Godkväll


Skorna. Den bilden är det enda jag kan bjuda på ikväll verkar det som. Blogg.se fuckar sig varenda gång jag ska lägga in bilder. Det suger! Men nu är jag hemma iallafall. Mätt & belåten. Även sjukt trött efter en heldag i solen. Jag är ganska brun, men inte nöjd. Ska på´t imorgon igen om vädret tillåter :)

Tisdag

En heldag i solen har det blivit för min del. Jag & Rebecka drog till ensjön, jag var packåsna såklart eftersom den jäkeln är bästa vän med krycksen ;) Vi hoppade av 113 i södertull & därifrån gick jag med en stor jäkla kylväska & massa annat skit. Bilder från dagen kommer senare, garanterat! Det blev en sväng till myrorna eftersom jag blev förälskad i ett par skor där för några dagar sedan. Ni får se dem också senare. Nu ska vi hoppa till affären & sedan upp till parken där vi ska dricka vodka & grilla. Fett najs alltså! Måste bara berätta att jag var busig & tog bilen utan Niklas tillåtelse. & jag krockade inte! Woho

Dagens låt


Minnen.

Har ni det bra i solen?

Jag har köpt en jättesöt väska för 10:-. Haha! Bild kommer senare. Kom precis hem från ensjön, dit jag & min sambo drog för några timmar sedan för att sola & bada lite. Han badade inte, jäkla badkruka - men jag gjorde det! Sjukt skönt. Riktigt varmt i vattnet faktiskt. Dit ska jag åka fler dagar. Nu väntar vi på att ugnen ska bli varm, det blir fiskgratäng med räk/vitvins-sås idag :) & om en stund ska tvätten hämtas upp.

Jag älskar mina monster

'



Vad är det för fel på blogg.se? Jag kan inte lägga upp fler bilder, det blir - bögsidan kan inte visas! Bah

Måndag

Jag kokade kaffe men kom snart på att något så hett inte är gott när det är varmt så jag nästan smälter bort. Därför la jag i massa isbitar & vips så hadej ag iskaffe i handen. Har ringt detdär hemska samtalet idag. Angående uppsägning. Men det gick bra. Ska dit på onsdag & skriva på papper. Vilken lättnad! Jag börjar somsagt studera i augusti. Har blivit antagen på en & reservplacerad  på en annan - så jag hoppas att många hoppar av! :$ Om inte är det jag som pendlar till Växjö, men det är som tur är bara några ggr om året. Yey! Idag har jag tvättstugan. Köpt ett nytt sköljmedel som var helt underbart. Jag älskar sköljmedel. Hur underbart är det inte med nytvättat som doftar underbart? Aw. Hunnit med att telefonera med mammi, Jonna & Rebecka också. & vinkat åt min sambo som kom åkandes i jobb-bilen. Annars försöker jag att vara så still som det går eftersom det är sjukt varmt! Vilken hetta. Känner lite för att slänga mig i parken & bättra på brännan, men jag vet inte. Återstår att se :) So long suckers

Jag & Ville


Better on the other side


Söndag

Gäsp! Vad trött jag är. Det tar faktiskt på krafterna att bara ligga still & sola. Dock hade jag idag väldigt svårt för att ligga still, var rastlös som få. & sjukt irriterad på att jag inte kunde sola ryggen. Lika bra att låta den vila eftersom den blev riktigt brun igår. Det sved liiite. Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Busat & myst med katterna, diskat massa gånger & ätit en sallad. Mums! Man är inte ens hungrig i denna hetta. Men äta bör man annars dör man?

Jo, igårkväll träffade jag Rebecka en sväng. Jag fick godis från taxfreen, yes! Så rart av henne :) Vi var en sväng på världens bar & skulle käka. Men de verkar bytt ägare & hela stället var annorlunda. SJUKT DÅLIG STÄMNING! Vi gick därifrån & var irriterade båda två. HAHA! :$


Bild-uppdatering


Titt! Alla tre äter tillsammans utan fräs & morr från Jeppes sida. + tvättning.


Bob sköter mammarollen klockrent. Här blir Ville tvättad.


Fontänvattenskålen (som rinner 20 minuter) var riktigt rolig.


Det trasiga sopsettet är sjukt kul att leka med.

Lördagkväll

Vad får man från en nervös ko?
- ekahsklim

HAHAHA

Jag har fortfarande inte kommit in i duschen. Ska på en liten promenad nu, posta några brev & handla lite. Men sedan ser jag fram emot en skön dusch innan Dextermaraton! Ska försöka hålla mig vaken till tre inatt, men det lär bli tufft eftersom jag gick upp vid nio redan. Om jag inte gör det för bekvämt för mig, kanske sitter upp så borde ögonen gå att hålla öppna ;)

Det är sommar & solen är så underbart härlig. Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva om, men jag gör det ändå - för sakens skull liksom. Ni får nöja er med värdelös uppdatering.

What

245 SIDVISNINGAR bara sådär :O What?! Men endast en bråkdel besökare. Märkligt.

Åh, jag känner mig liiite bränd. Solat i parken idag i 3-4 timmar. Solen tar verkligen. Damn vad jag blivit brun & fin. Imorgon ska jag passa på att sola igen eftersom vädret nästa vecka inte ska bli mycket att hurra för. Just nu kollar vi på det okända, kom precis hem efter en sväng med bilen. Inhandlat massa saker till katterna. Koppel, kattmynta + kattmyntaspray, "parfym" till kattlådan, klösbräda & bäbismat :) Därefter bar det av till Ö&B för lite kattsand, deo, gelé, sköljmedel & sånt. Sedan kurrade våra magar & vi hamnade på sibylla. & på hemvägen körde jag bakom en vrålsnygg ferrari :$ Straxt blir det en dusch & massa body lotion på min törstande hud. Ciao

Charmtrollet





Godkväll

Det blev inte många timmars sömn imorse när vi kom hem, så både jag & älskling har sovit några timmar nu på kvällen. Det tog emot när solen sken så vackert, men jag var ute en sväng tidgare idag. Låg & läste VR, lyssnade på musik & bara lapade sol. & det syns kan jag sova. Jag har en vit röv nu ;) Massa färg på axlar & rygg. Najs!

Hur mår ni kära läsare?
Jag är aningen seg & snurrig efter sömnbrist, men vem kan sova när man har ett litet knytte att stirra sig galen på? Aw, så söt han är. Hela tiden. När han sover, leker, äter. Han är till&med söt när han skiter & krattar som en galning i lådan. Jeppe är inte sådär överförtjust, hon fräser åt honom men ändå är hon sjukt nyfiken & ska fram & nosa på honom. & de kan sova en bit ifrån varandra också, så detta ska nog bli bra :) Han är ju en främling med massa främmande lukter av andra människor, katter & hundar - klart Jeppe är på sin vakt då. Dock blev vi lite chockade över Bobs beteénde, för han har tagit på sig rollen som mamma. Han följer efter den lille & tvättar honom. Vilken karl han är! ;) Lillkissen hoppade upp mig mig & rakt ner i min tallrik när vi käkade. Han var helförtjust i fiskpinnar & även den kalla såsen, vilken knasboll.

Ha en fin fredag!


Vi har skaffat bäbis


. . . Vi fick med oss detta charmtroll hem. Niklas blev tokförälskad. Jag med. <3
Niklas döpte den lille till Ville. & nu har vi tre kattjäklar :D

Uppdatering från gårdagen

Vad jag varit off då. Inte så konstigt. Begav mig ut skapligt i parken igår & lapade sol, pappa ringer & jag ser honom i parken så vi snackade lite skit tills det var dags för avfärd. Vi skulle en sväng till Blacka för att träffa Lillen & bada i Mårn :) Jag tog mig ett dopp men Niklas var en badkruka! ^^ Efter några timmar där åkte vi till mamma som inte var hemma så då blev det ett promenad för att hämta hundarna & sedan fick jag kolla på när Niklas & Robin spelade crossspel på x-box. Magen började kurra ordentligt, då blev det en Marinara på domino. Grabbarna drack cider & öl :) När vi var mätta & belåtna blev det inhandling av groggvirke & bort till Sågvägen igen. Där blev vi kvar till klockan två inatt.


Bildbevis


Årets första dopp

Vilken underbart dag! Jag klev upp tidigare än vanligt & käkade lite frukost innan Jonna kom & hämtade upp mig. Vi åkte en sväng ner mot stan för att J skulle göra ett ärende, sedan hem till hennes trädgård för att invänta storasyster Sofia. Sedan bar det av till Ågelsjön & årets första dopp stod Elliot för. Så himla söt var han när han simmade i luften :) Jonna & jag var sist i. Det var sjukt kallt! Så det blev bara ett snabbdopp. Dock finns det bildbevis. Efter några timmar där svek solen oss & vi åkte hem till Jonna där hon fixade en asgod sen lunch. Köttfärssås & snurrmakaroner. Jag tror att jag fått färg men eftersom jag inte blir röd utan brun så syns det inte speciellt mycket förrän jag är pepparkaka & det ska jag bli. Det känns som jag har tusen saker att fixa med här hemma. Plockar lite här & var. Skulle behöva dra ett varv med dammsugaren. & duscha! Det ser jag fram emot så grymt mycket. På återseénde

Bilder


Hur lagligt är det på en skala att köra vattenskoter utanför palace?


Vi som skuggfigurer & jag med massa soooool


Rebeckas fötter & kryckor + mina bruna ben

Tisdagkväll

Jag känner mig varm, nästan febrig. Kanske har överkonsumerat solen idag? Rebecka & jag låg på en rutig blå filt i parken & åt mjukglass med saltlakrits-strössel, i solskenet. Aw, så sjukt mysigt! Det var så skönt att vara barfota i gräset & gosa runt med fötterna & få blommor mellan tårna. Nu är jag hemma & ska straxt hugga in på chipspåsen som står på bordet & ser äckligt lockande ut.

Jag vill åka till kolmården & se apungen! & jag vill åka till Grönalund & springa i lustiga huset. & så vill jag åka till Maria & dricka rosé på piren :)

Om jag säger upp mig, när får jag min semsterlön då? Om jag säger upp mig nu i juni, får jag den i juli då eller måste jag vänta till i Augusti? Någon som vet? Jag har noll koll på sånt. Men vilken enorm lättnad jag känner nu när jag vet att det är slut mellan mig & mcd. Jag behöver inte gå tillbaka. Nästa vecka ska jag minsann säga upp mig :)


Tisdag

Nu blir det parkmys med Rebecka & hennes kryckor :)

Sol & bad

Idag har jag solat & badat. På badhuset, fast utomhus såklart. För min del blev det mest solande. Pallade bara 2 längder innan jag trodde jag skulle sjunka som en fet säl. & så träffade jag Alex, så jag hade en ursäkt till att inte simma mer ;) HAHAHA! Vackert väder idag men jag gillar inte domdär molnen :S & ingen färg har jag fått heller. Lite surt. Om det är fint imorgon ska jag pressa. Ciao

Grattis till mig

Jag börjar studera i Augusti.

Nu behöver jag er hjälp

Jag är helt vilse. Har varit inne på sj´s hemsida, där är det dock snordyrt att boka resa. Så min tanke var ifall det inte finns något bussbolag som kör relativt billigt till Växjö? Från Norrköping till Växjö. Jag har ingen koll, är helt lost. Så jag vore tacksam för all hjälp & tips jag kan få :)

<3

Kärlek


. . .

