Godmorgon hörni :)


Jag sitter här färdigsminkad & påklädd, redo att bege mig mot jobbet för några timmar. Det är nyårsafton idag, jag slutar klockan 18. & vi ska vara på middag 19. Mygod, hur ska jag hinna? Vi kommer att komma försent, det är ett som är säkert. Egentligen hade jag velat vara hemma, ledig. Tagit sovmorgon & gjort alt i min egen takt, för att få den rätta starten på den sista dagen på 2008. Så blev det inte. Bara att bita ihop.

Igår satt min karl vid datan hela dagen därför hade jag ingen tid för bloggandet. Men det gör inte så mycket, jag var trött efter den oändliga promenaden med Rebecka. Vi åt somsagt på Leons, därefter knallade vi överallt. Tillsist hamnade vi på ett solarie som jag alltid velat testa. Det var ballt! En röst som guidade mig igenom solningen. Dessutom vattendusch & en doftgrej som neutraliserade lukkten som annars uppstår i ett solarie. Det kändes som att jag aldrig ville gå därifrån. Var väldigt faschinerad & brun! Aw. Nej, jag vet att man inte borde sola solarium. Men säg mig, vad får man göra utan att det är skadligt eller kan döda på ett eller annat vis? Vi lever bara en gång, bättre att dö snygg.

Gott nytt år!

Postgubbe


Kanske dags att dra? Jag blir bara så himla lack på vår brevbärare. Att han alltid ska dra ut på det! Damn. Jag är som ni redan vet besatt av posten, det är dagens höjdpunkt. Att den kommer runt tvåtiden suger. Verkligen suger! ^^ Jag hinner åka hissen ner fler gånger än jag vågar skriva. & jag tjuvkikar i andras brevlådor. Vad jag är hemsk.

Sötaste frimärket


Jag skulle kunna tänka mig en mops.

It´s a hard thing faking a smile


Åh, jag har hittat mig själv. Har ingen aning om exakt hur det gick till, men igår hade jag tusentals kittlande fjärilar i magen, jag kände lyckan vidröra mig. Jag blev helt till mig, helt buselibusig. Sprang runt & filurade & gapskrattade utan att egentligen veta varför. Men äntligen(!) äntligen har jag hittat mig själv. Vart har jag varit? Varför har jag gömt mig för mig själv så himla länge? Jag hatar att vara bitter men älskar att vara denna spralliga tok fylld av konstigheter & galenskap. SKÅL! Ni anar inte hur glad jag är att jag är tillbaka. Åh.

Rebecka mobbar mig, jag förstår inte varför. Kallar mig indiankärring. Jag skulle tydligen passa som indian? Inte fan vet jag varför, men vi säger som så. Pratade med Jonna & Jonnis igår. Stackars sate. Hon är sjuk, igen. Magsjuka & halsfluss. Engla var tvungen att bajsa & bli torkad så vi tvingades lägga på. Barn är så härliga. Jag längtar tills jag får en egen buse. & jag är så glad att Jonna ska få en till bäbisjävel som ska heta Lillebror. Det är klart som fan han ska heta det. Varför inte? Mina förslag duger aldrig, så okej, döp bäbisen till Greger med skyll dig själv sen när ångesten kommer krypandes. Greger eller Greta, hur kan man ens fundera på det? HAHAHA. Du är en konstig toto, blaaaaaaah.

Nu ska jag visst gå till Lions, det var det värsta men absolut bästa. BIFFSTEK.

Jag ska gifta mig med denna fransman :)


Lånad.

ÄNTLIGEN.

Jag säger bara äntligen. & jag är så lycklig.

Tisdag


Godmorgooooon :) Nu är jag vaken, ey! Pratade med Rebecka en sväng helt yrvaken & sedan kom Bob & trackasserade mig. Jag traskade iväg igårkväll till solarieöarna, jag kanske inte borde gjort det? Jag hostar som jagvetintevad. Är inte helt kry ännu, men jag vill gärna lura mig själv & alla andra att jag är det. Ni anar inte hur tråkigt det är att bara ligga hemma som man egentligen ska när man är sjuk. Det spelar ingen roll hur sjuk jag är, jag hittar alltid på något. Om så bara att diska, promenera eller leka rövare med katterna. Jag hatar att bara göra ingenting. Det är minsann inget för mig. Imorgon är det minsann nyårsafton! Jag skka jobba till 18. Bah. Sedan är det bara att stressa hem & börja fixa allt :) Ciao

Ida


I don´t need a man, lalala


Jag duschade precis. Har beslutsångest, sola eller inte sola? Känns onödigt nu när jag ändå duschat redan. Bah. Jag får väl nöja mig med min spökvita hud, jag får helt enkelt låtsas att det är hett. Dock vet jag att jag är snyggast solbränd oavsett om det är fejk eller inte. Att vara brun är så sexigt. Verkligen. Det gör förbannat mycket för självkänslan också. En sak jag alltid önskat mig är fräknar, jag älskar fräknar! Om jag solar riktigt mycket kommer ett par stycken fram, jag önskar att jag föddes med fräknar på näsan. Synliga sådana minsann :)

Msnkonverserar med Sara. Det är bara bus & galenskap. Vad jag älskar att prata gamla minnen. Nostalgi. Tralalla. Jag ska fortsätta med mina dagdrömmar nu, vad jag älskar dagdrömmar :) Åååååh.

Mums


Nu har jag varit nere på stan, min älskling var i behov av ett par jeans :) Vi passade på att ta systemet redan idag. För att stå i den enorma kön som vi gjorde förra året vill jag inte vara med om igen. Vad ska ni göra på nyår? Vi ska beté oss vuxet i vuxet sällskap. Är bortbjudna på middag hos svärfars vänner på landet. Jag hörde något om hummer. Aw. Jag tänkte inte ha klänning på mig faktiskt. Hade planerat  kjol, spetsbodyn & mina svarta söta knästrumpor med sidenband. Till det den korta jackan för att inte visa allt. Min sambo tycker inte att det är nödvändigt att klä upp sig så, men jag tänker, det är bara nyår en gång om året. Jag får väl frysa lite. Det är sånt man får ta om man vill vara fin. Har planerat att packa  ner ett par byxor ändå. Nu ska jag käka oxfilé & potatisgratäng.

.


Jag vaknar varje morgon med massa gegga i & runt hela mitt högra öga. HAHAHA! Sov extra länge idag & väcktes av min sambos stämma, han pratade nämligen i telefonen. Igår blev det inget bloggande för min del. Vart är inspirationen? Ciao

:.:


Det har inte blivit mycket skrivande idag, visst har jag publicerat mycket. Dock utelämnat ord. Jag orkar inte just nu. Problemet är att jag inte kan sätta ord på mina känslor, känner mig så förbannat kluven. Egentligen mår jag väl ganska bra, jag tror det känns såhär att vara lycklig & jag är på bättringsvägen från min sjukdom. Kanske därför denna rastlöshet? MEN, har sjukt mycket i huvudet & jag tror jag är på gränsen till att bli galen. Så mycket känslor & tankar.

När man inte har några verkliga problem hittar man alltid något att göra till ett problem. & ibland känns det som att problemet hittar en, söker upp en. Jag känner mig jagad. Detta gör mig så äckligt frustrerad. Det sjukaste är att, nej jag vill inte skriva det. Försvinn. Eller nej, gör inte det. Lämna mig ifred, visa mig respekt. Ååååh!

Sedan är det detta med min bästa vän som varit som spårlöst försvunnen & helt okontaktbar, jag vet inte hur länge. Jag har förträngt det, för att smärtan inte ska vara så påtaglig. Jag saknar henne något fruktansvärt & jag önskar att hon kan säga detsamma.

Nu ska jag fortsätta prata problem & lustigheter med min spegelbild Sara. Ta vara på era vänner. De är det värdefullaste du har.

Jag är kär.

Jag älskar Pussycat Dolls!


Happily never afterHush hush

 
I hate this part


I don´t need a man!

Till MariaYou know sometime when you see yourself
Just see yourself
Someone not good enough
And though there's times when you feel like
You can't do nothing right
And then security takes ahold
Obscures your vision of your soul
You can't see what's inside
Open up your eyes

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this that's true
You can't love nobody else
Until u love u

I know sometime its so hard to keep
Up your self esteem
Sometime u can feel so small
And its so easy to tell yourself
You're not worth much at all
When you aren't sure of who you are
Now it's tearing you apart
You can't see what is true
Change your point of view

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this that's true
You can't love nobody else
Until u love u

Find what is real is what's inside you
Know there's no one else in this world like you
Take maybe just a little time to start and see
Just who you really are

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this that's true
You can't love nobody else
Until u love u

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this that's true
You can't love nobody else
Until u love

Take a look in the mirror
Take a look in the mirror
Take a look in the mirror
Take a look in the mirror
You're beautiful

Yo

. . .Im so fucking boreeeeeeeeeed!

Karaktärsdrag;

Känslostyrd
Abstrakt
Upplevande
Utåtriktad

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


I brist på annatJag är aningen ond, fast i smyg. (Bara 21% ondska bor i mig.)


Du är
Fantomen
77%
Robin
74%
Hulken
64%
Batman
63%
Stålmannen
62%
Kattkvinnan
57%
Wolverine
51%
Spindelmannen
46%
Hellboy
45%
Du är en levande legend
som har ditt hem i djungeln.

Klicka för att testa vilken superhjälte du är!Du är 0% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

Ett emo test från testportalen.seAtt döda ett barn


Rysningar.

Kolla vad jag hittade. Är han inte söt?Putte. En sån vill jag ha!

Musik är livet

♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪

Lalallaalaaa


Det tycker nog denna katt också :)


Hej, jag har tråkigt.


:.


Release my body & soul - lalalala


Jeppe, min lilla bäbis är sjuk. När jag skulle duscha hittade jag henne på golvet i badrummet UNDER en handduk. Det blev antagligen extra varmt från golvvärmen med ett litet täcke över sig :) Nu ska jag bjuda mina katter på godiiiiiiiis & sedan borde planksteken vara klar. MUMS!

Såhär såg min jul ut :)


EEEEEEY


How can I give anymore
when I love you a little less than before


lalalaa


Här sitter jag & sjunger i väntan på min plankstek. Har hyrt in en kock. Önskar jag kunde säga en naken kock, men så är inte fallet. Kan inte minnas när jag såg denna karl naken senast. Inte var det vid spisen iallafall ;)
Hörni, jag tänkte visa mina reafynd minsann. Inte för att detta är någon modeblogg eller för att jag tror att jag har någon koll alls, för det vet jag att jag inte har. Jag klär mig i det jag tycker är fint & skönt.


