Nej, hörni.

Jag orkar inte sitta här & prata med migsjälv :) Soffan nästa. Godnatt

Kullerbyttor & konstigheter



Vilken tråkig sambo jag har. Han åt tre kladdkakemuffins på stört & sedan somnade han i soffan. Tråkmåns. Klockan är bara straxt efter tio en lördagskväll? Jag mår bättre, dock gör det fortfarande ont i mina lungor. Jag orkar nog inte så mycket mer idag, men sova det kan jag fan inte :) Jag ägnar mig åt konst i soffan, jag gör en Kax helt enkelt. Ena sekunden gräver jag för att andra göra kullerbyttor. Stylade framför kameran & fick till denna bild. Vilket bröst! Mina katter tror att jag är galen. Men vad gör man inte när man har tråkigt? Jag är sugen på något att dricka, tror det blir en sväng till affären.

* Vad fin min blogg är nu när jag uppdaterar med lite bilder & konstigheter. Ska försöka bättra mig. Söka med ljus & lykta efter dendär inspirationen som både ni & jag vet finns där. Första steget är väl att dokumentera saker med hjälp av kameran, men för att göra det måste jag ju hitta på saker. Jag har helt enkelt saknat glöd. Tänkt på sömn. & ändå inte kunnat sova som en normal människa. Jag saknar rutiner.

Roligaste bilden.



Lillen kör med inlevelse för hela slanten när han berättar något för Niklas. Love you bruschaaaaaan!

Pics från dagen :)

Tyvärr glömde både jag & Fia kamerorna, så ni får inte se hur Eskil såg ut. :$ Gråt inte.


Min bästis. Är han inte fin? :)


Bror, Kax & Fia


Niklas, Kax & Fia


Tuggben är gott?

Eskil

Bara namnet gör så att jag får gåshud. Det låter som en gubbe med hud skrynklig som russin. En pensionär för att vara exakt. & vi borde kanske vetat bättre än att lyssna på Lillen som lurade dit oss. Haha! Men man ska inte döma hunden efter håren? Sagt & gjort, vi knallade innanför dörrarna på Eskil. Det var som i en film från Frankrike. Rutiga dukar. Möblerna var fula. Atmosvären var som en blandning mellan ålderdomshem & skolmatsal. Hett. Vi satt oss tillrätta vid en runt bord, stolarna gav mig sittsår i röven. Någon mer som fick det?

3 stora stark, 1 cola, 3 plankstek & ett grillspett med oxfilé. Alla rätter med bearnaisesås. Vi väntade i en evighet kändes det som innan damen som bröt på finska kommer & säger "Bearnaisesåsen är slut, vill ni ha gorgonzolasås till er mat?" Det var det ingen av oss som ville, en stund tidigare hade jag förklarat för min bror att det var en mögelost som luktade tåbira. Så jag valde champinjonsås till min rätt, de andra tog hamburgertallrik, tacotallrik & grillspett med tzatsiki. Vi fick vår dricka & började asgarva då glasen såg ut att ha används i tusen år typ & detta skulle vara ett nyöppnat ställe.

En stund senare kommer "kocken" tillbaka & säger "det har blivit något missförstånd, vi serverar bara enklare bar-rätter nu". & då utan att prata sinsemellan utbrast vi "men då skiter vi i att äta". Som kompensation ville kocken bjuda på något & föreslog räkcoktail. Vi tackade motvilligt ja, trots att vi egentligen ville ha notan & gå därifrån. När räkcoktailen kom in såg det ganska aptitligt ut, jag började rota runt & hittar bruna salladsblad. Najs.

Lillen oroade sig för salmonella
& gav upp efter några tuggor, likaså Fia & Niklas vars magar skrek av svält. Notan fick vi aldrig till bordet utan fick gå fram, då tog de inte kort heller. Kocken säger då "men ni kommer ju tillbaka sen, så ta ut pengar & betala då", vi som inte hade några planer på att återvända kunde ha tagit springnota. Detta ögonblick var liksom once in a lifetime, detta ögonblick skulle tagit min springnoteoskuld. Men Niklas betalade eftersom han hade kontanter. Det var snällt, men jag är fortfarande lite bitter ;)

Vi begav oss ut i kylan för att besöka Domino istället, där fick vi mat i magen & jag fick sockerdricka. Mums. Vi kunde inte sluta skratta åt Eskil, så jävla misslyckat. I skrivande stund har jag ett pågående skrattanfall. BÖGESKIL! Mätta & belåtna knallade vi vidare hem till Kax som blev överlycklig över att vi var hemma igen. Han är så gosig den hunden. Min bästis. <3 Jag vill ha en hund. Ge mig en hund? Apa. Aphora, din äckliga aphora. Jag är en meeeedborgareeeeee! (Internskämt.) Kax som är en blyg liten herrre nosade mig i öronen & det kittlades så härligt, jag fick en smygpuss också. Niklas som annars fått Kax att fly för livet var helt plötsligt intressant. Så härligt & se den lille raringens framsteg. AW! & så fick vi träffa Picasso & Diva också. JAG VILL HA EN HUND. GE MIG EN HUND, NU NU NU. JAG SKA HA EN HUND!

Vi tackar för denna trevliga afton & hoppas på en repris snart? :)


en nypa salt

Jag berättade en hemlighet för Sara igår. Självklart var hon tvungen att dela med sig av hela världen. Så vad spelar det för roll om jag berättar för er också? Min plan igår var att svulla mina muffins, jag hade som mål att bli fet & väga 300kg & börja arbeta som människosittare. Det gick inte vägen. Jag orkade två muffins & gick inte upp ett enda kilo. Trösta mig annars tröstäter jag? :$ AHAHA

Läs min blogg med en nypa salt.  ;)

Idiotgrannar

Solen skiner himlen är blå vad det är skönt att leeeeeeeeva då!

Jag vaknade med huvudvärk, det kan ha att göra med den "jordbävning" jag utsattes för igår under två timmar. Jag tycker att bor man i lägenhet & ska ha fest är det minsta man kan göra ATT sätta upp en lapp i trapphuset, där man informerar om detta & också skriver att det går bra att komma & säga till om det blir för livat. Igår fick jag utstå mycket. Inte nog med att det lyssnades på rock, för att sedan bytas till psytrance & helt plötsligt skrålar hela sällskapet OOOOOOH living on a prayer! Det lät som det möblerades om, det dunkade som fan & lyssnades på sjukt hög musik & skrålades. Idioter. Allt som stör är ju störande. Jag menar hur hög toleransnivå ska man behöva ha? Som tur var tystnade det straxt innan tolv, eller musiken dog. Sedan levde de rövare i trapphuset innan allt blev knäpptyst.

Nu väntar jag på att min sambo ska klä på sig :) Sedan bär det av till Skärblacka.




Du följer väl min blogg?

Follow fittdjur

Dagens;


Såhär går jag klädd idag då. Sexigt värre. Rosa mysbrallor & en oversize t-shirt. Mitt bloggande går väldigt segt & har gjort det en tid. Kanske för att jag helt enkelt har ett meningslöst liv? ;) Ibland orkar jag bara inte ta mig samman & ta mitt bloggande på allvar alltså. Ni får nöja er med halvfabrikat. Det är sån jag är. Egentligen skulle jag kunna skriva en novell, men det är något som får mig att avstå.

Nu åter till frågan; vilka är ni mina trogna läsare? Var inte oförskämda, säg hej.

Sugen?



Tyvärr, alla är reserverade :$

Färdigbakat

Ja minsann, nu är det färdigbakat för min del. Mina kladdkaksmuffinsar står på avsvalning & grädden är vispad. Klart man ska unna sig något gott när man är hemma & sjuk en fredgaskväll :) Jag & min älskling ska mysa med godsakerna nu. Aw! Ha en fin kväll hörni.

Vad roar man sig med när man är sjuk?

Jo, man bakar. Nu blir det kladdkaksmuffins!

Mys

Jag & Jeppe låg & myste framför teven, det har vi gjort i stortsett hela dagen. Plötsligt flyger en stor vit mås & sätter sig för att äta lite av det bröd vi kastat ut. Både jag & Jeppe blev lika faschinerade. Jag är lite förtjust i sånadära stora vita måsar. Huvudvärk har jag & jag börjar bli sjukt trött på att ligga i soffan, dock orkar jag inte mycket annat :/ En dusch vore kanske på sin plats?

Efter besöket på vårdcentralen

Okej, jag har inte lunginflammation. Gubben utan titel på vårdcentralen säger att jag har en virusinfektion. & det som är så frustrerande är ju att trots att man är sjuk får man ingen medicin. För det finns somsagt ingen medicin för virusinfektioner. Det är bara att vänta ut den. Jag mår inte alls bra, blev tvungen att sjukskriva mig fredag, lördag också. Jag hatar att göra det, jag skäms så fruktansvärt & känner mig misslyckad. Men kan jag hjälpa att jag är sjuk? Mitt immunförsvar suger. Jag borde inte känna skuld när jag är sjuk & sjukskriver mig, ändå gör jag det, varje gång. Jag vet att om jag skulle gå till jobbet i det tillstånd jag befinner mig i skulle de inte vara nöjda. Det är ett så högt tempo, stress. & jag pallar inte det i ärlighetens namn. Virus smittar & jag känner mig döende.  På google läser jag "stanna hemma så att man inte smittar andra och vid behov ta någon smärtstillande och febernedsättande medicin. Försök inte spela hjälte. Den som försöker jobba trots en virusinfektion smittar ofta resten av personalen. Dessutom drar hon/han kanske på sig en bakterieinfektion, eftersom slemhinnorna är extra känsliga och mottagliga när man har en virusinfektion."

Kärringjävel

Kvinnan från min vårdcentral lyssnade noga när jag berättade om mina symptom & sa "tyvärr har vi inga tider, men vänta till 16.30 & ring 1177 så får de boka in dig på jouren". Jag ringde halv fem & fick sitta i kö ett bra tag innan en snorkig kärring svarade. Hon lyssnade inte ens klart på mig utan sa "jaja, du har varit förkyld i flera veckor säger du." Sedan sa hon att de inte gör några utredningar på jouren så att jag skulle ringa min egna vårdcentral imorgon. Jag ringde inte för att jag varit förkyld i flera veckor utan jag inledde samtalet så eftersom det kanske kan vara orsak till alla andra symptom. Jag har sjukt ont i min vänstra lunga & i hjärtat. Min sambo lyssnade förut & sa att det bubblade. Jag misstänker lunginflammation. Har haft det förr. Men jag kan väl ligga här & dö som de gjorde förr i tiden när det inte fanns mediciner.


Sparris är gott.

Min Jeppe äter sparris som besatt. Jag bara fortsatte mata henne. Det är härligt med deras personligheter & egenskaper. Bob däremot rynkade på näsan & sprang all världens. Han ville inte veta av sparrisen.*

Att tänka på:
mata inte ert "ligg" med sparris innan ni vet vad. Sperman ska tydligen smaka hemskt har jag läst mig till.

*Kanske var det för att han hört när jag berättat för Niklas om hur det påverkar sperman? HAHAHA


:|

Jag har börjat hosta nu, det känns som jag ska hosta upp mina inälvor ellernåt. Det gör sjukt ont & hur jag än hostar får jag inte upp slemmet!  Det river inuti mitt bröst & hjärtat känns konstigt. Jag tror jag är döende.

Monster.





Kattmynta är något som mina katter verkligen är besatta av. På bilderna ligger Bob på vårt vardagsrumsbord & försöker öppna plastburken dessa godbitar ligger i. Han lyckades inte :) & tur var väl det, för då hade alla godisar varit uppätna. De blir sjukt glupska när de ska få kattmyntan & det händer ofta att jag blir biten i fingrarna, men mycket för att kämpa för sitt godis är det minsann inte. Kolla in Jeppe på bilden nedan. Hon stoppade ner tassen några gånger i ljuslyktan där jag lagt en godisjävel, sedan gav hon upp.





Fruktsallad?

Jag & min älskling knallade nyss till affären handlade massa olika frukter till vår planerade fruktsallad, men än har ingen av oss börjar skala & skära frukterna. Jag är sjukt sugen på fruktsallad, men hungrig också. Samtidigt mår jag fruktansvärt illa. Är inte alls i form. Det känns som att jag är påväg att dö. Är det någon form av influensa? Jag har så många olika symptom. Illamående, yrsel, huvudvärk, förkylning, "magsjuk" & jag har ont i bröstet. Det känns typ som att jag hostat sönder mig, ni vet när det river sådär? Men jag har inte hostat. & så är jag tungandad. Min älskling tror att han smittat mig med sin lunginflammation som han tror sig haft i flera månader. Jag vet inte. Annars är det lacknaftaskiten från trapphuset som fått oss sjuka?


