åt fisken. Så tröttsamt att behöva knuffa bort Bobs nylle hela tiden. & irriterande att bli blängd på av Jeppe när man äter. Dom är allt bra roliga. Jag är mätt & belåten iallafall. & trött så det svider i ögonen, men sova kommer jag nog inte lyckats med de närmaste timmarna. Fick mig ett gott skratt precis då Kurrekuling skrev på msn att Norrköpings godaste pizza är uppkallad efter mig. Vilken skojjare. HAHAHA. So long

Yes

Sådär ja :) Jag är hemma igen, lite klokare än jag var innan. Det är bara att vänta vid brevlådan i 3 veckor typ för beskedet. Kvinnan jag träffade var mycket trevlig. & jag håller tummarna för att det finns plats för mig trots att jag var sent, lite väl sent ute. Tur att jag stötte på Emelie där så att hon kunde förklara vart fan jag skulle, för inte var det bra skyltat. Jag mår illa, ska nog ta & vila lite i soffan.

Brådis

Ska bara halsa min fruktsoppa & sedan blir det att springa.  Puss på er

Tisdag

Jag fick ett skrattanfall inatt då jag hörde min sambo skrika "Kan du ehhhh ehehehheh kolla vilket datum det är?" Typ fem minuter efter kliver han upp & ser helt förstörd ut, helt förvirrad. Jag vet inte om han gick i sömnen eller inte, men det gick iallafall att prata med honom. Han är en riktig sömnpratare alltså. Ett gott skratt förlänger inte bara livet, det gjorde så att jag vaknade på rätt sida idag. Wie! När jag bloggat färdigt ska jag bege mig in i duschen & fixa till mig innan jag knallar iväg & träffar Eva. Hörs senare


Plankstek


Min sambo stoppar vår mat i ugnen.

Förr hatade jag plankstek, jag kunde inte med träsmaken. Men nu har jag lärt mig att äta det & är så förtjust att jag nog helst skulle äta det varje dag. Hemköp hade dock ingen oxfilé, så det fick bli rostbiff. Jag hoppas det smakar. Min söta älskling dukar bordet också. Naw så söt. Jag är så oändligt tacksam för att få äran att ha denne man i mitt liv. Visst, han är lite lat & bekväm av sig. Det är lätt att vänja sig vid att alltid få disken diskad, tvätten tvättad & lägenheten städad. Men han är ändå världens bästa. Min absolut bästa vän. Det är han som torkar mina tårar när jag gråter, som kämpar tappert tillsammans med/för mig & som alltid lyssnar. Han är den som helt enkelt alltid finns. Den som jag alltid kan räkna med. Jag har sagt det förr men jag säger det igen, det finns inget som slår sambolivet! Jag älskar att spendera mina dagar & nätter, varenda ledig sekund med han som ska bli far till mina barn. <3

Djupt

Jag hoppas att detta bara är en svacka, en tillfällighet. Somsagt hela denna dag är värdelös på något underligt vis. Det kände jag redan när jag slog upp ögonen. Fråga mig inte varför, för jag har inte den blekaste. Det vore skönt att kunna sätta fingret på vad det är som egentligen stör. & det hade varit så mycket lättare att veta vad detta beror på. Jag hade förstått om jag hade en dålig dag om jag tjafsat med sambon eller med någon vän, men så är inte fallet. Allt är väl egentligen som det ska, men ändå inte. Jag har kommit fram till att jag nog är lite utav en ensamvarg, på sätt & vis får jag väl lov att säga att jag trivs. Men samtidigt vantrivs jag något fruktansvärt när känslorna kommer ikapp. Jag är inte den som måste omge mig med människor för att må bra, jag kan lika gärna sitta ensam eller tillsammans med min sambo & göra något meningslöst. Det behöver inte alltid vara något som händer runtom mig trots att jag är en ganska rastlös själ, faktiskt. Ibland saknar jag dock någonting så fruktansvärt mycket att jag går sönder. & jag tror att det jag saknar är en vän som bara ringer spontant för att fråga "hur mår du?". Även om man inte har tid att prata i timmar betyder detdär lilla något oerhört. Det är det som räknas. Jag saknar någon som ringer & säger "Kom ta en fika!" 

Ibland känns det som om jag vore helt ensam, utan några vänner alls. & det som gör ont & stör mig är att jag faktiskt har vänner. Jag hatar att känna mig bortglömd eller åtsidosatt. Jag tycker inte att jag förtjänar att behandlas så. Många gånger föredrar jag ensamheten, men är det för mycket begärt att vilja höra från er utan att alltid vara den som ringer eller den som skriver först?

Jag kan räkna mina vänner på en hand. & det är med blandade känslor, både glädje & sorg. Visst saknar jag ibland att ha möjligeten att samla ihop ett gäng unga kvinnor för skitsnack, god mat & kanske lite vin. Men mina vänner är som katt & hund, så det vore kanske inte så lyckat? De vänner jag har är de bästa som finns på olika vis. De har alla sina fel & brister men det är ändå något som får mig att älska dem. & jag går itu vid tanken att jag inte är lika betydelsefull för er.

Drar tusen djupa suckar ellernåt?


Idag är en såndär dag då jag inte har lust med någonting alls. Jag kommer på mig själv med att bara sucka, konstant. Tror bestämt att jag låter bli bloggandet.

Sola eller inte sola?

Jag hatar när det är grått & tråkigt, som idag. & typ alla andra dagar när det inte är vår eller SOMMAR :) Jag känner mig lite smått irriterad, ur gängorna helt enkelt. Har pysslat lite här hemma. Funderar på en dusch nu men jag har beslutsångest. Ska jag gå & sola eller inte? Vad svårt det blev. ^^

. . .

Yes, jag fick tvätta :) Vad härligt liksom.

Hm

Så var det måndag igen. Om jag inte minns helt fel så bokade jag en tvättid igår tills idag. Kanske är bäst att kila ner & kolla innan jag packar tvättsäcken, för att vara på den säkra sidan liksom? Någon använde något väldigt illaluktande i tvättstugan igår, jag blev helt yr i huvudet på den korta tiden det tog att flytta brickan på tavlan. Jag tittade faktiskt in för att se vad det var & memorerade namnet på burken, men när jag kom hem innanför dörren efter att ha varit i afffären hade jag totalglömt det. Det var iallafall brandfarligt. & äckligt luktade det. Sånt borde man minsann inte få använda i tvättstugan, tänk om mina kläder blir förstörda? En annan sak jag gått & funderat på är VARFÖR de har 18års gräns på champinjoner på Hemköp, Kungsgatan? Nog för att det är en svamp, men en väldigt harmlös sådan. Nu blir det en dusch & lite diskning. Ciao

Söndag - vilodag :)

Min tanke var att ta en promenad till City Gross för att handla torrfoder till mina monster, men jag känner mig inte speciellt manad att göra någon större kraftansträngning idag. Jag är seg från gårdagen & har ont i nacke & skuldra på höger sida. Tänkte tigga till mig en massage när min sambo vaknar till liv. Jag är fikasugen. Känner för att mysa ner mig på ett fik & snacka skit i timmar. Någon som känner sig träffad? Nej, tänkte väl det. Alltid är alla upptagna när jag har tid att spendera. Det suger. Nu ska jag städa & diska, sedan blir det en dusch & soffmys. Puss på er

Söndag


Bah

Vilken natt. Jag blev osams med typ alla. Förstår egentligen inte riktigt hur alkoholpåverkade personer tänker. Jag har inte deras humor, i det tillståndet tycker jag faktiskt att de inte har någon alls. & jag har inget tålamod för massa slösnack & konstigheter när jag har en kö med tusen otåliga, hungriga gäster.

& visste ni? Att de desperata jävlarna som försöker men inte får någon att gå hem med vid stängning på krogen försöker till&med på en spiknykter, arbetande människa. Hur tragiskt är inte det? Sug min kuk eller nåt.

Jag saknar mitt hår.

Nog för att det växt fort & jag är lycklig för att jag kan ha toffs, men jag är ändå inte helt nöjd förrän det är så långt som jag vill ha det. Att klippa av mig håret var dock ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv. Det fanns ingen anledning att spara på detdär tuggummiruffset. Snart är det 3 månader sedan & jag har inte färgat det en enda gång, använder Goldwells intensivtoning. Dessutom har jag kört med inpackning regelbundet & Lanza´s leave-in. Håret är så härligt nu :)

Sara säger att jag ser kvinnligt snygg ut i mitt korta hår, jag envisas med att tjata om att jag ska spara ut det. Tänker gå omvägar för den jäkeln ska klippa av mig håret. Whattafakk?! Jag älskar dig ändå apa.

Ego


HAHAHA

Något som plötsligt fick mig att skratta är - Kalle har en hund med en människomun.

Kvällssludder

Min msn är helt tom, jag kan inte låta bli att känna mig ensam. Alla förfestar nu i väntan på utgång, alla. (Det är ju lönehelg.) & här sitter jag & väntar på att klockan ska gå, för att knalla iväg & jobba 4 stressiga timmar då alla är på hemgång. Jag är minsann ingen utemänniska utan snarare en hemmamysare, men någon gång ibland skulle det faktiskt vara kul att kunna umgås med vännerna över en bit mat & ett glas vin en fredag eller lördagkväll. Det har varit en omöjlighet den senaste tiden. & det gör ont i hjärtat varje gång jag tackar nej till en kvällsfika. Bara för att jag ska jobba natt. Det är kanske svårt att förstå? Men jag hoppas ni har överseénde. Det är svårt att hitta orken ibland. Framförallt eftersom jag kliver upp mellan tolv-två & sedan inte lyckas somna innan jag ska iväg för att jobba. Hela dagen & kvällen är som en evig väntan. & jag har lite svårt att fokusera på annat än tanken på att jag ska iväg & jobba. Jag stör mig så grymt mycket på att jag inte får lite sömn innan. När jag väl kommer hem på morgonkvisten är jag så sjukt trött men ändå uppe i varv att jag inte kan somna förrän 2 timmar senare. Nattpass är verkligen ingenting för mig. Iallafall inte när det aldrig blir någon helhet. Helgerna blir det oftast nätter & så sover man bort hela dagen. Sedan ska man plötsligt vända på dygnet & vara fit for fight klockan tio. Jag vet inte, jag är nog aldrig nöjd.

VA?

Åh. Tack Sara min lille gullapa. & tack Jonna mitt egna slynmongo. Jag älskar er. Vad skulle jag göra utan er?


Uppdatering.

Anledningen till att det inte blivit något seriöst bloggande de senate dagarna är för att jag haft väldigt svårt att samla mina tankar. Det har jag fortfarande. Men jag tänkte göra ett försök, för att hålla er lite uppdaterade om vad som händer i mitt liv. Häromdagen var jag på infoteket & pratade om studier med en man, han hjälpte mig att räkna ut mitt jämförelsetal & gav mig information. När jag gick därifrån kändes det för en stund som attt jag hade mer kött på benen. Väl hemma satte jag mig ner för att smälta allt & läsa informationen. Jag anmälde mig till högskoleprovet & läste igenom katalogen från universitetet.

Till vissa program jag vill läsa saknas dock behörighet. Jag vill liksom inte söka ett program & hoppas på att jag kommer in & inte veta vad jag ska göra om jag inte skulle komma in. Därför tänker jag söka 6 st olika på universitetet, vilka tänker jag inte informera er om. Det är min hemlighet. Dessutom ska jag söka en annan KY-utbildning. Har redan börjat på det personliga brevet, men än är det långt kvar tills jag är nöjd med det.

Dessa kurser jag saknar finns att läsa upp på Komvux. Men 3 av dem måste jag börja senast på tisdag/onsdag nästa vecka. Har haft mejlkontakt med en studievägledare, men det hann bli helg innan jag fick svar på alla mina frågor. Ska ringa alternativt gå dit på måndag & går det vägen är det jag som sitter vid skolbänken redan nästa vecka. Vad fort allt gick! Men jag orkar inte vänta ett år till. Förhoppningsvis kan jag börja läsa upp det jag saknar, kurser som inte fanns att läsa när jag gick Hotell & Restaurang. & så är jag klar till i höst & kommer förhoppningsvis in på universitetet.

Jag måste med andra ord gå till min arbetsgivare & säga upp mig alternativt ändra min anställningsform till timanställd & att jag arbetar när jag inte har mycket i skolan. Jag vill inte ta mig vatten över huvudet & både studera & jobba samtidigt, det skulle bli mer än jag klarar av är jag rädd för. Jag är nervös & går på nålar. Men samtidigt känns det på något vis som en befrielse, för får jag börja läsa kurserna på Komvux så är jag ju en bit påväg mot mitt mål.

Håll tummarna för mig är ni rara.

Lalala

You give me fever.

Mat mat mat

Jag är sjukt sugen på inbakad oxfilé med massa gott till.

Om gratisbio

Jag sitter ofta på gratisbio, där finns alltid något att göra & det bästa - jag får poäng för det som jag sedan kan byta in mot presentkort. Det finns en mängd olika butiker att välja bland, så jag vågar påstå att det finns något för alla där. Det gäller även erbjudanden. Jag brukar ofta ta prenumerationer på olika tidningar genom gratisbio. Då får jag inte bara härlig läsning & fina gåvor utan också poängen! Jag tycker också att det är superbra att man genom att blogga om gratisbio har chans att vinna ett presentkort på nelly. Bloggandet bedöms enligt några kriterier dels hur välskrivet inlägget är & bloggens utseénde. Man kan få mellan 10-1000 poäng. & 1000 p är ett presentkort på 300:-

Vad väntar ni på?

