SöndagHär ser ni resultatet av mitt projekt någorlunda. Eftersom jag var ett redhead blev slingorna guldiga, men jag trivs :) Skönt med lite förändring. & yes, jag är nöjd med resultatet! Okej, dagen då. Vi var hos Niklas mamma. Där blev det paj som Hanna & Kenny hade med sig. Sedan en tur till skärblacka. & jag blev hundägare på köpet :) Fast bara till imorgon. Så härligtmed hund. Amanda är så söt. & vad duktig hon har varit med oss. Det har gått bättre än förväntan. Det enda vi inte lyckats med är att få henne bajsa, men hon säger väl till om hon vill. Vi har varit ute i 2 timmar nu, lekt & tränat på himpafältet. Amanda sökte mig. & brottade ner mig :D Haha! Känner mig lite bättre till mods. Men fortfarande har jag en gnagande känsla av oro/ångest & skuldkänslor. Jag är inte alls migsjälv. Men jag är nog på fötter snart. Imorgon ska jag på intervju! :) Hoppas det är början på mitt nya liv.TUSSE. Mitt sötmonster. Helt underbar & supermysig. Aw.


Niklas, pappa & morbror.
Godnatt!
(Mer bilder imorgon!)

Grattis - tårta till mig :)

Idag ska vi först gratta Niklas mamma på morsdag :) Sedan bär det av till blacka för att gratulera min mamma på morsdag & födelsedag. Mamma blir idag 43 år. & jag har hört att det ska bjudas på tårta. Mums :)

Att jag alltid ska hålla på


I brist på annan sysselsättning & ett tappert försök att försöka fly från gnagande huvudvärk som dels beror på crosshjärmen jag fick i huvudet, men också alla jävla tankar som aldrig låter mig få ro. Jag går fortfarande på högvarv trots att det var senast i måndags jag jobbade. Det är sjukt! Jag behöver stimulerande avkoppling. Palla gå & tänka på alla måsten & alla fucking jäva krav. Jag blir tokig snart. Det är jobbigt när man inte kan göra något åt situationen. Det är bara att vänta & hålla tummarna för att jag kommer in på skolan till hösten. Jag behöver göra något annat.

Jag är trött på allt. Så sjukt trött på migsjälv. Trött på att vara rödhårig. Så jag gjorde slag i saken & köpte slingor. Efter uppehåll från de värsta jemikalierna borde mitt hår nu vara så motståndskraftig att det inte ramlar av, men man kan aldrig vara säker ;)

& nakenchocken. Eller rättare sagt, den lättklädda bilden. På mig i omaka trosor & behå - den bjuder jag på. Meningen var att ni skulle få se mitt nuvarande projekt. Slingor. Men inte bryr mig jag om ni fick se mer än så. Vi kanske ses i parken. Lättklädda. Dock inte i omaka underkläder utan i bikini ;) Varför är det egentligen en sån stor grej just med underkläder? Förstår´t inte.
Vad har denna dag bjudit på? Förutom hjärnskakning. Jag vet att jag borde tagit det lungt & vilat. MEN jag gick till parken & umgicks med solen. Tröttnade rätt fort & hämtade Jeppe för att kråla i gräset & smyga på pippin istället. Jag kan inte låta bli att tänka - hej hudcancer, när jag ligger & solar. Speciellt inte efter läsningen i senaste VR. Hemskt! Efter parlvistelsen blev det grillning på landet. Bara min älskling, jag & katterna. Svärfar drog iväg på grillfest på annat håll. Hur mysig är inte kvällssolen? Aw, underbar!

Nu är mina krafter slut för denna gång. Men vilken uppdatering!

Hej otur


Jag börjar tro att jag krossat en spegel utan att märka det & fått 7 års olycka på köpet.
Antingen är det dålig karma, otur eller så är det någon som straffar mig. . .


Frågan är, vad gjorde jag för att förtjäna en hård smäll mot huvudet?


Jag öppnade garderoben för att ta fram en filt jag & Niklas kunde ligga & sola på i parken.
Jag stänger garderoben.
Då.
PANG!
Mitt huvud gjorde så ont & jag föll ihop på golvet.
Grät & grät.

Jag lyckades få en hård jävla crosshjälm i huvudet. Något vasst gjorde ett litet sår & det började blöda.
Min sötsambo hämtade en fryst hamburgare & la på mitt huvud, för att jag skulle slippa bula.
Det bara dunkar i huvudet & jag är vimmelkantig.

Hej hjärnskakning!


Vad jag än gör så värker det. & varför missa en vacker dag med solsken? Aldrig. Jag ska bege mig till landet & grilla.

Sug kuk

Jag känner mig så uppgiven, allt känns så hopplöst. Vårdcentralen prioriterar fortfarande sina kafferaster framför människors välmående. Jag tycker att detta är akut. Subban i telefonen sa att jag ställs i kö & får en kallelse om 2 månader. Vad bra att de vill hjälpa mig om 2 månader - när det är nu jag behöver hjälp.

Godkväll

Det blev ingen storstädning, jag har varit på ett hemligt ställe. Skönt att slippa städa :) Fick samtal tidigare ikväll av B. Jag ska dit nästa vecka. & imorgon ska jag ringa vårdcentralen för en tid, på B´s begäran. Jag har länge varit kritiskt till vården. Tycker de mest avfärdar en, för att få tid till en extra kopp kaffe? Man har ju läst mycket om människor som sökt hjälp men blivit ignorerade & dött istället. ^^

HAHA! Min förra granne var på teve precis. 24 nt går på i bakgrunden & så såg jag henne där. Hon vann vårruset. Hurtigt!


Please don´t leave mePå repeat.

. . .

Jag gav mig på att försöka städa ugnen. Det ryker något fruktansvärt när vi använder den. Inte konstigt eftersom hela botten är täckt av något svart. & inte gick det bort heller! :O Vad ska man använda för att få bort fastbrända saker? Använde något Ajax & nu "bränner jag ur" ugnen för att vi inte ska dö nästa gång vi lagar mat. ^^ Tråkigt väder idag. & min nacke blir bara värre & värre. Aj.

Vi har glädjen att kalla dig till intervju

Glädjande post idag. Jag har blivit kallad till ännu en intervju :) En annan utbildning jag sökt. Det är mer än jag hoppats på. Att komma så långt att bli kallad till intervju. Två intervjuer. Åh! :) Hoppas det går vägen. Jag kan inte se mig någonannanstans än vid skolbänken i höst.

Jag köpte badmintonrack & provspelade lite med migsjälv här hemma. Bob fick tag på "bollen" & bet sönder den. Snäll katt! :( Har även ätit en snabbislunch med Rebecka på Texas. Hamburgare. Sjukt god! Nu känner jag mig utmattad & dessutom har jag lyckats sova mig till nackspärr. Ska försöka hitta orken till en storstädning. Det behövs. På golvet ligger en kattspya. Bob åt nog för mycket grillad kyckling. Dessutom dödade jag en mördarspindel igår. Jag lovar att det var en giftig jävel. Den var sjukt äcklig. Jag fick panik & skrek hysteriskt. Den började hoppa när jag gjorde ett tappert mordförsök. Förlåt. Det är mitt fel att det regnade idag. :$ Den ligger som en blodfläck på golvet & jag känner obehag av att titta på den trots att de är död.

Katterna fäller som fan & inte nog med det! Jag kom på min sambo med att sitta & klippa Bob. Så nu ligger hårtussar överallt. & Bob är ful i pälsen. Jag skrek "SLUTA, HAN BLIR FUL". Men min sambo envisades med att Bob minsann tyckte det var skönt att bli klippt. Jo, säkert.

Puh, nu ska jag göra annat.

Min kärlek


Det finns inga ord i världen som förklarar de starka känslor jag hyser för denna man. Han är mitt allt i evighet.

En utflykt för att skingra tankarna

Naturen, framförallt skogen är en rofylld plats där jag känner mig lugn & avkopplad. Därför begav vi oss på en utflykt för att jag skulle få något annat att tänka på eller inte behöva tänka alls.

& så blev det glass - i stora lass.
Ta hand om er.