Kärlek vid första ögonkastet.


Lånade bilder.

När jag kollar på dessa två charmtroll saknar jag Nalle. Han var bruntabby & blev precis lika bra på kort. Det är något speciellt med sådana katter alltså, helt fotogeniska. Jag blev förälskad. Om vi bodde större & hade bättre ekonomi skulle jag absolut vilja ha bådå två. Just nu försöker vi "övertala" svärfar om att skaffa sig en bästis genom att skicka bilder på mejl. Haha :) Jag vill ha en Main Coon.

Uäk

Jag mår sjukt illa. & det finns nog inget jag hatar mer än just det!

Lyckan är obeskrivlig.

En förbannat tung sten har lättat från mitt hjärta.

Ett giftemål var kanske på tiden.

Men det finns nog fler än jag som absolut inte intresserar oss för kungafamiljen utan hellre kollar Hey Baberiba´s parodier på dem.


Sjuk

Igår fick jag plötsligt huvudvärk, sjukt ont. Efter en stund blev jag helt kallsvettig, yr & mådde illa också. Jag kunde inte gå rakt, det kändes som att jag skulle svimma vilken sekund somhelst. Som tur var gjorde jag aldrig det. Men läskigt var det, jag trodde nästan att jag skulle dö. Idag mår jag inte heller bra. Fysiskt. Jag har varit förkyld hur länge somhelst, det vill liksom inte ge med sig. Det känns konstigt i min hals, jag har svårt att andas & det låter konstigt. Undrar om jag pallar jobba?


Domedagen är här.

Ute är det grått & trist, regnet faller ner & smattrar sådär irriterande mot mina fönster. Jag kunde inte sova längre än till nio, sedan dess har jag vridit & vänt på mig i oändlighet känns det som. Jag bad om solsken till idag, för att göra det lite lättare. Men ingen hörde mina böner. Typiskt. Här sitter jag & håller tummarna stenhårt. Jag skakar & har nästan slutat andas. Mina hjärtslag är tunga. Tårarna är nära känner jag. Men jag ska vara stark! Allt jag kan göra är att sitta här & hoppas. & trots att jag är så fruktansvärt orolig & livrädd så har jag vetat hela tiden att detta kommer att lösa sig. Jag får inte sluta tro nu. Det löser sig.


Röd som en kräfta

Jag är röd & helt slut. Väntar på att Navy cis ska börja :) Det tar på krafterna att basta minsann. Vet ni vad jag längtar till? Tolvslaget. Rebecka & jag har gjort det till tradition att knalla till max & käka mitt i natten då löning sker. Idag har jag spenderat dagen här & i soffan. Har blandannat sökt endel jobb. Heltidsjobb. Men jag hoppas inte. Tar det helt enkelt som det kommer. Ger inte upp. Tänker fortsätta söka heltidstjänster. Vill ha ett vettigt jobb nu! Mer timmar, mer cash. Egentligen borde jag inte klaga så mycket. När jag bodde ensam & arbetade heltid hade jag mycket karensdagar & sjukskrivningar varvat med läkarbesök, besök hos sjukgymnaster & kiropraktorer. & med tanke på att jag då inte delade utgifterna med någon så hade jag väl ungefär lika mycket att röra mig med. Men vad skönt det vore med dessa delade utgifter & ett heltidsjobb, jag skulle känna mig rik! :D

. . .

Jag funderar på att skriva en bok. Men jag tänker på alla jag kommer såra. Jag tror iallafall att den skulle bli läsvärd & känslosam. Jag tror den starkaste personen skulle fälla åtminstone en tår.

:)

Ikväll ska vi basta :) Så himla skönt.

Jag beklagar mig.

Det fina vädret försvann & det gjorde mitt strålande humör också. Imorgon är det löning, jag ser fram emot det lika mycket varenda månad & blir alltid lika jävla besviken. En deltidstjänst ger inte speciellt mycket cash! Det är nästan så jag blir gråtfärdig. Aldrig kan jag unna mig något. Det är nästan så att jag blir tvungen att välja mellan ett par nya skor eller mat, om jag inte vill leva på snabbmakaroner villsäga. Det sägs att pengar inte gör en människa lycklig. Men jag tror inte ett skit på det. För pengar är allt. Att inte ha pengar gör en olycklig.

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen. Visst är jag glad att jag har ett jobb så att jag klarar av att försörja mig själv, betala räkningar & överleva, varje månad. Men jag skulle gärna vilja unna mig lite vardagslyx utan att få dåligt samvete & ångest över hur fan jag ska klara månaden. Jag har vägt för & nackdelar med det jobb jag har. Det är nog jämnvikt, fast lite mer lutning åt negativt. Med de tider jag jobbar skulle jag inte klara av att kombinera två deltidsjobb, det är helt omöjligt. Ibland känns det som att jag har hur mycket fritid somhelst, men egentligen är det inte så. Jag måste sova mina timmar efter avslutat pass. & jag måste hinna göra vardagssysslor såsom tvätta, diska & städa. Därför önskar jag mig ett heltidsjobb, med fasta tider. 7-16 vore perfekt. Det ger både cash  & möjligheten till ett värdigt liv. Ge mig ett jobb någon?

Vill du ha fler besökare på din blogg?

Klicka här & gör som det står så ska statistiken öka! :) Lycka till

Godmorgon :)

Förbannat fint väder idag, jag tror att jag ska bege mig ut på en liten promenad iallafall. Kanske bara till parken & sätta mig på en bänk i solskenet. Aw. Fast jag vet inte när ännu. Klev precis upp.

Mia & Klara

Mia Skäringer & Klara Zimmergren är mina idoler! HAHAHA.


Present.





Smycket jag fick av Rebecka :) Köpt i Saudi Arabien. Fint va? Väldigt jag. Jag älskar änglar & älvor. Så jag!

Utmanad.

Jenni utmanade mig.

  • Länka till den som utmanat dig
  • Berätta 7 sanningar om dig själv
  • Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
  • Skriv ett meddelande i de 7 personernas bloggar så de vet om det.


    Mina sju sanningar:
    1)  Sover med snuttefilt
    2)  Är sjukt känslig, gråter till komedier
    3)  Har alltid sällskap på toaletten (av Bob)
    4)  Jag snusar (röker under rasterna på jobbet)
    5)  Äter nästan bara snabbmat, ooooops!
    6)  Kan inte sluta bita på naglarna :O
    7)  Ser Jeppe & Bob som mina barn


  • Jag utmanar:
    Rebecka
    Sara
    Emelie
    Jonna
    Fia
    Johnny
    Tessan


    Ave Maria


    Bästa radiokanalen.

    Din gata.

    :)


    . . .

    Vila i frid.  :'(

    vit ros


    Mitt & ditt.

    När jag gick ner för att tvätta var alla nycklar fortfarande borta. De har varit borta ca 1 vecka, spårlöst försvunna. Det sitter efterlysningslappar i trapphuset, men inget har känt sig manad att lämna dem åter. För några dagar sedan upptäckte jag dessutom att nyckelskåpet där nycklar till tvättrum, torkrum & mangelrum ska hänga är uppbruten. Jag försökte stänga & låsa, men det gick inte - för någon jävel har brutit upp det. Antagligen samma idiot som har stulit nycklarna. VARFÖR?

    För att komma in i tvättstugan som ligger på bottenplan krävs en "bricka", samma bricka som krävs för att ta sig in genom porten efter klockan nio. Alltså måste en granne vara den skyldige! Det hela är så sjukt. Jag har denna bricka på min nyckelknippa & jag antog att alla hade det, med tanke på att man faktiskt måste ha brickan för att ta sig in efter vissa klockslag. Våra lägenhetsnycklar är det vi använder för att öppna detta nyckelskåp. I min teori borde alltså tjuven som öppnat dörren med nyckelbrickan haft sin lägenhetsnyckel med sig & kunnat använda den för att öppna nyckelskåpet, istället för att bryta upp det. Vad ska man med dessa nycklar till?

    Detta innebär att alla som tvättat efter denna händelse varit tvugna att låta alla dörrar stå öppna. Jag vägrade först, men vi måste ha rena kläder. Snart ska jag ner & hänga min tvätt, men kan jag vara säker på att våra torra kläder hänger kvar när jag ska hämta dem sen? Jag tror inte det. Det måste ju finnas någon avsikt med att sno nycklarna, iallafall när man bryter upp nyckelskåpet. Men vad är avsikten? Att kunna rota bland våra smutsiga & rena kläder & kanske skaffa sig en nya garderob? 
     
    Jag blev förbannad när jag till min fasa upptäckte att alla vykort jag fått genom tiderna låg i förrädet bredvid vårat!
     Vi har ett lås som ska vara omöjligt att bryta upp & tur var väl det. Det är märken på låset efter att någon troligtvis försökt hitta lyckan i vårt förråd. När de inte lyckades med dettta klev de in i förrådet till höger om vårat som står ledigt & olåst. Där igenom har de stuckit in sina tjuvhänder & rotat runt bland mina saker! Min studentmössa låg på golvet & jag vet att jag inte lagt den där. Kartongerna som står bredvid gallret har de rotat runt & rivit upp tidningspappret i. De korten jag först upptäckte var alla kort med kattungar & kossor på som min bror skickat til mig under tiden vi inte bodde på samma adress som små. Det gjorde ont att se dem ligga där på det kalla betonggolvet. Det är privata saker. Brev & kort, addreserade till mig. Vem fan har rättigheten att snoka bland det?

    Jag satte upp en lapp på gallret till vårat förråd där jag skrev NÅGONSIN HÖRT TALAS OM MITT & DITT? GE FAN I MINA SAKER IDIOT! Inte för att jag tror det hjälper. Men människan borde skämmas! Om jag får reda på vem du är, var så säker på att du blir bostadslös din jävla råtta. Jag har mina aningar. Detta är ju bara en sak i raden av flera händelser som inträffat under en period. Jag vill inte ha en tjuv till granne & det vill nog inte mina normala grannar heller. Du hör inte hemma här.  BÖGKUKBÖGKUKBÖGKUKBÖGKUKBÖGKUK!


    Tack

    Det var dött på jobbet, jag fick gå redan 13.20 :) Träffade Rebecka & pratade massa, det var endel att ta igen eftersom hon varit borta i en vecka. Både jag & Niklas fick en varsin present. Tack gull! Niklas tyckte om sin sjal & snurrrade den runt huvudet som en påsk-kärring. HAHAHA! Mitt smycke var riktigt jag. En älva. Åh. Nu blir det soffan & lite godis, jag är sjukt trött. Ska försöka antingen hålla mig vaken till Gossip Girl eller försöka somna en sväng nu, så att jag inte missar det. Hejrå


    Söndag

    Snart ska jag bege mig ut i detta förjävliga vinterväder i sommarskor :| Jag har inte haft rejäla skor på hela vintern, men nu stör det mig verkligen att det snöar eftersom jag kommer bli blöt om fötterna. Funderar på om jag kanske ska hoppa i plastpåsar innan jag stoppar fötterna i skorna? JAG VILL HA VÅR! Är så less på kyla & snö. Det får vara nog nu. Vaknade 8 minuter innan klockan av ett sms från min kära bror. - Hejhejhej, jag mår bra kompis. Ska dra till jobbet nu, men kanske lånar Niklas mobil & slår en pling sen? Det är söndag, vilket innebär inte bara Gossip Girl & beck - utan också att bögRebecka kommer hem. Vilket väder att komma hem till sen då, när man gottat sig i solen. Förlåt, men jag tycker inte synd om dig! Tycker mest synd om mig själv som var för fet för resväskan & fick avstå en veckas solsemester. Damn. Katterna är som tokiga, de sitter i fönstret & försöker fånga snöflingorna. Synd bara att de inte förstår att det faktiskt är en glasruta där efter första gången de hoppar in i den. HAHAHAHAHAHA! Vilka skojare. Nu ska jag rensa kattlådan & traska iväg i snön. Kanske gör jag en snöängel eller två på vägen, men det talar vi tyst om. För jag vill ha våååår.