Jag har tatuerat mig, eller det är min sambo som gjort det. En söt kuk på röven. Rosa & blå är den. & vägrar att gå bort i duschen.

Nackspärr?

Jag vaknade av ett knak i min nacke & en förjävlig smärta på det. Lyckat! Nu känner jag mig skapligt handikappad som inte kan kolla åt höger, vänster eller upp & ner. Lite fint väder är det ju iallafall & det är ju alltid en tröst :) Ni har väl inte missat att sommaren kommer imorgon? Det sägs det på nyheterna. & jag hoppas.

Lördag




Vi åkte till landet igår, det var sjukt underbart! Så grönt det var, vilka underbara dofter & blommornas vackra färger. Aw. Jag fixade sill & potatis som jag & älskling smaskade i oss medans Ove var & fixade "långbord". Sedan var det dags att gå ner mot vägen & grilla. Vädret var ju fint till en början, men sedan kom regnet ändå. Vi trängdes under ett parasoll säkert 15 stycken & när regnet blev förjävligt begav vi oss genom skogen upp till Ove & riktigt tak. Vi var hemma halv två & jag var sjukt trött i huvudet efter allt tjat hit & dit. Vad jobbiga fulla människor är - när man är nykter själv. Jag hade ändå en trevlig kväll & min älskling var så snäll & värmde mig som satt & frös som en galning :)

Glad midsommar!

Jag svarar på kommentarer en annan dag. Nu har jag fullt upp med att hitta kläder & sånt. Sedan bär det av till landet by CAR. Yes, jag ska köra. Jag känner mig lite vimmelkantig & jag mådde illa hela dagen igår - men jag känner ändå att jag klarar fan detta! Tack alla fina människor för att ni tror på mig :) KÄRLEK


Det kliar i fingrarna typ

Jag har faktiskt googlat reda på att det kommer en ny säsong av Dexter, men när den kommer att sändas i Sverige har jag inte en aning om. Det är ju alltid något att se fram emot, yey! Idag var det en man som frågade mig "är jag inte söt?" jag trodde jag hörde fel & sa "va?" MEN jag hörde inte fel, så jag gick vidare. Då skriker han "jag måste spegla mig, för jag är så söt". Då fick jag mig faktiskt ett gott skratt. Jag skrattade på hans bekostnad. Han var minsann ingen skönhet. Rund & flint. Men vad härligt - att han fick mig att skratta ändå.

För några timmar sedan påbörjade jag ett projekt. Att skruva isär katternas enorma klös-ställning för att montera ihop den på annat vis. Men jag blev tokförbannad när det inte fungerade som jag ville. Det slutade med att jag råkade ha sönder en skruvgrej. Så jag monterade vackert ihop en mini klösis & kastade restan i vår klädkammare. Har inget tålamod med sånt skit. Varför skulle jag ens försöka mig på det? Bah

Vad ska ni göra på midsommar? Själv blir jag nykter. Inte mig emot. Hade planerat det så faktiskt. Får se om jag klarar av att köra bil med de piller jag ska ta. Skönt att ha bilen, kunna åka när man vill. Slippa vänta på bussar. Jag hatar kollektivtrafik. Speciellt att åka ensam. ALLTID ska det sätta sig någon äcklig person bredvid mig. Varför? Dessutom har jag varit med om endel underliga saker under mina bussturer. Som mannen förra sommaren som sprakade mig & kallade mig aphora. Gå & dränk dig, din aphora skrek han över hela bussen. Jag hade lust att slå honom, men jag gjorde ingenting. En annan gång, när jag fortfarande bodde hemma var det en sjuk kille som hotade att skjuta mig med gevär & han kallade mig också hora. Jag var så sjukt rädd, båda gångerna. Undrar varför vissa människor tar sig friheter att vräka ur sig sånt, helt oprovocerat?

Åh, nu ska jag mysa med Gäddan :)

Dagens


Dagens outfit, då jag tvingades uträtta några ärenden.


Dagens frukost, en fårostsallad från fräcka som jag tog med mig hem.


Dagens kvällsmat, Chicken Bontana från Texas som min sambo bjöd på :)


Dagens tvångsmys, Jeppe vill inte bli mordhållen & tvångskramad :|


Dagens ljus i tunneln, Bob mitt lille knytte som alltid har lustigheter för sig.

Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg

Jag har sån lust att kolla på Dexter. Hur bra var inte det programmet? Aw. Varför kunde de liksom inte göra en fortsättning? Jag är helt tom i huvudet. Sitter ensam hemma & bara gör ingenting. Funderar på att bädda ner mig i soffan.

Jag tror seriöst att jag tar en paus från bloggandet nu. Det finns inget kul att skriva om när dagarna ser likadana ut. & jag vill helt enkelt inte blotta mig mer än jag redan gjort. Jag är fortfarande sjukskriven. Läkaren förlängde den till den 29 juli. Jag borde kanske känna mig lättad, men jag känner mig mest värdelös över att inte orka med vardagen.

Frågan är hur länge jag håller mig borta från bloggen utan att det kliar i fingrarna. För det är ju ändå min blogg. Tycker ni inte om den är det ju bara att stänga ner. Jag vet inte. Nu pausar jag.

Godnatt

Jag fick en hjärtattack nyss när en ynklig nattfjäril flög förbi mig. Bara vetskapen om att det äcklet är i samma lägenhet som mig får mig att rysa av obehag. Är dom inte som håriga spindlar som flyger omkring? Tycker jämförelsen är ganska bra ändå. Pratat med Rebecka i en evighet känns det som. Om allt mellan himmel & jord. Om hennes stackars ben, men mest om mig. Jag är kanske egoistisk? Men det känns så skönt att ringa någon & få lätta på mitt hjärta. För att sedan glida in på lite roligare samtalsämnen. Det känns som en paus. Jeppe har varit dum katt idag. Hon ville bita Niklas. Då skrattade jag faktiskt. För hur söt är inte min sambo när han är putt? :D

ÅH

Hur bra var inte DH? & hur ska jag kunna vänta till i höst?

Uppdatering

Hur många gånger ska jag besluta mig för att ta en paus? Jag klarar liksom inte av det. Men jag klarar inte av att välja orden & hålla masken heller. Det känns som jag går sönder. Förut begav jag mig ut, min tanke var åbackarna. Men benen tog mig inte längre än till en parkbänk vid fontänen bakom sibylla. Där satt jag & beundrade en sjukt vacker regnbåge.

Jag vill bara vara ifred, men samtidigt vill jag inte vara ensam. Den senaste timman har jag suttit helt apatisk & stirrat ut genom fönstret. Det blir inte bättre. Jag ser ingen utväg. Jag börjar fundera på antidepressiva, men samtidigt är jag så EMOT det. Det är så mycket biverkningar & risk för att bli beroende. & vad händer när man slutar, är man tillbaka på ruta ett ´då? För man har väl knappast tagit itu med problemet - utan bara skjutit det åt sidan?

I lördags hade jag kul. Det var ett undantag. För de senaste 5 veckorna har inte gått i gråskala, de har varit kolsvarta. Trots solsken ser jag ingen ljusglimt som kan ta mig på rätt spår. Det är skrämmande. Men somsagt, i lördags lyckades jag släppa allt i några timmar. Dagen efter mådde jag sämre än någonsin. Kanske kom ångesten, oron & alla tankar ikapp? Nu vet jag iallafall att de som flyr med hjälp av alkohol INTE gör sigsjälva en tjänst. För allt kommer ikapp ändå.
 
Jag varnade Rebecka många gånger att jag kanske backar ur i sista sekunden, det har blivit så alltför ofta den senaste tiden. Men jag klarade av att gå på kalas :) & jag ville göra det för Rebeckas skull, annars hade jag haft dåligt samvete över att svika en av mina bästa vänner på hennes födelsedag. Dåligt samvete finns det andra som borde ha! Som inte ens förmår sig att gratulera! Rebeckas godhet både räcker & blir över. Utan att nämna några namn, det finns vissa som absolut inte förtjänar den. Som borde fara åt skogen om jag får säga det själv!

Många tappra försök har jag gjort att sätta ord på mina känslor. Min sambo frågar "hur känns det?" & jag vet inte. Jag vet bara att jag aldrig någonsin mått såhär & att jag inte önskar min värsta fiende det ens. Det är svårt att förklara något man inte själv förstår. Jag har tänkt i evigheter på VARFÖR jag mår såhär, men jag vet inte. Visste jag det hade det kanske varit lättare? Jag känner mig så ensam & oförstådd, för när det handlar om psykisk ohälsa så pratar man inte om det.

Vad är lite omtanke värt?

Jag drar en djup suck. En till. & en till. Om jag ska vara ärlig har jag nog suckat mig genom hela denna dag. Det känns som en tung sten i mitt bröst. Jag går ett varv i lägenheten. Tar tag i diskborsten, men nej det var inget kul. Jag plockar lite bland papper & skit, men det blir bara stökigare än det redan var. Jag lägger mig i soffan, det var sjukt obekvämt. Jag sätter mig, testar igen, provar en annan ställning - inget är skönt. Inget är bekvämt. Allt känns som en lång jävla suck. Kan någon spola fram tiden? Helst till den dagen då antagningebeskeden dimper ner. Jag vill ha min dödsdom nu. Det är bara plågsamt att vänta.

Nu ska jag ut på en promenad, jag ska till Barbro & lätta på mitt hjärta.Sedan funderar jag på att ta en promenad i åbackarna, men hur det blir med den saken vet jag inte. Jag kanske helt enkelt inte har någon ork eller lust sedan. Kanske går jag bara hem & lägger mig på soffan för att invänta posten imorgon. Jag vet inte.

Ingen. Inte en enda av mina kollegor har frågat hur jag mår, varför jag inte är på jobbet. Ingen har gjort den minsta ansträngning. Det får mig att undra, är jag redan bortglömd? Eller, VET de redan allt de inte borde veta? Har någon öppnat käften & skvallrat? Det förvånar mig inte. Såvitt jag vet är många där världsmästare på skitsnack. Alla tankar & funderingar gör mig galen snart. & min kropp skriker bara mer för varje dag som går - håll dig borta därifrån.


Jag är trött. Sover fortfarande inget bra. Jag försöker att vara snäll & glad. Men ibland brister det. Masken faller av. Det är jobbigt att må dåligt i själen.


Meh

Ingen post alls till mig idag. Vad är detta? :O Solen skiner iallafall.


JONNA?!

Papaaaaaarazzii


Jag tog kort på Jenni i smyg.

Måndag

Åh. Jag & Jonna har varit ute med Elliot. & hur söt är inte han då? :$ AW! Jag blev kär. Vi tog en sväng till maxi också för att kolla rean, men den sög. Annars vet jag inte riktigt vad jag gjort idag. Diskat tusen gånger iallafall. & ätit god mat. Grillad kyckling med potatisgratäng, baguette & tzatsiki. ÄBTLIGEN! :) Härnäst väntar efterrätt. Gino igen. Så sjukt gott.

