Mys

Nu fortsätter vi vår myskväll i soffan. Jag är helt svimfärdig efter badet. Dags att inhalera lite bricanyl. Sedan blir det mys för hela slanten! :)


Vänner är oslagbart - familj överskattat

Kärlek till mina stjärnor som finns där & lyser upp en nattsvart himmel. Som delar såväl glädje & sorg. Som finns där för mig & låter mig finnas för dem. Det är vänskap för mig.


. . .

Det är när någon man räknat med sviker man inser att personen inte förtjänar en. Egentligen finns det nog ingen förutom en själv man kan lita på till hundra procent. Fast jag vill gärna tro att världen inte är så jävlig.

Nu ska jag ta ett bad med min andra hälft.


Vilken dag!

Vi har haft en helt fullspäckad dag, jag & min älskling. & det är så himla skönt nu när allt är klart med gamla lägenheten. Att äntligen få lämna det bakom sig. Det känns typ som att en sten lättat från hjärtat. Vi har också hunnit med att hälsa på vår älskade som fortfarande är på sjukhuset. Dessförinnan åt vi på napoli. Det roligaste är att Niklas var stammis där för typ tio år sedan & de minns honom än idag. Vilket minne alltså! För hur många kunder har de inte haft genom åren liksom?

Ner som en pannkaka - upp som en sol.
Idag känner jag mig mycket bättre. Jag tror det är viktigt att man tar en dag då man tillåter sig själv att deppa ihop totalt över precis allt om man känner för det. Det har iallafall hjälpt mig många gånger. Igår var jag så himla less på på tok för mycket. Allt vände inte bara över en natt. Men nu tänker jag verkligen ta tillvara på vad en klok vän en gång sa. Exakt vad går jag inte in närmre på nu. Men en sak är säker. Jag tänker inte låta någon trampa på mig. & jag tänker inte spendera tid på någon som inte kunde bry sig mindre. 

I MADE IT!


Störst av allt är kärleken


Denna mugg fick jag av min älskling idag.


Tisdag

Jag & Niklas har slitit som djur i lägenheten sedan åtta imorse. Hemma för enc minipaus, men ska straxt jäkta tillbaka & finputsa lite. Sedan är besiktningen. Jag kommer lacka ur totalt på kärringjäveln om hon klagar på småsaker.


Halfway gone


Pyamas

Nu har jag varit & tröstshoppat tillsammans med en kär vän. Det fick bli en mysig pyamas. Jag kan väl erkänna att det hjälpte för stunden, men lyckan blev inte långvarig. Jag ska ta mig ett avkopplande bad & sedan hoppa i min nya pyamas.


Jag är långt ifrån perfekt

& jag försöker heller inte ge sken om att vara det. Mitt liv är inte som en rosaglittrig dröm. Jag stöter på motgångar & jag faller hejdlöst ibland. Men vet ni vad som spelar någon roll? Att jag klarar av att resa mig efter varje fall. & att jag gör det på egen hand med lite stöttning. Jag ger aldrig upp.

Det som inte dödar, härdar.


Vad vore jag utan era andetag?

Vad vore livet utan en vän som alltid ställer upp, en vän man kan prata med om precis allt & som finns tillgänglig eller en vän som erbjuder en utflykt när man inte vill annat än att bara fly en stund?

Tack.


Jag är så jävla trött på människor som trycker ner andra!

På människor som sårar. Går bakom ryggen. & på er som är så jävla dumma att ni tror er vara mer värda.


Jag är så besviken.

Låt mig bara vara.

Vad vi har vet bara vi.



Du & jag
Föralltid

JAG ÄLSKAR DIG


Med gråten i halsen

Nu är vi klara för idag kan man säga. Först nu satt jag mig nyduschad i soffan & hämtade andan efter denna dag, som varit tuff på flera vis. Imorgon väntar ännu en fullspäckad dag. Först jobb & sedan med pyssel på vattengatan. Ska bli så skönt när det är klart! Jag ska dricka ett glas iskall 7up & pussa på min älskling. Sedan är det dags för mig att krypa ner i sängen & slå ihop mina gröna. Att se någon man älskar kämpa för sitt liv när man inte vet om krafterna räcker till eller om tiden är kommen. Det. Det gör ont.

Jag hatar raggare. Godnatt


En hälsning från vattengatan

& det lär garanterat bli den sista hälsningen. Sen är det färdigbloggat för min del.


Härifrån. Så fucking underbart! Jag har skruvat säng & städat. Dammsugit, moppat golv, gnott i ugnen & i badrummet. Imorgonkväll får jag hjälp av mamma med sambo. Älskade lilla mamma. <3 Om vi inte blir alltför sena ikväll, jag & älsklingen - blir det nog en bastu. Vi behöver tid med varandra. Kvalitetstid. Speciellt i denna svåra tid av ovisshet. Jag blir nästan galen.

Avslutar med; Livet är svårt. Men ingen har sagt något annat.


. . .

Det känns som det är dags att få upp tavlor & hitta köksbord + stolar. För vi har fan bott här en månad snart :) Jakten fortsätter!