    Lördag

    Här har det inte blivit något bloggande alls, jag har jobbat 12-20. Fick gå liiite tidigare :) Sjukt lungt idag om man jämför med igår & det var ganska skönt, fast det negativa är att tiden går så sakta då. Jag som hoppades på vår, idag har det snöat & det suger! Jag vill ha solsken. Tänk när uteserveringarna öppnar, åååååh. & halvars. När man kan gå i kjol & har brunbrända ben. Aw aw aw. Som jag längtar! Jag har inte solat på hur länge somhelst nu, känner att jag är nästan genomskinlig. Får försöka ta tag i det när lönen kommer in på kontot minsann. Jag orkar ärligt inte bry mig om HUR FARLIGT DET ÄR ATT SOLA SOLARIUM. Vi ska alla nångång dö. Imorgon kommer Rebeckajävel hem, yes! Jag har inget vettigt att skriva just nu. So long

    Okej, jag erkänner.

    Jag kunde inte helt säga nej, så jag gick med på två timmars övertid. Det kändes ändå rätt okej. När man väl är där känns det annorlunda, speciellt då stjärnorna jobbar. Då har man liksom kul samtidigt, så att det funkar galant. Jag störde mig rätt mycket på en grej dock, men man vet aldrig vem som läser bloggen så jag ska inte ta det offentligt. Men guuuud vilken brud alltså. Mygod! Jag har inte hunnit med mycket idag förutom att jobba 7 timmar. Disken väntar på mig, men det kan den gott göra till imorgonkväll? Hunnit med att prata med älsklingsjonna, i loooooove! Hon bakade kladdkaksmuffins till mig & lovade att stoppa ett par i brevlådan som jag kunde käka till kvällsmat, men det var såklart lögn. ÖTH! Emelie drar iväg & jobbar på kollo, så henne lär jag inte se på en vecka minsann. Men vi bestämde att vi får försöka ta en dag när hon kommit hem igen. Ååååååååh, Rebecka kommer hem på söndag. Yesyesyes. Vad härligt det ska bli att se den jäkeln. Nu ropar soffan på mig. Ciao

    Jag tror det är vår.

    Det känns så när jag sitter här inne. Men det är säkert iskallt ute. Snart ska jag knalla till jobbet. De ringde 8 imorse igen! Lyssnade på telefonsvararen. Det är ont om folk & undrade om jag ville börja tidigare eller sluta senare. Nejtack. Det är fredag idag. Det är en av de få fredagar jag jobbar dag/kväll - bara 5 ynka timmar. Jag vill gärna njuta av det. Men jag antar att jag kommer ha svårt att säga nej. VARFÖR är det så svårt?

    Jag menar, jag har stört mig ganska mycket på alla missade samtal & alla samtal jag struntat i att svara på. Jag är inte timmis & det tackar jag gud för. Skulle aldrig någonsin klara av att det ringer helt plötsligt & man ska fixa iorning sig på rekordfart & bara dra dit. Jag går på schema & de dagar jag är ledig är somsagt heliga för mig. När februari är slut har jag jobbar nästan 30 timmar "övertid" ändå. Var snäll & bokade in mig, mest för pengarnas skull :) Men ändå. I mars blev jag schemalagd ca 15 timmar mer. Jag tycker de borde förstå att man kanske har annat planerat när man bara arbetar deltid för dem.

    Jag är halvtidshemmafru. Städar, tvättar & diskar. Dessutom försöker jag ha tid för min sambo, vi har mest gått om varandra den senaste tiden. & jag försöker även få tid över att träffa mina vänner. När jag hade ett heltidsjobb visste jag att det var måndag-fredag, 7-16 som gällde. Det var skönt & jag saknar verkligen det! Att veta. Att kunna planera. Då visste jag att jag var ledig på helgerna & på kvällarna.

    Men jag nöjer mig med detta jobb tills något bättre dyker upp, det är ju ändå ett jobb & det ger ju trots allt pengar så att jag kan betala räkningar & sånt viktigt. Jag tycker det är okej att dra en vit lögn för att inte riskera att det "ser dåligt ut." Vad ska jag säga? Att jag ska på inflyttningfest? Födelsedagskalas? Att jag & min sambo ska på restaurang & bio?

    Det är bara att försöka komma på en bra vit jäkla lögn antar jag. Jag kan knappast vara ensam om det, då skulle de aldrig ringa mig tusen gånger! Ska försöka att stå på mig & framförallt att inte få dåligt samvete. Det känns ändå som att jag är så himla begränsad med det jobbet. Nästan bara kvällar & nätter, jobbar nästan alltid minst 2 dagar varenda helg. Det har gett mig sömnproblem. Det finns liksom inga rutiner, det är mest det jag saknar. Rutiner! Jag jobbar kanske lördagnatt, går av på söndagmorgon klockan 6, somnar inte förrän mellan 8-9, sover till 15-17 nångång. & då är HELA söndagen förstörd också. & sen ska kanske jag ska upp klockan 10 på måndagen. Sjukt. Jag är värd att få ta vara på denna fredagskväll känner jag.

    Godmorgon.

    Dags för en dusch & lite frukost :)

    Sommarsnö

    Jag känner mig lättad, på något vis befriad. & utmattad. Älskling & jag har pratat gamla minnen på gott & ont. Det blev lite omskakande. Skratt blandat med gråt. Men jag är så glad att vi kan öppna oss sådär för varandra. Niklas är min absolut bästa vän, det vi delar är unikt. Det finns ingen i världen jag älskar & beundrar så mycket som honom. Han är min hjälte. Jag blev otroligt varm inombords då vi pratade som djupast & jag inte kunde hålla tårarna tillbaka. Han ser mig då i ögonen & säger "du är den starkaste personen jag känner". Jag vet att jag är stark, jag har blivit det. Det känner jag själv, men det är så skönt när någon annan kan se min styrka, att få lite bekräftelse. 

    Mycket av den styrkan jag har idag har jag utvecklat tillsammans med Niklas, tackvare honom. För utan hans enorma stöd vet jag inte vad eller vart jag varit idag. Det är inget jag vill tänka på. Jag försöker se framåt, jag gråter inte över det som varit. Men idag var ett undantag & det behövdes. Dock uppmärksammade jag att det är mycket som är svart, saker jag förträngt. Jag vet att jag mindes allt i detalj för ett år sedan, men efter samtalen med Barbro har mycket blivit svart. Det är lite frustrerande men skönt på samma gång. Att slippa minnas allt i detalj. Idag är jag helt säker på att Niklas förstår hur jag känner, han är så förstående & det känns skönt att ha någon att luta sig tillbaka mot när det gör ont.

    Vi har pratat mycket smärta & det är klart att det gör ont. Men inte som förr. Jag är starkare nu. Jag klandrar inte migsjälv på något vis, för jag vet att jag inte hade kunnat göra något annorlunda. Ingenting har någonsin varit mitt fel. Men det är lätt att anklaga sig själv. När man inte vet annat.

    Det var en person som en gång påstod att denne levt ett tufft liv & det tror jag alla har på ett eller annat vis. Vi går alla igenom små eller stora kriser & vi klarar det olika bra. Vad jag vill komma till är att man inte kan jämföra smärta. Inte på några villkor. Vi har alla olika smärtgräns. Det den ena ser som en småsak är en kris för någon annan. Man kan inte säga jag är starkare än dig, jag har haft det tuffare än dig. PUNKT.


    Jag & Niklas kom fram till HUR FÖRBANNAT MYCKET VI SAKNAR LILLEN. Det har varit tyst ett tag & min själ har skrikit av saknad. Det finns ingen anledning som är anledning nog till att inte ha daglig kontakt med sin bror. Lite trubbel får inte komma ivägen för blodsband. Vi hade ju så himla kul i somras! Hörni, kom & ta en kaffe någondag? Så grillar vi hos er i sommar?

    Männen i mitt liv.

    Sist men inte minst vill jag ge en bamsekram till min älskade pappa. Du ska veta hur stolt din dotter är.

    Det stinker

    Varje gång vi öppnar ytterdörren är jag såååå nära på att dö. Jag vet inte vad kinesen gjort i lägenheten bredvid. Men det stinker lacknafta, färg eller något annat som man blir helt yr & får huvudvärk av. Att gå ut i trapphuset vilket jag gjort x antal ggr idag är olidligt, jag försöker att hålla andan i hissen 4 våningar ner. Men jag inser att om inte lukten dödar mig så kommer mitt frivilligga andningsuppehåll göra det. Om inte så lär jag nog få hjärnskador vilketsom.

    Proppmätt

    Niklas sa "det smakar som farmors". Med andra ord lyckades jag med maten. Wiiiie! Jag är proppmätt.

    Middagstajm


    Min hjortstek med morötter, lök & vitlök.

    Snart är maten klar. Potatisen kokar de sista minuterna, såsen ska tillagas & köttet ska vila en stund. Sprang precis till affären & handlade svartvinbärsgelé. Det är ju ett måste när man äter stek. Detta är det största projektet i matväg jag gett mig in på & jag har inte ens använt mig av recept. Har bara ringt mig personliga rådgivare vad gäller mat (mamsen). Hoppas verkligen det blir gott.


    Har dukat upp på vårt "köksbord" annars sitter vi alltid i soffan.


    Tummen upp!



    Supergott tuggummi. Citrus & mint.

    Vissa tycker att dom smakar rengöringsmedel. Jag undrar, har ni fel på smaklökarna?

    Men det tuggummi som är godast är helt klart spearmint.

    Hur mycket tycker du att en nedladdad låt är värd?

    46.7 % tycker att det borde vara gratis. & jag instämmer.

    Jag älskar min ledighet

    Vad skönt det är att vara ledig :) Har verkligen njutit av mina 3 lediga dagar nu. Det går inte att uppskatta ledigheten & att göra ingenting om man inte har ett jobb. Imorgon är det dags att jobba igen & jag ska minsann jobba hela helgen. Men ingen natt, yey. På söndag när jag slutat ska jag träffa Rebecka en sväng för lite uppdatering & sedan blir det Gossip Girl & Beck som alltid. Niklas farmor & farfar vill att jag ska komma & hjälpa dem med städningen. Det börjar bli lite svårt för dem. & jag som tycker det är ganska najs att städa nappade på erbjudandet. De hade frågat svärfar om det & jag kommer att få lite pengar som tack för hjälpen :) Det är aldrig fel med lite extra pengar. Måste bara försöka hitta någon ledig tid. Det är lite knepigt när man jobbar mest kvällar & nätter. Nu blir det en dusch minsann.

    Torsdag

    Inatt har jag drömt hemska mardrömmar. Jag hatar när de är så verkliga & när man är så förbannat rädd att man nästan dör. Klev upp för en timma sedan & har inget planerat  idag. Bortsett från att jag  ikväll ska laga hjortstek. Så jag måste ge mig ut på jakt efter en köttermometer, fast jag vet redan vem jag ska låna den av :) Sitter nu & småkikar lite i recept för att få lite inspiration till min matlagning. Det kommer nog bli gott.


    . . .


    Drömmar & visioner

    Tre kaffekoppar & några timmar senare är jag hemma igen. Dock illamående & skakis pga kaffe på fastande mage. Det var mycket trevligt iallafall, jag älskar den härliga kvinna som jobbade idag. Det blev mycket skratt & supergod tårta. Svärfar var också med. Nu väntar jag på falukorven i ugnen, min sambo ska göra moset :) Har hunnit med att prata med båda mina Jonnor i telefonen. Det är faktiskt kul att få oväntade samtal. Speciellt när det är från någon som har förmågan att göra en lycklig genom att bara prata en stund. Magi. Jag tror det är magi.

    Vi har börjar prata lite löst om att skaffa ny lya, men när vet vi inte alls. Jag känner att jag trivs här, det är mysigt, litet & så himla fint. Köket, väggen i vardagsrummet & badrummet har ju min händige man gjort. Tråkigt att det inte är insats, så att vi kunde tjänat en hacka på det fina när vi väl flyttar. Jag vill bo på norr. Det känns som jag hör hemma här. I mer än fem år har mitt andra hem varit på norr. & jag har bott här sedan augusti 07. Jag älskar närheten till allt. Affärerna på kunsgatan, restauranger, pizzerior, gångavståndet till stan & åbackarna! Skönt att min sambo också vill bo kvar här i krokarna. Jag hoppas att flyttandet dröjer, gärna flera år. För jag hatar att packa, bära & flyttstädningen. Dessutom är hissen här så liten av vi blir tvugna att bära ner säng & soffor. Puh! Jag har en önskan om att nästa lägenhet ska vara stor & luftig, ljust inredd med mycket vitt. Stora fönster & balkong i söderläge. Gärna mycket plats framför fönstrena i vardagsrummet så att alla växter får både plats & mycket solljus.


    . . .


    Ibland saknar jag kissmaja trots allt. Hon såg ut som en liten vildvittra.

