Speedway-resultat.

Heat 1, 3-3. Heat 2, 3-3. Heat 3, 5-1. Heat 4, 2-4. Heat 5, 5-1. Heat 5, 5-1. Heat 7, 3-3. Heat 8, 5-1.
Heat 9, 3-3. Heat 10, 4-2. Heat 11, 3-3. Heat 12, 5-1. Heat 13, 4-2. Heat 14, 5-1. Heat 15, 3-3.

Ett heat kvar. & ställningen är nu 58 - 32. Totalt från igår 100 - 86.

Jag är glad för Silvret. Om jag inte minst fel var det senast 1985 det inträffade. & Vargarna var denna säsong tippade som bottenlag. Vilken vändning! Publikrekordet slogs igår på Kråkan också. Vilken stämning :)

16 & sista heatet blev en 4-2. & resultatet blev alltså 62 - 34. TOTALT 104 - 88.
En förlust på 16 poäng är absolut acceptabelt. Hur kul somhelst att de gick vidare till final!
Vill påpeka att här inte finns några sura miner, för jag såg er kämpa som fan igår. Vi ses i vår?


Fuck, det är kört!

14 heatet är förbi & lejonen leder så stort att vargarna inte har en chans :( Men bra kämpat grabbar! Ställningen är 55-29. Med poängen från igår är det sammanlagt 97-83. Lejonen leder alltså med 14 poäng. Grattis till SILVER.


Här ska tröstätas rulltårta

Önskar att jag var i Gisslaved nu & fick heja fram Vargarna till GULD. Kommer som besatt följa uppdateringarna på nt.se istället. Igår skrek jag mig hes. & fyfan vad jag älskar Speedway. De enda sporterna som intresserar mig är f1 & speedway. Cross var lite kul också, men det var för långa pauser & heat. Så förbannat kul att grabbarna tagit sig så långt. Vagarna vargarna vargarna. KÄNN PEPPET! Woho.


Långt inlägg.

Som ni säkerligen lagt märke till har mitt bloggande den senaste tiden inte varit speciellt aktivt. Ni som dagligen läser min blogg är vana vid flera inlägg per dag & ni som läser den lite mer sällan måste gå tillbaka långt för att hålla er uppdaterade om vad som hänt den senaste tiden. Antagligen undrar ni hur det kommer sig att jag är så oaktiv? Eller så kanske ni rentav förstår & nöjer er med de få inlägg jag bjuder på. Vad vet jag? Jag vill iallafall klargöra att det egentligen inte finns någon speciell orsak till min frånvaro. Allt rullar på som det ska. Jag njuter av sambolivet & försöker handskas med att älsklingen har pms ibland. Men vi är lyckliga som vi alltid har varit. En sak som förändrats & som jag bara ser som en förbättring är vår kommunikation. & min sambo ska ha en guldstjärna för att han börjat öppna sig. Förr var han alltid en mussla. & jag kunde inte riktigt förstå hur han kunde vara så tyst & varför han aldrig grät. För sanningen är den att han har mycket att sörja över. Men alla gör det på sitt sätt. Dock har jag predikat för honom om vikten av att öppna sig för någon man litar på, för att dela på bördan. Det kan bli lite väl tufft annars. Jag är så glad över att jag har någon att dela livet med. & jag skulle inte för en sekund fundera på att byta ut Niklas mot någon annan. Aldrig någonsin. Vi kompletterar verkligen varandra, klockrent. I dagsläget har vi varit ett par i 5 år och snart 9 månader. Om man bortser från vår paus vi hade i några veckor för 2 år sedan. På mitt initiativ. & det var det dummaste & mest korkade beslut jag tagit någonsin. Jag har gråtit floder över min egen dumhet & än idag känner jag ångesten komma krypandes vid blotta tanken. Jag är så tacksam för att Niklas kunde förlåta mitt felsteg & att vi kämpade på tillsammans. Jag vet inte hur öppenhjärtlig man ska vara i bloggen egentligen? Men jag känner ändå att jag vill skriva av mig. Dum som jag var träffade jag en annan kille under min & Niklas paus. & jag förstår inte hur jag kunde vara en sån idiot. Om jag ska vara fullkomligt ärlig, så hatar jag mig själv för det. Det finns inget annat jag gjort som jag ångrat så mycket. Jag önskar att jag kunde få det ogjort. Man kan tro att det kanske var det jag behövde för att inse att jag älskade Niklas, att det var honom jag ville leva mitt liv med? Men nej, jag hade kommit till den insikten ändå. Det var bara så sjukt dumt gjort att beblanda sig med någon annan. Det är med gråten i halsen jag skriver detta, för det är oerhört svårt att förstå & acceptera att jag kunde göra så. Det finns inget jag kan säga till mitt försvar. Då & då händer det att Niklas & jag pratar om detta. När det händer får jag dras med hjärklappningar, panikångest. Men jag tror & hoppas att vi pratat om detta för sista gången nu. Jag vill bara glömma detta. Vad jag älskar min underbara Niklas.

Man ska lära av sina misstag & det har jag gjort. Det är väl det som är min tröst. Jag vill inte att någon ska behöva göra samma idiotiska misstag som jag gjorde. Därför uppmanar jag er alla att kämpa! Kämpa kämpa kämpa. Kärleken är inte alltid en dans på rosor. Men det gäller att inte ge upp för lätt. & att inte falla för frestelser. Jag är lyckligt lottad som i dagsläget har en sambo som jag älskar & som älskar mig tillbaka. Men för två år sedan var jag inte säker på att jag skulle få se honom igen eftersom jag gjorde honom så illa. Under denna period pratade min sambo mycket med sin far, min svärfar. Häromdagen fick jag reda på att Niklas frågat "Men hur ska jag kunna gå vidare med Ida efter detta?" Då svarade min kloka svärfar "Allt är möjligt om man älskar varandra tillräckligt mycket." När jag fick reda på detta blev jag så glad. Glad över att inte bli dömd & stämplad för livet, för ett misstag. Mitt livs största misstag. Svärfar tror på oss. & jag tror att han väntar på barnbarn. Precis som min mamma & pappa. Det är ett evigt tjat när man träffar pappa. Men han får vänta. Vi har inga planer på att föröka oss än på ett tag! :) Vi har nog med våra tre svansbarn faktiskt. Om man hastar fram allt har man ju inget att se fram emot, drömma om & längta efter, ellerhur?

På tal om att bli dömd. Som ni förstår pratade Niklas om denna incident även med sina vänner. En av dessa har vi inte sett så mycket av på flera år. När vi väl träffats har han varit väldig nonchalant & kall mot mig. Igår träffade vi honom igen. Han totalignorerade mig, hälsade inte ens. & han betedde sig inte som han brukar ens mot Niklas. Jag blev uppriktigt förbannad, men jag visade ingenting där. Vi pratade om detta när vi kom hem. Det är okej om han hatar mig, om han inte ens vill se på mig. Jag bryr mig inte. Men vad är hans problem undrar jag? Förstår inte riktigt vad det handlar om. Kan det vara avsundsjuka? Eftersom han själv aldrig får ihop det med någon. För hur jag än vänder & vrider på detta ser jag ingen anledning i att behandla Niklas som skit för att han älskar mig & förlät mig. Det är lågt. Så gör inte en riktig vän. Vill ha hellre se Niklas olycklig resten av livet kan man fråga sig? Vi har kommit vidare. Vi har varit tillsammans i 2 år efter denna incident, utan problem. & om jag får säga det själv så tror jag att vi kommer spendera resten av våra liv tillsammans, jag & Niklas. Jag är så tacksam för de som förstår att det är Niklas beslut om han vill leva tillsammans med mig eller inte. Ska man behöva förlora en vän för att man älskar & förlåter någon? OM någon av mina vänner hade betett sig som denna snubbe gör hade jag bett dem att fara & flyga faktiskt!

Ojrå! Nu handlar detta inlägg visst bara & min & min älskling :) Vad mer ska jag skriva? Som ni vet är jag klar med inlämningarna. Skolan rullar på. Jag har nu några dagar då jag är helt sysslolös tills nästa kurs drar igång. Skönt med en paus. Det kan behövas efter detta stressmoment. Jag har mått riktigt dåligt över vårat grupparbete. Med plagiat hit & dit. Elin & jag har verkligen fått kämpa som fan. Jag är nervös i väntan på betygen. Men jag är glad om jag blir godkänd, det är huvudsaken. Vad trött jag blev av att skriva allt detta. Nu ska jag ta en paus. Puss


Nu är jag tillbaka!


Kolla vad gott! Sambon jobbar just nu hos en bagare så han fick denna med sig hem. Till mig såklart ;)


Jag invigde vinterjackan igår. & ja, jag var en isbit när jag kom hem trots jackan. Hur ska jag klara vintern?


Hur söta är inte mina pälsmonster?


Dagens outfit. Min nyinköpta cardigan + toppen.


Matlagning på g

Nu blir det quorn med wokgrönsaker. Därefter ska jag sätta mig ner i lugn & ro medans älsklingen är & tränar med Johan. Ska läsa mitt sista nummer av VR. Jag panikavslutade min prenumeration, varför vet jag inte. Men nu är det gjort. Härligt att få ta del av alla erbjudanden som kommer dyka ner i brevlådan istället. 3 nummer superbilligt & någon present på köpet ;) Vad har ni för er denna underbara höstdag?


Onsdag

Min sambo "tvingade" ner mig på stan yrvaken klockan ett. Mygod, vad länge jag sov! Sjukt bra sov jag också. Det blev väl ungefär 12 timmars sömn, men jag antar att jag behövde det? Gårdagen var somsagt fullspäckad. Det var inte riktigt meningen men jag fick med mig en cardigan & en topp hem från stan idag. Så nu funderar jag på att fasta i några dagar för att väga upp de förlorade slantarna. Jag hatar månaderna då jag ska till Växjö. Minst tusen spänn bara försvinner. Fuck! Tänk vad mycket roligt jag kunde fått för de tusen kronorna. Härnäst väntar en skön dusch var tanken. & nu får ursäkta att jag suger på att uppdatera bloggen, men jag har liksom ingen inspiration förtillfället.