Städ & tvätt

Så himla tråkigt att städa & tvätta bort en solig lördag. Men vad gör man? :( Imorgon är det jobb som gäller. & på måndag väntar besked om möjligheten att frysa lönen. Hoppas hoppas hoppas! Nu ska jag ner i tvättstugan & sedan fortsätta städningen här hemma för att dra vidare till vattengatan & pyssla. Mygod.


Lördag

Vilken underbar höstdag. Förlåt. Men det är verkligen höst nu. Det är lite småkyligt & solen skiner sådär vackert. Vi har gått mot mörkare tider & mörkare lär det bli. Snart skiftar löven färg. Det är dags att inviga höstkläderna pårikt. Jacka, halsduk & boots! Vantar & mössa. Åh, jag längtar! Det är nog första året jag väntar på hösten & ser fram emot den med glädje. Samtidigt skulle jag vilja trycka på paus. Stanna tiden här & nu! Eller helst spola tillbaka den. Jag orkar inte med farväl. Kämpa.

Idag ska vi tvätta, skruva & köra grejer. Fortsätta städa lägenheten lite. & vi ska besöka vår älskade på sjukhuset. Med hopp om att vår älskade inte lämnar oss snart, utan får komma hem igen.


Det är dags för fredagsmys!

Vi har laddat upp med smågodis + chips & dipp. Ikväll ska vi mysa till det. Ta hand om varandra & ge varandra sådär massor med kärlek.

Jag samlar krafter. Imorgon väntar något svårt. & jag ska vara stark för två. Det är bara en tidsfråga innan någon vi älskar så högt lämnar oss. Jag ber till gud att han ska låta oss ha kvar vår älskade. Att han inte ska ta tillbaka den ängel vi lånat. Hur mycket man än vill, orkar man inte föralltid.

:'(


Detta är jag denna ljuvliga fredag








Ett ödmjukt tack. Eon i love you.

Jag tackar eon ödmjukast för deras miss & för att vi slapp betala för en månads elförbrukning. (Fan att vi inte bastade mer.) Tackar också den trevliga & väldigt serviceinriktade kvinnan med nära till skratt för hjälpen.

Du gjorde min dag! Nu ska jag fixa iordning mig & sedan fånga dagen.


Sen frukost! Godmorgon :)

Det fick bli kaffe med ost & paprikamacka - Karlssons fyrkant utan kanter :) Jag börjar vakna till liv nu. Men helst av allt skulle jag vilja ligga i sängen hela dagen. Jag visste att det skulle bli såhär, därför försökte jag hålla mig sysselsatt. Det är inte bra att gå från att ha så mycket att göra att man knappast hinner tänka eller andas, till att ha så mycket tid över att man nästan avlider av rastlöshet & tristess. Detta får mig att känna mig värdelös. Trots att jag vet att jag är långt ifrån värdelös. Jag vill göra nytta, jag vill tjäna pengar & jag vill göra vad jag är bra på.


Kärlekkärlek

Jag har letat på blocket i en evighet efter köksbord och stolar. Helst ska de redan vara vita. Men om de inte är det ska de gå att måla. Jag är väldigt inne på vitt. Jag älskar vitt. Det är stilrent & romantiskt. Lantligt. Fucking love it. Dessvärre hittar jag inget som faller mig i smaken. Hjälp mig.

Har du sett något köksbord & stolar som gärna vill flytta hem till oss? Hojta till. 

I min desperata jakt har jag gjort tappra försök att googla. Men ingen lycka där heller. Det enda jag hittade som skänkte lycka var denna mysiga blogg. Jag älskar bilderna. Det är så himla inspirerande! Sådär ska jag inreda mitt hus när tiden är inne för oss att bli husägare.

Avslutar denna kväll med en hyllning till världens underbaraste karl - Niklas. Han råkar vara min. Otur för er. Niklas, jag älskar dig tokmycket. Jag har fjärilar i magen & känner mig nykär. Det kan jag göra fortfarande efter 6 år och nästan 8 månader tillsammans. Är inte det äkta kärlek, så säg mig vad är kärlek?


Matlagning pågår

Köttfärssås med färsk pasta. Paradelle. (Smak av vitlök & örter.)


Filurar på min önskelista


Dessa saker är sånadära alltid bra att ha-saker. Därför önskar jag mig dem.
Ska fundera vidare på vad jag mer önskar mig.


Dagens


Helsvart & höstig.


Mina absoluta favoritbrallor


Nu har jag dem i alla färger som finns tillgängliga! :) LOVE


8876

Använd koden så får du 25% rabatt på en vara vid köp på hm.se eller katalogen :)

Jag hörde någon dö.

Klockan fyra inatt vaknade både jag & min sambo av ett märkligt hjärtskärande & helt hysteriskt skrik. Det höll på i ca fem minuter, sedan tystnade det & jag antar att det var då döden inträffade.

Vi var inte de enda som vaknade, här & var tändes lampor. Jag tror typ hela Kneippen måste hört det. Jag tycker det var mycket obehagligt. Vad var det som skrek så förskräckligt & vad var det som tog den stackarens liv? Jag kan verkligen inte släppa´t. Katterna reagerade också. Bob & Ville med rädsla. Jeppe däremot hoppade upp i fönstret & morrade.


Min kärlek


Jag älskar dig lika mycket idag som igår, som föralltid.


Mygod.


Det är ingen som minns mig i den frillan va?