Lördagsmorgon

Jag fick migrän igår, helt oväntat. Så det var bara att lyfta telefonen för en sjukskrivning. Jag hatar det eftersom jag får skuldkänslor. Men jag vet att jag inte hade klarat av att jobba, risken att jag skulle kräkas på någon var stor. & hur kul hade det varit? Haha. Har inte sovit alls bra inatt. Vaknade tidigt imorse med kramper i magen. Det känns ungefär som att jag har blåmärken inuti magen. Vilken grå & tråkig dag att vakna till sen då. Ge mig vår & sommar nu.

Alla dessa frågor utan svar.

Jag tror jag blir galen. Känner mig helt förvirrad. Men det löser sig förhoppningsvis.


Vad svårt det blev.

Hur fan ska jag göra? Damn, vilken beslutsångest. Jag är nog mest som ett frågetecken just nu.

Hårfärgning på g :)

Idag låg jag kvar i sängen till halv två, sedan begav jag mig mot stan för att handla hårfärg. Det blev även en kalender från Granit. Den blir alltid nersänkt i slutet på januari. Jag tycker 169:- för en kalender är rena rånet, därför väntar jag alltid in i det sista. Kalendern från året innan räcker ju liksom ändå till slutet på januari. Perfekt. Rebecka mötte upp mig på stan  & vi tog en sväng till Chicken Kebab. Vilken besvikelse! Jag som alltid älskat pommen där. Nu är den utbytt mot tjockare slemmiga jävlar. Tummen ner! Så fort jag duschat ur hårfärgen ska jag slänga mig i soffan & vila tills det är dags att knalla till jobbet. Ska mumsa lite godis också, det är ju ändå fredag.

Beslutsångest har jag. Jonna, jag måste prata med en klok ung dam. & då är du den enda perfekta. RING MIG!


Tävlingen är avslutad.

Vinnaren blev Jenny. 

Inköpslista?




Nedräkning

Om en timma & 57 minuter ska jag gå till Max. Mums. Just nu fördriver jag tiden på msn där jag tjatar med Rogga & Emelie. I ögonvrån ser jag min sambos fötter som studsar ikapp med mitt knapprande. Skapligt irriterande!

Jag tar steget ut från garderoben.

& tar mig friheten att fråga chans offentligt på Emelie. För jag är böööög.


Bla bla

Jag ser ut som en indian! Har precis varit & bastat, det var sjuuuuuukt skönt. Vi fick vara ifred, det var med andra ord ingen från andra sidan som spelade oss spratt. Jag ska nog lägga mig i soffan & smeka min sköna hud nu. I love bäbisbodylotion.

Förlåt.

Jag har glömt informera er om att jag går på en strikt diet. Den innebär inte att jag delar portion med vänner utan går mer ut på att jag inte äter alls. Nu ska jag sluta ljuga för er. Förlåt. Jag ser fram emot min promenad till Max när klockan slagit tolv!

Damn good song


Iiiiiiiiiiih


Var god, håll käft!

Alltid samma sak. Så fort jag tar upp ordet studera. Studielån hit & dit. SKULDER. Blabla bla. Jag blir så lack på att min sambo inte förstår att jag har mer ambitioner än att servera fulla, otacksamma idioter mat. Jag känner i hela mitt hjärta & min själ att jag kan så mycket mer & framförallt har jag viljan. & jag kommer att vara olycklig tills jag nått mitt mål. Så enkelt är det. Det är mitt öde. Jag ska studera. Tur att jag är envis & knäcker honom med mina argument. Skönt är det att svärfar är på min sida. Just nu ger jag fingret till allt & alla inklusive min sambo. Tycker alla är så förbannat oförstående, okänsliga & idiotiska. Det finns dem som dränker sina sorger & känslor i sprit, jag bedövar dem med MUSIK.


Hallå?

Följ min blogg med bloglovin.

:.

Jag har fjärilar i magen.

Oh my.

Nu har jag anmält mig till högskoleprovet.

Jag har glömt berätta.



Att jag fyllt läpparna med restylane.
& att jag älskar nyckelben.

Torsdag

Jag låg & sov med ljud på telefonen & bara väntade på ett samtal. För en stund sedan, äntligen(!) ringde det. Men inte fan var det Jonna, utan mamma. Så nu är jag vaken & uppe. Det är så himla skönt att bara ligga i sängen & rulla runt. Mysa med täcket liksom. Aw! Torsdag idag. Egentligen skulle jag & Jonna träffats, får se om det blir ikväll istället. Nu ska jag tillrättavisa mina jävla monster som är totalt galna & river hela vårt hem. Ciao

Stiliga herrar läser också VR.


Följ min blogg!



bloglovin

My perfect life


Lånad bild.

Hon är så glamorös, så förbannat sexig. Jag bara älskar henne.

Missa inte; My perfect life, TV4 tisdagar kl 22.40.

Dagens post

Yes! Jag fick VR :) Nu blir det soffmys minsann.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=875607

Oralsex.



Dom här är härliga vid oralsex.

Så hamnade jag här igen.

Har sökt 6 stycken jobb & nu sitter jag här med min kaffekopp & njuter. Det är så skönt när man gjort kryss för allt som står på listan. Då får man lov att känna sig stolt & fira det med en chokladboll. Snart är det dags för en sväng mer till tvättstugan, ska passa på att hämta posten också. Idag måste jag väl ändå få något i min brevlåda? Jonna har skvallrat om VR :) Ser fram emot att slänga mig på soffan & läsa.


Ey

HAHAHA. Vi gick vilse & kände tydligt att vi inte passade in. :D

Godmorgon

Jag vaknade för en timma sedan, men jag somnade om. Växktes dock en stund senare av min älskling vid sängkanten & två katter hoppandes på mig. Det är segt att ta sig upp såhär tycker jag. Förr hade jag inga problem med det, då gick jag upp klockan fem & åt gröt. Bara tanken på frukost nu är jobbig, mår alltid illa & kan inte äta frukost förrän efter tolv typ. Antar att det är en vanesak? Det är snart dags att knalla iväg. Återkommer senare, när jag är vaken, för det känns typ som jag sover fortfarande.

Vill ha!


Så himla söt. Jag tror jag är kär.

Gäsp

Jag slumrade till på soffan & när jag vaknade var allt jag kunde tänka "Fan vad jag älskar mig själv". Det är härligt att somna helt oväntat. Den förmågan verkligen älskar jag. VARFÖR har dom inte släckt adventsljusstaken i industrilandskapet? På tal om något helt annat liksom. Julen har ju redan dansats ut. Jag känner mig helt tom, sjukt trött men samtidigt busig. Min sambo får stå ut med mina konstigheter. Stackarn. Imorgon ska jag upp tidigt! Bah. För att göra ett ärende. Sedan ska jag tvätta minsann. Fast det tycker jag om. So long suckers

HAHAHA

Jonna, kommer du ihåg vår resa från lagret ner till stan? Då bilen bara gick på tre(?) cylindrar & stannade hela tiden? Jag kan inte sluta skratta. Minns du hur lyckliga vi var för att vi fick sluta aptidigt & hur sugna vi var på Kinamat? HAHAHAHA.

Grattis på treårs-dagen :)

Idag, för tre år sedan klarade jag min uppkörning. Grattis till mig!


& ett stort tack till världens bästa svärfar som tjatade på mig & framförallt gjorde det ekonomiskt möjligt för mig att ta det jävla körkortet. Det gick på ca 25000:- sammanlagt.

Då gick jag först på Haga, jag hatade det stället, jag hatade alla äckliga körskolelärare. Slutade när mitt "paket" med 20 körlektioner var slut. Tog en paus. Därefter började jag på Centrala & fick samma körskolelärare som min mamma hade när hon tog körkort för en sisådär 20 år sedan. En härlig med bestämd kvinna vid namn Yvonne. Hon undrade vad jag gjort på förra körskolan eftersom jag fortfarande inte börjat köra efter skyltar osv. Vill ni veta vad jag gjorde? Backade, flera dubbellektioner. Nej, Haga har jag inte mycket för. Enligt min mening är de bara ute efter pengar & jag vet ett flertal som instämmer.


Mystisdag :)






Har du koll på kroppens erogena zoner?

Det är inte bara kuken och musen som vill bli stimulerade när du har sex. En erogen zon är ett område på kroppen som är extra känslig och som ofta resulterar i upphetsning. Beroende på individen kan de erogena zonerna variera, men det finns några ofta vanligt förekommande.


Könsorganen
Det första man brukar tänka på när man pratar om erogena zoner är könsorganen, med fokus på kuken hos killar och klitorisen hos tjejer. Det här är kanske inte så konstigt eftersom att det oftast är här sexet slutar så att säga. Generellt sett gillar killar att bli smekta på kuken och tjejer att bli smekta på klitoris. Men det är inte allt. Hos killar kan exempelvis pungen och området mellan pungen och anus också vara erogena zoner. Hos tjejer har vi den mytomspunna g-punkten som så många letat efter men inte alltid hittat. G-punkten, som ligger på ovansidan en bit i slidan, fick sitt namn av den tyska gynekologen Ernst Gräfenberg som var den första att omnämna dess existens så sent som 1950.

Läpparna, tungan & munnen
Vem har inte blivit avtänd av ett dåligt hångel? Och ibland kan ju ett bra hångel nästan vara bättre än sex. Här finns det mängder av nervtrådar som för vidare alla känslor när man både får och ger kyssar och smek. Men var försiktig, för ett allt för överdrivet användande av tungan kan få motsatt effekt.

Brösten & bröstvårtorna
De flesta tjejerna har säkert upplevt att killar inte ser dem i ögonen. Och det finns en naturlig (dock inte någon ursäkt) förklaring till det. Killar älskar tjejers bröst. De älskar att titta på dem, leka med dem, smeka dem och kyssa dem. Eller som Steve Martin sa en gång: "Jag skulle aldrig kunna vara kvinna. Jag skulle leka med mina bröst hela tiden".

Som tur är gillar många tjejer att bli smekta och kyssta på och omkring brösten. För kom ihåg, att pang på rödbetan inte alltid är bästa metoden. Bröstvårtorna är två delikata saker som gillar att ömsom kyssas, ömsom smekas och hos vissa nafsas i hos både killar och tjejer.


Öronen
Öronen är en känslig punkt i dubbel bemärkelse. Det kan vara otroligt upphetsande att ha någon som nafsar och slickar en i och runt öronen och öronsnibben. Men, och det är ett stort men, somliga människor kan tycka det rakt motsatta. Att öronen ska man hålla sig ifrån. Så det är att rekommendera att pejla av läget innan du sticker in tungan.


Analen
Hos somliga ett stort no-no, medan andra inte kan tänka sig sex utan analsex. Men kom ihåg att analsex kan betyda så mycket mer än det klassiska in-och-ut. Det går lika bra med lite tunga.


Fötter & tår

En klassisk fetisch. Det finns de som likt Bradford Meade i Ugly Betty går igång ordentligt på ett par välsvarvade fötter. Och en bra fotmassage kan göra under för både fötterna och sexlivet.


Nacken & halsen

Det här är en otroligt känslig region på kroppen hos de allra flesta. Här gör man bäst i att låta tungan, läpparna och händerna göra ett noggrant jobb för att partnern inte ska känna sig åsidosatt. Men se upp så du inte lämnar några spår (såvida du inte vill) i form av så kallade sugmärken för området runt nacken och halsen är väldigt känsligt.


Hjärnan

Avslutningsvis har vi då den kanske absolut största erogena zonen av dem alla - hjärnan. För utan hjärna ingen stimulans över huvudtaget och utan stimulans lär det inte bli något åka av. Det är också hjärnan som tar hand om våra känslor som i sin tur avgör vem, vad eller vilka vi tänder på. Här kan man även passa på att nämna ögonen som skickar synintrycken till hjärnan. Pröva att inte röra vid din partner någon gång utan låt ögonen bara vandra över honom/henne.

Hittade texten här.


:)

Jag har precis varit ute på en promenad i regnet. Stannade till vid solariet & fuskade till mig lite snygghet :) Det var skönt som fan. & absolut värt den vidriga promenaden med regnet fallande rakt i ansiktet som en kulspruta. Nu väntar jag på att ugnen ska bli varm så att jag kan baka av mitt bröd. Frukosttajm liksom.  Hoppas ni får en fin dag.


Lalala :)



I never knew
I never knew that everything was falling through
That everyone I knew was waiting on a queue
To turn and run when all I needed was the truth

Vilket fint väder, jag tror det blir en promenad.