Spetsbody
& kort kjol.


Kort-jackan :)


Svart kortärmad klänning
KATTEN PÅ KÖPET ;)


Poloklänning.

Det känns lite som att jag safeade. SVART. Jag trivs så bra i svart. Det är elegant & enkelt. Dessa plagg tycker jag passar lika bra till vardag som till fest beroende på hur man matchar det med smycken & annat kul :) Det negativa är väl att katthåren syns extra mycket. Kan det vara så att katthår dras till svart? Jag anar något sådant.

Hörni


Nu ska jag laga plankstek :)

Dendär BobBOB är så rolig när han hittar nya sovställen. HAHAHA!

Lördag :)


AHAHA. Nuförtiden gör jag inget annat än sover. Så skönt det är alltså. Jag får se till att vara sjuk jämt, då får jag iallafall sömn. & då har jag förmågan att somna på en sekund. Jag kan fråga Niklas något & innan han ens hunnit svara snarkar jag som en gris. Idag har jag hosta. Uff. På morgonen är det förjävligt, jag vill bara dra täcket över huvudet. På något konstigt vis har jag sjuukt mycket energi under dagen för att vara död igen framåt kvällen. Jag vet att jag borde legat nerbäddad & försökt bli kry, men jag har inte ro till det. Jag tror jag får liggsår snart. Är för rastlös & det finns saker man måste göra trots att man är sjuk. Som att gå på rean? Hahaha. Eller att rensa kattlådan, diska, duscha & leka rövare med katterna?

Jag blev så glad igår när Jonnajävel stod vid ett fönster & knackade. Aw. & när jag sprang på Sara på Vero Moda. BAMSEKRAM. Åh. Saknar er era apjävlar!

DOM GÅR PÅ MINA NERVER


Jag hatar folk. Det var en dryg äcklig brud som sa "DOM GÅR PÅ MINA NERVER". Jaha, okej. Det var inte så att vi gick dig på nerverna då? Lär dig svenska för fan, fjolla. Anledningen till detta var att en kärringjävel försökte tränga sig, hon knuffades hela jävla tiden. Tillslut fick jag nog & bad henne ställa sig bakom oss i kön eftersom vi faktiskt var före henne. Damerna som stid framför oss påpekade detta för kärringjäveln. Det var då hennes äckliga dotter kom in i bilden. Hur svårt ska det vara att bara göra rätt för sig? Jag hostade dessutom eftersom jag inte är frisk på långa vägar, den där jävla bruden trodde tydligen att jag harklade mig & var tvungen att härmas. Så jävla omoget. Väx upp!

Nog om det. Jag hittade en del saker som fick följa med mig hem, jag visar inga bilder. Iallafall inte idag. Nu ska jag äta & vila. Ciao

Längtar


Jag är sjukt sugen på rean. Vad som står på min inköpslista? Mycket, sjuuuukt mycket. Fast det blir aldrig som man tänkt sig på rean ändå. Hursomhelst kommer jag inte gå tomhänt hem, för något skit hittar man alltid. Inte sant? Jag vill ha klänningar, kjolar & byxor. Självklart porriga underkläder som tänder min man! ;) & röttläppstift, hårvårdsartiklar, ett gulligt diadem. Är sjukt trött på mitt guldiga. Det får bli ett svart minsann. Nu ska jag ladda krafterna för rean imorgon.

Hej aparslen!


Med detta inlägg tänkte jag göra mitt bästa för att smitta er. Det är inte alls kul att vara sjuk. Jag tänkte säga att jag inte ens önskar min värsta fiende denna sjuka känsla. Men då hade jag ehm. . ljugit? Jag hoppas att ni allesammans bli sjuka, så att ni får känna er minst & hjälplösast i världen. Så att ni inser att det kanske hade varit på sin plats med om inte ett tröstsamtal ett uppiggande, stöttande sms. Eller varför inte tusentals krya på dig kramar i form av kommentarer här på bloggen? Ja, för att visa att jag inte är ensam. Men oj. Det är jag visst. Fast vet ni vad? Jag är bättre än er. & jag bryr mig inte. NEJ, JAG BRYR MIG INTE. Jag är en ung självständig kvinna som klarar mig själv. Klarar till&med av att duscha, diska, tvätta, laga mat & öppna julklappar trots att jag är sjuk. & jag klarar mig utan att ni låtsas att ni tycker om mig. Eller att ni låtsas tycker synd om mig, för nog är det allt synd om mig som bär på denna smitta, speciellt såhär vid jul. Mer synd är det om er när jag blåser bacieller på er. För nej, mitt penicillin har inte verkat som det borde. Jag känner mig bara sämre, inte sämre än er, för ni är sämst. Vad jag menar är att jag känner mig sämre än vad jag vanligtvis är. The end


RELEASE ME!


HAHHA


I hate this part.


Jag önskar att jag var kry nu, men det är jag dessvärre inte. Blir sämre & sämre för varje dag. Idag vaknade jag med svullet öga, helt rött med massa gojs i. Sjukvårdsrådgivningen var överbelastat. När jag tillslut kom fram gav jag upp innan dendär förbannade 30 minuters kön var slut. Jonna tipsade om ljummet vatten, så jag testat det först. Om inte annat får jag ringa läkaren imorgon. Jag hatar att vara sjuk.


Godnatt


::


Om jag var tomten som skulle få släden att gå av bara julkänsla & tro så skulle jag kraschlanda, om jag ens skulle lyfta från marken. Jag må vara ett Septemberbarn men det är på sommaren jag mår som bäst. Det känns lite som att jag går i idé såhär under vinterhalvåret & det fungerar bra för mig, det är en egenskap jag tycker om. Att kunna stänga av.

Somsagt, jag är inte hon som ser fram emot julafton, som ligger sömnlös & längtar efter julklappar. Det jag tycker om & ser fram emot eller det som gör att jag uthärdar julens hysteri är KÄRLEK. Närhet. & respekt. Det jag älskar är att vara omgiven av kärleksfulla människor med hjärtan av guld, där gästfrihet är en självklarhet.

Det jag vill komma till är att det inte behövs en julafton för den saken skull. Spontana påhälsningar en vanlig veckodag med kärlek som första ingrediens känns mer som jag. I slutändan vill man göra alla nöjda denna högtidsdag, men jag skulle behöva några kloner av mig själv om jag skulle lyckas med det.


Jag saknar julkänslan, har inte kommit in i den rätta stämningen. Kanske är det förändringen? Jag är uppväxt & har levt med julgran, pynt så det både räcker & blir över & att laga knäck. Nu är jag sambo istället, jag är en ung kvinna, inget litet barn. Vi har ingen plats för en gran & egentligen har jag inget behov av det heller. Vi har bestämt oss för att verkligen gå in för det när vi har barn, för självklart ska de få fira en traditionell jul. Jag hann inte riktigt förstå att det var julafton & snart är det en ny dag.


Denna jul har varit lugn & stillsam. På förmiddagen var vi hos svärmor som hade permanentat håret, hennes glädje smittade av sig. Jag var ensam till sjutiden då älskling kom hem från Gun & Börje - med inte mindre än två julklappar till mig. Den ena var inslagen som en smällkaramell, inuti låg en cocacola-burk med en tusenlapp fasttejpad. Det andra var ett kuvert från svärfar innehållandes två femhundringar. Mina ögon tårades & jag ringde genast två samtal för att tacka för de väldigt generösa julklapparna med min kråkröst. Därefter kastade vi oss till bilen, jag hungrig & sjukt sugen på mammas julmat. Amanda fick en egen tallrik med lite julmat & jag fick mina bruna bönor. Vi blev inte så långvariga eftersom mitt röda öga gör ont som satan. Jag funderar på om det kan vara en ögoninflammation på väg? De gjorde oss sällskap ut & vi gick en promenad i kylan innan vi kramades hejdå & begav oss hem. Trots sjukdom så har min jul varit över förväntningarna. Om sanningen ska fram har jag slutat att ha förväntningar eftersom det alltid slutar med besvikelse.

Tack för alla Juhälsningar per telefon & sms! & tack mamma, älskling, Ove, Gun & Börje för julklapparna! Tusen tack.
K Ä R L E K
Ett julkort


Ego


Jag älskar min nya mascara, aw! Tack älskling.


Ser ni mitt stackars öga? Det är rött.


. . .


Lalala. Love it!

God jul.


Nu har vi varit hos Svärmor & käkat blåbärspaj. Skrattat gott & kärlekat. Hih. Jag ska faktiskt ställa mig & diska & plocka undan lite här hemma. Det ser ut som sju svåra år. Damn, vad fort det blir oreda, jag förstår det inte. Helsjukt! Imorse kände jag bara för att dra täcket över huvudet & stanna hemma hela julafton. Morgonen & kvällen/natten är värst. Inatt har jag inte kkunnat andas, tror det är luftrörskatarr, mina förkylningar sätter sig alltid där. Andningen underlättades inte när älsklin g köpte en julblomma till sin mor med massa blandade blommor däribland hyacint, som jag är allergisk emot. ^^ Förra året hade jag lunginflammation på julafton, detta år streptokocker i halsen. Det får mig att undra, vad blir det nästa år? Förhoppningsvis kan jag få vara frisk! Aw. Ska mysa med mina toktroll en stund & sedan sätta fart här hemma. PUSS


Nu ska vi inte vara bittra :)


Det är jul, bara en gång om året & snart är sommaren här. Men först våren & det ser jag fram emot sjuuuuukt mycket. Tänk er vårkvittret, vårskorna, när man kan gå barbent. Åååh. Men hörni, god jul.

Jag saknar sommar, sol & grönska :)


& ett syskon


Jag har gjort en bäbis :)


:)


Ett brev


Vart fan är du egentligen?
& vart har du varit?


Jag vet att man aldrig ska ta någon förgiven, men vi var en självklarhet. Inte sant? Det var alltid vi mot världen.
Utan att egentligen veta varför (& tro mig jag har sökt med ljus & lykta efter en förklaring) så var du som bortblåst.

Varför har du inte besvarat mina samtal? Jag tycker det är elakt & egoistiskt av dig att göra så.
För vad är anledningen? Jag VET med all säkerhet att jag inte gjort något fel, jag har alltid försökt vara din vän, din bästa.
Detta kom som en chock. Helt plötsligt. & så var du okontaktbart.