Chicken BontanaBob i påse

Bilder förgyller bloggen så sjukt mycket, så jag ska försöka bli bättre på att fotografera nu när jag inte skriver så flitigt :) Ser att jag tappat besökare vilket jag mycket väl förstår. Det är ju inte kul när det inte uppdateras! Jag skulle vilja lova er en mycket snar förbättring på den fronten, men jag vill inte lova för mycket. Först & främst vill jag se till att komma på fötter & få iordning på det som stör. Sömn & stress. Det är tackvare det jag inte alltför ofta tar mig utanför dörren & verkligen njuter av mina vänners umgänge. Sjukt, men sant. Hela mitt liv blir lidande för detta. Jag har inte mycket ork till övers alls.

För att ni ska förstå, eller jag kräver inte att ni ska förstå. Jag vill bara göra er delaktiga på så vis att ni har ett hum om varför det är som det är. Med min frånvaro.

Sömnproblem. Sömnstörningar. Vaknar flera gånger per natt vilket leder till osammanhängande sömn. Detta gör att jag är konstant trött, aldrig utvilad hur många timmar jag än sover. Det känns som att jag aldrig kommer ikapp. Som att vad jag skulle behöva är att gå i ide. Mardrömmar. Svårt att koppla av. Rastlös. Nedstämd. Varken ork eller lust till saker. Inget känns så lockande eller kul. Magbesvär, såsom förstoppning & magont. Ofta huvudvärk. Envis jävla huvudvärk! Stelhet & smärta i större delen av kroppen. Jobbet finns ständigt i tanken & jag får en känsla av att hela tiden vara påväg. I nuläget har jag väldigt svårt att fokusera, på jobbet har jag svårt att minnas.

Igår fick jag somsagt hjärtklappningar på jobbet, det blev liksom svart framför ögonen & jag var nära på att svimma.

JAG tror själv att detta beror på STRESS. Oregelbundna arbetstider, mycket natt. Vilket i sin tur leder till att jag inte har några rutiner alls. Det känns som jag inte har någon kontroll i mitt liv, utan att jag styrs av jobbet.

De som är mer proffesionella säger att det konstaterat är Jobbrelaterat. Att det är symptom på stress. & trots att jag fick rådet att vila, ta hand om migsjälv & inte tänka på jobbet - så kan jag inte  koppla av, jag får ingen ro.

Anledningen till att jag väljer att vara öppen med detta är för att jag vill säga er alla en sak - TA HAND OM ER! Ni är det bästa ni har. Se till att vila, jobba inte ihjäl er. Ta kroppens signaler på allvar. Innan ni bryter ihop & mår som jag gör idag. Jag kan lova er att detta är inget man ens önskar sin värsta fiende. Jag har sjukt svårt att hantera detta & dagen har spenderats gråtande. Jag har gråtit så mycket att jag har ont i mina ögon.

Oftast är jag stark, det beundrar jag migsjälv för. & jag vet andra som också gör det. Men detta är bortom min kontroll. Jag känner mig så värdelös. Hjälplös. Min själ är sjuk. Av stess. Jag kan inte bara be någon att blåsa eller sätta ett plåster. Det skrämmer mig. Jag vill ärligt kunna skratta tillsammans med mina vänner, umgås & leva livet! Jag vill ha orken & lusten tillbaka. Jag vill kunna vakna & njuta av att det är sommar. Jag orkar inte gråta mer, jag vill bara må bra.

Kärlek/Ida

. . .

Jag unnade mig take away från texas idag. Bob delade glatt på den grillade kycklingen med mig. Därefter bakade jag äppelpaj ihopp om att bli lite lyckligare, det funkade för stunden. Men nu sitter jag har med en överhettad hjärna. Skuldkänslor & dåligt samvete för att jag sjukskrivit mig. Det är så fel att jag tänker så. För i nuläget skulle inte jag klara av att jobba.

Tack till er som försökt att få mig att le. Jag älskar er.

Stress & sömnproblem


Kvinnan jag pratade med konstaterade att mina problem är jobbrelaterade & att något måste göras. Jag besökte ett ställe & pratade där med en annan kvinna som även hon konstaterade att detta är stresssymptom & måste behandlas på något sätt. Kommer att bli uppringd & inbokad på ett besök för att prata mer om detta med någon kunnig inom stress & sömnproblem. Sålänge fick jag rådet att sjukskriva mig i en vecka & bara tänka på migsjälv. Jag kan inte låta bli att känna ångest & skam. Men kvinnan sa att jag måste tänka på migsjälv nu. Att jag är viktigast.


Jag är kass på att uppdatera, förlåt.

Oj! Det var visst dåligt med uppdatering här. & så kan det vara. Jag har precis duchat & pratat i telefonen. Har inte ens dragit upp persiennerna, det blir sjukt varmt hr då. Jag anar solsken & funderar på om jag ska lägga mig en stund på taket sen. Men först har jag annat att göra. Väntar ett samtal om ca 40 minuter & får se vad spm sägs då. Det värsta som finns är att inte bli lyssnad på, så jag hoppas att denna person är bra på det.

Tisdag idag, vilket innebär desperate housewives. Jag skulle egentligen jobbat, men ringde & sjukskrev mig. Det är alltid lika jobbigt & man känner skuldkänslorna komma krypandes. Men det är bara att ignorera! Man måste främst tänka på sigsjälv. Jag mår ionte hundra & igår var typ den värsta dagen i mitt liv. Det var sjukt mycket att göra. Stress stress. & vi var alldeles för få. Det var bara att springa som en galning & försöka hinna med allt samtidigt.

Tillslut blev det för mycket, jag fick hjärtklappningar & trodde att jag skulle svimma. Kanske dags att ta kroppens signaler på allvar? Jag har alltid varit stresstålig. Men denna stress är omänsklig. Jag klarar inte av att hantera den. & inte blir det bättre av TIDSPRESS. & att alla är så kåta på resultat. Det känns som att försäljningen som ger pengar går före medarbetarnas hälsa. Men det är kanske bara jag?

Har varit ganska tyst om detta men igår pratade jag med 2 kollegor som också upplevde det sjukt stressigt. Då vet jag att jag inte är ensam iallafall. Men vad hjälper det. Inte tröstar det mig att det är fler som mår dåligt ver arbetssituationen. Det tröstar inte det minsta.. Det får mig bara mer att vilja skrika att vi måste få det det lungt nångång! Att det inte alltid kan gå i motorvägsfart. Vi måste få en chans att andas också.

Det känns litekonstigt att säga, för jag är medveten om att det finns människor som jobbar så mycket mer än mig. Men jag är rädd att om jag fortsätter såhär. Med oregelbundna tider, inga rutiner & dessa sömnproblem & STRESS - så kommer jag att gå in i väggen. Mina symptom tyder redan på att jag har tagit skada av stressen  & jag vill inte sluta med en lång sjukskrivning!

Vad ska man göra?


Nattlig uppdatering

Nu är jag hemma igen efter en promenad under en nattsvart himmel tillsammans med Rebecka.  Skönt med lite frisk luft :) Borde somna som en prinsessa snart. Imorgon eller redan nu eftersom klockan passerat tolv för lääängesen - är det måndag. Det innebär jobb igen. Jag tycker jag är mer på jobbet än hemma & ändå jobbar jag bara runt 100 timmar. Det måste vara de oregelbundna tiderna som gör det. Denna vecka är det natt som gäller. Kanske hinner njuta lite av solen då, skaffa lite bränna förhopningsvis. Hörde att det skulle bli sol, så jag hoppas på det minsann.

Dags att krypa ner! Hoppas katterna slutar fara runt som galningar snart. Godnatt

Click


Amerikansk dramakomedi från 2006. Michael Newman har det till synes perfekta livet. Hans karriär går bra och han har två välartade barn tillsammans med sin vackra hustru. Michael har dock svårt att få tiden att räcka till och han känner sig ofta stressad och spänd. Då han erbjuds en universalfjärrkontroll som gör det möjligt för honom att kontrollera sitt liv genom att pausa, snabbspola och skippa, nappar han därför på erbjudandet.


I rollerna: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken, David Hasselhoff, Henry Winkler. Regi: Frank Coraci.Mysig film som jag dessvärre missade det mesta av. OM jag får chansen att se den igen kommer jag att sitta som klistrad i soffan & strunta totalt i både facebook & bloggandet. Är lite sur på migsjälv nu. Jag älskar Adam Sandler! För att inte tala om komedier. Åh.