I love Tai.

Nu är jag hemma & har tagit mig en varm dusch. Var toltalt frusen när jag för en stund sedan kom hem från SM. Vargarna vann idag, men det slutgiltiga sker imorgon i Gisslaved. Jag håller såklart tummarna stenhårt & hoppas innerligt på guldet men jag tror inte att Vargarna tar mer än silver. Hursom, bra jobbat grabbar! Hur underbart är det inte att skrika sig hes & heja på? I love Tai. Jag har gjort mig av med tankar, känslor & aggressioner nu :) Dock är jag lite småirriterad på en viss person. Sug kuk!


. . .

Du är min hjälte
för Du vågar vara rak


WHO FUCKING CARES?

Jag är så stolt över mig själv för att jag inte tillåter mig att ta skit ifrån någon. Kanske är jag en bitch, men du förtjänar verkligen inte mig. Vem gav dig rätten att hacka på mig? Allt handlar om din egna jävla osäkerhet. Jag bryr mig inte ifall någon ser att jag har stay-ups på mig. Who FUCKING cares? Hellre har jag stay-ups än att jag ser ut som någon tagen ur simpor & grodfötter.

Blev ni kåta nu? :|


It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see


Snabb uppdatering

Jag har varit uppe sedan nio faktiskt. Ville bara poängtera det ;) Dagen har varit fullspäckad hitills. Åkte till bilprovningen för ombesiktning & bilen gick igenom. Skönt det. Men vi är inte nöjda med lacken. Därefter skulle jag skjutsa min sambo till jobbet för att åka ensam hem. Tror det var i Jursla. Jag var nervös som fan, har aldrig varit där förut. Min sambo förklarade exakt hur jag skulle åka, men jag åkte fel redan i första rondellen. Som tur var hamnade jag på söderleden & svängde höger i rondellen till kneippen & så var jag snart hemma igen. Därefter började jag med tvättstugan innan tvättiden hade början & så rog jag bussen till CG för att handla kattmat till mina små gryn :) Nu är jag hemma, har precis diskat & väntar på att Jonnis ska komma hit för att hämta sin jävla jacka. Haha! Därefter blir det en snabbdusch & sedan in på fronter. Måste stressa med tvätten också eftersom vi ska på speedway ikväll. & denna gång vill vi ha sittplatser på läktaren, därför gäller det att vara ute i god tid. Får se om jag orkar följa med. Jag har ont i mina lungor fortfarande. Både på fram & baksidan. Ciao


Kärlek


Jävla Elin! :D

Jag skulle precis logga in på bloggen & skriva att jag är färdig med inlämningarna & är sjukt nervös i väntan på betygen. Hann inte riktigt dit. Mitt hjärta stannade. Jag lovar, det stod still. I samma sekund som jag skulle in på bloggen skriver Elin på msn "Katarina ringde nyss. Hon sa att vi borde se över Idas del också eftersom det verkar som hon plagierat en del." FUCK. Jag är så blåst som gick på det. Men nerverna spökar. Nu ska jag ta mig en lång härlig dusch & tycka synd om mig själv ett tag. Inte för att Elin lurade mig, utan för att jag har en sambo med pms. Mygod. Karlar är så jäkla jobbiga ibland.


Hej på er

Egentligen är jag inte speciellt bloggsugen, men tänkte fördriva lite tid här ändå :) Helgen var kanon. Fredagen var mycket trevlig, lördagen likaså. Fullspäckad helg omgiven av massa underbaringar. Kunde inte blivit bättre! Nu är det måndag, en ny vecka drar igång. Imorgon ska jag tvätta & ha möte på fronter. På fredag klockan 17 ska alla uppgifter vara inlämnade. Vi har nu fixat grupparbetena & de skickade jag in igårkväll. Känns skönt att ha det avklarat! På tisdag nästa vecka drar vi till Växjö igen & en ny kurs drar igång. Snart är det dags för praktik också. Jag & Elin måste ge oss ut & leta LIA. Magen kurrar & jag måste köpa en blomkruka till blomman jag fick av Maria. Kanske hörs senare, vem vet? Ciao


Det syns kanske att vi hade kalaskul? :)
Lördagen med mina brudar :)

Resten av bilderna, mina kära vänner - finns på facebook :)
(Kanske dyker upp fler på bloggen, vem vet?)
TACK för en klockren kväll. Jag är inte ett dugg bakis & glad att jag & Maria gick från palace redan vid ett.


Fredagen med familjen :)


En hälsning till SarisKÄRLEK till Sara
från
Ida
Maria
Rebecka
Jonna & Jonna


Gårdagen.

Igår eftermiddag kom mamma, pappa, Robin & Tobbe hit. Vi fikade lite & sedan gav vi oss av för att möta upp Svärfar Ove. Mamma kunde tyvärr inte följa med eftersom hon hade Amanda hemma. Men jag hade riktigt trevligt med 5 karlar :) Presenter jag fick var pengar, lotter, en klocka på halsband, en armbandsklocka & blommor. Idag kommer mina ladies hit & jag vet att de köpt paket trots att jag inte vill ha några. Jag skrev en önskelista bara för att. Men jag uppskattar sällskap, närhet & kärlek så sjukt mycket mer än saker! Hoppas Saris är kry idag. Aw.


Den tjugofemte september

Dagen började med 2 missade samtal & ett sms. Tre av mina ladies var snabba att smsa mig redan efter tolvslaget :)


Jag rollade byxorna, Ville hjälpte till. Klädde på mig & gick ner mot stan.


Buketten ringde, jag hade ett blombud.


Eftersom jag var på stan gick jag förbi & tog med dem hem. Katterna blev förtjusta!
Vem blommorna var ifrån? Min föredetta chef. Så gulligt.


Fick med mig en volymini & dust it, yes!


Sedan var det dags att färga håret, Ville skulle vara med & fick färg i pälsen. Därför fick jag tvätta honom i handfatet.


Tackar hjärtligt för att uppvaktning på facebook, msn, sms & samtal :)


Grattis till mig :)


Någon på denna bild blir 23 år idag.


Dagens stjärna; Janne!

Vem är bäst på att lösa problem, om inte jag? Känns som det är det enda jag sysslat med de senaste dagarna. Nu följer en uppdatering! :)

Av olika orsaker kändes det inte längre lika lockande att gå på restaurang. Därför beslutade jag i samråd med mina ladies att vi tillsammans lagar mat här hemma. Skrev en inköpslista & har nu varit & handlat maten. Vi kommer att mysa med hemlagad mat & vin eller något annat alkoholbaserat :) Tanken är att vi ska ut & köra pattsdansen. Det var en jäkla procedur att skicka sms & ringa hit & dit för att planera om lördagen. Men jag tror det blir perfekt. Katterna kommer bli glada med massa ladies & därmed uppmärksamhet. Haha!

Problemet med plagiatet har fortfarande inte löst sig. Men jag känner att jag gjort allt i min makt nu tillsammans med Elin. Nu får resten av gruppen visa lite engagemang.

Roligaste händelsen idag var när min sambo taggad som fan cyklar iväg & ska möta upp Johan för träning. 30 minuter senare kommer han hem igen som ett åskmoln. Då hade han såklart tappat sin plånbok. Vi stressade ner till hans bank för att spärra kort + ett annat ärende. Banken var stängd. Fuck liksom! Jag sa att man kan ringa & spärra, letade upp numret & skrev ner det. Sedan ringer Niklas mobil för lite drygt 2 timmar sedan, jag svarade. Det var en Janne som hittat Niklas plånbok på övergångsstället utanför badhuset när han varit på simskola med sin dotter! Att det finns sådana hederliga människor. En fet guldstjärna till dig, Janne! När jag försökte förklara för min älskling att det finns människor som skulle återlämna den så trodde jag inte riktigt på det själv. Niklas trodde det var en på miljonen. Då är Janne en på miljonen. Tack & lov för att banken var stängd & för att vi aldrig ringde detdär numret :)

Nu känner jag att jag inte har ro till att sitta här & blogga mer. Imorgon fyller jag år. Blir hela 23. Wow. Ciao
 


Hur söta? :)Katterna ät trötta. & jag säger nog detsamma. Städat & pysslat som en galning sedan jag klev upp vid elva.
Nu har jag dammsugit, skurat golv, dammtorkat, putsat skåp & dörrar, diskat, putsat speglar, ringt Katarina, tvätten är avklarad & ska hämtas efter torkning! Puh. Vilken duktig hemmafru jag varit idag. Fått så mycket gjort på fyra timmar. Men jag känner mig ändå inte helt klar. Ska fortsätta lite till. Sedan ska jag gosa ner mig i sängen en stund & läsa CHIC. & duscha! Vad jag ser fram emot en låååång dusch. So long fuckers :)


Nyklippt.


Bullar :)


Hej fuckers

Idag är jag sugen på att blogga, har bilder i kameran som förmödligen kommer att dyka upp under dagen :) Men bli inte för besvikna om jag inte återkommer. Imorgon fyller jag år. Har mycket att stå i just nu. Dags att springa ner i tvättstugan. Har ett stort projekt på gång - att tvätta soffklädseln. Mygod! Skulle behöva ringa läraren också eftersom hon inte var inne igår. Men nu tar jag tag i mitt först. Det måste vara fint här när vi får främmande imorgon. Manesa var fullbokat så det blir durken på lördag med mina ladies, jag längtar! Aw.


Säger väl godnatt.