Plommonfärgad till sovrummet


En sån på varje sida av sängen vore mysigt att sätta ner fötterna på varje morgon.


Jag är sugen på en svart rya-matta


Till vardagsrummet.


Titta vad jag fick med mig hem!


Ett par supersköna höstkängor & 2 par converseliknande skor. (Ett par i skinn & ett i tyg.)


Imorse var Ville trött


Mammas lilla monster.


Onsdag

Jag har sovit från & till sedan sju imorse. Hamnade i soffan framför nyhetsmorgon. Nu är disken diskad & jag påklädd, om mjukiskläder räknas? ;) Tittar på The Dr´s. Grymt bra program! Snart är det dags att ta en dusch & svira om till snygglo-kläder. Ska luncha med världens bästa Rebecka idag.

Jag är frustrerad. Här sitter jag på min röv utan någonting att göra medan jag behövs på olika ställen. Jag skulle kunna tjäna pengar. MEN csn sätter käppar i hjulet för mig. Jag har passerat fribeloppet. FUCK! & det verkar inte som någon är så pigg på att "frysa" lönen. Ännu mer FUCK. Om ni kunde fatta hur mycket jag önskar att det var färdigpluggat. Jag känner mig redo att kliva ut i arbetslivet & jobba stenhårt. Men det får vänta. Ser fram emot vecka 46 & tio veckors praktik. Orka sitta hemma.


Nybadad & grymt sexig

Sitter jag här & klickar mig runt på internet. När känner du dig som snyggast? Som rubriken lyder känner jag mig grymt sexig som nybadad, precis när russinfingrarna försvunnit & håret fortfarande är blött & ruffsigt :)


Ett spontant restaurangbesök en vanlig tisdag

Jag tog med mig älsklingen till Athena & bjöd på kalasmat. Älskot tog en pizza med oxfilé på, själv tog jag typ black & white (inte pizzan!) Min söta lilla snutt behöver massa kärlek. & eftersom jag är världens utan tvekan bästa flickvän fick han både kärlek & mat. Vi ska avsluta denna tisdagskväll med ett bad tillsammans.  


Thank god för kortisonspray

Idag har jag en såndär att göra ingenting-dag. Jag är trött & sliten, har ont i hela kroppen & en jäkla huvudvärk. Istället för att fånga dagen har jag legat i sängen & läst tidningar med Ville som sällskap. När jag klev upp imorse efter att ha sovit som en stock var jag till min förskräckelse förkyld. FUCK tänkte jag & sprayade näsan full med kortisonspray. Det har hitills hjälp. Thank god. Jag har varken tid, lust eller ork att vara sjuk. Fuck it.


Postgubbepostgubbepostgubbe

Inväntar posten & förhoppningsvis lönespecen. Sedan ska jag ta min cykel på äventyr :) Ska träffa Mäddie idag. Det var inte igår.


Tisdag

Hur sliten är inte jag efter gårdagen? Nej, jag är inte bakis. Jag spenderade 13 timmar tillsammans med Jonna. Det var galet påfrestande ;) Vi kämpade tappert på genom hela monsterarbetspasset. Jag är så himla glad över att jag är ledig idag. Det blir kaffe & knäckemacka snart. Sedan ska jag försöka fånga dagen innan det är dags för fronter.

Jag somnade ifrån dexter igår. Så död var jag. Förra veckan missade jag också för att jag var i växjö. Någon som vet vart man kan se avsnitten? Vill inte ladda ner.


Skrattretande

Så himla moget liksom. Jag kan inte annat än att skratta. Fuck off. Väx upp.


I love money

Imorgonbitti hämtar världens bästa Jonna mig så tidigt som halv sju. Sedan har vi 13 timmars arbete framför oss, om vi har tur ;) Känns nostalgiskt att jobba tillsammans med toto igen. Wiho!


Tack mamma.

Mamma & jag har spenderat 6 timmar i gamla lägenheten. Ändå har vi bara hunnit bli nästan-klara med köket. Helt sjukt! Den som aldrig genomfört en flyttstädning vet inte hur mycket arbete det kräver. Mygod. Jag är helt slut. Det är kvar att dammsuga & skura golv, putsa fönster i sovrummet & städa badrummet. Det ska mamma hjälpa mig med en annan dag. TUSEN TACK ÄLSKADE UNDERBARA MAMMA! Jag vet efter denna dag att jag inte ärvt mitt urkassa tålamod av mamma. För vilket tålamod den kvinnan har. Hon har gnott sig svettig på en ugnsplåt. Jag gav upp förlängesen. HAHAHA! Tack mamma, jag älskar dig!


Söndag

Snart ska jag koka några koppar kaffe & hälla i en av de två termosar jag köpte igår. Mamma och jag ska städa gamla lägenheten idag. Älskade lilla mamma. Jag blev så himla glad då mamma frivilligt erbjöd sin hjälp, som tack för att jag ställt upp för henne. Jag tycker människor mest tar saker förgivet, därför gjorde detta mig så himla glad.


You lost me


Lätt godaste yoghurten!


Helt sanslöst god. Som en dröm.
Om man vågar unna sig 5% fett.


Ett stycke tjåååååkkizz


Älskade Bob Hallonsaft.