Sanndröm

Jag drömde en dröm häromnatten. Förstod inte varför jag drömde om denna person ens. & nu har jag fått reda på att det är en sanndröm. Känner mig lite illa berörd eftersom mycket mardrömmar förekommer i mitt liv. Hemska drömmar där nära & kära dör, brutalt. Om jag drömt en sanndröm kanske något annat också visar sig vara en sanndröm? Det skrämmer mig en aning. Men samtidigt är jag sjukt nyfiken på att utveckla detta. Är det en gåva jag har fått? Kommer jag att vara morgondagens hjälte & kunna hindra att hemskheter händer mina nära & kära, kommer jag att kunna vägleda dem & få dem att välja rätt väg? Nu ska jag googla information om detta.

Parkmys, avsugning & pusskalas

Helnöjd efter en underbar söndag. Somsagt, promenad i åbackarna, en sväng till kinarestaurangen för take away, picknick i parken & kaffe hos mig :) Maten var sjukt god. & sällskapet var underbart! Sjukt härligt att få spendera lite tid ute i solskenet & grönskan med min bästa vän, hennes kavaljer & pussis. Pussis tyckte om mig. Vi hade pusskalas. Hon kände nog att jag älskar hundar, därför accepterade hon mig efter typ 1 sekund. Inte illa :) Woho! Bob & Heidi pussades lite, men han fick dock inte smaka tunga ;) Hennes koppel var däremot väldigt roligt att leka med. Bob har en ny kärlek nu. Det finns två tikar i hans liv. Lilla Heidi & stora Amanda. <3

Vid hemskomst var det Gossip Girl. Mitt absoluta favoritprogram. Love it. Sedan ringde telefonen & jag fick skvallra lite med min favoritJonna.

Maria upptäckte ett par i grottan i åbackarna som höll på med något både barnförbjudet & förargelseväckande. Vi kunde inte annat än att skratta. Eller jo, nu ljög jag. Maria smög sig på dem & fotograferade. Dock syns inte lika mycket på kortet som vi såg på plats. En avsugning, det är det jag snackar om. Om man bara vill mysa lite så finns det sjukt mycket bättre sätt att göra det på. Kanske sitta bredvid varandra, hålla handen eller sitta knä? Här står killen & tjejen sitter i lagom höjd för hans kön. Snopp, balle eller KUK - välj själva.Förlåt, men jag var tvungen.

Nu ska jag sätta mig i lugn & ro för att planera lite. Ska skicka in önskemål för schema så att jag kan ta bus4you till bögisarna & kanske ägna mig åt bögeri i gränna? HAHAHA. Internt, bara så ni fattar lite, ni som inte fattar. Därefter ska jag bara slappa & känna lyckan pulsera i kroppen efter en härlig söndag. Jag känner mig pånyttfödd. Vad jag älskar min Maria.

Underbara söndag.Promenad runt åbackarna. Picknick i parken. Kinamat. & kaffe @ my place. Underbara söndag!

Yes yes

Nu hörni, får jag besök snart. Finfrämmande :)

Kolla vad jag hittade i nt :)Ett glas vitt?Det är lördag. Klockan har hunnit bli ganska mycket, det börjar skymma ute. Jag har inget speciellt för mig. Färgar ögonbrynen & filurar. Ska nog ta mig ett glas vitt. Det är ju ändå lördag & jag är ledig :) Skål.

SötsovarnaSåhär mysigt har mina bäbisar det tillsammans när Jeppe inte myser på min mage. Är dom inte för söta? :)

Lördag

Det var kanske inte så smart, men jag tillät mig att sova några timmar förut. Vaknade till vid halv åtta, är fortfarande sjukt trött men jag tror det vänder & att jag blir uppe hela natten. Jag måste ha sovit tungt, missade till&med ösregnet liksom. Här kollas det på Robinsson. Rastlös är jag men vad göra?

Lyckorus

Ni vet sådär lycklig man kan bli när man är kär? Kanske framförallt nykär? När man skuttar runt med härligt kittlande fjärilar i magen på rosa moln. Med ett konstant ganska fånigt flin & lätt till skratt utan direkt anledning. Så känner jag nu. Fast jag är varken kär eller nykär. Jag är bara så sjukt lycklig. Orsaken till detta är att jag fick oväntat besök - på jobbet. Maria, min absolut bästa vän & hennes kavaljer stod där. SURPRISE liksom! Jag fick en puss på kinden & en härlig känsla av lycka. Det är väl ungefär ett år sedan vi sågs senast. På tok för lång tid att vara ifrån sin bästa vän. Åh vad jag är glad att jag fick se den jäkeln :) Iiiiiiiiiiiih.

Godnatt :)

Det har varit en långt dag, sjukt lång med tanke på att jag somnade alldeles försent & ändå vaknade tusen gånger om av kramper i magen. Men jag tog mig till jobbet iallafall med sömnbrist & smärta. Mina ögon börjar kännas tunga, svåra att hålla öppna. MEN jag vill se 48 hours som börjar om en timma. Jag vill försöka se hela, i värsta fall somna till det :)

Imorgon jobbar jag bara några få timmar sedan ska resten av dagen & kvällen spenderas med min snuff. Hoppas på sol & en sväng till landet. Kanske grillat? Äntligen sover mina bäbisar. Vi har haft vattenkrig eller rättare sagt JAG har haft det. Jagat dem som en galning eftersom de bara hittar på hyss. Klösa lite på soffan, springa som vildar & välta allt i deras väg, klösa lite till. & bara springaspringaspringa. Rulla runt tillsammans som en boll. Dom är för söta. Vad vore livet utan dessa underverk? All kärlek de ger. Alla härliga stunder av mys & lek. Jag tröttnar aldrig på att kolla på dem när de leker eller sover så sött, skulle kunna tillbringa mitt liv så.

GÄSP.
Jag är trött. Har smått ont i huvudet.

Tradera säljer självständighet.

Ute efter Självständighet?
Just nu från 1 kr. Handla idag!
www.tradera.comHAHAHAHAHA! Okej?Stress stress stress

Vilken dag! Först nu när jag satt mig i soffan i myskläderna kan jag andas ut :) Antar att många var lediga på jobbet idag för det var fullt hus på jobbet hela passet i stortsett. Långa köer i flera timmar. Mygod. Helst hade jag tagit ett långt avslappnande bad nu men utan badkar är det svårt. Så istället ska jag använda mina sista krafter till en dusch. Jag ser på statistiken att ni sviker. Men det förstår jag. Vet inte vad det är men jag orkar inte spendera like mycket tid bloggandes. & om sanningen ska fram så har jag inte så mycket att skriva om. För allt är somsagt vardag. Tråkig jävla vardag. & jag är lite låg & orkar inte ens gå utanför dörren för att träffa någon trots att jag vet att det bara skulle göra mig gott :) Ond cirkel. Men jag gör mitt bästa för att komma i form igen. Så förlåt för mina uteblivna samtal. Förlåt för att jag inte svarar på sms. Men jag behöver bara vara för mig själv lite :) Kärlek

Torsdag

Tacka vetja alla härliga brudar som hänger på ss :) Tackvare en stjärna där har jag nu kollat avsnittet av DH som jag missade. Bättre sent än aldrig liksom. Värsta bästa sajten med ALLT. Ligger i soffan & gör ingenting alls. Mår inget bra, magen krånglar. & mer därtill. Jag läste på 1177 & det låter som symptom på stress, kan det vara så illa? Isåfall borde jag göra något nu innan det är försent, för då blir det ett helvete.

Trött är jag också, men jag ska hålla mig vaken tänkte jag. Puss

I min inkorg.


"Ida, när du sa att du upplevt & överlevt all skit av en anledning så kände jag mig så mäkta stolt. Den instinkt & styrka du besitter idag är mer värd än någon utbildning i världen. Att du kommer använda din historia för att rädda andra gör dig till en sann hjälte! Jag älskar dig för det."


What a wonderful world


Vad vore jag utan dina andetag?