    Onsdag

    Min telefon ringde tjugo över åtta, jag kunde inte annat än att stänga av den & somna om. Klev inte upp förrän två. Jag hatar att bli uppringd på sjuka tider. Jag menar, är man ledig är man inte vaken så tidigt! & man har ingen större lust att bli väckt heller. Så känner iallafall jag. Samtalet kom från jobbet & jag anar att det krisade. Men mina lediga dagar är nästan som heliga :) Visst om jag var schemalagd mer. Men att bli uppringd & bara springa dit känns inte som jag. Nu ska vi åka iväg & fira svärmor minsann. Ciao

    Bruce, min vän.

    Bruce skrev ett så fint inlägg om oss att jag bara måste länka. <3

    Långväga samtal

    I andra pausen av Navy CIS fick jag ett samtal från Saudi Arabien av Rebecka. Ni anar inte hur glad jag blev. Nu teve. Ciao

    Perfekt



    Vi är alla ständigt på jakt efter perfektion. Vilket jag tycker är sorgligt, för ni borde veta lika väl som jag att det bara är en illusion, det existerar inte. Trots min medvetenhet kan jag inte låta bli att sträva efter det, är det likadant för er? För mig kan det handla om att jag står framför spegeln & letar efter skavanker & drömmer om den perfekta kroppen. Som vi alla vet inte existerar ändå, för hur retuscherade är inte människorna vi ser i diverse tidningar? Det ger mig ändå hoppet om att jag kanske inte är så fel ändå. Trots det finns det alltid något man vill ändra på. Kanske känner även de finaste människorna så? Man är nog aldrig nöjd. Sedan dethär med relationer, både kärlek & vänskap. Jag vet att jag är en Fröken Svår, eller det var nog värre förr om jag ska vara ärlig. Jag är tacksam för min sambos tålamod med mig & allt som varit runtom. & det är inget jag talar högt om, det skulle vara total blottning. Det är väldigt känsligt. & jag har tackvare terapi kunnat lägga det bakom mig. Det är historia nu. Jag har blivit så stark & det beundrar jag migsjälv för. Att jag är ärrad på själen råder ingen tvekan om men jag låter det inte hindra mig. Jag har valt att omvandla motgångarna till erfarenhet istället. Nuförtiden gråter jag inte över gammalt. Jag låter det vara dåtid. & jag klarar av att prata om det utan att fälla tårar.

    Jag & min sambo har alltid stöttat varandra i motgångar, men det känns ändå som att jag står i skuld till honom för allt han gjort. Han är den typen som inte pratar eller gråter utan vänder taggarna utåt, vilket gör det så himla svårt ofta. Men jag har lärt mig att det inte är mig det är fel på & istället för att tjata när jag vet att han inte vill prata så ger jag honom utrymme. Om han vill prata så vet han att jag alltid finns. Det som gör mig frustrerad är att jag känner mig otillräcklig & överflödig på samma gång. Men jag vet att detta kommer ordna sig, det är snart över! Det är svårt att inte ta saker personligt när man lever så nära inpå varandra, vi är liksom en del av varandras vardag. & visst blir jag ledsen över vissa saker, men jag vet att min prins inte skulle såra mig medvetet. Han är så fin.

    Det som gör mig så stolt i skrivandets stund är att jag uppmärksammar vilken underbar person jag faktiskt blivit! Det är skillnad från i början från vårat förhållande. Om jag ska vara ärlig känns det lite som att jag letade bråk, för uppmärksamhetens skull. Jag vara en dramaqueen & jag visste att jag skulle få gråta ut i min älsklings famn. & försoningssexet var ju så underbart. Vi kunde tjafsa så mycket att vi tillslut inte visste vad det handlade om. Såhär i efterhand är det något vi kan skratta gott tillsammans åt. Vad barnsliga vi var. Vi har förändrats mycket tillsammans, på många olika vis. Vi har växt oss starka tillsammans! Jag har blvit mer vuxen, klok & starkare enligt min kära spegelbild.

    Nu över till vänskap. Jag har de finaste vännerna man kan ha. De kompletterar mig på olika vis & är helt oersättliga. De fyller en livsviktig funktion i mitt liv. & jag saknar dem så fort jag inte hör ifrån dem på en dag! & det är väl där problemet ligger. Jag vet att alla mina vänner har fullt upp med jobb, plugg, familj & barn. & trots att jag är upptagen själv kan jag inte låta bli att bli lite ledsen & ibland ta det personligt. Ibland känns det som att jag kanske inte är lika viktig för er som ni är för mig. Men när jag tänker lite längre så vet jag ju att det är så. Hormoner? Jag vet att jag är en väldigt känslig & sårbar människa & jag tar nog alltför mycket personligt. Det är något jag jobbar på, för min egen skull. Jag är en bit på väg, men jag ska i mål minsann.

    Bob tackar för uppmärksamheten :)



    Bob är med på sida nio i Veckorevyn!

    Skickade in denna bild på min stilige kattherre lite på skoj & han kom med. Bob bugar & bockar & tar emot beundrarbrev på epost - [email protected] ;) Haha ^^

    Yey

    Nu är jag klar med allt! Ska slänga mig i soffan & läsa VR. Om den inte är riktigt bra denna gång tänker jag säga upp prenumerationen. Jag tror våren är påväg, jag hörde fågelkvitter i söndags & det var riktigt vårkvitter! :) På tal om något helt annat så har jag hittat ett par skitsnygga skor till Niklas.

    Jag saknar dig bögjävel!


    . . .

    Jag har gått ur AF
    & bett alfakassan dra åthelvete.

    AF har aldrig någonsin hjälpt mig med någonting, om jag ska vara ärlig. De jobb jag har haft har jag på egen hand fixat, likaså min deltidstjänst på donken. Jag vet att det är mycket tackvare mitt CV som jag också fixat helt själv. Det känns bra onödigt attt tvingas lägga ner tid på att söka runt 10 jobb i månaden när man redan har ett. Det får liksom duga tillsvidare. Att söka jobb jag är intresserad av klarar jag helt utan AF´s hjälp! Sitter dagligen & kikar om det inte finns något med lite mer timmar, men det är som ni alla vet - ont om jobb. Det är det som gör mig så glad att jag har ett, trots att det innebär att jag & min sambo går om varandra, att det inte alltid finns tid till att träffa vänner & att jag får ONT. Det är bara att bita ihop. Jag har andra planer :)

    Drömmar

    Jag drömde en märklig dröm inatt. En sexdröm med blandade känslor, den var aningen weird. Fast det brukat mina drömmar vara. Typ inget sammanhang alls. I min dröm vaknade jag upp & loggade in på facebook där jag märkte att jag inte hade några vänner kvar förutom en kille, jag vet inte alls vem han är. Men jag kunde i drömmen läsa namnet i detalj, nu är det dock bortglömt. Det är synd att man inte sätter sig  skriver ner sådana detajler alltså. Jag vet inte om denne kille var boven i dramat eftersom jag aldrig haft honom på min facebook förut. Hursomhelst, jag drömde helsjuka grejer. Det kändes som att jag hade ett förspel & vaknade upp av att jag tror att jag sa "är du kåt?" till min sambo, då upptäckte jag att jag låg ensam i sängen. Undrar vad jag sysslar med i drömmmarnas land. :| HAHAHA

    Veronica Maggio




     
    Hon är grym, men  jag kanske är ensam om att tycka det?
    Dock minns jag på lagret då Håkan berättade att han lyssnade på henne, då tänkte jag mest PSYK!

    Jag hade hammaren beredd under kavajen när han kom ut i sidenscarf & sa Goddag.

    Vilken energi jag har idag, vart ifrån kom den? Jag tackar :) Har mycket att fixa med nu, vi får troligtvis besök ikväll av D & A. Min älskling är som tur är & tränar nu, annars hade han mest varit ivägen. Jag tycker om att städa, ensam. Han har nog ändå inte för avsikt att hjälpa mig. Här lyssnas det alltså på musik & dansas runt med moppen :) Men jag får mycket gjort ändå. Nu ska jag fortsätta. So long!


    Godmorgon

    Vaknade av att min stackars Bob ylade hjärtskärande, han var kelsjuk :) Det är svårt att behaga den katten, för han är inte som alla andra utan lite speciell. Han är sjukt kelsjuk men vill inte ligga i famnen eller på magen. Nej, det ska mysas på vardagsrumsbordet eller toalettgolvet. Han förföljer oss & stångar ner sin blöta näsa mellan våra tår. Jag tycker det är så äckligt att jag flera gånger när jag stått på ett ben & tagit på mig strumpa, har trillat baklänges. Haha ^^ Det han lever för är att kolla på pippi i fönstret eller leka med Niklas & sitt orangea sidenband. Jeppe är mer självständig, hon roar sig bäst själv med sina leksaksmöss, bollar, kvitton eller dammtussar :) & det är inte så krävande att kela med henne, för hon våldgästar såfort man satt sig eller lagt sig i soffan. Katter har verkligen olika personligheter. Nu ska jag dammsuga & skura golv. Ciao

    Och en dagens på mig.



    Snart är det dags att knalla till jobbet, 5 timmar idag. Skönt :) Sedan är jag ledig tisdag, onsdag & torsdag! Ska försöka träffa Jonna om hennes foglossningar inte är förjävliga. Annars får jag helt enkelt ta mig en promenad hem till henne? :) Det nya scehmat har kommit, Jacob lyssnade till att jag ville ha lite fler timmar. Fick 88h denna månad, om jag inte minns fel. Det är ju lite fler än vad jag är anställd på. Får se hur det blir sedan i april när mitt kontrakt går ut. Jag tror inte jag behöver oroa mig för att få gå iallafall & det känns skönt. Detta är garanterat inte mitt drömjobb, men jag är glad att jag har ett jobb så att jag kan betala räkningar osv. Det skulle vara underbart att få ett heltidsjobb så att man kan unna sig något också :) Fast jag känner mig lite kluven. Funderar på om jag inte ska söka en KY-utbildning till nästa år, den börjar i Januari. Jag tror att det är ganska lätt att få jobb inom det området. & så tror jag att det är bättre betalt än inom Hotell & Restaurangbranschen. Fast det är egentligen inte det som räknas. Jag vill ha ett arbete där jag känner att jag gör skillnad på något vis. Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te & försöka sortera mina tankar.

    BJÖRNTORE



    Hälsar till Saris.

    Tokarna :)










    Måndag.

    Ibland känns det som att min vän Jonna har ett sjätte sinne. Det kan gå typ tusen år innan vi får tag på varandra, men när jag behöver henne som mest så ringer hon - helt oväntat. Jag är så tacksam att jag har dig, pullan :) Det är så underbart att ha någon så förstående & omtänksam i sitt liv. Alla borde ha en Jonna.

    Jag vaknade för en stund sedan, eller rättare sagt. . jag nestämde mig för att det var dags att kliva upp. Jag tycker det är så skönt att sova & att bara ligga kvar i sängen & rula runt, försöka somna om. Det kanske är något fel på mig, jag försöker alltid att få lite extra tid för sömn. Snart är det dags att ta itu med disken & att knalla ner & kolla posten, men först ska jag klä på mig efter duschen. Det första jag gjorde när jag klev upp var att torka Bobspya. Jag förstår inte varför han måste spy jämt. Igår fick de små tokarna vara ute på taket i solskenet. Bob älskar det! Han rullade runtruntrunt, tillslut var han helt ihoptrasslad i kopplet. Nu ligger den lille token & glor på mig, han smyger hitåt, han säger iuäääääääh. Han vill ha mys. Ciao

    . . .

    Jag vill också ha sol & värme.

    Dags att klippa naglarna?


    Foto lånat.

    Denna kvinnas naglar var 8.5 meter långa tills hon råkade ut för en olycka. Läs artikeln här.

    Jag undrar typ. . hur torkar hon sig i röven?

    Tvättdag + promenad

    Nu har jag hämtat upp tvätten, ställde klockan eftersom jag blev sjukt trött efter våran promenad runt åbackarna. Slumrade till i någon timma :) Det var iskallt ute, det riktigt ilade i öronen. Men vi tog oss tappert runt hela åbackarna ändå.

    Åh :)

    Klarblå himmel & sol, det kan få vilken bitterfitta somhelst på bättre tankar. Jag vaknade på ett intte så mysigt sätt & blev totalt pissed-off. Men när jag tittade ut bestämde jag mig för att ta dagen med en klackspark. Det blir verkligen vad man gör det till. Man har möjligheten att själv påverka hur ens dag blir. Tror ni mig inte, så testa? Om ni någon dag vaknar upp & känner att dagen kommer gå åthelvete, intala er att det är fel & vips så blir dagen helt okej eller kanske till&med fantastisk. Nog om det :) Jag började precis att tvätta & jag vet inte hur jag har lyckats samla ihop kläder, lakan & sånt men det blev iallafall två blå ikeasäckar. Mygod. Det kommer aldrig få plats i vårt lilla torkrum & med andra ord inte hinna bli torrt. Men rent blir det iallafall. Jag får väl lov att hänga upp det lite överalllt i lägenheten.

