Bröllop & CS


Godmorgon kära vänner :)  Dagen började tidigt, men jag stannade i sängen för att läsa Det ska bli ett sant nöje att döda dig, av Magdadela Graaf. Den boken är verkligen gripande! Började läsa den i somras, men det känns som att jag inte vill läsa ut den. Likadant var det med Ego Girl av Carolina Gynning. Hursomhelst, jag låg kvar länge i sängen & läste för att sedan kliva upp & göra allt en desperat hemmafru gör. Som att ta tag i disken efter gårdagen, sopa golvet efter katterna & deras jäkla sand & kasta soporna. 

Min karljäkel suckar åt mig, han har fortfarande inte förstått vitsen med mitt bloggande. Men i ärlighetens namn förstår jag inte hur kan han spela CS i timmar heller. Att jag låter fingrarna glida över tangenterna är INTE ens i närheten av hur irriterande det är när det skriks "FIRE IN THE HOLE, NEED BACKUP, THE BOMB IS PLANTED" på typ högsta volymen. Men han förstår inte det. Det är väl så med män & det är ju lite av charmen också. Tänk om man skulle vara superlika, hur kul skulle förhållandet då bli på en skala? Jag personligen tycker att lite drama kryddar förhållandet & skulle nog ganska fort blivit uttråkad om han varit en rövslickartoffel. Sicken tur att han har en egen vilja, precis som jag. Kanske är det receptet på ett långvarigt förhållande? :) Att man vågar han en egen åsikt & biter ifrån. 

Jag slapp min tantkjol, pratade med Emelie igår. Så snart ska jag bege mig in i duschen & göra mig iordning för att hoppa i svarta brallor & vit skjorta, yey. Nångång efter två blir jag upphämtad av Karin, sedan bär det av till tjallvegården. Vädret är förjävligt, jag ska ha sol den dagen jag gifter mig OM det nu blir så i framtiden. Vet inte ens om jag känner för giftemål, man kan väl bara vara sambos resten av livet visst? Fast visst skulle det vara underbart med en vacker klänning, beundrande blickar & att avge löften i kyrkan. Men å andra sidan skulle jag vilja gifta mig långt bort, utan sällskap. Bara min älskling & jag. Än är jag ung :) 

So long!


Kommentarer
Postat av: Jonna

Najs Bajs.

2008-09-06 @ 18:27:11
URL: http://gliittertankar.blogg.se/
Postat av: karolina

oh woman sant, man ska typ hata varandra men ändå älska varandra. menar med intressen, bara tråkigt ifall man har samma. fast cs ser jag inget fel på, tycker det är askul! haha.

2008-09-07 @ 00:44:57
URL: http://gigglesorju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0