Ey, jag har annat för mig än att uppdatera bloggen. Överlevde bullbaket, så vet ni :)


Många bullar i luften

Haha, ja det kan man lungt säga. Jag har en sats bullar på jäsning. När jag bakat ut dem & de ska jäsa igen på plåten ska jag köra igång nästa sats. När jag tar mig tid att baka tänkte jag att det är lika bra att slå på stort :) Jag fyller ju år på fredag & kommer ha främmande här. Sedan är ju bullar alltid bra att ha, inte sant? Gott att äta istället för frukost ;) Om jag ska summera denna dag lite fort så har jag hunnit med mycket. Klippte mig imorse, därefter begav jag mig till Elin för att vi tillsammans skulle justera arbetet. Bör tilläggas att vi är nöjda med vår insats, men fortfarande inte med plagiatet. Det är med andra ord inte fixat, försökt få tag på vår lärare idag vilket var omöjligt. Får ringa igen imorgon. Tiden bara sprang iväg. Vi hann med endel koppar kaffe, bullar & dammsugare. Mums. När jag var klar med skolarbete mötte jag upp älskling i affären & handlade de ingredienser som saknades till bullarna. & nu har jag somsagt fullt upp här! Uppdaterar troligtvis senare. Kanske visar min frisör som frisörgrannen fixade. Är själv nöjd. Känner bara ett sjukt ha-behär efter volymaster & dust it. Plikten kallar. So long fuckers!


Godkväll

Jag kom hem för en stund sedan, är lite frusen efter att ha stått ute i flera timmar. Varit på kråkan & kollat speedway. Vargarna vann, yes! :) Fuck Vetlanda liksom. Straxt dags att stänga ner & försöka finna lugnet innan det är läggdags. Imorgon ska jag klippa mig & efter det träffa Elin. På kvällen kanske det blir till att baka bullar :) So long suckers


VR


Katterna :)


Jeppefluff myser,


Jeppe myser i soffan bredvid mig som pluggar.


Ville ville visa er att han tycker om att leka i handfatet.


Ville tycker om att sova & mysa i handfatet också.


Här vill han stolt visa er Jeppes nya kamm.


Bob är ingen linslus. Det är mest dessa två som leker clowner framför kameran.


Mormor <3

Det är åtta år sedan du lämnade mig, jag har aldrig riktigt insett att du verkligen är borta. Dock vet jag att det är så. Men jag vet också att du är hos mig & tittar till mig som den vackraste ängel någonsin. Jag älskar dig & jag saknar dig. Den tjugoandra September har alltid en tendens att kännas jobbig. 


Tisdag

Nu har jag strukit två saker på dagens att göra-lista. Diska & städa kök. Fortfarande endel jag ska hinna med under dagen. Boka klipptid, leta upp receptet på tårtan utan grädde med vaniljsås & frukt, dammsuga, skura golv, ringa Manesa, slänga sopor, hämta post, köpa en kamm till Jeppe & fronterträff 14.30. Dags att sätta fart om jag ska få någonting uträttat :) Ciao


Tack på förhand

Jag vill informera er om att jag absolut inte kommer att uppdatera min blogg flera gånger om dagen, kanske inte ens dagligen. Men jag är glad att ni fortsätter titta in! När ni ändå är här, skicka en upiggande kommentar vetja :) Anledningen till min frånvaro är att jag har sjukt mycket annat att tänka på. Jag orkar helt enkelt inte vara aktiv här samtidigt som jag försöker hålla ihop trådarna. Vår deadline är snart. 2 oktober ska uppgifterna in & gruppen bara strular. Jag hatar´t. Vill ha öråd & rösta ut dem en för en! Hoppas ni ursäktar min frånvaro. Jag känner lite också att jag inte vill uppdatera bloggen för att mina nära ska kunna läsa om mina dagar där istället för att kontakta mig personligen. Förtillfället är jag nog inte mycket att prata med om jag ska vara fullkomligt ärlig. Så om jag inte svarar i telefonen vet ni att jag har den på ljudlös för att jag behöver vara för mig själv. Den enda jag kommunicerar med är Elin som tillsammans med mig håller i trådarna. Just nu har vi den funktionen i varandras liv att vi hindrar varandra från att bli galna, ge upp eller mörda någon. Jag är så glad att hon finns i min grupp. Vad skulle jag göra annars? Ingen att analysera med. Då skulle ingen förutom jag öppna käften & jag skulle få bitch-stämpel. Ärligt talat bryr jag mig inte om vad de andra tycker om mig för jag skriver inte mitt namn på ett arbete som SUGER, det gör jag inte. Fatta hur omotiverad jag känner mig som verkligen vill detta men hela tiden tappar fokus & lust för att de övriga är totalt oengagerade! Det känns som ett hån, som en käftsmäll. Alla timmar jag & Elin lagt ner på våra delar, så görs deras på en pisskvart. Allt känns förgäves. Men jag kämpar, jag ger inte upp. För detta är början på min framtid.


Mina ladiesHur underbar kommer inte min lördag bli? Omgiven att de fem bästa kvinnorna som finns. Det är inte varje dag jag träffar alla fem samtidigt. Därför ser jag fram emot det sjukt mycket! Total lycka. Jag längtar!


APA!

Jag orkar inte blogga, är frustrerad & uppgiven på samma gång. Någon som vet vad följderna blir om någon i ens grupp plagierar texten till sin del av arbetet? Hur fan tänker man när man FUSKAR sådär?! Kan inte finnas mycket till hjärna då. Det värsta av allt är ändå att göra det i ett grupparbete. Fine om hon fuskar på sina uppgifter, men fan inte på dom jag är delaktig i.


Söndag

Bloggvärlden är tyst. Varför? Ingen uppdatering någonstans känns det som. Sover ni eller vad är det frågan om? Jag har som ni ser inte heller varit speciellt aktiv men jag har unnat mig själv lite lyx. Ibland är det skönt att bara vara. Slappna av. Kolla på disken men skita i att ta hand om den. Sätta sig i soffan med fötterna på bordet som en riktig mansgris. Ta en extra lång dusch. På tal om det, jag köpte ett nytt schampo & balsam idag. Doftade underbart & håret känns superskönt. Inget lyxmärke utan mer åt budgethållet. När jag testat det några gånger till så ger jag er mitt utlåtande. Nu ska jag fortsätta att läsa solo. So long fuckers


Ville.


Kolla snyggingmoppen


Kolla moppen, Jonna! Jag hittade den igen igår. :$

Okej, jag var inte bakis när jag vaknade men jag drack bara två glas vin igår & smuttade lite på Jonans redbull. Det var en sjukt trevlig kväll. Kom hem alldeles försent, åt en pizza & låg & snackade med älsklingen till fem imorse. Pelle var så söt, han tyckte om mig. Det roligaste igår var ändå att Niklas skulle komma & möta mig men lat som han är skickade han Stoffe på moppen. HAHAHA! ^^ Jag ville verkligen inte åka moppe, men vad hade jag för val? Övelevde iallafall & det var ju tur. Nu blir det en dusch & lite fix i lägenheten. Ciao


Pellepellepelle!

Nu är jag hemma. Det är kallt ute & det känns i öronen när man är ute. Har haft en sjukt trevlig kväll hemma hos Johan. Men nu tackar jag för mig eftersom jag behöver lite sömn.


Fredagsfin

I brist på annan sysselsättning har jag sminkat mig & sitter redo för äventyr ifall mobilen skulle ringa.


Äntligen fredag!

Om jag säger att jag inte vill vara med idag heller så vill ni ge mig en käftsmäll, inte sant? Jag förstår er, såklart ni vill ha uppdatering. Därför fokuserar jag på det som är bra idag & ignorerar det dåliga, hur svårt det än är.

Det som är klockrent är att mina ladies kunde uppvakta mig den 26e. Så det blir middag på någon restaurang! :) En vecka kvar till det, woho. Men när min bästa vän ringde mig igår inledde hon samtalet med "jag kan inte ta ledigt!" Mitt hjärta krossades, jag tänkte oh no - jag ställer in utan Maria. Men så kom vi ju fram till att hon behöver inte ta ledigt eftersom hon ändå bara jobbar till typ två & vi inte ska ut förrän framåt kvällen. Vad sägs om åttasnåret, ladies? En annan sak som är hur söt somhelst är att Rebecka sitter & smsterrar mig med förslag på tårtor. & inte gör det något att hennes förslag suger, det är tanken som räknas. Hur sött är det inte att hon sitter hemma i sin lilla lägenhet säkert iklädd pyamas för att fira att det är helg & letar recept åt mig? Vilka vänner jag har!

Är det någon av mina kära läsare som förstår vad för tårta jag vill ha när jag säger en frukt-tårta UTAN grädde med vaniljkräm & bananer? Har ni recept mejla gärna yra86@hotmail.com eller skriv en kommentar vetja! Tack på förhand sötisar.

Som ni vet skulle jag ringt tillbaka till vårdcentralen idag, men jag orkade inte. För det första så hatar jag min vårdcentral & vill byta. Någon som vet hur man går tillväga? För det andra så känner jag att jag inte vill slänga 150:- på att en läkare ska säga att jag har virus. För det är vad jag tror det är. Blir jag värre så hoppas jag att jag blir det i helgen så att jag får ringa 1177 & gå till jourcentralen istället. NU ska jag försöka ta mig en långsam promenad för att lätta på smärtan. Jag hatar att ha mensvärk. Jag var sängliggandes till halv två. FATTA HALV TVÅ. Jag har missat större delen av denna underbart soliga fredag. Det måste jag ta igen, så nu blir det ut i solen med musik i öronen. Orka ligga inne liksom.

Slutligen vill jag göra er allla uppmärksamma på att min spegelbild fyller 23 år idag. Hurra hurra hurra. Alla gillar uppvaktning så varför inte svänga förbi denna klocka dam & säga grattis?! I samma veva kommer ni inse vilken klok vän jag har som skriver så bra om det hon brinner för. Läsvärt verkligen. Jag vet att hon inte vill ha besökare, fy på mig. :$


Till min Sara


KVINNOR - hjälp mig!?