    Igårkväll slog det mig vad tyst det var. Rebecka är den personen vars röst jag hör dagligen. Minst en gång, ibland sker väl undantag. Men nu är hon bortrest & kommer hem först om en vecka. Det känns sorgligt. Tyst & tomt.

    AHAHA

    Jennifer i Mia & Klara har så förbannat irriterande röst. & egentligen vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, men jag älskar deras humor. Hur sköna är inte  Mia & Klara? Görel är ju helt sjuk. "Hur kan du veta att du kan ha mig lös när du inte kopplar mig loss?"

    Nu kollar jag det avsnittet jag missat. Har du missat dem har du missat nåt.
    Kolla;
    Första avsnittet
    Andra avsnittet
    Tredje avsnittet


    Rebecka!

    Vad härligt att du är framme, hoppas resan gick bra. Lycka till med shejken! :) Vi ses såfort du landat i Sverige så får du uppdatera mig om arabvärlden. Saknar dig

    Ps. Om du hittar en rik shejkjävel, be honom om dubbla uppsättningar guld så att jag kan få lite blingbling ;) Haha

    Myskväll

    Jag ska äta chips nu :)

    Snowdogs :)

    Jag har precis kollat klart på filmen snowdogs som gick på teve. Jag sa till min sambo "jag älskar sånahära barnfilmer med lite äventyr i" Han svarade "Ida, det är en komedi". Okej, kanske var det en komedi, men självklart kunde jag inte låta bli att gråta. Vilken härlig & känslosam film. Eller så är det jag som är känslig, kanske på gränsen till överkänslig? Är fortfarande sjukt trött, så jag lär nog slå ihop tidigt idag. Efter ynka fyra timmars sömn känner man sig lite retard ;) Pratade med Jonnis förut, vi bestämde en fika i veckan. Äntligen!

    Är den inte mysig? :)

    Det handlar om fingertoppar
    och om händer som vill bo i varandra
    om att springa skrattande genom ösregn
    att gör fruktsallad och fläta ord
    och att dricka te tillsammans när nätterna förvandlas till morgon

    det handlar om tankeläsning
    och om smulpaj och bubbelskum
    om att gå i mörker och titta på stjärnor
    att inte behöva blunda för att våga få plats
    och att blåsa luft i varandras lungor tills bara skratt finns

    Det handlar om ögonskimmer
    och om glitter och såpbubblor
    om att ligga stilla och lyssna till varandras hjärtslag
    att tala samma språk och samma tystnad

    och att vara tryggt inlindade i stora luddiga närhetsfiltar

    det handlar om tvåsamhet som inte river sönder
    och om att minnas hur man andas

    om varmfamnar och enkelhet
    att gömma sej i tält av mjukhet tillsammans
    och att veta att &-tecknet mellan du & jag
    egentligen är ett bindestreck

    KÄRLEK


    Namn :D

    Vad jobbigt det börjar bli att skriva Emelie, det är nog fan det namnet som återkommer mest. Både vänner, bekanta & kollegor heter så. Tror att jag känner 5 stycken jävla Emelie nu. HAHA ^^ Så. . när jag skriver om Emelie i min blogg är det alltså inte om en & samma Emelie ;) Nu vet ni det. Jag har alltid varit ensam i skolan & på arbetsplatser om att heta Ida, men på jobbet finns det två till. Tralalallaa. Jag är sjukt trött & mår illa, men solen skiner i soffan så jag orkar inte ligga där.

    Killar kan faktiskt knulla varandra.

    Klockan sex imorse tog jag & Rebecka farväl på telefonen straxt innan hon skulle kliva på planet till Arman. Jag är inte det minsta avundsjuk. Sola lite från mig med, lova? Här skiner solen & när jag tittar ut kan jag inte låta bli att tro att det är sommar eller åtminstone vår, dock är det många minus ute. Det var ca -10 imorse när jag David & Ernst knallade hemåt efter lite frukost. Det var inte speciellt mycket folk, men fan vilket oväsen. Vad pinsamma & tragiska människor det finns. Speciellt de två killarna som låtsades vara gay & tillsammans, när jag frågade om de skulle betala var & en försig eller tillsammans. Anledningen till att jag frågar det är för att slippa extraarbetet när de beställt & sedan ska betala var & en. Ska man göra det, så beställer man fan en i taget. Killar kan faktiskt knulla varandra, vräkte de ur sig. & visst är jag medveten om det, jag har inget emot det alls. Men det är som med allt, man vill inte ha för mycket detaljer. Jag ser ofta i bilder, ibland blir det väldigt äckligt :p Dessutom blev Emelie uppraggad av en kille som envisades med att han ville bjuda henne på fika, jag vet inte hur länge han tjatade. Han var väl desperat eftersom alla hjärtans närmade sig? Otur för honom att Emelie är upptagen då. Hur många är det egentligen som är intresserad av att fölrja med någon alkoliserad människa hem när man jobbat? Det är väl en sak att fiska på krogen. Det börjar bli desperat när man fem i tre står & letar efter någon villig i garderoben. & sjukt är det när man försöker på stället man äter fyllemat, iallafall när det försöks bland de som arbetar.

    Åh :)



    Jag kan inte förneka att jag blev lite nykär i min sambo som dagen till ära väckte mig genom att kittla mig med denna underbara skapelse. Att jag sovit ynka fyra timmat? Det gör ingenting, jag är ledig :)

    Burr

    Jag lyckades somna, bara 2-3 timmar men ändå :) Fryser som fan nu. Funderar på en värmande dusch minsann innan det är dags att mitt i nattjäkeln göra sig iordning för några timmars arbete. Såhär två helger innan löning borde det inte vara lika mycket folk, eller?

    Jag är så trött

    att jag skulle kunna somna stående, tror jag. Men  nu ska jag ner en sväng på stan :)

    Okej, kära vänner.

    Jag har en påse MALACO Truly Juicy som ni kan få slåss om i alla hjärtans dag-present ;) Visst är jag snäll?

    Börja nu, om ni vill ha den dagen till ära. Att smöra duger också bra, jag menar om ni inte är våldsbenägna utan mer fredskämpar

    & ni har borrat små hål, försöker ta mina tankar

    På en sekund
    är Jag långt härifrån
    Jag mäter försprång i ljusår
    Jag är redan i mål
    & Jag ska borra ett hål
    ta tillbaks Mina tankar

    FÖR JAG HAR PRATAT MED ELVIS & RÖRT VID HANS HÅR







    Jag älskar att vara ensam hemma. Sitta & sjunga så högt jag bara kan, tills rösten spricker. Det gör mig så lycklig. Ja, jag är lycklig trots att jag mest av allt önskar mig en underbar sångröst & den önskan aldrig tycks slå in. Just nu är det Kent som går på repeat. Jag har vårkänslor & bara känner hur det bubblar i mig, fast jag är trött också. Iiiiiiiih!

    En superhjälte för DIG.


    Utan dina andetag



    & utan ett ljuuuuuuuuuuuuuuud, mitt hjärta i din hand.
    Har jag tappat bort mitt språk, det fastnar i ditt hår.

    Lillen


    Lika som bär? VAVAVAVAVA?

    Jag blev så himla glad när telefonen ringde & jag insåg att det var min älskade lillebror. Det var inte igår vi hördes, jag antar att vi är lika dåliga på att höra av oss. Jag ska bättra mig när jag laddat på min mobil. Lillen sa "varför svarar du Ida? Har du inte mitt nummer eller?" HAHA. Klart som fan jag har ditt nummer, det står LILLEN när det ringer :) Vi pratade i 45 minuter om precis allt & ingenting. Det känns alltid som att samtalsämnen aldrig tar slut då man inte hörts av på en evighet. Vad härligt det var att höra din röst älskade lillen, att få veta att du mår bra. Jag saknar dig.



    ^^

    Kanske är det för att det är fredag den trettonde som jag drar mig för att gå ut? ;) Även om det vore härligt att ha något att skylla på, så är det faktiskt inte så det är. Jag är bara trött & kanske lite lat. Eller mycket? Jag har kommit fram till att jag har en fobi. För hårbottnar. Jag hatar folk med benor så att hårbottnen verkligen syns. Det ser så äckligt ut. ^^

    Ankjävlar :)





    Det finns två vitingar i åbackarna i år. Jag vet inte varför, men jag älskar att titta på dessa jäklar.

    Mina tokstollar :)


    Här ligger Bob & psykar Niklas. Självklart vill han leka med sitt orangea sidenband.


    Bob ska alltid vara med på ett hörn.


    Jeppe njuter av solen :) Hon är så söt. Åh.

    Vad jag är lat.

    Efter att jag klätt på mig jacka & skor kände jag bara - nej jag orkar inte! Så jag stannade hemma. Den enda kraftansträngningen jag gjort idag var att jag tog trapporna ner för att hämta posten. Det var inte frivilligt utan berodde på att städarna ockupperade hissen. Att gå fem våningar i trappor räcker för mig. Känner mig inte kry. Är förkyld & sjukt trött. Ska slänga mig i soffan & läsa Buffé & Chic.

    Jag hatar att snarka

    Det är inte konstigt att jag är sjukt trött idag. Eller att jag är trött, vilken dag somhelst. Jag får aldrig sova en helt natt, ostörd. Om jag ligger i sovrummet blir jag störd av min sambos snarkande, men det har jag hittat en lösning på. Den stavas Bilsom. Dock har han inte uppmärksammat att det är skönast att sova ostört, så han använder inga hörselproppar. Det borde han verkligen när jag är förkyld, för då snarkar jag så att jag väcker migsjälv. Istället ligger han & hoppar i sängen eller knuffar & sparkar på mig. Om jag sover på soffan för att få mig lite sömn kommer han utsmygandes när jag precis somnat & kittlar mig under fötterna, för att han ska kolla på teve. Så förbannat frustrerande. Jag hatar att snarka, speciellt då jag väcker migsjälv med alla läten. Det är helsjukt. Jag ska jobba inatt så jag hinner förhoppningsvis somna till innan, annars vet jag inte hur jagska orka. Funderar just nu på att ta mig en liten promenad till solarieöarna, det skulle vara skönt med lite frisk luft & en liten promenad. Men framförallt fusksolen :) Så får det bli!

    Fredag den trettonde.

    Är ni skrockfulla?

    Om denna dag.

    Trots att jag inte sovit alls många timmar inatt & jobbat 8 timmar på det är jag pigg & har hur mycket energi somhelst. På hemvägen pratade jag med Rebecka som var påväg till solarieöarna. Helt plötsligt utbrister hon "är det du som går där framme?" Sen kunde ingen av oss sluta skratta åt det. Det var minsann lite komiskt, tyckte vi. Därefter försökte jag i säkert 15 minuter att få upp min brevlåda, det gick sådär. Sparkade & slog på den men inget hjälpte. Tillslut bestämde jag mig för att stoppa in fingrarna & lirka lite med det stora paketet som låg där. Inte fan kunde jag vänta med det. Efter mycket om & men fick jag upp brevlådan, yes! Ett paket från listerine med prover :) Sånt tycker jag är kul. Har hunnit med att slänga sopor & städa bajslådan. Snart ska jag ta mig en efterlängtad förbannat lång dusch. Sedan ska jag mumsa godis i soffan & läsa Chic. Dagen har gått riktigt fort & jag har skrattat så himla mycket. Speciellt åt tokstollarna Danne & Robin som stått & sjungit i köket. Väldigt högt dessutom. Haha ^^

    ModelHouse

    Hur seriöst är detta? Blufföretag? Jag tycker nog att AF borde kolla upp vilka de låter annonsera hos dem.

    Godmorgon solsken :)

    Inatt har det inte blivit många timmars sömn :) Men jag klagar inte, jag är ganska pigg ändå. Solen skiner & jag ska snart ta mig en liten promenad mot jobbet. Slutar kl 20. Då kommer jag nog vara helt slut iallafall. Vad jag älskar att vakna till solsken. Det har en sån positiv inverkan på humöret. Igår fick jag en biobiljett på posten, från gratisbio. Ni vet från detdär erbjudandet då det bara krävdes att man blev medlem på unibet. Snart får jag säkert pokersetet också, frågan är väl vad jag ska med det till? För inte spelar jag poker, jag spelar inget alls.

