Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg

Jag har sån lust att kolla på Dexter. Hur bra var inte det programmet? Aw. Varför kunde de liksom inte göra en fortsättning? Jag är helt tom i huvudet. Sitter ensam hemma & bara gör ingenting. Funderar på att bädda ner mig i soffan.

Jag tror seriöst att jag tar en paus från bloggandet nu. Det finns inget kul att skriva om när dagarna ser likadana ut. & jag vill helt enkelt inte blotta mig mer än jag redan gjort. Jag är fortfarande sjukskriven. Läkaren förlängde den till den 29 juli. Jag borde kanske känna mig lättad, men jag känner mig mest värdelös över att inte orka med vardagen.

Frågan är hur länge jag håller mig borta från bloggen utan att det kliar i fingrarna. För det är ju ändå min blogg. Tycker ni inte om den är det ju bara att stänga ner. Jag vet inte. Nu pausar jag.

Kommentarer
Postat av: sarase

Hej tjejen...



Vad kom ni fram till sen hos läkaren förutom längre sjukskrivning?! Jag hjälper gärna det lilla jag kan. Känner ju igen mig mkt så det e en naturlig instinkt att man vill hjälpa om det går :) Tycker inte du ska känna dig värdelös men vem e jag som sitter på andra sidan att hjälpa.. För jag förstår exakt vad du menar. Har också varit sjukskriven, under en längre tid och jaa man känner sig oduglig många gånger. Fast både du och jag vet ju att det inte är så. Så intala dig själv sanningen ;) Svara när du orkar. Känn ingen press från någon eller något! Tänk på dig själv i första hand!!!!Jag tycker inte du lämnat ut för mkt, men sånt måste du ju känna efter själv :) Kraam på dig!!!

2009-06-17 @ 18:07:33
URL: http://sarase.blogg.se/
Postat av: sarase

ps. fan va världen e liten. haha att du vet vem min kille e o känner sussie haha :)

2009-06-17 @ 18:08:12
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0