Vet du hur många nätter jag legat sömnlös? Hur många jävla gånger per dag jag undrar HUR FAN DU MÅR?
Det tycker jag är normalt, att undra. Du däremot verkar leva i någon slags bubbla & inte ens bry dig om din bästa vän.
VARFÖR?

Jag har varit orolig, besviken, sårad, irriterad. . Nu är jag mest förbannad & förvirrad. Jag förstår inte.
Du har inte brytt dig om att besvara mina mejl ens, vilket får mig att tro att det på något vis trots allt är mig det är fel på. Innerst inne vet jag dock att så är inte fallet. Du mådde inte bra. Är det en ursäkt för att gå under jord?

Väntar på en förklaring eller ett avsked. För att gå under jord såhär länge gör man bara inte. När du är redo kan du höra av dig. Väntar somsagt. 

Det känns som en evighet. Jag saknar dig! & har tappat räkningen på hur många veckor du varit helt borta.


God jul från KENT :)

Kent önskar eder alla en fröjdefull jul och ett gott nytt år
med att bjuda på en helt ny låt gratis, endast tillgänglig via kent.nu


 


Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
bohemerna, poeterna är svin
och On the road den fånigaste skiten jag har läst
för hjältar och hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften


Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men hjältar och hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort

Den nya låten kommer i en alternativ version att användas i Friends nya film mot mobbning. Filmen är regisserad av Adam Berg och kommer att ha premiär i tv inom kort, här nedan kan du dock se den :)


 

Du tror väl att min ensamhet är värst
men det är när ingen ser mig som jag verkligen blir rädd

Förklara snälla så att jag förstår
varför ni tystnar när jag kommer & ni skrattar när jag går

Säg varför det måste vara jag
som har ryggen upp mot väggen
bara hud mot hårda orden som får rivas klösas bitas
för mitt liv mot alla andra

Det finns ingen belöningen & jag kräver ingenting bara att aldrig nånsin tvingas hålla käftenLäs mer om Friends och deras arbete på http://www.friends.se 
Du kan lämna bidrag till Friends genom PG 90 05 27-3 eller BG 900-5273.Ey


Nu har jag & älskling dessutom käkat lite julmat & masserat varandra. Tokmysigt! Ska återgå till soffan för lite mys & josdrickande. Var ute en sväng med katterna tidigare också, de blev superglada såklart. Imorgon är det julafton, jag förstår det inte riktigt. Vad fort detta år har gått! Sjukt fort.


Godkväll :)

Meningen var väl att jag skulle posta detdär jävla brevet handla & sedan gå hem & vila. Så blev det inte. Nej, för Ida slår på stort & bestämmer sig utan att tveka en sekund för ett ganska stort projekt. Laga julmat. Nu är Janson & köttbullar klart, skinkan ska bara griljeras. Den är i ugnen nu :) Prinskorv fann inte att handla i affären, men det klarar jag mig lika bra utan. Det får bli det jag tycker är godast vilket är Janson, köttbullar, skinka & sill. MUMS. Attans! Jag glömde bruna bönor. Fan vad jag känner mig vuxen nu. Detta är det första året som jag lagar julmat. Vuxenpoäng till mig. Woe. Adjö

Ful jul


Hoppas ni får en ful jul. & sätter en knäckjävel i halsen. Fuck you.


AHAHAHA!

Man kan ana en viss bitterhet, det är dock inte jag som är bitter. Citerar en radiostation.


Shuuuuuuu

Igårkväll/natt efter klockan slagit tolv drog jag med mig Rebecka på en promenad efter jakt på mat :) Att lönen kom in på kontot var tvunget att firas. Leons var inte öppet när vi kom dit, det sög väldigt mycket eftersom det var deras biffstek jag var sugen på. Istället knallade vi i motiga isvindar till Max. Mätta & belåtna var det bara att bege sig hemåt igen för lite sömn. Idag gick jag en sväng på stan för att handla juklapp till Niklas & hårfärg till mig själv. Jag är så himla trött på det väldigt röda & försökte tona ner det med en guldbrun & resultatet blev fint. Men någon bild får ni inte se idag eftersom jag är sjuk & inte ställer upp på det :) Haha. Jag är hel slut nu efter att ha trängts i folkmassan på stan & efter hårfärgningen. Nu ska jag kila & posta ett brev & handla lite sedan blir det soffan för min del. Jag orkar inte hålla igång längre & det är nog heler inte så bra om jag ska lyckas bli frisk.


Beklagar mig.

Jag mår skit! Åh. Orkar inte sitta här längre. Tycker så synd om mig själv & ska snart kila till soffan. Dricka en kopp te & läsa VR. Jag hatar att vara sjuk. Frysa & svettas. Hosta. Nyponsoppa ska jag dricka också. Men först lyssna på Broken Strings. Love it. Lololove it! <3 Jag är inte så pigg på att prata i telefonen, för jag låter som en kråka. Varje andetag är jobbigt & gör ont. Drar mig för att prata trots att jag älskar att prata. Whattafakk. Den enda jag VERKLIGEN tänker prata med är Jonna. Så ring, jag saknar dig lovely. Teve. VR. Te. Nyponsoppa. ADJÖRMK
 

Jag älskar RMK.

Gossip Girl


Hur snygga är inte ALLA på denna bild?

Bild lånad härifrån.Broken strings
Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything

When I love you,
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking,
It's the voice of someone else

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh the truth hurts
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

Oh what are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell something that ain't real

Well the truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

But we're running through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train
When we both know it's too late (too late)

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I cant tell you something that ain't real

Well truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel againJag älskar denna låt, därför ännu ett inlägg. Lyssna & njut.


Aw.


¤%/%(/&)(=(

Jag är så frustrerad. Har hållt mig frisk så himla länge. Bara några förkylningar hit & dit som snabbt gått över. Senast jag var sjuk var i Augusti då jag hade en jobbig influensa, men sedan dess, frisk som en nötkärna. . tills nu. Lagom till jul. Jag hatar det! Varför varför varför? Jag mår verkligen dåligt. Orkar inte prata ens, jag som ällskar att prata. Att dricka gör ont & bara att andas. jag som hade sett framemot julen & all stress, allt åkande hit & dit. Jag hade faktiskt sett fram emot det. & nu får jag stanna hemma. Eftersom jag smittar är det lika bra att inte åka till Niklas farmor & farfar, äldre människor har som bekant inte ett immunförsvar som är på topp & jag vill inte smitta dem :) & jag som tog ledigt den 27e, lördagen, eftersom jag ville gå ut & dansa. Det kan jag glömma eftersom jag äter penicillin minsann.  Sug min kuk. Ååh! Får vänta tills nyår, men vi har inga planer ännu. Återstår att se.

Är det du som har problem?

Det som var lite komiskt eller. . underligt? Var att när jag ropades in till läkaren sa han "är det du som har problem?" Jag svarade ja. Sedan sa han "Du har fått ett slag mot örat & det har runnit blod. . ?" Nej, jag har ont i halsen & i öronen. Men något slag eller blod har jag inte upptäckt. Läkaren såg lite förvånad ut & frågade mig "varför skriver dom så?" Jag vet inte svarade jag & försäkrade honom om att kvinnan på sjukvårdsrådgivningen hittat på det. Frågan är väl varför? För att det skulle verka allvarligt, så att jag fick en tid? Jag vet inte. Eftersom de spelar in samtalen när man ringer dit känns det ju märkligt att de skriver in fel saker som läkaren sedan får. ^^ Nu ska jag dricka te. Jag mår skit. Känner mig liten & ynklig.

Bögstreptokocker

Jag orkade inte blogga mer igår, det tog  på krafterna att ta hand om tvätten & gå till läkaren i regnet. Hem kom jag med 2 kåvepenin att ta igårkväll & imorse, eftersom apoteken stängt. Min snabbsänka var väldigt hög & jag har streptokocker i halsen. Så akta er, jag smittar! Därför var jag tvungen att sjukskriva mig & förlora massa pengar, det suger ^^ & därför får jag nöja mig med att fira jul ensam med katterna i soffan.  Tummen ner! Jag har så förbannat ont i halsen upp i öronen, det trycker på från halsen.

Åh! :(

Jag är inte bättre. Snarare sämre. Har så förbannat ont i halsen, helt svullen & dessutom ont i öronen & bakom. Uff. Save me. Jag vill fan inte vara sjuk nu! Ska tvätta 17-22, det känner jag inte alls för. Ringa sjukvårdsrådgivningen ska jag också & hoppas på att få en tid till läkaren.

Natti :)

Jösses vad mitt te var gott! :) Efter en piggelin & nu lite te känns halsen inte lika öm. Men det är lika bra att ta en mucoangin också, de bedövar något förbannat. Jag hoppas att jag slipper bli sjuk såhär i juletider, för blir jag det lär jag få fira jul ensam hemma på soffan. Fast katterna har jag såklart. Ska göra allt för att blir helkry. Ska dessutom jobba måndag & tisdag 8 timmar per dag & det vill jag inte missa, det är många timmar & mycket cash jag går miste om då.

Var inne på stylesearch igår. Det skrevs i en tråd om att gratis linserna bara var en bluff. Varför? Flera människor som bloggat om det har fått "avslag". Själv fick jag ett mejl där det stod att de fått så mycket respons att det kommer att bli aningen försenat, men att jag i januari kommer att få en kod så att jag kan beställa linserna gratis. Det hoppas jag på :) Ska bli ballt att testa ny ögonfärg, om jag nu ens vågar pilla in dem i ögonen. Jag är väldigt känslig sådär.

& jag har nog bestämt mig nu. OM jag blir erbjuden arbete på det stället jag var på intervju igår så kommer jag att tacka nej till det, för att fortsätta på mitt nuvarande arbete. Det känns bara jobbigt att hoppa mellan olika jobb när jag ändå har för avsikt att börja studera, om jag nu kommer in på någon skola i höst. Just det, måste ner till infoteket. & jag trivs på mitt arbete. Visst att det finns många störda människor. Speciellt på helgerna då alla är aspackade & vräker ur sig något i stil med "Jag är besviken på dig humor, men söt är du." Jag har inte samma humor som någon som knappast kan stå på sina ben, jag anser att jag har en väldigt speciellt humor, det har jag alltid haft. Men dessa människor de har ingen humor alls. Inte i det tillståndet. Jag tycker bara att de är tragiska om jag ska vara ärlig. & att de borde hem & nanna istället för att skämma ut sig :) Dock är mina kollegor härliga & vi har riktigt kul. Därför stannar jag tills mina studier tar fart. Om de nu gör det.