Hur botar man mensvärk bäst? Tips mottages tacksamt, för jag är döende här. Som att det inte var nog med min influensa eller vafan det. Nu ska jag dras med en förbannad mensvärk som förlamar mig. Save me.


Kära Norrköpingsbor

Tipsa mig om restauranger i Norrköping, snälla? Kom igen!


Förslagen jag fått hitills är:
Durkslaget
Asken
Manésa
Grappa
Hugo

(Vad säger ni ladies?)


Min djungel till vardagsrum


Jeppe tjuvkikar på Alex som slipar taket.


Godis på posten :)


Fick paket idag. Innehållandes detta. Jag är med i en panel som testar godis & sånt. Denna gång var det ahlgrens sursockrade bilar & polly som skulle provsmakas & utvärderas. Alltifrån färg, konstistens till smakupplevelse. Som tack för hjälpen, bortsett från de tre godispåsarna fick jag halstabletter. Det är ju en härlig ursäkt till att vräka i sig godis liksom.


Torsdag

Igår var jag tvungen att snagga Jeppe. Hon har en ganska märklig päls som faktiskt ser fin ut. MEN efter att sambon kelade med henne upptäckte han dreads, så då åkte saxen fram. Jag förstår´t inte. För pälsen ser ju jättefin ut & både jag & min sambo borstar henne. Dessa dreads kan man alltså inte ana förrän man gosar runt i hennes päls ordentligt. De syns inte, utan känns bara. Nu ser hon ut som en jagvetintevad. & än är jag inte klar. Jag tror vi får göra ett försök att raka henne, inte till nakenkatt alltså. Men för att få pälsen lite mer jämn. Nu är det somsagt hackigt klippt med sax.

& idag tog jag mig i kragen & ringde vårdcentralen. Förväntar mig inte alls att få en tid. Men lite rådgivning kanske. Det står på ibumetinförpackningen att man bara får äta dem 5 dagar i följd, sedan ska man kontakta läkare. Det står på nätet att en influensa brukar gå över efter ca 5 dagar men att man kan vara trött upp till tre veckor efteråt. På de vägen är det. Jag har varit krasslig i typ två veckor. Sådär, ja. Självklart eftersom jag ringer såhär sent är jourtiderna slut. Kvinnan i telefonen sa att jag ska ringa 1177 om jag blir sämre ikväll eller återkomma till dem klockan åtta imorgonbitti. Nu ska jag se om jag orkar diska.


Godnatt

Nu ska jag äta ibumetin & hoppas på sömn. Det låter irriterande när jag andas & det gör ont som fan. I lungorna? På baksidan & under revbenen på vänster framsida. Min tanke är att vakna innan åtta & försöka få en läkartid. Det är en plåga att stå upp, jag har inga krafter alls. Känns som jag skulle kunna ramla ihop vilken sekund somhelst. Hoppas jag kryar på mig snarast.


Kära vänner

Jag orkar helt enkelt inte blogga idag. Men så fort jag repar mig är jag tillbaka. Deal?


Idag vill jag inte vara med.

Jag vaknade helt genomförkyld med kramper i magen som fick mig att ligga i fosterställning & nästan gråta i en halvtimma. Nu är jag uppe men går mest omkring som en zombie. Köpte en temp igår, jag har ingen feber. Men idag blir det iallafall att ligga i soffan & tycka synd om migsjälv hela dagen.


Om du visste skulle du vara stolt.

Jag tänker vara lite hemlighetsfull & inte så detaljrik. Lite privatliv måste man få ha, inte sant? Men jag gör er mer än gärna nyfikna. Svårt att formulera det bara när man inte vill vara rak på sak.

Äntligen är jag fri. Det känns skönt i både hjärta & själ. Du är inget annat än ett svin. Ett avslutat kapitel. Avslutningsvis kan jag med handen på hjärtat säga att jag hatar dig för allt du gjort.


Foundation


Jag skrev för ett tag sedan att jag köpte ett nytt foundation. Ville testa det innan jag gav er min slutgiltiga dom. Med handen på hjärtat, jag är sjukt nöjd! Imponerad minst sagt. Inhandlades på Kicks för ca 150:- Ett riktigt kap!

Litar ni inte på mitt ord, ska jag försöka övertyga er med följande bilder:
Ett HJÄRTA i VR betyder att de tycker om något extra mycket.
Denna foundation fick högre betyg än blandannat MAC & andra foundations som kostade mellan 400-600:-
Den enda som fick 5 st R av fem möjliga.

Den finns i puderform & flytande. Jag personligen föredrar flytande faktiskt. (Anledningen till det är för att om man är aningen torr i ansiktet är det svårt att få det snyggt med puder. Dessutom krävs det att man verkligen arbetar in det ordentligt med Kabukiborsten.) Den var lagom täckande & höll måttet en hel dag.

ABSOLUT VÄRD ATT TESTA.


Snabb uppdatering

Jag kollar på idol för att jag vill se Sara & Leila K på teve :) I farten vill jag passa på att tacka anonym för den fina kommentaren. (Vem är du?) Nyfiken som fan. Nu, teve igen!


Nostalgi. Låt mig bjuda er till skratt :)VEM MINNS INTE PORRPLANKET?

ELLER VÅR STURE? :)Kära birrar, blev ni lika nostalgiska som jag & längtade tillbaka för ett ögonblick till vår smått kaotiska klass?


Mina söta vardagshjältar.
Plugg & mys


Jeppe avbröt mitt pluggande för lite mys. Jag visste att jag inte skulle ge mig med uppgiften om kris. Trots att det inte blir många knop gjorda här eftersom jag inte känner mig kry så har jag fått ner endel text i mitt dokument. Ännu en klapp på axeln till mig! Nu ska jag ner en snabbis & träffa Rebecka i mitt trapphus.


Vad är det för fel?

Jag har mått halvkasst under en längre tid nu. Det är alltid värst på kvällar & nätter. Men idag känner jag mig inte alls kry. Min näsa rinner likaså mitt ena öga & jag nyser konstant. Eftersom jag inte har någon temp vet jag inte hur hög feber jag haft från & till. Jag vet, jag borde skaffa mig en temp. Det ska alla människor äga. Vänner & bekanta har tjatat på mig om att gå till läkaren. Men det går ju upp & ner hela tiden! & det är anledningen till att jag inte tagit mig iväg. Har ont i mina lungor också, eller om det är något närliggande, kanske en muskel eller nåt? & så detdär irriterande lätet som kommer ifrån mig när jag andas. Jag blir galen, stör mig något grymt på det. Någon kunnig som kan ställa en diagnos på mig? Min egna diagnos är virus. & det har jag ju erfarenhet av att dras med i månader. Jag tar hellre en halsfluss eller öroninflammation som man får medicin emot & sedan blir bra efter några dagar. Hur kul är det att vara slö, matt i kroppen & verkligen inte orka någonting? En klapp på axeln för att jag redan börjat med tvätten, diskat, rensat kattlådan & sopat golvet. Jag gör vad jag orkar iallafall. Nu är det dags att gå ner till tvättstugan & hänga tvätt.


Jeppe


De klokaste dam jag vet.


Tisdag

Dagens planer:
- tvätta 12-17.
- fronter 14.30-16.

& hur klockrent var inte Dexter igår? Jag har gått på nålar i en hel vecka & trott att elakingen haft honom. Att han skulle plåga Dexter genom att skära bort hud. I gårdagens avsnitt ligger han i bagageluckan & när bilen stannar laddar han för en smäll. Det var hans kollegor som "kidnappat" honom inför hans svensexa. HAHA!


Ida som redhead


När man tagit en sovmorgon är man snygg när man vaknar. Jag hade inte sovmorgon idag.


Höstmysigt


Jag älskar lyktor.


Min


Världens finaste Bob.


Där spenderade jag min dag :O

 I några timmar. Vi fick ut mycket av träffen & anser oss nu klara. Det som återstår är att skicka allt till Lina som är "inlämningsansvarig". Jag blev så sjukt trött. La mig i sängen för att läsa VR när jag kom hem, men det slutade med att jag somnade. & jag antar att jag behövde sömn? Blev inte många timmar inatt. Hann med att dra en lunch med Elin på Kinarestaurangen på Drottninggatan :) Det var mycket trevligt.


Måndagmorgon

Jag mår bättre. Har käkat lite frukost & gjort mig iordning. Klockan ringde halv nio. Lika bra att ha lite tid på sig så att man slipper stressa. För det är väl ändå det värsta som finns, framförallt på morgonen? Det kan förstöra en hel dag iallafall för mig. Nu är jag påväg för att träffa gruppen. Hoppas det går bra idag! Vill bjuda på ett gott skratt innan jag knallar. Igår skulle jag ner & slänga sopor. Orkade inte leta rätt på ett par skor så jag tog första bästa. Min sambo har för vana att ställa alla sina skor framför dörren. Stack fötterna i ett par tofflor i storlek 43 ellernåt. När jag åkt hissen ner & skulle gå en halvtrapp upp till soprummet så händer det. Jag snubblar & faller handlöst. & där ligger jag i vår trappentré på röda mattan & ser dum ut. Vet ni vad? Jag reste mig upp. Ingen såg mig, vad jag vet. Men trots det gick jag skamset mot soprummet innan jag tog hissen upp igen. Vilken syn det måste varit. Min sambo vek sig av skratt när jag berättade för honom. Skratta bäst ni vill, det bjuder jag på. So long


Måste välkomna mina nya läsare :)

Jag & Elin diskuterar psykopater på msn. Hon skulle gärna bli seriemördare om hon hade fler skruvar lösa. Själv skulle jag kunna tänka mig att bli Dexter. Fungera som lagens extra arm & mörda dem som förtjänar det. Jag är så glad att jag fann Elin på samma utbildning som mig, hon är verkligen en klockren kvinna! Internet är sjukt segt. & min data har spelat mig ett spratt. Datorer lever sitt egna liv, inte sant? Mina tangenter gav upp förut. Jag fick skriva/rita på msn för att få det jag ville sagt. Sedan startade jag om datan & kom då inte in på msn eftersom mitt lösenord var ogiltigt. Öppnade då ett textdokument & skrev några bokstäver för att se & det blev rätt. Testade igen & igen & igen. Det stod att CAPSLOCK var aktiverat när jag skrev med små bokstäver. & när jag skrev med stora låtsades datan att CAPSLOCK inte var aktiverat. Märkligt ^^ Jag hatar datorer om jag ska
vara ärlig.(Somsagt, läs med en nya salt.)