    Någon som vill börja träna med mig? :)

    Varför är blogg.se så segt?

    Åh! :) Äntligen hemma. Idag har det gått riktigt bra på jobbet. Jag hade samtal med Jacob om hur det har gått för mig hitills. Det var ett mycket givande samtal med massa feed-back. & jag tror inte jag behöver oroa mig för att få förlängt i april. Det känns skönt att veta. Palla vara arbetslös liksom. Tänk vad mycket några ord kan göra. Det kom in en man som bröt lite på finska, han berättade att han bodde i Finska Lappland & att detta var hans första besök här. Han var glad att han träffade mig på hans första Sverigebesök eftersom jag var en så fin & trevlig kvinna. Det var även en kvinna som sa till mig att jag är så himla gullig. & Kajsa tyckte att jag var så fin i håret! Sånt är så kul att höra. Det gjorde verkligen min dag :) Så tänk på det, var inte rädda för att säga "vad fin du är idag" till era kollegor eller något positivt til en främling, om de faller er in. Jag garanterar att de kommer att le hela dagen lång!


     

    Hade fått en kommentar från Johnny, han hade en gammal bild på mig i sin blogg. Den snodde jag såklart. Jag är inte helt säker på vilket år den är ifrån, men det är slutet av antingen 04 eller 05. Vi festade tilsammans efter julbordet vi haft på skolan. Då vi var utklädda med tomteluvor & dansade runt isgranen & folkbladet fotade oss. Jag tyckte det var himla kul att se en så gammal bild på mig & min sambo :) Han är ingen linslus direkt & därför har jag inte alls många foton av oss tillsammans. Så tack Johnny!


    Niklas & jag, lagom lulliga.

    Allergikatter


    Lånad.

    En sån katt som är till höger ska Rebecka köpa. Visst är den söt? ^^


    Lånad.



    Lånad.

    Vårkänslor.

    Vi går verkligen mot ljusare tider nu. Har ni lagt märke till hur tidigt det blir ljust på morgonen nu & hur länge det är ljust på kvällen? :) Jag & Rebecka hade vårkänslor när vi gick runt åbackarna igår. Vårkänslor, trots att det var isgata. Än har jag inte sett något riktigt tecken på vår, som någon ivrig blomma & jag har heller inte hört detdär våriga fågelkvittret. Men det kommer :) På något vis känns det ändå lättare att stiga upp när man vet att det snart är dags. För vår. & sedan sommar. Vad härligt det kommer att bli. Jag längtar som fan. Till brunbrända ben, grillning, sol & bad. & framförallt dendär härliga känslan av frihet man får på sommaren. Då alla bekymmer bara lättar & livet leker. Nu ska jag diska en sväng. Sedan vet jag inte hur mycket mer jag hinner innan det är dags för jobbet.

    Somewhere in between

    Ni vet väl alla att musik påverkar humöret? Om man är deppig eller lite låg väljer man oftast lite deppiga låtar. & det har väl inte direkt någon positiv effekt, men ibland är det skönt att bara släppa loss tårarna. Vad jag ville komma till var att jag läste att om man lyssnar på deppig musik & sedan avslutar med något riktigt glatt så påverkar det humöret & hur man känner sig, positivt. Testa! För mig funkar det :)


    Hur underbar är inte denna låt? Jag älskar hans röst. Sjung mig en godnattsång, baby :)




    En perfekt låt att avsluta med :)

    Put it in
    Check it baby, get it baby, check it baby, get it (work)
    Do it baby, do-do it baby get it (put it in)
    Check it baby, get it baby, check it baby, get it (work)
    Do it baby, do-do it baby get it (go hard)
    Check it baby, get it baby, check it baby, get it (work)
    Do it baby, do-do it baby get it
    Don't come around, keep on lettin me down
    You gotta get it all the way in, I wanna see you work

    JAG ÄLSKAR MUSIK!

    im gonna buy a gun and start a war, if you can tell me something worth fighting for



    Dagens låt: Coldplay - A Rush of Blood to the Head

    Promenad & fika

    Jag har nu samlat krafter :) Kilade på en promenad runt åbackarna med Rebecka, det var isgata nästan hela vägen. Undrar om vi fick rumpmuskeler när vi tvingades gå så spända? Efteråt bjöd Rebecka på fika på vårat mysfik. Mums vad gott det var. Vi snackade mest skit & ventilerade, det är skönt när det är gjort. Då har man liksom på något underligt vis lyckats rensa ur det som stör utan större ansträngning. Utan att ens ta tag i de små problemen. Märkligt. Vår el har kommit tillbaka nu, tack gud. Jag blev lite smått orolig för hur jag skulle roa mig ikväll/inatt annars. Förstår inte riktigt vad som hände eftersom alla andra i vårt hus hade el. Aja, jag är hursomhelst glad att ha den tillbaka. Imorgon ska jag börja jobba kl 15 istället för 16. De behövde folk. & en timma hit & dit gör inte så mycket. Jag är glad för att jag iallafall får chansen att dra in lite cash. Denna månad har jag bokat in mig 25 timmar mer. Härligt att det fanns så mycket ledig tid liksom. Hoppas det blir så fler månader :) Min sambo verkar fortfarande tycka att jag är en tönt efter mitt hysteriska raseri/gråt-utbrott tidigare idag. Jag tycker minsann att det är jag som borde vara sur. Men jag klandar inte den jäkeln, han har mycket att tänka på & jag älskar honom ändå. Han är trots allt lite charmig med sina bekymmersrynkor. Nej, hörni. Nu ska jag göra annat. OM jag får igång kameran bjussar jag på några ankbilder.

    Whattafakk

    Det finns en funktion på facebook där man får svara på frågor om sina vänner. Det är lite kul faktiskt. Dock kan jag inte sluta tänka på dessa två, som någon svarat om mig.

    Tror du att Ida har tittat på porrfilm? Ja.

    Tror du att Ida har haft sex i sina föräldrars säng? Ja.

    Jag har varken tittat på porrfilm eller haft sex i mina föräldras säng. Uäk.

    HAHAHA

    Oj, vad avklätt.


    Under detta söta bamseplåster är mitt hemska rivmärke som Bob & Niklas orsakat. Dumjävlar.

    Det blir säkert reaktioner på denna bild. Men det är såhär vi kommer att träffas i sommar om vi besöker samma strand. Skillnaden är bara att bomullshipsters byts mot bikinitrosor. No big deal. Hursomhelst, ni kan INTE klicka upp bilden :)

    Min stackars röv!

    Jag somnade inte förrän fyra & vaknade vid åttatiden. Pigg. Lyckades somna om efter en timma & vaknar klockan 12 igen av att min sambo kommer hem. Självklart ska han leka flygplan med Bob & kasta honom i sängen. Rakt på mig som ligger på sidan, utan täcke. Vart tror ni kattjäveln hamnar? Rakt på min nedredel av ena skinkan. Han satt in klon. Det gjorde ont som fan & jag kunde inta hålla tårarna tillbaka. Efter en stund forsar det blod. & vad gör man med ett sår som är större än ett bamseplåster? Jo, pysslar ihop två stycken & tvingar sambon klistra dit det på skinkan. Om jag strör lite salt & citron i mitt sår så har jag en perfekt scarfication. Ett minne för livet av en katt som troligen trodde han skulle falla ner för mounteverest om han inte kloade sig fast i min stackars skinka. Jag hoppas att det inte blir ett fult jävla ärr, för jag vill kunna gå i bikini i sommar.

    Natural Minerals Foundation



    Jag måste bara säga att jag är förtjust i min nya mineralfoundation i puderform från Max Factor.


    Detta googlade jag fram (om du är intresserad av att veta mer om produkten.)
    Revolutionerande formula som ger dig möjlighet att välja: mild, medium eller max täckning - med lika naturligt resultat! Det är som ultrafina partiklarna som ger dig möjligheten att välja hur täckande du vill ha din foundation. Mineralpudret ger dig en naturlig fräsch lyster och är samtidigt skonsam mot din hy eftersom den är både parfym - och oljefri.
    Med pudret kommer en extra mjuk 100 procentig naturlig borste av gethår inbyggd i förpackningen.


    Silkesmjuk foundation i puderform innehåller olika naturmineraler såsom:
    - kalciumsilikat (talgabsorberande)
    - zinkoxid (UV - reflekterande, anti - bakteriell)
    - mica (gör att huden strålar)
    - titaniumdioxid (bibehåller fukt och mjukgör)

    Berg&dalbana

    Mina besökare varierar något otroligt, men jag har mig själv att skylla de gånger ni sviker. Jag har så mycket annat att göra & ibland ingenting alls. Stundtals finns alltså ingen tid för bloggandet & vissa dagar har jag svårt att sätta ord på mina känslor eller så har jag helt enkelt inte gjort någonting som är värt att skriva. Ibland önskar jag att jag verkligen bloggade flitigt, för att inte svika er. Men så kommer det aldrig att bli, jag måste ta hand om migsjälv först :) Det är viktigast. Visst, jag har ibland önskat att jag vore en storbloggare & drog in cash bara för att blogga. Men jag har insett att det inte är så BARA. Vad jobbigt det måste vara för dem som måste blogga, för måsten är tråkiga. & det finns fan i mig dagar då man inte finner orden, av en eller annan anledning. Jag har slutat drömma, jag blir aldrig en storbloggare. För mig är det mest en hobby, ett tidsfördriv & ibland ett sätt att inte bli galen. För skrivande hjälper som terapi, trots att man inte alltid skriver i klarspråk utan mer i gåtor. Jag har altid älskat att skriva. Nog om det.

    Jag kom precis hem från jobbet, vi fick sluta en kvart tidigare. Det har varit sjukt lungt idag, underbart! Har bara hunnit med att smyga runt & försöka att sno mitt täcke från sovrummet & tvätta bort sminket, tyst  som en mus - för att inte väcka min sambo som ska upp om några timmar. Den senaste tiden har vi typ gått om varandra jämt. Det är lite tråkigt, men bara att bita ihop :) Jag är ledig lördag & söndag, då får vi passa på att hänga med varandra. Det är somsagt alla hjärtans dag på lördag. En förbannat överskattad dag. Nallar, choklad, älsklingskuponger & kort i förbannelse pryder varenda jäkla affär. Till&med mataffärer.

    Det är tragiskt att det ska behövas en dag för att uppvakta sin hjärtevän eller andra man håller kärt.
    Jag personligen blir lyckligare över spontana saker. Det tror jag de flesta blir faktiskt. Det blir sån hysteri över en jävla dag. Räcker det inte med julhysterin? Behöver vi verkligen en dag för att påminna de vi älskar om hur mycket vi faktiskt älskar dem? Jag tycker vi borde överösa varandra med kärlek vilken dag somhelst. & jag tycker så synd om alla singlar som sitter deppiga & känner sig ensammast i världen, bara för att det är alla hjärtans fucking dag!

    För mig som lever i ett förhållande är alla hjärtans dag inget speciellt alls. Jag vet att min sambo inte är speciellt förtjust i nallar eller annat krimskrams som finns att köpa. & jag blir inte ledsen om jag inte får ett fång rosor eller en chokladask. Visst skulle man kunna ta en romatisk middag, bara för att. Men jag gör det hellre någon annan dag, helt spontant, i ärlighetens namn. Varför ska det bli en sån stor grej för singlar, varför ska de behöva känna sig misslyckade? Nej, slopa alla hjärtans fucking dag! Mer kärlek varje dag.


    Jag har en bögkamera

    Som oftast vägrar fungera när jag vill det. Överföringen mellan kameran & datorn är cepe. Det är så förbannat frustrerande. Snart dags att kila mot jobbet. Bah, jag som ville få in en bild.

    Jag har beslutat mig för att skita fullständigt i alfakassan. Dom kan dra åthelvete. Jag börjar misstänka att allt detta strul beror på att de inte vill betala ut pengar, de kanske tar ut extra lön ellernåt? Det är inget som funkar som det ska där. Bögar. Punkt slut.

    Kaffetajm :)

    Igår kollade jag på Gossip Girl. Som jag längtat! Det är verkligen en serie i världsklass. & så blev det Beck också. Det var en klurig film minsann, jag hade inte den blekaste om vem mördaren var. Vilket oväntat slut liksom. Tragiskt. Jag älskar Beck, jag minns när jag var liten & allltid kollade på det med pappa. Här sitter jag & hostar nu, har massa slem i halsen & det smakar vidrigt. Infektion?



