Mygod!

Jag är sjuk. Rebecka sa till mig en gång att man kan känna på sig röv om man har feber. Min är så jävla varm att jag bränner fingrarna om jag rör den. Med andra ord skulle man lätt kuna steka ägg på mitt ass. Jag börjar bli så förbannat jävla less på att alltid vara sjuk. Det tar mycket på både kropp & själ att inte vara i form. Att liksom aldrig vara det. Dessa ständiga förkylningar hit & dit måste få ett slut. Jag måste gå till botten med vad fan det är för fel på mig. (En läkare får göra det jobbet.) Kan det vara allergi? Immunförsvaret? Brist på något? Jag vet inte. Därför måste jag nu ta tag i detta & kontakta vårdcentralen för en hälsoundersökning. En grundlig sådan.

På tal om något helt annat har jag fortfarande inte hittat någon praktikplats & det ser inte ljust ut. Det är fullt överallt. Men jag håller hoppet uppe iallafall. Det måste ju bara gå, på något vis. Hur vet jag inte. Var på ett studiebesök igår, det skrev jag väl? Så nu är jag så gott som klar med alla mina uppgifter. Ska fila lite till på denna sedan åker den in på fronter. Skönt att kunna andas ut. Att vara klar.

& jag har varit igång & klickat igen. Fan ta mig. HAHAHA. Det blev 2 klänningar, två toppar varav en med spetsdetalj på axeln & den andra lite rynkeffekt, ett härligt linne med ankare på (I LOVE) & ett i spets, en leopardmönstrad jumpsiut & en rosa väst med volanger, ett par svarta treggings med dragkedja vid foten & 3 par shorts i olika modeller. Det var min nya sommargarderob. Wiho. Har även beställt lite annat för ett tag sedan som är slut på lager & kommer till mig om några veckor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0