Godkväll

Dagen har gått ut på att vila, sov också en timma förut i brist på annat. Nu är jag uttråkad så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Rastlös med. Men Rebecka tvingar mig att ligga nerbäddad. & hur kul är det? Nu vaknade min älskling till liv, ah! Lite sällskap :) Känner mig inte alls i form för att träffa gruppen imorgon & plugga. Men jag väntar & ser hur jag mår imorgon, det är kanske bara något tillfälligt. Förhoppningsvis.


Pluggat.

Nu har jag pluggat i lite drygt en timma. Jag vet inte, det känns inte som jag har så mycket att tillägga. Men jag väntar med inlämning av uppgift 1 + 2. Lämnade precis in 3 + 4 men de kände jag var klara. Solen skiner in genom fönstret & jag kan inte undgå att se att jag nog borde putsa dem. Det är kattnäsor överallt. Men det får vänta. När de är klara med arbetet ute på taket måste jag göra om det ändå! Vi har färgflagor på utsidan. Snyggt! Det är så sjukt varmt här hemma, jag tror jag dör av värmeslag. & min sötsambo har förbjudit mig att ha nerdraget eftersom hans hibiskus MÅSTE ha sol, enligt honom. Vad händer idag? Jag har inte en aning. Nu ska jag göra något annat än att sitta framför datan som ger mig huvudvärk. Ciao


Söndag

Jag kan försäkra er om att jag inte sovit tills nu. Har bara haft annat att göra. Funderar lite smått på om jag ska trotsa min pluggfria helg & ta itu med det nu. Det är så svårt, jag känner mig klar men ändå inte. Efter denna inlämning så vet man ju mer VAD de är ute efter. Nu känner jag mig lost & det är jag inte ensam om. Magen kurrar också, om jag ska få något vettigt gjort känns det som att det blir något ätbart först av allt. So long suckers


Innan läggdags vill jag bara säga

NI SUGER på att kommentera. Nu ska jag gosa ner mig i soffan med pappertussar i näsan.


Ojrå.

Jag hade totalt glömt bort att kolla hur håret blev när det torkat. Sara uppmanade mig att genast göra det.
& vad möttes jag av i badrummet?En Bob i handfatet & en avundsjuk Ville på golvet.

Håret blev såhär:


Röttröttrött


Kära vänner

Jag tror inte att jag tål skogen. Började nysa & blev fruktansvärt förkyld. Självklart hade jag glömt papper & fick leka skogsmulle påriktigt & snyta mig i löv. Nu sitter jag här - varm, känner mig febrig. Huvudvärk har jag också. Nu blir det soffan & teven för hela slanten minsann.


Lördagsmiddagen


Det blev mat trots att jag inte hittade kantareller i skogen. Favoritmaten i annan tappning. Köttfärslimpan är utbytt mot fläskfilé som fick puttra med i kantarellsåsen, serverat med hasselbackspotatis. Underbart gott! :)


Ida på äventyr.

Jag har varit ute & cyklat. Första gången någonsin i stan. Lånade min sötsambos herrcykel & trampade som en galning i mörkret. Det var så uppfriskande & skönt. Jag vill ha en egen cykel. En gammal damcykel utan växlar med ballongdäck & cykelkorg. Aw.


Hår.

Då funkar det inte att slänga upp bilder igen. Det strular alltför ofta tycker jag. Har precis tagit mig en dusch & sköljt ur färgen från håret. Ja, jag har färgat barret igen. :$ Blev inte helt nöjd senast. & efter varje gång jag tvättade håret rann färgen med vattnet. Kvar i längderna var en grönskimrande färg. Körde på ett säkert kort denna gång. Så nu är jag med andra ord verkligen redhead igen. Det verkar vara det enda som funkar. Jag har ingen lust att slänga ut flera tusen hos någon frisör. Har tyvärr erfareheten av misslyckade färgningar där också. Knepigt med hår. Men jag tror att jag vet varför det blev grönt denna gång. Jag var blond på många ställen i längderna efter slingor. & alla vet att en brun färg på blont hår oftat blir misslyckat. Egentligen borde jag lärt mig, men jag exprimenterar ständigt.


Hade du tagit tillvara på denna svamp?


Angående min design

Slopa alla frågor, jag kan ändå inte svara på dem.
Eftersom är är helt lost vad gäller design betalade jag en tjej för att få den gjord.
PUNKT SLUT.


Lördag

Nu ska jag ut i skogen med Rebecka för att få frisk luft, motion & kanske om vi har tur hittar vi svamp. Om vi skulle göra det så vet jag vad jag ska laga för mat sedan :) Woho! Funderar på ifall Märy & Jocke är i krokarna, skulle gärna bjuda dem på min berömda sås. MEN då måste jag först övertyga min sambo om att städa vårt smått kaotiska hem.

Människor som inte kan stå för vilka de är behöver inte göra sig besväret att kommentera i min blogg. För känner jag att jag vill svara så gör jag det genom att publicera ett inlägg. & det verkar störa vissa. ^^

Behöver jag verkligen poängtera att detta är min blogg, att jag skriver precis vad jag vill utan att bry mig om vad ni tycker? Jag kunde verkligen inte bry mig mindre. Jag har kommit till den punkt i livet där jag går min egen väg, jag är mig själv fullt ut. & de som inte gillar´t kan dra. För jag skulle aldrig någonsin förändra mig för någon annans skull. Skaffa lite stake du också vetja.


Walking in Memphis


Många begåvade människor har sökt. Men jag föll för Calle.


Gåshud. & vad glad hon blev över guldbiljetten. Aw.


Be en bön.


Den som inte fäller en tår till denna låt är inget annat än en hjärtlös sate helt utan empati.


Lea.

Orka göra research när jag är totalt ointresserad. Vad bryr mig jag om Lady Gaga har en kuk, fitta eller kanske rentav båda delarna? Det är knappast mitt problem. Läs bloggar med en nya salt, lär dig läsa mellan raderna. & ha i bakhuvudet att allt som publiceras kanske inte är blodigt allvar. So long FUCKER


Whazzup? :|

MÄRY! Piccolopigg använder krämer som vi kvinnor & han står för det. Shulle, din tur snart?


Sötsak.


Snygg stil, va? :) Han är för go min lilla Ville.


Också nytt!


Jag älskar knappar i ryggen.


En nyduschad Ville
Ida, idag.


Efter fyra timmar håller min foundation fortfarande måttet.


Nytt!


Kärlek vid första ögonkastet.


Fredag.

Hepp, det gick inte att lägga upp bilder. Varför strular alltid blogg.se? Hursomhelst, jag är nöjd med min nya foundation. Änsålänge håller den måttet, men vi får se efter några timmar & i slutet på dagen. Det var inte en speciellt dyr investering men ändå. Man förväntar sig att den håller vad den lovar. Somsagt, det återstår att se. Nu ska jag äta lite "dessert" till frukost i väntan på Rebecka. Ha en fin dag allesammans. Ta vara på solen!

Frukost är egentligen det godaste som finns. Förstår egentligen inte varför jag har så svårt för att äta det eller äter det alldeles försent för att äta det alls. Det är ju dessutom det viktigaste målet. Njuter som fan av min sena frukost bestående av grekisk yoghurt, honung & valnötter. Jag tycker det kan ätas både som dessert & till frukost. På bagarstugan kan man köpa det, dock med massa andra äckliga nötter. So long fuckers


Vilket fint väder.

Nu ska jag försöka vakna till liv. & fånga dagen.


Kom hit ska du få en PUSS


Vem är lika störd som oss?
Vems msnkonversationer går ut på skämt?
Skämt som inte ens existerar nån annanstans än i våra huvuden?

Ingen skulle förstå.
Jag älskar dig trots att jag inte alltid förstår dig.
Fröken svår.


Är Lady Gaga - man eller kvinna?


Min gamla barndomsvän skrev på msn - "tror du Lady Gaga är en man eller kvinna?" Hade aldrig funderat över det utan tagit förgivet att hon är kvinna. Men på denna videon ser man ju något dinglande som förhoppningsvis inte är en missbildad fitta? ^^


Titt, en blomma!


Min hibiskus. Bästa blomman.


Vi fick paket med posten idag.


Jeppe, Ville & Bob blev glada.


Kollar idol

HAHA. Idol filmade i Skärblacka. Ett bekant ansikte var där i rutan med en kundvagn framför konsum. ^^


Hämtmat från Athena
Haloumi, friterad bläckfisk, tzatsiki + bröd & melitzana(?)


Magen är nöjd som satan. Speciellt efter desserten.


Grekisk yoghurt med honung & valnötter.


Godkväll.