Som en ängel dök hon upp i mitt liv redan i barndomen, vi var blott sju år. Vi var små & blåögda. Inte visste vi då hur livet skulle te sig. Men en ängel kom hon att bli från den dagen. Alltid tog hon mig under sina vingars beskydd. Livet blev lättare med henne vid min sida. Det gick att härda ut. Jag hade någon att rymma till när världen skakade. Hon fanns alltid där oavsett tidpunkt.  Hon bara fanns där vid min sida & hon trodde på mig. Även de stunder jag själv förlorat hoppet. Jag hade någon att anförtro mig åt, någon som lyssnade, tröstade, torkade mina tårar. Någon som verkligen trodde på mig!

Hon är en tapper krigare som alltid slagits för mig, kanske inte ordagrant - men verbalt. Försvarat mig, backat upp mig. Hon har alltid stått vid min sida. Jag finner inga ord för att beskriva den tacksamhet för att du stannat vid min sida i alla väder. Att du aldrig vänt mig ryggen eller bara struntat i mig, mina problem & mitt då så kaotiska liv som satt sina spår. Såren är läkta & jag är hel. Det är jag också så oändligt tacksam för. Att jag tog mig så långt. Men det hade aldrig gått utan dig. Aldrig! Om du inte funnits vid min sida så hade jag fått någon att stanna jorden för att kunna kliva av. Därför är du min ängel, min vapendragare & min hjälte. Du gör mig komplett! Du är det positiva som finns i mig. Du är varje skratt.


Jag älskar dig!

Tack för det långa samtalet ikväll, baby. Nu är jag på fötter igen. Magen krånglar fortfarande, men jag ska fundera på detdär. Du kanske kan följa med & hålla handen? Åh, jag saknar dig så sjukt mycket. Det gör ont. Att bara får höra din röst, dina kloka så välvalda ord. Du gör mig till en bättre människa. Det är på tiden att ni flyttar lite närmare minsann! Kanske inte imorgon, men nästa dag?  Det vore så sjukt underbart att bara kunna träffas närsom :) Jag är liksom inte hel utan dig. & vad mycket lustigheter vi skulle kunna hitta på. Aw!  Vi hörs snart igen. Skrota Mac & skaffa riktiga msn, tack. Så vi kan nuuudiemsna ;)

. . .

Ursäkta mig, men jag orkar verkligen inte blogga. Jag har ingen motivation. Inte till någonting alls. Varför vet jag inte riktigt. Kan inte sätta fingret på varför jag känner som jag gör. Allt är bara vardag. Jobb, sömn & sömnproblem. Ligger vaken alldeles för länge om nätterna & nästan ber till gud om att få sova en blund. Sover bort hela dagarna & ångrar mig lika mycket varje gång jag ser att jag missat en solig dag.


Inatt drack jag hallonsoda & funderade över meningen med livet.


Somsagt livet är för kort för att INTE ta tillvara på varenda sekund. Men just nu orkar jag ingenting. Allt är tråkigt, jag är tråkig. De högljudda suckarna gör mig så troget sällskap. Dag som natt. Jag är fast i en ond cirkel. Möjligheten att den bryts finns. OM jag kommer in & får börja studera till hösten. Jag är så trött på nuet. Vill göra någonting annat! Vill känna mig viktig & framförallt vill jag trivas med mig själv & allt därtill.


Nu känner jag mig bara äckligt missnöjd över att jag inte får någon tillfredsställelse i det jag gör. Känner ingen stimulans alls. Det är så enformigt & drygt att stå i en kassa & ta emot beställningar från otacksamma jävlar. Jag vet att jag föddes för att göra skillnad på något vis. Med den vetskapen lämnar jag er på obestämd tid för att samla krafter.Dock vet alla bloggare att det är svårt att hålla sig borta, för det brukar alltid klia något förjävligt i fingrarna. Vi får se :)


Tisdag :)

Jag ser fram emot Despetara! Dock missade jag förra avsnittet. KUK! Men jag läste mig till för flera veckor sedan att Edie skulle dö, så det vet jag :p

OMG I CAN`T BELIVE YOU COULD BE SO CHEAP!

Tack som fan. Tusen tack liksom.

Jag är trött på att trackasseras av spam som påstår att jag är BILLIG & att jag finns på nakenbilder. Alla dessa fucking länkar som man så lätt bara kan råka komma åt & så vips har man virus på datan. Nej tack.

Det är inget personligt, men jag har dig numera blockad på MSN Jonna. Förlåt. :$


Maooowaooooooow

Godkväll. Det blev iallafall en storstädning, nu är det rent & fint hemma. Det blir man såklart lite gladare över. & jag får ro till att sitta still istället för att plocka här & var. Jag har precis nattat min sambo & han fick en liten massage innan jag stängde dörren & tog med mig vildkatten Bob ut. Nu är han ledsen i ögat & skriker maoowaow. Hoppas på finare väder imorgon :)

Suck suck suck

Vad är det här?

Vart är min ork & lust? Jag är konstant trött & tycker allt är tråkigt. Ge mig sommar nu! Låt mig börja studera. Jag står inte ut i nuet.

Jag träffade Ulla på hemköp :)

Jag var precis i affären. Stod i kön & kände mig lite iakttagen så jag vände mig om. Där står min gamla lärarinna Ulla. Hon utbrast "är det Ida?" Sedan gav hon mig en kram & sa "du är dig lik trots att det är så många år sedan". & många år är det minsann. Ulla hade jag i mellanstadiet från 4-6:an. Det var så himla oväntat att stöta på henne här. Vilken härlig kvinna. Hon gjorde min dag. Vad kul vi hade i mellanstadiet, vi hittade alltid på saker tillsammans hela klassen & alla föräldrar. Vi golfade, åkte pulka & massa skoj. Det var tider det :)
GG var sjukt bra. Nu kan jag knappast vänta tills på söndag för att se fortsättningen. Aw! Min älskling har inte anlänt från jobbet ännu & jag som är kramsugen. Känner mig fortfarande omotiverad & låg. Kan det vara vädret? Jag vet inte. Nej, om man skulle ge sig på en storstädning? Ciao

Måndag

Jag tog en rejäl sovmorgon idag, kände verkligen inte för att kliva upp & fånga dagen vid nio när jag såg vädret. REGN! Nej, det fick bli sömn istället. & vad hrligt det var. Nu är jag vaken & har diskat. Ska ta mig en lång dusch nu, är lite frusen. Det känns som höst. Rått & kallt. Uppdaterar senare :)


Rubrik?

Så var klockan snart två. Jag har precis lagt mig tillrätta i soffan med datan i knät för att uppdatera lite. Har somsagt jobbat & jobbat, däremellan kändes det ganska nödvändigt med sömn. Tiden gick ändå fort idag & tur var väl det :) Missade GG, så det blir att kolla reprisen istället. Det var några mysko typer som tjuvringde till oss & STÖNADE i luren. Hur normalt på en skala är det att ringa till donken för att stöna? Mygod vilka pervo typer det finns. Precis innan vi skulle gå & hade larmat ringer också telefonen, denna gång undrar någon hur länge vi har öppet. När vi säger att det varit stängt ett bra tag ifrågasätter personen i luren "men vad gör du där då, är det ett rån?" HAHAHA. Säkert att man som rånare skulle svara i telefonen.

Jag känner mig helt tom i huvudet & det händer inte så mycket kul i mitt liv just nu som jag kan dela med mig av i bloggen. Det känns som allt bara är vardag, allt går på rutin, rutin som egentligen inte finns i mitt liv. Men ni förstår säkert vad jag menar? Det har inte hänt något märkvärdigt. & jag känner ingen motivation till något just nu om jag ska vara ärlig.

Min högsta önskan är just nu en månads semester. Bara dra iväg & ladda batterierna.

Natti


...

Mygod. Jag har så ont att jag tror mina armar trillar av. :O


Godmorgon

Så var man hemma igen då. Jag ska dricka ett glas oboy & försöka somna till teven. Hoppas verkligen att jag somnar fort med tanke på att jag ska gå till jobbet igen om tio timmar. :/  Det var en trevlig promenad hem i solskenet & det tar emot att behöva gå & lägga sig med vetskapen om att när jag vaknar ska jag till jobbet & när jag slutar är det mörkt igen. Fåglarna kvittrar som fan & jag stör mig på allt när jag ska sova. Kan inte uppskatta sånt vackert ens. Dags att stoppa in hörselpropparna & tvinga mig till lite sömn. Godnatt


Lördagsnatt

Bah. Jag börjar jobba om 2 timmar. Så jävla segt. Jag verkligen hatar dessa nattpass. Hur normalt är det att knalla iväg mitt i natten för bara ett fåtal timmars jobb? Inte nog med det. Imorgon lär jag inte få ut något av dagen eftersom jag ska jobba stängningen. Jag kommer typ sova tills jag börjar jobba & när jag slutar är det natt. Åh! Det suger. Något som är lite glädjande är att mitt schema för juni ser bättre ut. Eller det beror på hur man ser på saken. Men jag slipper alla jäkla nattpass. Har en helg, fredag, lördag 20-06. Sedan är det bara massa mellanpass & veckostängningar. Suck. Jag vill bara göra något annat nu känner jag. Jag vill göra något stimulerande, känna mig stolt över vad jag presterat & känna att jag gör skillnad på något vis.

