Uppdatering från nya lägenheten :)

Förut sa jag till Niklas att det känns som att jag har hittat hem. Äntligen! Tidigare i mitt liv har jag haft svårt att känna trygghet. Jag vet vad det beror på men det är inget jag offentligt går ut med. Niklas svarade att han också känner sig väldigt hemma här. Ett hem är inte ett hem bara för att det är möblerat. Jag vet att det krävs mycket mer än så. Jag har funnit min trygghet här.

Återigen ett stort tack till mina tappra soldater som hjälpte oss med flyttlasset.

Vill passa på att hylla min sambo, bästa vän, kärlek & blivande man - för att han är den han är. Det finns inte något jag inte skulle göra för honom. Jag älskar dig Niklas. Mest av allt.

Godnatt!


TACK

Tusen tack till mina superhjältar. Madde, Tobbe, Robin & svärfar. Jag är så himla tacksam för all hjälp!

Vi har bärt som fan & pysslat hela dagen lång. Jag & Niklas bjöd våra tappra soldater på tacos & sedan glass med strössel, mashmallows & vit chokladsås. Det är det minsta man kan göra för att visa tacksamhet. Nu sitter vi här & kollar speedway på teven. Allt är på plats i stortsett men ändå finns tusen saker kvar att göra. Så jag vet med andra ord vad jag gör en tid framöver.


Godkväll från nya lägenheten


Min säng för inatt.


Kök med tillfälligt minibord + stolar.


En del av vårat underbara sovrum.


Badrummet.


Vår alldeles egna bastu.


Vardagsrummet.


Balkongen.

Sådärja. Då har ni fått er en smygtitt på vår lägenhet. Mina kära vänner är välkomna att se mer, men för er övriga räcker det :) Jag känner mig redan hemma. Har fixat & styrt tills ganska nyligen då jag tog mig en efterlängtad dusch. Det mesta har hittat sin plats nu. Porslin & allt sånt. Imorgon tar vi de stora sakerna. Jag & älskot körde själva idag. Två lass. Massa kartonger & ikeasäckar + smått & gott. & så katterna såklart! De är här med mig. Är gräsänkling just inatt. Fick äran att inviga lägenheten själv, ih! Snart ska jag krypa ner i min provisoriska lilla säng & vakna pigg imorgon. Jag har gått vilse flera gånger på dessa 85 kvadrat. Haha! Tack för mig.


Min underbara Sara


Stewiiiiiie & tekannan. Hur underbar är inte denna bild? Jag älskar´n.
Snart ses vi @ my place honey. Ett glas vitt på min balkong :)


Flyttpyssel & konstiga drömmar

Jag fick ett ryck & begav mig ner till vårat källarförråd. I brist på annat "städade" jag där. Flyttade runt på allt & ställde saker vi ska kasta på en sida & saker vi ska flytta med mer lättåtkomligt. Jag tänker inte på något annat än vår flytt. Som jag längtat.

Inatt vaknade jag av att jag skrattade okontrollerat. Jag kunde inte sluta ens när jag vaknat till liv & fattat vad jag höll på med. Som tur var väckte jag inte älskot. Det som var så förbannat kul var min dröm. Jag drömde om den finska kvinnan med kortklippt frilla & svarta ögonbryn. Typ alla nörrkopingsbor vet vem jag menar, ellerhur? Hon cyklade på min cykel av någon konstig anledning & grimarserade mot mig. HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Det skulle ju liksom kunna vara sant.

Härnäst blir det ett glas iskall oboy & lite läsning. Börjar åtta imorgonbitti. & hela min dag är uppbokad med jobb & flytt.

Vi hörs när vi hörs
Med kärlek
Ida


Torsdagskväll

Jag har jobbat hela dagen. Väl hemma lekte jag husmor & fixade till pocherad rödspätta. Självklart fick katterna lite torsdagslyx i form av fisk. Bob blev helt till sig. Fisk är hans favorit. Jag känner mig förövrigt helt slut & utpumpad. Haft galet mycket att göra den senaste tiden & lika mycket i tankarna. Ser fram emot helgen, trots att den innebär flytt. Skönt när det är klart :)


En dag kvar!!!

Jag kan knappast tro  att det är sant, så fucking underbart. Imorgon börjar vi flytta, iih! På lördag är tanken att vi är inflyttade & det ska firas med ett glas vitt på balkongen. Jag funderar på att sova i lägenheten ensam fredag till lördag, för det är så mycket jag vill pyssla med. Hänga in kläder med mera. Det finns ju typ tusen saker att göra. Sambon har annat att pyssla med, så han vill sova här. Äh, vi får se hur det blir. Om någon känner sig sugen på att hjälpa mig att åka & handla sängstomme & nattduksbord i någon bil dessa kartonger går in, hojta till. Nu är det dags att kila mot jobbet med paraplyt i handen. Det blev lite justeringar pga sjukdom idag, så jag försöker komma på vad jag & min klient ska hitta på :) Ciao


Oh happy daaaaaaaaaaay

Idag har jag varit på rejmyre marknad i jobbet & kollat på allt smäck. HAHA! Hämtade upp Rebecka efter jobbet, gick ett varv på stan & fick mat i magen :) Imorgon börjar jag tio, har med andra ord sovmorgon! & på fredag börjar vi flytta, iiiiiiiiih. Ett evigt tjat. Men fifan vad härligt!


Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg.

Jag tycker den meningen sammanfattar livet helt klockrent. Det gäller att dansa rätt på rosorna så man inte sticker sig på taggarna :) Med de orden avslutar jag denna tisdagskväll.


God fucking tisdagskväll :)

Jag är galet trött i kroppen men hjärnan går på högvarv. Jag tänker tusen tankar. Planerar inför flytten. Tänkte försöka varva ner med lite läsning & hoppas på en dejt med john blund. Imorgon väntar jobb, 8-17. Bara 2,5 veckor kvar på sommarjobbet & sommarlovet - sedan skolstart i växjö :) Dessa veckor kommer gå fort. Idag när jag cyklade den jobbiga backen uppför kungsgatan tänkte jag att: på fredag är sista dagen jag cyklar där, sedan kommer det bli promenaden istället. Med andra ord slipper jag en mördarbacke där astmaanfalll är ett faktum. På lördagkväll kan jag ta mig ett härligt bad eller duscha i inglasad dusch, jag kan till och med ta en sittning i vår alldeles egna bastu i vårt stora badrum. Sedan kan jag svalka mig på balkongen & kanske ta ett glas vin med min älskling. Ih! Med dessförinnan ska jag äta flyttpizza tillsammans med min älskade lillebror.