Tänk om

- jag inte blir antagen till någon skola! Då dör jag. Jag kommer gå under totalt. Ljuset i tunneln, min räddning för att bryta den onda cirkeln är att göra något helt annat. Slippa jobba nätter. Ha sömnstörningar & inga rutiner alls. Ni måste hålla tummarna för mig. Mitt liv hänger på en skör tråd just nu. Jag går som på nålar. Posten har somsagt redan varit här idag. Det blev inga glädjande besked, brevet jag fick hade jag inte ens förväntat mig. 4 antagningsbesked kvar. 3 stycken denna vecka. Åh åh åh. Hoppas alla kommer redan imorgon. Orka gå & vänta! Jag känner mig som ett vrak. Sover fortfarande inte bra. Magen krånglar. & mat försöker jag pilla i mig så gott det går. Hm. Allt är upp & ner, hela tiden - som en jäkla berg & dalbana.

Det nya schemat ligger uppe & det var som ett hårt knytnävslag rakt i magen eller som en hård jävla käftsmäll. BARA nätter. Tack. Tack som fan. För det behöver ju jag. Nej, det går inte längre. Jag har mina planer. Men allt hänger på antagningsbeskedet! Om jag har tur. Om gud är på min sida. . så kommer jag in, då kan jag säga upp mig redan på måndag. Men det känns som en lång jäkla resa att behöva jobba nätter uppsägningstiden ut. Jag blir galen. Har varit hemma i 21 dagar nu. Jag borde må bättre, men jag gör inte det. Det är som en klump i magen. Hela min kropp skriker - GÅ INTE TILLBAKA DIT! Varje gång jag tänker på jobbet & dendär jäkla stressen får jag ångest.

Imorgon ska jag till B. Jag måste berätta exakt hur jag känner. Hur mycket jag tänkt sedan förra veckan & hur dåligt jag mått. På onsdag ska jag på återbesök hos läkaren. Varför vet jag inte. Men jag måste stå på mig & berätta även för henne att jag fortfarande mår så sjukt dåligt. Jag känner inte igen migsjälv. Det gör inte min stackars sambo heller. Aw. Så fin han är min prins. Men en jäkla nörd som inte låter mig har kvar taggarna på facebook. Bah

Första beskedet.

Jag fick ett stort kuvert på posten idag. Det var ifrån den utbildningen som jag aldrig kallades till intervju.

"Tack för din ansökan. Bla bla bla. Av dessa sökande kan vi erbjuda 24 studenter plats. Du har tyvärr inte kommit med bland dessa. Bla bla bla. Reservlista. Vid återbud kommer vi att kalla reserv, ofta med kort varsel. Bla bla bla. Jag hoppas då få återkomma till dig för att höra efter om du fortfarande önskar en plats på utbildningen."

Då har jag fått mitt första besked. 4 kvar :)

En oförglömlig kväll


Charlotte, Rebecka & Carina



Rebecka, Charlotte & jag


Charlotte, jag & Rebecka - värsta snygga poserna!


Rebecka & jag i snygghattarna från Oman


Jag med mystofflor & jag som bara sitter där?


MIN FINA MAN. Världens bästa! <3


Jag spexar ;)


Rebecka & jag igen med snygghattarna. Vilka kinder jag har? FETTO



Jag, Rebecka & Charlotte - lagom runda under fötterna



Min SNYGGA man & jag gosar lite



Jag & Rebecka - kramkalas!



En snygg pose ;)


Jag tvingar mig på min snygging



PUSSPUSS


Det var en mås med fult backslick!

Inatt ringde jag till Sara. & såhär var vår konversation. HAHAHAHAHA


Ohmygod

Såhär dåligt har jag aldrig någonsin mått. & trots en kul kväll känner jag såhär i efterhand. Aldrig igen! Det är inte värt det. Egentligen tycker jag inte att jag drack speciellt mycket men det tyckte uppenbarligen min lilla kropp. Jag kom hem halv sex imorse. Efter att ha gått barfota. & jag stod bra länge ute i regnet & väntade på  en jävla taxi med bår i. Rebecka ramlade & hennes knä gick sönder. :S Jag sov & sov & sov & sov. Klockan 21 nu ikväll steg jag upp. Då kunde jag gå rakt utan att känna mig illamående. Men huvudvärken dödar mig snart. Åh :( Jag känner att jag inte orkar blogga just nu. Måste försöka bli människa. På midsommar kör jag på NYKTERT. Alkohol är ett jävla gift!

Idag har jag en snygg-dag




Lördag

Nu har jag varit en sväng på stan & handlat lite dricka inför kvällen :) Vi ska på barnkalas hos Rebecka som fyller år idag! Jag hade önskat saft & bullar, partyhattar, ballonger, jirlanger & lek. Men det verkar inte som min önskan slår in. Istället ska vi skåla i alkoholhaltiga drycker & sjunga ja må hon leva så att Rebecka skämms! Visst är jag en snäll vän? Försökte hitta något litet till henne & det var inte det lättaste. Jag älskar att köpa presenter till människor, men då ska det vara spontant, saken ska skrika "KÖP MIG". Det ska liksom vara klockrent. Som ni förstår hittade jag inget bra, men jag ville inte komma tomhänt. & egentligen ska man väl inte berätta i förväg vad man köpt & man ska väl inte lämna prislapp kvar? Jag avslöjar allt. Jag har köpt en neongrön dildo. Blev du glad nu Rebecka? HAHAHA! ^^ Det är nog dags för mig att ta tag i hemmet. Disken gör mig illamående. & min jävla sambo får ta & kliva upp NU!

Glöm inte:
Kamera
Dildon
Alkohol
& migsjälv

Remember me


HAHAHA

Jag kan inte gå på Rebeckas birthdayparty idag eftersom jag kommer vara fulast där.

Om livet, döden & orättvisor

Jag har svårt att förstå mig på alla orättvisor som existerar i livet. & jag har ännu svårare för att acceptera dem. Jag känner stor empati för andra människor & önskar så innerligt att jag kunde göra något för alla. Det borde vara en självklarhet att känna sig trygg ute en mörk kväll eller natt, både för män & kvinnor. Men så är inte fallet. Ibland handlar det bara om att vara på fel plats vid fel tillfälle & på så vis falla offer för hemskheter. I en del av fallen handlar det om planerade attacker.

Något jag alltid haft svårt för är att kolla på efterlyst - där blir man varse sanningen som en smäll på käften. Vilken sjuk värld vi lever i. Jag minns när Engla mördades, jag var så arg. Hur kan någon vara så hjärtlös & mörda ett barn? Vad är det som felas hos de människor som begår så bessiningslösa brott, egentligen? & kvinnan i Linköping som cyklade samtidigt som hon pratade med sin man, hon var bara en bit från sitt hem då en man dök upp & högg ihjäl henne.

Det som ändå berört mig mest & gjort mig illa till mods är mordet på Therése, som inte hann uppleva sin sextonårsdag, som inte hann gå på balen & få sommarlov. Jag har en klump i magen & är väldigt upprörd över hur två sextonåringar kan planera ett mord i flera veckor. Med motiv svartsjuka. Det skrämmer mig. Vart är världen påväg? Dessa mördade människor är främlingar för mig, ändå känner jag så starkt. För det är inte meningen att det ska gå till så. Jag tänker på deras familjer & vänner, på den stora saknaden & tomrum som infinner sig efter att ens bästa vän eller dotter blivit mördad.

Jag har aldrig förlorat någon på det viset, ingen så ung. Min mormor dog för snart 8 år sedan, i cancer. Hpn var då 55 år gammal. Det var en sjukdom som tog hennes liv & det gör saken lättare att hantera. Men trots att det gått 8 år är saknaden så stor att det inte går en dag utan att jag tänker på henne.

Hur överlever man en förlust som är så orättvis, som inte borde existera? Hur går man vidare i livet utan att bli bitter & hatisk?

Skammen mördarnas föräldrar lever med måste vara enorm. Kan man ens älska sitt barn när det tagit en oskyldig människas liv? För i ärlighetens namn finns det ingen anledning eller ursäkt till att ta någons liv! Jag läste att dessa mördare vill placeras på LVU-hem, men jag tycker sannerligen att de hör hemma i ett fängelse, bakom lås & bom. & jag hoppas att deras straff blir långt.

Tycker inte Sverige ger rättvisa straff till de som brutit mot lagen. För våldtäkter & mord som inte bara förstör en människas liv, det är flera liv som slås i spillror - är straffet lägre än för narkotikabrott. Jag är inte drogliberal & visst att de som smugglar in narkotika för att sälja kan förstöra många människors liv. Men där väljer de som köper skiten, det är deras ansvar. De har valmöjligheter - att söka hjälp, eller att fortsätta. Sysslar de med tunga droger borde de veta att de leker med döden. Att de kan vara en nål ifrån en överdos.

Man väljer inte själv att bli våldtagen eller mördad. & det är sjukt att det finns människor som tror sig ha rätten att bestämma när någons ljus ska slockna! Oavsett om man går i en kort kjol, lite för vingligt så är ett nej alltid ett nej! Det skrämmer mig att det dömts till våldtäktsmäns fördel eftersom kvinnan "klätt sig utmanande & varit för full". Tar man en människas liv borde man få skaka galler resten av sitt liv eller själv dömmas till döden.


Jag är väldigt intresserad av hur människor fungerar & tänker, hur psyket är uppbyggt. Men tanken på att försöka förstå mig på hur sjuka människor tänker & arbeta med dem skrämmer mig lite. Vid ett arbete med psykiskt sjuka människor riskerar man sitt eget liv. Men på så vis gör det ändå de som arbetar med sådant till hjältar!



Mina tankar går just nu till Therése vänner som gjort en blogg för att hedra hennes minne. Jag kan inte hålla tårarna borta när jag läser om den enorma saknad de känner. & jag kan inte föreställa mig hur de känner sig, när jag som är en främling fäller tårar. Samtidigt värmer det att läsa alla fina ord, om hur de tappert kämpar vidare i livet trots en saknad pusselbit & om hur grabbarna spelade match i dessa tröjor.


Bilderna kommer från: http://minneavtherese.blogg.se/

Grattis på din dag gull :)



Tidsfördriiiiiiiiv

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Haha, stackars *pip* [Maria, du kanske förstår varför jag censurerade namnet? ;)] HAHAHAHA!
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jag älskar dig!
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Älskar dig.
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Vet du vad, älskar dig med.
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag älskar dej
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Haha sötnöt!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
<3
8. Vad vill du höra mest av allt?
Hej Du!
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Du är drottningen av ord som får mig glad.
10. Din romantiska replik?
Hej pulli, lycka till.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Tack slyna!

Vi kan konstatera att jag har mycket "jag älskar dig"-sms i min mobil :)


MY BFF


4 år sedan.



HAHAHA! Kolla vad jag hittade i Jennis blogg. Har aldrig sett bilden förut. Mygod.
Men fin var jag. & Maria. I våra vita kostymer!