Det knackade på fönstret nyss, underligt tänker ni eftersom jag bor fem våningar upp, på taket. Nog är det omöjligt att ta sig dit, om man inte kan flyga. Det har inte mina kompisar, duvorna några somhelst problem med. Att flyga. Stackarna var hungriga & dyngsura av det äckliga regnet. & jag har fått lägga en disktrasa som samlar upp vattnet som letar sig in. Bob ligger helt stilla & iakttar sina dyngsura vänner. Jag tror han skulle bjuda hem dem om han fick. Det är något speciellt med honom & duvor alltså. Jag har varit vaken från & till hela natten, tevetittande i soffan.Men jag sov tydligen som en stock med mina bilson instoppade i öronen imorse, för jag hörde inte när min sambo startade datan ens. Enligt honom hade katterna lekt rövare & sprungit över mig där jag låg & snarkade. Kanske var det då jag var mitt i min underbara dröm. Kanske var det därför jag "vägrade" låta mig störas? :) På NT läser jag att det varit ett bombdrama på Stockholmsvägen inatt. En militär granat hade kastats in genom ett fönster. 32 personer som bodde i huset fick evakueras. Det & mycket annat får mig att undra vart fan världen är påväg? Jag minns förr. Då läste jag om våldtäkter, rån, mord & skottlossningar. Då kändes det så avlägset, det hände inte här. Verkligheten har tyvärr blivit en annan. Snart vet jag inte om jag vågar gå ute. & hur normalt är det? Jag tycker det är en rättighet att kunna gå trygg ute.

Onödigt fakta

Hur bor du: Lägenhet, centralt, med sambo & två katter.
Brukar du komma i tid: Alltid! Finns inga undantag.
Hur lång är du: 1.70 cm.
Kan du laga mat: Nja. Överlåter helst det till sambon.
Vad jobbar du med/pluggar du: Halvtid på McDonald´s.
Vad har du på dig just nu: Stor svart t-shirt.
Har du någon fobi: Många. Blandannat spindlar, hissar, hälsenor.
Hade du en bra kväll igår: Jag minns bara hur sjukt trött jag var.
Vilket är ditt senaste inköp: Kokosbollar med vitt kladd.
Din favoritdryck på morgonen: Oboy. Dygnet runt.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Tomten.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja, ungefär halva natten.
Vad hade du sönder senast: Oj, jag minns inte.
Vem snackade du med senast: Niklas.
Varm favoritdricka: Te.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Kolsyrat vatten eller Cocacola.
Alkoholhaltig favoritdricka: Redbull vodka.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Det var lääänge sen.
Saknar du någon just nu: Jonna & Jonna.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Det beror på vilken sida jag vaknat på.
Någon jag stör mig på: Det är min hemlighet.
Intressen: Musik, promenader, pyssla i hemmet, vännerna, sambon & katterna.
Senaste person du kramade: Niklas.
Senaste person du ringde: Rebecka.
Senaste person som ringde dig: Försäljarjävel. Jag svarade & la på.
Vad drack du senast: Mjölk.
Vill du ha barn: Absolut, två eller tre stycken.
Längtar du till din nästa födelsedag: Nej, jag vill inte bli äldre.
Har rakat dina ben någon gång: Ja, vem fan har inte gjort det?
Är du sugen på något nu: Nej, jag är mätt & belåten.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Nuförtiden ingen.
Använder du hudkräm: När jag orkar.
Attraheras du av män med skägg: Det tror jag inte?
Micro-pop eller poppa själv: Hatar popcorn.
Brukar du baka: Yep, kladdkaka & äppelpaj.
Röstade du i det senaste valet: Nej. Bryr mig ärligt talat inte.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Absolut!
Vilken låt lyssnade du senast på: The Fray - Over my head.
Har någon annan sovit i din säng inatt: Min sambo.
Vad tycker du är äckligt: Att gnida benen ihop när det är stubb på g.
Har du pengar på mobilen: Några kronor.

. . .

En undersökning publicerad i University of Texas listar svaren från 400 universitetsstudernade på deras främsta orsaker till varför de har sex.

På plats 49: Jag ville avsluta förhållandet.

Okej?

Over my head :)

Jag är klar med städandet, äntligen! Men duschen är tyvärr upptagen nu, damn. Får ta min efterlängtade dusch sen. Jag känner mig så förbannat duktig nu & vårt hem är så fint överallt nu, vårt förråd i källaren är dock överfullt. Jag hatar känslan av tomhet.

And suddenly I become a part of your past

Det gör ont. Själen värker.


Kärlek;



I found God on the corner of
First and Amistad
Where the west was all but won
All alone smoking his last cigarette
I said, "Where you been?"
He said, "Ask anything".

Where were you
When everything was falling apart?

All my days were spent by the telephone
It never rang and all I needed was a call
It never came to the corner of First and Amistad

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you?
Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

In the end
Everyone ends up alone
Losing her
The only one who's ever known
Who I am
Who I´m not, who I wanna be
No way to know
How long she will be next to me

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you?
Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

Early morning the city breaks
I've been callin'
For years and years and years and years
And you never left me no messages
Ya never sent me no letters

You got some kinda nerve
Taking all our world

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Where were you?
Where were you?
Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you?
Where were you?
Just a little late
You found me, you found me
Why'd you have to wait?
To find me, to find me

Visste ni att...

Kvinnor är mer benägna att vara otrogna när de har ägglossning.

Storstädning :)

Allt är en enda röra hemma just nu, jag håller på att storstäda. Det är ett riktigt stort projekt jag dragit igång. I sofforna står massa säckar, påsar & saker som jag ska bära ner till källaren. & lite överallt står sopcäkar som ska slängas, såklart. Min älskling kom hem tidigare än jag väntat mig & störde, men som tur var skulle han iväg med Johan & träna :) Jag vill vara ensam när jag städar, så att jag kan virra runt överallt samtidigt, lyssna på hög musik & framförallt sjunga med. Att städa är faktiskt kul & det är så skönt sen när det är gjort, då ska jag slänga mig i en dusch & ta hand om mig själv, sedan blir det att slappa resten av kvällen. Kanske lite bloggande också, återstår att se. Egentligen känner jag för en promenad men vädret är inte speciellt lockande, så det blir nog inget med det. Nej hörni, nu är min paus slut. Bara att återgå till städningen :)


Jag drar en djup suck.

När fan kommer våren? Jag känner mig inte alls motiverad att om en liten stund knalla ut i detta snöblask, men jag måste. Hade ingen större lust att ens vakna då klockan ringde, men här är jag nu. Känner mig helt förstörd pga sömnbrist. När jag kommer hem ska jag sova. För jag är ledig i 3 dagar & behöver inte bry mig om att klockan ringer eller att jag sovit mitt på dagen & stannat uppe hela natten. Vi hörs senare minsann.

Jag hoppas vi ses snart :)



Kära vänner, jag vill tillägna er några välförtjänta rader. Saknar er vareviga dag & önskar inget hellre än möjligheten att få spendera lite tid mer er. Oavsett om ni är en kilometer bort eller flera mil, så gör saknaden lika ont. Men trösten är att jag alltid kan ringa er för att få höra era kloka ord. Bara prata bort tiden. Jag är tacksam för att våra vägar korsades & att ni blev en del i mitt liv. Nu skulle jag aldrig kunna föreställa mig ett liv utan er. Jag älskar er så otroligt mycket.

Ni har en oersättlig plats i mitt hjärta.


. . .

Vanligtvis tycker jag om apor, men det finns en sort jag inte tycker om. Härmapor.


oh no

Jag somnade på soffan. Nu ber jag om att få sömn inatt :)

Tina Turner?

Jag är så sjukt trött! Tvingade upp mig själv  trots att jag inte sovit mer än fem timmar. Imorgon ska jag upp klockan tio, så jag vill kunna sova ordentligt inatt & inte somna framåt småtimmarna. Sjukt trött var jag även igår, fick ett antal skrattanfall, kul hade vi :) Det var ganska lungt faktiskt. Jag förstår bara inte vad det är för fel på folk! Någon hade klottrat ner en soffa & på golvet var en stor osammanhängande fläck, mest som massa små fläckar. Mina kollegor satsade på blåbär medan jag var tvärsäker på att det var bläck & jag tror minsann att jag hade rätt. Fläckjäveln gick såklart inte bort, men jag gjorde ett tappert försök & blev supersnurrig på köpet.

Många välbekanta ansikten också, det är alltid kul. Tessan & Johnny var där en sväng & Emelie. Det blev lite kramar & skitsnack när hon hittade mig tjuvrökandes ute. Där hittade även en ganska ball niggah oss. Han envisades med att Emelie var lik någon kändis. Inte Madonna. TINA TURNER! Ni skulle hört honom babbla alltså, skön dialekt som fan :) Hanna & Kenny var också förbi en sväng & fördrev lite av min tid som egentligen skulle gått åt till att städa. Natten gick fort ändå & supersnabbt gick det hem eftersom jag fick skjuts av Sandra & Kim. Så rart :)

Nu ska jag försöka hitta något ätbart & sedan slappa tills jag slår ihop igen. Kanske äta lite godis, för det är jag värd.

Mätt & belåten

Nu ska jag slänga mig i soffan & försöka få lite sömn, är mätt & belåten. Precis hemkommen från restaurangen med Niklas & svärfar :) Thailändskt. Mums. Sprang på Saris på kungsgatan, kramkalas wiiiiiiie! :) Vi måste ses snart? Väldigt snart. Nej, sömn känns som det enda rätta om jag ska ha tålamod att jobba sen. Godnatt

Love it!

cause when you lose somebody like that
you can't erase the memories
and you can't forget the places you've been
and the things that you seen
their a part of your life forever
nothing can ever change that feeling
cause when you lose somebody like that
they stamp your heart

Tränar du?

Hitills idag har jag hunnit med att kliva upp, smsa Rebecka & dra med henne till solarieöarna. Så skönt det var att sola, ni anar inte :) Vi tog oss dessutom en fika & det var verkligen supermysigt. Det ska bli mitt nya favoritställe. Ute var det kallt & när vi kom in gjorde det hemskt ont i öronen. Nu tänkte jag sätta fart med disken & ta mig en dusch innan min älskling kommer hem från träningen. Annars får vi slåss om duschen & det blir aldrig jag som vinner över dendär envisa åsnan. Jag beundrar honom som tar sig iväg & tränar, varje gång han gör det får jag liksom lite småångest över att jag aldrig tar tag i träningen. För det är något jag verkligen måste, men måsten är somsagt tråkiga. Det känns lite som att jag protesterar mit mig själv, men till vilken nytta? Jag vet hur bra jag skulle må om jag lyckades bygga lite muskler, är somsagt inte ute efter att bli smal, utan att bygga muskler helt enkelt. För att slippa smärtan jag dras med. Under alla mina besök hos läkare, kiropraktorer & sjukgymnaster frågade alla hur jag ens kunde stå med min obefintliga muskelmassa. Det om något borde gett mig en tankeställare, men inte. Visst har jag tänkt på det, men inte tog jag till mig & satte fart. Jag skulle vilja ha en riktigt driven & målmedveten träningskompis, som kom hem & slet upp mig från soffan. Det är nog vad jag behöver. Någon att träna med & under tiden prata om allt & inget, för att få det att verka kul liksom.  Om jag bara tog mig iväg en gång så tror jag att jag skulle finna charmen med träningen. Varför är det så förbannat svårt, det där första jävla steget? Nog om detta, jag är så jävla trött på mig själv. Nu ska jag göra något jag är världsbästa på & som jag faktiskt älskar - diska! Over & out

Bloggdjungeln är ett jävla träsk


Det känns mer & mer som att ingen har något eget att komma med. & det är inte okej att plagiera. Hur kul är det att klicka sig runt på olika bloggar & läsa samma sak, om & om igen? Jag går min egen väg, det har jag alltid gjort & kommer alltid att göra. Jag kör inte på säkra kort, jag efterfrågar inte vad ni vill att jag ska skriva om för att ni ska komma hit eller för att ni ska stanna kvar. Jag skriver ärligt & rakt från hjärtat, ibland bara värdelöst skit, men det är sån jag är. I ärlighetens namn bloggar jag inte för eran skull, utan för min egen. Jag älskar att få skriva av mig, det är som terapi, ett sätt att undvika att bli galen, trots att jag inte blottar allt utan skriver i gåtor ibland. Jag vet att jag aldrig kommer bli en storbloggare, men det är inget jag gråter över. Jag gör detta för att jag älskar det, helt enkelt.

Msn, du är min bästa vän :D


& jag kunde fan inte bry mig mindre.


 

Jag kokar av ilska, är så förbannad. Det finns människor till allt tydligen. Men vissa är för tragiska för att vara sanna. Jag förstår det inte. Hur omogen är du inte? Jag förstår inte hur du själv kan ha undgått att se vilken  förbannat tragisk & sorglig figur du faktiskt är. Hela du skriker av desperation. & det ena jag tänker är att om vi så vore ensamma på jorden SKJUT MIG! För jag skulle aldrig någonsin vilja vara någonting med dig.


Någon gång växer väl du också upp kan man hoppas, så att du får ett värdigt liv menar jag. Tills dess njut av antibiotikan.


Lite fredagslyx :)


Jag har ätit chokladpudding & druckit ett halvt glas vitt samtidigt som jag avnjöt en massage. Det kallar jag härligt fredagslyx :) Jag upptäckte precis att jag MÅSTE färga håret, en hemsk råttfärgad utväxt visade sig. Det får bli första-projekt när lönen kommer om en vecka. Imorgon tänkte jag vakna skapligt för en sväng till solarieöarna. På eftermiddagen är vi bjudna på restaurang & klockan ett ska jag jobba. Nej hörni, nu ska jag fortsätta konversera med min spegelbild Sara. <3

Jag har sparat många fina ord.