Kontrollfreak & tankspridd som jag är har jag gjort en lista för vad som ska göras på fredag. Jag & älsklingen ska hämta nyckeln till lägenheten bland annat :) Sedan ska vi bära kartonger & allt sånt som vi kan ta själva. Det första jag tänker på är gardinerna. HAHAHA! De vill jag få upp direkt, blir så mycket trevligare då. Nu ska jag på dejt med john blund. Natti


Sista tisdagen!

Idag är jag inte alls bloggsugen. Tänkte låta mina sista krafter gå till att kasta silvertejps-boll till min hund Ville.


Godkväll snyggingar

Satt mig precis i soffan. Jobbade monsterpasset & därefter har jag lagat mat, varit i affären, diskat, vikt tvätt, städat & packat ner ännu fler saker. Undrar vartifrån orken kommer? :) Sista måndagen jag kollar på dexter i denna lägenhet! Aaaah, jag kan inte riktigt fatta att det är sant - men snart flyttar vi till vår underbara lägenhet. På tal om lägenhet, hur fin var inte Saras & Tonis? Åh. Jag blev kär. & så himla fint inrett. Det gjorde du bra spegelbild ;)

Det blev en miss så jag fick ingen lön idag. HAHAHA! Men chefen ska fixa till det på något vis :) Denna månad blir det typ makaroner med ketchup. Det svider att behöva betala dubbelhyra. Men det är det värt ändå. Bara jag kommer härifrån. (Unnade mig ett par tröjor på rea, som tröst igår.)

Jag vill åka & handla sängstommen & nattduksborden innan fredag. Får se om det blir så. Skulle vara härligt att bära upp det till lägenheten & montera ihop det. Jobbar galet långa dagar hela denna vecka. Hursomhelst, jag är fast besluten att skrota den fula sängstommejäkeln vi har. Ska ha VITT i sovrummet.


Godmorgon härliga måndag!

Nedräkningen är ett faktum. Detta är den sista måndagen jag vaknar i denna lägenhet. Igår var den sista söndagen jag tvättade i tvättstugan i detta hus. Det var en kylig måndag, jag vaknade lätt frusen & klev in i en varm dusch. Bestämde mig ganska snart för att det får bli långbyxor & långärmat idag. Vart tog sommaren vägen undrar jag? Det är skönt att det inte är sådär fasligt varmt. Tropisk hetta. Men jag hade gärna sett solen stanna några månader till. Hoppas den bara tagit en paus & snart återkommer. Jag vill bättra på brännan lite inför hösten. & jag vill kunna använda mina sommarkläder ett tag till åtminstone :) Bob har äntligen fått syn på att vi har något levande i vårat akvarie. Det är fortfarande nersläckt men fiskarna är vakna. Annars bryr sig inte katterna om våra vackra fiskar. Jeppe & Ville brukar slå på rutan när minimalen visar sig, men annars inget. How come? Som sagt, jobbar ett monsterpass idag. Hoppas på att vara helt slut när jag kommer hem så att jag sommar gott & är redo för monsterpasset imorgon, 8-18. Sitter med ett glas kaffe. Kaffe är faktiskt godast i glas. & extra gott blir det om man skummar mjölken innnan. Jag kommer inte att bli populär idag när jag ska väcka en trotsig 20åring som inte vill kliva upp såhääär tidigt. Men det är mitt jobb? Ha en fin måndag allesammans! Puss

MARIA, jag önskar er en trevlig resa. Gift dig inte med Fritzjoffson, kom hem om åtta dagar & fika med mig i vår nya lägenhet? :) Saknar dig redan. Kärlek!


Dags för sömn.

Imorgon väntar jobb. 8-18.

Söndagen i ord.

Min söndag har varit helt underbar. & den skulle inte kunna bli något annat eftersom den spenderats med två av de människor jag älskar mest på denna jord. Först min bästa vän Maria & så avslutades kvällen hemma hos Saris.

Jag har också hunnit med att rengöra ugnen & att tvätta. Pussat lite på min blivande man också! :) Idag flödar seratoninet. Jag känner eufori. Kanske för att jag träffat min bästa vän igen efter sjukt lång tid, kanske för att jag söndagsmyste hemma hos Sara, eller för att jag vet att jag flyttar om 5 dagar? Jag tror mer på en kombination av alltihopa.

Dendär känslan av bekvämlighet, fullkomlighet & lycka som man känner tillsammans med vissa människor är härlig. Jag bara älskar att avslappnat kunna sitta & prata om precis allt utan vidare eftertanke. Jag älskar mina vänner för att jag vet att de inte för någonting vidare. Att de är ärliga & trogna & finns där vid min sida. (För sånt är lika viktigt hos en vän som en partner.) Men det är bara en av många orsaker till varför jag älskar dem så otroligt.

& jag älskar min Niklas! Min underbara karljäkel. Jag älskar honom som han är, med de fel & brister han har. I mina ögon är han perfekt. Jag älskar till och med hans dåliga ovanor. Som att han strör kläder omkring sig eller plockar bort tallriken från bordet när det passar honom. (Med undantag för lingonveckan.) Vi är så himla olika men ändå lika varandra. Och vi kompletterar varandra helt klockrent. Vi har tagit oss så förbannat långt tillsammans & vi ska längre. I framtiden blir det småknoddar. Vi har massa planer för vår framtid. Men allt kan man inte dela med sig av ;)


Te med stil hemma hos världens bästa Sara & Stov.





Söndagen slutade hur bra som helst med en härlig fika i Sara & Tonis lägenhet. Så himla fint & mysigt. Tack gull för en supertrevlig söndagskväll med trevligt sällskap & massa prat. Vi måste absolut ses snart igen. Annars vet jag någon med ett krossat hjärta :( STOOOOOOOOOOOOV, my love. Haha! Jag älskar dig.


I love you, Marylou.









En söndagsfika på espressohouse med sin andra hälft är svårslaget. <3


Vuxenpoäng?