Bloggar

På bloglovin´ följer jag:

Sara 

Rebecka 
Jonna 

Heja Abbe 

Elin 
Jenni 
Cissi 
Maria 
Rebecca 

Sara skriver sjukt bra, om precia allt. Många tänkvärda inlägg, mycket skratt, bilder & musik. Rebeckajävel uppdaterar för sällan! Jonna är en upptagen småbarnsmamma som runkar balle hellre än att hålla oss uppdaterade om vad som händer i hennes liv. SÄMSTA UPPDATERINGEN! Abbes pappa skriver sjukt bra om vardagen med Abbe & storebror, mycket kloka ord En helt underbar blogg! Elins blogg tycker jag är en vardagsblogg blandat med inredning & mammablogg. Tycker den är bra. Jenni lägger upp mängder av bilder på kläder & skriver om alltmöjligt. Cissi uppdaterar inte så ofta men när hon väl gör det är det ofta välformulerade tankar kring livet & om att kämpa. Maria skriver om allt, mycket the hills & hår. En skön blogg! Rebecca lägger upp massa bilder på hennes lilla familj & skriver mycket om alla jäkla steg hon tar som får mig att känna mig som en soffpotatis :D


- Det finns dock bara en blogg jag älskar - Egoina! Den är klockren & jag läser den toknoga som besatt.


- Bloggar jag hatar:
Gaystyle
Kissie

Varför orkar jag inte gå in på. Men de är båda sjukt tragiska!


Vilka bloggar följer ni?


Jag är vimmelkantig & psyk

Den där Märy ringde & väckte mig, vi var ganska långt in i vårt samtal innan jag slutade prata i nattmössan. Hon skulle äta Ceasarsallad. Jag blev avis & försökte övertala min sambo om att vi också skulle äta det. Men icke! Det närmaste jag kom var grillad kycklig, baguetta & tzatsiki. Hoppas hemköp kycklig kvar. Åh, jag är så sjukt trött. Måste nog samla tankarna innan jag beger mig mot affären. Känner mig vimmelkantig & helt förvirrad. Undrar vad det är för fel på mig. . Huvudvärk har jag också! Men det beror på vätske & näringsbrist. Lalala. Om jag skulle tralla iväg mot affären då. Ciao

Tävling



Jag är med & tävlar hos Amanda om det söta nattlinnet på bilden, som kommer från  evasunderkläder.

90-talisternas favoritlåt



Hur vet jag det? För att varenda jäkla studentlass lyssnade på den igår! Som det ekade i vår lilla lägenhet. Katterna var livrädda. & jag tror minsann att detta var det värsta året. Det var så mycket oväsen. 90-talisterna var sjukt HÖGLJUDDA. Deras gälla lyckoskrik gjorde hål i mina trumhinnor. Så jag skrattade gott åt att solen inte lyste på dem :D

Repeat


Fredag

Jag var ute på promenad i spöregnet. Mina fötter var plaskblöta, men det var ändå en härlig promenad. Det doftar så gott i regnet. Tog mig en paus på solarieöarna innan jag vandrade hemåt igen för att diska & köra lite pilates. Härnäst väntar en skön dusch. Varför luktar man så förbannat äckligt när man solat? ^^

Idolbild


Idolbild tillägnad Lillsnorre & Kurrekott.

 - Okej vänner, vad säger ni? Visst är ni på min sida när jag påstår att det inte finns någon likhet!?




(Läs med en nypa salt.)

För att göra Lillsnorre & Kurrekott glada lägger jag upp en video från min & bandets senaste turné. AHAHA. För ni era dumma jävlar envisas ju fortfarande med att jag är Britta. WHATTAFAKK!



- Vad säger ni, ingen likhet alls VISST?

Jag är inte Brittafitta

Min vän Kurre är så jäkla elak. & nu verkar det inte bättre än att Sara & han är i masskopi trots att dom är främlingar för varandra. JAG ÄR INGEN JÄVLA BRITTA PERSSON. Jag är Ida.



Där ser ni - IDA. Ingen Brittafitta. Om jag får vara elak så tyckte jag att hon var ful & jag är så mycket snyggare. Det som är så skönt med Sara & Kurre är att de får mig alltid att skratta under våra msnkonversationer. Jag älskar det bubblande skrattet de ger mig, som inte går att kontrollera. Jag låtsas att jag är arg, men egentligen skrattar jag så att min sambo undrar VAD som är så jäkla kul. Men han fattar inte. Det gör ingen :) & det förstör ju själva grejen om man ska förklara vad man skrattar åt, när det inte går att förstå ändå.

Rea & intervju - ett tåg bort.

Sjukt trött var jag när jag klev upp imorse, men jag tog mig iväg ändå.Det är alltid lika mysigt att åka tåg. & varenda gång jag åker förbi Fiskeby tänker jag på när Saras familj vinkade av oss med Svenska flaggan då vi skulle på en minisemster till Lkpg, jag, Maria & Sara. Så söta! & med de tankarna följer tankar på trotters, pannbiff & fanta & när vi gick i spöregn så jag fick genomskilnliha kläder & fick låna en minikjol av Sara. Snacka om att den var supermini på mig. HAHAHA! ^^

Det var gruppintervju & vi var fyra med mig i min grupp. Tycker sånt är lite känsligt faktiskt. På denna intervju gick det till ungefär som på en anställningsintervju & tänk er att ha den intervjun tillsammans med era konkurrenter. Jag tycker att jag gjorde bra ifrån mig, men man kan aldrig riktigt vara säker. Jag vet ju inte vad de går på. Men jag känner ändå att jag fick en guldstjärna eftersom jag fick följdfrågor & ett "det var en intressant tanke". Det tog ca en & en halvtimma. Efteråt satt vi alla tillsammans & drack kaffe & åt kringlor. MUMS! 

Jag gav mig iväg mot city & det var fullt på gatorna. Inte nog med alla stundenter hit & dit. Det var någon slags marknad på gatan, där det såldes ost & massa annat. Jag stannade inte för att titta. Däremot tog jag en sväng in på H&M & fyndade 3 tröjor på rea. En superskön vit tröja. Ett lite finare korallfärgad topp med rosett i kragen & ett vanligt lila linne. Jag älskar rea! Då känner man sig nöjd med sina inköp!

Tog tåget hem igen & tog mig en powernap på soffan. Det behövdes kan jag lova. Mina ögon sved & det kändes som att jag hade någon beläggning på ögonen, dessutom var de rödsprängda pga sömnbrist. Jag & älskling tog en sväng till Sibylla för att mätta våra magar & sedan somnade vi båda i soffan & sov i flera timmar! Jag höll på att svimma när jag tog mig en dusch & kände ett riktigt sötsug. Därför blev det en sväng till affären för lite frukt & godis.Nu är jag mätt & belåten efter GINO. Ugnsgratinerad fruktsallad med riven vit choklad. Så sjukt gott!  :) I våran hade vi banan, kiwi, ananas & äpplen. Testa det, mycket godare än vanlig fruktsallad.

PUSS PÅ ER


Torsdag

Jag lyckades somna en stund förut trots allt skrikande & tutande. Men nu är jag vaken & irriterar ihjäl mig på eländet. Uppdaterar senare, har ingen ork nu.

Rånförsök - dra åthelvete fitt-tjuvar!

Åh, vad mycket sömn jag fick. Hela 5 timmar, woho. Jag är så pigg & sjukt laddad. Eller inte. Mår illa men försöker ändå pilla i mig frukost & det går sådär. Straxt efter att min bror gått igår hörde jag ett vrål, det lät som han. Men dum som jag är tänker jag inte mer på det. Senare när jag pratar med honom säger han att han 10 meter från vårat hem blev utsatt för ett rånförsök. Min lillebror.

Jag blev så arg på migsjälv för att jag inte reagerade på skriket, men jag har blivit van eftersom det varit studentvecka. Det skriks dygnet runt på gatorna härikring. Om jag hade varit med hade de jävlarna åkt på stryk, jag hade slagits för mitt liv. Jag hatar människor som inte kan skilja på MITT & DITT.

Sedan tänker jag, utanför mitt hem?! Hur många sena kvällar & nätter har jag inte gått ensam i mörkret hem från jobbet? Att det inte hänt mig något. Nu är det nästan så att jag inte vågar röra mig ute när det är mörkt! Jag totalvägrar helt enkelt att jobba natt. Har alltid varit mörkrädd & i dagens samhälle där folk blir rånade, mördade & våldtagna hit dit - har jag inte psyke nog att riskera mitt liv.

Det låter kanske märkligt. Men sånt tänker jag mycket på. Jag vet att jag är stark, har gått igenom mycket. Men jag skulle aldrig klara av ett överfall. Då skulle jag bli nervsjuk & låsa in mig i lägenheten. Bara tanken att det händer nära människor. Jag menar MIN LILLEBROR som inte vistas här i krokarna alltför mycket. & när han väl hälsar på händer något sånt. Skönt att det gick bra :)

Ett tips till er loosers; SKAFFA ER ETT JÄVLA JOBB & FÖRSÖRJ ER PÅ ANNAT ÄN STULNA PENGAR! Så lever vanliga människor.


Nu drar jag till Linköping. Heheheeeeeejrååå

Jag platsar inte där.

Oj. Det är sjukt dehär med sömn. JAG BEHÖVER VERKLIGEN SOVA NU. Om jag ska orka charma & göra bestående intryck imorgon. Det är så frustrerande. När ska jag bli människa igen? Får ta ett allvarligt snack med läkaren när jag ska på återbesök. Jag vet att jag måste fatta ett avgörande beslut nu. Jag måste bestämma mig för att säga upp mig från mitt jobb, hur sjukt det än låter. Det är helgalet att göra det nu i finanskrisen. & just därför är jag så beroende att bli antagen. Då har jag en inkomst, som visserligen är lånade pengar. Men jag kommer att överleva & jag kommer få en utbildning som förhoppningsvis ger ett stimulerande jobb. Där jag får känna att jag gör skillnad på något vis. Om jag inte studerar får jag nöja mig med bottenskrap - SKITJOBB! & det varken vill eller klarar jag av. Min kropp har sagt sitt & det är svart på vitt att jag inte platsar där. Jag pallar helt enkelt inte den stressen, det är bara att acceptera. Jag vet inte om jag ens skulle palla en dag där, jag är bara säker på att detta kommer att hända igen om jag inte tar mig därifrån. När vet jag inte, bara att det kommer ske. Just nu har jag på tok för mycket tankar som virvlar runt & gör kaos i mitt huvud. Jag vill bara ha en paus. Jag vill slippa tänka, om så bara för en sekund. Slippa dendär jäkla oron & ångesten som infinner sig. Nästa vecka kommer antagningsbeskeden, men jag vill veta NU. För att kunna sortera ut vissa tankar.


Drar en djup suck.

Mycket av detta bottnar nog också i att jag är så jävla medveten om att jag är kapabel till underverk. Meningen med min existens är inte att servera hamburgare! Jag föddes för att göra mer än så.

SARA, JONNA, MARIA, JONNIS & REBECKA - tack som fan för att ni finns. Ni ger vägledning, kloka råd, ni stöttar & peppar, tror på mig & ni lyssnar. Tack för att ni ger mig ett rikt liv. <3 Ni är så underbara, så klockrena. Ni är raka motsatserna till varandra. Ingen av er är den andra lik & ni har en varsin oersättlig plats närmast mitt hjärta. Jag älskar er så förbannat mycket.

Hejhejhej Moa & Leila

(Sara säger: Leila & Moa tror att du är min låtsaskompis, att jag hittat på dig.)