"När jag ser dej som person så är du en vinnare, du om nån är en vinnare.
Du är inte som nån annan, du är den enda bra."

"Ida. Det slog mig plöstligt hur mycket du har hjälpt mig. Jag vet inte ens om jag skulle sitta här idag, om det inte vore för dig. Hade jag en hedersmedalj skulle du få den. Glöm aldrig att jag älskar dig. Tack! Jag ska aldrig glömma Ida. Aldrig hur vi höll varandra vid liv."


Mycket har jag sparat i mitt minne & i mitt hjärta också. Jag älskar känslan en riktig vän eller en riktig kärlek får en att känna.

Gynning.


Det jag älskar med Gynning är att hon är ärlig, hon är sig själv fullt ut & spelar inget spel. Dagens inlägg, med ett svar till BlondinBella är klockrent!

"..i boken skrev jag hur det verkligen var och försökte inte framställa mig själv på ett bättre sätt."

"Jag vill inte samla pluspoäng på att vara politiskt korrekt. Jag vill bygga ett långsiktigt förtroende hos mina bloggläsare/fans som baseras på 100 procent ärlighet."


Nu ska jag kolla på Let´s Dance faktiskt. Men inte för att BlondinBella är med, nej henne har jag inte mycket för. Jag hoppas att hon åker ut, men först att hon glider ur Jonathans grepp för att hon har för mycket handsvett!

När du faller, orkar jag för två.


Vetskapen att någon man verkligen älskar & bryr sig om mår dåligt är nog det värsta som finns. För hur ont gör det inte när man ser personen bitvis falla isär? & hur misslyckad känner man sig inte när man står där & bara ser på, maktlös & otillräcklig? Det gör ont när det finns så mycket man vill & kan göra fast inget är tillräckligt för att laga en trasig själ. & det spelar ingen roll hur mycket jag älskar dig förrän du älskar dig själv.

Fallen angel


You don't mean nothing

I don't want ya

I don't need ya

Never loved ya

You're nobody

And never make it

You're a mistake

Vem får nog av Chris Brown egentligen? Inte jag. Åh. Det är fredag, jag är trött men ändå känner jag mig rastlös & uttråkad. Min sambo ligger i sängen & läser. Det är den andra boken han läser i sitt liv. Därför vill jag inte störa honom :) Var nyss inne med kinder & jos till honom & så fick han en puss. Han var så söt när han kom hem, kramade om mig & pussade mig, bara sådär spontant. Jag blev så glad, för en sån liten sak. Det är det extra som gör allt. Faktiskt.

Själv väntar jag på att Ego Woman ska komma ut. Den är med all säkerhet lika klockren som Gynnings första bok, som jag verkligen älskade. Förtillfället konverserar jag med Sara på msn. & jag känner mig så fruktansvärt tråkig! Som att jag andats ut all luft. Jag sitter här helt ihopsäckad. Proppmätt är jag också, så det får nog bli mys i soffan. Om inte du vill roa mig?


Fakta:

:: På franska heter flatlöss Papillons damour, alltså kärleksfjärilar.

:: Det finns faktiskt studier som visar att ditt humör kan förbättras av att din vagina utsätts för sperma.

:: Mannen ejakulerar i genomsnitt 15 liter sperma under sin livstid.

:: Snitthastigheten på en ejakulation är 47 km/h.

:: En tesked sperma innehåller ungefär 8 kalorier.

Homofober tänder mer på bögporr.
En studie visade att män med homofobi oftare visade tecken på sexuell upphetsning om de blev utsatta för bögporr, jämfört med män som var mer toleranta mot det.

Jag kan ha håret uppsatt!



& för det är jag lycklig, ni anar inte :) Håret växer väl ungefär 1 cm i månaden? Mitt hår måste växa mer, för fan så långt det har blivit. Underbart! Nu återstår att klura ut vilken hårfärg jag vill ha. Svårt. Jag får liksom beslutsångest. Tips? Det är kallt idag. Jag som hade hoppats att slippa kylan, trodde att våren var på intågande. Så fel jag hade. Disken är iallafall avklarad, nu återstår duschen. Sedan ska jag nog ta en storstädning, om jag inte hittar något roligare att göra ;) Adjöken

Godmorgon :)


Huvudvärk är bland det värsta som finns, idag är jag helt slut. Det är fredag & jag är ledig, yey! Imorgon däremot ska jag jobba natten & det är inget jag ser fram emot, ni förstår säkert varför. Ska snart sätta fart med disken & sedan blir det en lång härlig dusch. Som ni ser har jag ny design, det ska bara finslipas lite :) Hörs senare

Huvudvärk

Åh, jag har huvudvärk :( Det suger! Det blir minsann inget flitigt bloggande idag, så nu vet ni det. Ciao

Äru bäng ällä?

Jag vaknade innan klockan! :) Har hunnit med att duscha & under tiden jag självtorkar hamnade jag här med mitt oboyglas & några skorpbitar. Inatt hade jag världens sjukaste dröm. Synd bara att jag inte minns den i detalj nu, det gjorde jag när jag vaknade upp på soffan & skulle gå till sängen. På tal om drömmar, min sambo pratar alltid i sömnen. Häromnatten bad han mig stänga av dammsugaren. & så skrek han "äru bäng ällä?" Jag tyckte det var så förbannat kul, skrattade nästan ihjäl mig. Nej, hörni klockan börjar bli mycket. So long

Skorpsmulor & sånt



Nu ska jag smula ner soffan med skorpor tänkte jag. Har ni någonsin tänkt på hur himmelsk gott det faktiskt är med skorpor? Varje gång jag käkar det får jag en liten nostalgitripp, till dagis då det åts skorpor tillsammans med nyponsoppa. Åh. Jag blev riktigt brun & snygg efter solningen. Men min hud är så torr, alltid, men speciellt såhär års. Jag handlade natusans bäbis-bodylotion. Det känns inte jobbigt att smörja in sig längre när resultatet blir supermjukt! Lyckad investering med andra ord. Sov middag förut, det var underbart. Problemet är bara att jag inte vet hur jag ska somna nu. Ska upp tio imorgon & det är tidigt i min värld! Ska jobba tre timmar bara. Sedan ska vi åka till mamsen! Det är på tiden, senast jag såg henne var julafton.

Sist men inte minst vill jag sända en tanke & tusen varma kramar till pappa, farmor & farfar! Tänker på er. <3

Tävling!




Jag var en av alla som bloggade om fargadelinser.com & nu har jag fått min personliga kod så att jag kan beställa ett par gratis linser (Freshlook). Jag vet att många som bloggade på något vis inte blev godkända & därmed bittra, vilket jag också skulle blivit. Därför tävlar jag nu ut mina! Du får själv gå in på sidan & välja färg - UTAN STYRKA, så beställer jag dem & skickar till dig.



För att tävla
Gör ett inlägg i din blogg om tävlingen med bild, länka till mig & kommentera så att jag vet att du är med.
(Glöm inte skriva vilket par du valt!)


Vill du öka dina vinstchanser?
Bli medlem på gratisbio, ange yra som värvare. (2 lotter till dragningen) Blir du "aktiv medlem" dvs att du samlar ihop 100 poäng utöver välkomstpoängen får du fem lotter till dragningen. (Glöm inte ange ditt medlemsnamn om du blir medlem.)


Glöm nu inte;
att ange mejladress så att jag kan kontakta dig om du vinner!
skriva vilka linser du vill ha.
att skriva ditt användarnamn på gratisbio om du blivit medlem.


Tävlingen avslutas Fredag den 23 januari. Lycka till!

:. Bör tilläggas att detta inte är tävlingen jag pratat om, så håll utkik :)

Orgasm i sömnen.

Jag har funderat över en sak. Det har hänt mig flera gånger, jag får orgasm när jag sover. Det känns ganska ballt faktiskt. Har det hänt dig?

Fakta: Ungefär 40% av alla kvinnor får orgasm i sömnen och det verkar bli vanligare ju äldre man blir.


Bilder från gårdagen



Solning & promenad :)

Jag klev precis ut från duschen :) Kilade iväg på en promenad i solskenet & tog en sväng till solariet också. Nu känner jag mig otroligt sexig! Vad mycket lite bränna kan göra. Älskling & jag fuskade med pizza till mat idag. Men det kan jag göra, jag är inte den som är den som är smällfet. Haha^^


Oj!

Handbojor går under Bondage på sajter där man kan köpa sexleksaker. Nu känner jag mig lite snuskig!


Ey!

& somsagt, håll utkik efter min tävling som dyker upp inom snar framtid! Det spelar ingen roll vem du är, alla är välkomna att tävla.

Angående rakhyvlar

Vad använder ni för rakhyvlar när ni. . rakar er, såklart!?

Det var ett jäkla tjat ett tag på några kollegor & vänner, de tyckte minsann att jag skulle testa dyra rakhyvlar för kvinnor. De skulle vara så mycket bättre. Det kan jag fan inte hålla med om. Jag föredrar manliga engångshyvlar faktiskt. Speciellt på lite mer intima områden, de är så små & smidiga & man blir vekligen renrakad :) Woho.

& när jag ställer en fråga, är det meningen att ni ska svara. Det förstår ni väl själva? ;) Jag vet att ni alla rakar er, iallafall benen. Hur det ser ut mellan benen på er bryr jag mig inte om, för jag ska inte gå ner på er ändå.


Blubb :)


Jag blev fikasugen, eller sugen på sällskap så jag & Emelie tog en sväng i hennes racerbil till McDonalds ute vid Maxi. Vi har alltid en tendes att hamna där på något underligt vis, idag var det dock planerat från första stund. Jag var sjukt sugen på El Nacho Chicken JR. Så gott! Där blev vi kvar en bra stund & pratade på om allt & ingenting. Gloapan gjorde oss sällskap i smyg, vilket gjorde Emelie helt varm inombords. Hon har haft en crush på honom i flera år i tysntad, men idag äntligen lättade hon sitt hjärta. Jag ska vara bestman när de gifter sig i sommar. Det är verkligen en ära & som tack ska jag bryta traditionen att fadern för bruden till altaret, det ska Emelie få göra när jag står brud.


Katter är livet.

Att ha katt är visserligen inte som att ha hund, men det är verkligen att ha ansvar för ett liv. En katt är underbart sällskap, de är väldigt självständiga till naturen, MEN de har behov av närhet, lek & kel. Omvårdnad helt enkelt. Jag tycker det är bra med lagen som infördes i fjol. - Ensam hemma gäller inte längre för hundar. Och inte heller för katter. De bör inte lämnas ensamma längre än sex timmar enligt jordbruksverkets rekommendation.

Jag har funderat på hund
en längre tid, men jag vet inte om jag riktigt är redo för mil-lång morgonpromenader, kiss/bajsande hit & dit flera gånger om dagen & tränande & aktiverande av hunden. Det är verkligen en dröm, men det får bli ett senare projekt. Jag tror att jag mer är en kattmänniska. Tänk vad skönt att slippa gå ut när det regnar & det slipper ju jag eftersom jag bara har två katter :)

Tacka vetja katt. Det är det bästa som finns. Vad jag älskar mina små troll! Jag kan sitta & titta på dem i timmar när de leker tillsammans. Bobs favoritleksak är ett orange sidenband & Jeppe är förtjust i ihopknycklade kvitton eller vikta trisslotter. Fast då är det med matte eller husse det ska lekas. Bob får inte nog av att leka i sängen med sitt sidenband & Niklas. Aw.


Undrar?


Jag frågade min älskling häromdagen hur många gånger vi haft sex. Han visste inte & jag har inte direkt hållit räkningen. Undrar hur många gånger det är? Fem år. 365 dagar x 5. Fast det går ju upp & ner, det är inte alltid vi har sex varje dag. Fast det kanske går jämt upp eftersom i början är väl alla som kaniner? HAHA

Åh :)


Från ooups!

Undrar vad min sambo skulle säga om han hittade mig med denna efter jobbet? :)

Hörni! Håll ögonen öppna, för inom snar framtid kommer jag att ha en tävling på bloggen.
Vem min sponsor är förblir hemlighet ett tag till, också vinsten. Men håll utkik!


Bla bla bla

Snart ska jag bege mig ut på en promenad, men först ska jag invänta att maskinen blir klar så att jag kan hänga tvätten :) Himlen är blå med massa fluffiga vita moln, det får mig att känna lycka på något underligt vis. Våren & sommaren känns inte alls långt borta. Behagligt var det ute också, var ute en sväng förut för att posta ett brev åt min sambo. När jag kommer hem sen ska jag ta mig en dusch & slänga mig i soffan & läsa cocmo, som jag hittade bland posten idag! Tidningar har en tendens att dyka upp när man mest behöver dem. Åh. Ska försöka tigga till mig en massage också. Min nacke & skuldra på höger sida är helt fucked-up. Det är en arbetsskada, tråkigt men sant. & jag som är så ung! Jag tror det är en kombination av när jag tappade en tung kartong på mig själv från D-nivå, att mina behov & förbud ignorerades av arbetsledarna. (Jag hade lyftförbud ett bra tag.) & säkert också när jag trillade illa på en prislapp. Allt händer på höger sida liksom. Efter den första akuta nackspärren & inflammationen i infraspinatusmuskeln har jag aldrig blivit helt bra. Mina smärtor gör sig påminda när jag lyfter eller har jobbat i högt tempo & inte riktigt tänkt på vad jag gör & hur jag gör det. ^^ Så himla tråkigt. Nog om det :) Ska äta skorpor nu. Ciao

Handfatet - en plats för sömn? :)





Handfatet har minsann blivit Bob nya favoritsovställe. Han dissar till&med klätterställningen för handfatet. Är han inte för söt? Åh.