- Jag tycker inte att det är kul att gå ut längre. Finner ingen glädje i att trängas med fulla människor, bli knuffad eller att se tjejer jucka mot varandra på dansgolvet. Hur tragiskt är inte det? Att jucka på dansgolvet. Mygad. Rebecka sa till mig igår att det krävs att man är riktigt full för att inte störa sig på allt. HAHAHA. Med andra ord var vi på tok för nyktra. Men det tackar jag för idag :)

Vi var tre tjejer som gick ut på hugos. Men det blev ingen lyckad kväll. Jag kunde likagärna stannat hemma. Med vad som hände under kvällen i tankarna kunde jag inte ha kul alls. Tänkte hela tiden på en person som betyder väldigt mycket för mig. Oroade mig & hade ångest över att jag inte är en muskelknutte som kunde göra mer :(


En svartvit Ida


Fan fan fan

Jag har sovit dåligt & oroligt med tankarna hos en speciell person & en viss händelse. Det blev lite chockartat & allt har liksom gått på repeat. Gårdagen hade alla förutsättningar för att bli en underbar kväll i världsklass. Vi hade ingen aning om vad som skulle inträffa. Tidsinställda bomber i människoform hör hemma på psyket. Punkt slut.

JAG ÄLSKAR DIG. Jag vill att du ska veta att jag älskar verkligen dig. Du betyder så förbannat mycket.


Världens största pung eller en cancertumör?

Niklas & jag var på grizzly förut. Jag tittade ivrigt runt bland djuren varpå jag ser en NAKEN råtta (alla andra var håriga) som dessutom har världens största pung. Alternativt en cancertumör där pungen borde sitta? Jag har huvudbry.


Lördag

Det var en evighet sedan jag sminkade mig, jag har blivit för bekväm. Tror min hud tackar mig för attt ha fått vila från smink de heta sommarmånaderna :) Jag vaknade för en stund sedan till denna inte alls soliga lördag. Har ni inte hakat på min teori ännu? Att sommaren är över.

Om en vecka har vi ny adress. Flyttkorten & smsen har redan gått ut. Nu tror jag att jag ska hoppa i kläderna & pyssla lite här hemma. Jag är så galet otålig! Vill flytta omedelbart.


Fredag

Äntligen kan man andas ut efter en hel vecka med hårt arbete. Thank god it´s friday liksom! Jag känner för att göra någonting samtidigt som jag är helt jävla slut i både kropp & själ. Övertrött & alldeles lagom störig. Stackars Niklas. Förlåt att jag säger det, men sommaren är över nu. Vi sitter med fönstrena öppna & om jag ska vara ärlig är det ganska svalt nu. Fast jag är också väldigt lättklädd. Pratat med Hedwig & Rikard idag! Helt klart att vi börjar flytten på fredag. Iiiiiiih, som jag längtar.


Världens sötaste Ville


Sliten efter en hård arbetsdag.


Tänker på dig, snutt.


Längtar till september & våra planer där, ih!


Jag älskar dig!


Du är en underbar bitterfitta :)


Hur säger man till nån att här tar vägen slut?

Ibland känns det som att vissa kanske betyder lite mer för mig än vad jag gör för dem. & ibland är det helt enkelt så att tiden inte räcker till eller att man ligger i ofas med arbetstider exempelvis. Sedan har man såklart olika sorters vänner & med det minskar eller ökar ju "kraven" eller "förväntningarna". Om ni förstår vad jag menar? Jag stör mig inte speciellt om jag inte hör ifrån en gammal bekant på månader & det räcker kanske att träffa en ytlig kamrat någon gång om året. Men en nära vän vill jag absolut ha en mer tät kontakt med. Dela såväl glädje & sorg, hitta på roliga saker eller bara fördriva meningslös tid tillsammans med.

Denna sommar har jag spenderat mycket arbetandes. Då saknas dendär riktiga orken & tiden är knapp. Men ni ska veta att jag finns här om ni behöver mig.


Godmorgon hörni :)

Sitter här & dricker min kopp morgonkaffe i lugn & ro. Det har blivit ganska dåligt med uppdatering på sistone, inga bilder medmera. Men jag känner verkligen att dygnets timmar inte räcker till. Dessutom har jag ganska mycket i mitt huvud just nu. Planerar inför flytten, jobbar & är helt slut när jag kommer hem. Det känns som att tiden inte riktigt räcker till mig själv. Svårt att hitta både tid & ork att blogga & framförallt till att träffa mina underbara änglar på jorden. Men jag ska bättra mig, det lovar jag. Saknar er! Skrik på mig, kom hit & dra upp mig från soffan :) Bara 3 veckors jobb kvar. Bara & bara. Jag kommer att jobba sjukt mycket dessa tre veckor. Sedan är det slut på´t & dags för skolstart istället. Då kan jag varva ner. Först några dagar i växjö med mina goa brudar & massa föreläsningar. Kanske en cider med resten av klassen? Väl hemma igen tar jag lite semester :) Ligger bra till med skoluppgifterna eftersom jag slet som ett djur innan "sommarlovet". Vilket lov jag haft. HAHAHAHA


Onsdag

Snart är det dags att flytta! Ih. Det närmar sig fort som fan & tur är väl det :) Vi får nycklarna fredagen den 30:ende. Visserligen jobbar jag till 17 men det hindrar inte mig från att packa bilen full med kartonger & påbörja det stora projektet. Vi siktar väl på att köra resten på lördagen med en hjälpande hand från våra änglar på jorden. De frivilliga & lite lagom påtvingade är min bror, Niklas bror, Rebecka & Maddie. All tacksamhet till er! Jag lovar att jag står till ert förfogande när det är er tur att flytta. Deal? :)

Jobbat hela dagen idag & är lagom sliten nu. Fortfarande förbannad eftersom en idiotjävel kör rakt ut framför mig i rondellen vid branstationen. Jag kom från ektorp & skulle rakt, till kungsgatan. Men en sjukt inkompetent person som jag undrar vartifrån han fick körkortet kommer från promenaden & kör rakt in framför mig så att jag får lov att tvärnita bussen. Helt galen blev ag & slängde mig på tutan. HAHAHAHAHAHA! Skit ska skit ha.
Eftersom jag är kung på att köra minibussen undrar jag om inte mina kära vänner känner sig manade för en tripp till typ ullared i höst nångång vavava? Eller varför inte Tyskland & handla alkohol?


Det känns lockande med en dusch. Känner hur jag luktar träolja. Oljat in utemöbler idag. Det är dags för middag också. Idag blir det färskpotatis med kantarellsås & köttbullar typ. MUMS! 


Fikat med Maddie :)

& det var lika trevligt som det alltid är. Snart dags för ett glas vitt va?

Sug min kuk anonyma idioter.

Jag är inte stel & jag har ingen träningsvärk. Jag har en gammal arbetsskada! THE END.