Det har ni hört förr va? Men vet ni vad, det skiter jag fullständigt i. I min blogg skriver jag vad jag vill :) Det är ingen härlig känsla att inte känna sig tillfreds. Livet är egentligen för kort att slösa på saker som inte ger någonting. Men jag har räkningar som måste betalas & magen måste mättas. Så lite tacksam är jag ändå att ha ett jobb. Jag har testat på att vara arbetslös & det finns fan inget värre. Den första tiden är det rätt soft, men snart blir man sjukt jävla uttråkad.

& uttråkad är jag nu. Samtidigt är jag rastlös, har myror i brallar & inte riktigt ro till att sitta still. Jag far runt & pysslar med lite av varje. Diskar ett glas, slänger ett godispapper & plockar här & var. Så skönt det hade varit att få lite sömn istället för att göra allt & ingenting. Men nu hoppas jag istället att jag somnar gott när jag kommer hem om några timmar. Att jag slipper ligga vaken & rulla runt i soffan & zappa bland värdelöst skit. Jag är sjukt trött nu, det har jag varit sedan klockan sex. Men av någon konstig anledning har jag inte fått en blund. Istället har jag kollar, family guy, simpsons & robinsson. Katterna & jag har matat fåglarna på taket. Det kom en hel flock fega fiskmåsar. & en sädesärla måste det varit, som flög & gjorde konster framför fönstret. Fram & tillbaka. Jeppe var heltokig :)

Godnatt hörni

Jag & det jävla bilbatteriet

Mygod. Jag gick till ektorp typ för att hämta ett bilbatteri på firman. Det var så sjukt tungt, men jag envisades med att fortsätta. Kändes som att mina armar skulle gå av. Tillslut gav jag upp & satte mig i åbackarna , men envis som jag är gav jag mig fan på att komma en liten bit till & det gjorde jag. Till en gräsplätt framför kyrkogården bredvid fängelset. Där däckade jag ihop i solskenet :) Mina armar ville helt enkelt inte mer. Älskling som stod i duschen kom för att bära det jävla batteriet den sista biten. Han som inte trodde att det var SÅ tungt fick nu känna själv. Det värsta av allt var när vi kopplade i det i bilen & den fortfarande var stendöd. All denna kraftansträngning helt förgäves. Jag blev riktigt lack & tappade lusten till allt. Det fick bli en äcklig kebabtallrik istället för grillat på landet. Jag hade sån lust att sparka sönder bilhelveten. Men stolt är jag över att jag bar det jävla skitbatteriet så långt iallafall. Trots att det var helt i fucking onödan! KUKFITTA liksom! Bah. ¤¤R(%)&YO(¤(/?=(/=(/?=(?/

Lördag

Det är härligt att solen hittat tillbaka :)

Promenad & hällristningar

Jag & snutt kom precis hem från en långpromenad :) Vi har varit på himmelstalundsfältet & kollat hällristningar. Det slog mig hur sjukt länge sedan det var jag såg dem sist. Måste vara ca 10 år ellernåt. Innan det låg jag i parken på en filt & myste med solen. Hur skönt somhelst. Nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch. Har varit påväg i flera timmar. . HAHA! Ha en fin fredag hörni

Hej, skofetisch!
Äntligen!

Sol & klarblå himmel. Underbart :)

Kattsnack & myror i brallan

Trött, men sjukt rastlös med myror i brallan sitter jag här & försöker roa mig för att inte klättra på väggarna. Det är irriterande när dendär rastlösheten infinner sig. Ska straxt göra ett tappert försök att få lite sömn. Jag är så trött att jag nog skulle kunna somna sittande samtidigt känner jag för att göra något. Bah. Det får bli teve, mys i soffan med Jeppe. Min älskade Jeppe. Hon är så underbar. Det är kärlek på hög nivå. Jag älskar när hon kommer & purrar. Hon är så pratsjuk & kelsjuk, min lilla bäbis. Hon är precis som jag. Man blir väl som man umgås? ;) Jag skulle aldrig kunna leva ett liv utan husdjur. Det ger så himla mycket. & den villkorslösa kärleken. Jag är allt för henne. Nu blir det mys. Godnatt

Sexträsket

Bög, fnaskfallet, fyllesjöpungen, klitta, sexträsket, snorrslida, luspungen & trånga hålet.

Vad är detta undrar ni? & sähår ligger det till. Detta är då namn på bebyggelser & naturobjekt på olika ställen i Sverige. Visste ni att Lilla Runken finns i Norrköping?

HAHAHA. Älskling?!

Fakta om Counter-Strike 
Dataspel som en mängd porrgalna och efterblivna våldsverkare fördriver sin tid med att spela.
De mest extrema av dessa varelser slutar helt med att göra något annat och ägnar all sin tid åt konstant spelande. Efter många år av detta beteende förvandlas varelserna ofta till något i likhet med Bert Karlsson.

Vad säger ni om dessa listor?

INNE:
Analsex
Quake 3
McDonalds
Tatueringar modell tribal
Piercing
Kärlek
Kondomer med jordgubbssmak
DVD
Kebab
MTV
Tyska

UTE:
Oralsex utomhus
Wolfenstein 3D
Sibylla
Tatueringar modell kåkfarare alternativt modell Ozzy Osbourne
Ondska
Fjortisflickor
P3
Dagböcker
Flatrate med 56k modem


Jag kan inte annat än att skratta. Skratta tills jag dör.

Minns du Bjarne?

Jag har ätit majs, älskar det. Min snutt & jag sitter på varsin data & är supersociala. Han spelar, jag bloggar & lallar runt på nätet. Googlar majs. Visste ni att minimajs är riktig majs som man skördade när den var bäbis? Jag har alltid undrat, men nu vet jag. YES! Skrattar arslet av mig. Min snutt frågade "minns du Bjarne?" Klart jag gör. Den fula saken på lunar som lät som en cepekatt som jamade, typ Bob. Åh vad jättemysig solen är! Märy, vad sägs om en runk nu?

Soffmys med min trogna vän :)Jag förstår inte vad det är med mig. Inatt sov jag väl ungefär 10 timmar. Vaknade inte utvilad ändå. Somnade till i soffan & sov tre timmar, vaknade för en stund sedan. I nuläget känns det inte som jag behöver oroa mig för att inte få sömn inatt. Jag är så sjukt trött fortfarande. Vitaminbrist?

På tal om något helt annat. Jag tycker inte om min webcam. Man ser så förbannat tråkig ut. Bilderna blir korniga & ja, TRÅKIGA! Tacka vetja klara bilder från min digitalkamera. GÄSP. Det känns som det är dags för mat. Magen gnäller igen. Men vad? Det är alltid samma sak. Jag är verkligen sämst på detdär med mat.

...

Nu ska jag slappa i soffan & kolla på en Ferrari föds.

Dags för frukost?

Min pannkakssmet från igår var frusen. Skit! Nu får ja tänka om snabbt. Är hungrig så jag dör. Sjukt sugen på hamburgare, hemmagjorda såklart :) Men det tar för lång tid. Det får bli rostad macka. Måste bara knalla & köpa makrill i tomatsås. Ska dela med katterna för de är lika förtjusta i det som jag. Det sjuka med mig är att jag inte känner att jag är hungrig förrän det är försent. Så nu sitter jag har & magen skriker ÄT ÄT ÄT! Det svider & jag är på pissdåligt humör. HAHAHA. Dock kan jag inte sluta tänka på min sjuka dröm jag hade. Att min bror födde barn med kejsarsnitt i tvättstugan där vi växte upp. Hur kan man få till det så egentligen? Han är ju man! Whattafakk liksom. Dags för frukost nu. Ciao

Hallå, solen?