Broken heart parade


Undrar


. . när min älskling kommer hem? Här ska firas! Fem år fem år fem år. Helt ofattbart samtidigt som det känns som att det varit vi föralltid, för jag minns inget annat :)


Ih


Mini, Nalle, Jeppe & Knyttet/Herr Svartenbrandt


Jeppe, Mini & Herr Svartenbrandt


Nalle, Mini & Herr Svartenbrandt


Jag brukar sakna mina bäbisar, undra hur de mår & om de är stiliga. Ni anar inte hur mycket jag grät när de tre små knyttena hämtades. Om jag hade haft en egen lägenhet redan då hade jag nog behållit alla fyra, faktiskt. Tänk vad ballt att ha fyra syskon :)

HAHAHA

Sara är sjuk, eller hon har blivit. Jag vet inte vem hon tror att hon är, jag vet bara att hon tappat bort sigsjälv någonstans mellan Hageby & Maxi-rutterna. Häromdagen kom hon utklädd till mitt jobb & handlade 20 cheeseburgare. Det kostade 200:- men det har hon råd med eftersom hon föddes som pojken med guldbyxorna. Vid detta tillfälle var hon utklädd med röd jacka & silvrigt hår uppsatt i en tofs mitt uppe på huvudet som Lilla My. En sak är säker, det spelar ingen roll vem hon tror att hon är - för mig är hon alltid Sara Sköldpadda & jag älskar henne så.

SARA!



FÖRLÅT att jag ljög för er. Sara kom inte utklädd. Det var någon annan som gjorde det. Ni Norrköpingsbor kanske ser vem min fina illustraion föreställer? VAVAVA? Förlåt alla, men framförallt Sara. Ett gott skratt förlänger livet. Jag kissar snart på mig.

Ps. JAG HAR INTE SIMHUD MELLAN TÅRNA.


Hej bror, jag saknar dig :)


Balle



Håll koll på antalet juck med denna penisring med inbyggd juckmätare!

Från intima.se

Hur mycket betalar du i elräkning?


När jag bodde själv betalade jag aldrig mer än 300:- i månaden. Jag & Niklas betalar nu ca 1000:- per månad.  Det låter inte ens rimligt & jag har svårt att förstå fakturan. Dock blev jag informerad om att vi har det dyraste avtalet när jag ringde kundtjänst. 89 öre per vafan det nu är.

Vad är nätavgift? & varför betalar vi 226:- för den?

Vad är det i vår lägenhet som drar så förbannat?  Vi har värmegolv & en 42tums plasma. Min sambo tror dock att datan är boven, men jag som inte är haj på datorer förstår inte hur ett grafikkort eller vad det nu var, kan dra så mycket el.

2004 01 12 - då vi två blev en



För fem år sedan befann jag mig på Niklas pojkrum, datumet var den tolfte januari tvåtusenfyra & det är datumet då vi två blev en. Jag minns hur länge jag kämpade för att få min prins & samtidigt hur jag gick sönder så många gånger. Den smärtan, av att vara olyckligt kär. Vi lärde känna varandra 2002, då jag precis slutat nian. Jag skulle vilja påstå att det var kärlek vid första ögonkastet från bådas håll. Niklas var dock inte helt säker på sina känslor förrän just . .då vi två blev en. Dock träffades vi många gånger som vänner & pratade dagligen i telefonen, hela nätterna. Ett under att jag orkade med skolan på bara 3 timmars sömn. Men jag älskade honom hela tiden. Det var jag som med mitt sorgsna, olyckliga hjärta tröstade honom då han blivit sårad. Det gjorde ont då han var med andra. Självklart önskade jag bara att han var lycklig, men att det skulle vara tillsammans med mig. Slutligen blev det vi & det var det lyckligaste ögonblicket i mitt liv. Jag minns fjärilarna i magen som om det vore igår, när vi låg & pussades i hans säng, i hans blå-orangea pojkrum. Det var en obeskrivlig känsla av att bli fullständig. För någonting har alltid saknats i mitt liv, tills jag fann Niklas. Han blev min hjälte, min livräddare. Min bästa vän var han redan & den tolfte januari nolltvå blev han min pojkvän. Jag minns hur jag grät varje söndag då det var dags att åka hem. För tryggheten var hos Niklas.

Vi har delat så mycket genom åren, både skratt & gråt. Vi har kämpat tillsammans. En gång gav jag upp & det är något jag önskar att jag kunde få ogjort. Vad jag önskar att det gick att vrida tillbaka klockan & sudda. Tiden utan Niklas var den svåraste tiden i mitt liv, jag var inte mig själv & jag gjorde saker jag ångrar djupt. Jag är tacksam att han förlät mig, att han fortfarande älskar mig villkorslöst, trots felstegen. Det finns ingen underbarare människa än min Niklas! I ärlighetens namn, han är mitt allt. Jag klarar mig utan det mesta, men utan Niklas är jag handikappad. Han har lärt mig så mycket i livet & tackvare honom är jag där jag är idag. Ett stort tack ska han ha för att han orkat för två så många gånger. & för att han stod ut med mig under den tiden i livet då jag hade det som jobbigast & allt tyvärr gick ut över honom, den jag älskade mest. Jag vet att det var fel, men Niklas vet att jag inte menade något illa. Han har alltid funnits vid min sida, torkat mina tårar, kämpat för & med mig, hämtat mig mitt i natten för att ta mig till tryggheten, lyssnat & stöttat. Han är anledningen till att jag inte gett upp livet. 

Vi blev sambos i slutet på Augusti 08 & det var inte en dag försent. Jag ångrar det inte ett ögonblick, för jag älskar att dela varje ledig sekund av mitt liv med Niklas. Jag älskar att vakna upp vid hans sida varenda morgon. Till&med så älskar jag hans konstigheter, jag älskar hans fel & brister. Det är då det är äka kärlek. När jag ser tillbaka på vårat förhållande är det med både glädje & sorg. Alla helt onödiga tjafs vi haft genom åren, men idag kan vi båda skratta åt det. & vi verkligen glädjs åt att vi kommit så långt tillsammans! Idag är tjafs & bråk ett avslutat kapitel, jag minns inte ens när vi senast höjde rösten åt varandra. Vi lever i harmoni, vi är lyckliga & trivs tillsammans.

Jag älskar Niklas så förbannat mycket, han är min tvillingsjäl. Det finns inga ord tillräckliga för att beskriva vad jag känner för Niklas. Han är värd att dö för.



Hand i hand - föralltid.


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag utan dina andetag

Tvåtusennionolletttolv


Jag tjuvstartar, dagen till ära. Klockan är faktiskt över tolv.

2009 01 12, idag har jag & min älskling varit tillsammans i fem år. <3

Can´t stop loving you

MSN!


yra säger: Varför inte testa en blå clownperuk? Jag tror det finns liggpotential i den.

Jurre säger: jasså? isåfall ska det nog undersökas!

Jurre säger: frågan e vilken typ av tjejer som tänder på blåa peruker?

yra säger: Alla. Bara för att det är du såklart.


Jag skriver så det ryker?

Min sambo skriker på mig. Tydligen är jag för hetsig när jag skriver. Tangenterna väsnas för mycket tycker jag. Inte fan är det mitt fel. Bah. Jag är trött, men kan verkligen inte sova. Så istället fördriver jag min tid på msn, stylesearch & här, bloggandes. Min sambo kan stoppa bilson i öronen! Det brukar jag ha. Skönt att sova med, man hör ingenting, inte ens alarmet på mobilen när det är dags att kliva upp. Jag är ledig i tre dagar nu. Underbart! Slippa vakna på beställning :) Förutom att jobba idag har jag inte hunnit med mycket mer än leka desperat hemmafru, telefonera & söka jobb. Egentligen har jag sökt alla jobb som jag behöver söka redan, men dyker det upp något av intresse kommer jag söka det ändå :)

Jag skulle vilja påstå att jag är lycklig, men det är ändå något som stör. Småsaker. Alla studerar eller jobbar, olika tider, har barn eller bor på tok för långt bort. Det är svårt att få tid över att ses. Åh, jag saknar verkligen förr. När Jonna & jag jobbade tillsammans sågs vi varje dag, det var tider det. Nu är det längesen jag såg henne & saknaden är stor. Det är så skönt att träffa brudarna en stund, efteråt känner jag mig som en ny människa. Samlar liksom krafterna på något vis. <3 Tralala. Nu ska jag fortsätta mitt samtal med Kurrekuling, han kan säkert få mig på bättre humör & andra tankar. ÖTH.

. . .


Jag både älskar & hatar nostalgi. Brudar, jag saknar er som fan! Ibland så dör jag litegrann. Det gör så ont. Saker förändras. Men vi måste absolut ta igen allt vi missat, visst? En krogrunda med allt vad det innebär. Åh.

(Jonna, jag jobbade när du ringde. Attans! :( Ledig till på onsdag, ring!)

SAKNAD!






Äntligen hemma

Nu är jag hemma & känner mig frusterard & illa till mods. Ibland är det svårt att vara trevlig när man blir illa bemött & framförallt när man försöker förklara hur något ligger till & personen i fråga totalvägrar att lyssna. Orkar inte gå in exakt på vad det gäller. Skönt att vara hemma nu iallafall & härligt att få ett "bra jobbat!" innan man går hem. Jag har utslag på mina händer, tvålen är så förbannat stark. Ska ta mig en tröstdusch nu, sedan blir det nog soffmys resten av kvällen. Puss

En fråga

(Ni kan svara anonymt om ni vill, bara ni svarar.)

Hur viktigt är sex för dig i ett förhållande?


Jag vill jag vill jag vill!

Jag vill:
sola - (för att det är snyggt med bränna)
skaffa acrylnaglar - (det skulle vara det enda sättet för mig att sluta bita på mina naglar)
ha långt hår - (helst mitt egna men jag funderar på löshår eftersom det lär ta tid för mitt)
ha en snygg hårfärg! - (det finns ett par jag väljer emellan)
studera - (& jobba med något värdefullt i framtiden)
bygga muskler - (för att slippa all smärta jag dras med i nacke/rygg)

Det finns så mycket jag vill. Denna lista skulle kunnat bli hur lång somhelst, men jag har dock inte tid för mer bloggande nu. Det är snart dags att knalla mot jobbet. Lite till bara. . jag skulle vilja ha nya gardiner till alla rum, ett skrivbord där jag kan förvara mina papper, pennor & viktigt istället för överallt, helt utspritt. & jag skulle vilja fixa vår klädkammare med hyllor & sånt för smartare förvaring. Dessutom vill jag ha en bärbar data, bara för att. Jag är trött på att få höra att det är mitt fel att datan är seg, att spelen laggar & att jag fixat virus. Whattafakk?! Jag är så oskyldig en ung kvinna kan vara :) & innan jag avslutar, jag skulle vilja resa till ett varmt land & lapa sol. Vad underbart det skulle vara. So long suckers

Svartvitt


Söndag

Jag har kommit på vem den skyldige till att alla mina underkläder ligger på golvet är. JEPPEJÄVEL! Förut har jag alltid undrat vem av kattjäklarna som roar sig med att fiska med tassen i min sänglåda för att få fram underkläderna. Nyss såg jag det med egna ögon. Hon försökte med mina två sänglådor, när jag blev arg går hon till andra sidan & fiskade i Niklas istället. Katter är konstiga djur! Men samtidigt - aw, så underbara! Vi har matat duvor, det var säkert 20 stycken på taket. Kanske dags att sluta? Snart kommer hela taket vara fullt med fågelskit & kanske massa sjukdomar? Uh! Idag var dom som galna & klampade på taket så att det lät som regnet smattrade.

Klev upp redan klockan elva idag, då var jag pigg & frukost väntade. För mig sötsambo hade varit & köpt tekakor, mums :) Hunnit med att diska & plocka lite med. Snart är det dags att duscha & göra mig iordning för jobbet. Men först ner med soporna & bädda rent. Ska tvätta våra favoritsängkläder på tisdag. & annat med såklart. Imorgon är det måndag den 12 januari 2009, då firar jag & min prins 5 år. Fatta fem år. Mer om det imorgon, dagen till ära. Bloggar vidare ikväll när jag är hemma OM datan är ledig villsäga. Adjö

Fick du näsblod?

Jag ska ta hand om min älskling nu, tycker faktiskt lite synd om honom. Han har bara en halv näsa, den andra halvan ligger nog kvar på gymmet. Nejvars, riktigt så illa var det inte. Det kunde gått värre. Men fy, så hans näsa ser ut. Han skadade sig på en skruv eller mutter som stack ut från stången på ett träningsredskap på gymmet. Det är illa! ^^ Det är ett riktigt djupt hack. Stackaren. Han förtjänar extra mycket mys,gos & kärlek :) Ih! Godnatt kära vänner & ni andra.

