Herregud

Jag får inte se på Cirkus Möller. Argumentet lyder "det håller ju bara på en halvtimma". Jaha? Sambon kollar på någon värdelös film på sexan. Jag får väl roa mig i bloggdjungeln då. Ibland är karlar bara för mycket alltså. De orden betyder inte att jag inte älskar min plutt, för det gör jag. Mycket dessutom.

Såg att jag blivit uppringd av ett företag som jag sökt extrajobb på, jag sov & svarade därför inte. Ska ringa tillbaka på måndag, de vill kanske ha mig på intervju & när det steget är taget ligger det närmre verkligheten att få ett jobb. Det skulle sitta sjukt fint! Vi planerar en resa i april. Vart, är & kommer förbli hemligt :) Men vi är 4 par som ska dra iväg tillsammans. Nyfikna? Då får ni fortsätta vara det.

Jag har funderat lite över vad som lockar läsare, jag menar jag har ju x antal trogna besökare. Vad är det som får er tillbaka hit undrar jag? De flesta drömmer kanske om att bli storbloggare, jag ska inte sticka under stol med att jag också velat nå dit, men jag har gett upp den drömmen. Jag nöjer mig med att vara jag, att blogga & förhoppningsvis roa er som troget hänger kvar trots svackor. Min blogg är ganska värdelös, den har varit det ett tag. Men jag har liksom ingen inspiration. Jag skriver mest för att jag själv vill det. För att få ut tankar, funderingar. Jag ser på mitt bloggande som att skriva dagbok, dock är jag ju inte lika öppenhjärtlig här som jag var mot min dagbok med lås på.

Min blogg är en blogg om mitt liv, min oglamorösa vardag, musik, katter, ibland shopping & nöjen. Men mest reflekterar jag mina tankar & funderingar. Jag analyserar, filurar.


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag kommer tbx till din blogg för att jag bryr mig om dig och är intresserad av ditt liv. Men kanske främst för att du är en tjej med huvudet på skaft som all som oftast har något klokt att komma med, till skillnad från många andra i bloggvärlden. puss

2009-11-06 @ 23:54:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0