Nu är det dags att hoppa i jobbarkläderna & knalla mot jobbet. Godnatt & sovgott.

Godkväll :)

Nu har jag vaknat till liv efter ytterliggare några timmars sömn, det behövs när man inte känner sig kry. Iallafall för att orka jobba några timmar. Jag är glad att jag slipper stängningen idag eftersom jag har så ont överallt. Känns inte så lockande att sopa & moppa. Aw! Becka kommer efter krogen för att sällskapa hemåt när jag slutat. Rart av henne. Dags att platta håret & kanske ta en kopp "lust & fägring"? Doftar underbart.

Jag älskar katter.


Tusse. En levande legend. 5årigt charmtroll som bor hos mammi.
2004 07 12

Bjussan. (Med Niklas skjorta som är min snutte.) Beatas halvsyster. Mamma till Jeppe.
Bosatt hos mammi tillsammans med Tusse.
2005/08


Beata. Mitt hjärta som blev påkörd innan hon blev 1 år. Vila i frid.


Bob. Min härliga charmör som är bögig & feminin. & helt underbar!
2007 04 20


Jeppe. Min bäbis, världens gosigaste kattjäkel. Bjussans dotter.
2006 08 03

Lördag

Åh. Jag vaknade med halsont & ont i örat. Det suger ^^ Har ingen större lust att blogga nu, jag tänkte försöka sova några timmar innan jag ska plåga mig iväg. Det är synd om mig, jag är sjuk. Buhu.

Please don´t take a picture!

I min ego-scrapbook ska jag inte ta med några bilder på mig själv med kort hår. Inget undantag. Jag hatar mig själv såhär. Det sitter i håret. Självförtroendet alltså. Förstår det inte riktigt, men så känns det. För några år sedan hade jag löshår, då kunde jag gå ut osminkad & ändå känna mig ganska snygg. Nu slåss jag med mina dåliga hårdagar, varje dag. Det har växt & är nu helt ostyrigt. Jag hatar det. Funderar på att raka av mig allt & skaffa peruk, kanske? HAHA. Nu ska jag slänga på mig lite kläder, duschade precis. Sedan ska jag äta choklad & mysa i soffan. Vi fick en choklasask på posten idag :) Av Helena & Erik, våra hyresvärdar. Gulligt! & så ska jag väl få min julklapp från jobbet också, hoppas Jacob lämnar den snart. Ih.

:(

JAG SAKNAR MITT HÅR. Åh. Funderar på löshår. . i januari kanske? :)

Lite gammalt :)


Jag som liten med min första snutte.

Tänk alla kort man tagit under åren som försvunnit när datan kraschat elller när man flyttat. Jag önskar att jag hade sparat alla bilder någonstans, för jag tänkte göra en scrapbok full av bilder på migsjälv - som det ego jag är :) Jag rotade precis igenom en låda efter underkläder & hittade ett usbminne med några bilder. Önskar att jag sprata flera.Jag innan studentmiddagen.
Utanför Harry´s. Studentmiddag.

Maria lekte fotograf & jag modell.Åh. Jag vill ha det håret & den härfärgen. NU! Gärna sobrännan också.
Jag & Maria.


BodyguardHär kan du handla blandannat självförsvarsspray. Har du testat denna produkt? Skriv gärna vad du tycker. Jag ska själv prova den & kommer att meddela mitt omdöme här på bloggen.


Sms ska göra kvinnor tryggare - Safe 30


Har ni hört talas om den nya smstjänsten "Safe 30"? Man skickar ett sms till ett nummer & då aktiveras tjänsten. Mobilen positioneras var femte minut efter en halvtimma skickas ett sms med frågan - gick resan bra? Om man inte messar tillbaka "Safe ok" så ringer en larmcentral upp. Om det är nödvändigt ringer de också upp SOS alarm. En brist är dock att tjänsten inte fungerar i tele2´s nät. Attans! ;)

Läs hela artikeln här. Är du intresserad av tjänsten kan du läsa mer om den här.

Ey

Tralallaa


Fredag.

Vilket tråkväder. Har precis varit ute på promenad. Det blev intervju först & sedan en sväng till affären. Nu tänker jag inte gå utanför dörren förrän sent inatt då jag ska knalla iväg för attt jobba :) Tillsdess ska jag mysa med katterna. Softa, kolla lite teve, läsa & pyssla i hemmet. Det blir väl att telefonera med mammi också. Jag är trött. Funderar på att sova lite middag. Ciao 

Atjo


Snart är det dags att bege sig mot jobbet för att arbeta några timmar. Sedan ska jag slänga mig i soffan, fortsätta läsa cosmo & bara slappa. Ser berkligen fram emot det! :) Imorgonbitti ska jag på en intervju. Vart är hemligt & hur det går får vi helt enkelt se. Som ni förstår är jag tvungen att söka jobb eftersom jag bara har en deltidstjänst & för att få ersättning från alfa krävs detta. Jag har inga förväntningar alls. Känns det okej & jag erbjuds heltid funderar jag på att skjuta upp pluggandet. Erbjuds jag bara deltid kan jag lika gärna stanna kvar på mitt nuvarande jobb tills jag förhoppningsvis blir antagen till någon skola. Nu ska jag fixa lite innan jag kilar iväg. Ha en fin kväll hörni. Ciao

Uppdatering.

Idag är det torsdag, min senaste uppdatering blev i tisdagsmorse innan jag begav mig till Skärblacka för att hjälpa mamma med flytten. Puh. Vi satt igång redan klockan tio i tisdagsmorse. Packade ner, bar, packade upp. Vi fick med oss det mesta från mammas fyra till en tvåa. Vad mycket skit vi samlat på oss under de 20 åren vi bott där. ^^ Det bästa med en flytt är att man inser det & kastar skiten! Att städa på vinden eller i skåp är ju inget man helst fördriver en vanlig dag med annars ;) På kvällskvisten kom Robban & hjälpte oss bära soffor, säng & allt tungt som två kvinnor inte orkar helt själva. Så vi var iallafalll tre med det otympliga & tyngsta. Det var en dag/kväll/natt full av skratt. Vi somnade väl runt fyra & klev upp vid nio igen för att fortsätta en stund innan jag skulle åka hemåt & börja jobba. Så på typ en dygn lyckades vi iallafall tömma, packa ner & packa upp nästan allt. Det är lite skit kvar som ska till returpunkten eftersom vi inte ville fylla upp grovsoprummet. Sedan är det bara att städa kvar. Men det ska vi ta i mellandagarna. Mamma var så tacksam för all hjälp, ensam hade hon ju såklart inte klarat allt. & jag tycker det är en självklarhet att ställa upp :) Jag tycker om att städa & sånt, faktiskt. Den nya lägenheten var mysig. Amanda verkar trivas, vi får se hur det går med katterna. Haha.

Tusse hade fångat en liten mus som han släppte in i lägenheten till Amanda. Fast vi hann kasta ut den :) & Amanda var full i bus & lekte följa John med Tusse som tillslut tröttnade & lorskade henne rakt på näsan. Det var så jävla kul. HAHAHA.

Efter att ha sovit max 8 timmar på två dygn kände jag mig som ett mongo. Men det var bara att kila & jobba i 8 timmar. Det gick bra, lungt & skönt. Det kom förbi två killar varav den ena trollade för mig. De var riktig härliga. & jag kan inte sluta tänka på hur fan han lyckades trolla för mig!

Nu ska jag springa på toa & sedan kolla posten. Uppdaterar kanske senare. Ska jobba en stund idag med. So long suckers

Upp & hoppa

Oj. Knappt tre timmars sömn. & nu ska jag bege mig för att hjälpa mamma med flytten :) Jag somnar nog gott när jag kommer hem sen i eftermiddag. So long

MUMS

Jag har dammsugit riktigt ordentligt nu, även i soffan :) Blev helt slut minsann. Det blir att ta mig en dusch & sedan käka kärleksmums. Rebecka kom förbi inatt med en "godislåda" från julbaket. Rocky Roads var verkligen gott, men väldigt mättande. Här nedan är receptet, dock gjorde vi lite på måfå :)(Lånad.)


Förberedelsetid: 10 min

Färdigt på: 40 min


Ingredienser;
600 g mörk kvalitetschoklad 70 %
2 påsar dumlekola
2 nävar mini marshmallows
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter

Gör så här;

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.


Funderingar

Meningen var att jag skulle hjälpa mamma med flytten idag, men hon har blivit sjuk så jag vet inte alls hur det blir. Bara att invänta hennes samtal :) Jag sov sjukt länge idag. Vaknade x antal gånger av sms dock, men lyckades somna om. Underbart! Jag funderar på att städa faktiskt. Det är dammråttor överallt. Inte så trevligt kanske. Mina katter är grisar. (Min karl också.) HAHA ^^ I brist på sömn & annan sysselsättning såg jag inatt på Inside. Om ett kvinnofängelse. Någon skulle få föda sitt barn i fängelset, lämna bort det till familjen & få ta hand om det fyra månader senare då hennes strafftid var slut. Det känns sjukt! Jag vet inte riktigt vad hon hade gjort. & ett barn platsar inte i ett fängelse. Men tänk känslan av att bara få föda sitt barn för att lämna bort det & inte se det igen förrän efter fyra månader. Så mycket hon går miste om. I fängelset satt också kvinnor som utsatt sina egna barn för sexuella övergrepp. Eller bara sett på när deras män förgripit sig på barnen. Jag blev så förbannat att jag skakade. Hur kan man göra så? Någon skulle avrättas med en giftinjektion. Det är en stor skillnad på straffen i Sverige & USA.

Nu ringde mammi, vi tar flyttlasset imorgon istället. Så jag ska försöka somna skapligt :) Nu ska jag sätta fart med städningen. So long

Saftglögg


Ska det vara glögg, ska det vara saftglögg. UTAN alkohol alltså. Mums. Rebecka & Niklas tyckte väl inte riktigt om min idé så de kryddade sin glögg med sprit. Galningar ^^ Jag drack ett glas vin & en cider. Winter. Med glitter i :) Ganska ball smak faktiskt. Nu ska jag fortsätta titta på Svenska hjältar. Sitter & snyftar. Det är så fint. Bjuder på en surbild först. Ciao


Pointshop

PointShop.se

Jag skrev ju häromdagen att jag fått godis på posten. Någon undrade varför. Jag är medlem på pointshop, samlar poäng för att byta in mot saker. För att veta med säkerhet att det verkligen fungerar så skickade jag efter godis & det  fungerar :) Är du nyfiken? Klicka på bannern!