På min inköpslista;

- Nattduksbord
- Mikro
- Diskställ
- Köksbord + stolar
- Mattor
- Blommor + plastblommor

- Småbord + pidestaler

(Damn, I LOVE listor!)


Önskelista;

- Skor
- Presentkort på h&m, gina din sko ikea eller make-up store
- Nagelförlängning

(Eeeeeeeh, vad svårt det var.)

Hoppas jag är lika snygg i pälsmössa!


För jag är grymt sugen på att låta den pryda mitt huvud denna höst/vinter.


Matlagning pågår


Det blir sjömansbiff.


Hej, jag har tråkigt


2 söta sänglampor.


En till mig & en till älskot :)


Nyshoppat :)




Mina älskade underbaringar!




Yo

Har hunnit med att jobba, gå på marknaden, storhandla & tvätta. Sitter nu i soffan & dricker sockerdricka tillsammans med mitt snyggo! Trött & sliten är jag, så det blir nog sängen snart. Njuta av denna lediga helg ska jag göra. Svänga förbi gamla lägenheten & pyssla lite. Annars mest ta det lungt & ladda upp inför kommande veckan. Äääääääh, orka blogga. Tja!


Godmorgon!

Dricker morgonkaffe & pillar i mig en macka för att stå mig ett tag. Snart ska jag iväg för att arbeta några timmar. Sovit riktigt gott i min säng! & nålarna sitter kvar i öronen. Jag har lite småpanik, dagen d närmar sig med stormsteg. Det är väl ca 10 dagar innan nyckeln ska vara inlämnad. Innan dess måste lägenheten vara städad. Dags att skynda på! Men vart ska jag hitta tiden? Funderar på att börja på söndag med något moment. Troligtvis kommer jag att jobba hela nästa vecka. Thank god for money! ;) Ikväll tänkte jag & mitt snyggo dra oss ner mot staden & gå på marknaden. Härifrån såg vi endel av gårdagens fyrverkerispel.


Så jävla söööt


Akupunktur


Inom psykiatrin är akupunktur en vanlig behandlingsform bland de intagna. Ofta förekommer öronakupunktur. Detta har jag idag testat på för att veta vad jag pratar om i framtiden. Effekten av en öronakupunktur är blandannat lugn. Jag var mycket skeptiskt till detta kan jag lova. Men jag höll ett öppet sinne under resans gång. Kvinnan som satte nålarna valde att ge mig sex stycken i varje öra. (En gjorde ganska ont, men resten kändes knappast.) Ingen annan i klassen fick så många. Detta för att kvinnan enligt henne "såg" att jag hade ont nacke/rygg. Jag ljuger inte när jag säger att smärtan i nacken försvann efter en stund. Detta är absolut någonting jag kommer att använda mig av personligen i framtiden mot olika former av smärta. Innan hemgång valde jag att få en långtidsverkande i varje öra mot smärtan i rygg/nacke. Jag ska vara fullkomligt ärlig, det gjorde ont. Dessa kan jag ha kvar i tio dagar & jag plockar då enkelt ut dem själv. Dock kan de trilla ur tidigare. Det ser ut typ som ett litet örhänge som ni ser på bilden, den sitter bara några millimeter in i örat. De andra jag hade tillfälligt idag var långa nålar som kvinnan plockade ur, det kändes inte speciellt men jag blödde litegrann. Snett under det "lilla örhänget" syns hålet efter en såndär tillfällig nål jag hade. (Den stora runda ploppen är ett vanligt örhänge, den mindre är akupunktur"nålen".


Onsdag!

Jag är så jäkla nöjd med dessa två dagar på polishögskolan. Helt grymt alltså! Våra föreläsare var två härliga poliser. Idag lärde jag mig att komma loss från stryptag med mera. Jag var helt klockren på att ta mig ur det liggandes. Fick beröm av polisen! Haha. Känner mig stolt.

Sitter i min säng på vandrarhemmet & känner mig halvdöd. Jag har en enorm hemlängtan! Gud vad det hade varit skönt att åka hem idag. Två nätter räcker! Bara att bita ihop. Imorgon ska vi få testa på blandannat akupunktur. Det är en vanlig behandlingsform i det yrke jag kommer ha.

& jag är så jäkla glad! På måndag börjar jag extraknäcka. Vart låter jag att vara osagt :) Allt behöver ni ju faktiskt inte veta. Bra betalt är det. Najs som fan. Jag känner att jag inte fått nog av jobbandet trots att jag jobbat mig igenom sommaren. Hah! Pengarna lockar galet mycket eftersom vi flyttade till en dubbelt så stor lägenhet nyligen. Det saknas endel & just nu saknas pengarna för att shoppa - men snart så. . Ih!


Tisdag

Här sitter vi i våra sängar, äter mövenpick & asgarvar. Lina läser solo för oss. Jag är trött. Orkar inte uppdatera så mycket mer. Ciao


Hej från Växjö

Jag är proppmätt! Elin lagade spagetti & köttfärssås till oss tre brudar :) Nu sitter vi på vårt fina rum. Imorgon ska vi till polishögskolan här i växjö på föreläsningar. Ska bli riktigt spännande!


Hejdå Norrköping.

Nu drar jag!

Kommer du ihåg alla fiskar som simmade runt?