Vad snabbt allt går när man väl sätter fart. Jag har en förmåga att fastna framför datan. Men vad gör väl det när jag faktiskt uträttar något viktigt? Plugg med andra ord. Slet mig loss tillslut & fick mycket gjort på sjukt kort tid. Nu har jag varit i affären, rensat kattlådan & duschat + att jag smörjt in ansiktet med den nya krämen. Får se om den gör underverk för min hy eller om jag måste investera i en produkt som ligger runt femhundralappen. Hoppas inte. Vad använder ni för hudvårdsprodukter? Ansiktsrengöring? Dagkräm? Efterlyser också tips på bra foundations. Så har du ett superhett tips, dela med dig!? Är lite lost där. Hittar inget jag blir supernöjd med eftersom det inte ger den effekten jag vill ha. Är kräsen sådär. Om det inte blir perfekt kan jag likagärna gå osminkad, faktiskt. Nu ska jag hitta något att tugga på. Oliver kanske? Sedan ska jag titta till Bob som sitter på taket farligt nära kanten & tittar ner på några som flyttar. Han har koppel på sig & min sambo har honom under uppsikt, såklart. & läsa CHIC. För jag har somsagt fastnat framför datan hela dagen. Letat fakta, sorterat, formulerat om & skrivit ner. Bah. Jag förtjänar att ta en helt pluggfridag faktiskt. Men det är svårt, jag håller alltid på med pluggandet lite smått när jag sitter här. Egentligen bara positivt. Vilken självdicplin jag har. Det var allt. So long fuckers


Min sötVille

Jag har huvudvärk, idag igen. Ska knalla till affären för att köpa kattsand, städa deras toaletthus. Sedan ska jag duscha, smörja in ansiktet med min nya hudkräm + ögonkräm & lägga mig i sängen för att läsa nya CHIC. Så ser min dag ut enligt planen. Dagens hitills har bestått av diskning, promenad & telefonerande. Läste upp två skoluppgifter för mamma, hon tyckte det var bra. Men gav mig lite tips, så jag fick inspirationen att fylla ut dem.


Kolla vad stor min älskling blivit. Aw.


Jag är så frustrerad!

Att människor är extrema & blandar sig i politik när de inte förstår ett smack av innebörden tror jag är ett sätt att hävda sig själva. De blir en i gänget. Ett typiskt exempel är en kille som blev mobbad i skolan, helt plötsligt var han vrålrasist. Varför? Jo, för han blev en i gänget. Han fick kompisar. Var inte längre den mobbade killen som blev slagen & hånad. Han behövde inte vara rädd eller gömma sig längre. Han tog skydd av extrema åsikter omgiven av människor med lika sjuka värderingar. Jag tror det handlar om revolt! De svagas revolt.


Min åsikt.

Du vet att Carolina Gynning blev anmäld för att ha publicerat en "mobbares" IP + mejladress. Jag anser inte att du har någon rätt att hänga ut människor sådär.


MEN! Det rör mig inte i ryggen att människor med ett klick enkelt kan ta sig från din blogg till min. Med dina åsikter lär du nog få endel besökare, snällt att du gör reklam för min blogg.


Om du tycker att du har rätt till din åsikt, så har jag rätt till min åsikt. & jag skrev enkelt att "vissa människor är begåvade med något som heter empati."


Uppenbarligen kunde du inte ens ta en sån simpel sak utan tolkade det så kritiskt att du tog upp stridsyxan.


Empati kanske du visar för den ariska rasen men genom inlägget du skrev är det svart på vitt att du inte gör det för människor med annan hudfärg och religion.


Att klumpa ihop alla som inte har samma ursprung som dig gör dig till rasist. Vad är din defintion av rasist? Hur ställer du dig invandrare i vårt samhälle som faktiskt arbetar? Syrianer exemplevis, den mest arbetsamma invandrargruppen i Sverige. Är det okej för dig att de är här för att de arbetar & försörjer sig själva trots att de kanske bryter lite eller inte talar så god Svenska?


Dessutom säger du emot dig själv flera gånger i det inlägget jag syftar på. Orkar inte dra något exempel, men läs igenom texten själv så kanske det går upp för dig.


Jag tycker ärligt talat inte att det är någon skillnad på att som färgad leva på socialbidrag eller att göra det som vit. Du har ju själv erfarenhet av det. Att leva på vårat välfärdssystem, menar jag.


Du skriver att du har socialbidrag av olika orsaker men att du inte har någon plikt att tala om det. Visst, det har du inte. Det är ditt problem helt & hållet. Men om du hade engagerat dig i skolan såsom du tycker att invandrare ska göra för att lära sig Svenska hade du kanske inte behövt snålåka på vårt välfärdssystem? Du kan "skryta" om hur många jobb du söker. Du har ju redan själv kommit på orsaken till varför du inte får dem. För att det finns människor med mer erfarenhet & kunskap. Du skriver att du ska börja studera för att du vill utvecklas & jobba. Bra drag! Men skadan är redan skedd. Du har redan snålåkt på våra pengar precis som invandare gör enligt dig.


Vilken deal :)

FLER BESÖKARE TILL DIN BLOGG


Torsdag

Jag fick sova lite längre idag. Yes! Det första jag möttes av var ett sms där det stod att tre stycken i klassen hoppat av. Så himla tråkigt! Ringde Elin & snackade lite skit. Men nu ska jag nog ta en liten promenad faktiskt. Rensa tankar. Bara vara :) Känner mig lite mer fit for fight idag. So long


Jag har en fråga

Har en tidning rätt att publicera namn på en brottsling?

En härlig ansiktsmask


Det svider lite skönt, dags att skölja bort skiten.


Uppdatering

Nu har jag ätit vårrullar. Tror att intervjun gick bra, det känns så. Men det återstår att se. Känner mig lite bättre till mods nu. Med lite mat i magen & en intervju som iallafall kändes lyckad. Dock är jag tom sedan igår. Orkar inte ta tag i pluggandet idag, men å andra sidan är det ingen fara. Jag har till på måndag på mig att skriva om demokratisk ledarstil. Hittar inte så mycket fakta, det har liksom låst sig. Måste samla kraft. Hitta motivationen. Jag studerar för min skull. Klart som fan jag inte låter en person fucka det för mig (oss). Vi ska kämpa, mina vänner :) Det löser sig. Skulle vara kul om jag fick detta jobb eller något annat. För somsagt lite extracash är aldrig fel. & jag sparar till en speciell sak. Vad är min hemlighet. Nu ska jag slänga mig i soffan & zappa lite. Ciao


. . .


Jag undrar lite över varför det piper i bröstet när jag andas?


Vilken skitonsdag

Elänadet fortsätter. Jag har en riktigt förjävlig dag. Där inkluderat DÅLIG HÅRDAG & FULDAG. Egentligen vill jag bara borra ner huvudet i kudden & gråta en svätt. Varför vet jag egentligen inte. Det bara känns så. Jag gjorde mig iordning men insåg hur ful jag var när jag kollade mig i spegeln, tvättade av mig allt smink & samlade nya tag genom en promenad & en tur på solarieöarna. Väl hemma bestämde jag mig för att ansikte får förbli osminkat. Jag bryr mig inte. Alldeles straxt är det dags att knalla mot intervjun. Önska mig lycka till, det kan behövas denna skitdag till ära.


Onsdag

Idag är jag grinig. Det har inte blivit mycket sömn alls. & hur kul är det att tvingas kliva upp när man bara vill sova? De håller somsagt fortfarande på att "renovera" taket. Jag förstår inte varför dom måste väsnas så förbannat mycket. Förstår heller inte varför i helvete de måste börja klockan sju på morgonen, när de ändå inte håller på hela dagen. Jag är så förbannat frustrerad. Katterna däremot tycker det är lattjolajban att spana på gubbjävlarna. Eller inte Jeppe, hon ligger mest under soffan & är rädd.

Har tagit mig en dusch & diskat. Funderar på om jag ska pilla i mig någon frukost, jag är faktiskt hungrig. Men inget känns speciellt lockande att stoppa i munnen. Mår inte bra. Magen krånglar, den ständiga huvudvärken & smärta + stelhet i nacke & rygg. Kanske vore värt att gå på en helkroppsundersökning? Jag är i stort behov av massage! Åh. Det får vara allt för denna gång. För just nu iallafall. Ciao


Önska mig lycka till

Imorgon ska jag på intervju gällande ett extrajobb.

En knäpp på näsan

Vilken huvudvärk jag haft idag. Det känns som att jag har minnesluckor från dagen om jag ska vara fullkomligt ärligt. Undrar hur det kommer sig? Jag kämpade trots det tappert på fronter. Betraktade mest vad som skrevs, orkade helt enkelt inte vara mer aktiv än nödvändigt. Efter en & en halvtimma rann bägaren över. Jag var tvungen att få rikta min ilska mot den som gjort mig så fruktansvärt arg. Efteråt kände jag mig lättad. K tyckte att jag var modig som sa vad jag tyckte. Personen det gällde blev stött. Hoppas hon lär sig en läxa.

Att arbeta i grupp är ingen enkel match. Det är sjukt påfrestande. Jag är som person väldigt anpassningsbar, jag använder mig av fingertoppkänslan & ödmjukhet. Denna person är raka motsatsen. Körde över folk totalt igår & styrde & ställde. Många gånger sa hon helt felaktiga saker men var så säker på sin sak att det var omöjligt att få henne att förstå att hon hade fel. Hon tar så mycket plats. Jag hoppas att detta bara var en tillfällighet, att personen i fråga hade en dålig dag eller att det var stress & påfrestningen som blev för mycket. Jag ger lätt upp när det blir sådär. Men det finns två personer som ger upp innan mig. Jag tycker det är helt fel att två kloka människors åsikter ska hamna i skymundan för att en person älskar att höra sin egen röst.

Jag tillåter mig själv att känna stolthet för att jag slog näven i bordet. Starkt jobbat Ida.


Jag räknar dagarna

Idag är det sex jävla dagar sedan jag hörde din röst. Sex jävla dagar har gått utan att du förmått dig att slå mitt nummer för att fråga hur jag mår. Det var sex dagar sedan jag bestämde mig för att sluta ringa dig, för att se hur många dagar det gick innan du hörde av dig. Med handen på hjärtat hade jag högre förväntningar. Jag trodde inte att det skulle gå såhär många dagar! Jag undrar om du ens tänkt på mig någonting under dessa dagar i tystnad? Själv har jag haft svårt för att hålla mig borta från telefonen. Jag har så gärna velat ringa & fråga hur du mår eller vad du gör. Bara för att få höra din röst.