Haha ^^
Kikkeli rannalla hyppeli

HAHAHA

Jag kan inte sluta skratta. Förlåt.

(Bilder från All over press)


Amusement park

Den bästa låten med 50 cent.

Fast det ska var easts version. Klockren.

Dagens;


Det finns folk till allt.

Någon var visst tvungen att spy & bajsa samtidigt, men tro inte att något av det hamnade i toaletten. Jag är glad att jag slapp städa upp efter den människan. Att man har mage att göra så utan att städa undan. En offentlig toalett, tänk om det varit kö & någon pekat på dig & skrattat? Det hade jag gjort. Du borde skämmas, äckliga människa. Påväg hem med glitter i håret blev jag stoppad av en ung kvinna som frågade om jag inte ville skänka mitt glitter till dem eftersom de hade för lite. Självklart gjorde jag det & knallade hemåt med ett leénde. De smyckade figurerna som står på skvallertorget med lakan & glitter. Vilken härlig idé :) Haha. Nu är det nog dags att påbörja sminkningen & kanske väcka sambon som sover middag? Sedan bär det av på lilljul. Myspys. Ha en fin lördagskväll hörni, för det ska jag ha.

Är dom inte söta, så säg? :)
ÄNTLIGEN!

Vad finns att säga. . mer än att min natt var underbar? Härliga kollegor. Välbekanta ansikten. MEN framförallt Kurre. Min älskade vän. Det blev kramkalas. Äntligen. Som jag längtat. Saknat. Åh. & som att inte det var nog så fick vi frukostmackan innan vi vandrade hemåt.

Godnatt hörni.
Sov gott allesammans. Jag ska vandra ut i nattmörkret. Hörs imorgon.


Lalala

Åh. Schemat för januari hade dykt upp :) & jag blev förvånad, nästan lite lycklig. Inte alls lika många nätter, några stycken blev det minsann. Lång ledighet också. Najs! Vem tror ni vinner idol? Jag har ärligt talat inte följt det, det är inte många program som jag verkligen följer. Jag hoppas på Alice, bara för att. Här sitter jag & färgar ögonbrynen. ^^ Så sexigt. Jag vill verkligen ha lite sol. Det första jag ska göra när jag får pengar är minsann att ta en sväng till solarieöarna. När jag är solbränd - oavsett om det är fejk, så känner jag mig sexigare. & mer tillfreds med mig själv & min kropp. & då blir det automatiskt att jag mår bättre.

Hur många dåliga hårdagar har du?

För min del är varje dag en dålig hårdag. Jag hatar att håret är så kort att jag inte får upp det utan att ta hjälp av massa klämmor & hårnålar. Det har växt fort iallafall & tur är väl det. Snart kan jag ha håret uppsatt :) Framtill ser håret ganska bra ut, men bak eftersom det är uppklippt så ser det mest ut som en ful jävla pojkfrilla. Idag har jag iallafall tuperat det & lockat det lite för att få volym & nu är det riktigt fluffigt. Har du tips på några fina frisyrer/uppsättningar man kan fixa med kort hår? Dela med dig. Jag önskar att jag inte haft lugg, då hade jag kunnat få bort håret från ansiktet med en halv tofs om ni förstår vad jag menar. Det är bara att vänta & försöka göra det bästa av situationen. Men om någon vill ge mig en julklapp, så tar jag gärna emot löshår :) Puss på er

Godkväll partypinglor

Jag lyckades efter maten sova i tre timmar :) Aw. Inte för att jag känner mig utvilad nu. Det måste bli slut med dessa nattpass, de får mig att må psykiskt dåligt. När jag jobbade dagtid hade jag inga problem med att sova. Kanke hänt någon gång men då har det funnits någon bakomliggande orsak. Sedan jag började jobba nätter har jag legat sömnlös, sovit för lite eler för mycket - men ändå känner jag mig inte utvilad. Tycker arbetsgivare borde ta hänsyn till sådant. Det passar inte alla att jobba natt, så enkelt är det.

Ser fram emot morgondagen :) Vi ska fira lilljul hos Rebecka. Med massa julmat & kanske ett glas vin eller två. Det blir att baka julgodis också & pyssla. & självklart glögg, men saftglögg. (Mitt önskemål.) Jag tycker inte om glögg som bara smakar sprit. Det blir nog att knäppa massa galna kort också, så ni lär få ta del av vår lilljul. Iallafall lite.

& sist men inte minst. Bara för att du är nykterist behöver du inte tro att du vet hur det går till när ALLA dricker alkohol. Det du har kallas förutfattade meningar. Det finns människor som dricker med stil. Alla betér sig inte så som du beskriver. Jag har aldrig vaknat upp en morgon - dagen efter & sett ut som en crackpanda. Jag tvättar alltid bort sminket, oavsett hur trött jag är eller hur vingliga mina ben är. & bara så att göra det klart för dig, så kommentarar jag aldrig någon blogg anonymt. Jag står för mina ord.


Mums.

Idag fick jag godis i brevlådan :)

Godmorgon :)

Det är massa snö ute & det fortsätter att snöa :) Så härligt. Dock tror jag att det kommer att smälta bort & bli isgata innan julafton. Vaknade för en timma sedan, är vrålhungrig & ska försöka leta fram något ätbart. Dendär jävla Bob välte igår klätterställningen över katthuset, somsagt. Nu är det kattsand överallt, hela tiden. Så fort de varit där ligger hälften av sanden utanför. Damn. Idag är det fredag, jag vet inte vad jag ska göra tills jag ska kila iväg & jobba i några timmar. Förhoppningvis är det lungt på stan. Det är ju innan löning & människor borde väl ha fullt upp med att spendera pengarna på julklappar & inte på sprit? Haha ^^ Åh, jag är så himla trött & hungrig. Rebecka ville att jag skulle komma & äta kärleksmums & visst lät det lockande, men jag vet inte om mina ben bär dit. Visserligen är det skönt att få en promenad. Skönare skulle det också vara om jag hade haft vinterskor, vilket jag fortfarande inte har. Jag får helt enkelt fundera på saken & se hur jag gör. Nu ska jag iallafall föna håret & klä på mig kläder efter det efterlängtade duschen. Ciao

HAHAHAHAHAHA


Åh.

Jag är så lycklig. Så himla lättad. Jag gråter glädjetårar. Som jag gått på nålar i 9 månader. Jag har vridit mig i ångest, legat sömnlös, gråtit floder & saknat. & äntligen har jag fått det beskedet som jag sålänge väntat men inte vågat hoppats på. Älskade vän, du vann. Jag är så glad för din skull & så förbannat stolt. Tack gud.

From Sara with love.


Vill du också testa färgade linser GRATIS?www.fargadelinser.com finns just nu ett erbjudande för oss bloggare! :) Det du behöver göra är istortsett att skriva om det på din blogg. Exakt hur du ska gå tillväga kan du läsa här. Jag har aldrig testat linser förut, men alltid varit lite sugen. Hoppas ni känner igen mig i min nya ögonfärg. Haha. Är du också sugen på lite förändring, testa linser du med!


Godkväll

Min promenad i kylan resulterade i en förbannat jobbig nysattack. Nu är jag genomförkyld med rinnande ögon. Buh. Det blir att mysa ner mig under täcket & läsa.


Torsdag

Jag har helt glömt bort bloggandet idag. Har haft annat att tänka på. Är förbannat frustrerad över att jag får stå i handläggningskön som bara är 5 veckor på alfa, tackvare deras misstag att ge mig avslag. Trots att jag bett om några dagar extra att skicka in arbetsgivarintyget & fått klartecken från en person där. (Mitt brev skickades från mig till DSV i Norrköping som skickade det vidare till någon i Stockholm som skickade det till min förra adress. Därför drog eftersändningen ut på tiden också.) De vet inte vad samarbete är! Det är så jävla lätt att ge någon avslag, men att göra rätt för sig, erkänns sitt fel & låta mig gå före i kön eftersom ALLT är deras fel, nej det går inte. IDIOTER! OM de hade noterat (som de sa att de brukar göra) att jag hört av mig hade detta aldrig hänt. & jag hade säkerligen haft min ersättning lagom till jul. Nu tvingas jag vänta till i januari. Jag har fan väntat tillräckligt, jag har väntat sedan i Oktober. Damn. Som tur är får jag min första lön, men ett deltidsjobb ger inte mycket cash. Jag funderar på att inhandla ett storpack med snabbmakaroner & lägga matpengarna på kläder istället. Vad sägs om det? Jag måste väl få handla en fin klänning att ha på mig på nyår? Kanske en till jul också? Alla tankar på pengar gör mig så ilsken. Det gör mig lycklig att tänka på kläder. Klänningar. Kjolar. Underkläder. Aw!


Jag vill ha sommar NU


Regn & rusk. Snöblask. Kyla. Elände. Jag vill ha sommar. NU! Denna bild är från i somras då jag hälsade på hos Lillebruuur & Fia. Jag tror minsann att jag lirar luftgitarr för Kax. Saknar mitt hår.  Inte det blonda, utan håret. Just nu känner jag för långt hår i någon ball färg. Har länge suktat efter dendär honungsblonda som Carolina Gynning haft. Varför den heter honungsblond vet inte jag, för det är mest rött. Fint. Ge mig en härförlängning & ett tid hos en frisör, tack :) Ge mig brunbrända ben. Grillad majs. Ge mig solsken föralltid. Åååååååh.


Lånad härifrån. (Klickbar)

Ge mig den jävla hårfärgen nu. Visst är hon het på bilden? Jag har alltid tyckt om Carolina Gynning. Hon är så full av liv. Iallafall utanpå. Inuti verkar det väl vara lite si & så, vad jag har förstått efter flitigt läsande av hennes blogg. Det är väl upp & ner för alla, det spelar ingen roll om man är kändis & rik(?) Man kan inte köpa lycka. Tralala. Nu ska jag fortsätta läsa VR & mysa med Jeppegäddhäng. So long suckers

Hundbajs.


Jag hade bajs på min hand. Hundbajs. & grönt hår. Sexigt.

Bajs & sex

Jag var & handlade toapapper idag. & vet ni vad? Jag använde ingen påse. Jag skämms inte för att jag som precis alla andra handlar toapapper, för att jag bajsar precis som alla andra på detta jordklot. Varför känner Blondinbella & säkert många andra att det är pinsamt? Alla människor bajsar. Det är helt normalt. Däremot kan jag hålla med om att det kanske kan vara pinsamt att handla kondomer, varför vet jag inte. För sex är ju precis lika normalt & naturligt som att bajsa. Fast med kondom är det visserligen INTE skönt. Jag tycker de borde upptäcka något annat preventivmedel som skyddade mot överförbara sjukdomar, men som inte försämrade sexet. Det kanske bara är jag, kanske är jag allergisk, för jag har alltid fått ont efter sex med kondom. Vad tycker du om det? Sex med kondom alltså.