<3


Everybody´s changing

Nybastad - ren & redo för skolstarten! Tånaglarna är målade, ögonbrynen förgade, kroppen peelad & insmörjd & håret lent efter inpakcning. Helrenovering med andra ord. Skönt som tusan! Supertaggad inför morgondagen! Ska bli så kul att återse alla goa klasskamrater :) Men mest längtar jag efter tjejsnacket om kvällarna tillsammans med bästa brudarna Elin & Lina. Det är de som gör att man står ut & överlever att sova borta 3 nätter.


I´m so over you



Klockren arg-låt. Inte för att jag är arg, men ändå :) Har testat att vara arg till den låten - det funkar.

I MADE IT!

You know I'm from the city where no one believed in me but I never gave up the fight.
Now I'm on top and I told you to let it rock.

And now money is fallin' from the sky.
I, I, I, I made it!

I look up to the sky, and now the world is mine.
I've known it all my life, I made it, I made it.
And I used to dream about, the life I'm livin' now.

I know there's doubt, I made it, I made it.
I made it!



När jag cyklade hem från jobbet idag sjöng jag på denna låtsnutt. Tillägnade mig själv den. I MADE IT liksom! Sommarjobbet är slut & jag är rik på erfarenhet. Jag har övervunnit rädslor & kämpat tappert! Fy fan vad jag är bra.


I keep dancing on my own

Nu ska jag & älskot inviga bastun. Hur underbart är det inte att avsluta denna tuffa vecka i sin alldeles egna bastu tillsammans med sin alldeles egna man? :) Åh. Jag är så lyckligt lottad. Niklas, jag älskar dig. Du är min familj. Jag längtar till den dagen vi blir tre.

Jag hade en så hemsk dröm innan klockan ringde imorse, vaknade alldeles kallsvettig. Det var som tur var inte en sanndröm. Tack gud! Dock var det en hint om att allt inte stod rätt till. Jag tror att jag har ett sjätte sinne. Ibland önskar jag att jag kunde trolla. Det gör så ont när någon går itu & man inte kan göra någonting alls.

Jag bär på en hemlighet. Det gör mig glad.


Farväl sommarjobb 2010

Sitter på jobbet & dricker en kopp kaffe. Min sista dag. Förhoppningsvis är jag välkommen tillbaka! Det har varit en helt underbar sommar trots att jag arbetat. När jag går härifrån idag gör jag det med så mycket erfarenhet. Det har varit ett himla lärorikt & stimulerande arbete. Självständigt. Jag har växt som person under sommaren 2010, på många olika plan. När dörren går igen bakom mig idag går jag härifrån stolt över mig själv.


:) Love it

Efter nästan en månad lyssnar jag fortfarande lika flitigt på denna låt.

Två backar ÅBRO! (Hahahaha)

Jahopp, vad händer? Döööötid! Så fucking tråkigt. Jag vill ha fart & fläkt! Jag vill ha lite action (inte ordagrant) - MEN ni fattar. Jag vill inte bara sitta här för att sucka & titta på hur sakta den förbannade minutvisaren rör sig på klockan. Detta är min näst sista dag på jobbet, det känns lite tråkigt. Jag kommer sakna alla så himla mycket & jag hoppas att jag är välkommen tillbaka! Jag skymtar solen, åh! Ikväll ska vi äta kräftor från vättern. Hur najs är inte det? :)


Tacksamhetstal.

Idag jobbade jag sista dagen hos en person.

Jag fick höra att jag var en helt underbar tjej. Empatisk & lyhörd med fingertoppskänslan. Att jag verkligen valt rätt yrke - att arbeta med människor. Jag fick en stor bamsekram & lyckoönskningar inför framtiden. Jag blev rörd & personen helt tårögd.


Ett litet tips såhär på morgonkvisten

Päronkräm med naturell keso på toppen. Helt galet gott!

Såhär ska jag se ut i höst har jag bestämt


Höstjackan kirrad

Jag har sugit på karamellen ett par dagar. Det får bli jackan jag visade som höstjacka. Man ska följa sitt hjärta. & det där var kärlek vid första ögonkastet kan jag lova. Tror ni att det blir en galet kall vinter i år? Jag hoppas verkligen inte att det blir det, men gärna en vit vinter tack. Får jag berätta en hemlis för er? Jag gör´t. Jag längtar till hösten. Till de lite småkyliga promenaderna, löv som skiftar färg innan de faller, te & filtar, värmeljus i massor, bastu + bad, varm oboy, stickade tröjor/koftor & timlånga fikastunder med kära vänner.


I love it!


En vändbar goding. Funkar alltså att ha knapparna både fram & bak. Wiho.
Jag slog till på den, för det är jag värd.


21.50

Tvättat, vikt kläder & packat inför växjöresan. HAHA! Snacka om kontrollfreak. Nu ska jag avrunda denna kväll med bob halllonsaft (lätt godaste saften!) & lite surfade efter höstkläder. Längtar till lööööön! Fett najs.


Godkväll!