HAHAHA! Jag är påriktigt. HALLÅ? Jag heter Ida & bor nästan på Kungsgatan. Jag är så levande jag kan vara, jag äter, skiter & sover som alla vanliga människor - men tränar det skippar jag helst. Jag bor framför min data mestadels, där jag konverserar med Sara på msn. Vi har samma sjuka humor! Min data & jag bor tillsammans med en karljäkel & två tokiga katter & om jag ska vara ärlig har Sara aldrig varit här. :$ Bara utanför i Tonihajs bil med regnet smattrandes mot rutorna & omgiven av ilskna bilister som inte kunde köra bil. Herman var med oss i bilen. Fick ni smaka Herman, eller åt Sara upp hela själv den jäkeln? HAHAHA! Om ni vill kan ni få nypa mig i kinden så som gamla gör, så ni vet att jag är verklig :D

Lillen på besök


Det fick bli pizza idag men det smakade inte så gott - så jag delade mer än gärna med mig till Lillen som kom på besök :) Alltid lika trevligt. -syskonkärlek- Nu försöker jag fundera på sömn eftersom jag ska upp relativt tidigt & åka tåg. Ögonen går lite i kors, men hjärnan går på högvarv somvanligt. Denna eviga stress. Jag blir galen. & när Lillen är på krogen är det svårt att helt koppla av. Varför vet jag inte, man är nog alltid orolig för de man älskar mer än livet.


Jag älskar dig Lillebror. <3

Kissemurra



Anledningen till att jag borde vinna tävlingen som Egoina fixat är för att jag har lagt ner sånt jäkla jobb med att fixa en virtuell frilla på Fiffi, vilket tålamod jag haft. Kan passa på att avslöja en hemlighet, jag har aldrig någonsin försökt frisera min Fiffi i duschen. Jag kör på helrakat, för att jag gillar det så. & därför är jag i stort behov av vinsten som består av rakprodukter från Privat area.

Blah

Åh, jag fick ett efterlängtat telefonsamtal från pullan :) Vi har planerat en utgång nästa månad & ni får inte följa med! Hah ^^ Nästa vecka ska vi äta glass om det är fint väder & Engla vill också följa med. Är det däremot dåligt väder kanske det bli kinamat? Hursomhelst blir det inga äpplen - blah!

Min söting är iväg IGEN. Nog för att det är skönt med lite egentid ibland, men idag har han varit mer borta än hemma. Det är faktiskt så illa att jag saknar den jäkeln. Fast jag måste dela med mig lite. Han är & umgås med en vän i nöd :) & jag klarar mig bra ensam. Jag har ju katterna & din gata på i bakgrunden. Så bra musik! Inte en enda dålig låt spelas.

Vad har jag fått ut av denna dag? Diskat, rensat avlopp, solat, köpt busskort, kollat tågtid, pratat med Jonna, fikat med andra Jonna, tvättat, duschat, bläddrat lite i VR & pysslat i lägenheten med det ena efter det andra i snigeltakt. Jag är ändå nöjd med det jag fått uträttat. JAG ÄR UTTRÅKAD! Rastlös men orkeslös på samma gång.

Sötisar


Jonna kom förbi på en kaffe & Jeppe fick massage. Så söta, aw!

Syster Lo


Bild: Lånad från Abbes pappa

Hur härligt är det inte att ta med en virkad figur ut i naturen & knäppa några ursköna bilder? :)
Förövrigt skriver Abbes pappa en klockren blogg! Klocka på länken under bilderna så kommer ni dit! Enjoy


Märkligt, men det var en helt annan upplevelse att äta macka med tassavtryck i.

Bästa grabbarna!



Jag fick ett erbjudande att gå på krogen med dessa snyggingar ikväll, för att fira Cääzens student. Vad härliga dom är!

Humörsvängningar & regnrusk


Är jag ensam om att känna att det känns som höst? Detta eviga regn. För att pigga upp migsjälv har jag faktiskt trots att det är ljust ute tänt värmeljus lite överallt. Har pysslat i hemmet sedan senaste uppdateringen. Hamnade här med datan i knät med utsikten som bilden ovan visar.

På tal om något helt annat så är jag inte redhead längre. Det röda bleks sjukt fort. & med lite slingor på det ser jag somrig ut nu. Se själva!



B & jag har pratat mycket om att jag ska undvika stress, med andra ord ska jag göra allt långsamt. Försöka göra saker jag tycker om. Det är svårt att förklara känslan som infinner sig. Men berg & dalbana är det närmaste jag kan komma. Upp som en sol ner som en pannkaka liksom. Mitt humör skiftar på en hundradels-sekund. Ena stunden vill jag allt, jag har all ork i världen känns det som. Jag planerar saker. För att nästa sekund känna som att jag tappar andan, luften går ur mig. & det slutar alltid likadant. Jag har varken ork eller lust & ställer in det jag planerat.

Med andra ord får jag inte speciellt mycket gjort. Men vad gör det? Jag ska bara vara hemma & ta hand om migsjälv. Försöka bli kry. Tycker dock synd om mina nära & kära som blir lidande. Dels mina vänner som smsar & ringer utan att jag svarar. Men jag försöker faktiskt finna orken till att träffa dem, för det mår jag bra av - även om det känns jobbigt att klä på sig & sånt. Framförallt tycker jag synd om min sambo & tackar gud för att han har en ängels tålamod.

Det måste vara jobbigt att leva tillsammans med någon som har humörsvängningar & skriker helt hysteriskt för att datan ballar ur. Någon som mest bara suckar sig igenom dagarna, men försöker så gott hon kan. & jag är så lyckligt lottad & så tacksam för att han ser mina ansträngningar, det lilla jag gör. Han är så fin min prins. Jag skulle inte byta bort honom mot något i världen. <3

So long



Onsdag

Jag vaknade tidigt imorse men sjuka kramper i äggstocken. Whattafakk! Låg vaken en bra stund & kved av smärta innan jag lyckades somna om i några timmar. Sedan var det upp & hoppa för en promenad i det inte alltför vackra vädret. Det blev en sväng till solarieöarna & en sväng till kiosken för att köpa värdekort inför tågresan imorgonbitti. Ska somsagt på intervju i Lkpg.

Nu är jag hemma & sitter i bara skinnet efter en varm, lång dusch. Har smörjt in mig med bus också för att få lite extra färg. Det kan behövas när solen lyser med sin frånvaro. Som brun känner man sig lite fräschare. Inte sant? Jag påbörjade också ett snuskprojekt, slutförde det också - efter många svordomar. Kan ni gissa vad jag pratar om? det jävla avloppet i köket det har varit stopp i. jag tycker det är karlgöra att rensa avlopp, men min sambojäkel håller inte med. Det fungerade inte ens när jag hotade med diskstrejk. :| Märkligt. Nu är det gjort iallafall & det var så vidrigt att jag fick kväljningar. Hoppas det tar lång tid till nästa gång.

Nu ska jag sätta mig & pyssla med lite allt möjligt i lugn & ro. Blandannat göra en planering. I punktform med frågeställningar & olika lösningar. Ska klura lite på plan B också! Sedan ska jag slänga mig i soffan & läsa VR som anlände med posten idag. & så måste jag kolla upp tågtider & det får jag inte glömma!


Bob snarkar som en karl



Domdär huggtänderna sätter han i min handled varje jäkla dag & ger mig ett KÄRLEKSBETT.

Snarkningarna börjar bli lite smått irriterande, så nu åker hörselpropparna in :) Godnatt

Bara för att

mitt internet krånglar envisas jag med att sitta här. Jag leker teknisk & försöker fixa det. Har nog gått igenom allt på datan nu för att hitta en lösning. Så frustrerande, jag har verkligen inget tålamod. Min sambo har skrattat gott åt mig när jag nästan slitit av mig håret av ilska. Men det bjuder jag på. Nu har det fungerat i 24 minuter. REKORD. Hoppas att mina försök till att vara datafixare gjorde någon nytta. Imorgon vill jag surfa problemfritt.
Hör ni regnet? Det är faktiskt lite mysigt. Det får gärna regna på nätterna - bara solen lyser på mig på dagarna. Det värsta är att när regnet smattrar mot rutorna så blir man kissnödig. Blir ni det? Kanske bara är inbillning. HAHA ^^ Nej hörni, nu ska jag mysa med Gäddan.


Tre-dongel

ÄR DET NÅGON SOM HAR PROBLEM MED SIN TRE-DONGEL? Jag blir galen snart. Vad är det för fel?

Jag tycker inte om ärtsoppa


Bild; lånad.

MEN som en sen middag  blir det bruna bönor med fläsk minsann.

Ja, det är väl aningen sent att äta såhär dags. Men vad bryr mig jag om det? Min mage skriker efter mat, den har bara fått en tallrik havregrynsgröt & fruktsallad idag. Tycker du om någon mat som andra rynkar på näsan åt? Ciao

Att se fram emot

- nästa vecka får jag antagningsbesked.

(om jag känner mig själv rätt kommer det bli rusningstrafik till brevlådan)

jag vågar egentligen inte hoppas, men jag gör det ändå. & jag hoppas att ni, mina trogna läsare håller era tummar extra hårt för mig. Det gör ni väl?

Nu börjar depserata, yes! PUSS

Ett tappert sista försök

Mitt internet har strulat hela dagen viket gjort mig sjukt förbannad. Jag har inget tålamod alls. & min sambo sitter fortfarande efter 12 timmar & spelar SIMS. Han bryr sig inte om att jag inte får min dagliga dos av internet. MEN trots det älskar jag honom mest av allt. Stackarn är inte kry. Så jag fixade fruktsallad till honom. Världens godaste! Ananas, jordgubbar, gul kiwi, banan, äpple, päron & vindruvor. Med smält vit choklad på :) Jag har också varit hos B idag & nyss tog jag en powerwalk med Jonnis, men det gick inte så fort som det brukar - för somsagt, jag får inte stressa. Allt ska gå i långsam takt nu.

 

Något positivt har iallafall inträffat;

- mitt saldo på kontot ökade några tusen! Tack skatteverket :)

- & Desperate Housewives är ikväll! Jag trodde det var säsongsavsluning förra avsnittet ;)


Vart är världen påväg?



Jag läser detta med en klump i halsen. & jag kan inte låta bli att gråta.

Svartsjuka var alltså orsaken till att de tog flickans liv. FYFAN.


You suck

                                         


Mer kärlek


K Ä R L E K







Det behövs egentligen inga ord. Detta är konst skapat av mig. Det är ren & skär kärlek. Det är att få vara sig själv en stund. Att få ta emot villkorslös kärlek från någon i vars ögon jag är allt.

Måndag

Jag har hunnit med en sväng till solarieöarna & en liten promenad. Postade ett brev. Nu tänkte jag äta frukost & det får bli havregrynsgröt. Nästa vecka får jag antagningsbesked & förhoppningsvis skatteåterbäringen :) Jag vågar inte hoppas på för mycket. Av 5 sökta utbildningar väntar jag svar från 4 st. Jag vet redan att jag är körd på en. Kallades aldrig till intervjun. Kan ni vara rara att be till gud för min skull, eller åtminstone hålla båda tummarna för mig? Jag behöver det. Jag behöver en nystart. OM jag inte kommer in känns det som att min värld faller samman. Jag försöker komma på en plan B. Men håll tummarna för mig. LOVA DET?! Åh! Vilken tur att jag hann hem innan regnet, för nu piskar det mot rutorna. När man sitter inne är det ändå ganska mysigt med regn! Men ey, det är SOMMAR nu. Vart fan är solen?

