Det är klart att man i Sverige ska följa Svensk lag.

Men det finns Svenskar som bryter mot lagen också. Är det inte lika hemskt om en Svensk bryter mot lagen? Eller är det acceptabelt att en Svensk man våldtar din syster eller mördar din mamma?


Sverigedemokratiska väljarna är intresserade av brott som kan kopplas till etnicitet.
Men ska man bara skriva ut etnicistet i samband brott? Eller även när det gäller kungahuset, fotbollsspelare? 

Enligt en Brå-rapport har 95% av de utrikesfödda inte varit misstänka för våldsbrott eller stölder. Det är sant att de löper en större risk att hamna i kriminalitet. Precis lika sant som att de låginkomsttagare & de som endast har gått grundskolan gör det. & Sverigedemokrater är överrepresenterade i båda dessa grupper. 


Ni tror att Sverige var bättre för. Mord & dråp har minskat. Överfall på allmänplats är samma. Bilstölder, bostadsinbrott, ungdomskriminaliteten har minskat. Våldtäkterna däremot har blivit fler. Men vem säger att det är just invandare som våldtar? Ni vill hitta syndabockar. Ni vill hitta någon att skylla Sveriges problem på. 


Synd att ni aldrig kommer få bevisat för er att problemen inte löser sig genom att slänga ut alla invandare.  
 

Den största fördomen är väl ändå att alla invandare lever på socialbidrag! Vi har många hårt arbetande & framgångsrika invandrare i vårat land. De sliter exempelvis för att mätta din mage, köra dig till jobbet kollektivt eller hem från krogen i taxi. Många invandrare i vårat land är hjärnkirurger eller hjärtspecialister. De skulle kunna rädda liv. Men bara för att de är just invandare får de nöja sig med att slava för dig.

När vi ändå pratar socialbidrag, så känner jag att det kvittar om mina skattepengar går åt till att hjälpa en svart eller vit person åt att få tak över huvudet. För att leva på socialbidrag är en slutstation, oavsett vart du kommer ifrån.

Sverigedemokraterna tycker att invandrarna föder för många barn & att svenskarna föder för få. Med andra ord är vissa barn rätt, andra fel. Detta vill man lösa genom att minska antalet svenska aborter. 


Är det bättre med ett oönskat svenskt barn än ett önskat barn vars färg skiljer sig från din? Rätta mig om jag har fel. Men ett oönskat barn får ingen bra start i livet, i tonåren börjar det säkerligen gå utför pga brist på kärlek & omvårdnad & snart är det detta svenska oönskade barn som står för brotten ni vill beskylla invandrarna för. 


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag kan inte säga det bättre själv. Det bästa jag läst på mycket länge. Jag är stolt över att ha en sådan klok vän och dina argument sitter där dom ska. Jag önskar att fler kunde se med öppna ögon istället för att leta syndabockar. Och bristen på empati i vårt land börjar bli alldeles för påtaglig. Tack och lov för att du har din kvar, och att ditt hjärta sitter där det ska!

2010-09-12 @ 22:33:00
Postat av: .Nora.

Jag håller helt med dig!

Och att våldtäkterna ökat beror delvis antagligen på att det(tack och lov)är fler som vågar anmäla och att lagarna gällande sexualbrott har förändrats och mer övergrepp nu går under brottsrubriceringen våldtäkt.

Men allt går ju att tolka som man vill, är man så imbecill att man bestämt sig att alla med en annan bakgrund eller hudfärg är roten till allt ont, så kan man säkert vrida och vända på all statistik och fakta tills man kan påstå att man har belägg för det...

2010-09-13 @ 09:48:59
Postat av: Amis

Fin blogg =)

2010-09-13 @ 11:20:29
URL: http://www.metrobloggen.se/amis
Postat av: Annemi

Mycket väl skrivet tycker jag! Underbart med nån som vågar ta upp annat än smink, kläder, och mat, på sin blogg.



Att våldtäcktsanmälningarna ökar, tror jag inte alls beror på nån motsättning från invandrare, snarare ekonomiproblem och sysslolöshet, vilket ju har visat sig på andra håll i samhället, till exempel att utskrivningen av lyckopiller o liknande ökat markant på senare år. Att våldta är ett psykiskt problem, och inte en fråga om hudfärg eller härkomst. Sen rör sig ju också kvinnor betydligt mer ute själva än man gjorde för kanske 50 år sen, så det är inte konstigt att det kanske ökar med serievåldtäktsmän.



Men för att återknyta till frågan om invandrare, så kommer nog Sverigedemokraterna att försvinna förr eller senare, för vi håller faktiskt på att bilda ett Globalt samhälle i världen, och detta är bara rasisternas sista dödsryck vi ser.



Ha det gott och glöm inte att rösta!

/Annemi

2010-09-13 @ 11:52:01
URL: http://blog.annemi.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0