Hörni :)


Som ni alla vet finns det hur många gratissajter somhelst. Jag har skrivit det förr, men jag skriver det igen. Gratisbio är den enda sajten jag är aktiv på. Där är det superenkelt att samla poäng iochmed att man får höga poäng, självklart varierar det beroende på vad det är man gör. Men jag är verkligen helnöjd! Du kan prova olika saker gratis under en period, shoppa & få poäng för det eller tävla/klicka. Det finns något som passar alla, det lovar jag.

Dessutom kan du nu blogga om Gratisbio för det får du mellan 10-1000 poäng beroende på blandannat hur välskrivet inlägget är & hur många besökare du har. Du har inget att förlora på att bli medlem där, det tar inte alls lång stund & det är ett roligt sätt att fördriva tiden, när man vet att man förr eller senare kan shoppa gratis på sin favoritbutik tackvare gratisbios presentkort :) Bloggar du om gratisbio är du samtidigt med & tävlar om ett presentkort på Nelly till ett värde av 500:- Inte illa va?

Så, vad säger du? Bli medlem. Det skulle jag blivit om jag var du.

:.

Vilka är NI, mina läsare?

Om jag säger ATT JESUS ÄLSKAR DIG, vad säger du då?

Jag höll på att dö av garv när jag stod ute & rökte. Det kom fram en man till mig & sa precis så. Han stannade & pratade med mig om Jesus i säkert 15 minuter, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. & jag hade inte mage att be honom bara dra åthelvete. Jag förstod att det inte riktigt stod rätt till däruppe. Mannen hade iallafall blivit förvandlad av Jesus. All hans ondska förvandlades till kärlek & numera hade han bara ett stort, gott hjärta. Han umgick med Jesus dagligen, både när han var ledsen & glad. Jesus kunde tydligen få honom att gapskratta i sin ensamhet. & det var tackvare Jesus jag var så fin. HAHAHAHA!

Slutade 19 idag efter 9 arbetade timmar, jag ljuger inte när jag säger att jag är helt slut, helt jävla förstörd. Är i stort behov av massage & det ska jag få av min älskling snart :) Ih! Ha en fortsatt fin lördagskväll hörni!


Facebook skickar virus?

Jag ville bara säga godnatt. Tillägger dessutom; var försiktiga när ni öppnar mejl. Jag har fått tusentals mejl som påstås komma från facebook där det står "Sandra just sent you a message" & hon verkar helt besatt av mig. Inatt hade hon skickat tio mejl, minst. Det är förståss inte sant. Troligtvis ett virus? För när jag loggar in på facebook har jag inte fått mejl av någon jävla besatt Sandra. Jag tar det säkra före det osäkra & kastar mejlen som kommer från mina vänner också. För det är ju inte svårare än att logga in på facebook & läsa dem. GODNATT

MINNEN kan jag lova.



Åh. Minns ni? :)

Som handlar om det bästa jag vet!



SOMMAR SOMMAR OCH SOL!



Imorgonbitti när jag vaknar ska det vara solsken & sommar, sommar & sol.
Sommar sommar & sol. Lalalalaaaaaaaa.

MINNEN. Sommarlovsmorgon 1996, då jag spenderade sommaren på fritids. Bah. Minns ni alla mongobarn som studsade runt i slutet? HAHAHA! Godnatt

Det är bara skit på teven!


Jag har INTE fallit för grupptrycket! Nej, jag har faktiskt inte kollat på Let´s Dance som alla ni andra. De senaste två timmarna har jag spenderat sovandes i soffan. & jag gråter faktiskt inte över att ha missat Let´s Dance. Min sambo däremot säger "det är bara skit på teven" & av alla program oavsett om det är skit eller inte, så väljer han att ha på Lets´Dance. Vafan, säger jag.

Känner nu en sjuk craving, precis som i somras. Ni som hängt med i min blogg kanske kan gissa er till vad jag snackar om? GISSA! Okej, jag avslöjar väl då. Sill. Jag fick inte nog av det i julas. Det är så förbannat gott att äta sill med lite gräddfil & ägg. Fast jag är kanske ensam om att tycka det? Inte fan vet jag & jag bryr mig inte heller. Sån är jag.

Är lite bitter just nu, jag sätter alltid min mobil på ljudlös när jag ska vila, sova eller bara känner för att skita fullständigt i allt & alla. Idag var inget undantag. Vaknar till PLINGPLONGPLINGPLONG. Jag blev inte glad alls. Speciellt inte när jag upptäckte att det var min älsklings telefon som ringde. (Jo, vi har samma ringsignal.) & jag höll på att slita av mitt hår när jag tröck bort personen i fråga för att sättta på ljudlös & idioten envisades med att ringa inte en utan två gånger till. Tre gånger på raken. JAG HATAR SÅNT! Ni som gör så, vad är erat problem? Svarar man inte så gör man inte, vad är det som är så jävla svårt att förstå?

Samtidigt är jag lite lycklig eftersom jag lyckades att somna bara sådär. Har haft problem med det en längre tid. Frågan är hur jag ska kunna somna igen, ganska snart vore bra, eftersom jag ska upp redan nio imorgon. Nio är tidigt i min värld! För det bästa som finns är att få kliva upp när man vaknar utan jävla alarm. Helst utan stess & bara njuta & göra helt onödiga saker. Som att duscha extra länge, bara för att. Eller äta frukost alldeles för länge. Eller, äh jag vet inte. Jag hatar iallafall att vakna för att jag måste & inte för att jag själv vill. Måsten är så tråkiga!

Nu ska jag röra mig mot köket för att koka ägg. Det blir sill också, men det förstod ni väl? Först hälsar jag min älskade Sara välkommen till bloggdjungeln. Tänkte, varför inte slå på stort & länka här i ett inlägg? För att göra det lättare för er som snokar & försöker hålla reda på allt & alla i MITT liv? Ett tips, skaffa ett eget.

Mums


Laxburgare från Sibylla är bara gott. Jag är mätt & belåten & ska nu slänga mig i soffan för lite vila :) Ha en fin kväll hörni. Det ska jag ha i soffan med mitt mystäcke & massa godis. Hah

& ni, ring inte, jag vill inte prata idag.

Är det du som är den nya killen?


Lalalalala.

Jag VET, den är hur gammal somhelst. Men nej, jag får inte nog av den. Det är min humor. Sjuuuuuuukt! Passar på att kolla nu när min älskling är på jobbet eftersom han hatar den. Saknar Maria. Hon uppskattade att kolla denna film med mig flera gånger om dagen. ^^ HAHAHA! Ge mig en käftsmäll. Jag älskar den filmen, är som besatt.


Vi myste under täcket igår :)






Jag lackar ur :|


Den 13 Oktober anslöt jag mig till alfakassan. Det var ett jäkla jobb för att få in alla papper som de jävlarna skulle ha. Sedan får jag ett brev på posten, de hade avslagit min ansökan för att ett papper var försenat. & allt var deras fel, det blev något fel i kommunikationen dem emellan. (Jag fick ett nytt datum pappret skulle vara inne!) Det missade någon förhastande idiot. Vem fick lida för det? Jag. Pappret inkom till dem samma dag som jag fick mitt avslag i min brevlåda, jag ringde dem, fick inte ens en ursäkt. & inte fan kunde de göra ett undantag & skynda på trots att det var de som gjort fel. Tackvare detta hamnade min ansökan bland alla miljoner ansökningar som kom in i December pga alla varsel. Kikade in på deras hemsida. Handläggningstiden skulle vara 4-5 veckor. Det fixar jag, tänkte jag. Nästa gång jag kikar in är den 7-8 veckor & idag är den jävla handläggningstiden uppe i 9 jävla veckor!

Jag förstår inte riktigt hur de arbetar. För i mitt ärende är det inte mycket jobb kvar att göra, det är bara att godkänna ansökan & skicka de jävla pengarna! Alla handlingar är inskickade. De bara drar ut på tiden & arbetar med alla miljoner nya ansökningar som kommer in. Jag tycker att de borde slutföra alla ärenden som egentligen är klara. De var snabba som fan med att göra ett avslag, det har de minsann tid till, men när det kommer till utbetalningar är dom så förbannat jävla sega att man bara får lust att åka dit & kolla vad de egentligen gör på sitt jobb. Fikar? Snackar skit? Inte fan kan de jobba iallafall!

Denna väntan är så förbannat frustrerande.

Hörni :)


Angående Neutrogena visibly clear som jag började använda i Augusti. Jag rekommenderar det verkligen. Nu när jag använt det i mer än tre månader har jag sett det slutgiltiga resultatet & är riktigt nöjd! Jag får inte alls lika många finnar längre, det händer då & då. Men det som ändå är bäst är att porerna märkbart krympt. Så har du inte redan testat det, gör det. Dock får du räkna med att få överdrivet mycket finnar i början. Men det är det helt klart värt! Punkt slut.

Här kan du läsa ett tidigare inlägg jag skrivit om dessa produkter.

Ey


Vad duktig jag känner mig, har nu sökt 4 jobb, bara idag & jag har en hel månad på mig innan det ska redovisas. Ju fler jobb jag söker desto större chans att få gensvar liksom :) Dock är det knepigt att hitta dem, det gäller att vara smart minsann. Det finns inte så himla många jobb att söka faktiskt. Nog om det! Solen skiner fortfarande, nu är mitt batteri färdigladdat så jag kanske ska bege mig ut på en promenad? Disken har jag inte hunnit med, började med att söka jobb istället. Disken fick vänta helt enkelt. Fredag idag, underbart! Imorgon ska jag jobba dock. Redan klockan tio! Bah, hur ska jag orka ta mig upp klockan nio? ^^ Jag har vanan att sova tills jag vaknar. Hatar att väckas av alarmet på mobilen, det verkligen suger! Fortsätter med bloggandet senare, nu ska jag göra annat! PUSS

Solen i ögonen :)

Är det inte underbart att vakna med solen i ögonen, så säg? :) Om det inte vore för solen hade jag fortfarande legat i sängen & myst med mitt supersköna täcke. Katterna ligger fastklistrade i fönstret, vi matar duvor & dom är som galna & pickar på fönsterrutorna. Ja, duvorna alltså. Katterna ligger mest & ser ut såhär -> :| (som stirrgubbar). AHAHA! Jag funderar på att börja med disken & sedan ta mig en promenad. Men först måste batteriet till kameran laddas. So long

Iskallt minsann


Jag upptäckte att det var ju inte så himla kallt ute. Men kallt är det i lägenheten, jag kan inte springa omkring halvnaken som jag älskar att göra! Nej, jag måste vara fullt påklädd för att inte frysa så jag börjar skaka. Ibland, då temperaturen är nere i 14 grader åker mina sexiga raggsockor på också. Vet någon hur kallt det får vara i en lägenhet? Jag har ingen koll. Men det länns inte mäksligt med mellan 14-17 grader. Vet ni hur det känns att försöka kliva upp på morgonen? Burr. Jag är rastlös & uttråkad, sitter här & funderar över livet, men kommer inte fram till något vettigt. Jag ska nog ,ysa ner mig i soffan med Jeppe under täcket. Ni ska få se på söta kort imorgon. Älskling lekte fotograf förut. Just nu orkar jag inte fixa med det. Det blir godisätande i soffan & fortsättning på mina funderingar. Godnatt

Livet är patetiskt, men intressant

Godkväll


Jag är sjukt godissugen! Det är bara för att jag fuskat med mat idag. Mitt godisbegär tvingar mig ut i kylan. Ciao

Känslan av att vara naken


Inatt gick Spiderman på teve2, den första filmen. Jag vet inte hur gammal den är egentligen, allt jag vet är att jag missat den. Spiderman 2 däremot var jag tillsammans med min älskling för att kolla på då vi förlovade oss. Det är fyra & ett halvt år sedan. Idag är vi sambos dock inte förlovade. Det har vi inte varit sedan Oktober 07. Vi hade då en paus på 3 veckor & tog av oss ringarna. När vi sedan insåg att livet var finare vid varandras sida (att vi helt enkelt älskade varandra för mycket för att ge upp, att det helt enkelt skule vara vi, hand i hand - föralltid) var det ett gemensamt beslut att inte sätta på oss ringarna igen. Det skulle ske vid ett speciellt tillfälle, på någon speciell plats. Så när det sker får framtiden utvisa :) Det känns självklart tomt utan ringen på mitt finger & trots att det är mer än ett år sedan den togs av vänjer jag mig inte med den känslan av att vara naken. För så känns det utan den. Huvudsaken är ändå att det är vi. För det är så det ska vara.

Avslutar med KÄRLEK!

Bah


Igår gjorde jag situps. Applåder till mig! Inatt vaknade jag med en hemsk smärta i vänstra äggstockarna. Hur kommer det sig? Jag har sovit förbannat dåligt & vaknade nog på fel sida, varenda gång jag vaknade. Bob behövde tydligen rensa magen & envisades med att käka på varenda blomma. Gah! Jag har precis pratat med Rebecka hur länge somhelst i telefonen, nu är det dags för en dusch :) So long

I min inkorg.