Anta min utmaning att PRESENTERA DIG. Vem är du som läser min blogg?

Jag kan bara gissa en bråkdel av de som läser min blogg. Maria & Joakim. Rebecka. Sara. Jonna. Kurre. Jennie (det vet jag för att du kommenterar ibland) & Johans flickvän Madeleine. Har jag rätt? ;) OCH vilka är ni andra? Kommentera.

So long

HAHAHAHA



Ditt BMI är 505.35!

Du har viktklassen fetma.
För komma ner till normalvikt bör du gå ner 161.59 kg.


(Det var meningen att en bild Sara ritade på msn skulle vara HÄR. Men blogg.se fuckar sig. Imorgon. Jag lovar.)


Är ni nyfikna? Checka detta.


- HAHAHAHA. Tänk om du såg ut så. Som att du fått en hiss i huvudet & blivit bred på bredden. Jag skulle presentera dig för alla!

Tänk om ALLA kunde tänka så :) Sara min underbara Sara. Jag sitter i soffan & håller andan för att inte brista ut i hysteriskt skratt & på så vis väcka min sovande sambo. Vilken underbar klok kvinna jag har i mitt liv, jag är fan RIK.


Söndagspromenad

Jag kom precis hem från en långpromenad med Rebecka. Vi gick i en & en halv timma längs promenaderna & lite överallt. Mygod, vad mycket vita mössor det är ute. En söndag dessutom. Att de inte får nog. Jag har aldrig klarat av att festa ens två dagar på raken ;)

Ska dricka en burk cola & pillai mig lite godis, bara för att. & krypa ner under täcket. Ute är det kallt som i Oktober. Jag tycker synd om studenterna. Brist på sol & mest regn. Men de envisas med att gå barbenta ändå. Jag får knottror på huden bara av att tänka på det. BURR

Kissies bantning

Ibland, i brist på annat snubblar man in på bloggar. Igår snubblade jag in på Kissies & såg inlägget där hon står på en våg som visar 48 kg. Tackvare dedär superpillrena hon skriver om i varenda inlägg. Dedär pillrena som får henne att skita så fort hon äter fett, men som får henne att rasa i vikt. Egentligen, varför bryr jag mig? Jag känner inte ens människan.

Ändå skrev jag en kommentar till henne. Jag skrev att hon borde sluta innan det är försent. Innan hon ligger i en sjukhussäng med dropp, påväg mot döden. Jag blir så sjukt frustrerad! Jag blir illa berörd när någon skadar sin kropp sådär. Kanske för att jag under högstadiet hade tre vänner som fick anorexia & jag såg vad den förbannade sjukdomen gjorde med dem.

En av tjejerna var riktigt illa däran. & i ärlighetens namn förstår jag än idag inte varför hon trillade dit. Hon var sjukt söt, hon hade en jättefin kropp! Därför förstod jag aldrig varför hon ens fick tanken att börja gå ner i vikt. Jag vet att hon var besluten om att gå ner något kilo, hon hade inga planer på att bli sjuk, att få anoreia på köpet. Men snart hade sjukdomen henne i ett fast grepp.

Jag minns hur hon skyllde på att skolmaten var äcklig, hon gjorde allt för att slippa gå dit. Väl där petade hon bara i maten. Sedan försvann hon ALLTID iväg på toaletten. När hon kom tillbaka var hon alltid tårögd & jagade ständigt tuggummin när hennes egna var slut. Jag förstod att något var fel. En dag följde jag efter henne, jag lyssnade utanför toalettdörren. Jag kunde inte se när hon stoppade fingrarna i halsen, men jag hörde henne kräkas. Jag slog larm till skolsyster.

Det kändes som det enda rätta. Men samtidigt var jag kluven. Ena stunden kände jag mig som en dålig vän som gick bakom hennes rygg. Men om hon idag fick reda på att det var jag, så tror jag att hon skulle vara tacksam. Jag minns hur hon blev mindre & mindre. Hur henne humör & hela personlighet förändrades. Hur hennes tjocka hår plötsligt var tunnare än tunnast. & jag minns hur dåligt jag mådde när jag såg henne tyna bort.

Jag minns att hon hade en läkerolask & hur hon gick för att kräkas efter varje tablett. & jag minns hur hennes kroppsbehåring ökade för att hon skulle kunna behålla värmen. Oavsett hur mycketkläder hon hade på sig frös hon alltid.

Hon låg på sjukhus länge. & jag hoppades varenda dag att hon skulle bli bättre. Jag vill inte ens tänka hur det kunde ha slutat om ingen slagit larm i tid.

DÄRFÖR gör det mig så sjukt förbannad att se hur Kissie öppet bloggar om sin kamp med viktnedgång trots att hon inte behöver det! Det som gör mig mest arg är att ingen sätter stopp för det, innan det är försent.

Kissie vill inte ha några kommentarer om att hon - kan få anorexia. Hon ska sluta med pillrena såfort lådan är slut, det har hon lovat sig själv & är stark som håller det. Jag håller tummarna.

Är det någon mer som blir upprörd? Min åsikt är att man borde tänka innan man skriver i sin blogg. Kissie som är "storbloggare" har säkerligen x antal vilsna småtjejer utan självrespekt som kanske inspireras? Om det var en stor människa vars kamp mot viktnedgång vi fick följa skulle jag inte säga någonting. Då skulle jag heja på. & hålla tummarna att människan lyckas för att kunna leva ett långt hälsosamt liv. Men nu är det en ung kvinna som redan har ett BMI som gör henne UNDERVIKTIG. Det gör mig rasande.


GG

Åh. Vilken klockren säsongsavslutning på GG. Hur ska jag kunna vänta? AW. <3

Jesuspotatis


Bild: aftonbladet.se


Söndag

Det fick bli en promenad & bus med Amanda. Mamma bjöd på glass :) MUMS! Nu kollas det på f1 & om mindre än 2 timmar är det GG, yeeees! :)

Godmorgon

Vart fan är solen? Jag vill ha sommar NU! Jag håller på att pyssla i hemmet. Det första jag gjorde när jag behagade kliva upp ifrån sängen vid elvasnåret var att dra fram dammsugaren. Lite som hämnd för att jag hör när mina grannnar knullar, jämt. Om jag får säga mitt tycker jag att de borde flytta sängen en bit ifrån väggen, så jag slipper höra i vilken takt de kör. ^^ Min träningsvärk har släppt, så jag ska nog köra ett pilatespass, äta frukost & ta mig en promenad. Vet inte riktigt i vilken ordning bara. Vad ska ni göra idag? Jag ser fram emot GG ikväll.

& Jonna! Jag har försökt ringa dig flera ggr men kommer bara till telefonsvararen. Ring mig?!

Se hit

Min kloka kvinna Sara har idag skrivit ett blogginlägg som jag vill göra er uppmärksamma på. Jag vet att hon inte vill "att alla ska läsa hennes blogg" & just därför utelämnar hon sin adress i kommentarsfältet. Av respekt till denna kvinna borde jag kanske inte länka henne, men jag gör det ändå. För jag tycker att alla borde läsa det hon skrivit.

Förlåt Saris. :$

kuk

Fan Sverige. Vad sysslar ni med? Vi förlorade! Fan grabbar, jag satt hemma i soffan & peppade, hoppades på vinst. Var verkligen insatt & det är inte likt mig. Jag är ingen sportfåne. & så förlorar ni. WHY?! :O

Inne i matchen

Nu regnar det, fan :( Jag sitter inne i soffan under mitt sköna duntäcke, så varför sörja vädret egentligen? ^^ Jo, för att det är juni. Det är officiellt sommar nu! Då ska det vara strålande sol. Jämt. & VARFÖR LIGGER SVERIGE UNDER, VA? Tror ni att vi har någon chans att ta hem detta, nationaldagen till ära? Jag hoppas. :) Ser ni matchen btw?

Ni är sämst på att kommentera. Jag säger ofta att jag skriver för min egen skull, men om jag inte hade några läsare skulle jag troligtvis inte tycka det var lika kul att blogga. Så jag gör det med andra ord för er också ;) Så enkelt är det. Något måste ni väl ha att skriva? Åsikter, synpunkter, önskemål, klagomål? NÅT?! Anything. Kommentera mera.

Vad sägs om frågestund? Eller hjälp mig med inspirationen, vad ska jag blogga om? Jag har egentligen ingen specialitet. Jag är inte proffs vad gäller varken hår, smink eller kläder. Det enda jag är bäst på är att vara jag. Fråga vad du vill. . .


Vi börjar lite lätt. Vem är du som läser min blogg? Hur gammal är du & vart bor du? Hur hittade du min blogg? Berätta något kul om dig själv. Var lite aktiv :)


Regnet öser ner. Jag tycker synd om er som sitter på någon uteservering. HAHA. Skadeglädje. Ska återgå & vara lite aktiv i matchen här hemma i min soffa.

Träningsvärk

Tror ni jag lyckades hålla mig vaken? Eller att jag kom iväg till bastun? Svar nej. Jag är trött mest hela tiden tycker jag. Kanske tar igen all sömn jag missat nu, den senaste tiden? Isåfall känns det som jag ser ljuset i tunneln. Vi har sexan på. Nationalsången sjungs & det passar så sjukt bra att Sverige spelar på vår nationaldag. Hoppas vi vinner! Egentligen är jag inte intresserad av sport. Kollar bara f1 som bekant :) MEN detta känns ändå stort. Så jag kommer nog sitta & skrika framför teven. Har faktiskt inget bättre för mig. Har sån sjuk träningsvärk i min kropp så idag skippar jag pilates :$ En promenad känns lockande, men inget kul själv. & Beckajävel sover! VAKNA V A K N A! Ey ey ey. Det doftar gott. Stinas kyckling är i ugnen nu & jag är hungrig. Åh, vad jag är rastlös & uttråkad. & sugen på sockervadd! Jag minns att det var karuseller & sånt när jag tog studenten 2005, kommer det vara det i år också? Orka vänta till i augusti på sockervadd.

Nej hörni, nu är det slutbloggat. Ha en fin kväll!

6 juni

Ikväll blir det Stinas kyckling med ris & bearnaiesås. Men det får bli efter bastun :) Ska försöka ta mig iväg, men det känns som att jag ska somna sittandes. MÅSTE hålla mig vaken. Det känns som höst. Det är rått & kallt, fifan. Vad passar då bättre än en varm sittning i bastun? :D

Idag är det Sveriges nationaldag. Hur firar du? Jag tycker att vi är dåliga på att fira. Men vad finns att göra liksom? Trots att detta är Sveriges nationaldag tänker jag på EN speciell person idag. Min kära bror. Detta är hans dag. Jag minns idag för några år sedan då han anlände & Niklas & jag bakat kladdkaka & Niklas gjorde ett hjärta i florsocker på. Åh.

Bob in action





Trots toppar & dalar som skiftar på en tusendels sekund, för typ så känns det. får denna stolle mig att vika mig av skratt. Han är så rolig att jag nästan dör :) Slajmhanden anfaller.