Nu ska jag ta mig en dusch. Har sylt i håret efter pannkakorna igår. Fråga mig inte varför, jag vet inte. Skönt var det hursom att ligga kvar i sängen & dra till alldeles nyss. Katterna gjorde mig sällskap. Det är verkligen sovarväder. Vart tog våren vägen? Hallå, solen? Kom tillbaka, det börjar liksom bli kallt att ha fönstrena öppna.

Jag älskar galna bilderVi hade iallafall inte tur med vädret, HAHAHA

Undrar om det var sömnmedel i colan?


Vanligtvis får jag sömnproblem av colacola, det är väl pga koffeinet. Men häromnatten hände något ytterst märkligt. Jag minns att jag gick till kylskåpet & hämtade cola, jag minns hur gott det smakade när jag yrvaken klunkade i mig för att släcka min törst.

En & en halvtimma senare vaknar jag med colaglaset i handen. Tomt. Jag hade somnat med glaset i handen. & allt som var kvar i glaset innan jag slog ihop hamnade på mitt täcke. Mellan benen. Jag skrattade högt en stund innan det slog mig hur äckligt det var att fortsätta sova med ett blött täcke.

Nästa gång jag ska dricka mitt i natten ska jag sitta upp, inte ligga.


Jag blir galen

HJÄLP MIG att hitta en sajt där jag kan kolla Desperate Housewives-avsnitt. Please?!

HAHAHA

Det är någon som stönar högt som fan ute. Katterna kommer springandes livrädda med öronen bakåt & söker skydd hos världens bästa mamma.

Jag skriker HÅLL KÄFTEN. Men ingen hör mig.

En vanlig skitonsdag

Idag är det en onsdag. En vanlig jävla veckodag precis som alla andra. Jag tänkte göra den lite speciellt genom att festa till det en liten aning. Det blir pannkakor med sylt & grädde. Barnsligt gott! Sedan blir det soffmys med chips & dipp. U.S Orginal, såklart! :) Det är härligt att göra detdär lilla extra för någon. Som att gå & handla, fixa kvällsmat & soffmys med lite smått & gott. Hoppas min snart hemkomna sambo uppskattar mina ansträngnigar lika mycket som jag hade gjort. Annars är ju detta förgäves ;)

Jag vet inte varför. Men av någon anledning har jag fått mig en tankeställare. Jag vet att jag är långt ifrån perfekt men jag är nog nästan sånärpå den perfekta flickvännen/sambon/blivande frun. Självklart har jag fått jobba på detta. I ärlighetens namn tackar jag gud för att min snutt stod ut med mig när jag var Fröken Svår. Just nu känner jag mig inte perfekt & jag har dåligt samvete för att jag inte visar min sambo uppskattning & säger hur mycket jag älskar honom. För det kan inte göras/sägas för mycket. Det är så himla lätt att ta någon förgivet. Att glida in i rutiner & bara vara. Därför har jag bestämt mig för att ta vara på de små ögonblicken & frossa i både kärlek & närhet. (& chips & godis!)

Ta hand om dina nära, de är det bästa du har!

KÄRLEK/Ida

Åh


Jag är en klant

Slog i ögonbrynet i en hård jävla kant. Det gick nästan hål & blev svullet. Satt med is en stund men det gjorde fan ont i hjärnan. Hoppas jag inte får blåklocka :) Nu är det dags att börja tvätta.

Mina bäbisar

Idag är vi trötta


Mygod :(

Jag missade Desperate Housewives igår pga jobb. Jag kommer missa reprisen på söndag också pga jobb. Mygod. Det går inte! Någon som vet om man kan kolla avsnittet på någon sajt? Utan att behöva ladda ner liksom. Tacksam för hjälp! Puss

Onsdag

Jag somnade som en stock till Ally McBeal igår. Jag var så sjukt trött at inte ens Bob lyckades väcka mig. Klev upp för ca en timma sedan & har sen dess diskat & sorterat tvätt för att spara lite tid liksom :) Idag har jag en bara vara-dag. Orkar inte göra någonting. Ska pyssla lite här hemma & ta en sväng till affären. Jag vill ha rostad macka med apelsinmarmelad. Yummie. När kommer våren tillbaka måntro? So long

Godnatt

Min msn gapar tom. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att klockan snart är två. Jag är så sjukt trött men samtidigt är hjärnan uppe i varv efter jobbet. Imorgon är jag ledig somsagt. Ska ta en ordentlig sovmorgon & sedan blir det att tvätta på kvällen. Något annat har jag inte planerat. Iblnd är det så skänt att bara vara. Så otroligt skönt. Nu ska jag nog fixa till lite fruktsallad :) Godnatt sötisar

Happy b-dag Märylou, my love :)Min bästa vän, vapendragare & själsfrände fyller idag 23 år. Grattis Maria. JAG ÄLSKAR DIG


Tisdag

Snart dags att dra iväg mot jobbet igen då. Börjar med en timmas möte :) Blir med andra ord en timma längre idag, men det är ju betalt möte, så vafan. Ledig onsdag, torsdag & fredag. Najs. Imorgon blir det att tvätta, kvällpasset, jag älskar det. Allt hinner bli torrt. Haha ^^ Vart tog våren & solen vägen? Det är dystert ute, lite som höst. Åh :( Jag missar desperata hemmafruar idag. Gah. Får bli att se reprisen på söndag.

Nattinatt

Äntligen hemma. Davve & Robin följde mig fram till porten så jag kom hem säkert. Snälla jävlar :) Dags för lite sömn snart då. Tiden gick ändå fort idag, det var ganska soft i lobbyn. Men aj mina vader. Godnatt sötisar


Måndag

Ligger & kollar Tyra Banks show. Det handlar om prostituerade, porrstjärnor & strippor. Vilka idioter. Snart dags att knalla mot jobbet, hoppas timmarna går fort :) Egentligen känner jag mest för soffmys & sånt, men man får inte alltid som man vill. Ser sjukt mycket fram emot den kommande intervjun & jag hoppas verkligen jag når hela vägen fram till min dröm. Håll tummarna för mig :) Saknar skolbänken hur märkligt det än låter. Jag har ju varit ute i arbetslivet i 3-4 år nu & smakat på arbetslösheten också. Nu vill jag studera & arbeta med det jag brinner för i framtiden. Inget ont om mitt nuvarande jobb, men det är inte riktigt jag. & jag saknar rutinerna. Livet. Att studera är inte en dans på rosor, men på ett sätt får jag nog livet tillbaka eftersom jag slipper helgjobb & massa nätter medans mina vänner myser i solen, fikar, svänger sina lurviga eller bara umgås. Åh. Vad jag hoppas. Ciao


Frukost :)

Det är inte varje dag jag är såhär pigg & alert. Klockan är efter ett, jag har varit vaken i ungefär 3 timmar redan. Disckat, duschat & varit till affären. Nu petar jag i mig frukost. Duktigt! Det fick bli äggröra, till det macka med tomat & mozzarella. Mums :) Om ca 3 timmar är det dags att knalla mot jobbet. VR kom idag, men jag känner att jag inte har tid över till den just nu. So long

Jag saknar ord


Vad ska jag säga mer än yes yes yes?! Vad annat kan jag göra än att dansa runt naken & nyvaken? Detta är lycka, bokstavligen. Det är någon högre makt som gett mig denna chans. Det är mitt öde.

JAG GICK VIDARE!Godnatt

Om en liten stund ska jag stänga av min lilla data för lite soffmys & sömn. Blev lite småhungrig & kom på att det fanns två piroger kvar i frysen, så jag kastade in dem i ugnen. Gott som fan med sötsur sås till, det tyckte sötsnuff också. Dags att baka nya piroger snart :) Jag har så sjukt ont i mina vader. Kramper. Klarar knappast att gå. & att gå i trappor ska vi inte prata om. Jag har lust att bara lägga mig ner & gråta. Imorgon ska jag ta sovmorgon. En lång sådan. Skönt. Jag känner att jag behöver det. Ciao

Fan vad ful du ärAngående rubriken. Jag var påväg från affären med raska steg. Längre fram ser jag en granne i sällskap med två personer varav den ena stannar & säger "FAN VAD FUL DU ÄR" till mig. Jag är inte den som tar skit, så jag skrek "kolla dig själv i spegeln förfan!" Detta gjorde mig sjukt upprörd. Hur fan är man funtad om man bara helt utan vidare säger så till någon? Idiot.

