Godkväll & godnatt

Detta blir mitt sista inlägg innan jag beger mig mot jobbet för ett 10-timmars pass. Jag är glad att det inte är en lördag, för av någon anledning är det alltid dubbelt så mycket folk då. Kanske är det roligare att gå ut en lördag? Jag har ingen koll på sånt, det är en evighet sedan jag var ute senast. Det är den tjugonde idag, vilket innebär studiebidrag/barnbidrag? Så lite folk får man väl räkna med. Jag hoppas dock att det blir lungt & att kvällen/natten går fort, dessutom hoppas jag att jag är så trött när jag kommer hem att jag slår ihop på en gång, istället för mellan 8-9 vilket jag brukar.

Sambon vill till landet imorgon med katterna - skapligt. Det betyder att jag inte kan sova hela dagen. Räknar med max 5 timmars sömn, men det får gå :) Vi hoppas på fint väder! Imorgon ska jag ju bara jobba ett 5-timmars pass på natten, så det gör inget om jag inte sover så mycket. Måste passa på att njuta av livet också. Suck. Ledig söndag, måndag & tisdag. Men jobbar sedan onsdag, torsdag, fredag, lördag & söndag. Det suger! ^^

Fick ändå ett ganska soft schema för april. Nästan bara 4 timmars-pass ;) & en långledighet! Hela sju dagar. Aw! Ska försöka planera in att träffa Marylou då. & det är något jag ser fram emot sjukt mycket! Sakna sakna sakna. <3 Uff. Jag hatar att jag ska jobba 5 dagar i rad. 32 timmar. :| Bara att bita ihop. Förhoppningsvis har jag ett mer inspirerande jobb snart, alternativt så studerar jag.

S
lutligen vill jag bara passa på att säga att jag älskar er - Maria, Jonna, Jonnis, Sara & Rebecka! Jag tänker på er vareviga dag & hoppas att vi inom snar framtid kan få njuta mer av varandras närvaro. Det är tomt utan er. & jag saknar er så fort ni är borton syn- eller räckhåll.


Dags att dra! Vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0