Kärlek gränsar till galenskap

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka, tänka eller känna. Jag vet ingenting just nu. Allt är bara ett virrvarr. Det jag vet är att jag inte kommer att vända kappan efter vinden. För jag vet att DU behöver mig. (& jag vet att du behöver alla andra minst lika mycket.) Trots att jag är både upprörd & besviken. Upprörd för att jag i ovisshet ringde hela min telefonbok för att få tag på någon som visste vart du var. & besviken för att du bara kom halvvägs när du faktiskt var påväg till mig. Du borde vara här. Ingen annanstans! Jag ska aldrig någonsin förneka magkänslan & intuitionen. Om jag hade fått bestämma hade det inte blivit såhär. & trots att jag oroas över framtiden, ovissheten & allt, så tar jag en dag i taget. Jag står stadigt vid din sida. & jag tillåter inte att något ont händer dig, igen. Jag förstår bara inte varför. Men kärlek gränsar till galenskap.


. . .

Damn. Vad fan är dethär? Skärpning. Hur tror du att vi mår?

Mat & VR :)

Nu ska jag & Rebecka äta mat :) Pasta med baconsås. Mums. Vi gick ärenden i snön & det var inte vidare härligt. Fast vi fick ju ändå en promenad. Det är helt jäkla onödigt att det ska komma snöblandat regn. Ska det snöa ska det stanna kvar på backen. Jag tror inte att vi får en vit ul. Vad tror ni? :) Fick VR idag, så jag vet vad jag ska göra sen. Aw aw aw. Jag älskar VR, den borde alla läsa. Den bästa tidningen helt klart.

Ey


Denhär bilden är full av bus. Så spontan, så underbar.

Godmorgon! Idag är jag utvilad, på riktigt. Slumrade till i soffan igår redan innan tolv. REKORD! Sov där en stund tills älskling skulle in till sängen för sömn, jag hakade på. Dock var det lite svårt att somna om, så jag låg & pratade med mig själv, störde min älskling - för att slippa vara vaken ensam. Så elakt av mig. Nu ska jag hoppa i kläderna & det är bråttom. Rebecka kommer om en kvart. Oups. Vi ska ut på ett litetlitet äventyr :) På återseénde mitt herrskap.

En fråga

Har du någon gång kommenterat i din egna blogg anonymt? (Linda Rosing har.) Personligen tycker jag att det är sjukt & förstår inte alls vitsen. Låtsas ha läsare, låtsas att människor bryr sig. Kommentera sina egna inlägg. Vad gör det för nytta? (Mår du bättre av att skriva till dig själv anonymt att du är sexig eller klok?) Idiotiskt.

Godkväll

Hemma igen, precis lagom till deperata hemmafruar :) Säsongsavslutning? Har för mig det. Jag tycker inte om att köra bil, speciellt inte i mörkret. För ofta jäkla ofta blir man inte blindad? Det är svårt att veta vart man har bilen på vägen när man inte ens ser den. ^^ Vi kom hem iallafall trots att det var jag bakom ratten. Hela familjen var fan samlad. Mamma. Pappa. & så kom lillebruuuuur, Fia & Kax. & så Jocke med. Det var trevligt att se alla ansikten. Jag fick en puss & till&med dräggel av Kax. Visst är han snäll? Fifan så stor han blivit. Jag måste nog kolla till stekpannan, har rösti där. Är hur hungrig somhelst! Somsagt, jag älskar potatis i alla former :) Ha en fin kväll nu hörni!

Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt

Snart ska jag sätta mig i bilen & köra iväg till mamma & Amanda :) Det blir kramkalas. Kanske lite kaffe? & bus med vovven. Aw. Jag pratade med Amanda i telefonen förut, hon sprang runt i lägenheten & letade efter mig. Hon förstod väl inte riktigt att min röst var i telefonen bara. Här sitter jag & skakar, fryser riktigt mycket. Lyssnar lite Winnerbäck & inväntar att duschen ska bli ledig. Jag älskar att duscha. Kan göra det flera gånger om dagen, vilket inte är bra eftersom jag har så himla torr hud. Slarvar alltför ofta med bodylotion :) Ey nu är duschen klar. Ciao

Familjen
Det viktigaste som finns är familjen. & jag har väl inte alltid visat min uppskattning eller tacksamhet för allt ni gjort eller för att ni bara finns eller för att ni är ni. MEN jag är verkligen tacksam av hela mitt hjärta. Jag älskar verkligen er. & för er skulle jag slåss tills jag stupade. Jag vet att våld inte är lösningen & jag vet hur hemskt det kan sluta, oavsett om man har för avsikt att verkligen skada eller inte. & jag vet att jag bara är en liten tjej, men trots det är jag inte den som ser på när någon utövar våld. Jag kan inte räkna upp på mina händer hur många gånger jag tagit till våld för att beskydda de jag älskar. & det tänker jag fortsätta med.

Coldest Winter - Kayne West

 

Aw aw aw! Lyssna.


I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me


I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me


True colors

Jag har alltid älskat denna låt. Phil Collins, Eva Cassidys & Cyndi Laupers versioner. Texten är så underbar! Hörde versionen av Ane Brun på teve. Hennes version är mest känsloladdad enligt mig. Lyssna & njut

 
 

"Show me a smile then,
Don't be unhappy, can't remember
When I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear,
Just call me up,
Cause you know I'll be there"&  här är reklamfilmen. Björn Borg. Den är fin. Två män ingår partnerskap.& ni minns väl alla BIG IN JAPAN? Både låten & serien. Ane gjorde en version som kunde höras i serien. Riktigt bra cover. Jag skulle gärna höra henne sjunga vaggvisor. Ryser av hennes röst. Den är speciell & förbannat härlig.

Lilla röda :)Röd klänning från Acne/Brownsfashion.com 5100:-

Den skulle jag absolut vilja ha på mig på julafton. Så himla söt!


Tralala

Igår somnade jag lite tidigare än jag brukar :) & faktiskt så vaknade jag av alarmet. Med andra ord har jag satt igång med tvätten nu. Hade det varit i min förra bostad jag missade tvättiden hade jag fått vänta minst 2 veckor. Skönt att det finns gott om tvättider här :)

Har ni tänkt på vad fort tiden går? När jag var liten tyckte jag att ett sommarlov var en evighet. Tiden gick så himla sakta. Nu känns det som att det bara går snabbare & snabbare för varje år som går. Det kanske är så? Snart hälsar vi 2009 välkommen. Minns ni nyåret till 2000? Allt snack om att jorden skulle gå under, jag var 13 år då & jag trodde på det. Haha ^^

Vet ni vad? Jag lämnar bloggandet en stund för ett varv med dammsugaren & lite pyssel i hemmet. Återkommer. .

Mamma; jag älskar dig!


Sug efter julmat

Jag är sjukt sugen på julmat. Sill. Skinka. Köttbullar. Rödbetssallad. Janson. Aw! Kan inte sluta tänka på julmat. Tur att det närmar sig. Julen blir ett stressmoment även i år. Först ska vi till svärmor på förmiddagen, sedan till Gun & Börje & så till mamma. Helst vill väl min farmor & farfar se mig också. Men det är omöjligt. När jag blir stor & bor i ett fint hus med lite för många rum någonstans där det finns skog & vatten ska jag bjuda hem alla som jag vill fira jul med dit. Så himla skönt att slippa allt farande & stressande. Alla vill ha en bit av en på julafton. & det är nästan så att man "måste" vara överallt. Äldre är ju ofta så, håller hårt vid traditioner. När jag är gammal & grå skulle jag bli lika glad om mina barnbarn kom en vanlig onsdag. Hellre det än att de stressade sig igenom hela julaftonen för att hinna vara med alla, överallt. Dyker jag inte upp på julafton, gråt inte över det :)


Gäsp

Rekord! Jag har fan snoozat i en timma. Hur är det möjligt? Bilson. Haha. Förstår inte. Jag skulle upp klockan tolv för att tvätta, vaknade nyss med missade samtal & sms. Tyvärr var det inte bara tvättiden jag missade, även Jonna. Fan. Nu vet jag inte när det finns tid för oss att ses. Suck. Har ni lyssnat på min kärleksaffär ännu? Gör det gör det gör det. Inatt pratade jag med mammi i telefonen mellan två & tre. Vi bestämde att hon skulle ringa om hon in te kunde sova, fast det kunde hon nog :) Tur det. Kvar låg jag vaken, ensam i min soffa. Det suger att inte kunna sova när man inte vill något annat. Jag har inga planer för denna dag, återstår att se vad det blir av. Om en liten stund när jag sträckt på mig & gäspat klart ska jag rensa kattlådan & kila ner & kolla posten. Eller nej, jag ska åka hiss. Yey.

Jeppe.


Denna krabat älskar jag sjukt mycket.  Hon ger så sjukt mycket kärlek & tröst. & hon älskar mig precis som jag är.

Vilka bloggar läser du varje dag?

Jag har faktiskt inte några bloggar jag absolut MÅSTE läsa varenda dag utan att dö av abstinens. Det finns ingen blogg som lockar mig så. Önskar att det fanns det faktiskt. (Speciellt när jag i brist på sömn & annan sysselsättning blir galen om nätterna.) Jag kan inte sova & ja, jag har försökt. Det är lönlöst, jag misslyckas varenda jäkla gång. Finns det någon som kan svara på varför? Visst att min dygnsrytm blivit fucked-up pga nattpassen. Men det måste vara mer än så alltså. Mina ögon har svidit sedan tio & jag har inte somnat än. Jag har gäspat istortsett hela dagen, sov 6 timmar inatt. Om man nu kan kalla det natt. Slog ihop som först klockan sex & min sambo väckte mig klockan ett. Bah. Nu åter till ämnet. Självklart kikar jag in på mina vänners bloggar. När Jonna väl uppdaterar är det härlig läsning. & Emelies lustigheter lyckas roa mig oftast. Saknar att inte Sara, Jonnis, Maria eller Rebecka bloggar. Men Rebecka lär vara på g, viskade en fågel. & jag ska erkänna att jag då & då läser Fias blogg för att läsa om min brors, hunden, bögen & hennes dagar. & vet ni vad? Jag läser då & då faktiskt skitirubriken.blogg.se bara för att. Men det är inte alltid den bloggen existerar inte. En dag finns den, den andra inte & nästa är den lösenordsskyddad. Bara det är så kul. ^^

Det behöver alltså inte betyda att jag är det minsta intresserad av ditt liv egentligen. Men alla förtjänar ett gott skratt. Det förlänger ju livet, ellerhur?