Jag håller på för fullt i tvättstugan. (Måste ha rena kläder till växjöresan minsann.) Springer upp & ner i mördartrappor. Mygod! Heldöd nu. Det så bli så förbannat skönt med skolstart alltså. Sovmorgon & styra dagarna som jag själv vill :) Guld värt. Samtidigt som jag längtar tillbaka till skolan längtar jag ut i arbetslivet. Jag vill ta "studenten" & tjäna cash som fan. Unna mig vardagslyx & resa! Idag blir det kyckling & pomme till sen middag. Jag ska dricka en cider till maten. Nu ska jag fortsätta här hemma. Har dammat, dammsugit & svabbat golven. Det gör jag flera gånger i veckan. Är jag tokig? Känns så jäkla bra när det är färdigt! Inte bara för att det ser fint ut, jag kan andas bättre också.


Torsdag!

Tog sovmorgon idag! Helt underbart. Sitter nu & dricker en kopp kaffe & äter macka på lördagskorv på. Godaste pålägget! Torsdag, fredag, lördag & söndag kvar att jobba - sen är det dags för skola! Ih. Kommer att sakna många av mina härliga kollegor. Men vi har spånat lite på en vinkväll framåt hösten för att skvallra med mera. OMG! HAHAHA. Nu inväntar jag Rebecka. (Och resväskan) Vi ska hitta på nåt bus ihop tills vi båda ska mot våra arbeten. So long fuckers


Sorry!

Ledsen om jag gjort er oroliga & upprörda. Jag somnade inte i badkaret igår & jag drunknade inte heller :) HAHAHA!


Nu blir det ett bad!

Ett avkopplande fucking bad tillsammans med veckorevyn. Jag är trött så uppdaterar jag inte bloggen är det för att jag somnat & förmodligen också drunknat i badkaret. Ciao!


Vissa gräver sig egen jävla grav.

& tur är väl det. Då spar jag på krafterna ;)


Tisdagmorgon

Sitter på jobbet & fördriver tid i några sekunder. Vaknade pigg & utvilad imorse, på rätt sida. Det känns typ såhär idag - inget kan stoppa mig nu! Jobbar till 18 ikväll, likaså imorgon. Många timmar. Men det går. Tackvare härliga kollegor :)

Min vecka:
tisdag - 8-18
onsdag - 8-18
torsdag - 13.30-16.30. Träffa Becka? TVÄTTA.
fredag 10-17
lördag 8-17. Kräftskiva hos Nalle.
söndag 8-15.30

vecka 33, måndag - torsdag: växjö

Denna månad får jag ihop 100 timmars jobb på 14 dagar. Inte illa ;)


Vilt!


Jag älskar´t.
Hjorten jag lagade till idag, utan recept - blev perfekt :) Det bor en liten kock i mig. Nu sitter jag & älskot här mätta, belåtna & lagom feta. Inväntar dexter & sedan john blund.


Måndag = dexter

Nu ska jag laga till en galet sen middag! Det blir hjort. Dock orkade jag aldrig gå till affären så det får bli pomme eller krocketter till & inte potatis. Slumrade till förut när jag låg & läste, så det bidde ingen dejt med Jonna idag :( My bad. Fuck fuck fuck. Jag som hade sett fram emot det. 22.30 - dexter. Längtar!


Eventuell höstjacka?


Den står med som kandidat på min lista iallafall.


Dags för träning!

Måndagar 19.00 eller 20.00
Tisdagar 20.00
Torsdagar 18.00
Söndagar 18.00

Amanda smakar på tegelsten


Bob hjärtar Ida


Mitt eget kött & blod

Idag har jag haft finfrämmande. Mamma & lillen med Amanda & Kax i släptåg. Jag fixade till kaffe & bergis med leverpastej & saltgurka. Hur gott somhelst. Hundarna fick såklart också en varsin macka! Dock inte "gratis". Amanda fick leka björn & upp med händerna gällde för Kax. Aw, hur söta är inte de små krabaterna? Eller små var en lögn. Igår däremot var en liten hund på besök. Henne säger man pang(!) till, så gör hon samma sak som Kax gör när man säger upp med händerna(!) Jag fick en inflyttningsblomma av mamma också. En kalla. Mormors favoritblomma var en fredskalla. Vit. Jag fick en annan form av kalla. En rödlila.

På tal om mormor. Niklas tror vi hade besök av henne igår. Och att hon är på Niklas sida dessutom. Jag sjöng. Förfärligt enligt Niklas. Helt plötsligt anfaller en kryddburk mig. Eeeeeeeh?! Mormor eller inte mormor, det är frågan. I fortsättningen kommer jag vara lite försiktig att ta ton. Det verkar som att Niklas inte är den enda att avsky det.







JAG ÄLSKAR ER!


Måndag

När jag vaknade på tok för tidigt för att ha sovmorgon tittar jag till på mobilen & ser ett missat samtal. När jag kliver upp & kollar jobbmobilen har jag två missade samtal där också. Alldeles för tidigt! På min lediga dag dessutom. Mm, ni gissade rätt. Det var från jobbet. Förlåt, men jag bryr mig faktiskt inte på min lediga måndag. Den enda lediga dagen denna vecka efter att ha arbetat 48 timmar! Lediga dagar är för mig heliga när jag jobbar & sliter så att det känns som jag inte riktigt har något liv. Give me a break!

