Ey yo!



Mina rosa pumaskor :)

Anställningsintervju om en vecka. Det känns alltid kul när man kommer så långt med sin ansökan :) Mitt CV ser helt okej ut & mitt personliga brev är i världsklass. Vart jag ska på intervju, det är förblir hemligt. Det är somsagt bara intervju & vadsomhelst kan hända, jag kanske gör bort mig? Hursomhelst, det är absolut inte mitt drömjobb men det är garanterat bättre än lagret. Så skönt att slippa detdär dammiga äckliga stället fullt med sura gubbar & skvallerkärringar! :) Håller tummarna för att de hör av sig från ett annat jobb jag sökte, det skulle verkligen vara toppen! Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Kära vänner, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte varit så aktiv de senaste dagarna. Min förklaring är att jag helt enkelt har så mycket att stå i just nu, men flytten & allt. Dessutom har jag saknat motivationen att blogga, vilket är ovanligt för att vara jag. Så fort jag sagt mig tillrätta har jag liksom tappat det. Sjukt. Jag lovar förbättring. Förlåten? ;)

Imorgon dyker C upp iallafall, hon ska hjälpa mig med allt det tråkiga som en flytt innebär. Jag är tacksam att hon erbjudit sin hjälp, det är verkligen guld värt. Jag vet inte hur jag skulle klarat allt själv. Hade nog blivit totalt galen då. Det är så mycket småsaker, apmycket att tänka på. Jag vill inte åka på böter för att jag städat för dåligt. Tycker det känns tillräckligt illa att behöva punga ut 1500:- för en nyckeljävel som det inte ens är jag som slarvat bort. Gah. Det SUGER ^^ Telefonen har gått varm idag. Aw, jag är helt sönderpratad nu. Men jag ska inte klaga, jag älskar att telefonera :)

Katterna känner att det är något på G nu & det har så förbannat rätt. Idag flyttar det till älskipälski :) Jeppe skriker helt hysteriskt, hon verkar sakna allt jag kastat ut. & Bob han provligger det som finns kvar. Känner mig lite elak, hans älskade bokhylla åker i soporna. :/ På bilden här ligger de & ser äckligt söta ut. I love. Ikväll ska vi sitta i fönstret uppe på taket & "skälla" på fåglarna tillsammans, Bob & jag. På hans alldeles egna vis. Han är för söt den rackartussen. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0