Nattlig uppdatering

Jag har inget tålamod, men det känner ni väl till? Laddade ner denna design tidigare idag men tyckte att det verkade för krångligt & gav upp. I brist på sysselsättning såhär mitt i natten satte jag igång & pysslade med det igen. Känns väldigt annorlunda med så himla mycket färg. Min tanke var att kanske få lite mer inspiration till bloggandet - nu när jag är prinsessa & allt. ^^ Woho. Vad har ni för er sötnosar? Själv inväntar jag John Blund. Fast vi är osams han & jag.


Jag har;

-  varit i knytnävsslagsmål 
-  varit i förhör 
-  blivit arresterad
-  tittat på någon som haft sex
-  haft sex i en bil 
-  varit otrogen
-  fastnat med tungan i metall
-  gjort något olagligt
-  åkt polisbil
-  badat naken
-  haft sex på offentlig plats 

Det visste ni inte?

Nu utmanar jag DIG att avslöja några hemligheter. Antar DU utmaningen, kommentera så att jag vet att DU är med :)

Hur jag än mår idag, så står jag kvar. Har aldrig ramlat av, för jag är fast i dethär - min egen kärleksaffär.


ÄNTLIGEN  - min kärleksaffär. Lyssna & njut. Aw aw aw

Söndag

Idag var vi hos Svärmor & hälsade på :) Sedan blev det gräddstuvad pytt. Mums. Jag har ont i magen & har ingen aptit alls. Ska snart återgå till soffan för lite vilande. Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Orkar inte mer än så. Imorgon ska jag träffa Jonna. Ser fram emot det grymt mycket. Jonna & hennes tjockismage. Aw. Ciao


Hold my hand


När det blåser på månen.

Ibland känns det som att jag lever i en film. Eller i en sjuk jävla serie. Jag kan inte tro att det är sant. Många händelser är bara för mycket. Jag hade redan mycket att tänka på, jag har sovit oroligt, haft kramper i magen & ångestattacker. Det känns som att det just nu är mer än jag klarar av. JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD. Din äckliga jävla damp-apa. Jag skämms för alla gånger jag försvarat dig. Trots att du egentligen bara är en främling. Alla gånger jag blundat för sanningen. Jag borde fan vetat bättre. Men i min värld fanns det inte att någon var så jävla sjuk i huvudet som du. När jag tänker efter så är allt du någosin gjort bara fel. Det skriker fel. Ditt rövslickeri framförallt. Att jag inte förstod. Du är en manipulativ sociopat. Psykopat. Allt du gjort, som du fått framstå som bra. Det ingick i din plan, för att snärja ditt offer. För att få henne helt & hållet för dig själv. Alla gånger du slagit sönder saker. Som att det skulle vara allt? Jag inser som först nu att hon ljög för att beskydda dig. Men varför? Jag hatar dig. Jag verkligen hatar dig. Det finns inga ord som räcker till för att beskriva det djupa hat jag känner för dig. Jag mår så fruktansvärt dåligt eftersom jag varit så blåögd. För att jag inte lyssnat på de som visste sanningen & försökt att berätta. Jag vill så gärna tro på kärlekshistorier med lyckliga slut. Men detta hade kunnat slutat mycket olyckligt. Det gör mig så förbannad. Men nu är du där du hör hemma. & jag hoppas att du får ett långt fägelsestraff för mordförsök.

Fortfarande vaken

Men det är väl inte så konstìgt? Min dygnsrytm är fucked-up. Imorgon vid denna tidpunkt jobbar jag. Tummen ner. Jag saknar tiden då jag inte hade några problem med att somna precis närsom. Nu ligger jag & snurrar till småtimmarna. Har jag tur lyckas jag sova, men oftast vaknar jag & måste dricka eller gå på toa. Då är det kört. Det är liksom bara att fortsätta snurra runt då. John Blund är minsann inte min vän. Det sjukaste av allt är att ibland är jag så himla trött så att jag mår illa, ögonen svider & jag borde kunna somna - men nej, jag tror det är hjärnan som går på högvarv. Det är tackvare alla tankar jag ligger sömnlös. Min kära vän Cornelius lärde mig en gång att släppa allt. Jag var så lycklig den tiden jag & inte tankarna hade kontrollen över mitt liv. Men det är inte lätt när oron gnager. & mer därtill. På tal om Cornelius, min lilla toto. Jonnas & min bäbis. Vad jag saknar honom. Det gör ont. & smärtan blir inte mindre. Jag saknar Maria. Flytta hem! Jonna. Plugga här! Jonna. Åh. Vi måste verkligen ta igen allt vi förlorat. Här sitter jag i djupa grubblerier. & konverserar med en dåre. Damn. Jag är lack på att de redan tänt det andra ljuset på staken i industrilandskapet.

Madagaskar två & SATC

Vilken härlig fredagskväll! :) Jag & älskling kollade först på Madagaskar två. Jag grät. Förvånar det dig? Jag är en väldigt känslosam människa. Jag älskar barnfilmer. Dock tycker jag inte riktigt att den borde klassas som barnfilm eftersom jag anser den ganska "grov". Vet inte riktigt om jag skulle vilja att mina barn kollade på en film där en apjäkel sa att de var tända på honom. Eller när en kärring slår ner stackars Alex. Se den om du inte redan har gjort det! Aw. . Äntligen har jag sett SATC. Vet att jag är väldigt efter. Men jag har inte riktigt vågat hitills. Eftersom jag är en väldigt känslosam människa. Jag var rädd för att slutet skulle vara olyckligt. & jag blir så upprörd då allt bara går fel för Carrie. Men slutet var perfekt. Glad att jag tog mod till mig & såg den. Värd varenda tår jag fällde. Det ska verkligen vara hon & Big, det är kärlek. Aw. Jag grät när jag såg hennes vackra bröllopsklänning. Ja, jag är känslosam sa jag ju. Nu sitter jag här vaken, ensam. . sånär som på två busiga katter. Min sambo gick & la sig innan filmen var slut. Jag vet att jag inte kommer att kunna sova än på många timmar, så det blir msnkonverserande med goda vänner! :) Godnatt på er sötnosar

HAHA

Det finns vissa människor jag stör mig grymt mycket på. & jag kan inte annat än att skratta. Patetiskt.

IPRED

För två veckor sedan presenterade vår regering förslaget till privatpolislagen. Förslaget ger de stora film- och skivbolagen fria tyglar att börja jaga fildelare i stor skala. Går förslaget igenom kommer privata företag att få större befogenheter än polisen att sätta dit människor som de misstänker för fildelning. Det öppnar dörren för laglig utpressningsverksamhet som kommer att drabba helt vanliga människor. Det vet vi av erfarenhet från andra länder, där underhållningsföretagen har fått de här befogenheterna till skänks av politikerna.

IPRED handlar i korthet om följande:

* Film- och skivbolagen får rätt att begära ut namnet bakom ip-adressen om de anser att någon fildelar olagligt.
* Internetleverantörerna måste lämna ut namnet, annars får de böter.
* Film- och skivbolagen får rätt att bygga personregister med ip-nummer och namn för att kunna administrera hotbrev och stämningar i stora mängder.
* Torrent-trackers (exempelvis Pirate Bay) kommer att bötfällas varje gång de vägrar samarbeta och lämna ut uppgifter om användare.

Text härifrån.

Jag tycker detta lagförslag är sjukt. Varför lägga ner så mycket tid & energi på att sätta dit fildelare? Resurserna läggs på sådant & att jaga människor som sysslar med barnpornografi kommer att hamna i skymundan. Det är klart som fan att skivförsäljningen minskar & att nerladdning är en orsak, men det finns fan en anledning till dessa nerladdningar. Det är era jävla överpriser! Vad tycker du? Det finns ta mig fan större problem än fildelare! DAMN.

Här kan du skriva under protestlista mot lagförslaget.

. . .

Jag har tänkt på en sak ganska länge. Dottern i serien "Våra värsta år" - är hon inte lik Blondinbella?

Förövrigt; är ni intresserade av barbiedockor - checka in detta! Det finns 20 stycken, alla är unika. Du lägger bud & pengarna går till barncancerfonden. Kanske borde tillägga att de är designade av blandannat Carolina Gynning, Ebba von Sydow & Blondinbella?

Förlåt :)

Vad jag låter negativ! ^^ Självklart finns det mycket som är bra också. Men det är så himla skönt att bara på beklaga sig lite. Få ut känslorna liksom :) Snart  ska jag diska lite & städa undan. Det är konstigt vad fort det blir smutsigt. Inte kan det bero på mig? Det måste med andra ord vara min sambos & katternas fel ;) På Lördag fyller svärfar år. Niklas sa till mig att tänka ut någon present & hur lätt är det för mig? Jag älskar självklara presenter, gärna får de vara spontana också. Ni vet, när man kilar på stan & något bara skriker ´det här är SÅ hon eller han´? Att behöva leta med ljus & lykta efter någonting & hoppas att det blir bra är aldrig kul. Förövrigt älskar jag att ge bort presenter, spontana sådana :) Visst är det kul att få också, men inte lika kul som att ge & se hur lycklig någon blir. Niklas frågade efter en stund "kan vi inte ge honom Bob?" ALDRIG! Över min döda kropp. Visst att min svärfar är väldigt förtjust i den kattjäkeln, men han är faktiskt min lilla bäbis. Jag skulle inte klara mig utan honom, trots att han ofta går mig på nerverna med sitt ylande. Ledsen Ove, men Bob stannar här :) Nu återstår att klura ut vad vi ska handla.

Torsdag

Jag har försökt sova i en evighet eftersom jag känner mig så himla trött & inte orkar annat. Men tror ni jag lyckas? Nej. Damn, vad jag är trött på detta. Att aldrig vara utvilad eller ha ork till någonting känns förbannat påfrestande. Jag har med andra ord inte gjort ett skit idag. Var en sväng till affären förut. Annars har jag bara legat i soffan & tänk på hur meningslöst allt är. Jag vill ha ett motiverande arbete! Något värdefullt.