    Ska ta mig en kopp kaffe & en skorpa nu var det tänkt. Det låter så mysigt när man brygger i en såndära. Jonna, kom hit på kaffe nåndag? :) Min sambo är iväg & klipper sig, innan han gick utbrister han "JAG HATAR ATT GÅ TILL FRISÖREN, DET ÄR FAN VÄRRE ÄN TANDLÄKAREN!" Ja, så kan man väl också se på saken? Jag däremot tycker det är mysigt att bli ompyslad hos en frisör, speciellt när det är lite mer påkostat & man får håret tvättat & sådära. Dock har jag lite skräck för frisörspeglar, de gör en verkligen ful. Jag har aldrig kollat in i en frisörspegel & tänkt ´fan vad jag är snygg´. Aldrig.



    So long suckers

    Sol sol sol :)

    Nu är jag vaken. Sov lite förlänge & det är bara 2 timmar kvar tills jag ska kila mot jobbet. Vad det är skönt att sova. Jag verkligen älskar det. Men i min värld verkar det inte finnas något mellanting, jag har sömnproblem. Antingen kan jag inte sova alls & ligger vaken hela nätterna eller så sover jag på tok förlänge. Nej, nu ska jag sätta fart :) Ciao

    Godkväll.

    Det var ingen höjdare att jobba igår, med feber. Jag tvingade i mig panodildryck med svartvinbär & mentholsmak. Om det var hemskt? Ja. Det var sjukt mycket folk. Jag dog nästan. Ögon & näsa rinner fortfarande & inte blev det bättre nyss när min sambo tvingade mig att hacka lök. Jag ska alltid göra skitgörat när vi lagar mat tillsammans. Damn.Det känns inte som att jag har så mycket att skriva om faktiskt. Ska kila till soffan, äta lite & krya på mig :)

    Friskpiller?

    Jag har ingen lust med någonting känns det som. Soffan är inte skön, godiset är inte gott & det finns inget bra på teve. Sova kan jag inte nu & det är väl ingen idé, då somnar jag väl aldrig när jag kommer hem imorgonbitti. Det finns nog inget jag hatar mer än att vara sjuk. Bah. Finns det inget friskpiller? Det sjukaste är att jag kevt på skorpor idag & känner ändå inga hungerkänslor, tvingade i mig lite yoghurt nyss :) Skivade ner banan, äpple & kiwi. Mycket gott.

    Det finns ju ett program som heter pimp my ride. Varför finns det inget som heter pimp my hoe? :D Det borde Sara svara på. SVARA.

    []D [] []v[] []D

    Min vänskap till Jonna.

















    Jonna är en av de personen jag förvarar närmast mitt hjärta. En av mina bästa vänner, någonsin. Vi har bara känt varandra i ungefär 3 år, men det känns som mycket längre än så, som hela livet om jag ska vara ärlig. Nu vet jag inte hur jag skulle klara mig utan denna kloka kvinna, i mitt liv. För klok är hon, det är en av hennes bästa egenskaper. Jag uppskattar henne enormt mycket. Hon är den jag helst ringer då jag har problem & hon är inte den som smutskastar andra & håller med, utan som ett slag på käften ifrågasätter hon om jag är så himla perfekt själv & om jag verkligen inte gjort något & har del i det som hänt. Det är egentligen inte sådant man vill höra när man ringer uppriven till någon för tröst, men det är det nyttigaste & bästa att höra. Hon har aldrig sagt ett ont ord om någon, inte utan att denne person förtjänar det. Om jag ringt till henne & sagt att min sambo är en komplett idiot har hon aldrig hållit med & sagt något ont om honom. För hon vet det alla borde veta, att man förstorar & säger saker i ilsket tilstånd som man sedan inte menar. Vi lärde känna varandra när vi arbetade på skitföretaget Plint, där fann vi varandra bland kartonger & damm. & sedan dess har Jonna föralltid en speciell plats i mitt hjärta. Vi har haft så många underbara stunder tillsammans. Inte bara på jobbet, då vi gjorde den ena galenskapen efter den andra eller levde på snickers & ciggaretter. Det är så många gånger vi legat dubbelvikta av skratt. & det ser jag tillbaka på & kan inte låta bli att skratta. TOTO. Ö T H. Helgerna spenderade vi i min lägenhet förfestandes innan vi begav oss ut på palace för att dansa på scenen. Vintern 07 är en tid jag sent kommer glömma. Vi gick igenom så mycket tillsammans & stöttade varandra. Men samtidigt hade vi så fruktansvärt kul. Jag saknar det. Det är andra tider nu. Jonna är redan mamma åt en litet busfrö vid namn Engla som tycker att McDonaldsäpplen är blah & hon väntar tillökning i familjen :) Jag hoppas på en pojke, så att Robin inte bli ensam kille med tre kvinnor. Trots att det är annorlunda nu, trots att Jonna studerar & är en upptagen GRAVID mamma så vet jag att hon alltid skulle ställa upp för mig. Hon var den som tröstade mig för några månader sedan då jag råkade ut för det värsta som någonsin hänt i mitt liv. Det är jag så oerhört tacksam för, men det är bara en sak i mängden av de alla underbara saker denna unga kvinna gjort för mig. JAG ÄLSKAR DIG JONNA.




    Att duscha är skönt.

    Den enda gången man mår bra när man är sjuk är när man står i en alldeles för varm dusch, trots att man inte ska det. Detta är min andra vända in i duschen på bara några timmar, undrar hur många jag hinner med innan jag går till jobbet? ;) Min sambo ville slita med mig till bastun men jag kände att det nog inte var det bästa att utsätta sig för, såhär i efterhand ångrar jag mig lite. Det hade varit skönt, men jag har för mig att bakerier trivs bra i värme. Så jag hade kanske bara blivit sjukare? Åh, nu är han hemma igen. & självklart var kattjäklarna snabba som fan att smita ut i trapphuset. Nu ska jag klä på mig lite & slänga mig i soffan.

    . . .

    Kan någon vara vänlig & komma hit med alvedon eller panodil? Jag mår så fruktansvärt dåligt. Det ser ut som att jag gråter konstant. AHAHAHA. Undrar hur många ggr jag kommer att få höra det inatt? Eller att jag ser pårökt ut, som en idiot sa för ett tag sedan då jag hade ögoninflammation. Det är ganska normalt att vara röd i ögat när man har ögoninflammation. Är det vanligt att bara ena ögat blir rött om man är pårökt, VA? Svara mig någon som vet.

    Undrar om han hade någon jävla aning om hur han själv såg ut? Om han kollat sig i spegeln? Damn alltså. Trots att vi arbetar & inte har de sexigaste jobbarkläderna i världen så är vi tusen ggr snyggare än alla hemvändare. & då spelar det ingen roll om vi är sjuka, har ögoninflammation eller bara är sjukt trötta. För alkohol har en tendens att göra folk fula, faktiskt. Det kanske är pga att man inte riktigt bryr sig, att man bråkat & gråtit så att sminket runnit, att man dansat & har pärlor i pannan & tillråga på allt stinker SVETT.

    Tralalala. Nu ska jag diska minsann.

    Utmanad

    Jag har blivit utmanad av Jonna

    Regler;
    -gå in i mappen "mina bilder"
    -gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
    -släng upp bilden på mappen och skriv något om den
    -utmana sex andra personer och länka till dem.

    Men eftersom jag bara har EN mapp med bilder på datorn får det blir den sjätte bilden  i den enda mappen jag har.



    Okej, det här var ju inte så farligt :) En väldigt oskyldig bild på en lagom lullig ung kvinna efter ett par glas vin & några lakritsshots @ Rebeckas place för några helger sedan. Jag sitter vid Rebeckas data, letar musik & passar på att uppdatera bloggen. Senare blev det värre bilder men de har jag redan raderat minsann. Efter allt förfestande & fotograferande bar det av mot palace, om det var kul minns jag inte riktigt. Men jag antar det ;) Det bästa av allt var att jag slapp bli bakis. Thank God.

    Jag utmanar Emelie, Rebecka, Sara, Tessan, Johnny & Camilla

    Sjuk

    Jag är sjuk. Har sovit hela dagen, klev upp runt halv fem. Det är inte likt mig. Är helt genomförkyld & ögonen bara rinner. Jag hade tydligen snarkat som en galning inatt också. Känns inte lockande att knalla till jobbet inatt, men jag behöver pengarna. Får tänka att det bara är några få timmar & att det går snabbt. & det gör det ju också. Men att göra sig iordning för att bara jobba några ynka timmar känns ganska värdelöst.

    Jag är så lycklig

    GOSSIP GIRL börjar på söndag :) & jag är LEDIG varje jäkla söndag hela februari. Great! Åh. Jag har inte kommit någonstans, fastnade på msn. Tycker fruktansvärt synd om mig själv & det svider så förbannat under min näsa efter allt rivigt papper. Nu ska jag mysa i soffan minsann. So long

    Det är ingen vanlig dag

    för det är Jonnis födelsedag. HURRA HURRA HURRA! Saknar dig darling.



    BIG LOVE.

    Fredag

    Precis hemkommen från jobbet. Fifan vilken dag. Min näsa & ögonen rinner konstant hela tiden så det är inte lätt att vara effektiv. Damn, vad jag hatar snor alltså! Jag vänjer mig aldrig trots att jag nästan konstant är förkyld. Jag tänkte fortsätta beklaga mig. För jag har dessutom hemskt ont i nacke & skuldra. Jag står snart inte ut. Somebody save me! Satt mig här för att blogga bort några minuter medans jag dricker fanta. Snart är det dags för en efterlängtad dusch. Sedan tänkte jag ta tag i disken, om jag orkar. . Ciao

    Dagens ord:

    CRISPYPLUG

    Förklaring: Det är när man tar ett antal jordnötsringar och smular ner i en klick tandkräm för att sedan spruta in denna smet i ditt offers stjärtveck eller anal, när smeten sedan stelnat kommer den utsatte att få hiskeliga skavsår när denne börjar röra på sig.

    Från fittkramp.se som jag råkade googla fram. HAHA ^^

    Lyckorus

    Hur skön är inte denna version av Clocks? Jag blir lika lycklig varje gång jag hör den. Eufori.


    Trallala

    ♪♫


    Öronorgasm, eller vad?

    Makaroner.

    Jag somnade visst till med Jeppe på min mage! Så himla mysigt. Vaknade när min sambo klev innanför dörren. Jag känner mig hängig, har nyst konstant idag & nu rinner näsan som en kran. Bah. Kallt är det också men eftersom batterierna i vår väderstation är slut har jag ingen koll på hur många grader det är. Fick mig ett gott skratt nyss då min charmige Bob satte sig på vardagsrumsbordet & käkade Niklas torra makaroner från igår. Undrar vad som var så gott med dem? Nu ska jag stoppa papperstussar i näsan & be till högre makter om att skona mig från denna förkylning.

    Skitsnö

    Jag somnade till i soffan igår, hur länge jag sov vet jag inte riktigt. Min sambo väckte mig & vi gick tillsammans & la oss i sängen. Jag blev helt plötsligt pigg & bestämde mig för att gå & kolla teve igen. Powernap? HAHA. Nu är jag vaken iallafall. Har legat & snurrat runt i sängen flera timmar & inte behagat mig att gå upp eftersom snön gör mig deppig. Inatt klockan fyra snöade det massor, men det mesta hade dock smält bort redan nu. Jag förstår inte vitsen med snöblandat regn alltså. Gah. Sitter här & nyser som en galning, tror minsann att jag nyst minst 20 ggr snart. Ge mig vår. & sommar.

    Dogfight

    Mygod, utanför affären satt en liten trasselsudd helt ihoptrasslad i en skylt & halvt strypt av sitt egna koppel. Visst att det finns ont om platser att knyta sin hund på, men nog väljer man väl ett smartare ställe? (Det finns en bänk en bit bort tillexempel.) Detta upprörde såklart människorna som fann hunden & de trasslade bort honom & tog upp det lilla trasselsuddet i famnen & väntade tills matte kom. Hon tyckte uppenbarligen inte att dessa människor hade att göra med vart hon knöt sin hund & uppskattade inte att de stod där med stackaren i sin famn. Hunden var självklart uppriven. (Tänk att råka trassla in sig, inte reda ut det & panika.) Tänk om den trasslat sig & fått panik & strypt sig själv? Vad tragiskt det hade varit. Om hon hade hittat sin hund då hade hon säkerligen hoppats att någon gjort något. Sådana människor, helt utan hjärna, som inte ens kan ta till sin av kritik borde inte få vara djurägare! Om jag hade varit i hundägarens sits hade jag varit uppriven & klandrat migsjälv för händelsen. Hon tog hunden & vandrade därifrån. Inte konstigt att människor skrek IDIOT efter henne. Det hade jag med gjort om jag kommit några minuter tidigare & hittat vovven sådär.