Jag checkade min inkorg nyss, hade fått ett mejl som gjorde mig så förbannat lycklig.

"Tack för ett trevligt möte agånde jobb hos oss

jag tyckte att du jorde bra ifrån dig samt att jag blev imponerad av dig

men tyvärr så måste jag meddela att jobbet gick till annan sökande

men jag behåller din ansökan ifall det skulle hända nåt"


Det är dock några saker jag måste anmärka på. För det första FELSTAVNING! Det heter angående, kanske var det bara ett slarvfel. Men det är kanske värt att checka igenom vad man skrivit innan man skickar det? Just nu framstår du som en komplett idiot, inte speciellt seriös & du ska vara arbetsgivare?

Det första intrycket är förbannat viktigt. Jag kände mig inte alls bekväm på intervjun. Du gjorde inget bra intryck alls. Det kändes mest som att du totalt körde över mig. Jag hatar människor som avbryter, låt mig för fan prata till punkt skulle jag velat fått sagt. På vilket sätt blev du imponerad av mig? Sedan att du inte använder SKILJETECKEN! Vad fan? Visst behåll mitt mejl & hör av dig ifall något skulle hända, men var så säker - jag kommer inte att svara! :)

Celsius <3


If you don't wanna love



<3

<3


Stronger than Jesus


Nu är jag mätt, jag & älskling lagade middag tillsammans. & det fick bli jasminris, bearnaisesås & fläskfilé. Mätt, belåten & bestulen på min favoritsoffa beslöt jag mig för att tröstblogga. Stronger than Jesus spelas på teve4, jag är småkär i Nina Persson, iallafall när hon kör soloprojektet A camp. Hennes röst är så mjuk & skön, behaglig på alla sätt & vis. Vad jag önskar att jag fått skrattgropar, det om något är verkligen sött! Fräknar önskar jag mig också, fast det vet ni ju redan, inte sant?

Rebecka var för feg för att ta vaccinationen idag. & jag som egentligen inte ville gå ut alls, gick ut helt i jäkla onödan! Det är obehagligt kallt ute. Hela ansiktet fryser fan till is. Ge mig sommar nu! Har tröttnat på kyla, halka & snor. Ärligt talat, jag trivs inte alls denna årstid. Jag ser inte charmen med snö, det skulle aldrig falla mig in att varken göra snöänglar eller åka pulka, jag skulle klara mig utan jul & nyår är väl egentligen bara ytterliggare en ursäkt för att förtära alkohol? Tacka vetja vårsolen smekandes på huden, den på tok för varma sommarsolen, solbrännan & befrielsen att kasta jackhelveten för en vårjacka eller ingen alls. Åh! För att inte tala om hur mycker jag hatar mörkret. Visst, det blir som man gör det till. Jag brukar tända värmeljus, värma mig med en kopp te & mysa under täcket i soffan. Men inget slår våra ljusa månader, det är då jag & många andra också(?) mår som bäst. Helt klart.

Tralalala.


Jag borde kanske skaffa en råtta?

Undrar vad Bob skulle säga om en råttkompis?



Hittade denna festliga filmsnutt på youtube. Så underbart att se! :)

Mitt monster :)



Är han inte söt? Han har ovanligt långa huggtänder & en väldigt säregen personlighet. Han tycker inte om att leka med bollar eller råttor, inte. Nej, han ska minsann släpa runt på antingen sitt koppel (som väsnas förbannat mycket, därför har jag gömt det) eller detta orangea sidenband som kommer från Rebeckas pyamasbyxor. Tacka vetja sidenbandet, det är tyst. Däremot är inte Bob det. För när ingen leker med honom ylar han totalt hjärtskärande. Jag älskar katter, men det visste ni väl redan?

Svartvitt.






Bara jag får blunda!



Jag ville egentligen bara visa min fina ögonskugga. Haha. En helgrym grön jäkel. Inhandlad på Makeup store för typ ett år sedan. Den är perfekt för gröna ögon eftersom den framhäver ögonfärgen något otroligt :) Grönt ska tydligen vara inne i vår åtminstone på kläder. Så nu vet ni!

Diskberget har jag inte hunnit med ännu, däremot har jag dammsugit & skurat golven. Rebecka ringde & störde mig mitt i allt, men det gör inget. Nu måste jag skynda mig in i duschen, sedan ska jag följa med & hålla handen när hon blir vaccinerad. Något väst bra stöd tror jag inte att jag är eftersom jag ör livrädd för sprutor. Mitt villkor var "Bara jag får blunda!" & det fick jag. So long suckers

Onsdag & sooool :)

Åh. Solen skiner ute :) Härligt! Jag har redan fått vårkänslor trots att det var -16 grader häromdagen. Igårkväll måste det varit plusgrader, det var så himla skönt ute & så föll det snöblandat regn från himlen. Det gick bra att jobba med min nackspärr, den börjar släppa mer & mer, men jag är fortfarande förbannat öm. Käkade paj på vägen hem & Ernst & jag gjorde sällskap. Annars brukar jag allltid få gå själv. Buh! Jag är somsagt ledig idag! Funderar på vad jag ska göra.. Ska nog sätta fart med disken & dra ett varv med dammsugaren till att börja med. Ha en fin dag hörni

Svammel

Om lite drygt en timma är det dags för mig att knalla ut i kylan. Åh, vad jag INTE ser fram emot att jobba. Jag förstår inte hur det ska gå till när jag ska skura golv, ni vet den röreslen? Det går inte med nackspärr som går från nacken ner till ryggen. Helt omöjligt! Det är väl bara att bita ihop, jag är ledig onsdag, torsdag & fredag :) Har ingen lust att sjukskriva mig, för det första förlorar jag pengar & för det andra tycker jag inte att det ser bra ut när jag precis varit hemma med streptokocker. Vart har jag fått min otur ifrån? Jag tror att det tillvissdel handlar om dåligt immunförsvar & att jag är så ovältränad. Jag skulle kanske slippa smärtan om jag tog tag i detdär med träningen? Vet att jag borde. Vart finns du som vill bli min personliga tränare? Du som vill slita upp mig från soffan när jag bara inte känner för det? Åh.

Bra gym i Norrköping?

Wie

Jag är så glad, för mitt jävla hår växer förbannat fort :)

Röd dag.


Jag låg kvar extra länge i sängen idag eftersom jag lyckades hitta en relativt skön ställning & eftersom jag visste att jag har ett långt arbetspass som väntar. Det är röd dag idag. Egentligen tycker jag att det borde vara förbjudet att jobba då :) För att få lite extra ledighet liksom. Men inte. Jag är hur stel somhelst. Gårdagens massage hjälpte lite, det gjorde även tigerbalsamet. Men uh! Vad illa jag luktade. Aftershave-lukt slog igenom det annars så gott doftande tigerbalsamet. Varför? Inte fan använder jag aftershave, det är ett som är säkert. Har aldrig tidigare uppmärksammat den billiga lukten av aftershave i mitt tigerbalsam.  Jag funderar på frukost, gröt får det bli isåfall. Jag är hungrig men mår samtidigt illa. Dock vet jag att jag måste pilla i mig något innan jag ska iväg & jobba, annars överlever jag inte :) Nu har jag annat att göra! Ciao

Om en kär vän, min spegelbild.


Jag lärde känna en flicka som inte var som alla andra, hon var precis som jag. Idag ser jag inte henne med samma ögon eftersom hon förändrats oerhört mycket. Det lyser självdistans om henne, jag vet att hon har koll på livet. & jag ser styrkan! (Den styrkan vi sålänge saknade tillsammans.)

Min underbara sambo <3


Vad har hänt med min sambo undrar jag? :) Jag tror minsann att han avlagt nyårslöften utan att informera mig om det. Häromdagen frukost på sängen, idag efter jobbet massage & massa andra små saker! Sånt smått som egentligen betyder oerhört mycket. Jag måste bara skrika ut hur underbar jag tycker han är & hur tacksam jag är som har honom i mitt liv. En Niklas skulle alla ha. Kärlekkärlekkärlek! Nu har vi lagat mat tillsammans. Ugnstekt falukorv, till det mos. Åh! Trots min nackspärr så är livet helt klart u n d e r b a r t. Ciao :)


Godkväll.


Attans vad det är kallt ute! Att gå utan vantar är helt uteslutet. Fingrarna förfryser fan. Uuh! Nu är jag äntligen hemma efter att ha arbetat några timmar med min nackspärr :) Jag har ingen lust för något annat än att försöka hitta en skön ställning i soffan & stanna där resten av kvällen. En varm dusch lär det garanterat bli först. Jag har faktiskt inte så mycket att dle amed mig av idag, känner mig ganska tom, trött & sliten. Har ont som fan. Tyck synd om mig! Återkommer eventuellt senare. So long

Nackspärr suger


Jag har sovit sjukt dåligt inatt. & vaknade med nackpärr! Det kom någon gång under natten & jag har spenderat natten till att snurra runt & försöka hitta en ställning som går att sova i. Det funkade inte så bra. Åh! Ska snart knalla till jobbet. Uff. Kyla. Ciao

Ni suger.

Ni är så jävla dåliga på att kommentera, eller bara skriva hej. HAHAHA!

Är jag lat?


Har ni lagt märke till hur lätt det är att fuska med body lotion? Jag gör det, nästan alltid. I duschen använder jag allt som användas ska. Till hår, kropp & ansikte. Jag duschar så förbannat varmt så att alla fönster blir immiga, jag själv blir yr & slänger på mig handduken för att sedan bara hoppa i kläderna. Jag önskar att det fanns något smart man kunde smörja in sig med men som inte är lika jobbigt som body lotion, för det är jobbigt, eller så är det jag som är lat? Vad vet jag? & jag önskar SÅ att vi hade ett badkar, ett fint med guldtassar. Nu är jag helt slut, har gjort mitt för idag känner jag. Diskat & tvättat. Nu väntar soffan & min sötsak :) Puss

Pizza :O


Åh, vad fet jag är! Eller kanske inte. MEN så jävla onyttig. Jag & min prins käkade calzone nyss. Mycket gott. Katterna fick fisk. Det var meningen att vi skulle käka fisk idag vi också, men så blev det uppenbarligen inte? Haha. Om en halvtimma är det dags att åka ner & hämta tvätten. Sedan ska jag ställa mig i en skön, lång, varm dusch. Fan så kallt det är ute. Det kan inte vara sant. & här inne pendlar vi mellan 15-16 grader. Jag dör.

Om skoltiden.


Egentligen önskar jag att jag gjort ett vettigare val då det var dags att söka till gymnasiet. Hotell och restaurang, vad gav det mig? Efter 2 år i köket med bra lärare ringer jag ändå mamma än idag när jag ska koka ägg eller slår upp enkla saker i kokböcker. Om jag ska vara ärlig drar jag mig för att laga mat. Sista året med serveringsinriktningen var visserligen rolig, lite som en lekskola med mycket intriger & konstigheter, men jag tror att jag hade fått så simpla jobb jag haft hitills i mitt liv utan den utbildningen. Allt handlar om kontakter. Det spelar ingen roll om jag har utbildning om ägarens kusins dotter är arbetslös & på jakt efter ett jobb, de väljer inte mig.

Jag önskar att jag gjort något vettigare & studerat vidare. Är det okej att skylla på att jag var skoltrött? För det var jag verkligen. Såhär i efterhand ångrar jag mitt val något fruktansvärt. Skoltiden var rolig & ibland längtar jag tillbaka, vi var som en liten familj med mycket intriger & olika viljor, men ändå. . jag saknar det. Våra lärare var verkligen underbara, de vi hade i köksämnen. De andra tyckte inte om vår klass. Kanske var vi respektlösa? Jag minns ett tillfälle då dataläraren var sen & vi skrev ett varsitt brev på datan & knallade därifrån. Vad skit vi fick! ^^ Jag tycker inte att jag lärde mig speciellt mycket, så kanske var det bara att kasta bort tre år? Vi fick inga matteböcker, vi fick ett utskrivet häfte. Jag gjorde väl ett tal. Jag verkligen hatade X & Y. Det gör jag än idag. Mattelektionerna var nog ingen i min klass på. Vi gick & pluggade på fik. Men så mycket plugg vet jag inte om  det blev för någon av oss, inte för mig iallafall. Sara & jag hängde mest vid åbackarna & hade långa, djupa samtal om livet & allt som hör livet till, när vi inte var på olika fick & låtsaspluggade. Jag fick inte IG i ett enda ämne, men jag vet inte om jag kan säga att jag är stolt över mina betyg. Hade jag ansträngt mig hade jag självklart preseterat bättre! Det är lätt att vara klok i efterhand.

Nu har jag bestämt mig för att studera kanske till hösten. Ska knalla till infoteket för information & lite hjälp med sånt, för jag har verkligen ingen koll. Jag är trött på jobb som inte ger mig någonting. Vill känna att mitt arbete är värdefullt. Och jag brinner somsagt för att hjälpa människor. I mitt bagage har jag mycket erfarenhet som jag vill använda i mitt arbete, för att hjälpa andra människor som har det svårt.

Dags för en sväng till tvättstugan!

:.


Funderingar?