Blogg.se

Är det bara jag som upplevt blogg.se lite konstigt den senaste tiden? Kommentarerna går inte att se om jag inte klickar på kommentarer exempelvis. What´s happening?


Måndagkväll

Dexter ikväll, jag längtar. Imorgon får jag troligtvis mitt csnkort. Som student finns det endel erbjudanden att utnyttja :) 


Måndag

Jag tog mig inte tid att blogga imorse innan jag skulle iväg. Nu är jag iallafall hemma igen, har väl inte så speciellt mycket att säga egentligen. Grupparbete är sjukt påfrestande. Jag är så sjukt trött i huvudet nu.


Egoina

Läsvärt.

Ni har säkert inte missat att hennes sambo dumpade henne. Jag älskar hennes blogg & tycker det var fint att hon skrev tips & råd till människor i samma situation. Om jag blir dumpad ska jag läsa det igen :)

Nu ska jag telefonera med Rebecka. Sedan försöka sova eftersom jag ska träffa gruppen imorgonbitti på bibban.


Gissa röven


Det är ingen vanlig dag

för det är Kurres födelsedag. HURRA HURRA HURRA! En present som går att öppna uteblir, tyvärr. Däremot kan jag bjuda på en nostalgitripp.

Minns du när Jonna & jag låg bakom eupallen full med hästsaker med borstar på händerna & skrek "kom TOTO"? Hur lyckliga vi var när vi lyckades lura godismaskinen & fick två stora snickers till priset av en? När Vagge berättade om PLÄP & dess betydelse? Eller Martins alla rövarhistorier? Då han ville skjutsa hem mig & satt & surade hela bilfärden för att du lekte bodyguard? ÖTH Ö T H. Alla rökpauser på lastkajen & historier om MINISNOPPAR? Där utelämnar vi detaljer tror jag ;)

Återigen, grattis min kära vän.


Bilduppdatering


Skön söndagsklädsel. Jeans & randig långärmis.


Sambon lagade mat till mig. Aw :) Vilken karl!


Grabbarna söndagsmyser.


Lalalla


Hysteriskt skrattanfall

Sambon & jag tog oss en skön eftermiddagslur. Jag vaknade av att han kallade mig "SNUSKGUBBE", sedan var det liksom kört. Kan inte för en sekund sluta skratta & min mage gör ont. Kramp.


Ja, jag är vaken.

Har hunnit med att diska & styra här hemma + en promenad runt åbackarna i regnet. Sedan en sväng till affären för att inhandla ingredienser till dagens mat :) Det blir ugnsbakad falukorv med tomat, äpple & lök som serveras med potatismos. Magen kurrar som fan. Men det borde vara klart om en kvart? Sambon sitter framför ugnen & glor som besatt in genom ugnsluckan. ^^ Något flitigt bloggande orkar jag inte med idag faktiskt. Ciao


Sömnlös i Norrköping

Inget bloggande? Jag ljög. Här sitter jag sömnlös & ensam. Bob ligger på tevebänken, Jeppe på soffans ryggstöd & Ville i fönstret. Favoritdjuret ligger sjuk i sovrummet. Stackarn. En sak jag funderar över är varför jag blivit besatt av oliver. Jag älskar de små jäklarna med blåmögelost i. Det förvånar mig faktiskt eftersom jag aldrig tidigare ätit någon form av mögelost.

En annan lite djupare sak jag funderar över är hur lång tid det ska ta innan en viss person lyfter luren & ringer till mig. Jag har tröttnat på att vara den som alltid ringer. Ändå har jag haft så svårt för att låta bli. För självklart undrar jag hur personen ifråga mår. Hur jag mår verkar dock inte vara något som denna person intresserar sig av. Undrar om det ens spelar någon roll om jag är död eller levande? Ibland känns det inte så. Jag har slutat analysera varför & gräva ner mig i detta. Jag gillar inte läget, men jag accepterar det. Kan ändå inte låta bli att fundera & ville bara skriva av mig. Det är frustrerande att bara bli uppringd för en tjänst eller liknande. Jag älskar spontana samtal, som är som ett kvitto på omtanke.

Att jag bestämt mig för att inte vara den som ringer, utan att vänta & se hur många dagar det går känns helt underbart. Jag hade inte klarat det förr, inte att sluta grubbla sönder mig heller. Detta är ett tecken på förändring. Jag älskar mitt nya jag. Förut bestod jag nog nästan till hundra % av känslor. Svårhanterliga känslor. Jag hade svårt att balansera mellan trygghet & panik. Dessutom brydde jag mig för mycket & tog saker för personligt. Jag vet i nuläget att en person själv är ansvarig för sitt beteénde & jag lägger absolut inte skulden på mig själv & undrar "vad har jag gjort för fel?" För jag vet, jag har inte gjort något fel. Om jag nu hade gjort det så förväntar jag mig att en person är såpass mogen att den rakryggat säger det.


Mitt huvud sprängs, om ni ville veta.


Jag är sjukt uttråkad & mår dåligt. Vill bara sova men John Blund tycker tydligen att jag sovit tillräckligt idag. Ska dricka lite pärondricka & äta marabou apelsinkrokant :) + tycka synd om mig själv för att jag har fyra sambosar, som alla ligger & sover. ^^ Hoppas jag mår bättre imorgon. Jag vill ha mitt CSNkort nu! Känner mig så taggad att börja gymma. Någon som vill haka på, vavava? :) Vän, bekant eller total främling? Min kropp kommer bli så sjukt snygg med muskler på. & jag kommer slippa nack & ryggsmärta förhoppningsvis :)


Ni behöver inte vänta på uppdatering.

Det kommer inte att ske idag. Jag mår fruktansvärt dåligt & har sovit nästan hela dagen. Ska fortsätta slappa i soffan tillsammans med min sjuklingsambo.


Varför sover mina katter i handfatet?


J.E.N

Jag vet att Jockeschulle är impad av min matlagning. Hasselbackspotatis vet alla hur man gör. Detta recept på köttfärslimpa utgår jag ifrån, men inte till punkt & pricka. & så såsen, min älskade sås. Jag gör den på måfå, kanske därför den blir perfekt? :) J, här har du ingredienserna iallafall. - Kantareller, scharlottenlök, köttbuljongtärning, matlagningsgrädde eller vanlig grädde beroende på hur fet man vill bli, soya för färgens skull & så lite salt & svartpeppar. Nu är det bara att sätta fart med en romantisk middag till frugan ;)


Go tvestjärt!Jag ljög för min älskling idag. Vi kan kalla det en vit lögn, det känns bättre så. Han är en slarver som inte orkar lägga kläderna i tvättkorgen. De ligger med andra ord utsprida överallt, men mest på hans sida av sängen. Tröttnade på detta & har försökt att prata med honom & säga "är det inte roligare när det är fint & ordning?" efter att jag städat. Men det är minsann inget han tar in. DÄRFÖR när jag idag hittade en tvestjärt på golvet på hans sängsida överdrev jag & sa att jag dammsugat upp massvis tvestjärtar därifrån. Han hatar kryp & fick lite småpanik. Om han lär sig att detta återstår att se. Nu har jag iallafall lättat på mitt hjärta. ;)

En okej lögn va?


Hej på er :)


Tog en powernap & känner mig nu som en människa igen :) Ska ta mitt ass & dra ner mot tvättstugan straxt.


Mina trogna följeslagare


Bob spanar in monstret på taket.


Battlefield


Bara bra musik på din gata, jao :) So long!


Best I ever had


Det går framåt med städningen. Snart klar. Börjat förbereda maten också. Hemmafru ;)


Bla bla bla


Storstädning med DIN GATA på högsta volymen. Wiho :)


Fredag

Uppe med tuppen, men fan vad trött jag är. Bah. Sitter & dricker en kopp kaffe & äter en macka för att vakna till liv innan jag ska ut & köra för andra gången. Ville välte precis ner Niklas macka i golvet, upp & ner. Kattjäkel. Idag ska jag ta tag i en storstädning, så känns det nu iallafall. Men om det verkligen blir så vet jag inte. Tvätta ska jag iallafall göra ikväll. & jag skulle hemskt gärna vilja få lite sömn till, vilket ändå är ganska omöjligt eftersom de fortfarande jobbar på taket. So long


Godkväll

Efter några hårtvättar måste jag säga att jag är nöjd med håret faktiskt :) Kommer köra med denna färg föralltid. Är trött men vill kolla grannfejden om en timma. Sedan ska jag sova! Adjö


Anonym"enligt mej känns det lite överdrivet när du säger att du har svinunfluensan, jag menar, har du ens diagnos på det.. ellle? inget man bara skämtar om, folk dör i det.. INSE..... hypokondrikter?"


Vet du vad? I min blogg skriver jag precis vad jag vill. Passar det inte dig, så har jag en sjukt simpel lösning - Du behöver inte klicka dig hit. Svårt va? Förövrigt tycker jag att det är barnsligt att dölja sin identitet bakom anonyma kommentarer. Jag menar vilken stake du måste ha! Somsagt, jag skriver om vad jag vill. Tänker inte ens försvara mig, dock bara påpeka att du kanske borde kolla upp synen eller lära dig läsa? Jag har inte skrivit att JAG HAR svininfluensa. Slutligen vill jag upplysa dig om alla hemska stavfel du gjort.

I skolan fick man lära sig att börja en mening med stor bokstav, vart punkter, kommatecken, frågetecken & utropstecken ska vara.


Kärlek


Godmorgon

Nu är jag redo att möta denna torsdag, tror jag. Har inte blivit mycket sömn. Katterna har jävlats. & halv åtta imorse började oväsendet på taket igen. Lyckades somna till en liten stund & drömde då att jag satt i fängelse! Minns några ansikten ifrån min cell & det var blandannat en klasskamrat. Undrar vad vi hade gjort? I samma dröm var jag på ett märkligt café med Rebecka & köpte en varsin kanelbulle & chokladboll, 2 för 1 ;) Vi skulle sitta på uteserveringen som bestod av fallfärdiga bänkar som var sjukt höga. Man fick liksom klättra upp på en stege. En bit bort satt en kille i ett handfat & fikade. Han hade lagt i sand för att sitta mjukare. Whattafakk!? Tolkning, någon?