Ge oss Sverige tillbaka



Promoe var en av fyra kända svenskar som fick ställa en fråga om EU-valet på SVT:s kanal youtube.com/euvalet. Han fick så mycket respons på sin fråga att han bestämde sig för att spela in en låt som debattinlägg mot Sverigedemokraterna tillsammans med Timbuktu.

Vad tycker ni om Sverigedemokraterna?

I love pink


Lyssna. Är hon inte underbar?

Pilates

Eftersom vädret inte känns speciellt pålitligt har jag inte kommit iväg på någon promenad, vilket ordinerats för mitt "tillsfrisknande". Men nej, jag har inte bara legat på latsidan. Har faktiskt kört pilatespass hemma på vardagsrumsgolvet, med katterna som sällskap. Först samma som igår & sedan 2 andra jag hittade på youtube. Nu är jag svettig & helt slut efter ca 27 minuters slit. Pilates är skönt, avslappnande på något vis :) Passar mig perfekt. & snart är jag i form för beach 2009. Det är bara brännan som måste jobbas lite på. Hoppas det blir fint vder under min sjukskrivning. Jag tänker faktiskt vara ego & inte lägga upp klippen på passen jag kör ;) Men om du är intresserad lämna en kommentar så kan jag göra ett undantag.

Jag har suttit & sjungit till Singing Bee. Min sambo undrade om jag blev glad efter samtalet med Maria. Klart som fan jag blev! Speciellt eftersom vi kanske ses väldigt snart? Ih! Men det är höga toppar & djupa dalar. Jobbigt. Jobbigt va jobbigt va?! Åh. Vet ni? Jag har tjatat sönder min sambo. Vill gärna köpa vattenballonger & kasta på folk som går förbi. Men han är inte så på. Någon annan som har barnasinnet kvar & är på? I hope. Saris, vad sägs? Du känns som ett säkert kort för lustigheter.

Nej, nu ska jag hoppa i kläderna & bege mig ut på en promenad. Sedan blir det en låååååååång skön dusch.


Jag ser gravid ut i dendär klänningen. Eller kanske var det bara tillfälligt pga förstoppning? Beach 2009 snart är jag här. Tackvare pilates, promenader & inga hungerskänslor.

Jonna.


Sitter på youtube & lyssnar på musik. Till denna låt tänker jag på dig Jonna. Ring mig. En fika?

Efter läkarbesöket

Läkaren var underbar. Nu är jag sjukskriven i 2 veckor, men ska på återbesök får att se hur jag återhämtat mig innan jag går tillbaka till jobbet. Jag blev stucken i armen :( Uff.

Läkartid

Nu ska jag till läkaren. Skulle vara där en halvtimma innan min TID för blodprover & sånt. Skönt att äntligen(!) få träffa en läkare. & jag ska minsann tala om för henne hur de i telefonen är & fråga vart jag ska vända mig med mina synpunkter. Nu måste jag borsta tänderna & sedan kila. Om ni är intresserade av att se hur det gick, så kolla in min blogg senare. Förhoppningsvis har jag hunnit med en uppdatering.
PUSS

Oh my god

Jag körde pilates, 10 minuter. Nu är jag heldöd. Det är alltid en början & vad duktig jag känner mig ;) Jag är frusen, det är så rått & kallt. Funderar på en dusch, en riktigt varm dusch. Men det är ganska skönt att sitta här under täcket också.

Changes



En gammal goding. Nostalgi. Maria, jag har tänkt på dig idag. Hoppas det gick vägen. Du kan väl ringa mig sen?

Jag tog mig iväg & skulle träna, var sjukt taggad. MEN då var det inga maskiner alls kvar på hälso. Bah. Kanske blir badhuset imorgon istället. Jag måste komma igång med nåt. & RUTINER. Det pratade jag & B mycket om idag. Mycket om att inte åtegå till arbetet heller efter sjukskrivningen, men jag får se hur det blir. Tar en dag i taget. Imorgon är det läkarbesök. Håll tummarna för att jag inte får en massa piller utskrivet! För sånt tjafs vill jag inte ha, tror inte på det - utan att man ska "jobba" med det som är ett problem istället. Vi var precis i affären & jag blev så lycklig. Hittade Toms choklad. Klart godare än Marabou. Dessutom köpte vi en såndär leksak i automaten. En slemmig hand som vi jagar katterna med. Vi spelade badminton i vår lilla lägenhet en stund också.

Vad jag är glad för det jag har i mitt liv. Framförallt min underbara sambo. & Maria, min ängel. Katterna har också en viktig del eftersom de livar upp stämningen & ger så sjukt mycket kärlek. Tacksamhet också för mammaJonna som finns där, alltid. & Rebecka som alltid ställer upp & som jag kan ringa OAVSETT vad klockan är. & knasJonna som försöker få mig på andra tankar & peppar mig. & mamma, pappa & lillen, mitt eget kött & blod. & Saris, den kloka kvinnjäveln som lyser upp den mörkaste dagen. Tackvare er alla klarar jag motgångarna bättre :)

Godmorgon

Vilka höga toppar & djupa dalar. Syftar på statistiken. Men den meningen kan också beskriva mitt tillstånd. Det är sjukt vad fort det svänger. Jag orkar inte göra mig iordning, har precis klivit upp & hoppat i kläderna. Om en stund ska jag till B. Sol idag! Men det ser tveksamt ut ändå. Äckliga moln längre bort.

Sariiiiis

DS9QJIODAPKJF - koden.
Spara den. :$


Äckelmat på Fräcka.

Jag tog mig iväg för lunch på Fräcka Fröken. Det var så jävla vidrigt! Jag åt några tuggor av maten. Pasta med oxfilé & gorgonzolaost. I ärlighetens namn, det smakade hund, råtta eller nåt. Inte oxfilé. Det luktade blöt hund. & nej, det var inte osten. Blev äcklad & ställde tallriken åt sidan. Servitrisen kom & frågade "smakade maten bra?" Jag var tvungen att vara ärlig & svarade "Nej, det var inte gott alls. Du kan ta min tallrik, jag tänker inte äta upp." Hon skulle gå till chefen & klaga. En kort stund senare kommer han & frågar vad som var fel, han var så sjukt på. "Vill du ha något annat? Mat? Macka? Ta ett bakverk!" Nej, jag tappade matlusten men tack ändå, sa jag. Han bestämde sig dock för att ge mig ett tillgodokvitto. Det tycker jag är service. Den värsta reklamen är missnöjda gäster. Istället för den maten har jag pillat i mig skorpor. Det är omöjligt att äta. Jag vill inte ens äta godis. Det är något fel på mig. Ni som känner mig vet vilken godisråtta jag är. :$

Klockan är redan kväll. Dagen har gått fort. Jag klev upp åtta imorse. Somnade till vid fyra & sov till sju på kvällen. Nu känns en dusch ganska lockande. Det är ju så sjukt skönt. Men jag vet inte riktigt om jag har orken till det.

Hur snygg är inte Leila?



Bild: Lånad.

Jag har inte något brinnande intresse för varken matlagning eller bakning. Det har vara kul ibland, när lusten faller på vilket inte blir alltför ofta. Att titta på när någon lagar mat eller bakar på alla de program som finns kan väl vara inspirerande. Ibland. Det blir mest zappande. Men när Leila syns i rutan fastnar jag ofta. Inte för att jag är intresserad av mat eller bakverk. Inte heller för att jag är intresserad av kvinnor. MEN vilken utstrålning kvinnan har! Sjukt snygg. Hon är snyggare än alla supermodeller. Det är något speciellt med henne, hennes ögon. Hon har DET. & hon är kurvig. Vad tycker ni om Leila?

Onsdag

Med hjälp av B & S har jag nu fått tid till vårdcentralen, på fredag. Så det är med andra ord tå dagar kvar. Dagens projekt blir att ringa tillbaka till min chef & förklara läget. Jag är ändå ganska nöjd med fredag. Om man jämför med 2 månader, 1 månad eller tiden den 12 juni. Hoppas läkaren kan hjälpa mig med detta nu :) Håll tummarna för mig. Vill ju kunna njuta helhjärtat av sommaren.

Jag har en del jag kan pyssla med nu, men jag vill inte väcka min sambo. Som är ledig & SOVER. Vad är det för stil? Duschdraperiet måste upp, tvättade det igår. & sedan har jag bara 2 ikeasäckar fulla med tvätt som ska vikas. Puh. Det är alltid lika tråkigt. På tal om tråkigt. Kolla ut! Regnmolnen hänger över oss. Jag hade helst sovit bort denna dag.

HAHA



Jag har retucherat bilden på mig & Amanda när vi duschar. Ritade dit ett par heta bikinitrosor med rosett i paint. Min vän Sara sitter & håller mig sällskap på msn & skrattar åt min bild, men det bjuder jag på :) Kanske får ni er också ett gott skratt åt mina konstärliga talanger?

I love.


DH & 50 first dates :)

Vi har kollat på DH & i reklampauserna har min älskling zappat över till sexan & 50 first dates, som är min favoritfilm. Den är så underbar. En komedi som jag alltid gråter till. Åh. Hur underbar är inte Adam Sandler? ;$ Nu får jag dock inte se mer för min karl ser på Top Gear. Suck. Förövrigt minns jag knappast vad jag gjort idag, men på något konstigt vis har hela dagen gått ändå. Jag har tvättstugan & ska snart gå ner & kolla om det är torrt. Tycker det är obehagligt att gå ner i tvättstugan på kvällarna. Men det är för att jag är så sjukt mörkrädd & lampan släcks efter ett tag. Uh!

Bilder från gårdagens kvällspromenad


Familjen And simmade förbi oss igår när i gjorde intrång på Skeppsholmen. Andbäbisar :)


Älskling. Min fina prins. Vad jag älskar dig.


Norrköping är en fin stad. Framförallt på sommaren. I kvällssolen.

Funderingar & sånt

Inom vården, då menar jag alla ställen där man "behandlas" för olika problem - behövs det människor med förståelse & empati. Det behövs inte kaffesugna bitterfittor som prioriterar halsfluss framför psykisk ohälsa eller snäsiga kärringjävlar som dissar en rakt av. Där ska människor som brinner för att hjälpa andra jobba! De som har med människor att göra i sitt yrke behöver fan i mig vara socialt kompetenta. Jag blir så frustrerad över att veta att det är många fler än mig som blir nonchalant bemötta inom vården.


Denna jävla motgång, denna kamp i brant uppförsbacke med en ryggsäck tyngre än jagsjälv gör mig så utmattad - dock driver detta mig ännu mer till ett framtida arbeta inom vården. Rätt man eller kvinna på rätt plats. Det är så sjukt viktigt! Är man socialt inkompetent eller ointresserad av människor hälsa & välmående borde man arbeta med något annat. Jag vet att jag kommer bli den bästa vårdaren i världen. För det spelar ingen roll hur många böcker eller fakta man läser, livserfarenheten är det avgörande.

I telefonen på kungsgatans vårdcentral sitter en bitter kvinna som inte haft en motgång i sitt liv, hon har kanske levt ett fläckfritt liv & inte drabbats av ens en förkylning. Visst att hon är utbildad, förhoppningsvis - men ändå misstror hon alla, tar dem för hypokondriker & nonchalerar dem totalt!

