Plankstek


Min sambo stoppar vår mat i ugnen.

Förr hatade jag plankstek, jag kunde inte med träsmaken. Men nu har jag lärt mig att äta det & är så förtjust att jag nog helst skulle äta det varje dag. Hemköp hade dock ingen oxfilé, så det fick bli rostbiff. Jag hoppas det smakar. Min söta älskling dukar bordet också. Naw så söt. Jag är så oändligt tacksam för att få äran att ha denne man i mitt liv. Visst, han är lite lat & bekväm av sig. Det är lätt att vänja sig vid att alltid få disken diskad, tvätten tvättad & lägenheten städad. Men han är ändå världens bästa. Min absolut bästa vän. Det är han som torkar mina tårar när jag gråter, som kämpar tappert tillsammans med/för mig & som alltid lyssnar. Han är den som helt enkelt alltid finns. Den som jag alltid kan räkna med. Jag har sagt det förr men jag säger det igen, det finns inget som slår sambolivet! Jag älskar att spendera mina dagar & nätter, varenda ledig sekund med han som ska bli far till mina barn. <3

Kommentarer
Postat av: Bus

Men sluta va så jävla lycklig Ida!! :P Nejvars kul att du har det bra. Maten såg inte fel ut, kan man beställa mat utav er?

2009-01-26 @ 21:06:41
URL: http://www.beuws.blogspot.com/
Postat av: Bus

Ja det är verkligen guld värt att ha en andra halva som alltid ställer upp:) Åh.. ring mig när du fixat hemkörning! :P SMAKLIG MÅLTID.

2009-01-26 @ 21:14:41
URL: http://www.beuws.blogspot.com/
Postat av: vanessa

Mumsigt!:) titta gärna förbi min blogg:)

2009-01-27 @ 11:38:49
URL: http://vanessabrown.blogg.se/
Postat av: JENNY HSU ♥

Å, va mysigt, så härligt att alltid ha någon att komma hem till :D

Ps. Planksteken ser riktigt gott ut! Är det typ skärbrädor du använder? Kanske ska testa nån dag :D

2009-01-27 @ 11:40:39
URL: http://yannii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0