Torsdag

Dagen har spenderats under solen. Var annars? Bäst att passa på när man är ledig & vädret tillåter. Maddie kom & hämtade mig straxt efter åtta imorse sedan åkte vi till mårn. Tidigt kan tyckas, men eftersom Maddie skulle iväg att jobba ville vi passa på att steka ett par timmar. & stekte gjorde vi. Åkte hemåt runt ettsnåret, men då hade jag fått mersmak & begav mig till parken ett par timmar. Bättrat på brännan rejält med andra ord. Imorgon är det jobb, likaså lördag & söndag. Men jag klagar inte, välkomnar cashen! :) Har lyckats få ihop 130 timmar schemalagt i juli. Det löste sig ganska bra ändå trots strulet som varit. Fick reda på idag att de ville göra vissa justeringar på schemat & snäll som jag är gick jag med på det. Ska jobba 3 veckor i en sommarstuga hos en brukare. Kommer att spendera dagarna med att klippa gräs, vattna blommor & vara till hands. Inte helt fel? Ganska glassigt jobb enligt mig.

Nu har jag & älsklingen precis ätit grillad kyckling. Yep, vi grillade på taket. Vadå, varför bry sig? Vi flyttar snart! Så himla underbart. Jag längtar som ett litet barn till julafton typ. Tjatar om det hela tiden. Haha! Nu blir det - hör & häpna Maddie - chips & dipp! Hoppas det vattnas i munnen på dig ;) HAHAHA


Kommentarer
Postat av: Leenin

Helt klart, har gjort fler kap idag;D yeey, älskar sommarrea;)

Jag har faktiskt planerat in både lite lila och rosa i vår nya lägenhet. köksluckorna är tyvärr gammelrosa, så nått passande till det får det bli (om vi inte får tid att måla om dem) =)

2010-07-08 @ 22:29:06
URL: http://leeninjo.blogg.se/
Postat av: M

hahha ELAKT! men bara därför ska jag äta dubbelt så mycket idag :D

2010-07-09 @ 11:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0