Det är inte bara nu när jag söker för mina problem för att jag varken kan bajsa, äta eller sova, att jag känner oro, ångest, att jag inte kan koppla av, att jag är nedstämd & bryter ihop, faller i tårar flera gånger om dagen & egentligen inte har lust till någonting alls - som jag blir bemött såhär! Det är så nästan varje gång. När man vet att man har halsfluss eller öroninflammation för att man haft det så många gånger förut, säger de "TA EN ALVEDON".


Jag minns en gång så tydligt, jag hade så ont i min nacke. Jag ringde & ringde & ringde & ringde. Flera dagar i rad, de nekade mig tid. En dag kom jag inte upp ifrån sängen. Jag ringde liggandes & skrek åt dem. Då fick jag en tid. På plats konstaterade läkaren att jag hade en kraftig nackspärr & inflammation i infraspinatus. Jag omplacerades på jobbet. Fick lyftförbud.


Kort därefter fick jag så sjukt ont i lungan att jag knappast kunde andas. Jag ringde & ringde & ringde & ringde. De nekade mig tid hur länge somhelst. När jag väl fick en tid konstaterade läkaren att jag hade lunginflammation & undrade varför jag inte sökt vård tidigare. Det har jag, men jag har inte fått någon tid, svarade jag. & han tyckte det var ytterst märkligt. Jag blev sjukskriven.

Det känns som jag råkar ut för allt. Jag ringer inte vårdcentralen för att jag tycker att det är kul att punga ut 150:- eller för att jag vill vara sjuk eller må dåligt. Jag söker hjälp, när jag behöver hjälp, för att jag behöver hjälp!

Nu känner jag inget annat än total uppgivenhet. Vart ska jag vända mig? Jag klarar inte av att gå till jobbet. Jag behöver sova, ta hand om migsjälv & komma på fötter. Jag behöver distans från stress! Jag behöver koppla av. Känner mig aningen labil, kan börja gråta närsomhelst, av vad somhelst. Mår så fruktansvärt dåligt. Jobbet är det sista stället jag tänker gå till.

Pssssssst

Inte för att jag bryr mig.
MEN det är så sjukt många som tjatat om BIG TASTY.
Så, jag tänkte informera er om att den äckliga burgaren säljs igen 9 juni -27 juli.

Vi duschade tillsammans :D

Åh. Saknar Mandus. Hon & jag duschade tillsammans förut. JAG VILL HA HUND! Ge mig? Niklas fotograferade oss i duschen. Rolig bild, men för naket för att publicera. Jag har bara sovit 5 timmar inatt så det känns som jag bode göra ett försök. Natti :)






Att fly, intervju & tankar

Jag har kommit på att det är så skönt att vara sysselsatt. På något vis känns det som att jag försöker fly från mig själv. Det är så skönt för stunden, att bara komma ut en sväng. Men det blir samma sak så fort jag kommer hem. Rastlöshet. Oro. Ångest. Mygod. Det är så skönt att umgås med min älskling. Han är nog det enda sällskap jag trivs i just nu. Med honom känner jag mig så bekväm. & jag kan gråta, han tröstar mig. Han bara finns där. & fastän han inte alltid förstår så gör han allt han kan för att försöka få mig på andra tankar. Han kan få mig att le trots att det känns sjukt påfrestande att dra på smilebanden. Uppgivenhet är jobbigt. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Men det löser sig :)


Glömde ju bort att skriva om intervjun. Finns väl egentligen inte så mycket att säga. Svårt att säga om det gick bra eller dåligt, men det kändes bra. & de jag intervjuades av var så underbara! Det var en annorlunda intervju, inte alls vad jag föreställt mig. Det var inget att prata om sina starka sidor eller att sälja in sigsjälv. Utan det var ett väldigt djupt samtal, med frågor jag besvarade så ärligt jag bara kunde. De sa till mig att min ålder är en nackdel, men om jag inte kommer in detta år skulle jag söka igen nästa :) Dock tyckte de att det jag sa var bra! Så jag vet inte. 50/50 känns det som. Hursom vet de att jag brinner för detta, det märktes tydligt sa de. & jag förlitar mig till hoppet nu.
Oj! Vad jag skriver. Väntar på att potatisen ska bli klar. Ska pilla i mig sill & potatis. Har ingen matlust alls. Lever mest på coco pops. Igår fick jag i mig en fransk hotdog, det var allt. Kan bara äta det jag blir sugen på & nu blev det sill & potatis. Somrigt! Passar denna värme som lyckligtvis kommit till oss. Tråkigt bara att jag inte kan njuta fullt ut. Allt känns mest tråkigt, besvärligt, jobbigt. Jag vet inte.
Vi lämnade tillbaka Amanda & jag saknar henne något fruktansvärt! Jag måste få en hund. Hemma hos mamma & Juha bjöds det på en underbart god tårta. Det blev min frukost, klockan 6 på kvällen. Hah. ^^




Beklagan, frustration & uppgivenhet

Jag är så förbannad & uppgiven på samma gång. Egentligen känner jag stor lust till att "anmäla" min vårdcentral, de tar ju fan inget anvar alls. & som tur är finns det någonstans att vända sig med synpunkter. Det får dock vänta, jag måste spara på krafterna. Att ringa som en galning & tigga om en läkartid, hela tiden få bakslag - det gör en urless. Jag behöver hjälp, men jag får ingen. Jag skulle väntat 2 månader. Men efter lite hjälp av B dröjer det bara 2 veckor. Det är inte så bara! Jag behöver en tid nu, jag behöver ett läkarintyg. Jag mår redan så fruktansvärt dåligt, jag orkar inte slåss längre.

Varför ska jag behöva ödsla min energi på att tigga efter en läkartid? & hur fan kan de egentligen prioritera bort mig? Jag är så sjukt frustrerad! Kan inte samla mina tankar alls & detta blir bara ett onödigt inlägg av virrvarr. Men jag behöver det. Just nu känner jag bara för att skriva av mig. Beklaga mig! Det är inte så konstigt att människor egentligen begår självmord, för när man söker hjälp för den psykiska hälsar - blir man totaldissad! Hur sjukt är inte det?

Deras jobb är att rädda liv vafan. & vad gör det om någon får gå med halsfluss en dag extra? Sånt får man minsann tid för fort, men jag & alla andra som mår dåligt, som är nerbrutna av stress & inte orkar något, som är trötta på vardagen, på att inte kunna sova, äta eller bajsa - oss spottar ni på. Era värdelösa svin! Mitt tips till er är att söka ett annat jobb, för inom vården passar ingen av er jag pratat med! Ni förtjänar att vara arbetslösa, för människor kan ni inte handskas med alls. IDIOTER!



Efter att ha ringt vårdcentralen 3 ggr på en vecka & blivit nekad tid alla gånger så har jag fått nog. Jag har pratat med 1177, kvinnan där tyckte det var förjävligt. Det är deras jobb, de kan inte neka mig tid! Ändå gör de det, VARFÖR? Jag ringde min chef & förklarade helt ärligt hur jag mår, att jag inte orkar & jag kunde inte ens hålla mig för gråt då. Jag hatar att behöva visa mig svag sådär. ÅH!

Ringde på hans initiativ Medicinskt Centrum, men de har bara specialistläkare & ingen allmänläkare som kan hjälpa mig. Kvinnan på 1177 sa att jag skulle ringa en psykiatrisk mottagning. Det tog emot, för jag känner mig inte "hemma där". & mycket riktigt, jag har egentligen inget där att göra, utan borde få hjälp av min vårdcentral. På psykiatriska mottagningen söker man liksom hjälp om man är mer illa däran eller lider a något annat.

Jag lider av stresssymptom! & inte fan blir det bättre av att veta att jag utan läkarintyg måste gå & jobba på onsdag. Jag kommer inte att klara av det. Jag kommer inte att göra dem nöjda utan sjukt besvikna. I nuläget känner jag att jag inte har något på jobbet att göra. Jag kan inte prestera, jag kommer bli galen om jag behöver stressa. & nu, när jag ringt överallt, alla dessa jävla samtal & blivit nekad hjälp - vad ska jag göra?

Jag känner mig så liten, så hjälplös & så maktlös. Jag kan inget annat än gråta just nu. Jag har lust att slita av mig håret, dunka huvudet i väggen eller skrika ut mina känslor helt hysteriskt! STIMULERANDE AKOPPLING behöver jag, behöver få vara för mig själv & bara koppla av, ta det lungt, utan tidspress, massa jävla krav hit & dit. Utan att behöva ha några höga förväntningar på mig eller någon som är mig hack i häl & skriker SPRING IDA! KÄMPA! Inte fan är det ett maratonlopp jag snackar om, utan livet på jobbet.

Ni vet ju själva. Alla har väl varit på donken? Några av er har väl till&med jobbat där en period i erat liv? Ni ser ju. STRESS. Man ska presetra på tid. Gästen ska inte behöva vänta längre än en viss tid. & när de millånga köerna väl tagit slut, inte får man andas ut en sekund då, nej. Då ska det diskas, sopas, springas i lobbyn, fyllas upp eller diverse olika arbetsuppgifter som arbetsledaren kommer på sådär bara hux flux. För de blir stressade av att se oss stå still. De blir stressade när i försöker koppla av en jävla sekund. När vi försöker få en sekund över till att andas.

Jag är så less på människor som inte förstår att de som arbetar bakom kassan inte är mer än människor de heller. Vi är inga jävla maskiner! & jag är så less på att spela trevlig mot dryga äckliga människor när jag helst av allt bara vill slå på dem. Man ska bara ta skit! Från alla håll. Det går inte att inte ta det personligt när det är PERSONANGREPP. & speciellt inte när man redan är smådeppig.

OM ni orkar läsa hit så tackar jag er för tiden. VAR RÄDDA OM ER! Jag ska försöka lösa detta. Jag tänker inte ge mig trots att jag har slut på krafter, för detta handlar om MIG, MITT VÄLMÅENDE & MITT LIV! Jag ser fram emt att få vara hemma & vila upp mig.

Sol

Vilket fint väder! Jag var ute på morgonpromenad med Amanda för typ en timma sen. Solek sken redan då & det var riktigt behagligt ute. Det kommer nog bli kanonväder idag. Jeppe är inte överförtjust i att ha hund här, men Bob stör det inte. Han tycker om Amanda :) Nu är det dags för mig att knalla ner mot stan för en intervju. Känner mig nervös. För jag vet inte hur jag skulle kunna förbereda mig på detta. Har ingen aning om vilka frågor som ställs. Jag får hålla tummarna riktigt hårt & bara hoppas att det går vägen :)

Uss, vad jag avskyr dendär gnagande känslan av oro & ångest. Riktigt obehagligt. & hjärtat bara skenar iväg. Suck! Nu orkar jag inte med detta längre. 3 dagar kvar tills jag ska träffa B. Idag ska jag återigen ringa vårdcentralen. & nu får de fan ge mig en tid, för jag orkar inte detta längre. Jag vill kunna njuta av att sommaren snart är här. Jag vill ha orken & lusten tillbaka.

Ha en fin dag hörni!

RSS 2.0