Tisdag

Jag vaknade av att världens bögigaste katt slickade på mina tår & stångade på mig. Klev upp & tog mig en dusch. Nu är jag redo för denna arbetsdag. Dock har jag fortfarande ont. Bara att bita ihop. Snart helg? ;) So long


Love the way you lie


Måndag

Jag är vrålhungrig för er som vill veta :) Sugen på precis allt. Det blir nog en sväng till affären nu. Skönt att jag inte börjar åtta imorgon, för idag är DEXTER.


Aj aj aj

Jag ska vila upp mig ordentligt till imorgon. Är helt förstörd idag efter att ha klippt gräset. Det är något jag aldrig någonsin gjort tidigare i livet. (& det känns lite som att vill jag klippa gräset skaffar jag mig en egen gräsmatta.) Jag har så galet ont i nacke & rygg nu. Vilket tyder på att jag fortfarande inte klarar av ett fysiskt tungt arbete. Hoppas att min chef tar hänsyn till det när schemat ska justeras. Jag är rädd om min kropp. Vill inte riskera att bli förtidspensionär.


Natti

Nu blir det en kvällsmacka & sedan varva ner med lite läsning innan läggdags. Börjar åtta imorgon & jobbar måndag - fredag. Hört att det ska vara fint väder. Härligt att jag jobbar i svärtinge. En fågel viskade i mitt öra att jag ska klippa gräset på torsdag. Det tar bara 5 timmar. Mygad. Men jag hinner ju bättra på brännan & det är ju positivt. Det är denna vecka + nästa jag ska vara i svärtinge som det ser ut i nuläget. De två sista veckorna ska jag vara överallt & ingenstans. Skönt med omväxling tycker jag. Nej, kvällsmacka var det ja. & så ska jag fixa matlåda. Godnatt


Godkväll snyggingar

Vi har haft en galet trevlig kväll. Men jag frös så jag hade gåshud när solen försvann bakom alla trädjävlarna. Har ni noterat att det är kallt ute på kvällarna nu? Ledsen att förstöra stämningen - men det är HÖST snart ;) & om mindre än två veckor flyttar vi. Så fucking underbart! Jag kommer att må som en prinsessa när flyttlasset är kört & nya lägenheten inredd så som vi båda vill ha den. Här har jag inte riktigt trivts av olika orsaker. Om jag ska vara ärlig har jag mått psykiskt dåligt stundtals. Inte bara för att den är så varm & kall + att vår hyresvärd är psyko utan också anledningar jag väljer att inte gå in på i bloggen.


Nu blir det halvars

Med Niklas, Kenny & Hanna :)

Ha en fortsatt fin söndag fuckers.

Nytt!


Nu är detta mitt! Kommer passa fint i nya lägenheten :)

Jag tror att det ska stå i vårt nya sovrum.
I nuläget står det på min sida sängen & trängs med massa banankartonger.
Jag vill flytta, iiiiiih!


Kärlek


Älskade krusbär


Så galet gott.


Grillad lax + kycklingfile med beasås & wokgrönsaker


= fredagens mysmiddag på landet med världens bästa Niklas. <3


Min finfina cykel + älskade karl :)


Rött



Rödvin har aldrig varit min grej, men nu har jag lärt mig att dricka det. Vuxenpoäng? Det passade galet bra till våra vilda järpar med dillkokt färskpotatis & kantarellsås. Rebecka som fortfarande är en barnrumpa drack inte vin, men jag & Rebeckas mamma delade på en flaska. En riktigt trevlig lördagskväll i krokek hade vi :)


Helt klart de godaste chipsen


Så härligt krispiga. Slår såväl estrella, olw & pringles med hästlängder! :)

Jag minns att Maria förr köpte såna chips för att
en slant gick till sos barnbyar eller något liknande.
Hur sött var inte det? Aw.


Jag älskar dig, min Niklas!




Balkongfunderingar


Jag vill ha massa blommor! En solros vet jag. & så vill jag odla dill & gräslök.

Jag älskar min blivande balkong!


Thank gooooooood it´s friday!

Fredagen inleddes med jobb :) Jag stod i solskenet & strök. Det får jag betalt för. Inte helt fel. hur många gånger har jag inte påpekat hur mycket jag älskar mitt jobb? Jag är så glad varenda dag när jag kommer hem, trots att jag lider av både det ena & det andra just nu. (Ont om sömn pga värme med mera.) Mina kollegor är helt underbara. Det är ett helt klockrent jobb helt enkelt! Aw. Så härligt att känna så. Efter jobbet cyklade jag hem på min underbara cykel. Kort efter hemkomst bestämde vi oss för att åka ut till landet & mysa till det när vi ändå är barnvakt åt blommorna & huset. Vi grillade & åt oss hur mätta somhelst, badade nakna i poolen & sprang runt i skogen som villdingar & letade kantareller. En helt underbar liten utflykt som avslutades med ett hysteriskt skrattanfall. Jag älskar min Niklas!


Äntligen regn!

Min sambo står & stirrar ut genom fönstret med ett stort leende. Plötsligt utbrister han "såhär glad har jag aldrig varit över att det regnar". & jag håller fan med. Fullkomligt. Jag är helt överlycklig. Slängde in katterna i sovrummet & öppnade fönstren på vid gavel för att få in lite frisk luft :)


Beslutsångest

Jag har beslutsångest fast jag tror nästan att jag omedvetet bestämt mig endå. Min födelsedag är min födelsedag. Jag har ju redan börjat planera den. & mina vänner har redan tackat ja ;) De ringde från boj & frågade om jag ville närvara vid en utbildning kring kvinnovåld. Övernattning, spa & sånt. Lät riktigt najs. Men jag är nästan säker på att jag svarar nej.


Längesen


Åh :)


Detta blir snart mitt. Dock ska jag ha det inomhus. Närmre bestämt i vårt stora sovrum.


Cykeltur

& jag var framme lika fort som älskot som tog bilen. Mygod vilken cykelgud jag är. Woho :) Nu ska jag ut på en kvällspromenad innan det är dags för kvällsrutiner & lite sömn innan morgondagens arbetspass som jag tror är 9-19. Eventuellt kommer jag om jag vill få jobba arslet av mig vecka 31. Det beror på lite om hon som är sjukskriven fortsätter att vara det eller inte. Men jag tackar inte nej till lite längre dagar. Trivs som fisken i vattnet på jobbet, så det är luuuuungt!