Nu över till något roligare! Igår fick jag en present av Maria. Ett armband av röda koraller från Italien. Så himla fint. Jag älskar´t & jag älskar dig! Tiden bara sprang iväg när vi fikade igårkväll. Plötligt var klockan halv tolv. Jag hoppas att vi ses väldigt snart. För jag hatar att sakna dig jämt.


Jag är besatt


Antingen älskar man dessa chips, eller så hatar man dem.


Godnatt

Nu ska jag gosa ner mig i soffan & äta chips. Nöjd med denna söndag. Slutet på en hård arbetsvecka. Imorgon är jag ledig & eventuellt kommer min favoritJonna hit på en kaffe på kvällskvisten.

Ps. Jag tänker på dig, gull. Hoppas du är okej.
Du är alltid välkommen hit & ring mig, närsom.
Glöm aldrig bort vem du är. Jag älskar dig.


Shuuuuu

Godkväll kära vänner :) Jag har precis vinkat farväl till min bästa vän. Det blev lite kvällsfika i form av kaffe med glass & massa tillbehör. En helt underbar kväll med den bästa! (& våra respektive + Heidifluff.) Jag längtar tills jag får se dig igen & vi ritar ett blått streck. KUK! Du är oersättlig. Du är bäst!

Jag älskar dig trots att mitt kontrakt gått ut!


Söndag!

En vecka kvar på sommarjobbet. En vecka kvar till skolstart :) Jag är helt slut. Galet trött i kropp & själ. 48timmars-veckan är över. Men nästa vecka är ungefär likadan. En dusch nu & sedan invänta min bästa vän, yeeeeees :)


Redo för trettioårs-kalas :)








Jag längtar till den tjugofemte :)

Då rullar cashen för allt slit in & jag ska uppdatera höstgarderoben. Ih! Längtar till den tjugofemte september också. Min födelsedag. Jag vill fira tillsammans med mina brudar men Sara sviker :( Fucking baaaaad! Vi får fira på tumanhand någon gång? Haha. Om någon mer tänkt svika - FUCK YOU ;)


Härliga lördag!

Det blir ett bad, hårfärgning, tacos & sedan ska vi fira vår nyblivna trettioåring :)

Lördag!

Jag har varit uppe sedan halv sju. Sitter på jobbet nu. DÖTID. Hur tråkigt somhelst. Vad ska jag roa mig med?! Förslag, tack. Har redan städat FYRA toaletter (handfat, toalett, golv, bytt hand-handduk + soppåse) & akvariet.


Jag älskar dig, föralltid.


Vad vi har är våran hemlighet.
Du & jag är förevigt.


Jag är slut.

Egentligen skulle en kär vän kommit hit för lite matlagning, skitsnack & ett glas vitt. Det avbokade jag, saknar orken helt enkelt. Blev erbjuden att ta en drink på harrys, men jag känner inte för det heller. Om jag ska vara ärlig är jag till och med glad att älskot är iväg. Ska passa på att ladda batterierna. Njuta av min egentid. Det blir nog ett bad, hårinpackning & hela kitet.

Känner mig helt utmattad i såväl kropp som själ. Längtar riktigt mycket till skolstarten som för min del innebär lite semester.

Jag kände för chips & dipp. Tog på mig skorna men fastnade i soffan i 45 minuter. Klädde på mig koftan & slängde väskan på axeln, men ångrade mig & klädde av mig. Nu sitter jag här i soffan & känner mig inte riktigt som mig själv.


Min Maria


Min bästa vän, krigare & andra hälft.
Jag älskar dig.


Kaffe & glass med saltlakrits-strössel


Har jag sagt hur mycket jag älskar min balkong?


Gåvor :)


Från Rebecka.


Från pappa.


. . .

Jag är sugen på tjejkväll, vin & bubblande skratt.

Min katt är en hund










Älskade underbara fredag!

Min fredag hitills har varit helt underbar. Vaknade på rätt sida, tog en dusch & plockade lite här hemma. Tog en sväng till affären & köpte en kanellängd. Sedan kom pappi på kaffe & hade med sig smörgåstårta + en inflyttningsblomma :) Vi satt ute på balkongen i värmen & slogs med envisa getingar. Alla som varit här har tyckt att vår lägenhet är underbar & det är den verkligen. Jag kunde inte vara lyckligare. Vi bor så jävla bra här.

Det är svalt & tyst. Mörkt också. Igår gick jag rätt in i väggen men jag kunde inte göra annat än att skratta åt det.

Ett stort grattis till Kenny som blir trettio år idag. Hurra hurra hurra! Om några timmar blir det att åka till svärmor & sedan blir jag ensam för att älskot ska dricka öl idag. Imorgon ska vi på födelsedagskalas, jag kommer att jobba innan & jag ska jobba söndagen. Så för min del blir det nyktert.


Uppdatering från min härliga balkong

Det är småkyligt ute, men jag orkar inte sitta inne. Njuter av utsikten & av att kunna andas :) Passar på att färga ögonbrynen också.


Mina bäbisar






Jag älskar er så förbannat.


Randig jumpsuit


Love it.


Inköpslista + planering

Funderar över hur jag ska spendera min eftermiddag/kväll :) Kanske borde tvinga sambon att fixa vattenpass så att vi kan spika upp tavlor. & kanske åka till gamla lägenheten för att skruva ner lampor för att sedan skruva upp dem här?

