Jag tänkte skriva något elakt.

Men jag kör en annan taktik. Jag skiter fullständigt i allt som har med er att göra. Jag orkar inte bry mig. Det förtjänar ni inte. Ni är så äckligt omogna att det finns inte. DROP DEAD.

Egentligen skulle jag tränat med Jonna idag men jag försov mig. Jag sov & sov. När jag vaknade hoppade jag i kläder & begav mig mot bibban för att låna hem några böcker. & såklart hade jag vägen förbi solarieöarna. Nu kokar jag kaffe & tänkte sortera lite tvätt innan det är dags att träffa gruppen på fronter för lite värdelöst chattande. Kvällen kommer att spenderas i köket. Jag står i valet & kvalet, vet inte vad jag ska laga. Beslutsångest så det heter duga. Tacopaj, fisk eller köttfärslimpa? Värdsligt problem! Äh, jag får fundera på´t. Ska också ta tag i pluggandet nu när jag ändå hittat böcker om självskadebeteende. Skolan flyter på. Jag har bara studiebesöket & att läsa ut boken kvar. Det är det största jag har kvar att göra iallafall. På det andra är det väl lite finjusteringar & pill.

Det här året har börjat så sjukt bra. Vissa dagar har jag mina svackor, då jag inte vill kliva upp ifrån sängen. Egentligen utan orsak. Kanske rentav bara för att sängen är så skön & för att det är så kallt ute & snön gör mig spyfärdig? Men överlag är allt så förbannat underbart! Jag är så stolt över min självdiciplin. Det är inte alla som pallar att plugga på distans. Jag är sjukt stolt över att jag fortfarande är SNUSFRI. (Datumet att minnas - 15/11-09) Att jag börjat träna & verkligen tar mig dit. Kors i taket! En klapp på axeln till mig. Jag bryr mig faktiskt inte om småsaker, jag kunde inte bry mig mindre om EGOISTISKA MÄNNISKOR. Kalla mig dum i huvudet eller superwoman, men jag bryr mig inte längre om att min f.d bästa vän bara var spårlöst borta en morgon när jag vaknade, utan att jag fick en förklaring. Tro mig, jag har försökt & försökt & försökt. Men det var fucking lönlöst. Det gav ingenting eftersom hon inte bryr sig ett skit om mig efter så många års vänskap. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte, jag gråter inte. Jag har gått vidare!

"DET ÄR HENNES FÖRLUST. HÅLL DITT HUVUD HÖGT."


Kommentarer
Postat av: Sara

You go girl!

2010-02-09 @ 17:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0