Inredningsplaner - sovrum






Nattduksbord, sängram & byrå. Im in love.


Torsdag

Vilken härligt dag jag haft på jobbet. Putsat fönster i solskenet & massa andra hushållssysslor :) Inte helt fel att göra sånt som inte är så psykiskt påfrestande. Det är skönt med ett varierande yrke faktiskt. Nyligen hemkommen, Linda fick agera taxi. Jag ska käka lite mellanmål & hoppas att älskot kommer snart. Jag känner för att fixa klart min cykel.


Jag kokar över.

Niklas är så himla trött på att lyssna på mig. & jag är så irriterad & förbannad fortfarande att jag planerar en hämnd. Typ. När jag ringde min hyresvärd för att påtala värmeproblemet som de är fullt medvetna om, men skiter fullständigt i att åtgärda eftersom de är så snåla så säger hon att vi hade damm & katthår på golvet när det gjordes en mätning. Precis som att det har med värmen att göra! Precis som att vi är skitgrisar som aldrig städar & som om hon ens har en aning om hur det ser ut här annars. När de bara varit här en gång liksom. Som att hon ens har rätten att säga så till mig när det bor en skabbråtta några våningar ner. Där kan vi tala om sanitär olägenhet. Så fort han öppnar dörren stinker det förjävligt i hela trapphuset!

Dagen innan mätningen gjordes hade jag jobbat 8-18. En lång dag med andra ord. Det första jag gör när jag kommer hem då är INTE att ställa mig & städa. Det finns viktigare saker. Jag städar inte heller när jag kliver upp på morgonen - utan jag tar det när jag känner att jag har ork, lust & framförallt tid. När det är över 30 grader inomhus känns det inte speciellt lockande att plocka fram dammsugaren. Då brukar jag sopa golvet istället. Efter hon hade sagt detdär påstod hon att jag blivit FIXERAD VID TERMOMETERN & att det var därför det var för varmt. Att det berodde på att jag skapade värmen i mitt huvud för att termometern visar varmt. Jag skulle inte ens behöva någon termometer för att veta att det är på tok för varmt här. Det känner jag i kroppen ändå. Svetten rinner mer än när jag tränar. Jag mår illa. har ont i huvudet & är yr.

Om kärringjäveln hade sagt till mig att det är synd om mina katter som måste bo i lägenhet. Eller om hennes karl hade sagt till mig & inte till Niklas att jag inte behöver sitta hemma jämt & plugga utan kan göra det på biblioteket - då hade jag blivit fullständigt galen! Jag pluggar på distans, klart som fan jag pluggar hemma. Det är ju bäst, jag slipper bli störd av alla äckliga människor som befinner sig på biblioteket. Dessutom jobbar jag bäst i min ensamhet. & eftersom jag betalar 4500:- i hyra har jag väl rätt att nyttja min lägenhet dygnet runt om jag vill det?!

& det är ju så jävla mycket lättare att skylla på att det är vårat fel. Att vi alstrar värme, att katterna gör det & även akvariet. Men om vi säger att det vore så hade ju det varit klockrent de iskalla vintrarna - låt mig då påpeka att vi hade 14 grader i vintras! Hennes förbannade argument suger så jävla mycket. Vi har akvariet nersläckt, så det alstrar ingen värme alls. Att vi har det nersläckt beror på att vi fått grannnar här uppe & de vet inte hur man stänger en dörr - så de smäller igen den så det dunkar hos oss. Fiskarna är känsliga för sånt. Dessutom är de helt fucked-up & släpar möbler genom trapphuset istället för att bära dem. till och med ner för trappen. Gissa hur det lät? DUNK DUNK DUNK DUNK, alla trappor ner härifrån till hissen. Jag menar, hallå vad är ditt problem idiot?

DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT FLYTTA HÄRIFRÅN.


Sail away with me honey



Tänk om det fanns en möjlighet att sudda ut allt tråkigt som hänt. Att det bara spårlöst försvinner från minnet. Jag önskar innerligt att det gick. Men så fungerar det dessvärre inte i verkligheten. Tänk vad många tråkigheter man bär på. Som ligger gömda någonstans i hjärnan redo att göra sig påminda precis när somhelst. Helt utan vidare. Eller hur en liten sak i nutid kan vända upp & ner på hela världen, så att allt från dåtid sköljer över en som en jättelik våg. Ibland kan det bli ohanterbart. Ibland faller tårarna i en oändlighet.

Det finns dagar man helt enkelt inte är upplagd för att ta en enda liten motgång hur minimal den än är. & så finns det dagar då man känner sig som superwoman & inget berör eller förstör.


Uppdatering!

Badandet blev inställt pga ostabilt väder. Vad fort himlen mörknade & solen försvann spårlöst. Likaså blev projektet med cykeljäkeln inställt. Jag la mig istället i sängen för att läsa solo & gosa med Jeppe, men jag somnade. Det blev en lur på 2 timmar. Härligt! Niklas-stackarn har jobbat. Han kom hem halvdöd. Jag ska pussa på honom. & säga hur förbannat mycket jag älskar´n. För det gör jag, mer än ord kan beskriva. Världens bästa karl har jag!



Rebecka. Hur underbar är inte du? Min ängel på jorden!


Skjut mig!

Hemma från jobbet. Det är helt galet varmt. SKJUT MIG! Ska käka lite smörgås & kräm. Köpte ett däck + en cykelkorg på vägen hem. Så imorgon cyklar jag nog till jobbet, yiiippiiiie. Nu ska vi åka & bada tillsammans med Kenny & Hanna. Jag är helt slut i skallen :S Sitter & stirrar på tangenterna & fattar typ iiiiinget alls.


Trädgårn







Jag & R var på trädgårn igår. Åt gott & drack en sommardrink :)


Shu

Vi har pysslat med min cykel idag. Däcket exploderade. Ni skulle sett Niklas min. Jag skrattade ihjäl mig. Efter 4 timmar gav vi upp. Orkade inte åka & köpa nytt däck & fortsätta med detta projekt. Det får bli en annan dag. I helgen kanske? Jag får helt enkelt promenera till jobbet ett tag till.

Jag är förbannad & irriterad. Ni som tror att ni har det lika varmt som vi (eller samma värme) är välkomna hit. Ni lär få bekräftat ganska omgående att ni har fel. Det är galet varmt i vår stad i nuläget men vi har haft istortsett samma temperatur sedan maj. Nu är det bara fuktigare. Luften står still. Det är som en bastu.

DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT FLYTTA! Tackvare vår fittiga hyresvärd åker vi på en dubbelhyra. & vi får väl bita i det sura äpplet & punga ut med cashen. De är så förbannat snåla & småaktiga. Vrålidioter.


Why don´t you love me?


Grym låt.


Määäddie. Steka i solen i helgen?


Denna snygging kom in i mitt liv hastigt & plötsligt. Fastnade i mitt hjärta & på den vägen är det. Jag är så himla glad för att ha funnit en vän i en så härlig bruuuuud. En sann vän. Den enda faktiskt som erbjudit sig hjälp med flyttlasset, trots att hon saknar muskler precis som jag.


Hemma igen

& det är så sjukt varmt! Jag börjar känna av huvudvärken. Vill flytta omedelbart. Pallar inte detta längre. Det tär på oss här hemma. På katterna med. De ligger utslagna.


Sitter på kontoret

Fördriver lite tid, men ska straxt fortsätta jobba. Galet varmt idag. Jag kan säga som så att jag inte längtar hem. Dör av värmeslag & uttorkning hemma. Jag hatar att det är så varmt. Nu har jag skrivit ut massa papper från hyresgästföreningen, socialstyrelsen & miljö & hälsoskyddskontoret som jag ska visa för vår hyresvärd om hon jävlas!


På Beckas FB hittade jag denna goding :)


Får mig att tänka på the last bounce


Skön låt


Lördag :)

Det är helt galet varmt. Både ute & inne. Jag står inte ut! Inatt sov jag sjukt dåligt men klarade dagen iallafall på jobbet. Jag älskar mitt jobb! Det känns så underbart. Där kan jag tänka mig att jobba i framtiden. Hoppas de ser en framtid med mig, jag som haft praktik där i 6 veckor & nu timvik + sommarjobb. Ett plus i kanten är väl att jag är omtyckt av både personal & klienter. Känns så härligt! Vet ni vad? Jag börjar längta lite smått till skolstarten. Börjar den 16/8 & då är det växjö som gäller i 3 dygn. Bo tillsammans med världens härligaste brudar - Lina & Elin! Men det är några veckor kvar dit. Först är det sommarjobb & flytt som står på schemat.

Kära norrköpingsbor, har ni hört bilen som åkt runt & spelat samma låt sedan tvåtiden? Jag är grymt trött på den låten nu! Ska kasta ägg nästa gång den är i närheten. ^^

Idag har jag glassat runt i bilen & käkat glass på arbetstid. Imorgon ska jag & en klient åka & bada. Inte helt fel :) Jag tycker om att jobba helg. allt är så lungt & stilla då. Trafiken flyter på bättre & det är inte dendär vardags-stressen.

Om ni saknar mig & mina uppdateringar alltför mycket så vet ni mitt telefonnummer, kära vänner. Känner mig inte så himla motiverad till att blogga på flitigt när det är sommar & sol. Jag jobbar mycket nu också & spenderar hellre min tid med att packa & pyssla, gosa med katterna, kramas med snyggot, sola & bada eller fika med goda vänner. Det förstår ni väl? :)


Fredag!

Thank god it´s friday?

Jag har jobbat 8-17.30 idag. Det har gått hur bra somhelst & jag kom hem på strålande humör trots att blodsockret var lååååångt under skosulorna. Jag har det sjukt bra där jag blivit placerad pga sjukdom i personalen. Ett sommarställe med "strandtomt". Där går jag & lullar. Vardagliga hushållssysslor som matlagning, damma, dammsuga, skura golv, hänga tvätt, vattna blommor & såklart - kafferep! Kvonnan jag jobbar hos är hur go somhelst. Dessutom fick jag utökning av timmarna & ligger nääästan på heltid i juli. Fast det bästa är känslan av att hjälpa någon som är i behpv av hjälp. & tacksamheten, glädjen & värmen man känner från personen. Det slår faktiskt lönen med hästlängder! Jag är verkligen gjord för ett jobb med människor.

Jobb lördag + söndag 8-17. Sedan är jag ledig tre helger (jobbar vardagar såklart). & den tredje helgen flyttar vi! Det blev spikat idag att inflytt sker sista helgen i JULI. Måndadsskiftet. Så fucking härligt att jag svävar som på moln. Ih!


Torsdag

Dagen har spenderats under solen. Var annars? Bäst att passa på när man är ledig & vädret tillåter. Maddie kom & hämtade mig straxt efter åtta imorse sedan åkte vi till mårn. Tidigt kan tyckas, men eftersom Maddie skulle iväg att jobba ville vi passa på att steka ett par timmar. & stekte gjorde vi. Åkte hemåt runt ettsnåret, men då hade jag fått mersmak & begav mig till parken ett par timmar. Bättrat på brännan rejält med andra ord. Imorgon är det jobb, likaså lördag & söndag. Men jag klagar inte, välkomnar cashen! :) Har lyckats få ihop 130 timmar schemalagt i juli. Det löste sig ganska bra ändå trots strulet som varit. Fick reda på idag att de ville göra vissa justeringar på schemat & snäll som jag är gick jag med på det. Ska jobba 3 veckor i en sommarstuga hos en brukare. Kommer att spendera dagarna med att klippa gräs, vattna blommor & vara till hands. Inte helt fel? Ganska glassigt jobb enligt mig.

Nu har jag & älsklingen precis ätit grillad kyckling. Yep, vi grillade på taket. Vadå, varför bry sig? Vi flyttar snart! Så himla underbart. Jag längtar som ett litet barn till julafton typ. Tjatar om det hela tiden. Haha! Nu blir det - hör & häpna Maddie - chips & dipp! Hoppas det vattnas i munnen på dig ;) HAHAHA


Bob är redo att flytta


Shuuuu

Det var inte lätt att få upp karln kan jag lova. Så jag käkade upp potatisarna tillsammans med soltorkad tomat & feta ost. Låtsades att jag var vegetarian. Palla grilla själv liksom. Neh. Det blev sjukt goda potatisar. Färskpotatis med smör, salt & dill i folié & så in i ugnen. Absolut värt att testa! Nästa gång ska jag göra mina på grillen. Åh, fatta! Vi flyttar snart. Så fucking underbart. Vi ska testa & hoppas på att våra katter är så smarta att de inte hoppar från balkongen på tredje våningen. Förhoppingsvis nöjer de sig med att bara vara där. Jag vill flytta nuuuu! Vår hyresvärd har hittat någon som kan flytta in 1/9 eventuellt tidigare. Bra som fan. Nu finns det inte så mycket kvar som jag kan packa eller pyssla med innan det är dags. Men jag hatar att bara vänta :)


Sol = huvudvärk?

