Katter är livet.

Att ha katt är visserligen inte som att ha hund, men det är verkligen att ha ansvar för ett liv. En katt är underbart sällskap, de är väldigt självständiga till naturen, MEN de har behov av närhet, lek & kel. Omvårdnad helt enkelt. Jag tycker det är bra med lagen som infördes i fjol. - Ensam hemma gäller inte längre för hundar. Och inte heller för katter. De bör inte lämnas ensamma längre än sex timmar enligt jordbruksverkets rekommendation.

Jag har funderat på hund
en längre tid, men jag vet inte om jag riktigt är redo för mil-lång morgonpromenader, kiss/bajsande hit & dit flera gånger om dagen & tränande & aktiverande av hunden. Det är verkligen en dröm, men det får bli ett senare projekt. Jag tror att jag mer är en kattmänniska. Tänk vad skönt att slippa gå ut när det regnar & det slipper ju jag eftersom jag bara har två katter :)

Tacka vetja katt. Det är det bästa som finns. Vad jag älskar mina små troll! Jag kan sitta & titta på dem i timmar när de leker tillsammans. Bobs favoritleksak är ett orange sidenband & Jeppe är förtjust i ihopknycklade kvitton eller vikta trisslotter. Fast då är det med matte eller husse det ska lekas. Bob får inte nog av att leka i sängen med sitt sidenband & Niklas. Aw.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0