Inköpslista
- Nattduksbord
- Lampor
- Köksbord + stolar
- Mikro
- Mattor


Fullt upp framöver :)

Fredag - ledig. Pappa kommer på besök + 30 års kalas!
Lördag - jobb.
Söndag - jobb + träffa Marylou.
Måndag - ledig.
Tisdag till söndag - jobb.
Måndag till torsdag - växjö.

Torsdag!

Sovmorgon blev det. Sitter nu i köket & knapprar på tangenterna för att åstadkomma någon form av uppdatering i min blogg. Känns som bloggtorka, men så är inte fallet. Jag har bara så grymt mycket annat jag prioriterar före bloggandet. That´s it. Läget med er då, hänt något roligt på sistone? Jag har mest jobbatjobbatjobbat men också hunnit med flytten. Det kan väl ingen ha missat? ;) Igår var vi på Skänninge marknad tillsammans med Kenny & Hanna. Vilken enorm marknad! :| Med mig hem fick jag ett kilo saltgurka från Kinda. Godare än brinks :) Klockan springer iväg. Dags att dra mot jobbet :) Ciao


Onsdag

Idag slutade jag tre. Så himla härligt! & imorgon har jag sovmorgon. Börjar inte förrän 11.30. Lyx alltså :) Idag har det varit väldigt styrigt på jobbet. Det blir rörigt när någon är sjuk. Men vi löste det så gott vi kunde. Har hunnit med att dammsuga & skura golv här hemma. Tänkte senare dra med mig sambon till jobbet för att städa hos firrarna där. Jag är förste fiskansvarig & en fisk har redan dött :(


Tisdag!

Jobbat idag, hela dagen. Lagom slut nu. Precis tagit mig en dusch & är redo för sängen :) Haha! På fredag ska jag träffa pappi & på söndag min bästa vän i världen - Maria! Ih!


. . .


Jag älskar min somriga bricka!


<3


Lillebror & Kax har redan sett lägenheten :) De var här på invigning.


En tjuvtitt :)


Med möbler & gardiner. Tavlor & speglar behöver spikas upp.
Men det får bli ett senare projekt. Jag jobbar 48 timmar denna vecka.


HAHAHA


Godkväll :)

Rebecka har varit här på en titt av nya lägenheten. Det blev lite fika & rundvandring :) Vi fick inflyttningspresent i form av en orkidé. Jag hoppas verkligen att vi lyckas hålla dem vid liv. De är så himla vackra när de blommar. Jag håller fortfarande på i tvättstugan. Är klar med dammsugning & har även svabbat golven. Undrar vartifrån orken kommer? Det känns som jag helst skulle vilja ligga i antingen sängen & läsa en bok eller i soffan & kolla på teve. Men jag gör allt annat istället :) Hah. Bäst att passa på när lust, ork & allt sånt finns - så det både räcker & blir över.

Denna helg har bara sprungit iväg. Imorgon är det måndag & jobb som gäller. Bara 2 veckor kvar nu, sedan är sommarlovet & sommarjobbet slut. Dags för skolstart! Jag längtar faktiskt. För eftersom jag ligger bra till med mina inlämningsuppgifter kan jag njuta & slappa rejält :) Galet underbart. Härligt att jag har sån självdiciplin. Puss


Uppdatering :)

Jag hittade en gammal jobb-radio i en av alla Niklas gamla kartonger som stått i källaren i typ 2-3 år. Antennen var av men det fixade jag med silvertejp. Nu har jag diskmusik, fett najs! Då fattar ni att radion står i köket va? ;) Fått upp gardiner i vardagsrum + kök nu. Det börjar likna något här hemma :) Längtar till i augusti då vi kan småhandla lite. (Läs; mycket.) Jag vill ha fårskinnsfäll, mattor, mikro, byrå till hallen, köksbord + stolar, småförvaring till underkläder. Listan kan göras hur lång somhelst, men detdär var nog det viktigaste. Vi sover utan sängstomme & det funkar helt perfekt. Helt ärligt funderar vi på att skippa sängstommen & bara köra på vita nattduksbord. Men vi får se hur vi gör. Nu ska jag ta mig en sväng till ica & sedan ner till tvättstugan. So long


Söndag

Nu en dusch. Sedan börja med tvätten :) Väntar på att älskot ska komma iväg till gamla lägenheten & hämta dammsugare + mopp så att jag kan snygga till golven efter allt spring med 6 par skor här igår. Fått upp gardiner i vardagsrummet. I sovrummet ska vi inga ha, det blir bäst så :) Jag älskar utsikten & de härliga fönstrena. Ih! Återkommer.


Jag har sovit som en prinsessa

& min älskling har sovit som en prins. Min alldeles egna prins dessutom. Som jag skrev igår så trivs vi båda verkligen här. Detta är vårat hem & det känns så himla bra! Katterna trivs de också. De har fönster att sitta & titta i & ett "förråd" där de gärna klättrar. Bob har hittat favoritplatsen som är antingen på köksskåpet, högt som tusan, vid taket. Eller i förrådet, högt upp där med. Detta är början på något nytt för oss. Känns underbart att få börja om, tillsammans på en annan adress :)

Det är så tyst & lungt här. Det är fridfullt & tryggt.
Jag älskar´t.


RSS 2.0