Två dagar i rad har jag fått stå ut med eländig jävla huvudvärk. Kan det vara värmen? Eller en kombo av att jag kanske varken äter eller dricker ordentligt & stekar på som ett fån? Haha! Blev så glet trött att jag tog sambon i handen & begav mig mot sängen för en tupplur. Så himla underskattat! Jag tror minsann att det är dags att väcka snuffot för en grillning på taket :)


Onsdag

Hur underbart är det inte med en iskall dusch i den rådande värmen? :) Så förbannat härligt. Jag vaknade till under solen i parken aningen förvirrad & en nyans brunare. När jag självtorkat ska jag smörja in kroppen med body lotion. Ett måste för att bevara brännan. Sedan ska jag till affären & köpa något smaskigt. Det blir grillad lax + kycklingfilé idag. Vad det blir till återstår att se i affären.

Imorgon blir det eventuellt en utflykt, om vädret tillåter. Vet någon hur vädret ska bli?


Fynd

Igår var jag på myrorna & hittade en såndär fåtölj-datastol. I skinn. Ni vet en såndär superskön som man kan sitta riktigt bevämt i? 125:- & jag rullade den hem till mig. HAHAHA


Sandalerna


Godkväll

Jag har varit nere en sväng på stan, återigen. Denna gång kom jag hem med de sandaler jag tittade på tidigare idag. Men det var inte allt. Jag råkade få med mig 2 par skor till. Men det var på REA. Så jag fick alla skorna för 350:- Inte illa för 3 par skor va? Ett par sandaler, ett par högklackade & ett par "vanliga" skor. Knallade förbi ica på vägen hem med & hämtade ut mitt paket. Min vita chokladsås & mina strössel har äntligen kommit. Gissa vem som har ätit glass i stora lass? Salt lakrits-strössel, aaaaaaaw. Tuttifrutti-strössel, iiiiih!


Telefonen ringer

Det är från jobbet & de ville bara meddela mig om att jag har fått en jobbtelefon & vad mitt telefonnummer är. Så himla söta :)


Tisdag

Idag har jag brunchat med Maddie. En god sallad på lindahls med allt jag tycker om mest. Fårost, soltorkade tomater + räkor & kräftstjärtar. Jag hatar pastasallad, kall pasta är det värsta jag vet. Därför är jag så glad när jag hittar sallad utan pasta. Love it! Vi gick också en sväng på stan & letade byxdress till kräsna Maddie & sandaler till mig, men vi kom hem tomhänta. Däremot hämtade jag några banankartonger på ica. Fortsatte packandet idag. Hatar att göra allt i sista sekunden. Det får mig att känna mig stressad & illa till mods. Har kommit en bra bit. Rensat ur köksskåpen. Allt som finns kvar är saker jag vet att vi kommer använda. Allt annat ligger fint nerpackat med tidningar runtomkring i banankartonger i vår klädkammare. Det känns på riktigt att vi flyttar snart! Jag är så himla glad & lättad!

Det blev jobb fredag, lördag & söndag. Men jag tackar för de timmarna. Det blir extra-klirr i kassan. Wiho! Jag har dessutom inget emot att jobba helg, tycker det är ganska soft :)


Sommartös


HAHAHAHA


Jag åkte cross igår i sovrummmet.


Igår i mårn


Under solen


Kvällsdopp

Jag & min kärlek har varit & tagit oss ett kvällsdopp, fast det var faktiskt bara jag som badade. Det var skönt med lite kvällssol på huden. Men jag känner mig lite öm, inte bränd bara öm :) Hög tid för en dusch & sedan smörja in kroppen med massa fukt. Väntar på DEXTER! Ih. Som jag längtat! Jag älskar dexter. OM det är soligt resten av vecka vet jag någon som kommer att steka i solen. Bäst att passa på, snart drar allvaret igång. (Jobb i 5 veckor.) Dagtid. Faaast jag har spanat in på mitt schema att jag eventuellt kan lyckas få sol 15 dagar ändå, om vädret är fint villsäga. Jag håller tumarna för det!


Till nya lägenheten


Bricka + 2 somriga skålar.


Rosa gardin som jag funderar på att ha i köket.

Jag har alltid älskat fjärilar. Denna gardin ska vara i vardagsrummet.


JAG VILL FLYTTA NU NU NU


Flyttlasset går om ca 3 veckor!

Därför spenderar jag denna sjukt heta dag med att flyttpacka, pyssla & städa. Det gäller att vara ute i god tid. Jag kommer jobba heltid framöver vilket inte ger så mycket tid över. Innan jag påbörjade detta projekt stekte jag i solen ett par timmar. Ska fortsätta en stund sedan ska jag nog gå på en promenad :)


Måndag

Puh. Vad vart det är. Här sitter jag & svettas. Kom precis hem efter ett biläventyr. Jag är så himla frustrerad. Vart jag varit eller vad jag gjort utelämnar jag. Nu ska jag svepa blandsaft & hoppa i bikinin för att lägga mig i parken under solen på en rutig filt. Ciao


Söndag, underbara jävla söndag

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte bloggat flitigt idag. Men det hade ni väl inte förväntat er? För visst är ni fullt medvetna om att jag har ett liv? Dagen har spenderats under solen i parken till att börja med. Sedan begav vi oss till mårn & mötte upp Hanna, Kenny, Dick & ett gäng grabbar. Solen tog rejält kan jag lova. JAG ÄLSKAR SOMMAR! Väl hemma på kvällskvisten började jag städa & fick ett hysteriskt utbrott på dammsugaren. Nu ska jag ta mig en svalkande dusch & vänta på att klockan blir dags för ett PW. Har faktiskt hunnit med att tvätta massvis tvätt & packa ner kläder & linne som vi inte använder just nu ändå. Jag längtar tills vi flyttar. Har jag sagt det? ;) Ciao


Solen tar på krafterna

Jag tog mig en tupplur men är nu redo att fånga resten av denna dag! Det är så sjukt. Den senaste tiden har jag börjat bli akut-trött. Då finns inget ännat att göra än att sova. Ögonen liksom svider & går i kors. Nyduschad & alldeles för lättklädd funderar jag på ´vad blir´e för maaaaaat?´ Tål att tänkas på.