Feel the tingel

Vi har precis kollat Gossip Girl, jag & min älskling. Sedan tvingade jag honom att testa min lipplumper. HAHA! Nu sitter vi båda här i soffan med svullna läppar. Fruktsallad med smält vit choklad har vi hunnit med att käka. Yummie! Vad skönt det har varit med ledig helg. Imorgon är det dags att jobba igen. Suck,

Söndag

Jag vaknade INTE bakis. Kanske för att jag slutade dricka redan klockan 21 igår? Det blev aldrig något grillande, vädret var ju inte det bästa. Jag hann inte äta någon frukost ens innan jag satte mig på bussen vid halv tio på morgonen, för att slippa åka samma buss som alla andra. Med andra ord en överfull buss. Fick i mig lite yoghurt innan jag började med vinet. & tur var väl det. Kvällen innehöll mycket blandade känslor. Lite av varje. Bråk, tjafs, slagsmål, kramar & massa skratt & tokigheter. Sammanfattningsvis en helgalen kväll full med äventyr, på både gott & ont då.


Nu har jag precis kommit hem från en promenad till cg med Becka. Kattmaten var slut här hemma. Om en timma börjar Gossip Girl :)

Jag & Lillen


Bilder från gårdagen
Blandande känslor

När jag klätt av mig kläderna & gick in i badrummet för att tvätta av min sminket upptäckte jag massa rivmärken på bröstet & halsen. Jag frågade mig själv, har jag varit i catfight? Nej. Men visst fan hamnade jag i bråk. Min älskling kom aldrig så jag fick klara mig själv till bussen & hem ifrån den. Mygod. Det gick som det gick. Nu ska jag halta mig iväg till Leons för en bit mat. Jag är vrålhungrig! Om ni undrar varför jag ska halta & inte gå som nprmalt folk så är det för att något hänt med min vrist. FUCK! Uppdaterar imorgon nr jag sovit på saken. Då kommer också bilder. Nu orkar jag inte. Jag är onykter, ledsen, upprörd. orolig & har en klump i magen. Men ändå glad för jag har haft en fin dag &  kväll. Trots det är jag förbannad. Hatisk. Där fick du din jävla spanare! Spott spott spott.

Fuck!

Jag vaknade vid sju & inte fan kan jag somna om.

Godkväll

Okej, jag måste väl uppdatera & berätta om Herman. Han blev riktigt god, levde verkligen upp till förväntningarna. Eller så är det kanske jag som är en bra bagare? ;) Jag har tråkigt. Min sambo sover & hans klocka ringer (förhoppningsvis) redan klockan sju imorgonbitti. Jag ska försöka sova längre än så. Men sedan bär det av mot Lillen & Fialotta för äventyr. OM vädret tillåter. Jag tänker då inte sitta & dricka vin i regnet. Nej, det måste bli solsken. Har testat ut vilka kläder jag ska ha på mig & de hänger fint på en stol redo att hoppa i. Fredag. Jag är ledig. Det är skönt. Dock är jag rastlös. Har som myror i kroppen.

Jag som ledsen hundvalp?

- När vi satt i bilen förut, så tänkte jag på att du har världens snällaste ögon!
Oskyldiga & lugna på något vis.Vi knullarJag ringde ett samtal.
Inget svar,
Så jag la på.
& ringde igen,
Några sekunder senare piper min telefon.
Jag läser:
"VI KNULLAR"

Sedan skrattar jag tills jag nästan kissar på mig & tänker varför smsar man då mitt i akten?
Fast jag ska inte säga något egentligen. Själv har jag svarat i telefonen. Vem som ringde låter jag vara osagt.
Ida


Jag älskar mitt röda hår


Fredag

Herman är nu i ugnen & jag har höga förväntningar, hoppas kakjäveln är god :) Fialotta & jag var på maxi & hittade massa fina kläder. Synd att man inte är miljonär :) Med mig hem fick jag iallafall 3 par tröjor & två par trosor. Sjukt billigt! En chicken kebab också som jag mumsade i mig innan jag begav mig ner mot systemet & en sväng på stan. Sedan mötte jag upp Sara i spöregnet & satt i Tonihajs bil & blockerade för alla andra bilar som ville fram. Sjukt länge sedan vi sågs & som jag saknat den lille apan. Min spegelbild. Nu har hon en Herman & Barbadosmagnus skulle få en han med. HAHAHA. Nu njuter jag bara av att det är fredag & att jag är ledig, & jag laddar för morgondagen :) Hoppas på solsken.


Msn du är min bästa vän

Yes. Snart kommer Fialotta & hämtar upp mig för en snabbis på maxi. Vi hade precis en videokonversation på msn & beslutade oss för att ses en snabbis innan hon hämtar upp lillen från jobbet :) Nu måste jag sätta fart. Rensa bajslådan står överst på listan. Uäk

Fan, vad najs :)

Nu har jag tagit mig en lång dusch & istället för att göra det jag har planerat idag så fastnar jag här gång på gång. Men datan är så söt, det är därför. Om jag skulle ta & sätta fart med Herman & rensa bajslådan, kolla posten & ta en sväng till systemet för en flaska vin. Jag har inte bestämt mig ännu, men förmodligen åker jag till Fialotta & bror imorgon för den årliga minneskonserten. Känns lite surt att missa den, det har blivit lite av en tradition. Är man uppväxt i blacka så är man. Haha ^^ Jag vill att Niklas ska följa med, men det går nog inte. Han har annat att göra :( Kuk! So long suckers

Säg hej till min lilla kärlek ;)Jag har en Herman som efterlyser ägare, vill du ha en så hör av dig! :) Är rastlös, har telefontrackasserat alla i min telefonbok sedan jag klev upp. Dock är de enda jag fått tag på pappa & bror :) Båda Jonnornas mobiler är döda. & det suger. JONNA, du måste ta din Herman vafan!? Jag saknar dig & jag måste se bäbis, Nu ska jag ta mig en dusch, sedan ska jag baka ut min Herman, Hoppas han blir god. Fika hos mig sen? Ciao

Godmorgon på er

Attans! Jag missade precis ett samtal. & eftersom de ens ansträngde sig att ringa mig anar jag goda nyheter. Fuck! Hoppas de ringer igen :)

Godnatt

Jag är så sjukt trött, det blir tack & adjö nu. Godnatt. Mysa soffan till 2 1/2 man, yeah :)

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti

så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig


Hur söt är inte denna låt?
NOSTALGI. Håkanhåkanhåkan.

Rockslottet. Maria. Tidigt tvåtusental.

Nostalgi


Tjo

Idag vill Herman flytta hemifrån. Jag träffade därför Jonnis en sväng, vi satt i parken på en parkbänk & förgiftade oss. Frågan är om hon tänker ta hand om stackars Herman. ^^ Jag har jobbat idag, 10-19. Har så sjukt ont i mina fötter, är helt förstörd. Men jag är ledig hela helgen. & hur underbart är inte det? Imorgon ska en Herman flytta till Sara, så jag får förhoppningsvis se henne. Åh, det var sjukt länge sedan. Egentligen. . varför? Min sambo & jag sitter på varsin data nu. Han spelar, jag bloggar. Är inte van att sitta på en sånhär yttepytteliten sak. Men snart har jag lärt mig ;)

Ey suckers

Nu sitter jág här med min kärlek i knäet :)


Torsdag

Jag har känt mig så tråkig ett par dagar. Vet inte om det är att solen sviker? Ena stunden är jag supertaggad - skulle kunna springa maratonloppet eller vadsom, jag vill hitta på saker, inte vara stilla. . andra sekunden är allt som bortblåst, då vill jag bara krypa ner & gosa med mitt täcke. Det är nästan så jag då detta inträffar har lust att avboka allt jag har bestämt. Idag är jag iallafall på bra humör trots att jag vaknade tusen gånger om av en jävla piskande kattsvans i ansiktet. Snart dags att kila till jobbet. & idag hoppas jag att jag får min dator :) Jag skulle nog aldrig kunna lägga av med bloggandet helt, men ni får ha överseénde med mitt halvfabrikat. Ciao

. . .