Nu ska jag ut & köra bil. När jag kommer hem ska jag dricka kaffe & äta frukost. Njuta av denna dag, bara ta den som den kommer. Kanske titta lite mer på den kognitiva psykologin. Ett som är säkert är Chic & VR iaf :) Känner mig fortfarande lite halvkrasslig. Elin säger att jag MÅSTE krya på mig till på måndag, annars får jag inte komma. & det är kanske klokt, vem vill riskera att smittas av Svininfluensan? På vår skola har vi sprit att tvätta händerna med för att döda bakterier. Haha ^^ Ciao

Uppdatering! Det står ingenstans att jag har svininfluensan. Men hela världen är i skräck & väntar på vaccinet. Även mina klasskamrater. Är det fel att vara försiktig? Att ta det säkra före det osäkra? Jag tycker det är respekt att stanna hemma när man är sjuk oavsett om det bara gäller en vanlig jävla förkylning. För er som inte visste det så dör inte alla av svininfluensan. För vissa ger det vanliga influensaliknande symptom & leder alltså inte till döden. 
 
Om någon av mina klasskamrater var sjuk utan att veta exakt vad för sjuk så skulle jag helst se att de stannade hemma. För vem är inte rädd när man läser om nya som smittats & dödsfall som inträffat pga sjukdomen? Man kan föra smittan vidare trots att man själv inte är dödssjuk & den man smittar kanske inte har samma tur. Förstår ni vart jag vill komma?


Var han välutrustad?

Jag gör mitt bästa för att liva upp Marias kräkfest där hemma. Jag till&med berättade om en mycket traumatisk upplevelse jag var med om i badrummet igårkväll/natt. Nej hörni, nu ska jag äta upp mitt päron innan Ville gör det åt mig. Sedan blir det soffan & teven ett tag.


HAHAHA


- yra säger: Om du inte vill bli muskelberg ska du ju köra lätta vikter.

- Maria säger: Varför det? Det vore skönt att känna sig lite starkare liksom.


Godnatt.


. . .


MÅSTE:
- sola
- klippa mig
- skaffa volymaster
Maria tror att min pappa är med på kanal åtta & vill amma barn. Euuuu! Där snackar vi missförstånd tackvare MSN. "Pappa ska amma!" Stirrgubbe bigtime. Jag kollar på detta program med skräckblandad förtjusning ^^Ro utan åror

är en bok jag varmt rekommenderar till alla. Jag själv läste den tackvare ett skolarbete. Det är kort sagt en bok om livet & döden. Man får följa Ulla-Carins tappra kamp mot något hon dessvärre inte går segrande ifrån. Döden. Just nu skriver jag en resumé av boken. Snart klar med alla mina skoluppgifter. Men de ska filas på & fyllas ut tills de är klockrena. Än har jag gott om tid på mig :)


Viktkontroll

Jag köpte en våg idag. Har vägt alla tre katter. Bob väger mest, han landade på 6 kg. Jeppe väger 4.7 kg & lillVille 2.5 kg. Vilka fettokattter? Har väl inte fått speciellt mycket uträttat idag egentligen eftersom högtryckstvätten & alla bankande fötter på taket har gjort mig nästintill galen. Men! ÄNTLIGEN har jag fått grepp om gruppuppgiften. Kognitiva psykologin. Tummen upp för mig. En klapp på axeln & ett bra jobbat Ida! Woho liksom :) Nu ska jag renskriva lite & sedan blir det att ta hand om disken, innan jag lägger mig tillrätta & läser. Ciao


Blöt katt


Såhär snygg blev eftersom det började regna som fan.


Ida


Jag är så redo för hösten


Nu ska jag ut på en promenad!


Onsdag

Jag var uppe redan sex imorse då katterna fått för sig att välta min "brännare". Ni vet en sådan man har doftolja eller ett smältljus i? Det tråkiga är att detta är en present ifrån Rebecka. Jäkla katter! Som tur var lyckades jag rädda både Bob & Ville från att få glassplitter i tassarna iallafall. Kollade på teve en stund. Är det någon som testat Sheer Cover? Jag har varit nyfiken att testa det för att se om det verkligen funkar. Somnade om en stund & vaknade till ett jävla oväsen. Högtrycktvätten, igen! Det är bara att bita ihop. Försöka plugga trots att det känns som en omöjlighet med det förbannade oväsendet utanför. So long


En fråga bara

Vart kommer alla dagens besökare ifrån? Jag klagar inte, tvärtom. Vore kul att veta vilka ni är som läser min blogg :) Så, vem är du?


Klassfoto utanför det gamla mentalsjukhuset


& jag kan allas namn ;) Många härliga filurer i klassen.


Vad gör man inte för sin älskade?

"Imorgon går du upp klockan sju tycker jag & fixar kaffe åt mig", sa min sambo. Det var mest på skämt faktiskt, men jag kan erkänna att jag inte hade gillat detta för ett år sedan. Gud, vad jag förändrats som person. Eftersom jag inte har något att göra uppe så tidigt (säg mig vem som kliver upp så tidigt om man inte måste?) så sa jag att jag kan förbereda kaffet ikväll så att han bara behöver ge perkulatorn el imorgonbitti. & det tyckte han lät bra. Gissa vad jag gjorde sen? Bredde mackor till min sötsambo & svärfar. Vilken kvinna jag är!

Jag har kommit fram till att jag nog är en kvällsmänniska. Det är på kvällarna jag är mest aktiv, jag presterar sjukt mycket när jag studerar om kvällarna. Tur för mig att jag studerar på distans & har möjligheten att fokusera den tiden på dygnet jag känner mig som mest taggad :) Om jag måste så kan jag faktiskt kliva upp i gryningen efter så lite som 2 timmars sömn & hålla mig vaken & faktiskt få ut något av föreläsningar. Men jag föredrar ändå att mogna till. Ni vet, mölja i en evighet med frukosten, styra i hemmet, ta en dusch. Sånt. & sedan när jag är människa igen uträtta allt viktigt.

På tal om något helt annat så tror Rebecka att jag smittat henne med svininfluensan. Jag visste inte själv om att jag hade det. Blev dock lite rädd när jag pratade med mamma & sa hur jag hade mått de senaste dagarna, med torrhosta, stelhet & smärta i både nacke & rygg. Ni förstår väl vad hon sa? Att jag borde gå till läkaren & kolla upp det. Känns lite märkligt att en så farlig, dödlig sjukdom har så diffusa symptom. Jag känner mig dock aningen bättre nu. Smärtan är borta, det känns mest obehagligt i luftvägarna & den envisa huvudvärksjäveln gör mig galen. Jag hoppas att huvudvärken beror på de antibiotikatabletter jag ätit en tid nu. Skönt att det är över! Slutligen vill jag sända varma c-vitaminladdade kramar till Rebecka med förhoppningen att hon kryar på sig snarast.


I brist på annat


Planksteken vi åt härmomdagen :)


Gott, istället för godis :)
Getost, oliver, gurkor, majs & passsionsfrukt!


Färdig :)

Jag blev rädd när all färg var i håret & allt jag såg var lila hår. Som tur var blev inte resultatet så, dock är jag inte helt nöjd ändå. Men det är man väl aldrig? Längderna blir aldrig bra! Varför? Dags att gå till frisören & få bort det slitna. Skönt att vara mörk igen när hösten är här iallafall :)


Lila. ^^


Resultatet. Ska vara en form av ljus guldbrun med koppar.


Någorlunda likt hur det skulle bli.


Hårfärgning på g

Tänk er. Det är den första september idag. Vad fort sommaren gått! Snart är det dags för mig att fylla år & sedan brukar hösten börja på allvar. Jag är redo. Har inhandlat snygga stövlar & mysiga koftor tillochmed vinterjackan :) Välkomnar hösten. Ser fram emot mysiga kvällar i soffan ihoptrasslad med sin andra hälft. Att värma frusna händer runt en varm tekopp. Bada bastu! Tända doftljus överallt. Aw. Nu ska jag skölja ur färgen. So long


Ey

Då sitter jag på fronterdejten. Har lite dötid, det rullar på sakta men säkert. Tänkte bara säga att jag har bestämt mig nu. JAG SKA FÄRGA HÅRET.


Min dag

Klockan nio imorse väckte min sambo mig, jag tog en snabbdusch & sedan bar det av mot OK/Q8 för en rengöring av bilen innnan beskiktning. Det är helt sjukt hur skitig den var. Helt kladdig. Mitt hår fastnade när jag skulla kliva in. Det är träden uppe vid parken som slemmar av sig. & som att det inte vore nog så var bilen full av fågelskit. Bilen gick inte igenom besiktningen, vi fick en månad på oss att åtgårda det & komma tillbaka annars blir det körförbud. Det var något med bromsrör & mannen sa "ni kör inte så ofta med bilen va?" Slutsats, kör man inte bilen förfaller den. När vi kom hem gick vi ner en sväng på stan. Sambon har tjatat om ett par ljusa jeans & han hittade ett par, det var liksom kärlek vid första ögonkastet. På hemvägen stannade vi till på bagarstugan & köpte med oss mackor hem. Mums. Sedan har jag inte hunnit med så mycket mer idag. Diskat & pysslat. Fick kallelse för att göra cellprov. & så nya VR. Efter träffen på fronter 14.30-16 ska jag mysa ner mig i sängen eller soffan & läsa VR & ro utan åror. Ska nog faktiskt inte plugga mer än så idag. Boken ro utan åror är en skoluppgift. Känner att det räcker så idag :) Måste vila lite.


RSS 2.0