Onsdag

Med hjälp av B & S har jag nu fått tid till vårdcentralen, på fredag. Så det är med andra ord tå dagar kvar. Dagens projekt blir att ringa tillbaka till min chef & förklara läget. Jag är ändå ganska nöjd med fredag. Om man jämför med 2 månader, 1 månad eller tiden den 12 juni. Hoppas läkaren kan hjälpa mig med detta nu :) Håll tummarna för mig. Vill ju kunna njuta helhjärtat av sommaren.

Jag har en del jag kan pyssla med nu, men jag vill inte väcka min sambo. Som är ledig & SOVER. Vad är det för stil? Duschdraperiet måste upp, tvättade det igår. & sedan har jag bara 2 ikeasäckar fulla med tvätt som ska vikas. Puh. Det är alltid lika tråkigt. På tal om tråkigt. Kolla ut! Regnmolnen hänger över oss. Jag hade helst sovit bort denna dag.

Kommentarer
Postat av: sarase

Guuu va kul!! Och FAAANTASTISKT att dom tog dej på allvar!!! Va sa de då?Fick du tjata eller vad det kanske någon bra du fick prata med i receptionen?



Haha jag menar ju det! På posten lixom?haha.

Och jag förstår exakt vad du menar...det är tametusan ironiskt alltså...samma vårdcentral dessutom haha..det betyder ju att vi e lååååångt ifrån dem enda som haft problem med deras bemötande och behandling.Min tjejkompis som tillhöra samma har också haft problem med en i receptionen dvs surkärringen. Gaaah!



Jag längtar också tills vi flyttar till nytt.Lite synd..älskar lägenheten och läget men det e svårt att få det till "vårat" helt och hållet :( Äh, jag får vara nöjd. Hälsan kommer först!!!!



Jaha kavlificerad vårdare inom psykiatri lät ju hur intressant som helst det med...Hade ingen aning om att den fanns.Men eftersom jag har min uska och mska(=mentalskötare) utbildning antar jag att det blir mkt upprepning av det jag redan läst om jag skulle läsa den? Vilken utbildning hoppas du mest på då?



Ha det bäst =)

2009-06-03 @ 16:33:09
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0