Godkväll sötisar :)

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit upptagen tills nu :) Inte haft en sekund över för bloggandet. Så fort jag vaknade efter en sovmorgon hoppade jag in i duschen & gjorde mig iordning för att kila till Rebecka på lunch :) Där var jag kvar några timmar & hjälpte henne i tvättstugan & snackade skit, innan det var dags att knalla hemåt för att hoppa i jobbarkläderna & kila mot jobbet.

En liten stund jag hade till övers la jag på att kolla posten. Jag är besatt av post. Jag älskar att få post, det liksom gör mig dag :) Hade fått ett paket från creative club med julsaker. Satt mig en liten stund & pysslade ihop julkort. Det var massa fina saker i julpaketet. Dock har jag avslutat mitt medlemskap nu, då jag hatar pyssel. Jag önskar att jag kunde älska det, att jag hade tålamodet. Men nej, jag har inte det.

Jobbade över en timma för att inte sätta kollegorna i klistret & käkade en glass innan jag begav mig hemåt, telefonerandes med mamma. Därefter övertog Niklas telefonen för att prata med Juha & jag duschade av mig :) Efteråt kom jag fram till att det som karlarna bestämde inte alls passar eftersom jag jobbar HELA helgen, så jag fick ringa tillbaka & avboka & bestämma ny dag. Så det får bli en sväng dit på middag på tisdag istället :) Aw.

Oj, vilket svammel. Orkar någon ens läsa detta? Haha ^^ Nu ska jag slänga mig i soffan med ett stort glas cola & VR som jag inte hunnit bläddra i. Imorgon ska jag på ärenden med Rebecka :) Sovgott kära vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0