Marianne-kladdisar
Nu står de små rackarna på avsvalning för att ätas tillsammans med grädde & frukter. Mums!
Vill ni ha receptet kanske?
Rör ihop följande i en bunke
2 ägg
3 dl socker
Ta en annan bunke & häll ner följande ingredienser
1,5 dl vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
0,5 tsk bakpulver
blanda & rör sedan ner i äggsmeten
Smält
100 gram margarin
bryt ner
200 gram mariannechoklad by Fazer
& häll sedan detta ner i bunken med det andra.
- Ska du göra en vanlig kladdkaka bör du smörja en springform & bröa med lite ströbröd.
Stoppa sedan in i ugnen, jag kör 10-12 minuter med varmluft ca 175 grader.
- Väljer du istället att göra muffinsar klickar du ner smeten i de små formarna.
Sedan stoppar du det i ugnen. Jag hade inne mina i 4 minuter. Du får testa dig fram.
jag vet ett recept som är goooooodast eveeeeeer.
Ser riktigt goda ut :)