Sol & bad - bergsmak i röva







Vårt favoritställe var fullt så det blev gransjönäs istället. Där var det fullproppat så vi bestämde oss för att leta upp ett berg. Spenderade inte många timmar där men det behövdes heller inte för att bättra på brännan :) Härligt att jag har bra pigment. Solen svek oss, så vi drog hem. & det räckte - för nu har vi båda bergsmak i röva. Haha 


Blåbärsbajs

Vår bil är full av fågelbajs. Blåbärsfågelbajs. Igår när Niklas tog bilen till badhuset var det en utlänsk kille som asgarvade åt Niklas, Niklas skrattade tillbaka & fattade vinken. Sådär kan man ju inte åka omkring. Därför är han nu & putsar på pärlan :) Det glädjer mig, för jag tycker i ärlighetens namn att det är schemmigt att glida runt i en bajsbil.


Bland det godaste som finns en varm sommardag


Btw. Läste på nt.se att det ska bli rekordvarmt idag!
Jag håller på att packa för utflykt :)


Två snygga grabbar




Solen & jag, vi är goda vänner :)


Underbara sommar




Kolla sötnosen!


Wazzup med statistiken?

Den har stannat på den 2/7 för mig.

Mjaoo!

Jag har en psyk-katt som sitter framför mig med sin kattmun öppen & skriker. Jag förstår inte vad han vill :| Eller jo, såklart - han vill flytta! & det vill jag med. Nu nu nu. Det är det enda jag tänker på hela dagarna. All tankeverksamhet går åt till saker som rör flytten.


Lördag

Numera vaknar jag runt åttasnåret, på rutin. Tänkte koka mig en kopp kaffe & käka en macka + yoghurt. Magen kurrar. Det ser ut att bli fint väder idag & förhoppningsvis ska jag & älskot iväg på en utflykt. Igår pratade vi om hur bra vi egentligen har det. Det är inte alla som har sin bästa vän i sin man :) Jag är lyckligt lottad. Vi trivs bra ihop, har någorlunda samma intressen & vi kommunicerar på samma breddgrad. Tyvärr kan jag inte ge er något recept på ett lyckligt & långvarigt förhållande ;)

Vi var på djuraffären igår & tittade på saltvattens-fiskar. Ett sånt akvarie är så himla fint. Hur vackra är inte fiskarna? Jag vill ha en liten hitta nemo. Men det får bli ett senare projekt. Jag har ju egentligen inget större intress för tråk-fiskar. Det jag ville komma till var att de har en DRAKFISK i djuraffären. & hur ball var inte den? Kvinnan i affären matade den med en livs levande guppy, en till & så en till. Niklas tappade hakan, han tyckte det var snuskigt. Jag tyckte synd om lillfisken som blev mat & svaldes hel. Men himla faschinerande att få se.


Tänk om året vore tvåtusentvå

Då hade jag med all sannolikhet tältat på Marias tomt, pallat äpplen, suttit vaken framför datan till morgontimmarna, badat med kläderna på i strömmen eller bara gått runt-runt tillsammans med min bästa vän. Kanske hade vi tjuvrökt ett litet marlborolight på kyrkogården eller spelat supermario på tevespel.

Livet var förbannat underbart när man var liten & hade sommarlov. Inga måsten, man behövde bara vara. Livet var så jäkla härligt när man ringde sin bästa vän & träffades sekunden senare. MARIA - JAG SAKNAR DIG! Inte för att livet på något vis är sämre nu, jag har med åren blivit äldre & klokare. Jag lever tillsammans med mannen jag vill åldras tillsammans med. & snartsnart flyttar vi :) Ih! Jag menar bara att det skulle sätta guldkant på tillvaron att få ha sin bästa vän nära till hands. 


Sol & bad :)

Solade i två timmar i parken. När jag kommer hem & hoppar ur bikinin utbrister sambon att jag borde sola topless för att jag inte kan gå runt med vita bröst. HAHAHA! Vi käkade & tog oss en tupplur sedan begav vi oss iväg för sol & bad. Helt jäkla underbart. & idag har jag minsann fått lite färg :) Härnäst står en dusch på schemat. Därefter blir det grillning på taket.


Godmorgon solsken!

Jag vaknade vid sjutiden av ett jäkla bankande & att solen letat sig in genom varenda liten springa. Ganska mysigt ändå. Sitter här & gäspar & funderar på vad jag ska käka till frukost. Tror det får bli kaffe & knäckemacka. Sedan ska jag ta med min brassestol till parken tänkte jag. Sugen på sol & bad hela dagen. Men det får bli när sambon slutat jobbet.


HAHAHAHAHAHAHAHAH


Glassmonster

Jag har beställt vit chokladsås, saltlakritsströssel & tuttifruttiströssel. Ni vet det som halvars & sibylla har? I love it! Väl investerade pengar.


Längtar tills flyttlasset går

Jag har ägnat denna dag åt att klicka mig runt på blocket för att leta sängstomme & köksbord + stolar. Men har inte lyckats något vidare. Kommer fortsätta att hålla utkik regelbundet, men det smidigaste vore att köpa´t när vi väl flyttat. Lägenheten är för liten för att förvara något i & vårt pyttelilla förråd är fullt. Jag vill att allt ska ske på en gång. Har ingen ro till att vänta. Längtar efter grillning & ett glas vitt på balkongen med älsklingen. & bada i vårt stora badkar & vååår bastu. Ih! Can´t wait.

Flytten blir om 1-2 månader. Det beror på :) Ska vi flytta om en månad är det nästan dags för packning snart.


Vitt köksbord med stolar


Hur fint var inte detta? Dock redan sålt. Jag fortsätter jakten.
Hittar jag inget ska jag påbörja projektet - målning! Woho


Godmorgon

Här sitter jag & filurar. Kunde inte ta sovmorgon trots att jag sovot så förbannat dåligt inatt. Det är galet varmt. Jag vill flytta nu nu nu. Igår efter att vi skrivit kontraktet fick vi en titt till på lägenheten. Då liksom föll alla pusselbitar på plats. Nu vet vi hur vi vill ha det. Jag kan inte tänka på något annat än att vi flyttar snart. Det är lite flytande om det blir augusti eller september. Det beror både på oss, de nuvarande hyresgästerna & våra nuvarande hyresvärdar. Jag hoppas på augusti! Hur det än blir kommer min födelsedag att firas i vårt nya hem. & hur underbart är inte det? Aw.


RSS 2.0