På youtube kan man hitta allt. Igår när jag klickade mig runt i brist på annat dök det upp hur många tragiska filmer somhelst på Kissie. Vad är människans problem? Är hon på riktigt kan jag undra. .  En annan sak som dök upp var en film på Blondinbella som var lite full efter krogen. Det tycker jag är tragiskt gjort. Att filma henne med sin mobilkamera för att sedan lägga ut på youtube. Varför? Av alla människor som dricker alkohol händer det nog någon gång att man får lite för mycket. Skulle du vilja hamna på youtube? Nej, jag tänkte väl det. & jag tror inte att Blondinbella ville det heller. Men sånt kanske man får ta när man är känd? Kanske är det en av kändisskapets baksidor? Att ALLT man gör blir offentligt, för visst finns det ögon överallt. Dock kan jag inte låta bli att tycka att det är att gå över gränsen att filma sådär. Faktiskt.

Nej, nu över till något helt annat. Dt är riktigt kallt idag! Det känns i vår lägenhet till&med. Burr. Jag ska straxt ner till tvättstugan & hänga tvätt. Hunnit med att diska också. Men det där dammsugningen jag skrev om i fredags har inte bivit av ännu. Igår träffade jag somsagt Emelie & sedan kollade jag på Billy Madison, tills min älskling vaknade :) Då blev det Blomkål & morot/gurk-stavar i ranchdipp! Mums alltså. Jag åt upp en hel stor gurka ensam. Svulla kan man väl få göra, när det handlar om grönsaker? Jo, det tycker jag allt. Därefter blev det massa myspys. Ih! & så somnade vi båda runt tvåtiden till UFC. Vad jag älskar mysiga hemmakvällar! Dags för annat, so looong

Godmorgon


Min älskling väckte mig med en macka på sängen :) Är han inte söt? Aw.

& jag glömmer bort att andas

för sex, musik & våld var det vackraste som hänt mig
sen själen min blev såld

Kent. Åh. Jag vet en låt de skrivit & haft mig i tanken, men jag säger inte vilken, det skulle vara att blotta mig totalt.


K Ä R L E K



Vad jag älskar min man!

Vi blev lite nostalgiska här hemma & önskade oss själva till sjuttiotalet. Jag skulle vilja varit ungdom på åttiotalet, vad jag önskar att jag blivit till tidigare. Tänk känslan av att få stå på Grönalund när Bob Marley uppträdde. Fan mamma & pappa! Bob Marley är en legend. Verkligen. & jag är glad att jag delade min barndom med honom i högtalarna. Nu ska jag krypa ner i soffan & krama på min man. Efterspel kallas det. Ciao


Three little birds



När jag blir stor & skaffar barn så ska mitt barn bli känd som Connie Talbot & göra Bob Marley-covers.

Eller varför inte?
 
Klockren!

Jag gråter. Åh. Musik verkligen berör.

Uppdrag barn!




Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen.
& du kan lika enkelt som jag hjälpa till att skänka 20:- Allt du behöver göra är att blogga om uppdragbarn.se :)
Hitills har 668 personer bloggat om detta. Det ger 13.360.00kr till Childhoods verksamhet!

Sprid detta budskap vidare, annars är du en pissråtta.

"Du behöver inte ge bort några pengar för någon annan gör det åt dig. Välgörenhet blir inte enklare än såhär."



Kallt kallt kallt


& jävlar mina strumpbyxor gick sönder, första gången jag använde dem. Attans! Fastnade med dragkedjan på skon när jag knallade i snön, höll på att trilla i backen också, men det slapp jag. Tack gud eller vem fan somhelst. Precis kommit hem efter några timmar på stan med Emelie. Vi fikade på Lindahls, det blev en smögenbåt - så jävla gott! Mycket prat om precis allt & ingeting. & skitsnack, för det är vi bäst på. HAHA! Emelie skjutsade hem mig så att jag slapp frysa ihjäl. Väl hemma var lägenheten helt nersläckt, jag hör två olika snarkningar. Niklas & Bob. Så himla toksöta! Smög för att titta till dem & de ligger där inne tillsammans. Jag funderar på att ta täcket till soffan & värma mig lite. Vila en stund :) Ciao

Lördag


Godmiddag! :) Nu ska jag ner på stan för en fika, så det så. Vaknade tidigt imorse & såg snön. Whattafakk. Vad är vitsen? Nu är det försent. Jag vill ha vår nu & sommar. Halsen känns väl lite bättre just nu iallafall, får se hur det blir med den. En sak är säker, jag orkar inte vara sjuk igen. Ha en fin dag hörni. So long

Ensamtid är guld värt.



Ensamtid. Kvalitétstid för sig själv är helt underbart! Jag har duschat länge & supervarmt, hunnit diska, dragit sopborsten över golvet. Jag tror inte mina grannar skulle uppskatta om jag satte på dammsugaren nu, vad tror ni? Dammsugandet får bli av imorgon, vi har skjutit på det länge nog. Eller jag? För på något konstigt vis har det blivit jag som tar hand om hemmet. Inte mig emot. När man sambo får dåligt samvete brukar han muta mig med en tidning ;) Aw! Vilken underbar fredagskväll jag har för mig själv :) Lyssnar PCD högt & irrar omkring. Åh, min hals. Penicillinet jag åt i 10 dagar verkar vara skit! Jag har fått ont i halsen igen, sjukt ont. Trots det kan jag inte låta bli att sjunga med till alla låtar, jag älskar att sjunga. Jag älskar musik! Om jag vore musikalisk skulle jag vara bäst, helt klart. Ha en fortsatt fin kväll!

Chicken


 

Eftersom jag visste att min sambo inte skulle vara hemma utan bortbjuden på middag beslöt jag mig för att köpa med mig McChicken hem. Den är så jävla god. Har du inte testat den, så gör det! :) Lite nyttig ville jag vara så jag skippade pommen & tog en side-sallad, mycket gott. Snart är det dags att hoppa in i en dusch, efter maten iallafall & sedan blir det väl att fortsätta nörda på msn. Jag har inget vettigare för mig. Ha en fin kväll mongon. PUSS

Fredag - solsken :)


 

Vilket fint väder idag! Solen skiner så vackert, men mamma skvallrade om att det är iskallt ute. Jag får minsann klä på mig ordentligt när jag knallar om ca 20 minuter. Ska minsann jobba till 21. Hoppas dagen går fort, för idag känner jag bara för att ligga i soffan & slökolla på teve. Har precis petat i mig en tallrik havregrynsgröt, det är det enda jag får i mig på morgonen. & morgon för mig är fram till ca 14. Jag älskar smörgåsar, men det är för tungt på morgonen tycker jag. Gröt är perfekt, det glider lätt ner. Nej hörni, dags att borsta tänderna & håret. Adjö

(Vill ni något, så ring kära vänner - jag har inga pengar på mobilen. Får se när jag tar mig i kragen & laddar på kortet.)

Ha en fin dag!

Im in love!


Jag gav inga löften minsann.


Gurkstavar & dipp är så jävla mycket godare & NYTTIGARE än chips. Det ska jag äta i fortsättningen. Ska inte ge vika för mina cravings. Lätt att säga. . Haha! Svårare att genomföra dock. Snart står jag där i affären i valet & kvalet & det liksom bara vattnas i munnen, tillslut hoppar chipspåsen ner i korgen. Nytt år, nya möjligheter :) Jag gav inga löften. Jag tycker sånt bara är fånigt! Sluta röka, sluta snusa, börja träna, sluta äta godis, bla bla bla. Vi lever fan bara en gång, en gång. Varför inte tillåta sig själv att festa till det ibland? Nu menar jag absolut inte att varken rökandet eller snusandet är bra på något sätt eller vis. Jag skulle nog sluta om jag kunde, jag verkligen kan INTE. Kanske har jag dålig karaktär? & det är egentligen bara mitt problem. Det är min hy som blir dålig, mina år som förkortas & mitt tandkött som sakta men säkert ruttnar. Någon gång i livet så ska jag sluta, det har jag bestämt mig för, frågan är bara när. Kanske när jag skaffar barn? Jag vet inte. En sak jag vet är att jag ska ta tag i detta med träning iallafall, det är ett MÅSTE men måsten är så förbannat tråkiga. Jag skjuter säkert upp det ett år till, kanske flera? Jag tycker att jag klarar mig bra utan fåniga nyårslöften. De är fan i mig till för att brytas. Härmed efterlyser jag någon som hållit sitt löfte. Var finns du? Vilket löfte höll du? & hur lyckades du med det? Jag tror inte att en enda kotte gjort det fullt ut.

Gratisbio


Är du inte redan medlem på gratisbio så tycker jag att du ska bli det omedelbart. Varför? Jag anser att gratisbio är den bästa av alla "gratis-sajter". Det är lätt att samla ihop poäng där. & det är ett himla bra tidsfördriv också. Handlar du på nätet, kan du göra det via gratisbio & tjäna en viss procent av köpsumman i poäng. Sedan byter du in dina poäng mot biobiljetter eller presentkort. Det finns en rad olika butiker, så det är bara att välja & vraka! Det finns så mycket att tjäna poäng på där! Tidningsprenumerationer, tävlingar, shoppning, ja listan kan göras hur lång somhelst. Kika in, ge gratisbio en chans. Du kommer garanterat bli nöjd. En annan sak du kan göra på sajten är att tävla. Blandannat kan du tävla om en data från Asus, presentkort på Nelly till ett värde av 500:- eller en prenumeration på din favorittidning! Checka in GRATISBIO nu. Mycket nöje/Ida

Parlamentet



Nu har vi kollat på - 10 år med Parlamentet. Det var bra, dock saknades vissa. Jag förstår inte hysterin över Björn Gustafsson. Han han verkligen inget att komma med! Tacka vetja Magnus Betnér & Henrik Dorsin. Dom är helt klart mina favoriter! Vi har hunnit med att äta skräpmat också, det blev en kebab för min del. Jag har varit sjukt trött idag men inget bakfull som tur är :) Nej hörni, soffmys på g. Ciao

Min nyårsafton i bilder :)


Våra fyrverkerier.


Svärfar med pannlampa.


Älskling vid tolvslaget.


Jag vid tolvslaget.


Vilken ful min jag gör med munnen full av champagne. Det bjuder jag på!


Pusskalas.


Rebecka i bilen.


Vägvisaren Ogge.


Jag & Rebecka.


Vad jag älskar att grimarsera!


Jag var nästan nykter?

Jag slutade klockan 18. Kom därifrån 18.12. Svärfar skulle komma & hämta upp oss 18.45, innan dess hade jag planerat att duscha, sminka av mig, sminka om mig & klä på min min nyårs-outfit. Jag var hemma straxt innan halv, stressade ihjäl mig hem, sprang & var helt andfådd när jag väl kom hem. Jag hann iallafall på 20 minuter. När vi kom fram till Nalle & Lena bjöds det på välkomstdrink. Åh, vad den var god. Smakade saft, namnam. Vi åt massa olika oliver & korvar. Sedan serverades förrätten som var bland det godaste jag någonsin ätit. Hummer med baguette vid sidan av. Hummern hade Lena gröpt ur köttet ur & blandad med dragon, räkor & smör. Så jävla underbart! Till varmrätt var det Rödtunga med Emmertalerost emellan i vitvin & gräddsås, till det pressad potatis & grönsallad. Sedan blev det kaffe & cointreau. Vid ungefär 20 i två såg vi vår skjuts utanför fönstret. Ogge, hans vita negerchafför & Becka hämtade upp oss. Vi hoppade av utanför oss men följde Rebecka hem nästan hela vägen. Väl hemma blev jag sugen på havregrynsgröt. så det käkade jag innan jag slog ihop på soffan runt fyratiden. Knallade in till sängen någon gång under morgontimmarna & klev inte upp förrän klockan tre. Ingen baksmälla alls, kan det varit gröten? :)

Välkommen 2009 :)

& farväl 2008.

2008 var ett bra år på många sätt & vis, men också otroligt jobbigt stundtals. Året gick sjukt fort & jag har svårt att förstå att jag vaknade den 1 januari imorse.

I början av året gick jag hos Barbro, en kurator för att få hjälp att trassla ut saker & ting. Det var ett klokt beslut av mig & jag är stolt över att jag bad om hjälp. Mitt liv gick mest i gråskala. I mars fick jag ett svårt besked som förlämade mig, jag grät hysteriskt & mådde förjävligt efteråt. Det var oro blandat med ångest. Jag sa upp mig från blufföretaget i maj & det var det bästa jag någonsin gjort! Juni & juli bjöd på mycket solsken, trevligt sällskap, grillad mat & vin. Dock gick saker helt åthelvete & banden istortsett bröts innan sommaren var slut. I slutet av Augusti blev jag sambo, hur underbart var inte det? Åh. I Oktober var jag med om en helsjuk sak som jag egentligen såhär i efterhand ser som en erfarenhet & en knuff i rätt riktining. & jag & en kär vän tog åter upp bekantskapen efter en timeout på några månader. Jag fick ett deltidsjobb i November & också det glädjande beskedet som lättade en sten från mitt hjärta. December bjöd inte på mycket snö men mycket goda skratt & galenskap & mil-långa promenader, också en hel jävla dags flyttande. Puh. Mammi behövde hjälp & självklart erbjöd jag min hjälp.

Somsagt, välkommen 2009!

RSS 2.0