Fisk

Vet ni vad? Jag kollar fiskeprogram på teve4 sport :) Det är spännande tycker jag. Önskar att jag med kunde åka till Afrika & fiska. Tänk vad mysigt. Det är ju riktigt avslappnande att fiska fifan. Ska återgå till programmet. Ciao

Atjo

Jag ska uthärda min nysattack, få tyst på kattjäkeln som ylar hysteriskt & dricka ett stort glas oboy - sedan är det sovtajm. Eller, jag ska göra ett tappert försök att få lit sömn. Adjö

RING MIG

Jag vill fan kunna sova om nätterna. Jag vill inte vrida mig i oro & drömma mardrömmar eller slita mitt hår & bli galen i vaket tillstånd. Skärp till dig!

Vemringde.se?

Jag är en sådan person som aldrig svarar när det är telefonnummer jag inte känner igen. Är du likadan? Hursomhelst så stör jag mig grymt mycket på att jag inte vet vem som ringde eller vad de ville. Att försöka slå upp numret på eniro.se eller hitta.se är lönlöst då det oftast är försäljare av något slag. Nyfiken som jag är vill jag ändå veta vem som ringde. http://www.vemringde.se/ - där kan du skriva in numret & få reda på företaget. & då vet du med säkerhet att du kan skita fullständigt i att svara nästa gång numret dyker upp på din display ;)


Ey!

Tipsa mig om tävlingar, tack :) Jag älskar att tävla. Inte för att jag någonsin vinner. . men nångång ska väl vinden vända? :)


Till er som behöver ett roligt tidsfördriv.

PointShop.se
Klicka på bannern!

Pointshop är en sajt där du på många olika vis samlar ihop poäng. Du kan exempelvis göra olika test för att se om du är argsint, egoist, en bra vän osv. Det är ett roligt tidsfördriv som du dessutom får poäng för. Du kan även starta en blogg där du får max 200 poäng per inlägg, max 5 inlägg om dagen. Det blir 1000 lättförtjänta poäng om dagen :) Du kan klicka dig in på olika sidor & få poäng för det. Listan kan göras lång, där finns hur mycket somhelst att tjänga poäng för. & vad gör du sen? Byter in dem mot godis, filmer, hygienartiklar, hemtextil, kläder, leksaker mm. Det finns hur mycket somhelst!

Eftersom du ska skicka efter dina beställningar krävs adressgaranti. Det innebär att du skriver in din adress & får inom några dagar ett brev på posten med en kod du skriver in, när det är klart är du redo att beställa saker för dina poäng! :) Du får poäng fär adressgarantin. Dessutom får du poäng för nummergaranti & mejlgaranti. Det är enkelt! Intresserad? Klicka på bannern.

Idag har jag gjort min första beställning & för min del blev det lite olika godisar :)

Ih

Nu ska jag ner & kolla posten. Hoppas jag fått något. Jag älskar post.

Petter - Get by


Den här är så fin. Från Goddamnit, förra skivan.

Petter

Igårkväll tjuvlyssnade jag på Petters skiva som släpps idag :) Det var east som spelade hela skivan. Än en gång slog det mig hur förbannat bra Petter faktiskt är. En av de klart bästa låtarna är "Min kärleksaffär". Lyssna på den om ni får chansen! :) Ni minns väl att jag skrivit om Creative Club? Jag har fått två paket därifrån, det sista var ett julpaket. Igårkväll satt jag mig & försökte pyssla. Det slutade med att jag blev förbannad. Men ett fint julkort pillade jag ihop med lite hjälp av min karl & det ska vi skicka till hans mor :) Jag har somsagt verkligen inget tålamod får sånt pill. Jag hatar den dubbelhäftande tejpen som är omöjlig att få bort från det som sitter utanpå. Bah.

Gossip Girl - The Ex-files


Saknar engelsk text. & bilden är inte den bästa, men jag missade det & måste se.

Är det någon som vet någon bättre sajt att se avsnitten? Hojta till!
Videos tu.tv

Inte många säger emot.


Budskapet i denna film är så förbannat jävla bra. Kolla på den. Förra IQ-kampanjen.

"Du inger mod, du skänker lugn
Du får pryda att bada näck & främlingar att bilda hög
Du ger minnen för livet
När vi blir förälskade får du oss att göra något åt det
Du gör tungsinta, lättsamma
Du får den som egentligen vill säga nej att säga ja
Människor tappar omdömet pga dig
Kollegor blir flåsade i örat
Förtroenden blir svikna
Du ligger bakom drunkningsolyckor & slagsmål
Du splittrar familjer
Du påverkar dem som ännu inte fötts
Du är med vid våldtäkter & bilolyckor
Inte många säger emot - förrän nu"

Fundeingar, tankar & oro.

Tanken har slagit mig att sluta med bloggandet. Ibland. Det kan jag erkänna. Men i ärlighetens namn skriver jag främst för min egen skull & vill ni läsa är det upp till er. Jag känner att jag oftast inte skriver något av värde, saker som säkerligen inte intresserar er det minsta. & jag sparar på detaljer för att inte blotta mig för mycket. Men trots det har jag ett antal filurer som följer min blogg & som troligtvis finner den lite underhållande. Vad är annars vitsen med att fortsätta läsa? Jag älskar att blogga. Även om jag inte skriver om det som tynger mitt hjärta - är bloggandet mitt sätt att undvika att bli galen. Det är en hobby, den hobby jag hållit fast vid längst i mitt liv. Innan jag började blogga höll jag till på sockerdricka där jag skrev dikter, dagbok & noveller. Skrivandet har alltid varit endel av mig. Likaså musiken. Jag skulle dö utan musik. Både musik & skrivandet är för mig terapi :) Jag älskar de dagar då inspirationen flödar. Då jag är fylld med sprallighet & galenskap. Jag hatar dagarna som är svartvita. Det är påfrestande, men det är en del av livet. Det handlar om att göra det bästa av situationen. Att vara stark, men att våga bryta ihop & be om hjälp. Jag är inte olycklig, jag är bara lite låg just nu. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, men det är mycket som spelar in. Mycket tankar, fungeringar, oro & saknad. Vissa dagar känner jag redan när jag kliver upp att jag lika gärna kunde stannat i sängen, men det är omöjligt eftersom jag har saker som måste göras. Som att jobba, äta, pyssla i hemmet, ta hand om mina katter & ge kärlek åt min sambo. Dessa måsten, att jobba & äta skulle jag många gånger vilja slippa, för att jag helt enkelt inte har någon lust. Det som får mig upp ur sängen är mina katter & min sambo :) Vissa dagar är perfekta, då lyckas jag skjuta undan allt som gör ont & stör. Men ibland är det allt sånt som förstör mina dagar.

Jag vill inte avslöja för mycket detaljer, men jag oroas min bästa vän Maria. Ovissheten gör förbannat ont, saknaden också. Jag är dessutom ledsen för mammas skull eftersom det går hennes väg. Jag vill bara att hon ska få vara lycklig. Likaså önskar jag Maria all lycka. Jag är en väldigt empatisk människa & känner ofta med andra. När jag vet attt någon jag älskar inte mår väl kan jag inte tillåta mig själv att vara lycklig. Speciellt inte då jag lever i ovisshet & inte tillåts hjälpa till utan stängs ute. Jag känner också att det arbetet jag har förtillfället inte är något för mig. Det är slitigt, tungt & dåligt betalt. Jag är inte nöjd, så jag tänker börja studera. Skaffa mig en vettig utbildning & ett meningsfullt arbete. Att servera andra mat är i mina ögon inget värdefullt. Jag vill göra skillnad. & om jag så bara hjälper en människa att hitta rätt väg i livet är jag nöjd. Jag vill arbeta med människor. Det är mitt kall i livet. & jag är inte nöjd förrän jag är där. Jag har mer ambitioner än att göra glass med chokladsås & packa mat i påsar eller på brickor. Dock är detta arbete en bra merit pga stressen. & jag är ändå glad att jag har ett arbete överhuvudtaget, när arbetslösheten är så hög & stiger varendra dag.

Vad gör du när du känner dig låg? Jag brukar duscha extra länge, ta hand om mig själv. Fila fötterna, hårinpackning, ansiktsmask. Diska, det gör mig avslappnad & glad faktiskt. Lyssna på hög musik! Det är klart bäst. Ibland brukar jag sjunga & dansa. Tillslut kan jag inte annat än att skratta. Bob tycker om att dansa med mig & Jeppe älskar när jag sjunger för henne. En riktigt bra pepplåt är 50 cent - Get up. Den har gått på repeat ett tag nu, så jag börjar komma i form :) 


IQ-reklamen. RUS -  Lill Lindfors (från 1978) skriven av Peps Persson är en härlig låt som lockar fram den spralliga sidan hos vemsomhelst, iallafall hos mig, vilket humör jag än är på.


Egomoment


Hur skön är inte denhär då? :)


Tisdag :)

Förlåt återigen för det urkassa uppdateringen, hörni :) Jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på. Tror det är en blandning mellan bloggtorka & att inte finna ro till att sitta still. Igår hade jag fullt upp hela dagen. Tvättade & storstädade. Sedan drog jag med mig Rebecka på en promenad bort till Ingelsta Handelscentrum, i regnet. Jag behövde kattsand, torrfoder & mjukmat till mina små troll. Självklart tog vi bussen hem. Vet ni hur tungt det blev? Haha. Väl hemma lagade jag till&med mat. Potatisgratäng, som blev hur god somhelst. Dock vill jag veta. . hur får man såsen tjockare? Resten av kvällen blev det telefonerande med mamma & tevetittande. Boston tea party var så bra igår. Jag älskar Katerina Janouch! Hon skulle absolut lapa Madonnas mutta, om hon fick chansen. Det är så himla grått & tråkigt ute. Jag har bestämt mig för att inte gå en meter utanför dörren idag :)


Måndag.

Jag överlevde liksom helveteshelgen. Yey! Nu känns det som att jag kommer att klara av precis vadsom :) Idag är det somsagt tvättajm. Tur att jag hade tvättid idag. Jag upptäckte till min fasa något väldigt illaluktande när jag klev upp. Trodde först det var kattlådan eftersom vi verkligen måste komma iväg & handla sand. Men nej, det var tröjan jag tog från Niklas ikeasäck med rena kläder - som luktade. Så det blir att tvätta om allt jag tvättade för några dagar sedan. Suck.

Vi har några envisa duvor på besök. De liksom knackar på rutan när det inte finns mat på taket. HAHA ^^ Dom är så fula. Återkommer senare, nu ska jag städa. Ciao

RSS 2.0