 
Jag slutar med bloggandet. Farväl
Onsdag

Jag försov mig imorse, inte så att jag kom försent. Det blev bara stressigt eftersom jag tänkt äta frukost & så innan, en halvtimma åthelvete liksom. Nu har jag precis kommit hem. Har sjukt ont i huvudet & vill bara sova! Min älskling lagar mat till mig & jag ska hoppa in i en dusch.  Det blir troligtvis inget bloggande, för jag känner inte alls för det. So long suckers

Du skäms inte för kuken, du?

Åh. Hur bra var inte gårdagens ballar av stål? Alla var sjukt brutala. Jag älskar Nour, hon är helskön. Men Martin Soneby & En jobbig djävul är också sköna.

På nt.se läser jag:

- Värdetransportrån med skottlossning i Hageby

- Hela Hageby Centrum avstängt

- Flyktbil hittad på Lidaleden

- Chockade vittnen såg maskerade rånare


Vad är det för välrd vi lever i? När jag var liten kändes det tryggt. Allt som hände, hände så långt bort. Man läste om mord, våldtäkter, rån & skottlossningar. Diverse brutala brott. Men det hände inte här. Nu är den sjuka verkligheten så äckligt nära. Vad somhelst kan hända. Åker man för att handla kan man stöta på värdetransportrånare med peruker, solbrillor & gasmasker beväpnade med yxa & pistoler.

Salvi :)Klockrent att det finns som tuggummi nu. Salvi är den godaste smaken i världen. Tummen upp!

Kuk

Tack Bob för att du välte klätterställningen rakt i min rygg. Jag tappade andan. Fick en chock & ont som fan. Dumma katt. Eller dumma butik som säljer en så sjukt dålig klätterställning som välter när katterna använder den. Kuk! Jag håller på för fullt i tvättstugan samtidigt som jag pysslar & städar här hemma mellan maskinerna. Jag funderar på att gå en sväng till affären & köpa mig en munk & koka lite kaffe. Det är jag värd känns det som :) Ikväll är desperata, det ser jag fram emot. Bästa programmet ju.

Tisdag

Dagen blev inte alls som planerat. Min bror är sjuk & stannade hemma från jobbet, med andra ord behövdes ingen hundvakt. Så jag ställde om klockan & sov vidare tills alldeles nyss då jag tvingades upp för att möta spår efter regndroppar som slagit mot fönstret. Tvätta är ju nödvändigt, men vilken tråkig dag. Jag vill ha sol för fan.

When love takes over


Välkommen till världenJonna, en av mina närmaste är nu tvåbarnsmamma. Till det lilla liv som hon födde i lördags vill jag säga - välkommen :) Åh

Svansbrorson

Nu är jag redhead igen. Vilken skillnad på färg före & efter trots att jag använde exakt samma färg förra månaden när jag färgade. Hur är det möjligt att det "bleks" så mycket när jag kör med permanent färg? Jag förstår inget. Det är något fel på mitt hår. Imorgon ska jag ställa klockan på tidigt. För då kommer min bästis (svansbrorsonen) hit & vi ska busa. Sedan ska jag på ett biläventyr med Fia. Vi ska köra rejs på motorvägen till Linköping. Vem tror ni vinner? Alla medel är tillåtna. Jag ska preja henne av vägen ;) HAHAHA.Min nya kärlek


Jag har köpt mig en minidator. Får hem den på onsdag eller torsdag. Yes! :)

Ey

Jag klev upp lite tidigare än jag väntat mig eftersom jag somnade på tok försent tackvare två idiotkatter. De var vilda onatt när jag kom hem & forsatte att leva rövare till halv fem imorse. Mygod. Men de lediga dagarna måste man ta tillvara på trots att solen inte skiner, för det gör den ju inte alltid :) Mötte upp Rebecka på stan & käkade frukost/lunch på Sandy´s. Rostbiff Submarine! Så underbart god, testa den hörni - om ni inte redan gjort det. Nu ska jag färga håret.

Måndag

Det blev inget bloggande igår vilket är uppenbart. Hoppas ni märkte det ;) Hah. Istället spenderades dagen i sängen tills min sambo tyckte att det var dags att byta till sommardäck, bättre sent än aldrig liksom. & den där förbannade bilen. Min sötingsambo fick såklart springa igång den för batteriet är stendött. Därefter blev det grillat & fört hem för att se på Gossip & koppla av en stund innan jobbet. Skitväder idag! Jag som ville ha sool på min lediga dag. Hoppas på sol imorgon för då ska jag vara hundvakt. Yesyesyes. :)

Godmorgon?

Nu har jag ätit en magnum mandel till frukost, gott som fan.

Texas Longhorn

En korg med nachochips som toppas med cheddarostsås, svarta bönor, grillad

och skivad ryggbiff eller kycklingfilé & hackad rödlök, gräslök & jalapeños.

Väldigt gott :) Nu är jag mätt & belåten & ska krypa ner i soffan.


Åh

Jag & älskling har legat i parken. Solat. Lyssnat på love songs. Bara njutit av livet. & en ledig lördag. Klockrent. Woho :) En kille på cykel stannade & frågade "har du msn?" Jag bara WHAT?! Ignorerade. Han drog. Hur sjukt är inte det? Så frågar man väl ändå inte någon som ligger & solar med en man vid sin sida, eller? Ehm.

Jag kan inte sova

Jag har ringt hela min telefonbok typ, ingen vill prata med mig. Fick tag på Jonnis & skvallrade lite angående uteliggare? Jag som aldrig trodde att jag skulle öevrleva natten hade fel, för det gjorde jag såkart & kul hade jag. Jag blev erbjuden av en gammal gubbe. Notera GAMMAL. Att följa med till hans hotell. Så jävla vidrigt! Jag knäckte en dryg stockholmare såpass att han senare kom & bad om ursäkt för sitt dåliga beteénde. Nätterna på donken har sin charm. Jag ger upp med att försöka sova. Ut i solen? Ciao

Sömn

När jag gick hem imorse sken solen & himlen var redan då blå.  Det tog såklart emot att sova, jag har vaknat tusen gånger om. & nu efter max 4 timmars helt osammanhängande sömn ger jag upp. Det går inte.

:O

Fan vad jag hatar skräppost! Gratis gåva. Testa viagra. Bla bla bla.

Jag behöver fan inte Viagra.
& inte heller er skräppost!

Tack som fan


Det bästa igår var ändå när jag skulle starta bilen & den var stendöd. Älskling fick knuffa på, vår plan var att springa igång den. Tack & lov, såg en man eländet från sin balkong & erbjöd sig hjälp med startkablar. Tusen tack du vänlige man. Hade det varit jag som satt på min balkong - hade jag skrattat högt, inte fan hade jag gått ner & hjälpt till.

Jag har ont & jag är sjukt trött. Hur ska jag orka tio timmar? Bah. Mat mat mat


Klantigt Ida.

Tackvare Bob sträckte jag en sena igår. Det sa pang & sedan satt jag där i gräset typ förlamad & grät en skvätt. Min sötingsambo tyckte jag skulle sitta i solen istället & värma mig, för att värme skulle lindra den hemska smärtan. Han är så söt. Jag kan knappast sätta upp håret i en tofs utan att skrika av smärta. Vilken klenis jag är. Jag ska röra lite i Herman nu. & handla mat till honom, för imorgon är han hungrig!


:)

Nu är jag uppe! :) Istället för att dricka vin igår efter bloggandet drack jag vatten. Så idag mår jag bra. Det var ett mycket klokt beslut. Ska nog ta mig en dusch & fundera över något att äta. Bara några timmar kvar till helvetespasset. Mygod

Valborg, håll i hatten

Åh åh, vet ni? Bob & Jeppe har åkt taxi för första gången i sina liv. Ballt va? Yes yes yes. Jag är lite rund under fötterna men jag tror jag svatar någorlunda. Nu ska jag & sambon dricka vin. Jag börjar ju inte förrän 20 imorgon. SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! Härlig valborg. Katterna har fått vara med & fira :) Jag är världens bästa kattmamma, så det så. Woho & skål. Här dunkar musiken men inte våran, grannarna har fest. BAH! Hehehejjjjjjjjrå SKÅL somsagt

RSS 2.0