    Nu ska jag äta korvslantar & makaroner med massa ketchup! Efterlyst, äntligen.

    Fan, vad jag är snygg.

    I min blogg får ni inte dagens outfits varenda dag. Varken min garderob eller ekonomi är så stor att jag skulle roa er med mitt utbud. Visst älskar jag kläder, men det finns saker som går före. Mitt intresse är heller inte så stort att jag skulle inrikta min blogg på dagens outfits. Dessutom tycker jag det börjar bli tröttsamt med bloggar där det inte skrivs något förutom DAGENS OUTFIT som överskrift & lite kort om vad kläderna kostar & vart de är inköpta. Ni kanske finns till för att inspirera, det är kanske det som är meningen? Men snart kommer jag se kopior av er överallt. 

    Jag minns någon klänning i somras som storbloggare skrev om, den hade alla tillslut. Vad sägs om att vara lite orginell? Varje dag träffar jag inte någon som vill ta kort på mig & jag känner inte alltid för att ta kort ur samma vinklar. Nog för att jag tycker om att fotografera mig själv, men ändå.

    & det kan hända att jag lägger upp samma bilder flera gånger. Mycket eftersom jag somsagt inte tar nya kort varenda dag. Det finns dagar då jag bara sitter i myskläder & helst undviker kameran. & vem slänger egentligen upp sådana bilder? Jag skulle då inte göra det. Inte för att jag photoshopar mina bilder, jag är inte haj på sånt, men nån måtta får det vara.

    Jag skulle aldrig lägga in en fulbild. Om jag har tio att välja mellan väljer jag självklart den som framhäver det bra. Den som jag kan titta på i timmar & tänka "Fan, vad jag är snygg!" Det är inte ofta man får till sådana kort minsann. Kanske om man kan photoshopa liegrann, men annars inte. Jag har tänkt på en sak. När man står vid spegeln & fixar till sig & kollar i spegeln samtidigt som man tar kortet så ser man alltid bra ut i spegeln, men kortet kan se ut lite hursom. Hur kommer det sig? Tänk om man skulle fastna i en grimars & tvingas se ut så resten av livet. Vad hemskt. Tänk om man skulle se ut så som det värsta kortet som någonsin tagits, föralltid. Damn.

    Här är några finbilder.

    Nej hörni, nu ska jag kila & köpa kattmat till mina monster. Ciao

    Tack för fikan :)

    Det var lika trevligt som alltid & det kändes som att samtalsämnen bara haglade. Vi måste försöka ses oftare ändå, även om det blivit oftare nu än förr. Det är som terapi att få träffa en vän & bara prata om allt mellan himmel & jord tills man får kramp i munnen. Nu har jag precis tagit mig en dusch, igen. Jag älskar att duscha. Dock gär inte min hud det. Den skriker nu efter bodylotion. & Bob skriker efter Niklas. Mygod vad den katten är pratglad. Det är bara lekalekaleka som existerar för honom & han ger sig inte heller.Vi har en riktig atlet till katt. Niklas har tränat honom så mycket att vi kan känna muskerna. Jag börjar ana en kampkatt. ^^ Han släpar nu omkring på sitt orangea sidenband i munnen & jamar hjärtskärande samtidigt. Det finns dock inget jag kan göra, för jag duger inte till lek. Tralalala.

    *HAHA

    Klockan är halv sex nu. Jag pratade med Emelie för en kvart sedan men jag har redan glömt bort om hon skulle ringa mig eller om vi skulle ses halv. Minnet är bra men kort. Oj nu ringer det.


    S WE CAN

    Jag kunde inte sluta skratta när jag för någon vecka sedan läste om Mona Sahlins cannabisblunder. Hon skulle citera Obama´s "Yes we can!" Men utropade "S WE CAN!" S skulle stå för Sverige eller Socialdemokrat. Det är bara det att Swecan är en organistaion. "En samlingsplats för cannabisentusiaster och en källa för korrekt och vetenskapligt förankrad fakta om växten."

    Nu kan man läsa allt, överallt - om detta blunder. Blandannat står förljande på deras egen hemsida;

    "Swecan tackar Mona Sahlin för hennes subtila sätt att marknadsföra swecan och kampen för en avveckling av förbudspolitiken. S we can har inget emot renommésnyltningen så länge hon fortsätter att följa den linje Thomas Bodström bekännde sig till innan han blev S-politiker. Det är ju allmänt känt att Mona, Thomas och inspirationskällan Barak Obama alla har personliga erfarenheter av att bruka cannabis och av att lyckats rätt hyggligt i tillvaron."

    HAHAHA! Att det ens blev en nyhet. Bara det är värt att skratta åt.

    :)

    Snart dags att fixa iordning mig, sitter fortfarande i myskläder :) Jag är trött, det känns som jag skulle kunna somna. Därför envisas jag med att sitta vid datan. Risken är för stor att jag somnar om jag lägger mig i soffan. & jag ska fika med Emelie om några timmar minsann.


    En onsdagjäkel

    Idag klev jag upp lagom till tvättiden, väl därenere hörde jag ett cykelstöd slå i backen & tänkte för mig själv - YES POSTEN! När jag kliver in i trapphuset från tvättstugan är min brevlåda öppen. Vilket idiot brevbärare egentligen. Tänk om någon hade hunnit stjäla min post? Det händer faktiskt att man får värdefulla saker på posten. Men nu hann jag iallafall före alla eventuella tjuvar. VR kom idag, yes. Jag känner att jag verkligen behöver den & det kommer alltid när behovet är som störst. Känner för lite tröstläsning. Allt som har med tröst att göra känner jag minsann för. Jag är så förbannat frustrerad på alfakassan. Denna jävla väntan & sedan blev det fel ändå. Det suger ^^ Jag har ont i min nacke & skuldra. Det känns liksom som att någon sena är för kort & drar hela tiden. Jag kan inte böja nacken bakåt & jag kan inte ta hakan mot bröstet. Tänk vad härligt det vore att hitta ett heltidsjobb som inte var fysiskt påfrestande! Jag hatar att ha ont liksom. & jag skulle vilja ha lite extrapengar att spendera på skitsaker :) Emelie ringde för en stund sedan, vi ska ta en fika ikväll. Nu ska jag ner i tvättstugan igen. So long

    Alfakassan.

    Jag förstår verkligen inte hur ni arbetar på alfakassan. Det är bara strul hela tiden. & ni gör fel. Har jag väntat sedan den 13 Oktober på 375:-? Wow, jag jublar! Förstår ni hur mycket frimärken faktiskt kostar när man är arbetslös, speciellt när man måste komplettera & skicka flera brev i veckan? Eller hur frustrerande det är när ni avslår ansökan pga kommunikationsproblem & man inte ens får en ursäkt - utan tvingas vänta i kön bland alla varslade, trots att man redan väntat tillräckligt många veckor? Nu har jag ett deltidsjobb & kan försörja mig, tack gud. Jag kan bara tänka mig hur jag hade känt om jag fortfarande var arbetslös & efter 4 månaders väntande på pengar får 375:-. Men rätt ska vara rätt & eftersom jag var HELT ARBETSLÖS i 16 dagar & anslöt mig borde jag få det utbetalat. 16 dagar a´320 kronor, det är ju alltid något. & betydligt mer än de ynka 375 jävla kronorna ni satt in på mitt konto. Ni borde minsann skilja på det & ersättningen från & med när jag fick mitt deltidsjobb.

    Ilska.

    Vad jag hatar alfakassan.

    Nej, ni får hitta en annan tjej.

    Vad gott jag sovit i soffan inatt. Kom hem senare än väntat eftersom vi låg lite efter, sedan glömde Vjolch att släppa av mig där hon skulle eftersom vi var mitt uppe i en diskussion. Det brukar bli så att jag sover på soffan när jag kommer hem mitt i natten, jag & min sambo har inte riktigt samma sovvanor iochmed mina udda tider. & jag vill inte att stackaren ska vakna när jag bökar ner mig i sängen :) Jag vaknade till solsken rakt i ansiktet & därför är jag nu på strålande humör. Igår var det ett gäng på typ 8 utländska killar som ville köpa mig. Vjolch sa "nej, ni får hitta en annan tjej!" HAHAHA. Jag har redan hunnit duscha & gett ktterna lite kärlek. Vad härligt att ha ett par timmar att bara göra ingenting på innan det är dags att knalla till jobbet. Ih. Vanligtvis brukar jag gå upp väldigt sent, men eftersom jag gick upp skapligt idag somnar jag säkert gott inatt när jag kommer hem. Eller vad tror ni?

    Måndag.






    Jag har upptäckt att Bob har "våfflad" päls under armarna. Så sött. Kan inte låta bli att le när jag kollar på de små liven. Ibland önskar jag att jag vore katt, så skönt att få ligga på ett värmegolv hela dagarna. Liksom bara ta dagen som den kommer :) & slippa vardagsbekymmer. Jag loggade in på mitt sceham förut & såg att det fanns massa tider att boka, dock gjorde jag inte det. En stund senare kommer ett sms där det står att det finns massa tider, då klickar jag mig in igen & alla är borta. Whattafakk!? Nu är det dags att diska minsann.

    Jag vill ha ett badkar.


    Godmorgon solsken!

    Aw! Om jag visste att solen lyste såhär mycket hade jag gått upp för flera timmar sedan & tagit en promenad. Men jag har legat & dragit mig i sängen tills nu. Om några timmar ska jag iväg till jobbet. John Blund har inte varit försiktig med sovpulver i mina ögon, jag ser typ inget. HAHAHA. Ciao

    Det roligaste igår

    var ändå på dansgolvet då min ena stay-up gav upp & hasade sig ner för benet. Jag dog av garv.

    Bilder






















    Lördagens bravader

    Jag packade ihop mina saker i en väska & begav mig ut i kylan för att möta upp Rebecka & Charlotte, vi tog spårvagnen eftersom vi var så lata. & eftersom det var kallt ute. Gjorde mig iordning hemma hos Rebecka & drack ett glas vitt under tiden. Vi lyssnade på musik, snackade skit & läste lite ur bla bla bla. Jag försökte tvinga någon att dricka lakritsshot med mig men det gick inget vidare, så jag fick dricka själv. Inte ur ett snapsglas, några sådana äger inte Rebecka, så det fick istället bli någon slags liten pytts. Egentligen, vad spelar det för roll vad man dricker ur? Jag minns inte hur länge vi var kvar hos Rebecka riktigt, jag minns attt det var kallt men det gick fort ner till palace. Kön var superlång trots att det inte var mycket folk alls där. Weird! Jag kände att om jag inte fick gå på toaletten skulle jag explodera ellernåt. Därför smet vi iväg från kön medan Charlotte stod kvar, jag sa att de bakom kommer bli sura & tro att vi trängs så att vi kommer få ställa oss sist. Men vi gjorde ett tappert försök, från ingenstans dyker en vakt upp & säger "kön är längst bak!" Jag förklarade att jag stått där  & han sa "nästa gång kan du göra oss uppmärksamma på att du ska gå iväg en stund men att du kommer tillbaka". Jag ifrågasatte det hela & sa "Så du menar att jag ska gå ur kön & fram till er & säga att jag ska minsann göra något så olagligt som att kissa i en buske, men jag är straxt tillbaka." Han lät mig stå kvar, kanske för att jag är så söt? Jag tycker det har blivit lite märkligt på palace men nu har jag ju somsagt inte varit ute på väldigt länge. Alla är på dansgolvet där nere, det var liksom helt smockat. & på dansgolvet uppe, där vi alltid förr dansade på scenen var vi ensamma igårkväll typ. Träffade på Linn & Sussie, gamla kollegor & det blev lite kramkalas. Hittade även min älskade Jonna efter mycket om & men.  Kramkalas som fan! Vi var inte ute speciellt länge utan bestämde att vi hade fått nog & vandrade drottninggatan till donken för lite fyllemat. Vad glad jag var att jag inte jobbade :) I kön stötte jag ihop med en lite högre uppsatt person från mitt förra jobb, han var skapligt dragen & väldigt underlig minsann. Tänker inte gå in på i detalj vad han yrade om här. HAHAHA. Jonnajävel kom till donken & vi kramades godnatt.  Sedan började färden hemåt, jag slängde av mig kläderna & la mig i soffan & kollade på Girls of the Playboy Mansion. Somnade gott & vaknade till en ny dag, en solig söndag! Åh. Ska straxt hoppa in i duschen & försöka vakna till liv. Sedan blir det nog minsann en fika. Jag hoppas det. Ciao

    RSS 2.0